Első délután kabátban néztünk tévét. Zuhanyzásnál a földszinti és az emeleti tus egyszerre nem használható, ilyenkor hideg a víz, ha a fentit elzárják, alul tűz forró jön. Lámpákban a régi, csavart energiatakarékos izzók, fényerejük semmi, színhőmérsékletük borzasztó, a szobákban sötét van. Úgyszintén a házak közötti utakon, a köztéri lámpák kétharmada nem működik, ami igen, abban is a régi, már nem is forgalmazható energiatakarékos izzók vannak, vacsorához séta és vissza kötelező eleme a telefon vagy zseblámpa. Bár minket nem érint, sem laktóz, sem glutén mentes ételek nincsenek kihelyezve. Wellness használhatatlan, a víz kifejezetten hideg, így már nem csodálkozunk azon, miért csak mi négyen voltunk a medencében, úgy egy percet. A wellness ennek megfelelően teljesen üres, az úszómester reggel kilenctől este hétig magában üldögél. Véleményem szerint ez szándékos, rengeteg energiát takarítanak meg és takarítani sem kell, mert nincs ki után. Vendégkör: nagycsaládosok. Természetesen nekik is jár, hogy kikapcsolódhassanak, de erre nem voltunk felkészülve. Tipikus megjelenés: apuka, anyuka, 3 gyerek, 4 nagyszülő. A gyerekek neveletlenek, reggeli-vacsora közben az asztalok között szaladgálnak kiabálva, a szülők közben kényelmesen esznek. A villaparkban található egy kis bolt, amiben "szinte minden megvehető, amire szükség lehet", a három nap alatt egyszer sem volt nyitva. A házhoz tartozó garázs kicsi, kombival vagy egyterűvel képtelenség beállni. Takarítás átlagon aluli, előző vendégek nyomai a WC csészében. Konyharuha nincs. Összességében: az ár/érték arány borzasztóan rossz, a hely kopott és minőségéhez képest rettentően drága.