Szép a belső tér, asztalok, székek, kandalló, hatalmas oszlop. A szobában minden volt, ami egy szállodai szobában is van, szóval nem volt hiányérzetünk, de a falak nagyon vékonyak, minden áthallatszik a szomszéd szobá(k)ból, még egy köhögés is, a többiről nem is beszélve. . . Ami miatt mérgelődtünk, az a wifi minősége, nagyon pocsék, többször csak homokóráztak a telefonjaink és laptopjaink is. Egyik este, amikor egy webkonferenciát szerettem volna meghallgatni, nem sikerült, pár percenként kidobott :( A másik nagy csalódás, hogy a házon belüli wellness részleg egyáltalán nem működött, amiről inkorrekt módon nem kaptunk tájékoztatást érkezés előtt. Ez volt az egyik szempont ami miatt ezt a helyet választottuk, hogy reggel és esténként szívesen lementünk volna a jakuzziba és a szaunába, ami jól esett volna, mert nagyon hideg volt az idő. Az ételválaszték nagyon széles volt és jól nézett ki minden. A fürdőbe jó, hogy be lehet menni az oldalsó bejáraton keresztül is. Most számított az a kis távolság is, mert iszonyú hideg volt és szél, illetve 3 napig eső is. Utólag jutott eszembe, hogy lehet, hogy kaphattunk volna öltözőszekrény kulcsot, de ezt nem mondták bejelentkezéskor. Az utolsó előtti napon kora reggeltől késő délutánig áramszünet volt, így nem tudtam használni a fitnesz teremben a futópadot, nem működött a szaunavilág (még utána sem, mikor már rendeződött az áramellátás), illetve a normál vizes medencék sem. A habot a tortára a vízforraló tette fel. Második nap elromlott a saját vízforralónk és utána forró vízben próbáltuk áztatgatni a gyógyteáinkat, amit vittünk magunkkal. Kicuccoláskor vettem észre egy hölgyet, aki a hatalmas oszlop mögött mintha vizet öntött volna. Megnéztem, vajon mi van ott leghátul a fal mellett és egy konyhaszekrény volt poharakkal, csappal, vízforralóval. Eldobtam az agyam. . szóval tudtunk volna vizet forralni, de ezt sem mondta senki, hogy itt van ilyen, előlről pedig nem látni, hogy van bármi a hatalmas oszlop mögött. Minden eddigit elfogadtunk volna, bár nem örültünk, de a vége lett a feketeleves, ami miatt ezt az értékelést végül is megírtam. Kijelentkezéskor kértem, hogy szeretnénk kapni egy kis engedményt amiatt, hogy egyáltalán nem tudtuk használni a mini wellness részleget (a többi dolgot meg sem említettem). Válasz: nem adnak kedvezményt. Mondom, egy másik helyre pont azért nem mentünk, mert ott éppen tervszerű karbantartás lett volna a szaunavilágban és egy-két medencében és így kaptam az árkalkulációt, a visszaigazolásban is ez volt, tehát benne volt az árban, amit fizetnünk kellett. Válasz: használhattuk a főépületben lévőt (amúgy ahol a gőzkabin nem működött 3 napig). Igen, persze, jó lett volna 5-6 fokban papucsban szélben, esőben nyirkos köpenyben visszamenni a főépületbe, de nem éreztünk a csí-t. . . Mondom, ez nem jó politika, mert pár hónapon belül visszajöttünk volna családostul (5 felnőtt, 1 gyerek) ami alsóhangon is félmilla körüli összeg, ehhez képest nem képesek adni 10-20 ezer forint kedvezményt azért, ami benne lett volna az árban? Válasz: nem ő hozza a szabályokat. Hát gratulálok annak, aki a szabályokat hozza. Megelégedtem volna bármilyen kicsi engedménnyel, csak ne keserű szájízzel menjünk el, de végül így lett. Hát ha így bánnak a vendégek elégedettségével, ott baj van. Sajnálom, mert jó a fürdő, de ha ennyit érünk, nem jövünk vissza többet :(
Ha nem ez lett volna a vége, akkor négyest adtam volna.