Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 408 városban járt márFelfedező - 3051 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 37332 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 12:55egyedül járt itt
A Vekni pékségben stílszerűen egy veknit vettem, mely gyanúm szerint nem Lipóti termék volt, ellentétben a pultban látható péksütikkel, melyekről készséggel elhiszem, hogy Lipóti cuccok. 890 forint volt a félkilós kovász kenyér, ami korrekt díjszabás. Váltottunk pár kedves mondatot a pultos lánnyal a minőségi kenyerekről. Négy és fél pont felfele kerekítve.
Vekni Pékség és Kávézó, SopronVekni Pékség és Kávézó, SopronVekni Pékség és Kávézó, SopronVekni Pékség és Kávézó, SopronVekni Pékség és Kávézó, Sopron
Még több kép (2 db) >>
Kiváló tegnap, 12:49egyedül járt itt

Vicces volt, hogy kerültem a Tisza hotelbe, az illetékes kollegám ide foglalt nekem szállást a Tisza Sport Hotel helyett. Ami egyik oldalról kedvezőtlen volt, mert a Délvidékházból akadt gyalogolnivalóm a csomagokkal, másik oldalról meg örömteli, mert megismertem még egy szegedi hotelt, mely egyébként elegánsabb és hangulatosabb a névrokonánál a reggeli is színvonalasabb. Négy és fél pont felfele kerekítve.
Jó tegnap, 12:48egyedül járt itt
A Sport söröző, mint neve is jelzi a sport témája köré épül. Igen sok archív fotó a falon, szép elrendezésben, sporttévé megy, naná, több teremben is.
Soproni söröket csapolnak, igen sokfélét. 1895ös Sopronit ittam, ami talán a legjobb magyarnak mondható nagyipari multisör (Heineken tulajdon ugyebár). Kifogástalan volt, 790 forint volt a számla. Tisztes négy pont.
Sport Söröző, SopronSport Söröző, SopronSport Söröző, SopronSport Söröző, SopronSport Söröző, SopronSport Söröző, SopronSport Söröző, SopronSport Söröző, SopronSport Söröző, SopronSport Söröző, SopronSport Söröző, SopronSport Söröző, Sopron
Még több kép (9 db) >>
Jó tegnap, 12:25egyedül járt itt
A Boszi borozóban Szalai Roland borait ihatjuk palackból vagy folyóborként. A beltér tágas és hangulatos, a falon Méhes József (Zümi bá) verse a pincéről, továbbá az unokák verse a nagymamához, aki gyanítom, hogy Szalai úr édesanyja vagy tán felesége lehet. Egy deci Zenitet ittam, vettem belőle másfél litert.
Boszi borozó, SopronBoszi borozó, SopronBoszi borozó, SopronBoszi borozó, SopronBoszi borozó, SopronBoszi borozó, SopronBoszi borozó, SopronBoszi borozó, SopronBoszi borozó, SopronBoszi borozó, SopronBoszi borozó, SopronBoszi borozó, SopronBoszi borozó, SopronBoszi borozó, Sopron
Még több kép (11 db) >>
Jó tegnap, 11:46egyedül járt itt

