Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyenge tegnap, 15:30gyerekekkel járt itt
3 nap, 2 éjszakát töltöttünk itt 2026 augusztus 10-12-ig. 08/08-án, szombaton délelőtt felhívtam őket telefonon, a weboldalukon hírdetett horgászási lehetőségről érdeklődtem, mivel ez döntő volt a foglalás szempontjából, kimondottan horgászási lehetőséget kerestünk. A hölgy a jegyzetét kereste, tartottam a vonalat, nem találta.
Kiváló tegnap, 14:13a párjával járt itt
A parkoló helyek kissé szűkösek voltak. A szálloda földrajzi elhelyezkedése ,és a szoba kilátása nagyon szép . A szoba az étterem és a wellness nagyon tiszta ,igényes berendezésű . A reggeli és a vacsora bőséges ,változatos és nagyon finom volt .
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2998 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36457 feltöltött kép
tegnap, 12:59gyerekekkel járt itt

A Fresh Corner nem véltelenül reklámozza magát a hotdogjával, mely vélhetően tényleg bajnok az eladásokban. Amúgy korrekt is a maga műfajában. Szolnokon azért mentünk be az üdülőövezeti letérő mellett működő kúthoz, hogy együnk egyet s ha már ott voltunk tankoltunk is . 4 pontra elég ez nálam.
tegnap, 12:40gyerekekkel járt itt

A szolnoki 45-ös számú Félegyházi mintabolt az állomástól nem messze fekszik. Vettem négy vagy öt zsemlét, valamint egy tepertős pogácsát. Meglepődtem, amikor láttam, hogy kb 600 ft a számla. Ráadásul a pogácsa kifejezetten finom, a zsemlék átlagosak.
Négy pontot vita felett megérdemel a hely.
Kiváló tegnap, 12:38gyerekekkel járt itt

A KovászVár pékséget úgy fedeztem fel, hogy kulcsszavakra kerestem rá a Google-en, úgy tűnik, ez az egyetlen valóban kovásszal dolgozó pékség a városban. A dizájn megnyerő, a kiszolgálás nagyon kedves, az árak a minőséghez képest barátiak, a kenyér meg pazar, ha jól emlékszem 1200 ft volt a kilós Vagy a 75 dekás. Hm.
tegnap, 10:15egyedül járt itt
A Hajnal Hotelben vannak egyágyas szobák, ennek nagyon örültem. Már második alkalommal töltöttem néhány napot. Nagy előny a wellness részleg a hotelen belül, külső és belső medencékkel, a kertben szines nyugágyakkal, napernyőkkel. Aki kocsival érkezik, ingyen parkolhat a hotel kertjében. Gyógyszálló is, kezeléseket lehet igényelni.
Gyenge tegnap, 9:38egyedül járt itt
Tetőtéri szobát kaptunk klima nélkül. A lépcsőzést beteg lábammal nagyon nehezen birtam. A kilátás kérdése rám nem érvényes.
Félpanziós ellátást kértünk, a választék harmat gyenge úgy a reggelinél mint a vacsoránál. Rendszeres utazó vagyok, de ilyen ellátást még nem tapasztaltam.
A személyzet kedves volt ez az egyetlen pozitivum. Nem leszek visszatérő vendég.
tegnap, 8:19a párjával járt itt
Többször is ettünk már a Ragazze-ból. A pizzájuk finom, habár nem teljesen az én ízvilágom, viszont gyakran visszajárok, mert szerintem az egyik legjobb pizzéria a környéken.
Szörnyű tegnap, 7:49egyedül járt itt
Pihenni mentünk. Olyan volt, mintha építési területen lettünk volna. A régi épületben kértünk szobát, a konyha volt alattunk - amit nem tudtunk -. 4-22 óra közöttt folyamatos volt a dübögés, tehát nem pihentünk. Egy nap után szóltam a recepción, mikor már türhetetlen volt a zaj, közölték majd szólnak.
Kihagyhatatlan tegnap, 6:26családjával járt itt
Szász Endre 100 Emlékkiállítás. Volt szerencsénk látni, sok-sok évvel ezelőtt a Szász Endre Kastélymúzeumot Várdán. A művész Hajdúszoboszlón élő családjához kötődő ismeretségünk, még gazdagabbá tette az élményeket. Köszönjük a lehetőséget!