Akinek ez nem elegendő, pár perc séta távolságra van a zalakarosi fürdőkomplexum. Az étkezés is rendben volt. A reggelinél sok minden van kirakva ezért mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Különböző felvágottak, szalámik, de volt joghurt, lekvár stb. Többféle kenyér, kalács és egyéb péksütemények. Ez szubjektív, de nekünk a pohárba csapolható üdítők (alma és narancs) nem ízlettek, nekünk túl édesek voltak. A vacsoránál menüválasztás van, kétféle leves és kétféle főétel közül lehet választani. Illetve adnak még valami desszertet. Bizonyára lehet külön kérés is, de nekünk megfelelt a választék és amit kaptunk étel az is. Házias ízvilággal főznek, pl. a babgulyásban volt hús, füstölt szalonna és kissé csípős kolbász is, nagyon finom volt. Egyik este a desszert egy házi diós piskóta, az is nagyon finom volt. Néhány apróság. Csak egy szivaccsal töltött nagypárna volt a szobában fejenként, ez kissé kényelmetlen volt. (Mi általában szoktunk vinni magunkkal párnát, de ezt ezt most elfelejtetük. )
Az emeleten voltunk, az alattunk lévő szobában késő este kiültek a szoba elé és kissé hangosak voltak. Már ott tartottunk, hogy szólunk, de aztán éjfél felé csak elcsendesedtek. Amire oda lehetne figyelni. Az érkezéskor megkérdezte a recepciónál lévő ember, hogy kérünk-e távirányítót a klímához. Az viszont nem említette, hogy ha kérünk akkor ennek külön díja van. Nem az a pár ezer forint éjszakánként amit pluszban felszámoltak, mert ha mondja, hogy ennek díja van akkor is kértük volna. Csak erről illik tájékoztatni a vendéget előzetesen.