Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kihagyható tegnap, 14:26egyedül járt itt
Igazából a megközelítése a tanyák miatt ami közre zárja az úttól sokban akadályoz már az odajutáshoz. egy padon, kopjafán és táblán kívül nincs semmi. Ha a környéken jár az ember akkor a táblát elolvasni érdemes lehet megállni, de kimondottan emiatt nem érdemes ideutazni.
tegnap, 12:12a párjával járt itt
Az ételek finomak, a pincérek többsége is kedves, kivéve egy középkorú férfi pincért, aki lekezelő és kioktató stílusban beszél a vendégekkel. A hely hangulatos. Kár, hogy ez az alkalmazott nem illik ebbe a kulturált környezetbe. A hölgy pincérek nagyon kedvesek és segítőkészek, ellentétben azzal az egy középkorú férfi picérrel. Mindezek mellett még szervizdíjat is felszámolnak.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1081 városban járt márFelfedező - 3415 helyen első értékelőNépszerű író - 319 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70206 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 11:33a párjával járt itt
Hát úgy azontájt, mielőtt még a nagy országút szétágazna Miskolc, illetve Debrecen vagy Nyíregyháza irányába (attól függ, honnan jössz), szóval úgy Mezőkövesd, Mezőkeresztes vidékén, van az a hagyományos, ősi, híres-neves Shell-kút pár az útnak kétoldalán.
M3gálló Farmshop Budapest felé, MezőkeresztesM3gálló Farmshop Budapest felé, MezőkeresztesM3gálló Farmshop Budapest felé, Mezőkeresztes
Átlagos tegnap, 10:12a párjával járt itt
Valahogy ez nem ott van, ahol lenni kéne. . . az ötlet, a terv szerint ez a hely valami összefoglaló útmutató Boldva történelmi jelentőségéról, ami hát rendben is van, mert a híres-neves monostor, amelynek romjai a még híresebb Árpád-kori református templom mellett találhatók, ugyebár, az a nagy, 8-as alakú rom-alapterület a földön, meg hát az itt írott Halotti Beszéd emléke, szóval a történelmi objektumok innen egy jó kilométerrel odébb találhatók a település szívében, itt csak egy füves terület van, egy focipálya szélén.
História-völgy, BoldvaHistória-völgy, BoldvaHistória-völgy, BoldvaHistória-völgy, BoldvaHistória-völgy, BoldvaHistória-völgy, BoldvaHistória-völgy, BoldvaHistória-völgy, Boldva
Még több kép (5 db) >>
Kiváló tegnap, 9:45a párjával járt itt
Olyan fantasztikus 4 napot töltöttünk el a Hotelben amire nem is számítottunk. A szállás fantasztikus, a Wellnes szintén. A személyzet nagyon figyelmes de mégis ügyelnek arra, hogy szabad teret is kapjon a vendég. A bejelentkezés, valamint a kijelentkezés - fizetés nagyon rugalmasan ment. Úgy gondolom, máskor is szívesen megyünk ide.
Kiváló tegnap, 7:58a párjával járt itt
Kiváló szálloda! Minden rendben volt, maximálisan elégedettek voltunk a tisztasággal, a kiszolgálással. szuper volt a wellness részleg. Nagyon finomak voltak az ételek, a kiszolgálás pedig fantasztikus volt, az éttermi részen dolgozók folyamatosan a kívánságainkat lesték és nagyon kedvesek voltak.
Biztosan visszatérünk.
Köszönjük a kedvességüket!
tegnap, 7:32gyerekekkel járt itt
A szállás nagyon jó, közel van a standhoz, erdős környezetben van, az étkezés változatos volt, nekünk tetszett a "RETRÓ" stilus, vacsora után nagyon jókat lehet sétálni, pl. a nagyerdő, negatívum az erkélyen nincs egy kisasztal,amire lehetne rátenni valamit, ha kiül az ember, a tv csatorna kiosztása borzalmas, a fürdőszobában nincs konnektor
Kiváló tegnap, 7:04egyedül járt itt
Kitűnő vendéglátásban volt részünk( anyukámmal vettük a szolgáltatást igénybe), a reggelik- vacsorák bőségesek, nagyon finomak voltak. A szoba tiszta,jól felszerelt és természetesen maga az egész hotel is,a személyzet tagjai udvarias,minden igényt kielégítő,kedves emberek.
Kiváló tegnap, 4:49gyerekekkel járt itt
Mobil házban töltöttünk 4 éjszakát a kempingben, már második alkalommal voltunk itt. Minden szuper volt, bár a konyha felszereltsége lehetne jobb is, de szerencsére készültem, vittem mindent amire szükségünk volt. Mosási lehetőséget sem találtam, de volt nálunk elegendő ruha. .
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 59 városban járt márFelfedező - 158 helyen első értékelőNépszerű író - 296 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 303 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. augusztus 16. 22:30gyerekekkel járt itt
Harkányból látogattunk ide a gyerekekkel. A vár alatt volt parkolási lehetőség, azonban munkanapokon és szombat délelőtt fizetős. A várlátogatás kb. 2 óra, érdemes megnézni a rövid filmet is a vár történetéről. A gyerekek felpróbálták a sisakokat, sodronyinget, jót szórakoztak. Több interaktív elem is van.
Siklósi Vár, Siklós