A kínálatban a sütemények, torták, fagylalt, kávé mellett pékáruk is szerepelnek, melyeket itt készítenek a családi sütödében. A kenyerek közül említést érdemel a Kárpát kenyér, amely tradicionális sütési és kovászolt eljárással készül. Megrendelésre készítenek mutatós szülinapi és esküvői tortákat, ebből többet is láttunk a pultban. A hagyományos olasz IO kávéból készült cappuccino 650 Ft-ba került, Budapesten hol vannak már ilyen kedvező árak? ? A kávé mellé egy darab Moszkauert ajándékba kaptam. A sütemények kínálata igazán széles vertikumú. Vannak fősodratú ismertebbek, mint a képviselőfánk, Eclair fánk, többféle mignon (650 Ft), Rákóczi túrós, továbbá édes és sós aprósütemények is. Többféle Országtortát is tartanak, pl. Somlói Revolúció, Őrség Zöld Aranya (1200 Ft), Stílusgyakorlat (1650 Ft), ill. a mentesekből Álmodozó, Nyári ébredés. A cukrászda specialitása a Simándy szelet (1100 Ft), amelyet az egykori operaénekes, Simándy József születésnapja alkalmából, a helyi Simándy Általános Iskola megrendelésére és Kistarcsa 20. évfordulójára készítettek először. Barack mousse, mogyoró praliné és mogyorós piskótarétegek adják a finom kompozíciót. A fagylaltot dekára mérik, kb. 25 féle íz volt. A mignon válogatás (eper, pisztácia, csoki, gesztenye, puncs) az otthoniak tetszését is elnyerte. Nincs kötelező szervizdíj. Nagyon kedves kiszolgálás, jó volt itt lenni. A beltéri asztalokon kívül van egy fedett üveges veranda, valamint egy kinti kerti terasz is. Október lévén már Halloween jelmezbe öltöztették az egész cukrászdát.