Rózsa szállás értékelései

Értékelései
13
28
42
30
0
1
16

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Rózsa értékeléseit!

Olvasd el Rózsa szállás értékeléseit!

2020. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. június 18.
A hangulatos Balaton-parti városban töltöttünk három napot ebben a szépen felújított, modern szállodában. Gyönyörű kilátás, príma elhelyezkedés, a kerti üvegfalú szauna fantasztikus. . . csupán egy-két zavaró momentum:a szobakártyánk nem nyitotta az ajtót( ezt gyorsan orvosolták), a vécékagyló alatt szívárgott a víz, jeleztük a recepción, remélem, a következő vendég már rendben találja.
Megosztom
Kellemes csalódás -

Duna Relax & Event Hotel Ráckeve

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 3.
Utazás előtt elolvastam pár véleményt, ezek alapján nem voltak túl nagy elvárásaim. Ehhez képest igazán nagyszerű napokat töltöttünk a szép fekvésű szállodában, sokat gyönyörködtünk a panorámában Dunára néző szobánk ablakából. A személyzet kedves, udvarias, a szobák szépek és elég tágasak.
Megosztom
2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. december 18.
A hotel elhelyezkedése ideális, nagy vonzerő a fürdő-ill. tóbelépő! A konyha remek, bőséges a választék. A déli levesbüfét is nagyon jó ötletnek tartom. Barátnőmmel rendszeresen visszatérő vendégek vagyunk, a superior szoba mérete jobb, minst a classik-é. Szép tiszta szoba és fürdőszoba várt bennünket, minőségi ágyneművel. A személyzet kedves és előzékeny.
Megosztom
Egy jó kis vendégfogadó -

Pannon Hotel Mohács

2017. augusztusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szerencsés választás volt részünkről, amikor egy 34 fős csoportnak kerestünk egy éjszakára szállást. Jó helyen van, igényes, ízléses berendezéssel, kedves személyzettel. Sajnos épp a mi szobánkban nem működött túl jól a klíma (épp a 40 fok körüli napokat fogtuk ki), de a csoport többi tagja tökéletesen elégedett volt mindennel.
Megosztom
A régi postásüdülő -

Hotel Aquamarin Hévíz

2016. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. november 12.
Ez a szálloda nekem több, mint egy hotel. . . szüleim még itt üdültek a 60-as években, az akkor még postás szakszervezeti üdülőben. Azóta többször jártam itt, szeretjük most is, lassan, de biztosan újítgatják, szépítik, és ez rá is fér. Gyógyászati része különösen jó, az étterem is elfogadható, szocreál kinézetét feledtetik a finom ételek, és a személyzet kedvessége.
Megosztom
Újra itt volt a nagy csapat -

Hotel Szieszta Sopron

2016. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. május 14.
Érettségi találkozó helyszínéül választottuk a mesés környezetben magasodó szállodát. Kívülről ugyan nem a legszebb, de mint soproni öregdiákok, elfogultak vagyunk, rózsaszín szemüveget viselünk ilyenkor. . . De enélkül is nagyon elégedettek voltunk mindennel! Kiváló konyhája van, a svédasztalos vacsoraválaszték minden igényt kielégített, ugyanígy a reggeli is.
Megosztom
A nyugalom szigete... -

Batthyány Kúria Zalacsány

2015. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. november 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
November lévén kevesebb vendég volt, talán ettől volt még pihentetőbb a hely. . . áradt a nyugalom az egész házban. Én jobban szerettem volna a kastélyban megszállni, egy kedves ismerősöm tanácsára mégis a Kúria lakosztályára esett a választásunk. Nagyon szép helyen, kedves személyzettel, szép, ízlésesen berendezett szobával várt bennünket Zalacsány.
Megosztom
Nyárindító Hévízen -

Hunguest Hotel Panoráma Hévíz

2014. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. június 21.
Évek óta visszajáró vendég vagyok a Panorámában, évről-évre megállapítom, mennyire ráférne a felújítás, rémesek az ablakok,az erkélyek, lelakottak a szobák, kopott bőrkanapék és fotelek a hallban. . . Miért járok mégis vissza? Mivel nagyon kevés időt töltünk a szobában, szinte csak aludni járunk "haza". Ezért az árért ilyen éttermi ellátást sehol másutt nem kapunk.
Megosztom
2013. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 13. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az interneten választott szálláshely minden szempontból maradéktalanul megfelelt igényeinknek és várakozásunknak. Balatonmáriára érve azonnal megtaláltuk (az első körforgalom eligazító tábláján Vilma utca szerepel, a vendégház itt található). Dél körül érkeztünk, mivel szobánk már készen volt, el is foglalhattuk.
Megosztom
Nyárköszöntő Harkányban -

Hotel Xavin Harkány

2013. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. június 25. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A legnagyobb forróságban érkeztünk meg a szállodába, ahol a klimatizált szobák és a wellness-részleg hűs medencéje azonnali felfrissülést hozott. Csendes környezetben, kertre néző erkélyes, kényelmes szobát kaptunk, a legkényesebb ízlést kielégítő berendezéssel és gyönyörű fürdőszobával. . . De ez csak a kezdet!
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX