Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyenge tegnap, 13:06a párjával járt itt
Sokat jártam ide régen,és nagyon szerettem! Sajnos az utóbbi időben már közel sem az a minőség ami még pár éve volt! Viszont tegnap kifejezetten rászaladtunk! Kezdésnek kértünk két levest a feleségemmel,langyos zöldborsókrém levest és én egy hideg mangó-barack levest!
Amigó Étterem és Pizzéria, SiófokAmigó Étterem és Pizzéria, Siófok
Kiváló tegnap, 12:04a párjával járt itt
Számunkra kellemes volt a szállás, nem volt hangoskodás, az éjszakai pihenést nem zavarta semmi. A wellness rész a pihenőágyakkal nagyon jó, a vizes medencék kellemesek, a párom a gyógyvizest én
inkább a benti úszót használtam. Nagyon jó ötlet, hogy a gyógymedence nem zsúfolt az előre adott időpontok bevezetésével.
tegnap, 10:56a párjával járt itt
A személyzet nagyon kedves volt, készséges és udvarias, de kevesen voltak a teltházas vendégsereghez (kb 100 fő) és mindig várni kellett valamire, ami elfogyott és pótolni kellett (evőeszköz, kenyér, tej/víz a kávégéphez, stb. ) A másik furcsaság, hogy az összesen 3 medencéből egy csak úszóknak való volt mélyvízzel (ez mindig üres volt), egy masszázsmedence max.
tegnap, 10:55a párjával járt itt
Alapvetően nagyon kellemes kis hotel. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A tisztaság fontos számunkra, a szoba és a közös helyiségek is rendben voltak ebből a szempontból. A wellnes részleg is jó. Van szauna, sókamra és egészen nagy pezsgőfürdő bent. Illetve egy medence az udvaron. Vannak napozóágyak is.
Kiváló tegnap, 9:39barátokkal járt itt
A szwmélyzet,a tisztaság az ételek a kiszolgálás,mind nagyon kiváló volt. A szobánk ablaka pont a másik szállás hátuljára nézett...a szoba nagyon kicsi volt 4 ember számára. A két lányom a bóröndből.sem tudtak kipakolni.A párom alatt az ágy recsegett ropogott,és a matrac borzalmasan ki volt feküdve. Alig tudott aludni.
Szörnyű tegnap, 8:17egyedül járt itt
3/4 11-kor rendeltem egy pizzát amit 14:10-kor hozott ki a futár... Többet nem rendelek innen..................................................................................................................................
Kiváló tegnap, 8:15egyedül járt itt
Ár-érték arányban kiváló volt a szállás minősége és a félpanziós ellátás is. Nagyon jó helyen helyezkedik el a panzió, minden Gyulán található látványosság nagyon könnyen megközelíthető egy kellemes sétával.
Nagyon segítőkész volt a személyzet minden tekintetben, a parkolást is azonnal megoldották.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 81 városban járt márFelfedező - 14 helyen első értékelőNépszerű író - 32 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
tegnap, 7:30a párjával járt itt
A várkerülettől kb. 10-15 perc sétára található a panzió, fő út mellett. Parkolás a szállás előtt az utcán limitált hely, de az út túloldalán található ingyenes parkoló. A szobák a tetőtérben helyezkednek el, kicsik, de praktikusan berendezettek. A reggeli egyszerű, a szokásos felvágott, sajt, paprika, paradicsom, virsli, rántotta, lekvár kínálattal.
Gyenge tegnap, 5:59a párjával járt itt
A hotel állapota kritikán aluli. A személyzet kedves , fiatalos. Az étkezés tűrhető. A hotel túlértékelt de nulla befektetéssel nulla az eredmény. Kellene egy nagyobb felújítás kivül- belül. Megérkezéskor majdnem ott is hagytuk az egészet. Ide többet nem jövünk és nem is ajánljul senkinek mert óriási csalódás. Ha a félebe került volna akkor is túlárazott.
Kiváló tegnap, 5:44a párjával járt itt
A személyzet kedves volt a kiszolgálás nagyon jó volt. Viszont találkoztam kávé maradványos csészével. Kevésbé tiszta tányérral. Az üdítő autómat pohártartó része állandóan ragacsos volt. A szobán egy tetőtéri ablak volt. Csak az eget lehetett látni. A szobában lévő hűtő az katasztrófa. Éjszaka ki szoktam húzni. A dübörgésétől nem lehetett aludni. Amúgy minden más jó volt.