Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2088
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1067 városban járt márFelfedező - 3385 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 69839 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 11:18a párjával járt itt
Ha valamiről leírhatjuk a csupa jót, akkor az tényleg osztatlan öröm. Márpedig itt bátran lehet örülni, elmerülni az ízekben, a Bodrog partjának szépségében, adott a jóérzéshez minden. Időben foglaltunk asztalt, bonyolult a foglalás, olyan, mintha elbírálnának, aztán később értesítenek, hogy na jól van jöhetsz, de nem volt zsúfolt az étterem, akadt hely bőven.
Dereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, BodrogkeresztúrDereszla Bisztró, Bodrogkeresztúr
Még több kép (26 db) >>
119134
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4247 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119134 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 11:15egyedül járt itt
A Tradi Pékség, amely Újlipótváros talán kedvenc kézműves pékségévé nőtte ki magát, a népszerűséggel együtt kinőtte az eddigi helyszínét, a Wein János parkhoz költöztek át. A felszabadult üzletet vette át tőlük az Aranyom Kávézó, amely nekem nagyon megnyerte a tetszésemet.
Aranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, Budapest
Még több kép (11 db) >>
119134
tegnap, 11:02egyedül járt itt
Korábbi értékelésem megújítása több szempontból is indokolttá vált. Ez a Stühmer kávézó és bolt évek óta - 2012-ben nyitottak - működik a Jászai Mari tér közelében, a téli szezonban ez az egyik fontos szaloncukor beszerzési bázisunk, bár mindig többfélét szoktunk venni, de a prémium kategórián belül, valamint születésnapra, névnapra szoktam innen bonbont vásárolni, de ha már itt járok, természetesen megnézem az akciókat, és egy finom kávé is jöhet.
Stühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, Budapest
Még több kép (8 db) >>
2088
Kihagyható tegnap, 10:35a párjával járt itt
Nem tudom, ki viccesezte le Thymuskert véleményét, de semmi vicces nem volt benne. 6 évig tatarozták, renoválták, építgettek pénzhegyekért ezt a helyet, többször voltam itt közben, különféle fázisokban. Idén aztán felszállt a füst, nagy csinnadrattával átadták, hurrá, éljen, látogatható!
Bélapátfalvi Ciszterci Apátság, BélapátfalvaBélapátfalvi Ciszterci Apátság, BélapátfalvaBélapátfalvi Ciszterci Apátság, BélapátfalvaBélapátfalvi Ciszterci Apátság, BélapátfalvaBélapátfalvi Ciszterci Apátság, BélapátfalvaBélapátfalvi Ciszterci Apátság, BélapátfalvaBélapátfalvi Ciszterci Apátság, BélapátfalvaBélapátfalvi Ciszterci Apátság, BélapátfalvaBélapátfalvi Ciszterci Apátság, BélapátfalvaBélapátfalvi Ciszterci Apátság, Bélapátfalva
Még több kép (7 db) >>
Kiváló tegnap, 8:21a párjával járt itt
Nagyon tetszett a masszázs/gyógykezelés
lehetőség és,hogy kaptunk ajándék kupont.Az étkezésen annyit változtatnék,hogy az ebéd és a vacsora ne legyen egyforma de ízvilágilag minden finom volt.A szobák retro jellegűek nyilván lenne rajta mit újítani de tiszta, kényelmes volt így mi elégedettek voltunk.
Átlagos tegnap, 7:35gyerekekkel járt itt
A személyzet kiváló, figyelmes, kedves, segítőkész. A félpanziós ellátás is szuper, ízletes, változatos ételeket fogyaszthattunk. A wellness részleg nagyon gyenge sajnos. Minden tekintetben. A pezsgőfürdő egyik oldala működött csak, a víz hideg volt. Az élménymedence területe túl kicsi, ahhoz ahány vendéget fogad a szálloda.
Kiváló tegnap, 7:34a párjával járt itt
Csendes nyugodt környezet minden a közelben volt jól éreztük magunkat. A közeli települések nevezetességeit is megtudtuk látogatni pl. siklósi vár,márigyüdi kegytemplom,villányi pincesor. A gyógyfürdő meg egyszerüen fantasztikus volt csak ajánlani tudom mindenkinek. A személyzet kedves segítőkész volt, az ételek finomak voltak minden igényünket kielégítették. Ha lehetőségünk lesz rá jövőben még megismételjük ezt a nyaralást
Kiváló tegnap, 5:27családjával járt itt
Kiváló élmény volt! A csülök egyszerűen fantasztikus, nagyon ízletes és tökéletesen elkészített. A kiszolgálás kedves és figyelmes volt, az étterem hangulata is nagyon kellemes. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
János Vendéglő Siófok, Siófok
Kihagyhatatlan 2026. július 23. 19:07a párjával járt itt
Évekóta szerettünk volna bejutni végre sikerült.Jól éreztük magunkat.
Kiváló 2026. július 23. 19:04a párjával járt itt
Nagyon elálmosodott a férjem vezetés közben de már amikor jártuk errefelé akkor kiszúrta magának a helyet. Ő csak egy kávét szeretetet volna én meg egy sütit. Így lett belőle egy kávé egy somlói és 2 nuttelás palacsinta vanília öntettel. Csak ajánlani tudom a helyét ,sőt még kerékpárt is lehet itt bérelni napi 5000forintért.