Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 273 városban járt márFelfedező - 4070 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115048 feltöltött kép
tegnap, 11:55kollégákkal járt itt
Népszerű cukrászda és kávézó Cegléd főterén. Amióta Ceglédre járunk, azóta volt itt már változás, korábban más néven, más vendéglátó egység működött is. A névválasztást nem tudom értelmezni, a kozmopolita Budapesten sem szeretem az ilyen külföldi neveket, pláne egy vidéki kisvárosban nem látom értelmét, de ez nyilván csak szubjektív vélemény.
tegnap, 11:44egyedül járt itt
A kiskunfélegyházi illetőségű Félegyházi Pékséget Budapestről is ismerjük, hiszen a fővárosban is több pékséget üzemeltetnek, itt Cegléden is két egységgel vannak jelen. Ez a 33-as számú a főtéren található, a piaccal átellentétes oldalon. A kínálat elég széles volt ahhoz képest is, hogy már késő délután volt.
Kiváló tegnap, 11:36egyedül járt itt
Kiemelkedő újhullámos kávézó, talán a legjobb kávét itt itaam Cegléden belül. Érdekes, hogy már akkor is működtek, amikor korábban jártam Cegléden, de vagy éppen nem voltak nyitva, vagy csak az útvonalam elkerülte őket, azt nem tudom. A piac és a főtér közelében vannak, de mégis egy csendes parkos részen, az Eötvös téren.
tegnap, 11:03egyedül járt itt
Újonnan nyitott, elegáns bisztró az Egyetem térnél. Ezen a helyen az elmúlt 30 évben minden IS volt már, sokáig afféle retró bisztró, majd éveken át üresen, keresve pozícióját és tartalmát Budapest gasztro-térképén. A belső teret teljesen átalakították, nagyon komoly felújításokat hajtottak végre, gyakorlatilag teljesen újjászületett a hely.
Ginger & Paris, BudapestGinger & Paris, BudapestGinger & Paris, BudapestGinger & Paris, BudapestGinger & Paris, BudapestGinger & Paris, BudapestGinger & Paris, BudapestGinger & Paris, BudapestGinger & Paris, BudapestGinger & Paris, BudapestGinger & Paris, BudapestGinger & Paris, BudapestGinger & Paris, BudapestGinger & Paris, BudapestGinger & Paris, BudapestGinger & Paris, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Kiváló tegnap, 10:47kollégákkal járt itt
A Nicaragua bisztró és bár 2. nagyobb egységét a közelmúltban nyitotta meg. Az első bárjukban a Bartók Béla úton pár éve az egyik ittjartam. hu-s értékelőtársammal volt szerencsénk járni. Az új, nagyobb, de hasonló stílusú és azonos logóval rendelkező bisztró a Fővám tér közelében található.
Nicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, Budapest
Még több kép (16 db) >>
Gyenge tegnap, 10:15barátokkal járt itt
A fürdőbelépő csak az éjszakákkal megeggyező számu napokra szólt. Aki a távozás napján is szerette vólna a fürdőt igénybevenni az 7000 ft/fő áron vehette igénybe ami számunkra a bejelentkezéskor derült ki. A fürdőn belül nagy távolságra van egymástól a gyógy és az élményfürdő.
1925
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3221 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65459 feltöltött kép
tegnap, 1:55egyedül járt itt
Mivel minden magyar faluban megugatják a kutyák azt, aki nem eszik Fülöp-szigetei ételeket, én sem vonhattam ki magam a hatás alól, amúgy is egyre több filippínó él nálunk, ideje hozzászokni.
BARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, Budapest
Még több kép (9 db) >>
tegnap, 0:36egyedül járt itt
Zuglóban volt intéznivalóm, de korábban érkeztem, így volt még időm a környéken körbenézni, évek óta nem jártam erre. A Bosnyák téri piac nem sokat változott, viszont mögötte egy egészen új negyed, a ZENIT emelkedett ki, mondhatnám, hogy a "semmiből", s még most is tovább épül ez-az.
Búzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, Budapest
Még több kép (5 db) >>
tegnap, 0:12barátokkal járt itt
Talán 5 hónappal ezelőtt megnyitott újhullámos kávézó és még jóval több is a Dessewffy utcában, multikulti közösségi tér, kb. félúton a Nyugati-Bazilika-Oktogon háromszögben. A belső tér tágas, kicsit kesze-kusza, labirintus jellegű.
TC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, Budapest
Még több kép (16 db) >>
1925
Átlagos 2026. január 24. 23:29egyedül járt itt
Ugyebár örök kérdés, hogy leértékelhetek-e valamit, ha nem ott ettem, csak elvittem onnan valami ennivalót, de van egy mentség, hogy nem házhoz rendeltem, meg a futárt szidom, hanem személyesen jártam el. Véletlenül úgy alakult, hogy otthonra kellett valami eleség, mert a feleség sem volt otthon, meg én sem, hát majd csak összekotrok valamit útközben.
Kentucky Fried Chicken - Móricz Zsigmond körtér, BudapestKentucky Fried Chicken - Móricz Zsigmond körtér, BudapestKentucky Fried Chicken - Móricz Zsigmond körtér, BudapestKentucky Fried Chicken - Móricz Zsigmond körtér, BudapestKentucky Fried Chicken - Móricz Zsigmond körtér, BudapestKentucky Fried Chicken - Móricz Zsigmond körtér, Budapest
Még több kép (3 db) >>