Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos tegnap, 19:11csoporttal járt itt
Az ételek rendkívűl finomak voltak.
A szemelyzet kedves és előzékeny volt.

A szűk kis tetőre néző ablak nem tetszett. Nem volt jó illat a szobában.
A fürdő mérete nagy volt, a wc és a mosdó mégis kényelmetlenül közel volt.

Az xl-es fürdőköppeny nagyon kicsi volt a sogoromra, nőknek felelt meg a mérete és mem tudtak nagyobbat biztosítani.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 53 városban járt márFelfedező - 53 helyen első értékelőNépszerű író - 55 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagság
Kiváló tegnap, 16:22a párjával járt itt
Egy Balaton körlüli kirándulás során a párom javaslatára tértünk be. Én meg minden olyan helyre bemegyek, ahol az étlapon van olyan étel, ami annyira tömény, hogy a csülök is csak töltelék benne. A Dreher sörök sajna nem nagyon vendégcsalogatók, de van aki szereti. A kiszolgálás udvaria, gyors, az árak nem durvák, az étlapon elég nagy a választék.
2095
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1075 városban járt márFelfedező - 3397 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70088 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 15:31a párjával járt itt
Ez tulajdonképpen egy turista-látványosság, Tiszadob közepén találod meg, és az egy dolog, hogy olyan lyukacsos, mint a sajtreszelő, de ennél sokkal nagyobb buli, és ez az alapvető stigmája, hogy ferde! Na nem úgy, mint a híres pisai, de azért jól érzékelhetően.
Tubus torony, TiszadobTubus torony, TiszadobTubus torony, TiszadobTubus torony, TiszadobTubus torony, TiszadobTubus torony, Tiszadob
Még több kép (3 db) >>
2095
Érdekes tegnap, 14:19a párjával járt itt
Pontosítsunk eddigi ismereteinken, a bánhorváti kastélyszálló volt szálloda, volt étterem is, jelenleg nem az. Eredetileg úgy képzeltem, hogy majd itt eszünk, és a kastélyra mindenképpen kíváncsi voltam, de a hölgy tájékoztatott, hogy főzni már nem főznek, viszont a kastély megtekintését szívesen lehetővé teszik.
Platthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, BánhorvátiPlatthy Kastély Múzeum, Bánhorváti
Még több kép (54 db) >>
tegnap, 13:02a párjával járt itt
Tetőteres elhelyezkedést választottunk, a szobával teljesen elégedettek voltunk, de a klima működése, annak zaja nagyon zavaró volt, főleg éjszaka. Semmi neheztelés a szállodára, de biztos, hogy többet tetőteres elhelyezkedést nem választunk. Hiába a kedvezőbb ár az érte kapott szolgáltatás még annyit sem ért. Már többször voltunk Önöknél és mindig mindennel elégedettek voltunk.
Kiváló tegnap, 9:44a párjával járt itt
Sziasztok!
Nagyon kedvesek az eladók, finomak a sütenények és a kávé is nagyon jó! Szeretek ide járni.
tegnap, 8:01a párjával járt itt
Tetszett, hogy volt vízforraló, lefolyt a víz a zuhanykabinban (bár fix zuhany volt), tágas fürdőszoba, remek wellness. Bár elsősorban vendéglátóhely, kicsit mostohagyereknek éreztük magunkat a svédasztalos étkezésnél. Nem volt nagy választék, a Jókai-bableves finom volt, de nem volt benne bab, a gyümölcslevesben nem volt gyümölcs, a desszert szinte el volt dugva.
tegnap, 7:13egyedül járt itt
A szoba kiváló volt. A személyzet általában kedves, segítőkész. Sajnos a kültéri rész nem működött. Bár jelezték előre, de az értékelésem biztosan jobb lett volna, mert így nagyon bezsúfolódtunk a belső medencébe, ami ennyi embert nem tudott kiszolgálni. Nekem hiányzott, hogy nincs kültéren, leülős hely, csak úgy beszélgetni, kávézni.
Átlagos tegnap, 6:14a párjával járt itt
Szèp a szálloda. De az a bűz ami ott van este az katasztrófa .. A wellness rèszen nem minden volt èlvezhető mert nem volt be kapcsolva .. Hiányoltam az asztalról vacsoránál az ital lapokat. De rá jöttem az utolsonál mièrt nem teszik ki. Összesègèben jó volt de nem ezt vártuk ..

2026. július 28. 22:32gyerekekkel járt itt
Tetszett, hogy nem a medence felé nézett a szobánk, de furcsa, hogy az alsó szinten nincs korlát a terasznál. Az ételek nagyon finomak voltak, a szoba aránylag tiszta, fürdőszobában van penész a tusolóba, WC papír nem volt elég. A légkondi, szúnyogháló szuper.