Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 94 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 992 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagság
Érdekes ma, 13:00a párjával járt itt
Gyulán a Hunguest Hotel Gyulában szálltunk meg, a Vár-tó előttünk volt, az ablakaink rá néztek. Esténként kellemes sétákat tettünk a partján, szépen rendben tartott park veszi körül, a padokon el lehet üldögélni. Napközben lehet vízi eszközöket is bérelni, a tó nagysága ezt annyira nem indokolja, pár perc alatt körbe lehet sétálni. Kellemes hely, de nem rendkívüli, csak ezért kár ide jönni.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1081 városban járt márFelfedező - 3417 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70206 feltöltött kép
Átlagos ma, 12:26a párjával járt itt
Kérlek, ne vedd komolyan az itt található ismertetőt a haranglábról, az nem erről szól. Ami ide lett valahonnan másolva, az a reformtus kerektemplom melletti harangtoronyról mesél, azt meg is nézheted a református kerektemplom képeinél, egészen más épület.
Harangláb, SzilvásváradHarangláb, SzilvásváradHarangláb, SzilvásváradHarangláb, SzilvásváradHarangláb, SzilvásváradHarangláb, SzilvásváradHarangláb, SzilvásváradHarangláb, Szilvásvárad
Még több kép (5 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 78 városban járt márFelfedező - 52 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagság
Szörnyű ma, 12:20a párjával járt itt
Hosszú idő után újra megkóstoltuk a napi menüt: szétfőtt, mintha maradékból lenne összecsapva, "jóvanazúgyide" módon. Állítólag voltak az évek alatt szakácsváltások,de sajnos ezt mi nem éreztük.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 3005 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36508 feltöltött kép
Kiváló ma, 10:08egyedül járt itt

Megint beigazolódott, hogy nem szabad az itallap megtekintése nélkül rendelni. Egy pohár Pilsner Urquell sör 1290 ft, egy korsó 1490. Pohárral kértem szokás szerint, ha tudom, hogy majdnem ugyanannyiért korsóval adnak, inkább arra esett volna a választásom. Az 1490 forintos korsó-ár amúgy teljesen rendben van, a poháré húzós.
A beltér hangulatos, a kiszolgálás nagyon kedves.
Nekem ez megér 5 pontot.
ma, 9:43egyedül járt itt

A Bakterház nevű kocsmában már jártam egyszer, akkor nem volt túl kedves a kiszolgálás. Ellentétben a tegnapelőtti alkalommal. A választék zöme kommersz, de tartanak a Bolyhos mellett Panyolai pálinkát is, ami tisztes minőség, akad néhány jónak mondható bor is. A sörválaszték felejthető, csapon Soproni Ászok.
ma, 9:28a párjával járt itt
A Stübli vendéglő is azt a modellt követi, amit a Kárpát-medencében a legtöbben. Tételesen olasz, helyi és nemzetközi fogásokat kínálnak. Mi nemzeti ünnepünk estéjén mentünk be, amikor a konyha már zárva volt, de inni még lehetett. Kértünk is egy-egy deci bort, egy Matacs Chardonnay-t Légli Gézától és egy Rajnai Rizlinget a Tűzkő birtokról. Négy pont a hely italválasztéka, meg az összélmény is.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló tegnap, 23:05a párjával járt itt
Vacsorázni tértünk be az étterembe, a név megtévesztő, mert ez nem egy bisztró! A parkolásra van hely közvetlen közelben. A lenyűgöző balatoni panoráma csodálatos a szőlő, illetve borostyán árnyékolta teraszról! A felszolgálás kitűnő, az ételek és italok meglepően magas minőségűek.
tegnap, 21:06a párjával járt itt
Kellemes hely, bőséges lehetőségekkel, az étel nagyon finom és van vegetáriánus étel, sőt, növényi tejjel is kérhető a kávé. Az egyetlen, ami eléggé kedvünket szegte az ott tartózkodás alatt, hogy felújítási munkálatok zajlottak éppen és reggel korán érkeztek a munkások, napközben pedig a wellnessben voltak.
Kihagyhatatlan tegnap, 20:04családjával járt itt
Gyönyörűen felújitották a Veszprémi Várnegyedet,kívül és belül egyaránt. Míves munka, a hangulata pedig lenyűgöző! Mintha Itáliában járnánk. Dicsőség az alkotóknak az igényes kivitelezésért. Jó szívvel ajánlom megtekintésre!
Kihagyhatatlan tegnap, 19:24a párjával járt itt
Gyönyörű, gondosan karbantartott autók. Kedves és jó fej tárlatvezetők. Csodálatos táj és mesés látkép a Balatonra is. Mindenképp érdemes ide ellátogatni. Kellemes másfél órát töltöttünk el a részletgazdag tárlatvezetés alatt. Gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlom.