Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2026. január 8. 12:01barátokkal járt itt
A parkoló 2500 ft/éjszaka az rablás, mert szűk is és nem ad semmi extrát. A mi épületünkbe nem volt lift ìgy a 3. emeletre sokszor kellett fel-le mászkálnunk. Az ágy matraca rugós. Aki ezt szereti annak jó, de pihenésre alkalmatlan. A személyzet viszont nagyon kedves. A szoba tiszta volt.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4039 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114554 feltöltött kép
2026. január 8. 11:26kollégákkal járt itt
A Mátyás térről indult Mátyás Pékség a IX. és a VIII. kerületben több egységgel is rendelkezik, a központi pékségen kívül a többi általában elég kis alapterületű. Ilyen a Corvin közben lévő kis pékség és kávézó is. Ha szemben állunk a Corvin Mozival, akkor jobbkéz felől találjuk őket, a sárga feliratról könnyen észrevehető a bejárat.
Mátyás pékség - Corvin köz, BudapestMátyás pékség - Corvin köz, BudapestMátyás pékség - Corvin köz, BudapestMátyás pékség - Corvin köz, BudapestMátyás pékség - Corvin köz, BudapestMátyás pékség - Corvin köz, BudapestMátyás pékség - Corvin köz, BudapestMátyás pékség - Corvin köz, BudapestMátyás pékség - Corvin köz, BudapestMátyás pékség - Corvin köz, BudapestMátyás pékség - Corvin köz, BudapestMátyás pékség - Corvin köz, BudapestMátyás pékség - Corvin köz, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Kiváló 2026. január 8. 9:14a párjával járt itt
Egerben már több alkalommal voltunk másik szállodákban. Ezt az ajánlatot korábban még nem láttuk, mivel a hotel felújítás alatt volt, ami nagyon szépre sikerült. Külön pozitívum, hogy a városi termálfürdővel közvetlen kapcsolódása van. Még így a téli hidegben a termálvizes kinti medence nagyon kellemesnek bizonyult. A személyzet segítőkész, kedves. Szívből ajánlom
Átlagos 2026. január 8. 8:32egyedül járt itt
A legrosszabb az volt, hogy a szoba hideg volt.
Ezen kívül is volt pár probléma, érkezéskor a WC-ben azonosítatlan trutyi, a sampon- zuhanygél flakonok a zuhanyzóban üresek.
A Szilveszter elment, bár a DJ és a zene szörnyű volt.
3 éve is itt szilvesztereztünk, sokkal jobb volt, kvalitásosabb, nem ennyire egyszerű.
Az ételek rendben voltak, de semmi extra.
2026. január 7. 21:50a párjával járt itt
Első nap, megérkeztünk délután 15-rára, nem volt kész a szobánk. A recepciós hölgy viselkedése és beszéde némi kivánni valót vonna magután ( konkrétan flegma volt és kimért ). A szállás teljes összegét előre elkérte ( itt megszokott volt, hogy a teljes összeget a napok fogyasztása után kellett volna fizetni egy-összegben).
2026. január 7. 20:26egyedül járt itt
Remek szálloda, jó helyen, de a wellness részlegen több hiányosság is volt a többi szállodában tapasztaltakhoz képest:
- a 2 nap alatt nem volt elég sem a törölköző, sem a szauna törölköző
- nagyon kevés a nyugágy a vendégek számához képest
- nincs óra kitéve, ki-be ugráltunk a medencéből, hogy megnézzük az időt a telefonunkon, hogy ne késsük le a masszázst mind a két nap.
1913
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3215 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65202 feltöltött kép
2026. január 7. 19:12a párjával járt itt
A pionírok betlehemi csillaga ZigZag éles vadászkopó szimata fedezte fel, mi meg csak kihasználtuk az útmutatást, ellátogattunk az Indigóba, miután mindenféle leértékelések vannak az Alleban, és mi, szegényemberek ilyenkor szoktunk döngeni az akciókon. Sikerült is beszerezni ezt-azt, és a jól végzett munka gyümölcsét itt arattuk le.
INDIGO Express - Allee, BudapestINDIGO Express - Allee, BudapestINDIGO Express - Allee, BudapestINDIGO Express - Allee, BudapestINDIGO Express - Allee, BudapestINDIGO Express - Allee, BudapestINDIGO Express - Allee, BudapestINDIGO Express - Allee, BudapestINDIGO Express - Allee, BudapestINDIGO Express - Allee, BudapestINDIGO Express - Allee, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2026. január 7. 15:39egyedül járt itt
Általában elégedettek voltunk a hotel szolgáltatásaival, de lenne néhány észrevètelünk:
Jó lett volna a szobában lehetőség egy tea, kapuccsinó elkészítéséhez,étkezési időn kívül is! Lehetne bővìteni a tv. csatornák számát! A wellnesz részleg elég szükös bàr tudjuk, hogy a hotel meglévő adottságai mellett nem lehet számottevően bővíteni.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 163 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4216 feltöltött kép
Érdekes 2026. január 7. 15:30a párjával járt itt
Nepomuki Szent János keresztény vértanú, a katolicizmusban Csehország védőszentje az 1300-as években élt, de csak századokkal később, 1729-ben iktatta az akkori pápa a szentek sorába. Szentté avatása után egyes nyelvterületeken a legnépszerűbb újkori szent lett Európában.
Nepomuki Szent János szobor, SzajolNepomuki Szent János szobor, SzajolNepomuki Szent János szobor, SzajolNepomuki Szent János szobor, SzajolNepomuki Szent János szobor, Szajol
Még több kép (2 db) >>
Kihagyhatatlan 2026. január 7. 14:08családjával járt itt
Annyira sokrétegű az élmény (interaktív, élvezetes és tanulságos kísérletek, profi előadások), hogy az ember minden percét élvezni tudja az itt töltött időnek. Családdal is többször voltunk és mindenki élvezte. Kihagyhatatlan! A legjobb kikapcsolódás az egész családnak!