Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 9:51a párjával járt itt
Családias, kellemes hely, karácsonyi illattal, dekorációval fogadtak bennünket. Kedves törődéssel, diszkrét figyelemmel támogatták pihenésünket. Az étterem fantasztikus kínálattal, házi ízekkel lepett meg bennünket. Kiemelném az ízes leveseket, külön élmény volt házias ételekkel találkozni. Palacsinta is volt reggelire, külön köszönet érte.
tegnap, 9:15egyedül járt itt
A szoba,kicsit hideg volt.
Fürdőben a WC ölüke el volt törve mindig mozgot, híába szóltunk nem történt semmi változás.
Tisztaság rendben volt.
Ételek fogyasztása rendben volt,mennyiségre és minőségre is.
Személyzet kedves. Fürdő pár percre van.
Korzón, jól éreztük magunkat táncoltunk,koriztunk forralt bort és puncsot itunk.
Összeségében jól éreztük magunkat.
Máskor is szívesen vissza jövünk.
Átlagos tegnap, 8:35egyedül járt itt
A thermál medence igen csak felújításra szorul, balesetveszélyes hiányzó csempék! ! ! A pihenő részben több ágy, szék kellene! Ezek az ágyak egy nagy semmi, kényelmetlen, nem lehet róla felállni! A személyzet feltörölhetné gyakrabban itt a vizet! A kísérleti medence szuper, de este olyan párás , sötét, hogy elesik benne az ember!
Átlagos tegnap, 8:06gyerekekkel járt itt
A vacsora szolgáltatás árairól a vendégek nem kapnak teljeskörű tájékoztatást. A bár/kávézóhoz nincs kellő személyzet, ha be kell ugrani a recrpciósnak nem mindegyik tud kávét főzni, inkább kiteszi a zárva táblát. Az étterem bárjában dolgozó ázsiai személyzet lassú, nem ismeri kellően az italok összeállítását, a pincéreknek kell segíteni.
Kiváló tegnap, 7:08egyedül járt itt
A hotelben egyetlen dolog volt kellemetlen,illetve kényelmetlen:az ágybetét,ami süppedős volt, sőt helyenként a drót is érzékelhető volt! Lehet, hogy a kutyus miatt mi nem a legjobb szobát kaptuk, pedig én úgy gondolom, hogy aki viszi magával a kiskedvencét, tudja, hogy megbízhatő az állat,nem csinál semmi kellemetlenséget!
Egyébként mindennel elégedettek voltunk
Kiváló tegnap, 6:52a párjával járt itt
Szàmunkra kifogàstalan volt minden. Az ètkezèseknèl a vàlasztèk bősèges,sőt ez màr túlzàs is ennyit enni,inni. A kiszolgàlàs,a pincèrek nagyon kifogàstalan. Tisztasàg mindenhol. Akciósan foglaltam,többet kaptunk mit vàrtunk.
Kiváló tegnap, 6:00a párjával járt itt
Kiemelném, hogy a konyha remek, az összes étel nagyon finom volt.
( A gyógyvíz is kitűnő, de ezt tudtuk. )

Az egyetlen dolog, ami nem volt tökéletes, hogy a szobába a sötétítőfüggöny ellenére bevilágított a kinti lámpák fénye. Ezen egy fényzáró függöny javítana.

Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Mindent köszönünk a személyzetnek! Valószínűleg máskor is megyünk.
Kiváló 2025. december 30. 21:57gyerekekkel járt itt
Harmadszor voltunk ott, és mindig nagyon jól éreztük magunkat. Nekünk fő szempont, hogy a fürdésen, szaunán kívül van lehetőség többféle beltéri játékra is. A hotel tiszta, szép környezetet biztosít. A személyzet kedves, segítőkész. Az ételek kiválóak, változatos és bőséges a kínálat. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt már
2025. december 30. 20:33a párjával járt itt
3 nap 2 éjszakát töltöttem a feleségemmel a hotelben, ami nagyon zsúfolt volt az első nap. A wellness részlegen 250-en voltunk, ami nem éppen pihenésre alkalmas. Másnap délelőttre már csökkent mind az étkező, mind a fürdő vendégek száma, így panaszra eztán nem volt okunk.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 91 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 991 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagság
Kiváló 2025. december 30. 18:01a párjával járt itt
Négy éve írtam utoljára értékelést az étteremről, azóta jó pár alkalommal megfordultunk itt, leginkább a kedvező ár-érték aránya miatt. 20. 000 Ft alatt ma már nehéz vacsorázni két főre két-két fogással és egy-egy itallal, itt még belefér. Újévkor rendszeresen itt kezdjük az évet, ilyenkor a prágai csülök a kedvenc, böjti időszakban a pisztráng szokott sorra kerülni.