Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 11:31családjával járt itt
Nagyon kedves kiszolgálás. Remek ételek. Tiszta rendezett környék a város központjába.
Bőséges parkolóhely.
Hatalmas választék az étlapon és mind nagyon finom.
Kiváló tegnap, 11:21a párjával járt itt
Csak ajánlani tudom a helyet, különösen az ínycsiklandó Kung Pao csirkemellet.
Nagyon el lett találva!

Corner Étterem, Balatonalmádi
tegnap, 8:51a párjával járt itt
Hosszú évek óta ide járunk ha tehetjük. Régen tetszett, hogy reggelinél vagy este a séf látványfőzést tartott. Nagyobb volt az étel kínálat. Jelenleg minőségibb alapanyagokból főznek, kicsit visszafogottabb ízvilággal. Megérkezéskor szembesítettek vele, hogy technikai hiba miatt az élménymedence vízhőfoka sajnos a megszokott alatt van.
1902
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3209 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65063 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 1:35egyedül járt itt
Tényleg köd volt, mostanában mindig köd van. Képletesen is, meg ezt adja a természet is. Két emlékmű van ezen a hídon, helytelen lenne különválasztani a kettőt. Az egyik korláton a magyarok, a másikon a németek tragédiája. Miért is lenne ez párhuzamban? Sajnálom, hogy a cím csak a németekre utal, én mindkettőt kértem, hogy megemlítessék.
Német kitelepítettek emlékműve, NagykovácsiNémet kitelepítettek emlékműve, NagykovácsiNémet kitelepítettek emlékműve, NagykovácsiNémet kitelepítettek emlékműve, NagykovácsiNémet kitelepítettek emlékműve, NagykovácsiNémet kitelepítettek emlékműve, NagykovácsiNémet kitelepítettek emlékműve, Nagykovácsi
Még több kép (4 db) >>
tegnap, 0:11a párjával járt itt
A napokban keseregtem az Október huszonharmadika úton lévő Hai Nam Pho hanyatlásán, de azért a kalandvágyó ember tovább próbálkozik, szóval ma belátogattam a Corvin Palace-ba, a Time Out Marketre, hogy ott is ilyen vacak? És láss csodát, itt nem. Szimpatikus ázsiai srác a kiszolgáló egység, jól beszél magyarul, veszi az adást.
Hai Nam Pho - Time Out Market, Budapest, BudapestHai Nam Pho - Time Out Market, Budapest, Budapest
Átlagos 2025. december 21. 22:26egyedül járt itt
Valamelyik kora reggel ügettem Bicskén át a vonattól a rendelő felé, és akkor botlottam a kis tagbaszakadt fickóba. Hát Istenem, ilyennek képzeljük el. Olyan kis zömök törpe. Na, oszt micsoda tettekre volt ám képes!
Botond, BicskeBotond, BicskeBotond, BicskeBotond, BicskeBotond, BicskeBotond, BicskeBotond, BicskeBotond, Bicske
Még több kép (5 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 161 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4121 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. december 21. 20:51a párjával járt itt
Talán soha még ekkora örömet egy picurka szobor nem okozott, mint nekem most, hogy tegnap felfedeztem a Nyugati téren a csöppnyi Skála Kópé-figurát. Mint utólag megtudtam, évek óta ott őrzi a hajdani áruházlánc emlékét egy magasított virágágyás betonkeretén, én meg elég gyakran járok arra, mégsem vettem eddig észre.
Kolodko: Skála Kópé miniszobor, BudapestKolodko: Skála Kópé miniszobor, BudapestKolodko: Skála Kópé miniszobor, BudapestKolodko: Skála Kópé miniszobor, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Szörnyű 2025. december 21. 19:29barátokkal járt itt
A pultos fiatal hölgy stílusa szinte lerombolja a fantasztikus gesztenyés kávé és málnás panna cotta élményét. " Úristen, ki ez a lány? " M it keres itt? Jól láthatóan még a saját kollégáit is kiakasztja a stílusa. Most először jártunk itt.
- Szeretnék egy pana cottát-kértem udvariasan.
-Majd, ha fizet! -rivallt rám.
Aki nem hiszi, járjon utána! .
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4002 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113661 feltöltött kép
Kiváló 2025. december 21. 19:29egyedül járt itt
Új nyitású luxus csokoládézó a Nagymező utcában. Egyik estefelé hazafelé sétáltam, amikor feltűntek a kirakat mögötti fények, egy kis csokoládé manufaktúra. Látványműhelyként itt helyben készülnek a finomságok, praliné, bonbon, táblás csoki, kakaó, kandírozott narancs. Italok terén kávé különlegességek, forró csokoládé, tea.
Cocoa-Bliss by Chocolate, BudapestCocoa-Bliss by Chocolate, BudapestCocoa-Bliss by Chocolate, BudapestCocoa-Bliss by Chocolate, BudapestCocoa-Bliss by Chocolate, BudapestCocoa-Bliss by Chocolate, BudapestCocoa-Bliss by Chocolate, BudapestCocoa-Bliss by Chocolate, BudapestCocoa-Bliss by Chocolate, BudapestCocoa-Bliss by Chocolate, BudapestCocoa-Bliss by Chocolate, BudapestCocoa-Bliss by Chocolate, Budapest
Még több kép (9 db) >>
2025. december 21. 18:53barátokkal járt itt
A Papitos mexikói street food büfé első egységében a Madách téren többször megfordultam már, valamikor pár hónapja nyitottak egy újabb éttermet a Jászai Mari téren. Nagyobb az alapterület, be lehet menni, nemcsak elviteles hely, talán 5 asztalnál lehet leülni normális éttermi körülmények között.
Papitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, Budapest
Még több kép (11 db) >>