Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 274 városban járt márFelfedező - 4094 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115350 feltöltött kép
Átlagos 2026. február 1. 11:12barátokkal járt itt
Pilisszentiván főútja mellett, a Bányató partján található ez az évtizedek óta működő étterem. Ingyenes parkoló a bejárat előtt. Nagy alapterületű, több teremben sok asztallal rendelkezik, rendezvények, esküvők tartására is alkalmas. Hangulatában az 1980-as éveket idézi, az egésznek van egyfajta retró lenyomata.
Csali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, PilisszentivánCsali Csárda, Pilisszentiván
Még több kép (21 db) >>
Kiváló 2026. február 1. 10:55a párjával járt itt
Megérkezéskor az első benyomás nagyon pozitív volt. Már elsőre a tisztaság látszott, a személyzet nagyon segítőkész volt becsekkoláskor is. Az ételek változatosak és isteni finomak voltak, nagyon bőséges választék. A wellness részleg is nagyon csodálatos volt, kellemes kikapcsolódási lehetőség. A szoba nagyon tiszta, jó illatú, friss volt.
Átlagos 2026. február 1. 9:41a párjával járt itt
Vasárnaptól (jan. 18-tól 23-ig, péntekig ) az étterem hideg, ételek , tányérok szintén, választék főleg a "teljes ellátásos ebéd" közepes. 23-án vacsorára már minden meleg és megfelelő volt. Kiszolgálás rendben, tisztaság, árak rendben, de a hideg eszközök, ételek sokat rontanak a minőségen.
Kiváló 2026. február 1. 7:26a párjával járt itt
Nagyon bőséges választék volt az ételekből, minden napszakba. Nagyon finomak voltak. Pezsgőzés nagy vonalú, élveztük is. Személyzet kedves, udvarias és mosolygós. Tisztaság volt. Takarítás tökéletes. Ár és érték arányban nagyon jó. Verhetetlen Hévízen és más hotelekhez máshol nem ilyen jó. Elhelyezkedés tökéletes.
2026. február 1. 0:32barátokkal járt itt
Családias étterem a főút mellett. Kiderült, hogy már 2010 óta működik ez az étterem és pizzéria, de nekünk korábban nem került még a látókörünkbe. Hétköznap kínálnak két fogásos - leves és húsos főétel - ebédmenüt, ami budapesti szemmel igen kedvező árfekvésű, 1750 Ft-ért. Ebben a menüben alapvetően közkedvelt magyar(os) ételeket kínálnak.
Mimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, PilisszentivánMimó Étterem és Pizzéria, Pilisszentiván
Még több kép (23 db) >>
1936
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3225 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65586 feltöltött kép
Átlagos 2026. január 31. 23:08egyedül járt itt
Látom, itt nagy egyetértés lesz az itteni ivócimborákkal, akárhogy is van, ez egy hármas söröző. Abban meg valóban igaza van DEndrének, hogy a kiszolgálás elég kedves volt. Bár egy kicsit sután indult a dolog. Megláttam kint az utcán a táblát, ami becsábít és amire az volt írva, hogy ha bejövök piálni ide, az javítja a látásomat is.
No Name Söröző, BudapestNo Name Söröző, BudapestNo Name Söröző, BudapestNo Name Söröző, BudapestNo Name Söröző, BudapestNo Name Söröző, BudapestNo Name Söröző, BudapestNo Name Söröző, BudapestNo Name Söröző, BudapestNo Name Söröző, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 13 városban járt már
Kiváló 2026. január 31. 16:17a párjával járt itt
Kiváló szállás, szemben a fürdővel, minden kényelem adott, a parkolás megoldott, étkezési lehetőségek sokasága a közelben. Kedves fogadtatás és az ára is kedvező. Jól éreztük magunkat, fogunk még menni. Ajánlom jó szívvel mindenkinek!
Kiváló 2026. január 31. 14:43kollégákkal járt itt
Ahogy visszatekintettem a korábbi értékelésekre, bizony, ez a kávé azonos néven, azonos helyszínen több mint 10 éve működik az V. kerületi Falk Miksa utcában. Ez már önmagában komoly teljesítmény ebben a turbulens világban. Vidékre utazunk munkaügyben, a kollégákkal a Kossuth téren találkoztunk, de aki korábban érkezett, annak még volt ideje inni egy kávét indulás előtt.
Baristum Kávézó, BudapestBaristum Kávézó, BudapestBaristum Kávézó, BudapestBaristum Kávézó, BudapestBaristum Kávézó, BudapestBaristum Kávézó, BudapestBaristum Kávézó, BudapestBaristum Kávézó, BudapestBaristum Kávézó, BudapestBaristum Kávézó, BudapestBaristum Kávézó, BudapestBaristum Kávézó, BudapestBaristum Kávézó, BudapestBaristum Kávézó, BudapestBaristum Kávézó, Budapest
Még több kép (12 db) >>
2026. január 31. 11:54barátokkal járt itt
Ahogy írta Ugor is, én is folyamatosan figyelem az új helyeket, ez már afféle megszállottság. Egyébként vannak visszajárós helyeim is, csak azokról nem számolhatok be heti rendszerességgel. 2025 novemberben nyitott meg Békásmegyeren a piac mögötti pavilsoron ez a kézműves burgerező, meg is néztük a nyitást követően 1-2 héttel.
Rusty Rack, BudapestRusty Rack, BudapestRusty Rack, BudapestRusty Rack, BudapestRusty Rack, BudapestRusty Rack, BudapestRusty Rack, BudapestRusty Rack, BudapestRusty Rack, BudapestRusty Rack, BudapestRusty Rack, BudapestRusty Rack, BudapestRusty Rack, BudapestRusty Rack, BudapestRusty Rack, Budapest
Még több kép (12 db) >>
Átlagos 2026. január 31. 11:34barátokkal járt itt
Békásmegyer hegy felőli oldalán a hatalmas panel lakótelep egyik képzeletbeli központjában ABC és pavilonsor található, gírosz büfé, söröző és cukrászda. Ez utóbbi az Édes Szelet Pavilon, amelynek "nagy tesója" szintén itt van Békáson, de a másik oldalon, a piacnál, a Heltai Jenő téren.
Édes Szelet Pavilon, BudapestÉdes Szelet Pavilon, BudapestÉdes Szelet Pavilon, BudapestÉdes Szelet Pavilon, BudapestÉdes Szelet Pavilon, BudapestÉdes Szelet Pavilon, BudapestÉdes Szelet Pavilon, BudapestÉdes Szelet Pavilon, BudapestÉdes Szelet Pavilon, BudapestÉdes Szelet Pavilon, Budapest
Még több kép (7 db) >>