Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 28 városban járt már
Időpazarlás 2026. július 3. 8:27a párjával járt itt
Évről évre romló színvonal. Flegma személyzet. Növekvő árak. Sérült medencék, nem működő élmény elemek, lepukkant öltözők.
Kiváló 2026. július 3. 7:47gyerekekkel járt itt
A szállodától minden könnyen megközelíthető. Maga a szálloda szuper. Tiszta, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. Az ételek nagyon finomak és akár korábban akár később de mindig mindenből bőséges a kínálat.
Egy probléma van. A fürdőszoba zuhanyzója nagyon csúszik de papuccsal ez is megoldható. Összességében nemcsak a szálloda hanem Eger is megérdemli az 5 csillagot.
Kiváló 2026. július 3. 6:31egyedül járt itt
A 40 fokos kánikulát a lehető legjobb módon sikerült itt átvészelnünk. Fantasztikus környezetben, tágas, szép wellness részleggel, gyönyörű étteremmel . . . A szálloda 17 éves, ennek megfelelően itt-ott talán már lehetne kicsit javítani az állagán, de ez a mi nyaralásunkat cseppet sem befolyásolta. Nagyon jól éreztük magunkat.
Szörnyű 2026. július 3. 0:08a párjával járt itt
Megérkeztünk, teljes káosz az egész. Tiszteletteljesen megvártuk azt az 5 percet míg a kasszás hölgy egy vendég barátnőjével fecserészik-kvaterkázgat, majd sikeresen odajutottunk a pulthoz. Még dél körül járt az idő, de a lángos mint megtudtuk elfogyott, ígyhát más mellett kellett döntenünk.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 109 városban járt márFelfedező - 204 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5652 feltöltött kép
Átlagos 2026. július 2. 21:12a párjával járt itt
Pálháza központjában, a mutatós városháza melletti kis terecskén, a népszerű kisvasút végállomásához is közel, tehát a helység közigazgatási és turisztikai központjában áll a Szarvaskút, mondjuk, hogy műalkotás, amely egy keramikus műhelyéből került ide.
Szarvaskút, PálházaSzarvaskút, PálházaSzarvaskút, PálházaSzarvaskút, PálházaSzarvaskút, Pálháza
Még több kép (2 db) >>
2026. július 2. 13:48a párjával járt itt
Minden tökéletes lehetett volna, viszont nem volt tévénk. Szóltunk az esti műszakosnak aki lerázott, hogy szóljunk másnap. 2 perc lett volna neki. 40 fokban 70 felett hosszú az este. Ezt leszámítva minden tökéletes volt, mindenki nagyon kedves/ rajta kívül/ Azért nagy kár mikor 1 ember nem a csapattal dolgozik.
Gyenge 2026. július 2. 13:16egyedül járt itt
Sajnos elég dölyfös az a szálloda. Elsősorban ezt nem a személyzetre értem, mert a legtöbb lány az étkezésnél mosolygós, szolgálatkész. Aki nem - szerintem - kezdő. Az egyik recepciós, amikor beszéltem hozzá: lecsapta a telefont. Szóval pl. ezt értem alatta, hogy "dölyfös". Inkább neveletlen, ílyet egy u.
Szörnyű 2026. július 2. 10:13a párjával járt itt
Januárban foglaltam 07-01re. Előleggel. Az utazás napján félúton felhivott,hogy amugy kuadta másnak de tud másik apartmant. Mivel féléve vártam az utazást beleegyeztem. Az,hogy erkezeskor 3x hívtam mire felvette a telefont,részlet kérdés. Számomra elfogadhatatlan apartmant mutatott ,az utcáról kellett bemenni ,mint egy közértbe.
Átlagos 2026. július 2. 9:31a párjával járt itt
A szálloda szép. Wellness részleg jó, bár ha kevesen vannak a jakuzziban nem, vagy csak kérésre 2 óránként 10 percre kapcsolják be a pezsgőfürdő programot. Étteremben az árak 5*-os szállodák áraival egyező szinte, de a reggeli és vacsora kínálata 3*-osnak felel meg. Túróstészta és mákosnudli nem tipikusan 4*-os szállodai menü.
Kiváló 2026. július 2. 7:26a párjával járt itt
Elégedettek voltunk mindennel, bár a kánikula miatt a kedvezményeket nem vettük igénybe,minden elegáns és kielégítő volt! A személyzet minden tagja barátságos, kedves ,és figyelmes!
Egy, a klíma hiánya, ami nehezítette a napokat,amit ki fizethetünk volna napi 5000 Ft ért!
Amit hasznosnak tartanánk, a wellnes részlegen az úszómedencét!
Köszönjük szépen