Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2026. szeptember 17. 17:27a párjával járt itt
😊Mi egy középkorú pár vagyunk,minden nagyon szuper volt. Az ételek, a kiszolgálás kifogàstalan volt. Többféle étel,amiből lehetett vàlasztani. nagyon kedves a személyzet nagyon segitö készek,mindig mosolyognak. ☹️Ami nagyon elszomorító volt az az àgy és a párnàk.
2026. szeptember 17. 16:36a párjával járt itt
A Hasik a Hilaris Hotels egyik legújabb szerzeménye, gyöngyszeme! Már most az újranyítás óta több évtizede visszatérő vendégekkel dicskedhet! A csúcstartó -akivel beszéltem- egy 17-ik alkalommal visszatérő házaspár. Korábban gyermekeikkel jöttek a hotel bezárásáig (2025. ), majd unokákkal.
Hasik Hotel, DöbrönteHasik Hotel, DöbrönteHasik Hotel, DöbrönteHasik Hotel, DöbrönteHasik Hotel, Döbrönte
Még több kép (2 db) >>
119968
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4276 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119968 feltöltött kép
Kiváló 2026. szeptember 17. 15:55egyedül járt itt
Az egykori Tauffer-palota engem elvarázsolt! A Bródy Sándor utcáról kapta a nevét a csodálatos XIX. századi neoreneszánsz palota épületben kialakított butik hotel (az emeleten) és a kávézó és bisztró, amely a földszinten, illetve terasza a belső udvaron kapott helyet. Egyúttal kortárs festmények kiállítóhelye is.
Kiváló 2026. szeptember 17. 15:47a párjával járt itt
Visszatérő vendégek vagyunk a Hotelban, és mindig nagyon tetszik minden. A recepciós személyzet nagyon kedves volt, mivel nem olyan szobát kaptunk elsőre, emilyet a megrendeléskor kértünk, de ezt perceken belül orvosolták, és megcserélték a szobánkat. Az ételek nagyszerűek voltak, a személyzet pedig kedves és szolgálatkész. Vissza fogunk térni a későbbiekben is.
Átlagos 2026. szeptember 17. 15:32egyedül járt itt
Erről a szoborról már többször akartam írni, többször lefotóztam, aztán persze elfelejtettem, mert mindig jelentős késedelemben vagyok a beszámolókkal. De most annak kapcsán eszembe jutott, hogy az elmúlt napokban többször is erre jártam a Csarnok tér - Fővám tér - Corvinus Egyetem háza táján, s mindahányszor itt mentem el eme fura, kissé megmagyarázhatatlan kompozíció mellett.
Történelem szobor, BudapestTörténelem szobor, Budapest
Kiváló 2026. szeptember 17. 15:17a párjával járt itt
Tetszett,hogy be lehet tenni a csomagot megőrzésre és még lehet használni a strandot az elutazás napján! Sajnos a strandfürdő igencsak retró , sokminden lepusztult,nincs egy rendes zuhany ,a sok csunya büfé elvette az árnyas területet a strandolóktól stb. Tudom ez nem a szálloda hibája, de lehetne jelezni az illetékesek felé mert ez rontja a szálloda imázsát is.
Átlagos 2026. szeptember 17. 14:08kollégákkal járt itt
A korábbi értékelést is én írtam a helyről, de csak, hogy gyorsan aktualizáljam, íme a friss benyomások. Helyszín, berendezés, indiai konyha, e tekintetben semmi változás nem történt. A földszinten 3 asztaluk van. Az emeleti rész üres, illetve ott van a mosdó. Hétköznap ebédidőben továbbra is kínálnak kétféle ebédmenüt, amelyek ára emelkedett.
Devbhoomi Indian Restaurant, BudapestDevbhoomi Indian Restaurant, BudapestDevbhoomi Indian Restaurant, BudapestDevbhoomi Indian Restaurant, BudapestDevbhoomi Indian Restaurant, BudapestDevbhoomi Indian Restaurant, Budapest
Még több kép (3 db) >>
2026. szeptember 17. 11:15a párjával járt itt
Moram pohvaliti prijazno in strokovno osebje,tako v restavraciji kot na recepciji. Tudi hrana je odlična. Glede bazena pogrešam razpored-urnik telovadbe v bazenu. Pričakujem ga na recepciji. Nisem bil pa zadoviljen z hrupom,ki je bil zaradi del v hotelu . Dva dni (od tereh) preko dneva je bil hrup ,ki je onemogočal počitek.
Kiváló 2026. szeptember 17. 10:52a párjával járt itt
3 éjszakát töltöttünk a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat. A családias hangulat, barátságos személyzet, a finomabbnál, finomabb ételek tették egyrészt felejthetetlenné a pihenést. Az üdülőhöz tartozó udvar, pihenő hely kialakítása a kirándulási lehetőségek és Zalakaros folyamatos fejlődése, a környezet tisztasága nagyon megnyerő volt.
Átlagos 2026. szeptember 17. 10:28egyedül járt itt
Fürdőhely lévén, hiányoltam a szárogatási lehetőséget a szobából. Erre nem lehet az a válasz, hogy 4* os a szálloda. Eddig nem volt ilyen gond, hogy nem tudtunk hol szárogatni, mivel erkélyünk sem volt. A köntös és a strandtörölköző nincs bekészítve a szobába. Az rendben van, hogy le kell adni, de az nem, hogy nekem kell utána menni.