Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4123 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115689 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 17:24barátokkal járt itt
Monor központjából a Pincefalu felé tartottunk, útközben egy cukrászda mellett haladtunk el. Nyilván be is mentünk. A tulajdonos hölggyel, Csillával rokonlelkek lehetünk, mert úgy írt magáról, hogy ő egy főállású édesszájú, így lett belőle cukrász. Én megmaradtam hobbi édesszájúnak.
Kiváló tegnap, 17:14barátokkal járt itt
Megérkezve Monorra a városmagban lévő Fürge Pávában már kiörömködtük magunkat. Utána gyalogosan mentünk a Pincefaluba, ahol a várakozásainkkal szemben sajnos csak néhány pince volt nyitva, azokat azért meglátogattuk, megkóstoltuk a borokat.
Kiváló tegnap, 14:17gyerekekkel járt itt
Már a képek alapján is látszott, hogy nagyon gyerekbarát, de élőben még jobban megtapasztaltuk mennyi mindenre fel vannak készülve a gyerekekkel kapcsolatban. (Étkezés, fürdő kellékek, játékok stb). Nagyon szuper volt a wellness részleg is, tiszta és hétköznap viszonylag kevesen is voltunk.
Kiváló tegnap, 12:25a párjával járt itt
Tágas szoba,kényelmes ágy,rengeteg tv és rádió csatorna,jó meleg szobák,nagy tusoló kabin,elég nagy szekrények a ruháknak,az étteremben finomak a reggelik,valódi sió gyümölcsleveket adnak,a reggelihez. A félpanziós vacsorák is nagyon finomak voltak ,házias finom levesekkel. Az étlapról is rendeltünk,nagyon finomak voltak az ételek,hatalmasak az adagok.
Átlagos tegnap, 9:37a párjával járt itt
A Wellness részleg nem tudja az igényeket kielégíteni ! A felnőtt részen néhány vendég túlzottan hangos volt az uszodai részen nem működött a szauna az infra szauna kicsi , várakozni kellett , nehézkes a megközelítése .
A Környezeti adottságai a Majornak ideálisak ! A Külső környezet szépen , gondosan karbantartott !
Kiváló tegnap, 5:38a párjával járt itt
Udvarias és segitökész fogadtatás. Teljes körü felvilágosítás. A szoba jól felszerelt. Minden körülménynek megfelelö. Udvarias és segitökész figyelmes személyzet. Az étkezés magas szinvonalu. Gusztusos tálalás szinvonalas és minden iginyt kielégittő választék.
1961
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3235 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65930 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 1:42egyedül járt itt
Napokban történt, zaklatott hangulatban volt az ég, mindenféle vizek estek belőle, én meg csak úgy mentem az Üllői úton, hogy jó, ebédeltem és most beülök valahová megszáradni meg inni valamit. Hohóó, hát itt van a Kinizsi utcában a Kaltenberg söröző, jobb hely se kell, gyerünk! Elmondom, hogy apokaliptikus kép fogadott, a Kaltenberg be van zárva.
2026. február 20. 23:45egyedül járt itt
Szóval, valahonnan, máshonnan elirányítottak ide, rendeltem egy szülinapi tortát valahol és kifejeztem szándékomat, hogy kéne még mellé pár cukormentes szelet is egyes rokonok miatt, nos, azonnal ezt mondták nekem, egy jónevű cukrászdában, hogy menjek a Tortuszba, ott kapok jót. Ha szakmán belül jó a hírneve, akkor jó.
Gyenge 2026. február 20. 20:42egyedül járt itt
Gyanútlanul mentem ma be a Madame Pho-ba, simán egy jó ebéd reményében. Magyarul kifogástalanul beszélő ázsiai srácok vannak itt, megszólított az egyik, igen, enni szeretnék, rendben, itt az étlap, üljek le oda. Ez nem tetszett annyira, a WC előtti szék volt, amúgy talán akadt volna máshol is hely, több is.
Kiváló 2026. február 20. 19:12barátokkal járt itt
Modern, viszonylag új, nagyon jól karbantartott, központi elhelyezkedésű hotel. A szobák tágasak és kényelmesek, a Spa részleg és a medencehasználat nagy előnyt jelent. A félpanziós étterem változatos és ízletes ételeket kínál, a személyzet kedves és professzionális.