Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1081 városban járt márFelfedező - 3412 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70148 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 18:08egyedül járt itt
Rendkívül termékeny a Mester mostanában, a közelmúltban három szobrot is gerillázott a városban egyetlen nap leforgása alatt, még meg sem nyugodtak a kedélyek, a rajongók azóta idvezült arccal és tébolyultan rohangásznak ide meg oda, máris újabb hír korbácsolta még feljebb a kedélyeket, hogy dr. Bubó is megjelent közterületen.
Kolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Kiváló tegnap, 17:54gyerekekkel járt itt
A szálloda elhelyezkedése tökéletes, a szoba tiszta, kényelmes és igényesen berendezett volt. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt. A reggeli és vacsora finom és változatos volt, köszönjük a limonádé jegyet. Külön figyelemre méltó a napi többszöri fürdőbe való atjárási lehetőség.
Átlagos tegnap, 17:30a párjával járt itt
Elszármazott pápai lévén ha a városban jártunk, mindig a Gólyafészek volt a végső célpont, nagy választék, hagyományos de igényes konyha, hangulatos kisvendéglői miliő jellemezte a helyet.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 34 városban járt már4 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 413 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 12:44egyedül járt itt
Nemrégiben a Hotel Kelepben szálltam meg egy éjszakára, ott javasolták, hogy ebédeljek meg a nagyon közeli Horgony Étteremben. Az étlapról harcsahalászlét rendeltem. A halászlé nagyon finom volt, hal is volt benne bőven. A nagy meleg miatt csupán ezt választottam. Nem kellett sokat várnom az ételre.
Horgony Étterem és Kávézó, TokajHorgony Étterem és Kávézó, TokajHorgony Étterem és Kávézó, TokajHorgony Étterem és Kávézó, TokajHorgony Étterem és Kávézó, Tokaj
Még több kép (2 db) >>
Kiváló tegnap, 10:35gyerekekkel járt itt
Már másodszor jártunk lányommal Zalakaroson a Hotel Freyában. Mivel elsőre nagyon jól éreztük magunkat, ezért esett a választásunk most is erre a szállodára. Összességében nagyon elégedettek voltunk most is, azt kaptuk, amire számítottunk. Külön kiemelném a személyzet kedvességét és segítőkészségét, bennük most sem csalódtunk.
Kiváló tegnap, 8:38a párjával járt itt
Ajánlani tudom mindenkinek. Család és állatbarát. Közel a sós tó. Bicigli bérlés 1000 Ft egesznapra. Ebéd sajnos nincs csak reggeli és ebéd. Minden nap van 4-5 óra között ajándék süti kávé! Wellness belül a legjobb. Kint inkább gyermekes családoknak ajánlom. Játékterem is jó! Konditerem is jó, de szűk hely miatt nem sokan férünk be. Város gyönyörű. Sokat jártunk be a belvárosba. Szoba tisztaság közepes.
Átlagos 2026. augusztus 11. 23:58egyedül járt itt
2x voltam az étteremben egymás követő napokon. Mind a kettő alkalommal az aznapi menüből fogyasztottam. Sajnos a második napi levesben fémes csomagoló találtam, ami nem keltett túl jó benyomást.
Kívánság Étkezde, Budapest
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 214 helyen első értékelőNépszerű író - 26 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6245 feltöltött kép
Érdekes 2026. augusztus 11. 21:10a párjával járt itt
Békésszentandráson az egykori híres szőnyeggyár helyén ma egy szálloda, a négycsillagos Bordűr Wellness Hotel Superior és Szőnyegmúzeum működik. Szálloda és múzeum együtt, ritka kombináció. Már a nevéből is kitűnik, hogy az ipari célú épület átalakításánál fontos szempont volt, hogy a szálloda szerves részeként egy múzeumot alakítsanak ki a helyi szőnyegszövés hagyományainak tiszteletére, bemutatására.
Bordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, Békésszentandrás
Még több kép (42 db) >>
2026. augusztus 11. 20:51a párjával járt itt
Tetszett a wellness, az ellátás, még hogy nagyon közel a Balaton és a központ. Ami nem tetszett: A francia erkély pókhálós volt. A balatoni strand nagyon nem tetszett. Sajnos hiába kapok az ajándék strand belépőt, nem tudtuk élvezni a fürdést. A bal oldali részen a Balaton tele van kövekkel, kagylókjal. Nagyon balesetveszélyes.
Szörnyű 2026. augusztus 11. 20:40a párjával járt itt
Nem nagyon részletezném: a panzió rész éjszakai zajai egy állatkerti majomháznak is becsületére váltak volna. Értem én, hogy kemping és motel, de akkor nem kell úgy hirdetni, hogy csendes, nyugodt pihenés. . . . . . . .