Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 13:38egyedül járt itt
A fürdőköppeny átvételét a Recepcióra tenném, hogy megérkezéskor már átvehető legyen, igény szerint.
Ezen kívül az ételeknél jelezni kéne, hogy laktózt vagy glutént tartalmaznak - e?
Az élménymedence víze túl volt klórozva, csípte a szemet.
A borok viszont finomak voltak, nagyszerű, hogy ingyen járnak a vacsorához!
A hely mesés, kilátás és környezet gyönyörű.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 59 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1389 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 12:50gyerekekkel járt itt
Többször volt szerencsénk már itt fagyizni és mindig nagyon finom ízű fagyikat sikerült választanunk. Nem jeges, hanem krémes a fagylalt, sok - sok választékkal. Bármikor szívesen eszem itt. Ha jól tudom "Vándorként" is működik fesztiválokon, kis kocsiból árulnak olyankor. Jó ötletnek tartom!
tegnap, 12:41barátokkal járt itt
Korrekt ár. Rendkívül kedves személyzet. Az étkezés (reggeli, vacsora) változatos, finom. A wellness részleg kellemes, segíti a kikapcsolódást. A környék gazdag a kirándulási lehetőségekben. Szívesen tértünk vissza, már több alkalommal. Nyugodt szívvel ajánlom ismerőseimnek.
Kiváló tegnap, 12:41barátokkal járt itt
Barátainkkal egyik este vacsora után ide jöttünk a River Terrceba inni egyet, beszélgetni. Még szeptemberben nagyon kellemes esti idő volt, így a teraszon ültünk le az egyik asztalnál. A kiszolgálás remek volt, hamar megkaptuk az italainkat. Többször is rendeltünk más - más italokat, de mindig nagyon gyorsan megkaptuk.
Kiváló tegnap, 12:39a párjával járt itt
Kellemes, tiszta, modern szállás, tökéletes VIFI-vel, a szobához tartozó teraszról kiváló a kilátás. Az étteremben bőséges mindenre kiterjedő ételválaszték, kedves, szorgalmas, segítőkész személyzettel. A Wellness részleg az élményekkel teli medencékkel és a szauna világgal tökéletes.
Kiváló tegnap, 11:04a párjával járt itt
Nagyon kedvesek és udvariasak voltak. A szállással és az étkezéssel nem volt gond. A wellness részleg kicsit kisebb mint gondoltuk, de azért megfelelő. Félpanzión voltunk és nem volt kivetni való, sem a kiszolgálásban, sem az ételekben. A Zalakaros kicsit nyugi volt, mert ügye nem volt szezon és így sok vendéglátóhely be volt zárva.
Összegezve, jól éreztük magunkat.
2005
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1048 városban járt márFelfedező - 3282 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67123 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 11:01egyedül járt itt
A tájházak hányatott sorsú intézmények, sok faluban megalapították, létrehozták őket, nagy csinnadrattával átadták, aztán sok faluban már meg is szűntek, érdeklődés hiányában, vagy mert nem tudták fenntartani. A nagyszájú, nemzete iránt nagyon repeső fan se jár nagyon tájházba. Én meg igen.
Tájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, CsesztveTájház, Csesztve
Még több kép (19 db) >>
Kiváló tegnap, 6:29a párjával járt itt
Jól éreztük magunkat. kiváló ételekkel -a reggeli és a vacsora is kiváló volt- fogadtak bennünket. Érkezéskor ebédeltünk is, akkora adagot kaptunk, hogy megenni sem tudtuk. Egy gondunk volt. az, hogy nem fölszinti szobát kaptunk,- a férjem nehezen lépcsőzik, ennek ellenére jól éreztük magunkat. A személyzet kedves,segítőkész volt.
Szörnyű tegnap, 6:22a párjával járt itt
Nagyon rossz tapasztalattal jöttünk el. A szoba hideg volt, a víz a wellnessben nagyon klóros, ennyi embernek kicsi.
Az ételek hidegek, nincs választék, és sajnos mi az első reggeli után 2 napig hasmenéssel gyomorfájással küzdöttünk. Borzalmas volt az egész. Nem tudom mit jelent a 4 ☆ de a tapasztalatunk alapján ez a hely 1 sem érdemelne, nem ajánlom senkinek.
Kiváló tegnap, 0:51a párjával járt itt
Fantasztikus volt a konyha. Kedves, profi a személyzet. Kényelmes a szoba. Igazán nehéz lenne bármi elmarasztalót írni. Fantasztikusan éreztük magunkat! A barlang egyedülálló és hatásos. Jó lenne ha:
- lenne tájékoztatás a programokról a szobában
- lenne lehetőség ülni a kiúszós medencében
- nem a bankkártya nyitná a széfet (hanem pld számzár), mert a kártyát is szeretném elzárni.