Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos tegnap, 7:30a párjával járt itt
Gyógyvíz kiváló, a hotel szaunája kiváló. A tv rossz volt, kicseréltük, nem működött. Hűvösebb volt a szoba, próbáltunk melegebbet varázsolni, mérsékelten sikerült. Az étterem nagyon hideg, törzsvendégek vagyunk, ennek ellenére fogunk még jönni. kisvárost szeretjük. A hotel és az étterem is erős változásokat igényelne sajnos.
Átlagos tegnap, 5:00a párjával járt itt
A hotel parkolóját nem takarították le a hótól,vastag, latyakos hóban kellett a gépkocsit megközelíteni, a bőröndöt képtelenség volt húzni. A városi fürdőbe az átjárás jeges,fűtetlen folyosón történhetett. A hotelnek nincs zárt, fűtött wellness részlege, csak az udvaron van két fedett, nyitott medencéje, - 15 fokban,vizesen nem a legkellemesebb visszatérni a szobába. Az ételek jók voltak, a személyzet udvarias.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 273 városban járt márFelfedező - 4059 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114896 feltöltött kép
Átlagos 2026. január 18. 21:06egyedül járt itt
A Casa Mexa első egysége a Síp utcában alapvetően tetszett. Mexikói büfé, barátságos kiszolgálás, nagyjából ezek a címszavak, amelyeket kötnék hozzá. A Nagykörúton hazafelé tartva vettem észre, hogy a Casa Mexa nyitott egy újabb éttermet, az Oktogon közelében. Ez viszont annyira nem hozta az előzetes várakozásaimat.
Casa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2026. január 18. 18:27gyerekekkel járt itt
Családi nyaralásunk idején a szállásunk az Átrium Panzió lett, amely a belvárostól kijjebb található, de lehetett az épület előtt parkolni, árban kedvező volt, valamint svédasztalos reggelit kaptunk a szálláshoz. Ezen szempontok mentén jó választásnak bizonyult. A panzió földszintjén található az Átrium Kávézó, amely külsős vendégek számára is nyitva tart.
Kiváló 2026. január 18. 18:16gyerekekkel járt itt
Népszerű kézműves pékség a Várkerületen kívül, a Poncichter negyedben. Az Erhardt a soproni vendéglátásban már jó pár éve fogalom, a minőség garanciája, hiszen színvonalas panziót és éttermet is működtetnek. A pékség a legújabb dobásuk volt, talán 2021-ben nyitották (? ).
Kiváló 2026. január 18. 18:03gyerekekkel járt itt
Talán a legjobb minőségű kézműves pékség Sopronban. Legalábbis a mi tapasztalataink szerint ennél jobb minőséggel nem találkoztunk sehol máshol a városban. Helyileg a Színház közelében találjuk őket. Egy kis kioszk az egész, nincs beltér, illetve vendégtér, hanem egy kis ablakon keresztül az utcáról lehet rendelni.
2026. január 18. 17:51gyerekekkel járt itt
Korrekt kis kávézó és pékség a Várkerületen. A bejárat előtti járdarészen kis teraszt alakítottak ki. A péksüteményeket a Lipóti Pékségtől szerzik be, a kávé tradicionális olasz Caffé Vergnano 1882 típusú, amelyet Budapestről több kávézóból ismertünk, szeretjük. Van néhány speciális ízesített tejeskávéjuk is, pl.
Kiváló 2026. január 18. 14:05gyerekekkel járt itt
Az előző napon néztem ki ezt az éttermet a következő napi családi vacsorához, amelyet az éppen leszakadó hatalmas nyári zápor sem tudott megakadályozni. Szerencsére az autóval a bejárat közelében sikerült leparkolnunk, innen már csak egy gyors futás, és bent is voltunk az étteremben.
Kiváló 2026. január 18. 13:49gyerekekkel járt itt
Sebestyén Tibor István 1988-ban alapította meg a Sopron közeli kis fauban, Peresztegen kisvállalkozását, a Peresztegi Pékséget, amely a jelentős bővülés és felfutás ellenére azóta is magyar tulajdonban tudott maradni. Jelenleg Sopronban és a környéken összesen 8 mintabolttal rendelkeznek.
Átlagos 2026. január 18. 13:37gyerekekkel járt itt
Soproni nyaralásunk idején egyik nap innen szereztük be a vacsorát. A belvárostól kintebb fekszik, a vasútállomás közelében, a Csengery utca mögött, kissé eldugott helyen. A netes térkép segítsége nélkül, csak úgy a városban random sétálgatva biztosan nem futottunk volna bele. A bejárat közelében ingyenes parkolási lehetőség, szocreál lakótelepi övezet.