Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

tegnap, 6:26a párjával járt itt
A kaja kiváló volt a személyzet kedves, azonban ha valami kifogyott (kiskanál, üdítő) az hosszú idő elteltével lett pótolva, feltöltve. Mi személy szerint furcsának találtuk, hogy a bárba vizes fürdőruhába beleülnek a bársony fotelba, ami elég kellemetlen, ha az ember ruhában ráül és átázik.
2026. január 20. 17:17a párjával járt itt
Jó volt ,hogy a hotel pont a központi részen helyezkedik el,közel volt a vár,és az üzletek is,közeli kellemes sétákat lehetett tenni,de hiába központi rész annak ellenére csendes ,nyugodt környék. A szobában a hűtő is picivel nagyobb volt mint más hotelek minibárjai.
Kiváló 2026. január 20. 14:37a párjával járt itt
Kiváló kiszálgálás remek hangulat kedves vendég fogadás :) jo fej és kedves pincérek nem jártam még ebben az éterembe de nagyon örülök neki hogy mások is ajálloták a helyet
Kiváló 2026. január 20. 14:30a párjával járt itt
Megfelelő kiszolgálás kedves pincérek kiváló árak én csak ajánlani tudom aki teheti látogasson el akar ebédelni vagy csak egy kis teazasra
1921
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3220 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65433 feltöltött kép
Érdekes 2026. január 20. 11:15csoporttal járt itt
Hát tessék, itt egy palota, amit nem valami főúri család építtetett a neve még nagyobb dicsőségére, hanem a kor, a fejlődés. Jelzem, megépülésekor talán Európa legnagyobb épülete volt. Szóval, a tőzsde amikor rájöttek a termelők és a kereskedők, hogy a megtermelt javakból túl sok van, hát próbáltak inkább valami irodai formát adni ennek.
Tőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, Budapest
Még több kép (44 db) >>
1921
Átlagos 2026. január 20. 9:02egyedül járt itt
Gondolkodtam, hogy ez meg miért maradt le, ha már mások megjegyezték, és én is itt ittam mindig, amikor itt voltam, hát talán azért, mert nincs benne semmi érdekes. A Time Out Market emeleten ez az ivóhely. És hát az éttermek kihelyezett egységei külön-külön érdekesek, figyelemre méltók, ez meg abszolút nem.
Dreher Tanksör - Time Out Market, Budapest, BudapestDreher Tanksör - Time Out Market, Budapest, Budapest
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 52 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 117 feltöltött kép
Érdekes 2026. január 19. 20:37gyerekekkel járt itt
Gyerekeknek megfelelő, ismeretterjesztő kiállítás a várurak életéről, katonai viseletekről és fegyverzetekről, használati és dísztárgyakról. A földszinti fegyvertárban kézbe lehet venni fegyvereket - ekkor figyelni kell más látogatókra, akik több méter hosszű fegyvereket próbálnak ki -, páncélkesztyűt lehet felpróbálni.
Jurisics vár, KőszegJurisics vár, Kőszeg
2026. január 19. 19:19a párjával járt itt
Pozitív:
- Nagyon jó elhelyezkedés
- Szép kilátás
- Jó szállodai wellness
- Finom ételek, nagy étel választék
- Könnyen állítható szoba hőmérséklet helyi termosztáttal
- Közvetlen átjárás a fürdőbe
Negatív:
- A tetőablak kivágások között könnyen beüti az ember a fejét. . .
Gyenge 2026. január 19. 19:15a párjával járt itt
Pénteken mikor megérkeztünk délután enyhén pisi szagú volt a termálvíz sokan nem zuhanyoztak fürdő előtt senki nem szólt rájuk lobbi bárban első nap kedves kiszolgálás második nap más személyzet már nem a kedvessége fogott meg bennünket második este elromlott a lift harmadnapra sem tudták kijavítani a szobánkban a mosdó ajtó tokja ki volt szakadva a helyéről távozáskor beszéltem a recepciós hölgynek de miután nem figyelt rám két éjszaka parkolást fizet-tetet ki velünk egy helyett szerettem volna érvényesíteni a pontyaimat a törzskártyán a válasz azt már nem lehet Házassági év fordulónk volt nem nem így terveztük
Kiváló 2026. január 19. 17:11gyerekekkel járt itt
Valamikor a tavalyi év végén elterveztük a feleségemmel, hogy januárban az új évet úgy kellene kezdeni, hogy 7 éves kislányunkkal hármasban elmegyünk egy Bp-től nem túl messze lévő wellness szállodába lazulni egyet. A választásunk a Grand Hotel Esztergomra esett, és le is foglaltunk egy 3 északára szóló hétvégét.
Grand Hotel Esztergom, EsztergomGrand Hotel Esztergom, EsztergomGrand Hotel Esztergom, EsztergomGrand Hotel Esztergom, Esztergom
Még több kép (1 db) >>