márciusi étterem hét alkalmával látogattunk el Hozzájuk és milyen jól tettük! Régóta szemeztem a hellyel, de mindig lemaradtam. Ám most végre sikerült! Az épületről, a környékről már mindent leírtak az előttem beszámolók,így azt én nem teszem, akit érdekel az itt-ott utána olvashat. Mivel az étterem hét keretében voltunk,így csak a szűkített étlapról írhatok. De arról csak a legjobbakat! Előételnek a Csibemáj mousse, hagyma textúrák, sumak -ot vállasztottam,míg a párom a Rántott mangalicacsülök-rillette, zelleres-burgonyás remulád, cider zsü-t kérte. Ezek mind mennyiségüket, mind minőségüket nézve tökéletes vállasztásnak minősültek! Sajnos nem vaqgyok 'igazi' gourmet,így az ételek kielemzését inkább rájuk hagynám, de olyan aki szeret finomakat, ízeseket enni,így nekem az ételek tökéletesen megfeleltek! Majd jött a főfogás, itt mind a ketten a Vörösboros kacsazúza pörkölt kakukkfüves fehér polentával, balzsamecetes shalottával-t rendeltük. Ez az étel az én ízlésemnek teljesen megfelelt! Volt ebbe minden,ízharmónia,lágy textúra,roppanos elem stb. :) de egyszerűen finom volt! s hozzá kért házi- kenyérrel (5*) öröm volt 'kitunkolni' a pörkölt utolsó cseppjét is! S most jött még a desszert: Fahéjas tejberizs, - Szaletly csokoládés marlenka,- Citromtart ,mind méltó befejezése volt lakománknak. Ja nem is mert a kért,finom, minőségi kávé tette fel a koronát. Még megemlíteném,hogy nem igazán szeretjük a zenés helyeket, ám itt olyan lágy, a vacsorázó vendégeket kiszolgáló élő- háttérzene szólt (nem lehetetlenné téve a beszélgetést),nemhogy nem zavart (5*), sőt ezzel is kellemessé téve az estét! Azt mondják,hogy az éttermek gyenge pontja, a mellékhelyiségek tisztasága, ám itt az is hibátlan volt! És végül, személyes érintettség miatt, az akadálymentességről: nekem mint mankóval ill. bottal közlekedőnek, nem okozott problémát a hely átjárhatósága! Köszönet érte sőt az egész estéért! Remélem még sokáig képesek működni, kívánok hozzá sok vendéget,akik között én is ott leszek!