Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Szörnyű tegnap, 9:46barátokkal járt itt
Több éve visszatérő vendég vagyok. Mivel 1-2 hónapja kiderült, hogy glutén- és tejmentesen kell étkeznem, átgondoltan, előre ellenőrzött éttermekbe megyek. A Bonita étlapján szerepel, hogy a pizzát lehet kérni gluténmentesen és/vagy tejmentesen; vegán sajt is szerepelt a választható feltétek között.
Kiváló tegnap, 8:13a párjával járt itt
A hotel a lehető legjobb, központi helyen található Hajdúszoboszlón. A hotel munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy kellemesen kipihend magad. A szobákban lehetőség van kényelmesen pihenni (persze ez nem a saját, otthoni ágy) és a wellness-részlegben csodásan ellazulni.
Kiváló tegnap, 7:31egyedül járt itt
A negatív dolog a közvetlen átjárás a fűrdőbe megnevezés, ez általában a Hunguest szállodákban fedett, zárt folyosót jelent. Itt ez egy kültéri udvari átjáró ,hideg téli, vagy szeles napokon ez nagyon kellemetlen. A szálloda wellnese jó, de nagyon sok szerintem túlzóan sok fertőtlenítőt használnak, így az egész terembem nagyon erős a szag és nem megoldott vagy nem szellőztetnek hozzá .
Kiváló tegnap, 7:27a párjával járt itt
Kedves, segítőkész személyzet. Bőséges választékos reggeli és vacsora. Elutazás napján kedvezményes fűrdőbelépő. Ingyenes parkolás a zárt parkolóban. Mindennel meg voltunk elégedve. Mi visszatérő vendégek vagyunk és még szeretnénk újra vissza menni. Ajánlom főleg gyerekkel érkezőknek a szuper játszóház miatt.
Kiváló 2026. április 8. 22:43a párjával járt itt
Fürdőbelépö ára nagyon magas volt,külön húsvéti áremelés tartottak holott nem üzemelt a fürdö teljes kapacitálással. Úgy gondolom a szolgáltatáshoz képest ez az ár túlzott magas volt! ! Sok fürdő van Magyarországon ahol a szolgáltatás nem alacsonyabb de a belépő jóval alacsonyabb! Ki próbáltuk a fürdött levontuk a tanulságot.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 105 városban járt márFelfedező - 176 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4704 feltöltött kép
Érdekes 2026. április 8. 21:34a párjával járt itt
Évek óta mondhatni rendszeresen részt veszünk a Gödöllői Királyi Kastély ünnepi, karácsonyi, most a húsvéti rendezvényén. A kastély és a parkja csodaszép, az egész napot kitöltő programok változatosak, általában minden korosztály talál neki tetszőt.
Gödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, GödöllőGödöllői Királyi Kastély, Gödöllő
Még több kép (18 db) >>
Kiváló 2026. április 8. 20:38a párjával járt itt
Két észrevétel: Az előszobában a mozgásérzékelős lámpa folyamatosan, minden ok nélkül felkapcsolt. Ez éjszaka zavaró volt. A jakuzziban a víz a 2.napon már nem volt kellően tiszta! Szép környezet, tiszta, új, kényelmes, dizájnos hotel. Kedves személyzet, bőséges, de nem pazarló reggeli! Felülmúlta a várakozásainkat!
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 55 városban járt márFelfedező - 148 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 297 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. április 8. 19:58gyerekekkel járt itt
A tavaszi szünetben, iskolás gyerekekkel voltunk a fürdőben. A Harka vizivilágot látogattuk meg. A gyógyfürdő rész medencéit a gyerekekkel nem tudtuk kipróbálni, mivel a harkányi gyógyvíz 14 éves kor alatt nem ajánlott. A belépő nem olcsó, de más nagy fürdőhöz hasonló árban van. Érdemes családi jegyet venni, mert az kedvezőbb.
Kiváló 2026. április 8. 19:56a párjával járt itt
Már többször voltunk itt. A tavaszt és a feleségem születésnapját egy-egy Wellness hétvégével szoktuk köszönteni. Most is tökéletes volt, sőt az időjárás is kedvezett. A szálloda úgy jó ahogy van: tiszta, rendezett, átgondolt, a személyzet érti és szívesen végzi a munkáját, szolgáltatásaik kiválóak.
Köszönet mindezekért. Dezső és felesége.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 34 városban járt már
2026. április 8. 19:48a párjával járt itt
Érdekes szálloda, kellemes környezet. A szobánk tiszta volt és szép, a reggeli és a vacsora változatos volt és finom, folyamatosan volt töltve minden. A wellness részleg nem túl nagy, de hála istennek nem voltak sokan. Tetszett, hogy több féle szauna is van. Vacsora közben a pincér egyből jött és gyorsan hozta is a rendelést.
Mesés Shiraz Hotel, EgerszalókMesés Shiraz Hotel, EgerszalókMesés Shiraz Hotel, EgerszalókMesés Shiraz Hotel, EgerszalókMesés Shiraz Hotel, Egerszalók
Még több kép (2 db) >>