Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 273 városban járt márFelfedező - 4058 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114883 feltöltött kép
Kiváló 2026. január 18. 18:16gyerekekkel járt itt
Népszerű kézműves pékség a Várkerületen kívül, a Poncichter negyedben. Az Erhardt a soproni vendéglátásban már jó pár éve fogalom, a minőség garanciája, hiszen színvonalas panziót és éttermet is működtetnek. A pékség a legújabb dobásuk volt, talán 2021-ben nyitották (? ).
Kiváló 2026. január 18. 18:03gyerekekkel járt itt
Talán a legjobb minőségű kézműves pékség Sopronban. Legalábbis a mi tapasztalataink szerint ennél jobb minőséggel nem találkoztunk sehol máshol a városban. Helyileg a Színház közelében találjuk őket. Egy kis kioszk az egész, nincs beltér, illetve vendégtér, hanem egy kis ablakon keresztül az utcáról lehet rendelni.
2026. január 18. 17:51gyerekekkel járt itt
Korrekt kis kávézó és pékség a Várkerületen. A bejárat előtti járdarészen kis teraszt alakítottak ki. A péksüteményeket a Lipóti Pékségtől szerzik be, a kávé tradicionális olasz Caffé Vergnano 1882 típusú, amelyet Budapestről több kávézóból ismertünk, szeretjük. Van néhány speciális ízesített tejeskávéjuk is, pl.
Kiváló 2026. január 18. 14:05gyerekekkel járt itt
Az előző napon néztem ki ezt az éttermet a következő napi családi vacsorához, amelyet az éppen leszakadó hatalmas nyári zápor sem tudott megakadályozni. Szerencsére az autóval a bejárat közelében sikerült leparkolnunk, innen már csak egy gyors futás, és bent is voltunk az étteremben.
Kiváló 2026. január 18. 13:49gyerekekkel járt itt
Sebestyén Tibor István 1988-ban alapította meg a Sopron közeli kis fauban, Peresztegen kisvállalkozását, a Peresztegi Pékséget, amely a jelentős bővülés és felfutás ellenére azóta is magyar tulajdonban tudott maradni. Jelenleg Sopronban és a környéken összesen 8 mintabolttal rendelkeznek.
Átlagos 2026. január 18. 13:37gyerekekkel járt itt
Soproni nyaralásunk idején egyik nap innen szereztük be a vacsorát. A belvárostól kintebb fekszik, a vasútállomás közelében, a Csengery utca mögött, kissé eldugott helyen. A netes térkép segítsége nélkül, csak úgy a városban random sétálgatva biztosan nem futottunk volna bele. A bejárat közelében ingyenes parkolási lehetőség, szocreál lakótelepi övezet.
Kiváló 2026. január 18. 11:56egyedül járt itt
Jóformán csak pozitív dolgokat tudok mondani amit a pontjaim is kifejeznek. Csupán egy két megjegyzés. . . ami valószínűleg csak az én véleményem. . . Én jobbnak tartanám;ha a puffok helyett kényelmes székek lennének a szobákban. . El tudnék képzelni egy vízmelegítőt szobankent. . . napközbeni illetve esti tea készítés céljából.
2026. január 18. 10:04barátokkal járt itt
Tisztelt Hunguest Gyula! A fogadtatás kitűnő volt. Sikerült gyorsan elfoglalni a szobánkat. Tiszta, rendezett szoba várt ránk. Az ággyal viszont meggyűlt a bajunk. A fekvőfelület puha, olyan, mintha egy mélyedésben kellene feküdnünk. Mi a kemény fekvőfelülethez vagyunk szokva. A wellnesstér kellemes kikapcsolódást biztosított.
2026. január 18. 8:39a párjával járt itt
Nagyon szeretjük a Thermal Park Hotelt, mindig jól érezzük magunkat, gyakran járunk oda. Van egy klassz úszásra is kiválóan alkalmas medencéjük is a gyógymedencék mellett, amely sajnos a téli időszakban nem alkalmas úszásra. De jó lenne, ha sikerülne abba is meleg vizet juttatni. Köszönjük szépen! 😊
2026. január 18. 0:24gyerekekkel járt itt
Sopronba utaztunk családi nyaralásra, útközben Kapuváron álltunk meg ebédelni. Népszerű családi vendéglő, bőséges parkolási lehetőség, a beltér tágas, sok asztallal, amely ezáltal alkalmas nagyobb rendezvények megtartására is. Meglepődtünk, hogy mennyi vendég van, de nekünk is sikerül szabad asztalt találni.