Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 408 városban járt márFelfedező - 3042 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 37238 feltöltött kép
Jó tegnap, 11:46egyedül járt itt

Jópofa hely A Bözsi, a névadó figurának kitömött vászonmása látható is az egyik padon. Rengetegen voltak, a teraszon sokan cigarettáztak, ami igencsak zavart.
Egy deci bort ittam, a Bónis Reitter borászattól.
Vannak palackból kimért tételeik is, 700 ft /deci, én a folyó száraz fehéret választottam, ami 400 ft volt. Szép formájú, vékonyfalú pohárba töltötték.
Nálam ez megvan 4 pont.
Szörnyű tegnap, 11:46a párjával járt itt
Zuhany rózsa ,mosdó kritikán aluli.
Wc-ben nem ment le a papír.
Recepción a kommunikáció nulla.
Köszönni nem sikerült szinte senkinek,illetve mi köszöntünk vissza magunknak.
Kivétel 2 felszolgáló,akik nagyon kedvesek voltak.
1000 forintért JYSK-es fürdőköntös szakadt zsebbel,víztaszító anyaggal.
Ételek és a Wellnes részleg nagyon jó volt.
Jó tegnap, 11:35egyedül járt itt
Ha az ember feladja, hogy az Untappd alkalmazás kedvéért sört igyon, akkor igen jó érzés visszatérni a borhoz, az örök szerelemhez. A Kégli kertben a Gangl pince borait mérik ki korrekt áron. Vagy húsz éve nem hallottam szinte semmit Ganglékról 2005 táján szerveztem nekik egy kóstolót a fővárosban. A vadélesztős kékfrankosuk emlékezetes volt.
Jó tegnap, 11:21egyedül járt itt

Népszerű kocsma a Belvárostól negyedóra járásra. Három évvel ezelőtti soproni látogatásom alkalmával is kiruccantam ide, akkor elmaradt a beszámoló. Most ismét betértem, sajnos valami focimeccs ment, rengeteg ember volt, óriási zaj, hamar megittam a kifogástalan Pilsner Urquellemet és odébbálltam.
Jó tegnap, 10:58egyedül járt itt
A Fleck borozót még a vonaton néztem ki magamnak. Szeretem, ha egy kocsmában saját bort adnak, azt még inkább, ha maga a termelő szolgál ki, mint itt. Egy deci Zöldveltelini Királyleányka házasítást rendeltem, ami korrekt volt, miután megkóstoltam felspricceltük szódával. Vettem belőle másfél litert elvitelre, a számla összesen (! ) 1150 forintra rúgott. Megadom neki a négy pontot.
Átlagos tegnap, 10:49egyedül járt itt
Multifunkcionális vendéglátóegység a soproni vasútállomás halljában. Kávézó, péksütiző és kocsma egyszerre. Jómagam egy hosszúlépést kértem, értékeltem, hogy meg tudták mondani, hogy milyen borból készülnek a fröccsök. Lövér pince Chardonnay. Vicces áraik vannak, nemcsak alacsonyak, de biztosan nem végződnek nullára. A hosszúlépésem például 374 ft volt. 3 pont
Átlagos tegnap, 10:47egyedül járt itt
Idei soproni gasztrotúrám első helye a vasútállomással szemben fekvő albán pékség volt, mely a Niki névre hallgat. Némi hezitálás után egy virslis croissant-ra esett a választásom, legalábbis itt így nevezték, lehet, hogy műfajt kitaláló francia pékek sírva fakadnának tőle.
120456
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4290 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 120456 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 10:43családjával járt itt
A Múzeumnegyed Sopron egyik kiemelt látnivalója, amely érdekes módon szerepel ezen a néven is, de az elemei - 3 műemlék épület, plusz a Tűztorony - külön-külön is helyet kapott a soproni látnivalók adatbázisában (ezekről inkább külön írok többet, van is mit).
Kihagyhatatlan tegnap, 10:29gyerekekkel járt itt
Kívül-belül gyönyörű szép, monumentális templom a Szent Györgyről nevezett, hol máshol, mint a Szent György utcában. A belvárosi kis utcában szinte összenyomódik a többi ház közé ékelődve ez a templom, így nem volt könnyű értelmezhető fotókat készíteni róla kívülről.
Szent György templom, SopronSzent György templom, Sopron
Átlagos tegnap, 10:12gyerekekkel járt itt
Sopron sem lehetne meg szerelmesek lakatjai nélkül, bizony, ez a nemzetközi trend vagy népszokás a legtöbb várost előbb vagy utóbb eléri, nincs előle menekvés. Sopronban ez erre leginkább alkalmas helynek a Várfalsétányt gondolták ki, azon belül is a Tűztorony és az Előkapu közelében.