Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

119527
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4250 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119527 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 14:58csoporttal járt itt
A Budapest100 rendezvény keretében tekintettünk meg számos 1916-1926 közötti épületet, amelyek egyike a IX. kerületben a Mester utcában volt. Az utca másik végében nyitva találtuk a Mester Galériát, így oda is bekukkantottunk. A szuterénben lévő egyszerű kiállítótér és közösségi pont kifejezetten a kerületi fiatalokat szeretné megszólítani, mint ifjúsági galéria, alkotóműhely és nyitott közösségi pont.
Mester Galéria és Közösségi Tér, BudapestMester Galéria és Közösségi Tér, BudapestMester Galéria és Közösségi Tér, BudapestMester Galéria és Közösségi Tér, BudapestMester Galéria és Közösségi Tér, BudapestMester Galéria és Közösségi Tér, BudapestMester Galéria és Közösségi Tér, BudapestMester Galéria és Közösségi Tér, BudapestMester Galéria és Közösségi Tér, BudapestMester Galéria és Közösségi Tér, BudapestMester Galéria és Közösségi Tér, Budapest
Még több kép (8 db) >>
119527
Érdekes tegnap, 14:50csoporttal járt itt
A Budapest100 program keretében csoportos városnéző sétán vettünk részt a szombati napon, amelynek keretében a VI-VII-VIII. kerület építészeti szempontból izgalmas 1916-1926 között épült épületeket fedeztünk fel. A Wesselényi utcában haladva észrevettem, hogy nyitva van a templom. Ritka alkalmak egyike.
Wesselényi utcai Baptista Gyülekezet és Közösségi Ház, BudapestWesselényi utcai Baptista Gyülekezet és Közösségi Ház, BudapestWesselényi utcai Baptista Gyülekezet és Közösségi Ház, BudapestWesselényi utcai Baptista Gyülekezet és Közösségi Ház, BudapestWesselényi utcai Baptista Gyülekezet és Közösségi Ház, BudapestWesselényi utcai Baptista Gyülekezet és Közösségi Ház, BudapestWesselényi utcai Baptista Gyülekezet és Közösségi Ház, BudapestWesselényi utcai Baptista Gyülekezet és Közösségi Ház, BudapestWesselényi utcai Baptista Gyülekezet és Közösségi Ház, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Szörnyű tegnap, 14:50gyerekekkel járt itt
Borzalmas kiszolgálás, lehúzás, átlagos minőség. 20.000 Ft-al fizettem 7.000 Ft-os számlát, átvertek 10.000 Ft-al. Hiába szóltam, hogy ez egy 10essel kevesebb, váltig állították, hogy 10.000 Ft-al fizettem, holott nem is volt nálam tízezres bankjegy. És ahogy hallom, ez több emberrel is előfordult már.
tegnap, 12:52a párjával járt itt
Az erdő szállodájából csak épített környezetet lehetett látni, erdőt nem. De nyilván nem lehet minden szoba az erdőre néző. Az ételek finomak voltak, a wellness rész kicsi de kevesen voltak, így ki tudtuk használni. A szoba tiszta volt. A környéken viszont látnivaló nincs. A Lenti gyógyfürdőbe érdemes ellátogatni.
2094
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1075 városban járt márFelfedező - 3395 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 69883 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 12:24a párjával járt itt
Erről a Tollas Tibor nevű elfeledett, valós, létező stb. hősről, költőről már Milotán megemlékeztem, akkor is zavaros volt az ügy, és mit is mondjak, most sem lett igazán világos. Szóval ez Milotán a Gulág (? ), málenkíj robot (? ) emlékműhöz kapcsolódik, bár már ott sem értettem, hogy hogyan.
Tollas Tibor Emlékház, NagybarcaTollas Tibor Emlékház, NagybarcaTollas Tibor Emlékház, NagybarcaTollas Tibor Emlékház, NagybarcaTollas Tibor Emlékház, NagybarcaTollas Tibor Emlékház, NagybarcaTollas Tibor Emlékház, NagybarcaTollas Tibor Emlékház, NagybarcaTollas Tibor Emlékház, NagybarcaTollas Tibor Emlékház, NagybarcaTollas Tibor Emlékház, NagybarcaTollas Tibor Emlékház, NagybarcaTollas Tibor Emlékház, NagybarcaTollas Tibor Emlékház, NagybarcaTollas Tibor Emlékház, Nagybarca
Még több kép (12 db) >>
Átlagos tegnap, 11:37a párjával járt itt
Nagyon tiszta a levegő, kellemes a kastélykert. A félpanzió jó volt, inkább a terítéssel, tálalással kapcsolatban voltak hiányosságok. A wellness részleg önmagában jó, de a jakuzziban a vízforgatást csak néha kapcsolták be, vagy kérni kellett és akkor többnyire bekapcsolták. A szobát csak kérésre takarították.
2094
Érdekes tegnap, 11:01a párjával járt itt
Ez a környék, ahogy sok már környék is a Kárpát-medencében, többezer éve lakott volt, mint azt leletek bizonyítják. Hordák, törzsek jöttek-mentek a vízben gazdag lapályon, néha kiverték, néha csak leigázták egymást, ahogy az lenni szokott. Közben kultúrák torlódtak egymásra, Istenek is jöttek-mentek.
Mezőnyárádi templomrom, Mez?nyárádMezőnyárádi templomrom, Mez?nyárádMezőnyárádi templomrom, Mez?nyárádMezőnyárádi templomrom, Mez?nyárádMezőnyárádi templomrom, Mez?nyárádMezőnyárádi templomrom, Mez?nyárádMezőnyárádi templomrom, Mez?nyárádMezőnyárádi templomrom, Mez?nyárádMezőnyárádi templomrom, Mez?nyárád
Még több kép (6 db) >>
tegnap, 9:53a párjával járt itt
Hatodik alkalommal látogattunk Harkányba, ahol több szállodát is kipróbáltunk, de az AquaMed Hotel volt számunkra a legmegfelelőbb a strandtól való nagyobb távolság ellenére. Egy fontos észrevételem és JAVASLATOM azonban lenne:
a KSH legfrissebb adatai szerint már több mint 1,1 millió felnőtt és 5 ezer gyermek él cukorbetegséggel Magyarországon, többségük 2-es típusú diabéteszes, közéjük tartozom jómagam is.
Kiváló tegnap, 9:48egyedül járt itt
Harmadik éve már, hogy ugyanezt a szállodát választom a pihenésre, kikapcsolódásra. Főként a Lovasszínház előadásai miatt járok ide Mórahalomra, és töltök el általában 3 éjszakát. A város tiszta, virágos, kellemes a sétára, kikapcsolódásra. A fürdő csodálatos, nagyszerű lehetőség a szállodából való közvetlen átjárás.
Kiváló tegnap, 8:53gyerekekkel járt itt
Olyan, mint egy kis ékszerdoboz! Pici helyen minden van és nagyon ízléses, kulturált. A fagyi isteni, a limonádé különleges!