Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. december 2. 18:49a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat ! Velünk volt a kis ( foxi ) házi kedvencünk is ! Kedves udvarias személyzet ,finom ,bőséges,változatos ételek ! Kényelmes szép szoba, nyugalom ! A medencék és wellness a városi fürdővel együtt " szuper "! Köszönjük a színvonalas Adventi műsort is ! "Kellemes hétvégét töltöttünk a Kamillában ! Nemsokára ismét megyünk , de már az unokákkal együtt !
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 403 városban járt márFelfedező - 2916 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34866 feltöltött kép
Átlagos 2025. december 2. 18:32egyedül járt itt
Bácska kocsma Várpalotán működik, a neve is szimpatikus, illik a város nevezetességéhez, a Trianon múzeumhoz. Amúgy az italválasztékban nem utal semmi a névre. Nagyipari multisöröket tartanak vegyesen nem csak az egyik portfólióból. A borokat kedvező áron adják. Egy hosszúlépés tolnai Olaszrizlingből 220 ft. Tévé megy, arról le tudtam volna mondani. Van terasz is. 3 pont.
Bácska kocsma, VárpalotaBácska kocsma, VárpalotaBácska kocsma, VárpalotaBácska kocsma, VárpalotaBácska kocsma, VárpalotaBácska kocsma, VárpalotaBácska kocsma, Várpalota
Még több kép (4 db) >>
2025. december 2. 18:25családjával járt itt
Jellemző, hogy vendéglő, bisztró, büfé vagy falatozó néven klasszikus kocsma működjön, ahol semmi melegétel nincs. A fordítottja sokkal ritkább, hogy kocsma vagy borozó kínáljon főtt ételt. Nos ez az egyik kivétel. Az árak barátságosak. A kerthelyiség kifejezetten hangulatos. Az egyik népszerű youtuber is felfedezte időközben, mi a Google Mapsen leltünk rá.
Mátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, VárpalotaMátyás Borozó, Várpalota
Még több kép (13 db) >>
2025. december 2. 18:06családjával járt itt
Öt év elteltével ismét betértünk egy mákos rétes erejéig a paksi Lipóti pékségbe. Valahogy megint egy mákos cuccra esett a választás, ezúttal a mákos rétesre, ami 590 forintba került. Ezidőtájt ez jó árnak számít, amikor egyes helyeken 800-900 ft ez a klasszikus magyar édesség. Tisztes négy pont.
Lipóti Pékség & Kávézó, PaksLipóti Pékség & Kávézó, PaksLipóti Pékség & Kávézó, PaksLipóti Pékség & Kávézó, Paks
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2025. december 2. 17:53családjával járt itt

Öt év után idén júliusban ismét betértem a paksi Erzsébet kávézóba. Továbbra is remek hely, kellemes beltér, a színvonalhoz képest kifejezetten baráti árak. Még mindig. Korsó Pilsner Urquell 890 forint. Nem tudom van-e még országos szinten ilyen hely, ahol ennyire olcsó ez a kultikus sör.
Erzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, Paks
Még több kép (13 db) >>
2025. december 2. 17:40egyedül járt itt
A paksi Tres cafe & bárba idén júliusba tértünk be, mikor máskor, mint a gasztroblues fesztivál idején. A csapon Dreher Gold és Peroni, korsó 1290 illetve 1490, Varga borok decije 390, Sarosdi borok decije 550 ft. 4 cl Unicum 990 ft. Kellemes hely, szimpatikus ifjú hölgy áll a pult mögött. A zene elviselhető.
Tres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, Paks
Még több kép (9 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. december 2. 16:17egyedül járt itt

A Paprika Revue House nem egy hagyományos étterem, hanem olyan szórakoztatóipari egység, melynek hangsúlyos eleme a gasztronómia. Célja könnyen befogadható, sokrétű és maradandó magyarság-élményt nyújtani, mely kiterjed a népművészetre, néptáncra, népdalkincsre.
Paprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, BudapestPaprika Revue House, Budapest
Még több kép (33 db) >>
Kiváló 2025. december 2. 12:01a párjával járt itt
Nagyon elegáns hely remek ételek kifogastalan ételek remek hangulat kedves pincérek lehet foglalni megfelelö ársak
Átlagos 2025. december 2. 10:38a párjával járt itt
A fölöttünk lévő emeletről folymatos dübörgés hallatszott reggel, este valószínűleg kisgyermekes család volt, a gyerekek folymatosan dübörögve futkároztak. Javaslatom, hogy a gyermekeseket úgy kellene elhelyezni, hogy ne zavarják mások pihenését. A fürdőben a lefolyóból folymatosan hangyák jöttek elő, illetve a fürdőszoba tisztasága sem kifogástalan.
Kiváló 2025. december 2. 10:29a párjával járt itt
Az értékelést nőként írom a párom neve alatt. A szobákban/erkélyen sokkal több fürdőruha-, törölköző- és köntös-szárító alkalmatosságra lenne szükség. A wellnessben nekem furcsa volt, hogy a medencéknél “sorba kellett állni”, hogy a vízsugárhoz jussunk. De értem, hogy nem működhetnek állandóan.