Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 273 városban járt márFelfedező - 4069 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115032 feltöltött kép
Kiváló ma, 10:47kollégákkal járt itt
A Nicaragua bisztró és bár 2. nagyobb egységét a közelmúltban nyitotta meg. Az első bárjukban a Bartók Béla úton pár éve az egyik ittjartam. hu-s értékelőtársammal volt szerencsénk járni. Az új, nagyobb, de hasonló stílusú és azonos logóval rendelkező bisztró a Fővám tér közelében található.
Nicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, BudapestNicaragua Grande Cafe Brunch, Budapest
Még több kép (16 db) >>
1925
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3221 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65457 feltöltött kép
ma, 1:55egyedül járt itt
Mivel minden magyar faluban megugatják a kutyák azt, aki nem eszik Fülöp-szigetei ételeket, én sem vonhattam ki magam a hatás alól, amúgy is egyre több filippínó él nálunk, ideje hozzászokni.
BARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, Budapest
Még több kép (9 db) >>
ma, 0:36egyedül járt itt
Zuglóban volt intéznivalóm, de korábban érkeztem, így volt még időm a környéken körbenézni, évek óta nem jártam erre. A Bosnyák téri piac nem sokat változott, viszont mögötte egy egészen új negyed, a ZENIT emelkedett ki, mondhatnám, hogy a "semmiből", s még most is tovább épül ez-az.
Búzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Zenit Residence, Budapest
Még több kép (5 db) >>
ma, 0:12barátokkal járt itt
Talán 5 hónappal ezelőtt megnyitott újhullámos kávézó és még jóval több is a Dessewffy utcában, multikulti közösségi tér, kb. félúton a Nyugati-Bazilika-Oktogon háromszögben. A belső tér tágas, kicsit kesze-kusza, labirintus jellegű.
TC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, BudapestTC Space Budapest - Specialty Coffe, Budapest
Még több kép (16 db) >>
1925
Átlagos tegnap, 23:29egyedül járt itt
Ugyebár örök kérdés, hogy leértékelhetek-e valamit, ha nem ott ettem, csak elvittem onnan valami ennivalót, de van egy mentség, hogy nem házhoz rendeltem, meg a futárt szidom, hanem személyesen jártam el. Véletlenül úgy alakult, hogy otthonra kellett valami eleség, mert a feleség sem volt otthon, meg én sem, hát majd csak összekotrok valamit útközben.
Kentucky Fried Chicken - Móricz Zsigmond körtér, BudapestKentucky Fried Chicken - Móricz Zsigmond körtér, BudapestKentucky Fried Chicken - Móricz Zsigmond körtér, BudapestKentucky Fried Chicken - Móricz Zsigmond körtér, BudapestKentucky Fried Chicken - Móricz Zsigmond körtér, BudapestKentucky Fried Chicken - Móricz Zsigmond körtér, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Szörnyű tegnap, 22:34a párjával járt itt
Négy sajtos csirkemellet rendeltünk steak krumplival és juhtúróval töltött csirkemellet petrezselymes burgonyával, mind két csirke nyers volt "ehetetlen" és a burgonya is úgy szintén nyers volt szomorú ,hogy a szakács ilyen ételt ad ki a vendégeknek ,nagyon nagy csalódás volt az egész vacsora.
Kiváló tegnap, 15:23 járt itt
A Vörösmarty téren lévő Dorothea Luxushotel földszintjén működik a gasztroguruk szerint "legendás" Dani García andalúz séf étterme 2024 május óta. A Dining Guide 2025. évi katalógusában a megtisztelő országos 15. helyezést érték el, Budapest viszonylatban pedig TOP10-ben lévő étteremről van szó.
Alelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, Budapest
Még több kép (22 db) >>
Kiváló tegnap, 14:50egyedül járt itt
A Freyja évekkel ezelőtt a pisztáciás töltött croissant-nal tette le a névjegyét a kézműves péksüteményeket kedvelő budapestiek körében, a Szövetség utcában, a hely azóta is megvan, működik. Utána a Vadaskerti úton, a sportpályáknál nyitottak egy második egységet, egy nagyon szuper kávézót, ahol kétszer is jártam, pedig tőlünk "világvége" távolságra van, de az valami miatt bezárt.
Freyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, Budapest
Még több kép (24 db) >>
tegnap, 13:56a párjával járt itt
Régen jobb volt!
Személyzet kedvesebb, profibb volt.
Az ételeket helyben fogyasztás esetén kérés nélkül tették tányérra. A cafe latte nem csak fél pohárnyi volt, a tejhab vastag volt és szinte megállt rajta a cukor, ha rászórtam.
Sokkal több és nagyobb kedvezmény járt ha rendszeresen vásároltunk.

Kiváló tegnap, 13:47gyerekekkel járt itt
A kiskőrösi Pizzaphone egyszerűen fantasztikus! A felszolgálás tökéletes: a dolgozók kedvesek, figyelmesek, mindig mosolyognak, és érezni, hogy szívvel-lélekkel csinálják a munkájukat. Ritka manapság az ilyen őszinte vendégszeretet. A pizzák pedig csodálatosak! Frissek, bőségesek, elképesztően finomak, minden falat élmény.