Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 273 városban járt márFelfedező - 4070 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115048 feltöltött kép
Átlagos 2026. január 26. 21:20barátokkal járt itt
A Római parton tettünk egy nagyobb túrát egy szépnek induló tavaszi napon, de aztán hatalmas vihar kerekedett, s mi ide tudtunk beszaladni, s menedéket találni a zivatar elől. A hely egy átlagos büfé, ennek megfelelő étel- és italkínálattal. Gírosz tál, rántott ez-az mirelitből, hozzá mirelit hasábburgonya és édesburgonya, wrapek, hamburgerek, jégkrémek.
Kiváló 2026. január 26. 20:56barátokkal járt itt
A Német utcában lévő Teufel nevű szórakozóhelyre tartottunk, de kicsit korábban érkeztünk a tervezettnél, így amikor megláttuk a jópofa nyuszit a kirakatban, nem volt kérdéses, hogy ide be kell nézni. S milyen jól is tettük! Alapvetően társasjátékozóként határozza meg magát a hely, de ha ezt nem tudom, akkor egy klassz, fiatalos kávézó és bár az, amit itt találtunk.
Kiváló 2026. január 26. 19:19a párjával járt itt
A szaunavilágban kevés volt a pihenőhely (mérete, ágyak száma), a szaunák ugyanakkor tágasak és modern hatást keltettek. A wellnessben a medencék tiszták, modernek voltak, kellemes volt a hőmérséklet, viszont a pihenőrészben lehetett volna melegebb is.
Kiváló 2026. január 26. 13:48a párjával járt itt
Pár hete jártunk itt. Megközelítés könnyű, hangulatos hely. A rendelt ételek nagyon finomak voltak, másnak talán kicsit fűszeresnek tűnhet, de nekem/ nekünk nagyon ízlett. A felszolgálás hibátlan, kedves mosolygós volt pincérnő. Mindenképp ajánlott kategória és hely.
Gyenge 2026. január 26. 13:34barátokkal járt itt
A hely és az ételek egy teljes csalódás. Mindenhol összelomizott tárgyak. A kerti bútorok leéltek, szétesés előtt állnak. A kiszolgálás lassú, az ételek amiket rendeltünk gyorsfagyasztott ételek kiolvasztva, az árak irreálisan magasak. Köszönjük, ennyi elég volt. A szomszédos lángososnál fejeztük be az estét, ár-érték-minőség- arányban messze felülmúlja a vendéglőt. Kis-Duna Vendéglő soha többet.
Kiváló 2026. január 26. 13:19egyedül járt itt
A szálloda Sárvár belvárosában van, a Nádasdy vár és az arborétum szomszédságában. A személyzet kedves, figyelmes. A hotel szobái, tágasak, kényelmesek, nagy erkéllyel, kellemes, csendes környezetben. Nagy a tisztaság. A wellness is nagyon tettszett. Csodás hogy télen is kint lehetünk a szabadban. Az ételek változatosak, ízletesek. Jó szívvel ajánlom.
Átlagos 2026. január 26. 10:06a párjával járt itt
A szálloda felszereltsége, tisztasága tökéletes. Az All Inclusive ellátás gyenge. A személyzet csak a félpanziós vendégeket kérdezi meg vacsoránál kérnek e inni, az all inclusive vendéghez (akin karszalag van) oda se megy. Így minden vacsoránál magának kell gondoskodni az embernek italról egy kis kialakított pultnál kérni.
Kiváló 2026. január 26. 8:36a párjával járt itt
A szálloda nagyon kényelmes, a személyzet kedves és tisztelettudó. A reggeli és a vacsora bőséges és minden nagyon ízletes. A wellness részleg is elég nagy, kellemes a víz hőmérséklete. A szaunák közül 1nem üzemelt, és a benti részen a pihenő helyek kialakítását kissé hiányoltuk.
Kiváló 2026. január 26. 8:20barátokkal járt itt
Mindennel elégedett voltam, egyedül az órákat hiányoltam a medencéknél. A kinti medencénél volt egy óra, de az is rossz helyen, oldalt eldugva, nem is lehetett látni rendesen. Nem értem, hogy miért nem lehet látható helyekre kitenni órákat? Ezt még soha nem tapasztaltam sehol.
Szörnyű 2026. január 26. 8:15a párjával járt itt
Pici kis étterem, de egyben zsúfolt is, szűk terekkel, kevés hellyel. Sajnos, az ételek ára és minősége nincs összhangban, ennyi pénzért nem ezt várja a vendég. Ahogy mondani szokták, van az élmény és a tapasztalat. Nos, ez a látogatás az utóbbi kategóriába tartozik.