Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 11:46a párjával járt itt
Négy csodás napot töltöttünk a szállodában és környékén. A személyzet kedves, előzékeny, segítőkész. A hotel tiszta, nagyon szépen berendezett és külön pozitívuma, hogy közvetlen kapcsolata van az Arborétummal. A város látnivalói, kikapcsolódási lehetőségei elérhető közelségben vannak gyalog is.
Kiváló tegnap, 11:29egyedül járt itt
A szállás remek helyen van közvetlen átjárással az Egri fürdőbe. A személyzet nagyon kedves. A szakács fantasztikusan főz. Laktózerzékeny vagyok de minden nap találtam olyan ételt amit én is ehetek ,mert az allergének fel voltat tüntetve az ételeknél. Talán negatívumként a fürdőszobát tudnám mondani, mégpedi azért mert nagyon kicsi ,szűk a hely , kevés a pakolási lehetőség. Összességeben nagyon jól éreztük magunkat.
Kiváló tegnap, 10:28a párjával járt itt
A szállodát gyönyörűen felújították. Régen sokat jártunk a Flóra szállóban, remélem máskor is találunk kedvezményes lehetőséget. Hiányoltuk a sószobát, de lehet csak nem találtuk meg. Köszönünk mindent a kedves személyzetet és a hatalmas választékot az étkezéseknél. Mindenkinek ajánljuk. Ami nem tetszett az nem a szálló hibája.
Kiváló tegnap, 9:18barátokkal járt itt
2026. március 16. hétfő
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
Meg voltunk elégedve minden szolgáltatással. A személyzet minden részlegen nagyon jól teljesítette feladatát. A szálloda recepcióján, a wellnes recepcióján, a szobalányok is és a pincérek is nagyon kedvesek voltak. Az ételek nagyon finomak voltak, volt mindenből amit csak szem és száj kivánt.
Kiváló tegnap, 9:01a párjával járt itt
A szállás nagyon tetszett. Személyzet udvarias,figyelmes. Tetszett a wellness részleg. Ételek kiválóak voltak mind a reggeli és a vacsora is bőséges volt. Picit zavart a szobában: a televíziót CSAK 10 hangerősséggel lehetett hallgatni vagy 0 hangerővel. Ezért szóltunk a recepción, de sajnos azt a választ kaptuk,h mindenhol így van beállítva a készülék.
Kiváló tegnap, 8:47a párjával járt itt
A szállodát nagyon gyors döntés alapján választottam. Pihenésre volt szükségünk a párommal. Első alkalommal jártunk itt. Kellemes fogadtatásban volt részünk. Illatos ,tiszta helységek és a szálloda egyedi stílusa lepett meg minket. A szoba felszereltsége régi bútorokkal volt rendezve de stilusos volt, kényelmes ágy és a régi fotelben is nagyon kellemesen töltöttem a wellnes utáni pihenést.
Kiváló tegnap, 5:48barátokkal járt itt
A szálloda nagyon családias, gyógyvizzel rendelkezik. Wellnes részlege is kihasználható. A parkolási lehetőség is meg van oldva. A szobák tágasak, ami nagyon tetszett hogy a személyes dolgainkat el tudtuk helyezni a megadott szekrényekben. Fürdőköntös is va elkészítve a szobán. Masszázsi lehetőség is be van biztosítva, én mindig igénylem.
Kiváló tegnap, 2:34a párjával járt itt
Minden fantasztikus volt. Csodálatos élmény volt a lovasbemutató. Az ételek szintén nagyon nagyon finomak . Mivel idősebbek vagyunk a wellness részletben annyira vágytunk egy jó meleg vízre a 32 fokos nekünk nem volt kellemes . Sok medence van de lehetne egy kicsivel melegebb. Mások is erre panaszkodtak mellettünk.
2000
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1045 városban járt márFelfedező - 3275 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 66889 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. március 18. 23:31egyedül járt itt
Az annyira jó élmény volt, hogy le kell ötösöznöm, semmi kétség. Belopakodni egy kolostor rejtelmeibe, bepillantást nyerni abba, ami nem is annyira publikus, mindig a kiválasztottság érzetét adja, hogy szerencsés vagy, jókor voltál jó helyen, és a megfelelő emberrel hozott össze a sors. És ő nem más, mint - ahogy a vasvári múzeum esetébe is - Dr.
Domonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, VasvárDomonkos rendház, Vasvár
Még több kép (26 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 103 városban járt márFelfedező - 174 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4471 feltöltött kép
Érdekes 2026. március 18. 21:31csoporttal járt itt
Minden itt kezdődött, ezzel az épülettel jött létre a nagy magyar építész, Ybl Miklós és Verőce település kapcsolata, ez volt a ma már ikonikus Duna-parti terméskőtámfal általa emelt első, kiinduló szakaszának helyszíne. Ybl keze nyomát tehát nem csupán az eklektikus épület, hanem a Duna áradásai ellen emelt kertvégi támfal is dicséri.
Sturm Ferenc-nyaraló, VerőceSturm Ferenc-nyaraló, VerőceSturm Ferenc-nyaraló, VerőceSturm Ferenc-nyaraló, VerőceSturm Ferenc-nyaraló, VerőceSturm Ferenc-nyaraló, VerőceSturm Ferenc-nyaraló, VerőceSturm Ferenc-nyaraló, VerőceSturm Ferenc-nyaraló, VerőceSturm Ferenc-nyaraló, VerőceSturm Ferenc-nyaraló, VerőceSturm Ferenc-nyaraló, VerőceSturm Ferenc-nyaraló, VerőceSturm Ferenc-nyaraló, VerőceSturm Ferenc-nyaraló, Verőce
Még több kép (12 db) >>