Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4171 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117032 feltöltött kép
tegnap, 15:18egyedül járt itt
Kis alapterületű, de barátságos kávézó és fagyizó a hangulatos Reformátorok terén a XVI. kerület Sashalom városrészében. Egy igazi családi pihenő- és rekreációs parkot alakított itt ki az önkormányzat a lakosság számára, hiszen van itt kilátó, zöld park padokkal, csúszdás látszótér is.
Kertvárosi Kávézó, BudapestKertvárosi Kávézó, BudapestKertvárosi Kávézó, BudapestKertvárosi Kávézó, BudapestKertvárosi Kávézó, BudapestKertvárosi Kávézó, BudapestKertvárosi Kávézó, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Kiváló tegnap, 14:49barátokkal járt itt
Remek kis cukrászda Miskolc belvárosában a Lokalista Bisztró mellett, ahol a nyitást követő hetekben jártunk először. Családi vállalkozásként prémium desszerteket készítenek. Prémium alapanyagokból, gondos kezek készítik a mutatós küllemű süteményeket, tortákat, többek között francia stílusú desszerteket.
Átlagos tegnap, 14:36barátokkal járt itt
Biztos hely este Miskolcon, ha már mást nem találsz nyitva, és nem szeretnél túl sokat költeni. A belváros közelében lévő presszó-kocsma sok izgalmat, illetve egyediséget nem hordozott magában, de arra teljesen megfelelő volt, hogy 1-1 italra beüljünk. Nyáron van kiülős teraszuk, de az időjárás nem fogadott bennüket a kegyeibe, elég hideg volt.
Kiváló tegnap, 14:27barátokkal járt itt
Többedik látogatásunk a ZIP's-nél, még a régi helyszínen. Nagy alapterületű, modern beltér, ahol a remek sörök mellett figyelemreméltó gasztonómiai élményekkel - finom ételekkel - is gazdagodhatunk. Közben meg a pénztárcánk erősen vékonyodik, mert ezt az élményt bizony meg kell fizetni. A személyzet végig figyelmes, udvarias, tevékeny volt.
tegnap, 11:30a párjával járt itt
A bútorzat lehetne kényelmesebb,korszerűbb,a székek helyett esetleg foteleket lehetne elhelyezni a szobákban. Az ablakon lévő szúnyogháló több helyen el van szakadva,cserére szorulna. Minden egyéb -kiszolgálás,árak,ételek minősége és mennyisége,választék,dolgozók felkészültsége és segítökészsége kiváló volt,mindenkinek szívesen ajánlom.
Kiváló tegnap, 11:14egyedül járt itt
Udvarias, gyors a kiszolgálás. Tisztaság van. Nagy előnye, hogy minden nap nyitva van11-től estig nyugodtan lehet menni, van vásárolnivaló. Többször jártam ott, mindig elégedett voltam, utoljára szombat délután, széles választék volt süteményekből. A süteményválaszték bőséges, a fagylaltok változatosak, finomak.
Kiváló tegnap, 6:24gyerekekkel járt itt
Ajánlom mindenkinek. A személyzet kedves és segítőkész. A reggeli, vacsora extra, nincs sorban állás és elegendő számú pincér segíti az étkezést. A napközben használható kávé és italautomata is szuper. A wellness is nagyon jó.
Amiben lehetne jobb a hely: a gyerekprogramok jók voltak, de itt lehetne fejlődni. A fürdőben az egyik csúszda nagyon régóta nem üzemel.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 57 városban járt márFelfedező - 149 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 297 feltöltött kép
Kiváló 2026. április 10. 22:20gyerekekkel járt itt
Félpanziós ellátást választottunk a Dráva Hotelben. A reggeli választéka minden igényt kielégített. A gyerekek alig tudtak választani, annyi minden volt. A teljesség igénye nélkül, csak a kedvenceket kiemelve: minden reggel volt amerikai palacsinta, tejbegríz, gyümölcssaláta, és még sok-sok minden más.
Kiváló 2026. április 10. 22:07gyerekekkel járt itt
Tavaszi szünetben töltöttünk el 4 napot a gyerekekkel a Dráva hotelben. Családi szobát foglaltunk, tágas volt, kényelmesen elfértünk. A recepciós hölgyek segítőkészek voltak, minden szükséges információt elmondtak. A reggeli nagyon jó volt, ilyen széles választékot ritkán találni 4*-os szállodákban is.
2026. április 10. 21:32gyerekekkel járt itt
Kint ebédeltünk az udvaron. Gyors volt a felszolgálás. Az ételek finomak voltak, a cipó roppanós. A juhtúrós sztrapacska volt a legjobb.