Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kihagyhatatlan tegnap, 12:16a párjával járt itt
Kevés olyan hely van, ahol nyugodt szívvel adom a maximum pontszámot. Itt Lentiben mindenképp a maximumot adom. És mondanám is, mihez képest. A hajdúszoboszlóihoz képest mondom. A hajdúszoboszlói strand kb 50-szer akkora forgalmat bonyolít le mint a Lenti strand és Hajdúszoboszló azt hirdeti, Közép-Európa legnagyobb strandja, mégis a hajdúszoboszlói strand füvének minősége kritikán aluli.
Kiváló tegnap, 11:34a párjával járt itt
A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt. A szálloda csendes, kiváló lehetőséget biztosít a pihenésre!
A programokon nagyon jól éreztük magunkat, a reneszánsz vacsora és a hajózás is fantasztikus volt! A tulajdonos idegenvezetése szórakoztató és egyben megtisztelő volt!
A wellnessben mindig volt hely, az ételek választékosak voltak.
A transzfer kiváló ötlet!
Visszatérünk!
Kihagyhatatlan tegnap, 11:33a párjával járt itt
2026 06 25. -én voltunk ott. A negatív kritikákat olvasva kellemes csalódás ért minket. A kiszolgáló személyzet kifejezetten udvariasak voltak. Az egész intézmény állapota jónak mondható. Persze mihez képest. Egy kiváló referenciát mondanék. Például a Demjéni fürdőhöz képest a Hertelendi sokkal jobb állapotban van.
Szörnyű tegnap, 11:11családjával járt itt
A gyros és a hekk is katasztrófa! Nem ajánlom senkinek a helyet viszont az árak az egekben.A halat nem tudják megsütni,de legalább megsózhatták volna! A gyros tálhoz kb 3dk húst kapsz ami olyan mintha megfőzték volna!
Szörnyű tegnap, 9:28gyerekekkel járt itt
Ballagás után mentünk, 18:15re foglaltam 6 főre helyet! Odatelefonáltam, hogy 15 percet késni fogunk, biztos tartják-e a helyet? A válasz igen volt. Beültünk, majd szerettünk volna 3 pizzát rendelni a gyerekeknek, mi felnőttek sültet ettünk volna. A pincér közölte, hogy pizzát nem tudnak sütni, azt nem rendelhetünk, mert egy 17 fős társaságnak van foglalása es a szakács nem tud még 3db pizzát lesütni.
Átlagos tegnap, 6:02a párjával járt itt
Június 26-án érkeztünk 2 kutyával (pont ettől a naptól harmadfokú hőségriasztás van). 160 km utaztunk ebben a hőségben, erre amikor megérkezünk kiderült, hogy a szállodában egy szobában sincs légkondi. Eszünkbe sem jutott külön megkérdezni, ebben a hőségben ez teljesen evidens. Kaptunk egy ventilátort :) Éjszaka nyitott ablaknál sem tudtunk rendesen aludni.
Kihagyhatatlan tegnap, 1:23barátokkal járt itt
Gyerekekkel voltunk kedden a CM múzeumban, úgy hogy fél órás idegen vezetést is végighallgattunk. Nagyon megérte! Más szemmel láttunk mindent, mintha csak olvasgattuk volna a kiírásokat. A gyerekek ki sem akartak jönni a meditációs szobákból. Meglepően nyugtatóan hatott rájuk az egész kiállítás.
Kiváló tegnap, 1:00családjával járt itt
Múlt vasárnap kisfiam születésnapja alkalmából 9-en a Budapart Indigo Expresszben ebédeltünk. Egy héttel előre jeleztem, hogy mit tervezünk, megbeszéltük, hogy mi az elképzelés az ünnepi ebéd kapcsán. Szépen feldíszített külön teremrészt kaptunk, ami meglepetés volt. Nekünk külön felszolgálták a finom ételeket, italokat, tortát vihettünk, amit betettek a hűtőbe.
Átlagos 2026. június 27. 21:44családjával járt itt
Felháborítónak tartom, amit itt tapasztaltunk! A családommal ettünk a 3. kajáldában, az úszómedencés oldalon, és óriási csalódás volt. A sült krumpliban és a gyrosban is találtunk egy szőrszálat vagy szempillaszerű szálat. Ez undorító és teljesen elfogadhatatlan, főleg egy olyan helyen, ahol ételeket készítenek.
2026. június 27. 18:14egyedül járt itt
Jó központi elhelyezkedés . Kedves személyzet mindenütt . Kifogástalan tisztaság . A félpanzió bőséges , jó ízű , de sajnos egyszer sem volt gyümölcs a négy nap alatt júniusban . Wellness kicsi , de kellemes pihenést biztosított . Nagyon hiányzott a klíma , a szúnyogháló és nem volt vízforraló a szobában .