Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 12:12a párjával járt itt
A személyzet kedves segítőkész . A szoba , az ágy jó volt , a matrac megfelelően kemény , a radiátorok 2 fokozaton már jó meleget adtak nem is tettük feljebb . A reggeli ízletes , a választék jó . A vacsora szintén .
A fürdő közel , a szálloda jó központi helyen . Csak ajánlani tudom mindenkinek a szállodát !
tegnap, 11:19a párjával járt itt
Látszik az új üzemeltető több törekvése: teljes személyzet csere, habár az előző is jó volt. Takarékosság: kár, hogy megszűntették az abroszt az étteremben, helyette gusztustalana műanyag alátét van a pőre asztalon, amit egy sokszor használt ruhával törölnek le és teszik rá az evőeszközt, középre pedig az igen drága szalvéta kerül.
Átlagos tegnap, 8:43egyedül járt itt
A személyzet, a kedvesség, a reggelik és vacsorák, a tisztaság tökéletes. A szoba teraszos- ez ebben a téli időszakban/ időjárásnál nem jelentett előnyt-, viszont nagyon kicsi és barátságtalan - nincs egy kép a falon, rozsdásak a csövek, a radiátor. . . -, de az még nem lett volna olyan nagy baj, a fürdő viszont mint elhelyezésében, mint minőségében sok kívánni valót hagy maga után.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4139 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115704 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 8:41egyedül járt itt
Magyarosra hangolt, viszonylag új nyitású (2025) étterem a belvárosi bulinegyedben. A bejárat előtt a csaholó Bodri pulikutya szobra - Szőke Gábor Miklós alkotása rozsdamentes acélból - jelzi, megérkeztünk. Bár azt gondolná az ember, hogy elsősorban a külföldi turisták számára lehet vonzó ezen a környéken egy ilyen étterem, meglepő módon sok magyar vendég is jött, előzetes foglalással jellemzően családok.
Puli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Kiváló tegnap, 8:21a párjával járt itt
Ár érték arányban minden szuper volt. Az ételek jók voltak a reggeli nagyon tetszett. Jó helyen van a szállás nagyon közel a fürdőhöz. Kedves volt a személyzet . Ami kevésbé tetszett az ágy kicsit kényelmetlen a fürdőben nem volt kilépő a zuhanyzóban és a TV mérete elég kicsi. Ezt leszámítva minden nagyon tetszett és szívesen ajánlom másoknak is.
Kiváló tegnap, 7:59egyedül járt itt
Sokak kedvenc kézműves péksége a Tradi Újlipótvárosban. A korábbi Pannónia utcai helyszínről egy lényegesen nagyobb alapterületű, tágas helyre költöztek át, igaz, ez már nem egy percnyi járásra van az otthonunktól. Az új helyük a Tátra utca vége a Wein János parknál.
Tradi, BudapestTradi, BudapestTradi, BudapestTradi, BudapestTradi, BudapestTradi, BudapestTradi, BudapestTradi, BudapestTradi, BudapestTradi, BudapestTradi, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Kiváló tegnap, 7:54a párjával járt itt
Ez a szálláshely sokkal jobb volt mint amire számítottunk . Az egész szállodára jellemző volt a tisztaság és a tágasság . A szobánkban az ágyon kívül volt egy kanapé, két szék és egy dohányzó asztal is . És még így is szellősnek tűnt . Az étterem szintén . Az asztalok nincsenek közel egymáshoz .
2026. február 22. 22:00barátokkal járt itt
A monori Pincefalu és a Strázsahegy alapos felfedezését követően fáradtan és éhesen érkeztünk meg ide a Vejkó Étterembe, google térképről néztük ki, nem volt róla előzetes információnk. Összességében azt mondhatom, hogy jó találat volt. A fedett teraszon foglaltunk helyet, mert ott jól járt a levegő, az ott lévő vendégek többsége is így döntött.
2026. február 22. 21:13egyedül járt itt
Központi elhelyezkedésű borbár a Várkerületen csinos műemlék épületben. Mi csak évente egyszer, nyaranta szoktunk eljönni Sopronba pár napra, de ezt a jó szokásunkat már több, mint 10 éve gyakoroljuk, s ezen évek alatt a Traminibe már többször is betértem, mert ha már az ember a Várkerületnél jár, akkor egyszerűen útba esik.
Átlagos 2026. február 22. 20:46gyerekekkel járt itt
A makói híres-neves fürdő, a Hagymatikum vendéglátó egységeit egy kalap alá vettem. Egyrészt van egy önkiszolgáló étterem. Ez a legnagyobb alapterületű, itt sok asztal van, elég sűrűn elhelyezve. Tömeg és sorbanállás volt, nehéz volt szabad asztalt találni, az ételek menzás jellegűek, nekem összességében nem jött be.