Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2073
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1064 városban járt márFelfedező - 3359 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68828 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 20:29egyedül járt itt
Gólya mama hát ki is lehetne más, ha már emberről van szól -, mint a bábáról. Szóval a falu kedves bábája, aki annyi, de annyi gyereket a világra segített, itt áll fába faragva, mert nem feledkeztek meg róla az emberek. 1946-tól 1961-ig közben volt ugyebár egy jóízű Ratkó-korszak is, ő volt a megmentő, a mindenes, aki a fájdalmak közepette megjelent és tapasztalatával segítette az anyákat.
Gólya-mama emlékére, Jen?Gólya-mama emlékére, Jen?Gólya-mama emlékére, Jen?Gólya-mama emlékére, Jen?Gólya-mama emlékére, Jen?
Még több kép (2 db) >>
tegnap, 20:00a párjával járt itt
Nagyszerű volt. A szellőző a fürdőben nem igazán működik, nem hatékony. Az elektromos töltő a garázsban katasztrófa, bár az nem a szálloda sajátja, hanem Mobiliti. Nagyon jó, hogy délig lehet maradni utolsó nap. A személyzet kedves, segítőkész. Az all inclusive is rendben volt.
Kiváló tegnap, 19:13a párjával járt itt
Már második alkalommal szálltunk meg a Bellevue Hotelben, és ismét nagyon jól éreztük magunkat. Három kellemes napot töltöttünk itt félpanziós ellátással. A szoba tiszta és kényelmes volt, az ételek finomak és változatosak, a személyzet pedig kedves és segítőkész.
Kiváló tegnap, 18:35családjával járt itt
Csodás hely, fantasztikus ízek, romantikus kikötői hangulat, finom italok. Mi biztosan visszatérünk! 10/10
Balaton Klub, BalatonföldvárBalaton Klub, BalatonföldvárBalaton Klub, BalatonföldvárBalaton Klub, BalatonföldvárBalaton Klub, BalatonföldvárBalaton Klub, Balatonföldvár
Még több kép (3 db) >>
2073
tegnap, 16:25egyedül járt itt
Múltkor megkértem az AI-t, hogy tegyen valami logikus útvonal-ajánlatot, hogyan szervezzem meg egy napomat, ha Bálint József fafaragó munkáira vagyok kíváncsi? A mesternek rengeteg műve van szerte az országban, nézzünk egy napi kalandot?
Nádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, BalatonkeneseNádas Csárda, Balatonkenese
Még több kép (18 db) >>
Kiváló tegnap, 14:27a párjával járt itt
Tetőtéri szobánk volt, sajnos az egyik ablakot nem tudtuk kinyitni. Éjszaka a békák folyamatosan kuruttyoltak, ez kicsit zavaró volt. De ez az egyik legtisztább szálloda, ahol eddig jártunk. Szép és igényes minden. A wellness csodaszép és tágas. Szoba kényelmes. Wifi néha kicsit gyenge. Étterem szép, ételek finomak.
Kiváló tegnap, 13:26barátokkal járt itt
A legjobban a várfürdő tetszett és még az is, hogy közvetlen átjáró volt a fürdőbe, ki se kellett menni az utcára és egésznapos volt a belépő, többször is be lehetett menni, ha valami miatt visszamentünk a szobába. Finom és bőséges a kaja, és főleg reggel hatalmas a választék.
tegnap, 11:24a párjával járt itt
Kellemes, családias környezet. A személyzet kedves, aranyos, segítőkész. Az ételek rendben voltak, én hiányoltam a tejmentes desszertet. A strand kicsit messze van, de aki nem akar menni a Balaton strandjára, annak lehetősége van a hotel medencéjében fürdeni. A szobában jó hűvös volt, az ágy nagyon kényelmes volt, kipihentem ébredtem benne.
Kiváló tegnap, 8:39a párjával járt itt
Nagyon kellemes élmény volt! A Hunguest Hotel Béke szállodában töltött időnk minden szempontból pozitív volt. A személyzet rendkívül profi és segítőkész, végig odafigyeltek ránk. Az ételek bőségesek és finomak voltak, mindenki találhatott kedvére valót. A szálloda tiszta, rendezett, a környezet pedig nyugodt és pihenésre tökéletes.
Időpazarlás tegnap, 8:30gyerekekkel járt itt
Kedves olvasó! A hétvégén ellátogattunk Demjénbe ,bár ne tettük volna. 2 felnőtt-3 gyermek belépő 39400 ft+ 15000 ft kaució a karórákra. Az első terror az öltözőszekrény amibe bepakoltunk nem záródik. Ok,átpakolás. A barlangfürdőt vettük célba,volt is szabad pihenőágy bőven még 10:00-kor.