Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 406 városban járt márFelfedező - 2951 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35838 feltöltött kép
tegnap, 20:27a párjával járt itt

Balatonfenyvesi júniusi kocsmaturnénk első állomása a Part és pedál nevű egység volt, ahol elosztottunk ketten egy dobozos Pilsner Urquellt, mert már mögöttünk volt vagy tíz hely Fonyódon.
1290 forintba került, ami átlagos ár-érték arány egy ilyen helyen.
A kiszolgálás kedves, a beltér s a terasz hangulatosnak mondható.
Megszavazok 4 pontot a helynek.
Átlagos tegnap, 20:00a párjával járt itt
Két kinti medencéből az egyik nem volt feltöltve, a bentiekből (3) szintén egy üres volt. Az élményelemek soha nem voltak bekapcsolva. A vízhőfokot nem mérik, 2-3 fokkal biztosan elmarad a kiírttól. A fürdőszoba iszonyú pici, a tusfej több helyen folyik, a sampon-tusfürdő nincs feltöltve. A tv pixeles és recseg.
Kiváló tegnap, 16:26gyerekekkel járt itt
Somogy megyéből érkeztünk 3 gyermekkel.
Rugalmasak voltak az érkezést illetően mivel előbb érkeztünk,de ez nem okozott problémát,elfoglalhattuk a szállást rögtön.
Tényleg mindennel felszerelt az apartman.
Kiváló tegnap, 14:20egyedül járt itt
Isteni kávé és finom reggeli, kedves kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!Imádok a Hugo-ba járni.
Az ételek mindamellett, hogy mindig nagyon finomak és laktató az adag, látványban is fantasztikusak. Csak ajánlani tudom amit mindenképp meg kell tapasztalni mindenkinek ha Egerben jár.
Szörnyű tegnap, 14:05gyerekekkel járt itt
Hétvégi napon delelott egyszerűen katasztrofalis fejetlenség amit tapasztaltunk a pultban és vendégterben egyaránt, a fiatal eladó lányok amilyen fejeket vágtak ha kérdezett az ember valamit arról ne is beszéljünk. Kevés leülesi lehetoseg zsufolt a belső tér és a nagy terasz sincs korszeruen kihasznalva h helyet adjon több embernek.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt már
Kiváló tegnap, 13:10a párjával járt itt
Ősszel és tavasszal is voltunk a hotelben, mert nagyon megtetszett. Kellemes, békés hely. Nagyon jó hogy a fürdő egész nap látogatható úgy, hogy ki sem kell menni az utcára. Az étterem kíválló, széles a választék és nagyon izletesek a fogások. Biztos hogy még ellátogatunk ide.
Gyenge tegnap, 11:56a párjával járt itt
Az ételek finomak, az ágy matraca és az úszómedence tisztasága, hőfoka kiváló volt. A feltöltött két medence vize sajnos elég "opálos" volt. Másnap inkább átmentünk a nagyfürdőbe. Sem a személyzet, sem a tisztaság, sem maga a környezet nem ütötte meg az alapot SEM! A recepción alig köszöntek (kijelentkezéskor pedig nem is fogadták!
Szörnyű tegnap, 10:51csoporttal járt itt
Nem értem hogy lehetnek nyitva. Értesítettem a tiszti orvosi hivatalt. Hideg, száraz rizs - ehetetlen, sótlan.
Máj ízű szárny, egy olajban sülhettek. Minősíthetetlen! Sír a csirke hogy ezért kellett meghalnia, ki tudja azt is hogy mikor.
Időpazarlás tegnap, 9:19családjával járt itt
Sajnálom, de a hely nem hozta az elvárt szintet. A higiéniára és a tisztaságra sokkal jobban oda kellene figyelni a közös terekben és az öltözőkben is.
Szörnyű tegnap, 9:15a párjával járt itt
Hosszú várakozás után érkeztek meg az ételek, ráadásul sajnos elég hidegen és jellegtelen ízesítéssel. Az asztalok és az evőeszközök tisztasága is hagyott maga után kívánnivalót, a személyzet figyelmetlen volt a kéréseinkkel kapcsolatban. Sokkal többet vártunk egy ilyen helytől, az ár-érték arány finoman szólva is rendkívül gyenge. Senkinek sem ajánlom.