Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4041 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114701 feltöltött kép
2026. január 11. 17:30kollégákkal járt itt
Újonnan nyitott hely, 2025. december közepén nyitott meg ez a halas bisztró a Mester utcában. Ennek ellenére az ismert ételfutárral már kötöttek szerződést a kiszállításra. A rövid étlapon halételek szerepelnek, fish&chips (4900 Ft), halpogácsa (2800 Ft), tintahal karika (2000 Ft), halrudak (2000 Ft), balatoni hekk (2990 Ft).
Fishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, BudapestFishbox, Budapest
Még több kép (8 db) >>
2026. január 11. 17:16egyedül járt itt
A Time Out Market-en belül a bal oldalon a jobb szélő egység a Bigfish. Fő éttermük az Andrássy úton működik jópár éve, akkoriban az egyik legjobb tengeri halas étteremként tartották őket számon, eltelt már néhány év, mióta utoljára ettem náluk, de akkor meggyőző volt. S drága is.
Bigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, BudapestBigfish - Time Out Market, Budapest, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 280 városban járt márFelfedező - 355 helyen első értékelőNépszerű író - 30 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2953 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. január 11. 16:07a párjával járt itt
Most a Neoton Finálén voltunk. Mi időben érkeztünk így hamar bejutottunk. Mosdó, ruhatár, büfé-mindenhol gyorsan végeztünk. Ez az épület mindig érdekes nemcsak a méretei miatt hanem a kialakítás, elrendezés és formavilága is megkapó így örömmel sétálgattunk. Aggódva néztük az ablakból a parkolásra váró autókat. D.
Kiváló 2026. január 11. 15:47a párjával járt itt
Bámulatos, igényes, családias környezetben nagyon barátságos vendéglátók mindent megtettek, hogy tartalmas kikapcsolódásban legyen részünk! Mindenkinek teljes szívből ajánlom!
Mi csodálatos havas környezetben voltunk ott, de nyáron is megismételjük ezt a kiruccanást!
Kiváló 2026. január 11. 10:56gyerekekkel járt itt
A szálloda összességében kifogástalan volt: a szobák tiszták, kényelmesek, a személyzet kedves, az ételek pedig kimondottan finomak és változatosak. Volt akit a folyosók fehér falai zavartak, minket viszont egyáltalán nem. Kifejezetten tetszett az összkép, a többi belsőépítészeti elemmel együtt letisztult, elegáns hatást keltett.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 23 városban járt márFelfedező - 13 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Szörnyű 2026. január 10. 21:26családjával járt itt
Leültünk és rögtön éreztük, hogy hideg van. A radiátor jéghideg volt. A felszolgálónő mondta, hogy elromlott a fűtés. Ezt asztal foglaláskor, nem sokkal érkezésünk előtti nem mondták, pedig biztos, hogy már akkor se volt fűtés, különben nem lett volna olyan hideg. (Kinn mínusz 5-6 fok volt.
Szörnyű 2026. január 10. 21:06családjával járt itt
Mai napon itt jártunk a családommal, ma voltunk itt először és utoljára. Nem szoktam semmi negatív kritikát nyilvánosan megosztani, de most úgy érzem, hogy ez a hely megérdemli. Az ételek kritikán aluliak voltak, pl.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt márNépszerű író - 36 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Átlagos 2026. január 10. 20:41gyerekekkel járt itt
Néhány éve láttuk először, hogy létezik egy olyan étteremlánc, ahol izgalmas és eredeti Olasz ételeket ehetünk. A weboldalán ugyan nincsenek részletek, sem árak, (utóbbit nem csodálom) ennek ellenére vonzónak tűnik. 2026. első hetében jutottunk el oda, hogy egy családi alkalom miatt ki is próbálhattuk.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 51 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 115 feltöltött kép
Kiváló 2026. január 10. 15:21gyerekekkel járt itt
Veszprémben a vár mellett található, a környéken nagyon jó ár-érték arányú pizzéria. Télen hátul üveges fedett rész van. Sokféle pizza van és saláták, desszertek. Nagyon szép, hangulatos hely.
Pizza Dellarosso Veszprém, Veszprém
Kihagyhatatlan 2026. január 10. 13:26egyedül járt itt
Kolodko művész úr tartogatott egy újabb meglepetést a rajongói számára, Piszkos Fred kapitány után pár nappal egy újabb szobrocska érkezett, ezúttal egy szarvasvadász. Hol is keressük? A helyszín ismét a Duna-part, ezúttal a budai oldalon, a XI. kerületbe kell érte mennünk, azon belül a Rákóczi híd hídfőnél, az Infopark sétányon, az Evosoft Irodaháza előtti kis füves részen találhatunk rá.
Kolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, Budapest
Még több kép (6 db) >>