Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. december 15. 19:39családjával járt itt
Kisebb családi vacsorát tartottunk, nem bántuk meg. Nagyon ízletes ételeket, fenséges desszerteket fogyasztottunk. A kiszolgálás udvarias, figyelmes volt.
Kiváló 2025. december 15. 18:10a párjával járt itt
Nagyon szép a szálloda, a szoba elfogadható a személyzet megfelelő nem értem, hogy egy szállodában nincs csapvíz, az ételek jók
Kiváló 2025. december 15. 14:27barátokkal járt itt
A szobák gyönyörűen felvannak újítva. Nagyon tetszett, hogy miden szobában megtalálható a vízforraló, ezenkívül 3az1-ben kávéval, tea filterekkel, valamint ásványvízzel és édességgel kedveskedtek a vendégeknek. A vellness részleg is nagyon szép, ami szintén fel lett újítva. Mindenkinek jószívvel ajánlom!
Kiváló 2025. december 15. 9:46a párjával járt itt
Korábban negatív tapasztalatunk volt a személyzettel kapcsolatban. Gondolkodtunk, hogy egyáltalán visszamenjünk-e. . . . Azonban nagyon pozitív volt a számunkra, hogy nagyon segítőkészek és udvariasak voltak most a dolgozók! Külön dicséret nekik! Ilyen hozzáállást vártunk el eddig is. Szebbé tették a pihenésünket! Köszönet nekik!
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1029 városban járt márFelfedező - 3203 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 64966 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. december 14. 23:29egyedül járt itt
Csak az elismerés hangján szólhatok a helyről. Mafla kis tudatlanként fogalmam sem volt róla, hogy ez a hely egyáltalán létezik, sokszor azt hiszed, hogy tudsz valamit a hazádról, aztán kiderül, hogy kb. annyit, mint egy patagon turista.
Szabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, SzékelyszabarSzabari Sváb Ház, Székelyszabar
Még több kép (73 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3996 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113522 feltöltött kép
Kiváló 2025. december 14. 21:03kollégákkal járt itt
Eredetileg nem ide szerettünk volna jönni, de a péntek esték elég népszerűek sok helyen, itt a XI. kerületben is, s előzetes asztalfoglalás nélkül nem mindig sikerül bejutni bárhová. Két környékbeli helyen a teltházzal szembesültünk, de itt szerencsénk volt. A viszonylag kis alapterületen annak köszönhetően van több lehetőség, hogy 3 szinten vannak asztalok (pince, utcaszint, galéria).
The Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Kiváló 2025. december 14. 20:38egyedül járt itt
Az utolsó előtti étterem - számomra - a Time Out Marketen belül, szóval már csak egy maradt, ahol nem ettem még semmit (ez sem sokáig. . . ). Nagyon bíztam bennük, mert a fő éttermük, az Essencia Tiago és Éva vezetésével nagy élmény volt számomra.
LIRA by Essencia Restaurant - Time Out Market, Budapest, BudapestLIRA by Essencia Restaurant - Time Out Market, Budapest, BudapestLIRA by Essencia Restaurant - Time Out Market, Budapest, BudapestLIRA by Essencia Restaurant - Time Out Market, Budapest, BudapestLIRA by Essencia Restaurant - Time Out Market, Budapest, BudapestLIRA by Essencia Restaurant - Time Out Market, Budapest, BudapestLIRA by Essencia Restaurant - Time Out Market, Budapest, BudapestLIRA by Essencia Restaurant - Time Out Market, Budapest, BudapestLIRA by Essencia Restaurant - Time Out Market, Budapest, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Átlagos 2025. december 14. 17:55egyedül járt itt
Máriakéménd után, miután megnéztem a kegyhelyet és elhoztam ezt a kedves embert Szederkénybe, aki miattam kijött busszal Pécsről és visszafelé innen ment neki a járat, szóval, út közben megérdeklődtem, hogy hol is lehet enni itt a közelben? Miután reggel óta úton voltam, és nem ettem még semmit.
Akinho Pizzéria, SzederkényAkinho Pizzéria, SzederkényAkinho Pizzéria, SzederkényAkinho Pizzéria, SzederkényAkinho Pizzéria, SzederkényAkinho Pizzéria, SzederkényAkinho Pizzéria, SzederkényAkinho Pizzéria, SzederkényAkinho Pizzéria, SzederkényAkinho Pizzéria, Szederkény
Még több kép (7 db) >>
Érdekes 2025. december 14. 16:58egyedül járt itt
Geresdlakon sok kiállítás, néznivaló van. és különböző épületekben kaptak helyet. De azért viszonylag közel vannak egymáshoz. Gondolom, a hatalmas lelkesedésből felgyűlt egy óriási mennyiségű anyag, amit már érdemes volt külön tematizálni. A kézimunka kiállítás alapvetően falvédőkből áll, nincsnek kétségeid, hogy ezek sváb emlékek, egyértelmű rajtuk a német szöveg.
Kézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, GeresdlakKézimunka kiállítás, Geresdlak
Még több kép (28 db) >>
Kiváló 2025. december 14. 13:23barátokkal járt itt
Nagyon finom volt az étel. Hotwingset ettünk a barátainkkal és nagyon friss és forró volt. Gyorsak voltak és a személyzet nagyon kedves. Jól müködő csapat.