Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

1971
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1031 városban járt márFelfedező - 3240 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 66299 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 12:36egyedül járt itt
Valójában csak mafláztam, Ok, tényleg volt egy eucharisztikus kongresszus Budapesten, mégpedig az 52. Ez meg itt Kám, az ország egyik szélső megyéjében. Egyik minisztériumunkban kieszelték, hogy minden megye állítson emlékkeresztet az esemény tiszteletére. Jó nagyot, sok fából, ezért aztán az erdészetekre bízták a végrehajtást, ott van sok fa.
Eucharisztikus Kongresszus Emlékműve, KámEucharisztikus Kongresszus Emlékműve, KámEucharisztikus Kongresszus Emlékműve, KámEucharisztikus Kongresszus Emlékműve, KámEucharisztikus Kongresszus Emlékműve, KámEucharisztikus Kongresszus Emlékműve, KámEucharisztikus Kongresszus Emlékműve, KámEucharisztikus Kongresszus Emlékműve, KámEucharisztikus Kongresszus Emlékműve, KámEucharisztikus Kongresszus Emlékműve, Kám
Még több kép (7 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4148 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115922 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 8:59barátokkal járt itt
Egyedi hangulatú koktélbár a "Nyóckerben", nem annyira a sűrűjében, hanem a Blaha Lujza tér és a Rákóczi tér között futó csendesebb kis utcában. A Teufelbe mentünk egy kis zenés-táncos rendezvényre, előtte éppen útba esett a Vatoz, aminek korábban még a létezéséről sem hallottunk. A Vatoz egy török eredetű szó, jelentése RÁJA.
Vatoz, Budapest
Kiváló tegnap, 8:08egyedül járt itt
Az A-la Carte étlap rendkívül jó áron volt. A felszolgáló személyzet roppant kedves volt, ez meglepett. Nagyon sok helyen udvariasak ugyan, de karót nyeltek. Külön kiemelném a főpincért, és egy kedves, mosolygós fiatal hölgyet, aki általában felszolgált. Negatívumként: a medencét kicsit kicsinek találtam, ugyanakkor a wellness részleg is rendben volt.
tegnap, 2:55egyedül járt itt
A napokba fedeztem fel, hogy a Tompa utcai Pho 1993-nak van egy testvérkéje is, mégpedig a Kecskeméti utcában. Sőt, tegyük hozzá, hogy ez még jobb is, mint amaz. Tisztább, újabb, és mintha az étel is jobb lenne némileg. Ráadásul elég frekventált helyen, az idegenforgalmilag sűrű belvárosban, és ennek ellenre elég kedvező áron.
PHO1993 - Kecskeméti út, BudapestPHO1993 - Kecskeméti út, BudapestPHO1993 - Kecskeméti út, BudapestPHO1993 - Kecskeméti út, BudapestPHO1993 - Kecskeméti út, BudapestPHO1993 - Kecskeméti út, BudapestPHO1993 - Kecskeméti út, BudapestPHO1993 - Kecskeméti út, BudapestPHO1993 - Kecskeméti út, BudapestPHO1993 - Kecskeméti út, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Kihagyhatatlan tegnap, 2:36egyedül járt itt
Olvadás van, ilyenkor a probléma az, hogy ha nem akarsz bent ragadni a sárban, akkor nem vágsz neki autóval az erdőnek, mert jártam már pórul párszor. De hová a fenébe teszed le az autót egy faluközi országúton? Sebaj, valami lapos mezőre. . . aztán séta ehhez a hatalmas fához. Egyébként nincs messze, párszáz méter a műúttól.
Ezeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, ZsennyeEzeréves tölgy, Zsennye
Még több kép (14 db) >>
Átlagos tegnap, 2:03egyedül járt itt
Nem volt ez semmi más, csak egy vacak rántotthúsos szendvics, amit a Kelenföldi pályaudvar kijárati lyukától nem mesze fogyasztottam el. mielőtt alászálltam az alvilágba és a metróval elvakondoltam volna a város felé. Néha ilyen megmagyarázhatatlan hülyeségeket csinál az ember, igazából nem volt semmi oka, csak arra jártam, és jéé, egy szendvicses és vettem egy csirkemelles szendvicset, 930 forintért.
Hamburger & Szendvicsbár, BudapestHamburger & Szendvicsbár, BudapestHamburger & Szendvicsbár, Budapest
2026. március 2. 22:52egyedül járt itt
Az elmúlt hetekben írtam két új rámenezőről, amik hirtelen akkora népszerűségnek örvendhettek, hogy megrohamozták az emberek a Nem Rament meg a Nagomit is, és erre vakmerőn s hivatlanúl előáll harmadik. És mi tagadás, mindhárom attakot a sajtó generálta. Írtak a helyről, a nép meg otthagyott csapot-papot, és indult rámenezni.
Ramen Mester, BudapestRamen Mester, BudapestRamen Mester, BudapestRamen Mester, BudapestRamen Mester, BudapestRamen Mester, BudapestRamen Mester, BudapestRamen Mester, BudapestRamen Mester, BudapestRamen Mester, BudapestRamen Mester, BudapestRamen Mester, BudapestRamen Mester, BudapestRamen Mester, Budapest
Még több kép (11 db) >>
2026. március 2. 22:17 járt itt
Részemről majdnem elégedett voltam, ami nagyon zavart, hogy első éjszaka egész éjjel ment a légkondi. Zavart a folyamatos monoton zúgás és másnap fájt a fülem, éget a szemem, sajnos a légkondicionált rendszert nem bírom. A páromat a nagy hang zavar és azok a gyerekek akik apuka válláról ugráltak a vízbe közvetlen mellette, néha majdnem rá.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 170 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4338 feltöltött kép
Átlagos 2026. március 2. 17:24a párjával járt itt
Több órás bóklászásra indultunk a Bálna Art&Antique rendezvényén a hétvégén, és ZigZag kolléga itteni 5pontos értékelése, valamint ugyancsak a WLB cikke alapján mentünk a Freyja ahhoz közeli üzletébe. Gondoltuk, eszünk valami kis finomságot, mielőtt bevetjük magunkat a Bálna gyomrába, és innen viszünk szendvicset, hogy ne kelljen sok időt töltenünk az ebédeléssel.
Freyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 33 városban járt már2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 190 feltöltött kép
2026. március 2. 13:28barátokkal járt itt
A Visegrád-Nagymaros komptól 2,5 km-re található az Apátkúti patak völgye. Az út a Dunától folyamatosan enyén emelkedik, ami kellemes, nem megerőltetö sétát biztosít. Végig járdán és aszfaltos úton lehet közlekedni, gyalogosan, ami miatt nem kell különleges túrafelszerelés a kiránduláshoz. A Patak Park Hotel mellett jobbra visz be az erdőbe az út.