Rózsa étterem értékelései

Értékelései
13
28
42
34
0
1
16

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Rózsa értékeléseit!

Olvasd el Rózsa étterem értékeléseit!

Egy sima hétköznapi ebéd -

Pásztor Csárda Szombathely

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Volt egy szabad óránk délidőben, beugrottunk egy menüt elfogyasztani. Kaptunk asztalt a teraszon és a sok vendég -táborozó gyerekcsapatok - ellenére gyors és kedves kiszolgálásban volt részünk. A két adag húsleves egy jó kis bográcsban került elénk, talán háromszor is merítettünk a finom levesből.
Megosztom
Tihanyi séta -

Echo Étterem Tihany

2020. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. június 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Rege cukrászdában elfogyasztott krémes és kávé után sétáltunk még egy nagyot. Megszomjaztunk a melegben, ezért nagyon örültünk, hogy rátaláltunk erre a helyre. Az, hogy csapolt sört is mérnek a fantasztikus kilátású teraszon, hab volt a tortán. Az étlapot csak azért néztük meg, hogy egy kis "sörkorcsolyát" keressünk.
Megosztom
2020. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. június 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Közel 50 éve jártam a tihanyi Rege cukrászdában, csak arra emlékszem, hogy kicsit drága volt egy diáklánynak. . . Most sem olcsó hely, de nagyon különleges. Elhelyezkedése valami fantasztikus az Apátság alatt, balatoni panorámája elbűvölő. Ehhez méltó a minőség, a kiszolgálás. . . szabályosan körülrajongtak a felszolgálók.
Megosztom
Kreatív konyha -

Pinka Smoke Felsőcsatár

2019. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. február 5.
Egy bezárt étterem helyén nyílt ez az új stílusu BBQ-grill étterem. Szokatlan étlappal, újszerű ételekkel, stílusos belső térrel várja az újdonságra vágyó vendégeket. Három alkalommal volt módom megkóstolni -az étlapon első látásra számomra ismeretlen- finomságokat, mindegyik kiváló volt.
Megosztom
Többet vártam -

Krúdy Étterem Szombathely

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 5.
Elegáns a hely, szép, igényes teríték az asztalokon. . . de az ételektől sokkal többet vártam! Bálon vettünk részt, ahol előre kiválasztottuk a három menüajánlatból a nekünk tetszőt. Úgy láttam, az asztaltársaság nagy részének tányérján is megmaradt az adag fele már az előételből is,ugyanúgy a főételből is.
Megosztom
2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 3.
Két alkalommal tértünk be délidőben, elég sokan voltak, mégis időben megkaptuk a finom pizzát és a pohár sört. Másnap pedig halászlét választottunk, mondhatom, ez volt életem legfinomabb harcsa-halászleve. Vártunk rá egy keveset, de megérte! Friss és finom volt a csinos kis bográcsban, jó nagy adag, nem is kértünk utána semmit, pedig kenyeret sem fogyasztottunk hozzá.
Megosztom
2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 5.
Kellemes meglepetés ért bennünket az elegáns "kerthelyiség" láttán. Stílusos, ízléses a hely, a személyzet gyors és kedves volt. Igaz, csak menüt ettünk, mivel kevés időnk volt az ebédre, de ez minden várakozásunkat felülmúlta. A leves finom, a marhahús ízletes volt. Természetesen maradt idő egy finom, amolyan "Ibrahimos" kávéra is.
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két sikertelen Vas megyei próbálkozás (Velem és Cák) és az általuk okozott csalódás után tértünk be ide, hogy végre megebédeljünk. Kicsit megijedtem a sok parkoló autótól és sok vendégtől, félve, hogy sokat kell várnunk. De minden várakozásunkat felülmúlta, két (már igazán nem fiatal) pincér szolgálta ki a sok vendéget, mégsem vártunk sokat, sőt. .
Megosztom
Jól laktunk volna... -

Lakj jól velem Étterem Velem

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 22.
Hétköznap, délidőben kicsit fura volt, hogy egy leket sem láttunk, a parkoló üres. Rossz előjel volt, hogy telfonon is próbáltam elérni őket( vonalason és mobilon is, sikertelenül). Sebaj, hétköznap van, gyönyörű út vezet Velembe, azért megpróbáltuk. Végigmentünk a tornácon, szép festett parasztbútorok közt, megtaláltun az éttermet.
Megosztom
A legrövidebb ebéd -

Csikó Csárda Cák

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 22.
Aki a címből arra következtet, hogy azért rövid, mert villámgyors a kiszolgálás, nagyot téved. . . Az ételekre "átlagos" minősítést adtam, mert többször jártunk itt, és megfelelt a minőség. De most más történt. A parkolóban 4-5 autó, hétköznap. . . ebédidőben. meleg volt, nem ültünk le a"fapados"terszon, inkább bent, ill. a félig nyitott részen.
Megosztom
5 oldalon / 42 találat


TérképX