Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1094 városban járt márFelfedező - 3449 helyen első értékelőNépszerű író - 320 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 71897 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 11:14egyedül járt itt
Illik róla írna, ha éppen restaurálás alatt van? Attól még illene Voltam bent? Voltam. Ok, akkor írjunk. Nem tudtam róla semmit az égvilágon, meglehetősen hiányosak az ismereteim, de erre jártam, és elképedtem, mekkora templom magasodik ebben a kicsi faluban! Nem kell keresni, ott van az út mentén, ráül a tájra! Ajtaja nyitva.
Keresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, RábacsanakKeresztelő Szent János-templom, Rábacsanak
Még több kép (15 db) >>
Kiváló tegnap, 10:57egyedül járt itt
Már 5. alkalommal pihentünk a Colosseum Hotelben. Nagyon kellemes volt az itt eltöltött idő. A kért szobát is biztosították számunkra (105. ) A személyzet nagyon udvarias és szolgálatkész volt. A szállodai wellness is kiváló és nagyon jó, hogy a gyógyvizet és az egész fürdőt is használhattuk. Az étkezés választékos, bőséges volt.
Kiváló tegnap, 9:50a párjával járt itt
Korrekt volt a szállás minden rendben volt az ételek borok nagyon finomak voltak. Személyzet is nagyon kedves és segítőkész volt. Mindenki számára ajánljuk a helyet.
Kiváló tegnap, 9:46a párjával járt itt
3 csodás éjszakát ebben a szállodában, és nagyon elégedettek voltunk a választásunkkal. A hotel elhelyezkedése egyszerűen mesés: a csendes, természetközeli környezet és a Dunakanyarra nyíló panoráma azonnal levett minket a lábunkról. Amiért különösen hálásak voltunk:Félpanziós ellátás:
A svédasztalos reggeli és vacsora a Tiffany étteremben kifejezetten ízletes és bőséges volt.
Kihagyhatatlan tegnap, 1:48egyedül járt itt
Különös, hogy előttem már 27-en értékelték, de senkinek nem volt egy szava se róla, de egy képe sem. Bár nagyon fúrja az oldalam, hogy valaki pl. mit talált ebben kettesnek Mert egyébként lenyűgöző, monumentális, lélegzetelállító. Én meg tartoztam ezzel az épülettel magamnak, hát ideje volt meglátogatni.
Győri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, Győr
Még több kép (36 db) >>
Kiváló tegnap, 0:59a párjával járt itt
Nagyon meg voltunk elégedve a személyzettel nagyo kedvesek figyelmesek voltak a szoba pont az elvárasainknak meg felelő volt tiszta tágas kényelmes ágy a reggelik kiváloak voltak hozták a hazai izeket az egész szállás es az ott töltött idő nagyon jó és kellemes volt ez vot az első hogy ott voltunk de nem az utolso hétvége magyarul szuper hely csak ajánlani tudom🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Jó 2026. szeptember 26. 20:02a párjával járt itt
A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Wellnes , szauna jó. Tisztaság van mindenhol. A reggeli és vacsora választék bőséges, ízletes. Standard 2 ágyas szobában a matracok szètcsúsznak, mert csak az ágykereten vannak rajta, kisebb termetűeknek magas is. A fürdőszobában nagyon gyenge a világítás.
Kiváló 2026. szeptember 26. 19:29a párjával járt itt
A szállodában belépve nagyon kellemes illat fogadott, mely egész ott tartózkodasunk alatt visszafogottan érezhető volt! A szoba meglepően tágas, megnyugtatóan tiszta, az ágy kényelmes, a fürdőszoba igényes és óriási más szállidákhoz képest! Reggel pihenten ébredtünk, a szoba hangszigetelése nagyon jó, zavaró kinti, benti zajok kizárva!
Kiváló 2026. szeptember 26. 15:30a párjával járt itt
Sajnos a tartózkodásunk ideje alatt karbantartás zajlott a wellness részleg termálvizes medencéjénél - de a hotel kárpótlásképpen standard szoba helyett prémium szobába szállásolt el bennünket. Nagyon jólesett ez a gesztus. A zártnak jelzett parkoló nincs kerítéssel körülkerítve-így akár idegenek is besétálhatnak a parkoló és a hotel területére.
Kiváló 2026. szeptember 26. 14:48a párjával járt itt
Idén már harmadszor töltöttük pihenésünket itt a szállodában és biztosan nem utoljára. Szép környezetben, gyönyörű kilátással elvarázsolt minket a hotel. A szálloda tiszta, igényes és nagyon kellemes hangulatú.