Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4217 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118041 feltöltött kép
tegnap, 14:58barátokkal járt itt
A Lágymányosi Egyetemi Negyedhez tartozó népszerű söröző a XI. kerületben, egy sarok pincehelyiségben. A Black Dog, avagy a Fekete Kutya 2009-ben vetette meg itt a lábát, s azóta is, köszöni szépen, jól érzi itt magát. a beltér angol pub hangulatú, mind dekorációját, mind színvilágát tekintve. Elég nagy az alapterülete, több teremmel.
Black Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, BudapestBlack Dog Pub - Lágymányosi utca, Budapest
Még több kép (18 db) >>
Átlagos tegnap, 14:41csoporttal járt itt
20 fős csoporttal voltunk. Foglalt időpontra érkeztünk. A dolgozó késett pár percet, mely még nem volt zavaró. Megkezdte a tárlatvezetést. Közben jöttek mások is, más ügyben. (valószínűleg nyomtatni )Elnézést kért, és félbe hagyta a tárlat vezetésünket. Egy idő után nekünk kellett szólni,hogy időre mennénk tovább.
Kiváló tegnap, 14:37barátokkal járt itt
Angolszász stílusú, prémium kategóriás pub a Margit híd budai hídfőjénél, amely elsősorban a whiskey-re specializálódott, bár egyéb italokat is tartanak.
Tölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, BudapestTölgyfa Hordó Whiskey Pub, Budapest
Még több kép (16 db) >>
Érdekes tegnap, 14:32csoporttal járt itt
20 fős csapattal voltam. Kértünk tárlatvezetést. 9 órára szólt az időpontunk. A pénztárnál azt mondták , hogy szólnak, ha megjött a vezető. Sajnos elfelejtettek szólni. Nekünk kellett rá kérdezni, hogy megjött-e. Semmilyen útbaigazítást nem kaptunk, hogy merre kell mennünk. A tárlatvezetés teljen mértékben megfelelő volt. A park is csodálatos.
tegnap, 14:16barátokkal járt itt
Pár évvel ezelőtt kialakult, pontosabban azóta is folyamatosan alakulóban lévő gasztro-udvar és egyfajta laza közösségi tér a Kolosy téren, az egykori piac mögött. Igazából egy megüresedett, lépcsőzetes lejtésű telek ötletes hasznosításáról van itt szó, amelynek két oldalról van bejárata, egyrészt a Szépvölgyi út - Kolosy tér felől, másrészt az egy szinttel feljebb lévő Bécsi út felől.
Köz_hely, BudapestKöz_hely, BudapestKöz_hely, BudapestKöz_hely, BudapestKöz_hely, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Időpazarlás tegnap, 13:17a párjával járt itt
Egy strandnak a füve olyan, mint egy színpadon fellépő zenész ruhája. Ez a ruha évek óta nem lett mosva, foltozott, szakadt, agyon használt, rongyos. Öntöző rendszer nincs, pedig azt állítják, közép-Európa legnagyobb strandja. A hullám medence gépháza még mindig a 100 évvel ezelőtti ócska képekkel rendelkezik.
Érdekes tegnap, 12:41családjával járt itt
Nagyon szuper hely ideális egy kellemes családi kikapcsolódásra
Richter Safari Park, Nagykőrös
Kihagyhatatlan tegnap, 12:25családjával járt itt
Nagyon szuper hely csak ajánlani tudom. Mind gyereknek mind felnőtteknek
Richter Safari Park, Nagykőrös
tegnap, 11:07a párjával járt itt
A szálloda nagyon szép, ha megemlíthetem a szobák függönyözésében részt vettem. Ami nem tettszett az étteremben szervíz díjjat számoltak fel. A wellnesz használat ha nem szerepelt a csomagban külön kellett volna fizetni érte. Pozitium viszont hogy a szemben levő uszodát ingyen használhattuk. Külömben jól éreztük magunkat.
Kiváló 2026. június 6. 22:33egyedül járt itt
A Panelpék Józsitól, vagy más nevén az Egy Falat Kenyér pékség a Csepeli Piac egyik legnépszerűbb, prémium minőségű kézműves kenyereket és pékárut kínáló péksége, amely a II-es kapunál található a piacon belül. A pékséget alapító Cseperkáló József többgenerációs pékcsaládból származik.
Panelpék - Egy Falat Kenyér - Csepeli Piac, BudapestPanelpék - Egy Falat Kenyér - Csepeli Piac, BudapestPanelpék - Egy Falat Kenyér - Csepeli Piac, Budapest