Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Szörnyű tegnap, 11:40a párjával járt itt
2026. 07. 29- én , szemrevaló barna hölgy, unottan elémlökte a kikért sötétbarna, ropogósra sütött, előző nap kiszáradt és újramelegített rántott csirkemájat. Már aznap délután csikarni kezdett a hasam, az éjszakát pedig folyamatos hányással, hasmenéssel töltöttem.
Átlagos tegnap, 11:14a párjával járt itt
Mivel őszinte értékelést kértek én leírom, hátba a jövőben tudnak fejlődni. Nagyon szereten a vietnámi éttermeket, főleg a Pho levest. Betértem ide a jó értékelések és egy ismerősöm ajánlása miatt. Az ételekben nem csalódtam, viszont minden másban igen. Nagyon nehéz a pincérekkel a kommunikáció, pedig több ember is veszi fel a rendelést.
Átlagos tegnap, 10:43gyerekekkel járt itt
A szobából elég rossz volt a kilátás. A szomszédot láttuk. Ennyi pénzért már egy erkély is lehetett volna, ahová ki tudjuk teríteni a 3 fürdőruhát és törölközőt. 5 nap alatt csak egyszer vitték ki a szemetet, és egyszer takarítottak. Ez elég durva. Az ételek nagyon egysíkúak voltak, de elegendőek, és mindig pótolták ami elfogyott, ez jó volt. A wellness részleg jó és jól működött, akár csak a bárok.
Kiváló tegnap, 10:12családjával járt itt
Kellemes estét töltöttünk itt a családunkkal!
A személyzet kiemelkedő szakértelmének és vendégszeretetének köszönhetően otthon éreztük magunkat az ételek finomak, a környezet kellemes! Ebben a hőségben isteni a gyümölcsleves vanilia fagyival!!
Nagyon szépen köszönjük Hermina !!
Hermina Étterem, HalásztelekHermina Étterem, HalásztelekHermina Étterem, HalásztelekHermina Étterem, Halásztelek
Még több kép (1 db) >>
tegnap, 9:53egyedül járt itt
A környezet festői, a dunai kilátással. A wifi nagyon gyenge volt, vagy szinte nem is volt. Ez a mai világban már alap lenne egy 3* hotelben
Az étkezés nagyon jó volt, finom ételek voltak. Fgyelmes volt a személyzet. A negatívum, hogy nincs kiépített út a Duna-partra, csak sűrű bozótos ösvény.
Esztergom táblától kb. 5km-re található.
tegnap, 9:53a párjával járt itt
Várakozásnak megfelelő volt a szálloda,az étterem kiváló. Hatalmas köszönet az ott dolgozóknak
Talán,ami kicsit zavart az a recepción dolgozók ruházata. . hiányoltam az elegáns egyen ruházatot. Vagy legalább a egyen színeket. . . valahogy furcsa volt látni a mindennapos öltözeteket. (kivéve egy fiatal úr esetében. . .
Gyenge tegnap, 9:07a párjával járt itt
A környék szép, maga a csárda is kellemes helyszín, de a felszolgálók hangulata változó. Kifoghatunk jó napot és kevésbé jót. Az ételek jók, bőségesek, a káposztasaláta elég unalmas volt azon a napon és nem volt profi, aki felvágta, de ez nem jelenti, hogy mindig ilyen lenne.
tegnap, 8:42egyedül járt itt
A személyzet nagyon kedves a recepcióstól kezdve a karbantartóig. Ár értékarànyban nagyon jó. Amivel nem voltunk elègedettek hütö hiánya, a szàllodàban összesen 3 hűtő van szerencsére abból az egyik a mi szobákban volt így a másik házaspár is azt hasznàlta.
Kiváló tegnap, 7:36gyerekekkel járt itt
Rövid pihenésre utaztunk hosszú hétvégére, minden a várakozásunknak megfelelően alakult. Finom és változatos a svédasztal. A wellness részleg az energia korlátozások miatt csak időszakosan üzemelt, de ezt is úgy tudták megoldani, hogy semmiben nem volt hiány, amit szerettünk volna, mindig rendelkezésre állt.
Kiváló 2026. augusztus 2. 20:15a párjával járt itt
Tiszta, elegáns megjelenésű, kellemes hangulatú hely. Kedves fogadtatás és gyors kiszolgálás. A személyzet folyamatosan érdeklődik, hogy minden rendben van-e az étellel, itallal. Kellemes estét biztosítottak nekünk.
Csokonai Söröző & Étterem, DebrecenCsokonai Söröző & Étterem, DebrecenCsokonai Söröző & Étterem, DebrecenCsokonai Söröző & Étterem, DebrecenCsokonai Söröző & Étterem, Debrecen
Még több kép (2 db) >>