Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 402 városban járt márFelfedező - 2893 helyen első értékelőNépszerű író - 1398 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34331 feltöltött kép
2025. november 14. 21:59a párjával járt itt
A Hoptop márkasörözőjébe nem sokkal nyitás után voltam, meg is lep, hogy akkor nem írtam róla. Ettünk is valamit, ami nem győzött meg igazán, de négy pontot megérdemel, a sörök kiválóak. Fenn van a csaplista az Untappden. A múlt hónapban is betértem hozzájuk csak a belga meggy hiányzott még a regisztrált sörök közül, meglepetésemre.
2025. november 14. 21:35családjával járt itt
A Kiskunfélegyháza központjában működő VBlock café egy hangulatos ivó, ahová a múlt hónapban tértünk be. Sajnos volán mellett ültem, így csak egy nullás Peronit ittam. Társam egy cappucinot, ami korrekt volt. A két italra 1510 forintot fizettem. Az italválaszték kommersz, a kiszolgálás kedves. Nekem ez megér 4 pontot.
2025. november 14. 21:23egyedül járt itt
Ha emlékezetem nem csal, ez volt a második a sorban a Lövőház utcai egység után. Ezután jött a Király utcai, majd a Molnár utcai. Természetesen ide is betértem, egy hellest ittam, merthogy itt még az is finom. A beltér hasonló az anyaegységhez, az árak meglehetősek. De azért időről időre jó ide bejönni, mert ritka jóízű söröket adnak.
2025. november 14. 21:11egyedül járt itt
Véletlenül arra sétálva vettem észre, hogy megnyílt a 2022 májusában a Lövőház utcából indult söröző negyedik helye is. Amit örömmel vettem, hiszen a Traunstein sörök tiszta ízű, jól elkészített nedűk. Itt a téli sörüket ittam, 5,9 százalékos kifejezetten jó ivású főzet volt. Ára elég borsos.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 54 városban járt márFelfedező - 147 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 285 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. november 14. 20:16a párjával járt itt
2025-ben ismét megnyitott a Fénykert a gödöllői kastély parkjában. Sok új látványosság mellett Sissi hatalmas fényszobra ismét látható. Szép, igényes installaciók vannak. Idén van egy óriáskerék is a park közepén, ezt is érdemes kipróbálni.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 68 városban járt márFelfedező - 66 helyen első értékelő7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2630 feltöltött kép
Átlagos 2025. november 14. 19:28gyerekekkel járt itt
Egy tavaszi kis kirándulás után megálltunk Solymáron a Mandula kávézóba fagyizni és sütizni.
A közelbe nem találtunk másik helye ahol tudtunk volna egy finom sütit enni, ezért választottuk ezt a kicsi,de annál hangulatosabb kávézót.
Kívül-belül a múltat idéző hely. Igaz még nem volt valami sok választék,de ami volt azok nagyon ízletesek voltak.
Kiváló 2025. november 14. 19:09gyerekekkel járt itt
Ebbe a hangulatos pizzázóba és egybe bowling klubba is elég sokszor jártunk már. Hol csak a párommal kettesben,hol pedig a gyerekekkel. Mindenkinek nagyon bejött. Kedves és gyors kiszolgálás pazar ételek. Jó hangulat és ha van idő akkor lehet egy jót bowlingozni is. Vannak itt pizzák,frissen sültek,gyrosok és még sorolhatnám.
2025. november 14. 12:23a párjával járt itt
Mivel újranyitott szálloda, még nagyon gyér a kihasználtság. Igy megértem, hogy csak egyedileg klímával tudják fűteni a szobákat és a közösségi tereket. Igy a mi szobánk is a 2. -3. napra kellemes hőmérsékletű lett. Az éttermek hűvösek. Ha valaki úgy hagyja el a szállodát hogy itt faztam, bajosan fogja ajánlani másoknak.
Kiváló 2025. november 14. 11:26a párjával járt itt
Ha szeretnél finom ételeket, tisztaságot, mérhetetlen kedvességet kényelemben jó árért, ráadásul kedvenc állatkád társaságában, itt a helyed.
Kiváló 2025. november 14. 8:49egyedül járt itt
Másodszor voltunk itt, mert előző évben is tetszett. A szoba elég nagy, fürdőszoba is szép. Az ellátás, mint tavaly idén is szuper volt. Imádjuk a leveseket, a mákos guba is szuper volt! Ízletesen főznek, a reggeli is bőséges. Tetszik, h felhúztuk a köntöst és csak átsétáltunk a meleg vízhez.