Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2072
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1064 városban járt márFelfedező - 3359 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68787 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 17:21egyedül járt itt
Hát, ha Jenő községről van, hogyan és miből készülne itt a községi hősök emlékműve, mint természetesen fából és persze Bálint József keze által? 2014 óta áll a falu főterének számító térségnél, ahol a buszok állnak és fordulnak, a templom oldalánál. A zseni belefaragta a két nagy világháborút, a 48-as szabadságharcot és 1956-ot is.
Hősök emlékműve, Jen?Hősök emlékműve, Jen?Hősök emlékműve, Jen?Hősök emlékműve, Jen?Hősök emlékműve, Jen?Hősök emlékműve, Jen?Hősök emlékműve, Jen?Hősök emlékműve, Jen?
Még több kép (5 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 76 városban járt márFelfedező - 47 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
tegnap, 16:01gyerekekkel járt itt
Az ételek nagyon finomak, és árban hasonlóak a városban található többi étterméhez. A kiszolgálás nem volt túl kedves,de korrekt. A mosdó eléggé szintesés a szép belső berendezéshez képest.
Átlagos tegnap, 15:59gyerekekkel járt itt
Pont azt kapja az ember, amit hirdet a hely: egy kollégiumból átalakított szállót. Ennek megfelelően lehet még az ott dolgozók is maradtak,mert az első napi recepcióstól eltekintve nem voltak túl kedvesek. A szobák tiszták, van légkondi. Célirányosan ide nem jönnénk megint,de ha erre van dolgunk,jó választás.
Kihagyhatatlan tegnap, 12:16a párjával járt itt
Kevés olyan hely van, ahol nyugodt szívvel adom a maximum pontszámot. Itt Lentiben mindenképp a maximumot adom. És mondanám is, mihez képest. A hajdúszoboszlóihoz képest mondom. A hajdúszoboszlói strand kb 50-szer akkora forgalmat bonyolít le mint a Lenti strand és Hajdúszoboszló azt hirdeti, Közép-Európa legnagyobb strandja, mégis a hajdúszoboszlói strand füvének minősége kritikán aluli.
Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark, LentiLenti Termálfürdő és Szent György Energiapark, LentiLenti Termálfürdő és Szent György Energiapark, Lenti
Kiváló tegnap, 11:34a párjával járt itt
A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt. A szálloda csendes, kiváló lehetőséget biztosít a pihenésre!
A programokon nagyon jól éreztük magunkat, a reneszánsz vacsora és a hajózás is fantasztikus volt! A tulajdonos idegenvezetése szórakoztató és egyben megtisztelő volt!
A wellnessben mindig volt hely, az ételek választékosak voltak.
A transzfer kiváló ötlet!
Visszatérünk!
Kihagyhatatlan tegnap, 11:33a párjával járt itt
2026 06 25. -én voltunk ott. A negatív kritikákat olvasva kellemes csalódás ért minket. A kiszolgáló személyzet kifejezetten udvariasak voltak. Az egész intézmény állapota jónak mondható. Persze mihez képest. Egy kiváló referenciát mondanék. Például a Demjéni fürdőhöz képest a Hertelendi sokkal jobb állapotban van.
Szörnyű tegnap, 11:11családjával járt itt
A gyros és a hekk is katasztrófa! Nem ajánlom senkinek a helyet viszont az árak az egekben.A halat nem tudják megsütni,de legalább megsózhatták volna! A gyros tálhoz kb 3dk húst kapsz ami olyan mintha megfőzték volna!
Kiváló tegnap, 9:51gyerekekkel járt itt
Végre egy igazi római hangulatú pizzázó a sok nápolyi pizza után! Családdal, a gyerekekkel látogattunk el a Zazóba, és már az első perctől nagyon kedvesen fogadtak minket. A pizzák frissen készülnek, érezhető rajtuk, hogy autentikus olasz receptek alapján dolgoznak, ráadásul mindezt megfizethető áron.
ZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Szörnyű tegnap, 9:28gyerekekkel járt itt
Ballagás után mentünk, 18:15re foglaltam 6 főre helyet! Odatelefonáltam, hogy 15 percet késni fogunk, biztos tartják-e a helyet? A válasz igen volt. Beültünk, majd szerettünk volna 3 pizzát rendelni a gyerekeknek, mi felnőttek sültet ettünk volna. A pincér közölte, hogy pizzát nem tudnak sütni, azt nem rendelhetünk, mert egy 17 fős társaságnak van foglalása es a szakács nem tud még 3db pizzát lesütni.
Átlagos tegnap, 6:02a párjával járt itt
Június 26-án érkeztünk 2 kutyával (pont ettől a naptól harmadfokú hőségriasztás van). 160 km utaztunk ebben a hőségben, erre amikor megérkezünk kiderült, hogy a szállodában egy szobában sincs légkondi. Eszünkbe sem jutott külön megkérdezni, ebben a hőségben ez teljesen evidens. Kaptunk egy ventilátort :) Éjszaka nyitott ablaknál sem tudtunk rendesen aludni.