Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2026. február 17. 18:09a párjával járt itt
Kellemes hétvége volt. Külön ki kell emelni a személyzet kedvességét, segítőkészségét, a finom reggeliket és vacsorákat. A kicsit retró berendezésre számítottunk az előző értékelések alapján, nem jelentett gondot. Meglepett viszont a fürdőszoba visszafelé és csak félig nyíló ajtaja, ill. az, hogy a két fős szobában csak egyetlen fotel volt. Apróságok, amikre figyelve még elégedettebbek lehetnek a hotel vendégei.
Kiváló 2026. február 17. 17:11a párjával járt itt
Nagyon szuper hely. Kíváló kiszolgálás, nagyon finom ételek. Biztosan betérünk ide máskor is. Szivesen ajánlom az ismerőseimnek is. Szép és tiszta környezet.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4121 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115660 feltöltött kép
2026. február 17. 14:53 járt itt
Pár hónappal ezelőtt ebéd után jöttem a Mester utca felé a Tűzoltó utca felől, amikor feltűnt ez az ebédmenüs hely, de sem a nevét, sem a címét nem sikerült akkor megjegyeznem. Utána több alkalommal jártam a Páva utcán és az Angyal utcán is, de nem találtam, hiszen nem a megfelelő utcákban kerestem.
Lily's Kitchen, BudapestLily's Kitchen, BudapestLily's Kitchen, BudapestLily's Kitchen, BudapestLily's Kitchen, BudapestLily's Kitchen, BudapestLily's Kitchen, BudapestLily's Kitchen, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2026. február 17. 13:53a párjával járt itt
4- napot töltöttünk a szállóban. A személyzet kedves mosolygós, úgy éreztem azért dolgoznak,hogy mi jól érezzük magunkat. A reggeli- vacsora változatos, bőséges, és nagyon finom volt. A fürdő tiszta, kellemes, wellness részleg is teljesen rendben volt . (esetleg egy merülő medencével sokat lehetne emelni a színvonalán)
Nem először voltunk itt, és valószínűleg visszatérünk! Köszönet mindenkinek mindenért!
Kiváló 2026. február 17. 11:41egyedül járt itt
A Göncz Árpád Városközpontnál volt némi szabadidőm reggel, így amikor megláttam az új kávézó nevét az Agora Tower II. toronyépület aljában, nem volt kérdéses, hogy ide be fogok nézni. Ez ugyanis az egyik kedvenc zenekarom 1990-ben megjelent albumának címe (kicsit más írásmóddal).
Kiváló 2026. február 17. 11:12kollégákkal járt itt
A szintén óbudai, Rómain lévő Bonita Bisztró nagyon tetszett nekünk minden szempontból, így amikor megtudtuk, hogy vannak további éttermeik is, nem is volt kérdéses, hogy azokat is fel fogjuk keresni. A tervet nem sikerült még teljes körűen abszolválni, minden esetre első lépésként a Szépvölgyi úti éttermükbe látogattunk el.
Bonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, BudapestBonita Bisztró Szépvölgyi, Budapest
Még több kép (19 db) >>
Kiváló 2026. február 17. 11:04gyerekekkel járt itt
A szoba mérete, tisztasága rendben volt. A dolgozók kedvessége kifogástalan. A wellness jó.
Az étterem a szálloda nagyságához viszonyítva kicsi, várni kellett, hogy legyen hely. (igaz nem sokat) , de kárpótolt miatta az ételek íze. Minden amit kóstoltunk, kifogástalan volt! Lehetőség szerint visszatérünk...
Kiváló 2026. február 17. 10:58a párjával járt itt
A Land-Plan Hotelben töltött hétvégénk összességében nagyon kellemes élmény volt. A szoba tiszta, modern és jól felszerelt, az ágy kifejezetten kényelmes. A személyzet végig udvarias és segítőkész volt, már érkezéskor is rugalmasan kezelték a kéréseinket. A reggeli választék bőséges, friss és ízletes volt, mindenki talált kedvére valót.
Kiváló 2026. február 17. 10:24kollégákkal járt itt
2025. decemberi nyitású újhullámos kávézó a Haller utca és a Vaskapu utca kereszteződésben. Az utca neve adta magát. Amikor egy helyet úgy harangoznak be, hogy ide már tényleg annyira kellett egy újhullámos kávézó, mint egy falat kenyér, akkor egy kicsit felrántódik a szemöldököm, de túl a marketinges hájpon, tényleg patent hely a Vaskapu.
Vaskapu - Coffee Beyond, BudapestVaskapu - Coffee Beyond, BudapestVaskapu - Coffee Beyond, Budapest
Szörnyű 2026. február 17. 9:24egyedül járt itt
A Matula Bisztróba évekkel ezelőtt többször jártam, amikor többet dolgoztam home office-ban, mivel közel esik a lakásunkhoz. Nagyon jó ár-érték arányú ebédmenüt kínáltak, ráadásul az idősáv is kedvező, mert 16. 00 óráig lehetett menüzni. Most már legtöbbször az irodában dolgozom, de egy ügyintézős szabadnapomon úgy alakult, hogy ismét el tudtam menni a Matulába ebédelni.