Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4153 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 116137 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 10:04egyedül járt itt
Végre szép napsütéses tavaszi idő! Amellett Húsvét előtti Nagypéntek. Ha már a hús ma nem, azért sütemény jöhet. Nálam az Auguszt és a Geraldine is pozitív emlékeket idéz, ezért újra benéztem. Jó ötletnek bizonyult. Sok vendég volt, ami nem meglepő, hiszen a jó idő mellett kitört a tavaszi szünet, a kertben lévő játszótér is tele volt gyerekekkel.
tegnap, 9:50egyedül járt itt
Vadkovászos kézműves pékség a XVI. kerületben, amely családi vállalkozásként működik a Csömöri út egyik saroktelkén, az Ilona utca sarkán. Első pékségüket a szintén XVI. kerületi sashalmi piacon nyitották meg, de azt hamar kinőtték. Talán 2023-ban költöztek át ide, ami azért is praktikus, mert itt egy helyen tudták megoldani a péküzem-sütödét és az árusító pékséget.
Kiváló 2026. április 4. 23:24a párjával járt itt
Igazi retro kocsma, nagyon jó hangulattal, igazi jó fej kiszolgálás, bármikor szegeden járok, ide be térünk, nagyon meg fogott a hely. Sőt mindenféle képen vissza térünk hamarosan, igaz hozzunk barátokat is, órási party lesz. Nagyon régen nem voltunk ilyen fain helyen. Gratula és köszönjük, csak így tovább! Pacsi és egészségünkre! !
Átlagos 2026. április 4. 14:04gyerekekkel járt itt
A személyzet nagyon kedves volt,nem volt túl sok fajta ètel de azok finomak voltak. A játszóházat èlveztèk a gyerekek,sokfèle játék volt. A wellness reszleg nem túl nagy,kisgyerkőcnek nem az igazi. Konditerem elèg régi típusú volt,futopad nem is volt. A szobában viszont nagyon csalódtunk, nem volt rendesen kitakarítva, ès sajnos hangyák is voltak.
Gyenge 2026. április 4. 12:08a párjával járt itt
Számunkra nagy csalódás volt
A hatodik emeleten kaptunk szobát, ahol nem volt víz, áthelyeztek másik szobába, ahol szintén nem volt víz, reklamációnk után a harmadik napon kaptunk a második emeletre egy lakosztályt, de nem tájékoztattak benünket arról, hogy ezt feláras és ez a kompenzáció a három napi idegeskedés és kellemetlenség fejébe
Elszámoláskor kértünk egy kis kedvezményt, de azt a választ kaptuk hogy elégedjünk meg azzal, hogy lakosztályt kaptunk.
2026. április 4. 10:33a párjával járt itt
2026- március végén - május elején voltunk a szállodában. Kilátó étterem és Borozó bőséges, jóízű ételei után átgurultunk a szállodához. Átvedlünk, indulunk felfedezni a Zalakarosi fürdő kínálta lehetőségeket közvetlen átjárás - .
Kiváló 2026. április 4. 10:12családjával járt itt
2026-03-29, délidőben érkezés Zalakarosi kilátóhoz és a Kilátó Borozóhoz. DDKPH_26 jelű kéktúra bélyegző, szép, tiszta lenyomatot ad, helye: a Kilátó oldalán. Betérünk a Borozó és étterembe némi harapnivalóra, kávéra, lazításra
Személyzet kedvesen, udvariasan kerített 4 fő részére egy asztalt, és ajánlották finom ételeiket.
Kiváló 2026. április 3. 16:40a párjával járt itt
Tökéletes atmoszféra, kiszolgáló hölgyek nagyon aranyosak
B2 büfé, Esztergom
Kiváló 2026. április 3. 16:36a párjával járt itt
Csodalatos emberek dolgoznak itt, beragyogtak a napom a kedvessegukkel! A kiszolgalas aranyos, gyors, kedves, csoda lanyokkal!!!!!!! hatalmas oleles
2012
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1052 városban járt márFelfedező - 3299 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67257 feltöltött kép
Érdekes 2026. április 3. 16:01egyedül járt itt
Van egy ilyen szoborpark-féle Terényben, fizikailag a mozgó harangláb meg az Akolszínpad mellett, de azoktól kerítéssel jól elszeparálva. Na lássuk. . . feltűnik itt Csodaszarvas is, az az érdekessége, hogy a balassagyarmati rabok csinálták. Tátrai vörösfenyő, gyöngyössolymosi szőlőtőke, aztán szkíta csodaszarvas.
Szoborpark, TerénySzoborpark, TerénySzoborpark, TerénySzoborpark, TerénySzoborpark, TerénySzoborpark, TerénySzoborpark, TerénySzoborpark, TerénySzoborpark, TerénySzoborpark, TerénySzoborpark, TerénySzoborpark, TerénySzoborpark, Terény
Még több kép (10 db) >>