Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 226 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6756 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 19:42a párjával járt itt
A Kulturális Örökség Napjainak egyik kiemelt programjaként ismét látogathatóvá tették a Sándor-palotát, amely ma a Köztársasági Elnök Hivatalának ad helyet. Szomszédban a Karmelitát már láttuk, igaz, akkor már nem ott volt a miniszterelnök hivatala. Lássuk hát, milyen a másik, majdnem hatalmi ág szerepét betöltő elnök székhelye.
Sándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, Budapest
Még több kép (39 db) >>
Átlagos tegnap, 19:31a párjával járt itt
Az évtizedes hirnevével (vissza)élő lepukkant, elhanyagolt hely. A pincér nagyképű és kioktató volt. Csak azért nem távoztam azonnal, mert kiváncsi voltam mi sül ki belőle. A várakozási idő normál volt, az adagok mérete és minősége közepes. Látogatásunkkor rossz idő volt, a fedett helységben ültünk le, ahol nem volt fűtés, kiskabátban ettünk.
Kiváló tegnap, 19:12a párjával járt itt
Az ételek, italok minősége hibátlan, a kiszolgálás kiváló. A terem hangulata a modern kialakitás miatt számomra kicsit merev, de ez abszolut szubjektiv. (Nálam 4/5)
Az ár-érték arány 5/5,
Összesitve: bátran ajánlom a helyet mindenkinek.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1089 városban járt márFelfedező - 3443 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 71599 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 18:53egyedül járt itt
Ebéd után pár hete itt mászkáltam a tó partján. Erre tökéletes, teleeszed magad a Pásztor Csárdában, aztán lejárod itt, kellemes környezetben. Na, és mi van ezzel a tóval? Itt nőttem fel, ebben a városban kamaszkoromig töretlenül, aztán körülbelül akkor kerültem el innen, amikor ezt a tavat építették.
Szombathelyi Csónakázó-tó, SzombathelySzombathelyi Csónakázó-tó, SzombathelySzombathelyi Csónakázó-tó, SzombathelySzombathelyi Csónakázó-tó, SzombathelySzombathelyi Csónakázó-tó, SzombathelySzombathelyi Csónakázó-tó, Szombathely
Szörnyű tegnap, 18:36családjával járt itt
Több alkalommal jártunk már itt, igaz hétvégén, csúcsidőben. Mindig jókat ettünk, néha 1-1 étel nem volt a megszokott színvonalon elkészítve, de elégedettek voltunk. Ma a gyerek éhes volt suli után, beugrottunk. A kinti részen volt hely, leültünk. Negyed óráig senki nem vett fel sem italrendelést, sem mást.
Kihagyhatatlan tegnap, 18:00a párjával járt itt
Igaz, ez a kis szobrocska a sikló végállomásánál, onnan pár lépésre található, de mi a Sándor-palotai látogatásból érkeztünk ide, a jókora turistatömegbe, ahol is mindenki mindent fotózott. Ebben a tumultusban alig is lehetett észrevenni a kis kockásfülűt.
Kolodko: Kockásfülű nyúl miniszobra, BudapestKolodko: Kockásfülű nyúl miniszobra, BudapestKolodko: Kockásfülű nyúl miniszobra, BudapestKolodko: Kockásfülű nyúl miniszobra, BudapestKolodko: Kockásfülű nyúl miniszobra, BudapestKolodko: Kockásfülű nyúl miniszobra, BudapestKolodko: Kockásfülű nyúl miniszobra, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Érdekes tegnap, 16:05a párjával járt itt
Te mit csináltál az ezredfordulón? Én emlékszem, Balatonbogláron szilvesztereztünk, aztán kitaláltam, hogy éjfélkor menjünk ki a jégre mind, gyertyázzuk körbe a társaságot és ott bontsunk pezsgőt. Vastag jég volt akkor a Balatonon. De az abaiak nem így voltak vele.
Millenniumi időkapszula, AbaMillenniumi időkapszula, AbaMillenniumi időkapszula, AbaMillenniumi időkapszula, AbaMillenniumi időkapszula, AbaMillenniumi időkapszula, Aba
Gyenge tegnap, 14:35a párjával járt itt
A hotel messze a 4 csillagos szint alatt van! Az étterem minősíthetetlen! A reggeli alatt-a szegényes választék mellett- hangosan szól a rádió(Balázs show). Legyek röpködnek! Nescafe! Teás bögre vagy van vagy nincs! Felvágottakban gyenge minőségű a választék! A vacsora menüválasztásos, mint egy gyorsétteremben: leves:tarhonyaleves, második: Rántott hús vagy dubary szelet!
Érdekes tegnap, 14:01a párjával járt itt
Hol máshol is lenne a Holdjáró apró szobra, mint a Hold utcában, bár az is fontos helymeghatározó, hogy a Batthyány örökmécses közelében. Mi is úgy vettük észre a másik oldalról, hogy az örökmécsest néztük, majd kicsit eltekintve onnan, megláttuk a kőgömböt, amelynek tetején a kis jármű, benne utasa csücsül.
Kolodko: Holdjáró miniszobor, BudapestKolodko: Holdjáró miniszobor, BudapestKolodko: Holdjáró miniszobor, BudapestKolodko: Holdjáró miniszobor, BudapestKolodko: Holdjáró miniszobor, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kihagyhatatlan tegnap, 13:21a párjával járt itt
Miniszobrot kereső sétára indultunk a Szabadság téren, és igen hamar sikerrel jártunk, megtaláltuk Brekit. Nem volt nehéz, hiszen az itteni bejegyzések is segítettek, meg hát a szokásos: valaki szinte mindig guggol Kolodko csöppségeinél, hogy lefotózza őket, és ezzel már jelzi is a helyet. Egy szépen formált utcai vaskorlát lábazatán ül A BÉKA.
Kolodko: Breki miniszobor, BudapestKolodko: Breki miniszobor, BudapestKolodko: Breki miniszobor, BudapestKolodko: Breki miniszobor, BudapestKolodko: Breki miniszobor, BudapestKolodko: Breki miniszobor, Budapest