Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 55 városban járt márFelfedező - 148 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 297 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 19:58gyerekekkel járt itt
A tavaszi szünetben, iskolás gyerekekkel voltunk a fürdőben. A Harka vizivilágot látogattuk meg. A gyógyfürdő rész medencéit a gyerekekkel nem tudtuk kipróbálni, mivel a harkányi gyógyvíz 14 éves kor alatt nem ajánlott. A belépő nem olcsó, de más nagy fürdőhöz hasonló árban van. Érdemes családi jegyet venni, mert az kedvezőbb.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 34 városban járt már
tegnap, 19:48a párjával járt itt
Érdekes szálloda, kellemes környezet. A szobánk tiszta volt és szép, a reggeli és a vacsora változatos volt és finom, folyamatosan volt töltve minden. A wellness részleg nem túl nagy, de hála istennek nem voltak sokan. Tetszett, hogy több féle szauna is van. Vacsora közben a pincér egyből jött és gyorsan hozta is a rendelést.
Mesés Shiraz Hotel, EgerszalókMesés Shiraz Hotel, EgerszalókMesés Shiraz Hotel, EgerszalókMesés Shiraz Hotel, EgerszalókMesés Shiraz Hotel, Egerszalók
Még több kép (2 db) >>
tegnap, 19:35a párjával járt itt
Szoba:szőnyegpadló erősen megviselt volt. Nagyon meleg volt. Kilátás a szántóföldre és egy füves területre nyílt. A fürdőszobában a mosdó csapja nehezen működött. A víz hőmérséklete állandóan változik. Wellness: tökéletes, szaunavilág is. Étterem: A ételek nem voltak változatosak,húsvét ellenére.
tegnap, 19:07a párjával járt itt
Felszolgálás kifogástalan. Konyha kitűnő. Külső medence burkolatának tisztítására kellene nagyobb figyelem. Szoba kényelme,felszereltsége jó. Jó hangulata volt a szállodának a személyzetnek és a vendégeknek is. Autónkat biztonságban tudhattuk. Gondolkodás nélkül visszajönnénk és vissza is fogunk jönni!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 34 városban járt már2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 216 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 17:35gyerekekkel járt itt
Ma a fiú unkákkal a tavaszi szünet végén egy kis geológiai és földtörténeti ismereteket is adó (a környezet órán lehet majd villogni) bányatúrán vettünk részt. 2 órát voltunk a föld alatt, de szinte észrevétlenül repült el ez az idő. Voltak a fejünk felett szundikáló denevérek és a vezető UV lámpájának fényében fluoreszkáó kristályok.
Mesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, FelsőpetényMesélő föld, Felsőpetény
Még több kép (13 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 137 városban járt márFelfedező - 114 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3317 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 17:28a párjával járt itt
Néha nehéz objektivnek lenni. Ha valamihez kellemes emlék fűz, és mindent rózsaszinben látunk, de akkor is, ha valahol nem érzem jól magam. Igy voltam a La Téne-vel is. Már jóval korábbi badacsonyi utunk alkalmával kinéztem magamnak, hogy ezt ki kéne próbálni, akkor sajnos nem volt nyitva. Most sajnos igen, és így egy illúzióval lettem kevesebb.
La Téne Desszertműhely és Kávéház, BadacsonyLa Téne Desszertműhely és Kávéház, BadacsonyLa Téne Desszertműhely és Kávéház, BadacsonyLa Téne Desszertműhely és Kávéház, BadacsonyLa Téne Desszertműhely és Kávéház, BadacsonyLa Téne Desszertműhely és Kávéház, BadacsonyLa Téne Desszertműhely és Kávéház, BadacsonyLa Téne Desszertműhely és Kávéház, BadacsonyLa Téne Desszertműhely és Kávéház, BadacsonyLa Téne Desszertműhely és Kávéház, Badacsony
Még több kép (7 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 16 városban járt már
Kiváló tegnap, 15:35a párjával járt itt
Húsvét előtti napokat és hétvégét töltöttük itt félpanzióval, este gratis bort is kaptunk. Amit még sehol sem tapasztaltunk, minden étkezés után megkérdezték a felszolgálók, elég volt-e, ízlett-e az étel, reggelinél gyorsan utántöltötték a tálakat, vacsorához víz is volt kikészítve. Persze minden finom volt és elegendő.
Kiváló tegnap, 13:39családjával járt itt
Egyik legszebb táj Magyarországon Nagyvisnyó környéke, tavak, patakok, barlangok, sziklák, gyönyörű és megnyugtató, nyáron elviselhető a meleg is. Hosszú válogatás után találtam a falu kiemelkedően szép, régi épületét hármunknak. Két szoba, nappali konyhával, fürdő, csodás kert, pihenésre szánt fészer.
Antik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, NagyvisnyóAntik Vendégház, Nagyvisnyó
Még több kép (17 db) >>
Kiváló tegnap, 13:12gyerekekkel járt itt
Brunch helyett kerestünk Budapesten! Számtalan helyett kipróbáltunk már. Szerettünk volna valami különlegeset. Így került képbe a Zui! A helyiség nagyon szimpatikus volt. Abszolult instagram kompatibilis a hely! A felszolgálók hagytak leülni és 10 perccel később jöttek Hozzánk. Kedvesek voltak. Kiválasztottuk az étlapról.
Kiváló tegnap, 13:01a párjával járt itt
Félve kerestem fel a helyet! Szeretek jókat enni. Tudatában voltam, hogy sokat kell várni és annak is, hogy a belső helyiség nem túl nagy. Így ez nekem nem okozott csalódást! Kivártam a soromat! Az kell, hogy mondjam megérte. Egy nutellás és egy pisztáciás palacsintát kértem. Azt kell, hogy mondjam, hogy rég ettem ennyire jót.