Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 42 városban járt márFelfedező - 73 helyen első értékelő5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1762 feltöltött kép
Kihagyhatatlan ma, 9:49családjával járt itt
A kisvasút Nagybörzsöny és Kóspallag között közlekedik 2 óránként, az útvonala pedig nagyon szép. A menetidő kb. 40-50 perc oda, ugyanennyi vissza, 3400 forintért. Kóspallagon áll 15-20 percet, addig az állomáson el lehet intézni ezt-azt. Van büfé, lehet inni, enni. Mi visszafelé gyalogoltunk, másfél óra alatt értünk le a sárga jelzésű útvonalon Nagybörzsönybe. Én ajánlom mindenkinek, aki itt jár.
Nagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, NagybörzsönyNagybörzsönyi Kisvasút, Nagybörzsöny
Még több kép (14 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2994 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36408 feltöltött kép
Átlagos ma, 8:55gyerekekkel járt itt

A Pagoda Wok Bar a szolnoki Auchanban működik. Mivel e bevásárlóközpont nincs ellátva túl sok étkezdével, ellentétben más Auchanokkal, általában sorba kell állni. A társaságomban levő gyermekeknek a kínai zöldséges tészta a kedvence, így kivártam a sorom. A normál adag, amit seperc alatt el is pusztítottak, potom 1190 ft volt, csomagolással együtt 1350, ha jól emlékszem. Ez jó ár / érték arány, maga a hely átlagos.
Pagoda Wok Bar, SzolnokPagoda Wok Bar, SzolnokPagoda Wok Bar, SzolnokPagoda Wok Bar, SzolnokPagoda Wok Bar, Szolnok
Még több kép (2 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 33 városban járt már4 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 407 feltöltött kép
Kiváló ma, 8:55barátokkal járt itt
Egy éjszakát foglaltam a tokaji Kelep Hotelben, az esti Fesztiválkatlanban tartandó koncertre érkeztem. A hotel nagyon szép, a főúton van, a Fesztiválkatlantól mindössze 10 percre gyalogosan. Egyedül a vonattól való eljutásom volt bajos, busz nem jött, taxi nem vállalta, mondván, hogy nem éri meg neki eljönni értünk.
Átlagos ma, 8:39gyerekekkel járt itt

A Mics-foodot Alcsi szigeti nyaralásunk alkalmával szúrtuk ki, vettem is egy mikróban melegített hússal ellátott miccs-dogot, amibe tettek zöldségeket is. Lehetett hozzá kérni ketchupot vagy mustárt. Nyilván utóbbira esett a választásom, a miccshez az illik leginkább. 690 ft volt, ami jó ár/érték arány. Átlagos büfé, erős három pont.
Mics Food, SzolnokMics Food, SzolnokMics Food, SzolnokMics Food, SzolnokMics Food, Szolnok
Még több kép (2 db) >>
Átlagos tegnap, 20:47gyerekekkel járt itt
a szálloda jó volt, de sajnos még a kukát se üritették ki, amiben pelenkák voltak péntektől. Én ugy ismerem ezt hogy mennek friss törölköző, az ágyat beigazitsák, és a kukát kiüritik, na itt ez mind elmaradt. a szoba rettentő koszos volt, a kisfiam pizsomája fekete lettt 20 perc után, a konyha viszont kiváló volt.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 78 városban járt márFelfedező - 51 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan tegnap, 17:34a párjával járt itt
A Pogány Madonna tárlatvezetésre jöttünk ide Bujtor fiának vezetésével és szuper program volt. A belépőjegy tartalmazott egy kis vendéglátást is a végén. Minden rajongónak és nosztalgiázni vágyónak ajánlom - de évente csak egyszer rendezik meg!
Átlagos tegnap, 17:32a párjával járt itt
Azok alapján, amiket olvastunk róla, csalódás volt. Direkt korábbi díjnyertes vagy előkelő helyezést elért ízeket próbáltunk, de egyik sem nyerte el a tetszésünket, valahogy nem álltak össze az összetevők. Persze ettől még jobbak mint a nagyon átlag fagyik, de számunkra nem ért fel a híréhez.
Kiváló tegnap, 17:29a párjával járt itt
Pizzázni jöttünk ide, nagyon kedves felszolgálásban volt részünk, az étel is isteni volt és gyorsan megkaptuk. Kiemelném a pincér figyelmességét, hogy szólt hogy hol parkoltunk mert nagyon büntetnek ha rossz helyen állunk, valamint a számla kihozásakor felhívta a figyelmet arra, hogy benne van a szervízdíj.
tegnap, 15:42egyedül járt itt

Várkapu söröző egy ritka hangulatos egység, a választék nem tartogat meglepetéseket. Kommersz sörök, borok és tömények, kávé, tea. Van néhány koktél és limonádé is. Jómagam egy alkoholmentes Heinekent kértem mivel volánnál ültem, ami 700 forintba került. A kiszolgálás kedves. 4 pont a hely.
Várkapu kávézó, SzolnokVárkapu kávézó, SzolnokVárkapu kávézó, SzolnokVárkapu kávézó, SzolnokVárkapu kávézó, SzolnokVárkapu kávézó, Szolnok
Még több kép (3 db) >>
Átlagos tegnap, 15:20egyedül járt itt

Az Édes Titok cukrászda azon egységek egyike, amelyek egy cseppet sem tudnak lázba hozni, miközben a neve sokat sejtet. Fősodratú olcsó sütik sorakoznak a pultban, egyet kiválasztottam közülük, ha már bementem ne távozzak üres kézzel. 660 forint volt, alacsony áron gyengécske minőség. Jóindulattal 3 pont.
Édes Titok Cukrászda, SzolnokÉdes Titok Cukrászda, SzolnokÉdes Titok Cukrászda, SzolnokÉdes Titok Cukrászda, Szolnok
Még több kép (1 db) >>