Jópofa hely A Bözsi, a névadó figurának kitömött vászonmása látható is az egyik padon. Rengetegen voltak, a teraszon sokan cigarettáztak, ami igencsak zavart.
Egy deci bort ittam, a Bónis Reitter borászattól.
Vannak palackból kimért tételeik is, 700 ft /deci, én a folyó száraz fehéret választottam, ami 400 ft volt. Szép formájú, vékonyfalú pohárba töltötték.
Nálam ez megvan 4 pont.
A Bözsi, SopronA Bözsi, SopronA Bözsi, SopronA Bözsi, SopronA Bözsi, SopronA Bözsi, Sopron
Még több kép (3 db) >>
Szörnyű tegnap, 11:46a párjával járt itt
Zuhany rózsa ,mosdó kritikán aluli.
Wc-ben nem ment le a papír.
Recepción a kommunikáció nulla.
Köszönni nem sikerült szinte senkinek,illetve mi köszöntünk vissza magunknak.
Kivétel 2 felszolgáló,akik nagyon kedvesek voltak.
1000 forintért JYSK-es fürdőköntös szakadt zsebbel,víztaszító anyaggal.
Ételek és a Wellnes részleg nagyon jó volt.
Jó tegnap, 11:35egyedül járt itt
Ha az ember feladja, hogy az Untappd alkalmazás kedvéért sört igyon, akkor igen jó érzés visszatérni a borhoz, az örök szerelemhez. A Kégli kertben a Gangl pince borait mérik ki korrekt áron. Vagy húsz éve nem hallottam szinte semmit Ganglékról 2005 táján szerveztem nekik egy kóstolót a fővárosban. A vadélesztős kékfrankosuk emlékezetes volt.
Kégli kert, SopronKégli kert, SopronKégli kert, SopronKégli kert, SopronKégli kert, SopronKégli kert, SopronKégli kert, SopronKégli kert, Sopron
Még több kép (5 db) >>
Jó tegnap, 11:21egyedül járt itt

Népszerű kocsma a Belvárostól negyedóra járásra. Három évvel ezelőtti soproni látogatásom alkalmával is kiruccantam ide, akkor elmaradt a beszámoló. Most ismét betértem, sajnos valami focimeccs ment, rengeteg ember volt, óriási zaj, hamar megittam a kifogástalan Pilsner Urquellemet és odébbálltam.
Schmauser Étterem és Pub, SopronSchmauser Étterem és Pub, SopronSchmauser Étterem és Pub, SopronSchmauser Étterem és Pub, SopronSchmauser Étterem és Pub, SopronSchmauser Étterem és Pub, SopronSchmauser Étterem és Pub, SopronSchmauser Étterem és Pub, SopronSchmauser Étterem és Pub, SopronSchmauser Étterem és Pub, SopronSchmauser Étterem és Pub, SopronSchmauser Étterem és Pub, Sopron
Még több kép (9 db) >>
Jó tegnap, 10:58egyedül járt itt
A Fleck borozót még a vonaton néztem ki magamnak. Szeretem, ha egy kocsmában saját bort adnak, azt még inkább, ha maga a termelő szolgál ki, mint itt. Egy deci Zöldveltelini Királyleányka házasítást rendeltem, ami korrekt volt, miután megkóstoltam felspricceltük szódával. Vettem belőle másfél litert elvitelre, a számla összesen (! ) 1150 forintra rúgott. Megadom neki a négy pontot.
Fleck borozó és termelői borkimérés, SopronFleck borozó és termelői borkimérés, SopronFleck borozó és termelői borkimérés, SopronFleck borozó és termelői borkimérés, SopronFleck borozó és termelői borkimérés, SopronFleck borozó és termelői borkimérés, SopronFleck borozó és termelői borkimérés, SopronFleck borozó és termelői borkimérés, SopronFleck borozó és termelői borkimérés, SopronFleck borozó és termelői borkimérés, Sopron
Még több kép (7 db) >>
Átlagos tegnap, 10:49egyedül járt itt
Multifunkcionális vendéglátóegység a soproni vasútállomás halljában. Kávézó, péksütiző és kocsma egyszerre. Jómagam egy hosszúlépést kértem, értékeltem, hogy meg tudták mondani, hogy milyen borból készülnek a fröccsök. Lövér pince Chardonnay. Vicces áraik vannak, nemcsak alacsonyak, de biztosan nem végződnek nullára. A hosszúlépésem például 374 ft volt. 3 pont
Gysev expresszo, SopronGysev expresszo, SopronGysev expresszo, SopronGysev expresszo, SopronGysev expresszo, SopronGysev expresszo, Sopron
Még több kép (3 db) >>