Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

tegnap, 12:58a párjával járt itt
szép csendes hely. A személyzet kedves, figyelmes. A reggelinél a pékáru finom, változatos, ízletes. A felvágottakból lehetne nagyobb a választék, pl. kőrözött, krémek. A vacsoránál a savanyú féle is lehete változatosabb. Kár , hogy a szökőkutak nem működnek. A park szépen rendben tartott. A kinti medence is igen kellemes.
Kiváló tegnap, 12:27gyerekekkel járt itt
Mi egy sima sztenderd szobába voltunk ikrekkel így kicsi szűkös volt a szobák meg hiányoltuk a rakodó felületeket. Nagyon jól éreztük magunkat a személyzet kedves volt és mindenbe segítette mit kértünk. A szoba is jó volt mert földszintes volt ami iker babakocsival nagyon megkönnyítette a lehettek a közlekedést.
Kiváló tegnap, 12:26barátokkal járt itt
Nagyon kedvesek az eladók, mindenkinek ajánlom ezt a helyet, az ételek amiket rendeltünk azok is nagyon finomak voltak
Szörnyű tegnap, 11:51a párjával járt itt
A személyzet kivételével az egész szálloda katasztrófális és óriási csalódás volt! Sikerült mind a 4 éjszakánkat elrontani! Minden napra jutott valami kellemetlenség! SZÖRNYŰ! ! ! Látszik,hogy kevés a dolgozó. Szivem szerint hatóság felé jelenteném az ottani állapotokat!
tegnap, 11:04a párjával járt itt
A wellnessz részleg jó, csak azt hiányoltuk, mert elég sokan voltunk, hogy a másik kültéri medence nem volt feltöltve. ebbe a melegbe jó lett volna egy kis langyos vizes medence kint. a benti medencék jók de a két véglet , gyógyvizes meleg abba sokáig nem ajánlott tartózkodni, az
úszó hideg.
Kiváló tegnap, 9:12a párjával járt itt
Várakozáson felüli, lenyűgöző élmény! Már a megérkezéskor magával ragadott minket a kellemes, vendégváró környezet és a személyzet őszinte kedvessége. A látványkonyha mögött egy szakmailag kifogástalanul felkészült csapat dolgozik: prémium, minőségi alapanyagokból varázsolnak az asztalra kiváló textúrájú és rendkívül ízgazdag ételeket.
Átlagos tegnap, 8:45barátokkal járt itt
Az egyik pincérnő nem volt toppon a mi kiszolgálasunk nál ezért 50 percet kellett várni. De a főnök tökéletesen helyre hozta a problémát amit a pincérnő elrontott.
Tanya Bisztró, Dunapataj
Gyenge tegnap, 8:31egyedül járt itt
Nem volt klíma. A szobánk alatt volt a kijelölt dohányzóhely. Éjjel 11 kor még tömény füstszag volt a szobában. Klimával ez nem zavart volna. Vacsoránál a második turnusban ettünk. Az előző turnusnál elfogyott a sárgadinnye. A bár nem működött, az étterem nem igazán tudott koktélt keverni. Nem volt minden bor az itallapról. Nem tudtuk időben átvenni a szobát stb. stb.
Gyenge tegnap, 7:26egyedül járt itt
4*! Tudom pontatlanul olvastam el , de egy medence azért illene egy ilyen helyre! Az ételek elképesztő rosszak voltak , 28 év vendéglátás után nem nyers és kemény húsok amit az ember elvár ebben a kategóriában . A recepciós fiú elképesztően kedves, segítőkész volt ! !
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4234 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118380 feltöltött kép
Érdekes 2026. július 19. 23:11csoporttal járt itt
Az építészet éjszakája program keretében volt alkalmunk részt venni egy vezetéses sétán a Fiumei úti sírkertben, amelynek keretében a szecesszió idején és stílusában készült síremlékeket tekinthettünk meg szakavatott útmutató szakértővel. Mivel kicsit korábban érkeztünk, volt még időnk egy kisebb külön sétautat is tenni a temetőben.
Apponyi hintó, BudapestApponyi hintó, BudapestApponyi hintó, BudapestApponyi hintó, BudapestApponyi hintó, BudapestApponyi hintó, Budapest
Még több kép (3 db) >>