Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4208 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117838 feltöltött kép
tegnap, 14:16barátokkal járt itt
Pár évvel ezelőtt kialakult, pontosabban azóta is folyamatosan alakulóban lévő gasztro-udvar és egyfajta laza közösségi tér a Kolosy téren, az egykori piac mögött. Igazából egy megüresedett, lépcsőzetes lejtésű telek ötletes hasznosításáról van itt szó, amelynek két oldalról van bejárata, egyrészt a Szépvölgyi út - Kolosy tér felől, másrészt az egy szinttel feljebb lévő Bécsi út felől.
Időpazarlás tegnap, 13:17a párjával járt itt
Egy strandnak a füve olyan, mint egy színpadon fellépő zenész ruhája. Ez a ruha évek óta nem lett mosva, foltozott, szakadt, agyon használt, rongyos. Öntöző rendszer nincs, pedig azt állítják, közép-Európa legnagyobb strandja. A hullám medence gépháza még mindig a 100 évvel ezelőtti ócska képekkel rendelkezik.
Érdekes tegnap, 12:41családjával járt itt
Nagyon szuper hely ideális egy kellemes családi kikapcsolódásra
Kihagyhatatlan tegnap, 12:25családjával járt itt
Nagyon szuper hely csak ajánlani tudom. Mind gyereknek mind felnőtteknek
tegnap, 11:07a párjával járt itt
A szálloda nagyon szép, ha megemlíthetem a szobák függönyözésében részt vettem. Ami nem tettszett az étteremben szervíz díjjat számoltak fel. A wellnesz használat ha nem szerepelt a csomagban külön kellett volna fizetni érte. Pozitium viszont hogy a szemben levő uszodát ingyen használhattuk. Külömben jól éreztük magunkat.
Kiváló 2026. június 6. 22:33egyedül járt itt
A Panelpék Józsitól, vagy más nevén az Egy Falat Kenyér pékség a Csepeli Piac egyik legnépszerűbb, prémium minőségű kézműves kenyereket és pékárut kínáló péksége, amely a II-es kapunál található a piacon belül. A pékséget alapító Cseperkáló József többgenerációs pékcsaládból származik.
2026. június 6. 22:20egyedül járt itt
A Csepeli Piac 78-as standján működő népszerű húsüzlet amelynek fő profilja a saját nevelésű, tanyasi sertésekből készült, így közvetlenül a termelőtől származó hús- és hentesáruk értékesítése. A házi füstölt kolbászok, szalonnák, sonkák nemcsak "nyers" állapotban vásárolhatóak meg, hanem helyben ehetünk többféle helyben sütött "disznóságot", úm.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 195 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5258 feltöltött kép
Érdekes 2026. június 6. 22:09a párjával járt itt
Azt a címet is adhattam volna ennek a beszámolónak, hogy a három szegénylegények múzeuma, mivel a Finta Múzeum nevet a három innen származó, majd hírneves szobrászművésszé lett Finta testvérről kapta az intézmény, egy szobányi kiállítás pedig az ugyancsak túrkevei születésű, majd a filmiparban nagy elismerést kivívó Korda testvérek emlékét őrzi, és mindkét család szegénysorból eresztette útjukra, a nagyvilágba fiait.
2026. június 6. 15:17egyedül járt itt
A Kecskeméti utcában évekkel ezelőtt megismert és több ismerősöm által kedvelt skandináv csúcsminőségű pékség, a Nor/ma egy újabb egységet nyitott, ezúttal a budai oldalon, a Gárdonyi térnél. Elég kicsit az alapterülete, talán ez lett a legkisebb egységük, viszont a lehetőségekhez képest próbálták pratikusan kialakítani a belteret.
Kiváló 2026. június 6. 15:17a párjával járt itt
Udvarias , segítőkész személyzet , fokozott tisztaságra törekvés a közösségi helyeken is . A svédasztalos ellátás mellett a " tányérszervíz " is bőséges , átlagos ételek , de kiváló minőségben és mennyiségben . A levesebéd húsmentessége üdítő volt a reggeli és esti húsdömpinghez képest . A park és a medence színfoltja a hotelnek .