Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyenge tegnap, 18:51a párjával járt itt
Gondolkodtam rajta, hogy írjak-e egyáltalán! Nem szeretnék rosszat de ha én is előbb olvasni tudom a kommenteket akkor biztosan nem jöttem volna el de így megtapasztaltam. Az üzemeltető személyével semmi gond nincs viszont a vendéglátás nagyon messze van tőle! Nem vár a helyszínen, telefonos segítség nyújtás létezik. . .
2016
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1052 városban járt márFelfedező - 3300 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67292 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 14:53barátokkal járt itt
Nagyszerű hely ez a Vietnami Gulyás, igazán blikkfangos a név, fejedet felkapod, mi a fene ez? Hát ez úgy a Frankel Leó utca közepén, kissé már majdnem romantikus Budán, de amúgy nem túl harsány külsővel vár. Cimborával ezt választottuk vacsorázni a héten, tudtuk persze, hogy ez se nem vietnami, se nem magyar, hanem valami több ennél.
Vietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, BudapestVietnámi Gulyás, Budapest
Még több kép (17 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4180 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117256 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 10:56gyerekekkel járt itt
A korábbi negatív tapasztalatok miatt úgy általában kerülöm a KFC-t, ha csak lehet, ha mégis "muszáj" bemenni, akkor a földrajzi közelség okán általában a Westendbe térek be. Szombaton délelőtt az MTA 200 kiállításán csodás élményeket gyűjtöttem, ezúton elég éles kontraszt volt a Deák téri KFC, ahová gyermekeim kérésére mentem be, némi ebédbeszerzés céljából.
Kentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér, BudapestKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér, BudapestKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér, BudapestKentucky Fried Chicken - Deák Ferenc tér, Budapest
Még több kép (1 db) >>
tegnap, 8:50a párjával járt itt
Az ételek fínomak voltak, a reggeli választék lehetne változatosabb. Sajnálatos, hogy vacsorakor az ital automátak zárva maradtak és az asztalokon nem volt víz kancsóban. Tehát, az ember akart nem akart, rendelni kellett! A szobában 4 napon keresztül csatornabűz kisért! A fűrdőszobában kevés volt a rakodóhely, hiányoltunk a száritót, nehéz volt vízes törölközőket száritani.
Kiváló tegnap, 8:25a párjával járt itt
A személyzet rendkívül kedves és figyelmes, a svédasztalos ellátás és a szálloda elhelyezkedése is remek. Közvetlen és ingyenes átjárás van a szomszédos Kamilla Gyógyfürdőbe, ahol egyebek mellett szuper szaunaszeánszokat is tartottak. Pihenésre a legjobb az általunk eddig tesztelt "termálszállók" közül. Biztosan visszatérünk még.
2016
Átlagos tegnap, 1:12egyedül járt itt
Egy-két napja az Allee-ban új Buddha Originalt emlegettem éppen, aztán evés közben ott ültem a nagy félkörű teraszon, és srégen felnéztem a következő szintre, ahol már egy jóideje ott fészkel a Padthai Wokbár, és azon elmélkedtem, hogy elég hasonló a kínálata a kettőnek, aztán nem lépnek-e üzletileg egymás lábára?
Padthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, Budapest
Kiváló 2026. április 18. 21:24gyerekekkel járt itt
Hangulatos étterem,bőséges,finom ételek!Nagyon kedves,figyelmes udvarias kiszolgálás!
Szörnyű 2026. április 18. 17:40egyedül járt itt
Vacak a minőség: az alapanyagok, az ízek kiábrándítóak. Kétféle sütit vettem, mindkettő csalódás volt. Sósat (kis pogácsát) is vásároltam, azt is el tudták rontani: ízetlen fűrészport rágcsáltam. Vizuálisan sem étvágygerjesztő. Mellettem fagyit vásároltak, én nem vettem volna abból a pultból fagyit a gyerekemnek.
2026. április 18. 12:34a párjával járt itt
Húsvét és a tavaszi szünet után foglaltam 3 éjszakára ebbe a különleges hangulatú szállodába. Kb 10 éve már pihentünk itt és az akkori kellemes élmények miatt tértünk vissza. Mesés helyen lévő, kívülről is szép állapotban lévő 4 csillagos hotel, amely családi irányítás alatt áll. Parkoló bőven van és ingyenes.
2026. április 18. 9:37barátokkal járt itt
A sok-sok lépcső és szintkülönbség, illetve az ebből adódó akadálymentesség hiányát talán érdemes volna feltüntetni a honlapon - mi idős, és betegségekkel együttélő emberek meglepődtünk ezen a helyi sajátosságon. A szálloda térképén be lehetne rajzolni a kevesebb lépcsős útvonalakat (az emelkedőkön-lejtőkön van, aki könnyebben közlekedik).