Rózsa étterem értékelései

Értékelései
13
28
42
30
0
1
16

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Rózsa értékeléseit!

Olvasd el Rózsa étterem értékeléseit!

Rózsa szombathelyi értékelései

Egy sima hétköznapi ebéd -

Pásztor Csárda Szombathely

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 20.
Volt egy szabad óránk délidőben, beugrottunk egy menüt elfogyasztani. Kaptunk asztalt a teraszon és a sok vendég -táborozó gyerekcsapatok - ellenére gyors és kedves kiszolgálásban volt részünk. A két adag húsleves egy jó kis bográcsban került elénk, talán háromszor is merítettünk a finom levesből.
Megosztom
Többet vártam -

Krúdy Étterem Szombathely

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 5.
Elegáns a hely, szép, igényes teríték az asztalokon. . . de az ételektől sokkal többet vártam! Bálon vettünk részt, ahol előre kiválasztottuk a három menüajánlatból a nekünk tetszőt. Úgy láttam, az asztaltársaság nagy részének tányérján is megmaradt az adag fele már az előételből is,ugyanúgy a főételből is.
Megosztom
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 16.
Közel a belvároshoz saját udvari parkolóval csábítónak tűnt, hogy kipróbáljuk a jól beharangozott bisztrót. Ráadásul szomszédaim is ajánlották a helyet. Különleges, retro berendezés érdekes ötletekkel, kicsit zavaros stílusban, de igazán hangulatos. . . Lehet,hogy azért, mert csak menüre tértünk be, ezért ért a csalódás? Vagy rossz napja volt a szakácsnak.
Megosztom
Indián nyár a Deck teraszán -

Deck Bistro & Bar Szombathely

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 16.
Valójában csak kávézni tértünk be a Deck-be, de a felszolgáló olyan kedvesen ajánlotta, hogy egy kis desszertet is ettünk hozzá. Egy kicsit lassú volt a kiszolgálás, de nem bántuk, mert nem siettünk. A panoráma csodás, a csónakázó tóra néz a terasz, mivel gyönyörű indián nyári idő volt, a nyitott teraszon fogyasztottuk el a kávékülönlegességeket.
Megosztom
2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 24.
Korábban jártunk már itt, de pontosan nem emlékeztem benyomásainkra. Asztalt foglaltam 5 főre, megérkezésünkkor kicsit meglepődtem a félhomályon. . . Mécses ugyan volt az asztalon, de túl sok fényt nem adott. Alig láttam az ételt, pedig az én mediterrán salátám egész jó volt . A füstölt garnélákat ugyan nagyítóval kellett volna megkeresnem.
Megosztom
2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 22.
Nyáresti sétánk során betértünk egy pohár sörre. A környezet lélegzetelállítóan szép! A kerthelyiséget gyönyörű cserjék, bokrok, virágok veszik körül. Annyira megtetszett, hogy elhatároztuk, visszajövet itt megvacsorázunk. Az asztalok többsége foglalt volt (kedd kora este, fontos EB meccsek alatt! ! ! ),ebből is lehet következtetni a hely minőségére.
Megosztom
Egy jó kis ebéd... -

Old Post Pub Szombathely

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 14.
Legtöbbször egy menüre ugrunk be ebbe a hangulatos kis pub-ba. Gyors a kiszolgálás, kedvesek a pincérek és finomak az ételek. A belvárosban található, parkoló is van a közelben. Egy a baj, hogy ha nem megyünk időben, nem kapunk helyet. Elég kicsi, de azért van tele, mert jól főznek. Ízletesek a leveseik, ami más menüztető étteremről nem mindig mondható el.
Megosztom
2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Karácsony előtt a szombathelyi Fő téren jártunk, vásári hangulatban kicsit forraltboroztunk. . . Megéheztünk, így a közeli Wagner étteremben melegedtünk át jóféle vaskeresztesi kékfrankost kortyolgatva. Steak-et szerettünk volna enni, amiből az étlapo többfélét is találtunk. Közepesen átsütve kértük, ami aztán nem nagyon sikerült a séfnek, így az enyémet visszaküldtem, mert nagyon véres volt.
Megosztom
Egy príma kisvendéglő -

Gól Vendéglő Szombathely

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. november 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy szép, őszi hétköznapon délidőben jártunk a környéken, gondoltam harapunk valamit. Sok évvel korábban gyakori vendégek voltunk, férjem vadásztársasága itt tartotta összejöveteleit, ismertem a vezetőt és a szakácsot is. Már csak ezért is kíváncsi voltam, változott-e és miben. Nagyon szép, hangulatos kerthelyiséget alakítottak ki, egy pincért is ismertem a régi időkből.
Megosztom
2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. november 3.
Már a neve is azt sugallja, hogy az adagok bőségesek, ezt leginkább a férfiak értékelik. . . bár, ha nem tudod megenni, kérés nélkül elcsomagolják. Én menüt ettem, ami szintén megfelelő mennyiségű volt, finom, házias ízek, gyors kiszolgálás, pedig déltájban sokan vannak. A parkoló szinte mindig tele van, de érdemes várni egy kicsit.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX