Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4139 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115704 feltöltött kép
tegnap, 10:13egyedül járt itt
Útban a Japánkert felé, a nagy parkoló után, kissé kieső és eldugott helyen található modern pizzéria, nagy terasszal. Tradicionális olasz étteremként írnak magukról. A terasz felett olyan színes esernyőket helyeztek el, ami a szentendrei belváros egyik ikonikus eleme lett az elmúlt években.
tegnap, 10:01csoporttal járt itt
Különleges hangulatú kávézó egy műemlékházban. A névválasztás - Lex mint törvény - talán az utca nevéből adódhatott (Alkotmány utca). A bejárat előtti macskaköves utcán is vannak kihelyezve asztalkák, továbbiak a kapualjban, egy igazán kellemes miliő egy kávé vagy egy ital elfogyasztásához.
Kiváló tegnap, 9:55 járt itt
Fantasztikusan szép és jól karbantartott az épület. A reggelivel is meg voltunk elégedve. Nem a félpanziót választottuk, így a vacsoráról nem tudunk nyilatkozni. A szoba kellemesen meleg volt és a régi bútorok ellenére jó volt a levegő. A lift mindig működött. Szeged egy élhető város. Mindenki kedves és nyugodt volt. A szokásos pesti rohanás után ez is jól esett.
Kiváló tegnap, 9:40a párjával járt itt
Ami tetszett az a bekészített vízforraló kávéval, teával. Ami számomra nem igazán volt kényelmes, az a párna. Kényelmesebbnek éreztem volna, ha rendes nagypárnát készítenek be. Utcára néző szobát kaptunk, ami kicsit zajos volt a forgalom miatt. Előtte mikor voltunk fürdőre néző szobában voltunk, nagyon kellemes, csendes szoba volt.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 20 városban járt már
tegnap, 7:40a párjával járt itt
Improvizációs szauna hétvégén voltunk a szállodában. Nagyra értékeltük, hogy a megérkezés napján már egész nap ingyenesen lehet használni a wellness részt, attól függetlenül, hogy a szobákat csak 15 órától lehet elfoglalni. A wellness kiváló, bár a szauna részen a benti és a kinti élménymedencék, valamint a benti jakuzzi vize hideg.
Mjus Resort & Thermal Park, KörmendMjus Resort & Thermal Park, KörmendMjus Resort & Thermal Park, Körmend
Kiváló tegnap, 5:38a párjával járt itt
Az egyik legjobb szálloda és hétvégénk volt valaha. Ilyen kedves és rugalmas személyzettel még sohasem találkoztunk! ! ! Brávó! ! !
Még biztosan jövünk ide, mert a wellness élmény is tökéletes.
A kisváros pedig még télen is gyönyörű!
A mélygarázs kissé szükös, viszont ingyen tölthettük lent hibrid autónkat. . .
Mindenkinek tiszta szívből ajánlom!
Kiváló tegnap, 4:55 járt itt
Minden szuper volt! Az ételek ízletesek és szépen tálaltak, a személyzet pedig barátságos és segítőkész. Nagyon jól éreztük magunkat. Biztosan visszatérünk.
1966
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3236 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65979 feltöltött kép
2026. február 23. 23:53egyedül járt itt
Anikor itt csordogáltam, akkor már nem voltam éhes, tehát nem a kajaszagra gyűltem, mint éji vad, hanem határozottan inni szerettem volna valamit. Ezért megpillantottam és átmentem a túloldalra. Aztán szerencsétlenkedtem a bolt kirakata előtt, hogy voltam-e már itt és mikor, meg az ittjartamon fent van-e és nagytorkúak mit mondtak róla.
Bajor Burger & Beer, BudapestBajor Burger & Beer, BudapestBajor Burger & Beer, BudapestBajor Burger & Beer, BudapestBajor Burger & Beer, BudapestBajor Burger & Beer, BudapestBajor Burger & Beer, BudapestBajor Burger & Beer, BudapestBajor Burger & Beer, BudapestBajor Burger & Beer, BudapestBajor Burger & Beer, BudapestBajor Burger & Beer, BudapestBajor Burger & Beer, BudapestBajor Burger & Beer, Budapest
Még több kép (11 db) >>
1966
Átlagos 2026. február 23. 22:29egyedül járt itt
Nem volt terv, de valami zárva volt, ahová mentem volna, ezt meg csak úgy találtam, mint egy téren ácsorgó, töprengő csavargó, na, itt még nem voltam, egynek jó lesz ez is enni valamit. A pizzáért nem vagyok nagyon oda, több rosszat ettem, mint jót, de hátha van más is. Volt. Olasz tésztát is lehet kérni.
Pizza Me - Móricz Zsigmond körtér, BudapestPizza Me - Móricz Zsigmond körtér, BudapestPizza Me - Móricz Zsigmond körtér, BudapestPizza Me - Móricz Zsigmond körtér, BudapestPizza Me - Móricz Zsigmond körtér, BudapestPizza Me - Móricz Zsigmond körtér, BudapestPizza Me - Móricz Zsigmond körtér, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Kiváló 2026. február 23. 21:57családjával járt itt
Kedves személyzet, gyors be-és kijelentkezés, kiváló minőségű és változatos ételek, kényelmes szoba, minden bekészítve, amit kértünk, tisztaság, szuper fürdő, gyors átjutási lehetőség a fürdőbe.
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa, ZalakarosPark Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa, Zalakaros