tegnap, 18:14gyerekekkel járt itt 35 6 évvel ezelőtt voltunk itt először, most 5. Alkalommal. Az ételválaszték egyre szűkebb. Korábban minden nap találkozunk takarítókkal. Most hétfőn érkeztünk, kedden megkérdezték kérünk-e takarítást. Aznap még nem kértünk, viszont szerdán, csütörtökön és pénteken hiába volt kint a tábla és vártuk őket, 13-14 óráig, nem sikerült odaérni.
Kutyával voltunk, tehát muszáj volt várni, mert a kutyát nem hagyhattuk a szobában. Így a min szobánkban takarító személyzet nem járt. Az erkélyen imádtam a fecskefészkeket, de a madárürüléket annyira nem. Az étteremben első este limonádét kértünk a vacsorához. Finom ízletes volt, még egy kis vízzel hígítanunk is kellett, olyan ízes volt. 2. , 3. este viszont csak egy enyhén citromos vizet kaptunk a limonádé helyett. Azt gondoltam, hogy ha már kb. 3500-4000 ft 1 liter limonádé akkor van egy recept hozzá. X mennyiségű cukor, vagy szirup, Y citromlé, 2 karika narancs stb. . . . De ezek szerint nincs, mindegyik felszolgáló úgy készíti, ahogy épp sikerül. . .