Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 14:48a párjával járt itt
Idén már harmadszor töltöttük pihenésünket itt a szállodában és biztosan nem utoljára. Szép környezetben, gyönyörű kilátással elvarázsolt minket a hotel. A szálloda tiszta, igényes és nagyon kellemes hangulatú.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1094 városban járt márFelfedező - 3449 helyen első értékelőNépszerű író - 320 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 71897 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 14:24egyedül járt itt
Lássuk csak ezt a kastélyt Farád, ez egy főútvonal, bent van a településen, nem kell a kastélyért kimenni az erdőbe. Miért érdekel? A család, ahol részben nevelkedtem a Sarlayakkal rokon. Különleges történet ez, anyai nagyanyám és nagyapám egykor a Sarlay grófok birtokán szolgált.
Sarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, Farád
Még több kép (17 db) >>
Kiváló tegnap, 12:56családjával járt itt
Hangulatos, Duna parti kis büfé, szuper kajákkal, bőséges választékkal.
Csak ajánlani tudom egyedülállóknak,pároknak, családoknak egyaránt!
Kiváló tegnap, 10:55a párjával járt itt
Javasolnám jószívvel, hogy a reggelinél helyezzék a csészéket a kávégépek, illetve a teás részleg mellé. Kényelmetlen volt kérni még egy csészét, mert kávét ittam, ugyanabból már teát otthon sem szoktam inni. Nagyon kedvesek voltak a pincérek, segítőkészek, mosolygósak. Jó érzés volt egyébként az étkezéseket elkölteni.
Kiváló tegnap, 10:31a párjával járt itt
Nagyon hangulatos "kis ékszerdoboz" a belváros közepén.
Van minden :kávé,pékáru,sütemény,egyedi gofrikülönlegességek- frissen, helyben készítve.
Kedves kiszolgálás.
Jó tegnap, 10:23csoporttal járt itt
Mindennel elégedett voltam, de meglepődtem , hogy a wellnessel
is rendelkező szállodaban nem jar a szobához fürdőköntös! ? Amikor hivtam a recepciót azt a választ kaptam, hogy azt külön bérelni kell ( 3500 Ft) erre az időre es a pénz sem jár vissza . Sok helyen voltam már , de ilyet még nem hallottam.
Átlagos tegnap, 9:51egyedül járt itt
A Recepción elmondtuk, amikor eljöttünk a szálláshellyel kapcsolatos problémákat. A recepción készségesen fogadták a jelzést, de ez nekünk már későn volt. (Majd kijavítják a hibákat! )
-Sajnos az ablakot nem lehetett bezárni, /jó, hogy nem volt minusz/! ! ,
-a vízcsapnál csak nagyon sokára folyt le a víz, ! !
Kihagyhatatlan tegnap, 9:46egyedül járt itt
Felpécen úgy intéztem az ügyeket, hogy először a katolikus templommal ismerkedtem meg, aztán mentem át az evangélikus társához. Pontos időket nem tudtam mondani, a templomnézés nem vasúti menetrend, hanem egy nagy érzületi és esztétikai zarándoklat, tehát érek oda, amikor érni tudok.
Felpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, FelpécFelpéci Evangélikus templom, Felpéc
Még több kép (21 db) >>
Kiváló tegnap, 7:38a párjával járt itt
A pontozásaim jelzik,hgy mennyire jól éreztük magunkat.Ehhez nem szükséges további karakter leírás.Sok helyen jártunk,de ilyen szép szobánk még nem volt.A wellnes,az éttermi élményeink kiválóan sikerültek.Sajnos korunknál fogva nem valószinű,de életünk során szeretnénk még egy kis időt eltölteni Önöknél.
Kiváló tegnap, 6:31barátokkal járt itt
Három napot töltöttünk a helyen . Tökéletes volt számunkra minden ! Személyzet nagyon kedves volt . Csendes , szép környezet ! Svédasztalos reggeli és vacsora , ahol bőséges választékból mindenki talált számára megfelelő ételt! Nagyon finom volt minden ! Kisállatot mi nem vittünk , de kutyabarát hely. Wi-fi szolgáltatás remekül működött.