2022-ben azonban egy sokkal jobban megközelíthető, frekventált helyszínre költöztek át, mégpedig a Szinvapark Pláza mellé közvetlenül, a parkolóház aljába. Egy kissé talán bizarr ez a helyszín és a légszennyezettségi adatok sem a legkedvezőbbek itt országos viszonylatban, összességében kissé "tájidegen" az elhelyezkedés. Minden esetre próbálták itt is hozni a rusztikus népies stílust a berendezésben, dekorációkban, ami szerintem jól sikerült. A bejárat előtti teraszon faragott padok és lócák, valamint egy hosszú halászcsónak fogadja a látogatót. A beltér zsúfolt, szombaton ebédidőben kifejezetten népszerűnek tűnt az étterem, gyakorlatilag teltházzal mentek. Mi egyébként is a teraszon akartunk leülni, bent hely sem lett volna, illetve a levegő sem volt valami friss. Azért volt némi olaj- és halszag, valljuk be. A pultnál a rendelés leadása előtt kellett sorban állni pár percet, ezután felüdülés volt kijutni a szabad levegőre. Az étel elkészültét csipogó jelzi. Árak tekintetében egyáltalán nem olcsó, budapesti vagy balatoni árszintnek mondanám, cserébe finom, jól átsült, jó minőségű ételeket kaptunk. A hekk kilója 11900 Ft, a képen látható darab 40 dkg-os volt (4855 Ft). Egy szelet kenyér 150 Ft, cserébe foszlós, friss, kovászos házi kenyeret kaptunk, jó vastag szeletet. A savanyúságok, így a csemege uborka adagja 790 Ft. A többiek által választott szürkeharcsa tepertő kilója 16900 Ft, a harcsapaprikás 4990 Ft, mellé adag sült krumpli 1290 Ft, a tartármártás 490 Ft volt. A szörpök közül a málna és a bodza is finom volt, amelyeket kóstoltunk (600 Ft/3 dl, ill. 1000 Ft/5 dl). Nincs kötelező szervizdíj, ami szerintem korrekt, hiszen nem volt "szerviz", önkiszolgáló rendszerben történik minden, mi mentünk a pulthoz az elkészült ételekért, majd a végén a tálcát a tartóra tettük a maradékokkal. A hekk számomra sótlan volt és a bőrét nem sikerült ropogósra sütni. Összességében 4 pontra taksálom, de egyértelműen ajánlott hely. Érdemes csúcsidőn kívül menni, minden nap nyitva tartanak este 8-ig.