Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2927 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35228 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 10:28a párjával járt itt
A legszebb belterű éttermek egyike, első pillantásra is látszik, hogy a belsőépítész minden apró részletre odafigyelt. Gyönyörűen kialakított, fából ácsolt, nyitott tetőszerkezet, otthonosságot sugárzó fapadló, esztétikus bútorzat. Magyar és sváb gyökerű kreatív konyhát visznek minőségi alapanyagokra támaszkodva.
O'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, Nagymaros
Még több kép (4 db) >>
Kiváló tegnap, 9:45családjával járt itt
Egy random hétvégét szerveztünk le, amelyben teljes mértékben segítőkészek voltak a Hotel dolgozói. Nagyon gyorsan kaptunk ajánlatot, nem kellett napokat várni. A hotel nagyon tiszta, meleg (tél végén foglaltunk) és jól felszerelt. Mindenben készségesen segítettek a recepción, bármilyen kérésünk is merült fel.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4147 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115921 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 9:17egyedül járt itt
A korábban éveken át sikeresen működő Black Cab Burgerező (is) bezárt, már csak a Mester utcai egységük működik. Teljes újrafazonírozást követően a helyükön nyitott meg a közelmúltban ez a magyarosra hangolt, de inkább eklektikusnak mondható bisztró közvetlenül az Uránia Mozi mellett.
Erzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, Budapest
Még több kép (16 db) >>
Átlagos tegnap, 9:01 járt itt
2025 novemberben nyitott magyaros étterem Budapest bulinegyedében, az egyik legforgalmasabb helyszínen. A VII. kerületi Dob utca árkádjai alatt, a Kazinczy utca találkozásánál korábban is működött több étterem, utoljára a PUNK, ha jól emlékszem, de az sem élt meg hosszú éveket.
Mama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, BudapestMama Goulash, Budapest
Még több kép (22 db) >>
Átlagos tegnap, 8:10a párjával járt itt
A Hotel jó helyen van, tiszta és kényelmes. A wellnes részleg elfogadható. Az all inclusive ellátás nagyon egyszerű és szegényes ételeket tartalmaz. Nem éheztünk, ez tény, sőt, nem is lehet állandóan enni, így a tízórai és az uzsonna teljesen felesleges, Nem is voltak nagy durranások.
Átlagos tegnap, 6:37a párjával járt itt
Leginkább az étterem kínálata nem tetszett. Ilyen rossz kávét még sosem ittunk, mint amilyet a kávégép adott és a vacsorák sem ízlettek. 2 éjszakát töltöttünk ott, mindkét este ugyanaz a desszert volt. A szobában a wc papír adagoló és a wc papir minősége is szörnyű volt. A wellness részleget is lehetne kicsit fejleszteni, bővíteni.
Átlagos 2026. március 1. 21:28egyedül járt itt
A szoba kényelmes ez jó
A reggeli tojás sótlan
A VACSORA az . . . . . hát leves langyos a húslevesben nincs zöldség pedig jó lenne !
Minden étel fűszertelen ezért egyhangú .
Után sózás már nem olyan se bors se más egyébb fűszer.

Másodszor voltunk itt ezért most csalódás volt.
Wifi első nap volt utána csak a földszinten volt már a 2. emeleten semmi! !
Kiváló 2026. március 1. 20:44barátokkal járt itt
Vacsorázni voltunk régen nem látott barátokkal.
Étel, ital rendben volt a, pincér Márton igen segítőkész volt.

Az étterme hangulatos, kellemes. A kiszolgálás gyors...

Ajánlott az étterem hétköznap menü fogyasztásra, és esténként baráti vacsorára.

Szörnyű 2026. március 1. 18:35csoporttal járt itt
ITT jartunk eloszor eletunkbe. AZ etel AZ magaban nem Is volt rossz, de a kiszolgalo no" Aki szemuveges, alacsony nagyon mogorvan szolt vissza amikor probaltam megertetni velem Magyarul, (Meg akkor Is ha kulfoldi vagyok) a szezamos csirkell- nel nem tudtam a pontos nevet! Es ebbe kotott bele! Egy kilometeres sor allt mogottunk! Mindenki ebedelni szerett volna.
Odeon Ételbár, Harkány
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 55 városban járt márFelfedező - 148 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 297 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. március 1. 18:28gyerekekkel járt itt
Ha Zalakaros, akkor meg kell látogatni Tőzike tündért.
Az Égererdő tanösvényen helyreállították a sétány fa pallóit, a tájékoztató táblákat.
Jó lenne, ha Tőzike tündér ruháját, haját is újra festenék, kissé lekopott évek alatt.
Február végén körülötte mindenfelé virágzott a tőzike a fák alatt, csodás látvány.
Égerösvény Zalakaros, ZalakarosÉgerösvény Zalakaros, Zalakaros