A legolcsóbb burgerek 2000 Ft-ba kerülnek, van marhahúsos vagy csirkés, ami szerintem korrekt árnak mondható, ugyanakkor a köretek szerintem drágák. Menü verzió nincs. A köretekből a kisebb adag is 800 Ft, míg a nagyobb 1200 Ft. A szószok még pluszban fizetendők. Az általam választott double cheeseburgerben 2 db smashed húspogácsa volt, karakteres ízek, jó állag, jó fűszerezés, ennek ára 2500 Ft volt. Kértem még hozzá coleslaw káposztasalátát, valamint fűszeres steak burgonyát (2x800 Ft), így ital nélkül 4100 Ft-ot fizettem. Nem olcsó, de az a helyzet, hogy sok budapesti kézműves burgeresnél már ennél drágábban ehetünk. Praktikus, hogy papír kéztörlő tekercsek vannak az asztalon, mert a szószok nagyon folytak a burgerből. Egy fiú szolgált ki, míg a lány a konyhában sütötte a húsokat, egyiküket sem mondanám motiváltnak vagy lelkesnek, de tették a dolgukat. A mosdó koedukált, egy kis zug, én csak kézmosásra vettem igénybe. A bejárat előtt van egy kis kiülős teraszuk is. A többféle marhahúsos és csirkés burgeren kívül kínálnak még vega burgereket (kecskesajttal), tortillát, és pár sütemény is volt a pultban (csokis málnás brownie, fehércsokis pisztáciás erdei gyümölcsös). Össz-élmény: 4 pont. Érdekes, hogy mennyi vendéglátó egység választja magának a Richie nevet. . .