Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1083 városban járt márFelfedező - 3431 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 71445 feltöltött kép
Érdekes ma, 10:24a párjával járt itt
Kifejezetten jó szobor, valahol a település közepén, Szent István itt nem túl szent, inkább egy délceg lovag, kissé idealizált. Hát Istenem, hol így áll modellt a szobrászok fantáziájában, hol úgy. De szeretjük, ha a nagy királyok, hősök markánsak, férfiasak, sportosak. Ez egy részletesen kidolgozott államalapító, egy parkban áll koronás boltív alatt.
Szent István szobor, AbaSzent István szobor, AbaSzent István szobor, AbaSzent István szobor, AbaSzent István szobor, AbaSzent István szobor, Aba
Még több kép (3 db) >>
Gyenge ma, 10:24a párjával járt itt

Hát szóval nem kezdünk mondatot! Én mégis így kezdeném! Hát, nem értem az embereket. . . . . . . . Elsősorban a vélemények alapján választottuk a szállodát. . . . . . Nem írok semmi másról most,csak az ételről! Vacsora. . . . a be bundázott húsok,tulsültek( éppen még ehető) a zaftos ragu finom,de a só elvesz mindent ami jó benne.
ma, 10:22egyedül járt itt
Kinéztem magamnak, hogy majd itt eszem, ha máshol nem akad eleség, egy hosszú nap után aztán be is botlottam a házba. Utcafrontról nem, csak a parkoló részről lehet bemenni. Rengeteg autó elférni itt, most csak pár járgány árválkodott. Sötét, őszi este.
Garta Vendéglő, KapuvárGarta Vendéglő, KapuvárGarta Vendéglő, KapuvárGarta Vendéglő, KapuvárGarta Vendéglő, KapuvárGarta Vendéglő, KapuvárGarta Vendéglő, KapuvárGarta Vendéglő, KapuvárGarta Vendéglő, KapuvárGarta Vendéglő, KapuvárGarta Vendéglő, KapuvárGarta Vendéglő, KapuvárGarta Vendéglő, Kapuvár
Még több kép (10 db) >>
Átlagos ma, 9:56egyedül járt itt
Az Etele plázában ettem a minap, aztán bolyongtam a szinteken, hogy hátha van valami új cukrászda vagy kávézó és találtam is egyet. A ZANA valahol a középső szint közepén van, régen itt más valami működött, ha jól emlékszem, több is, egymás után. Most ez az érvényes állapot.
ZANA CAFE - Etele Pláza, BudapestZANA CAFE - Etele Pláza, BudapestZANA CAFE - Etele Pláza, BudapestZANA CAFE - Etele Pláza, BudapestZANA CAFE - Etele Pláza, Budapest
Még több kép (2 db) >>
ma, 9:52egyedül járt itt
Nagy kedves kis hely. Terveztem, hogy majd bejárom a környék falvait, amennyire lehet pár nap alatt, aztán keresek valami csendes zugot, ahonnan kiindulva körbenézhetek errefelé. A Rábaköz viszonylag felfedezetlen terület részemről, és 100 évig fogsz forogni a sírban, ha úgy halsz meg, hogy nem járod be mondta szigorúan a lelkiismeretem.
Galagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, BogyoszlóGalagonya Kerti Lak, Bogyoszló
Még több kép (20 db) >>
Bronz fokozatú értékelő
tegnap, 23:36családjával járt itt
Bár a szállást korán el lehetett foglalni de mivel 3 an voltunk két felnőtt és egy 17 éves lány a szoba nagyon kicsi volt 2 egyszemélyes agy őszétől a plusz egy potagy az agyak mellett meg mozdulni nem lehetett bár a szoba nagyon elegáns - a Mini bár teljesen üres volt - Biblia sem volt a szobába - és az erkélyen poloskák tetemei voltak . .
Hotel Pancho, FelcsútHotel Pancho, FelcsútHotel Pancho, Felcsút
Kiváló tegnap, 21:23barátokkal járt itt
Nagyon igényes, tiszta, szép szálloda gyönyörű környezettel. A személyzet kedves, figyelmes, segítőkész. A welness részleg megfelelően kényelmes, tágas, sosem volt sehol tumultus. Folyamatosan ügyelnek a tisztán tartására. Rendkívül hangulatos a szállodához tartozó napozó sziget.
Kiváló tegnap, 15:52a párjával járt itt
A tavalyi első itteni, pár napos pihenésünk után idén már tudatosan választottuk e szálláshelyet és hosszabb pihenési idővel, mert már tudtuk, hogy hova megyünk, mit kapunk és hogyan, mivel töltjük el az időnket. Várakozásaink mindenben teljesültek és a házon belüli és kívüli programjaink valóban teljes kikapcsolódást és felüdülést jelentettek számunkra. Köszönet érte.
Kiváló tegnap, 15:39a párjával járt itt
Az étterem svédasztalos reggeli,és vacsora kínálata bőséges és nagyon finom! A személyzet udvarias,segítőkész! Tisztaság rendben. Bár némi penész volt a fürőszoba mennyezetén,és a zuhanyzónál,és beázás nyomát lehetett látni a folyosó falán. Nincs a hotelnek köntöse amit hiányoltunk. A matrac túl puha volt nekünk.
Kiváló tegnap, 12:04a párjával járt itt
Nem tudom régebben milyen volt a szállodai ellátás, étkezés és személyzet terén. Mivel a közeljövőben egy hosszantartó felújítás miatt bezárnak, egy kicsit érezhetőek ( legalábbis mi ennek tudjuk be ) némi hiányosságok. De szerintem ennek tudatában is elfogadható. Mi vendégek ebből sokat nem láttunk inkább néha bosszankodtunk.