Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 111 városban járt márFelfedező - 206 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5816 feltöltött kép
Kiváló 2026. július 8. 21:19a párjával járt itt
Gróf Károlyi István birtokossága idején, 1936/38-ban luxusszállóvá alakították a Károlyi-kastélyt, hogy a felső tízezernek nyújtsanak kényelmes pihenési lehetőséget és sok úri passzióval kitölthető szabadidős elfoglaltságot, szórakozást.
Füzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, Füzérradvány
Még több kép (15 db) >>
Kiváló 2026. július 8. 19:57a párjával járt itt
A Füzérradványi Kastély kávézója is egyike a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. által kezelt állami kastélyok fő vonalakban egységesített kávézóinak, de persze a kastélyok nagyon is különböző elhelyezést tudnak nyújtani ezeknek.
Károlyi Kávézó, FüzérradványKárolyi Kávézó, FüzérradványKárolyi Kávézó, FüzérradványKárolyi Kávézó, FüzérradványKárolyi Kávézó, FüzérradványKárolyi Kávézó, FüzérradványKárolyi Kávézó, FüzérradványKárolyi Kávézó, Füzérradvány
Még több kép (5 db) >>
Kihagyhatatlan 2026. július 8. 19:13a párjával járt itt
Szó szerint egy másik történelmi korban úttörőtáborozni voltam először a Füzérradványi Kastély hatalmas parkjának szélén valahol. Lelkes vezetőink természetesen elvittek bennünket kirándulni, hogy legalább kívülről megcsodálhassuk a kastélyt. Felénk ugyanis ilyesmi alig van.
Füzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, Füzérradvány
Még több kép (44 db) >>
2077
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1064 városban járt márFelfedező - 3370 helyen első értékelőNépszerű író - 322 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 69002 feltöltött kép
2026. július 8. 16:04egyedül járt itt
Ebéd utáni nézelődés, megkerültem egy háztömböt a melegben, hogy találok valami érdekeset, találtam, csak nem sört, támolyogtam tovább, aztán visszaértem a Barossra, hát mit keresek én itt, amikor itt van a Prága. Itt kellett volna kezdeni. Egy vacak ebéd leöblítése rendes sörrel, a világ helyrebillentése.
Prága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2026. július 8. 15:54családjával járt itt
Mindennel elégedettek voltunk tudjuk hogy szabad tér de a legyekkel kellene kezdeni valamit ez volt az egyetlen negatívum.
2077
Érdekes 2026. július 8. 13:46egyedül járt itt
Kolodko mester legújabb műve újra csak többrétű, sokmondanivalójú, és aztán mindenki azt lát bele, amit akar. . . Már a kezdeti címtalálgatások is nagy zavart okoztak, hogy ez pénzfújó vagy pénzszívó, szóval akkor most mi is De jöjjenek a tények: a kis szobor a Magyar Nemzeti Bank épületének sarkán keletkezett.
Kolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2026. július 8. 12:27egyedül járt itt
Kiváló pihenésre, wellnesre, a személyzet kedves, segítőkész, figyelmes a szoba szép,kellemesen hűvös, jól felszerelt, nagyon jól éreztük magunkat. A félpanziós ellátás külön kiemelést érdemel, nagyon finom, változatos ételek voltak! Voltunk gyalogtúrán a szomszéd településen, az ott élő emberek kifejezetten barátságosak, segítőkészek!
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 54 városban járt márFelfedező - 37 helyen első értékelő9 évnyi aktív tagság
Kiváló 2026. július 8. 12:16a párjával járt itt
KARCAG VASÁRNAP DÉLELOTT REKKENO HOSÉG. . ÉTTREM ÉS HOTEL EGYBEN, BIOÉTTREMET TALÁLTUNK. KISZOLGÁLÁS KIFOGÁSTALAN. RENDELÉSUNK EGY GYEREK ADAD HÁZI MARHAEROLEVES SZALAG TÉSZTÁVAL , MARAHPORKOLT PÁSZTORTARHONYÁVAL , UBORKASALÁTÁVAL ÉS SZTRAPACSKA ROPOGOS BUNDÁBAN SUTVE EZEKET FOGYASZTOOTUNK. NAGYON FINOM MENTÁS LIMONÁDÉVAL. KOSZONJUK NAGYON FINOM VOLT.
Kiváló 2026. július 8. 12:01a párjával járt itt
Hétvége Szegeden. . . A Tisza hotel szomszédságában speciális szerb étteremben foglaltunk helyet , ivel ige kedvelt étterem. Kedves , vendégszerető pincérek fogadták a vendégeket. Iegn sokféle kulonleges étel van az étlapon. Baconnnal és fott burgonyával forgatott savanyu káposzta, Sult máj , rizs körettel és sult zöldségekkel speciális szabadkai palacsintát mint finom édesség jott.
Kiváló 2026. július 8. 11:29a párjával járt itt
Kirándulásunk Szolnokon keresztul vezet. Ebédunket a Halászcsárda éttremben terveztuk. A belvárosban taláható. Ebéd ido kezdetén érkeztunk, Még le sem ultunk és hozták az étlapot. a hely igen tiszta , retro éttrem.
Hideg eperlevest, turos csuszát fogyasztottunk, tejfellel, tepertövel, jo adag limonádét. 40 perc alatt gyorsan finomat megebédeltunk. Csak ajánlom a helyet.