Normális teraszuk sincs, hiszen a fagyizó előtt a sorban állók foglalják el a helyet. Érdekesség, hogy van egy másik fagyizójuk a város másik oldalán, a III. kerületben, a Flórián tér közelében, lakótelepi környezetben, amely 2024-ben Óbuda kedvenc fagylaltozója lett, szintén a Boróka nevet viseli. Ahogy nézem a 10 évvel ezelőtti fotókat, itt tényleg szó szerint megállt az idő, semmi sem változott, csak az árak nőttek. Mindazonáltal jelenleg az olcsóbb fagyizók közé tartozik Budapesten, hiszen 550 Ft-ba kerül egy gombóc. Két fiatal srác szolgált ki a pultban, gépiesen, pörgősen, de nem barátságtalan hangulatban. Ha jól emlékszem, 20 rekeszes a fagylaltospult, de hétköznap kora este már néhány íz kifogyott. Van pár diabetikus, cukormentes fagyijuk is. Az egy ideje trendi Dubaji csokoládé fagyit is kínálják. Gyümölcsök terén málna, eper, citrom, a klasszikus vanília és csokoládé, ír kávé. Egy igazi régi tradicionális ízt, a puncsot választottam, ezt már kevés helyen kapni. A gyerekkorunkat idézi, amikor kb. 3-4 féle fagyiíz létezett csak. Nem volt rossz, de kiemelkedőnek sem mondanám, a prémium kézműves fagyizók szintjét véleményem szerint nem üti meg. 4 pontra taksálom. Normális, korrekt méretű az 550 Ft-os gombóc, a talán csak 100 Ft-tal drágább nagy gombóc dupla adag, nekem az már sok lenne.