Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos tegnap, 14:20a párjával járt itt
Paradicsomos-Dinnyés leves fokhagymával gyömbérrel és kolbásszal: elvetemült ötlet

A rántott hús petrezselymes burgonyával :
A hús nagyon finom volt
A petrezselymes burgonya:
sima új krumpli, vajjal és megszórva őrölt petrezselyem porral

Itt a nyár, a kertben a rengeteg friss petrezselyem en otthon még le is pirítós kicsit a krumplit

Hat itt ez gatya volt.
tegnap, 10:20a párjával járt itt
2 éjszakát töltöttünk el a hotelben all inclusive ellátással. A benyomásaink vegyesek voltak. A szoba tiszta és kényelmes volt, a wellness részleggel nagyon meg voltunk elégedve, főként az úszómedence tetszett. Nagyon jó ötletnek találtuk, hogy masszázsra is lehetett jelentkezni, ahol kitűnő ár-érték arányban nagyon jó masszázst kaptunk.
Kiváló tegnap, 9:14a párjával járt itt
A szoba kényelmes, világos és tiszta. Az ételek és a kiszolgálás kifogástalan. Nagyon kedves és segítőkész a személyzet. A medencék mennyisége és minősége megfelelő. Amin egy picit javítani lehetne, az talán a wifi minősége. Egyébként tökéletesen jól éreztük magunkat, pihenni vágytunk és ehhez minden szempont megadatott. Máskor is szívesen válasszuk a Hajnal Hotelt. Köszönjük szépen!
Kiváló tegnap, 8:43a párjával járt itt
Idén már másodszor voltam a szálloda vendége,először tavasszal és most a juliusban is, annyira szuperül éreztünk magunkat és a csodálatos szállodát megakartam mutatni a lányomnak, hogy vele augusztusban, 3-x. újra ellátogatunk. A kert fantasztikus, gyönyörű tuják között vezet az út 3-4m magasak mint két oldalon,tiszta virág, és zöld növények vannak.
Kiváló tegnap, 6:33a párjával járt itt
Minden nagyon tetszet egyszerűen szuper volt. 🥰 de az 5 nap alatt takaritónő egyszer se jött be hogy pld kivigye a szemetet pedig lett volna rà alkalom. Ha véletlenül talàlkoztunk a folyoson megkérdezte szükségünk van e valamire. Nyilvàn nem fogom neki szóvà tenni jó volna kivini a szemetet. Gondoltam ez alap egy 4*szàllodàba.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 211 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6189 feltöltött kép
Érdekes 2026. augusztus 8. 23:22a párjával járt itt
Már annak is több mint 20 éve, hogy 2005-ben a Szent András-napi ünnepség keretében felavatták a Jubileumi Emlékházat, amely a település történetét és látnivalóit megörökítő tűzzománc képekkel emlékeztet a község hivatalos beiktatásának 675. évfordulójára. Lassan eléri hát Békésszentandrás a 700.
Jubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, BékésszentandrásJubileumi Emlékház, Békésszentandrás
Még több kép (14 db) >>
Gyenge 2026. augusztus 8. 22:30a párjával járt itt
Az étel nagyon finom és ízletes volt, ezzel teljesen meg voltunk elégedve. Viszont a kiszállítás sajnos nagyon sokáig tartott, több mint 2 órát vártunk a rendelésre. Tudjuk, hogy előfordulhat nagyobb forgalom, de ilyen hosszú várakozás azért elég kellemetlen volt. Összességében a kaja miatt ajánlom, viszont a kiszállítási időn mindenképpen lenne mit javítani.
Szörnyű 2026. augusztus 8. 21:35gyerekekkel járt itt
Pozitivum: all inclusive ellátás, bőséges ételválaszték, úszómedence, medence kicsiknek
Negatívum: elavult szobák, zuhanyzóban beállitani a vizhomersékletet lehetetlen, elszívó a wcben nagyon gyenge, túl puha matracok, a klimatizáció pocsék pedig kaptunk emiatt másik szobát is, de abban is pocsék volt, hangos de nem bir kihűteni 8m2-es szobát sem, emiatt 5 napig nem aludtam, a terasz mintha egy horror filmből ugrott volna ki: legalább 5-6 tíz centiméteres pók és rengeteg pókháló, tv-ben cca.
Gyenge 2026. augusztus 8. 20:16a párjával járt itt
Hét évvel ezelőtt jártunk itt, akkor néhány napot Szarvason töltöttünk, és két alkalommal is itt ebédeltünk, a legnagyobb megelégedésünkre. Most a közelben volt programunk, és nosztalgiából, meg hát a jóra emlékezve, ismét a Halászcsárdába mentünk ebédre. Kár volt! Ez már nem ugyanaz! Nem ugyanolyan jó!
Kiváló 2026. augusztus 8. 19:17gyerekekkel járt itt
9 éves kisfiunkkal töltöttünk el 5 éjt a szállodàban. Erkélyes családi szobában kerültünk elhelyezésre, mely nagy, tágas volt. Az ételek finomak voltak, a felszolgáló lányok/fiúk kedvesek. A wellness szuper! Az 500Ft-os koktél és a 2000Ft-os masszázs kuponokat érdemes kihasználni! A játszószoba hatalmas és nagyon klassz játékokkal van felszerelve.