Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4031 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114422 feltöltött kép
Átlagos 2026. január 1. 14:52gyerekekkel járt itt
A Jóasszony gyorsétterem láncnak több egysége van Budapesten, a bevásárlóközpontokra koncentrálnak, a Westend mellett a Mammut, Etele Plaza, Corvin, Shopmark, Duna Plazákban. A Westendben az aluljáró szinten a food court területén kb. középtájékon, bal oldalon van az ő étkezdéjük. A pultnál kell rendelni és fizetni, az ételek előre le vannak sütve.
Jóasszony - Westend, Budapest
Kiváló 2026. január 1. 13:30a párjával járt itt
Nagyon ajánlom az Öreg Halász Éttermet! Ma vacsoráztunk itt a férjemmel ,és minden szuper volt! Az ételek isteni finomak, frissek. Ráadásul hihetetlenül segítőkészek voltak, mert az egyikünk ételallergiája miatt külön odafigyeltek minden részletre, és tökéletesen igazították az ételt. Kiváló kiszolgálás, családias hangulat, csak jót tudok mondani!
Öreg Halász Vendéglő, SiófokÖreg Halász Vendéglő, Siófok
2026. január 1. 10:05gyerekekkel járt itt
Ezt a helyet mar regota ismerem . Az etel mindig nagyon finom es hangulatos a hely. De nem ez az elso hely ahol magyarkent mashogy kezelnek mint a kulfoldieket miert kapunk kevesebb odafigyelest hogy finoman fogalmazzak. Mindig jo borravalot szoktam adni sajnos meg akkor is ha nem kedvesek hogy finoman fogalmazzak megint. Gondoltam hatha ez segit de az se.
Kiváló 2026. január 1. 9:55gyerekekkel járt itt
Csodás az egész!
Harmónia, családiasság, tisztaság, kedves személyzet!
Szuper wellness, fantasztikus konyha, az egyszerű ételektől, a gasztronómiai csodákig!
Kényelmes ágyak, ágyneműk, csend, jó levegő, csodás környezet!
Minden forintot megért, az itt eltöltött 3 éjszaka!

Három kisfiúval utaztunk, megtapasztalhatták a kulturált, színvonalas pihenés lehetőségét!
Nagyon köszönjük!
Gosztola Gyöngye-az erdő szállodája, GosztolaGosztola Gyöngye-az erdő szállodája, GosztolaGosztola Gyöngye-az erdő szállodája, GosztolaGosztola Gyöngye-az erdő szállodája, Gosztola
Még több kép (1 db) >>
2025. december 31. 20:18kollégákkal járt itt
Népszerű gyorsétterem Veszprém külső részén, a Tesconál. A mi találkozásunk annyiban volt nem mindennapi az Allegróval, hogy egy 2 napos szakmai konferencián ők biztosították a főétkezést két alkalommal, svédasztalos formában, kitelepüléssel a Veszprémi Egyetem egyik épületébe. Az ételek kínálata elég változatos volt, a fűszerezés lehetett volna bátrabb.
2025. december 31. 20:10egyedül járt itt
Az Allos gíroszt több alkalommal sorolták be Budapest legjobb gírosz lelőhelyei közé. Pestlőrincen, Dabason és Kispesten van 1-1 egységük, én az utóbbiban jártam, amelyet tömegközlekedéssel legegyszerűbben M3 metróval a Határ útig, majd innen az 50-es villamossal közelíthetünk meg a belváros felől.
2025. december 31. 19:11csoporttal járt itt
Kedves kis cukrászda, fagyizó és kávézó a Művészet Malom közelében a hangulatos macskaköves sétálóutcában. Az épület kívülről igazán mutatós. Kis teraszuk is van, a beltér inkább a gyerekek ízlése szerint dekorált. Jellemzően fősodratú süteményeket kínálnak. A kínálat inkább szolid, de azért mindenki találhat magának valami testhez álló finomságot.
Dolce Vita Cukrászda, SzentendreDolce Vita Cukrászda, SzentendreDolce Vita Cukrászda, SzentendreDolce Vita Cukrászda, SzentendreDolce Vita Cukrászda, SzentendreDolce Vita Cukrászda, SzentendreDolce Vita Cukrászda, SzentendreDolce Vita Cukrászda, SzentendreDolce Vita Cukrászda, SzentendreDolce Vita Cukrászda, SzentendreDolce Vita Cukrászda, SzentendreDolce Vita Cukrászda, Szentendre
Még több kép (9 db) >>
2025. december 31. 18:48csoporttal járt itt
A Heim Sütöde és Pékség budapesti egységében, a Soroksári úton heti gyakorisággal megfordulunk a kollégákkal, mivel a munkahelyünk közelében található. Ennek köszönhető, hogy a kínálatot jól ismerjük, s bár széles a repertoár, azért az elmúlt hónapok során sikerült végigkóstolni a többségét.
Heim Sütöde, Szentendre
Kiváló 2025. december 31. 16:13a párjával járt itt
Jó vendéglátás, nagyon finom ételek. Köszönjük a csodás élményt. Bátran ajánljuk bárkinek.
Csokonai Söröző & Étterem, Debrecen
Átlagos 2025. december 31. 15:46a párjával járt itt
Wellness részleg zárva volt,nem volt közvetlen átjárás a fűrdőben,pedig a tájékoztatóban az volt írva. A fűrdőben nincs elég pihenőágy és hűvös volt.
Az étterem koszos,a függönyök ránézésre több éve nem voltak kimosva. A kávés poharak csorbák és koszosak voltak. Az asztalok egybetolva nem a vendégek kényelmét képviselték. És a dekorációt sem vacsoraidőben kellene felrakni!