Bár a konferencia keretében az étkezésünk biztosított volt, úgy gondoltuk, érdemes azért programon kívül még pár helyet felkeresni, elvégre elég ritkán járunk erre, vétek lenne kihagyni a csodás Veszprém szépségeit és gasztronómiai pontjait. A belváros gyors pásztázása alapján valahogy az Óváros téren álló Elefánt lett a legszimpatikusabb, így egyáltalán nem bántam, hogy egy olyan étterembe sikerült ismét jönni, ahol én már korábban jártam. Nekünk nagyon tetszett az étterem hangulata, s bár a terasz asztalai foglaltak voltak, a benti részben is ültek az asztalok többségénél, de sikerült szabad helyet találni előzetes foglalás nélkül is. Az étlapra azt mondanám, hogy nemzetközi, afféle nemzetek konyhája, a magyar ételek mellett olasz, indiai, spanyol, francia ételek is fellelhetőek. Az én választáson Gambas (5400 Ft) - királyrák fokhagymás, chilis olajban lett, pirított kovászos kenyérrel, házi ribizli szörppel (900 Ft/3 dl). Italok terén Staropramen sört csapolnak (1000 Ft/3 dl), üvegesben Birra Moretti, Erdinger búza, Stari meggy, Helka Dark az átlagosnál egy fokkal jobb kínálat, valamint Agárdi Miraculum pálinkákat tartanak. Kötelező szervizdíj +12%. Kedves, mosolygós kiszolgálás, a konyha elég gyors volt. Jó volt itt lenni, szerettük, 5 pont.