Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos 2026. március 1. 17:02a párjával járt itt
A laírásban termálv izes wellness medencéket ígértek, ehhez képest langyos normál víz volt. A szálloda méretéhez képest a wellness medencék nagyon picik voltak. A szoba rendben volt, de a WiFi csak az ajtóban működött normális sebességgel, a szoba belselyében, pl. az ágyon már alig jött be bármi is.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 55 városban járt márFelfedező - 148 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 297 feltöltött kép
2026. március 1. 16:38családjával járt itt
Kerestünk egy cukrászdát, ezt találtuk meg Martonvásáron. Vasárnap délután elég nagy választék volt, a pultban lévő sütemények inkább a klasszikus vonulatot képviselik. De legalább frissek voltak. A gyümölcsös tortaszelet 1. 200 Ft, a házi krémes 880 Ft, a többi termék is hasonló árfekvésben.
Érdekes 2026. március 1. 16:28családjával járt itt
Március 1-én, napsütéses tavaszi időben látogattuk meg. Ami miatt másoknak is ajánlom, az a rengeteg hóvirág mindenfele. Nagyon szép. Hosszú sorban álltak a látogatók a pénztárhoz, az arborétumban már eloszlott a tömeg, nem volt zavaró. Negatív, hogy aznap nem lehetett bankkártyával fizetni, csak kézzel írt nyugtát kaptunk, így minden igyekezetük ellenére lassan jutottunk be.
Alcsúti Arborétum, AlcsútdobozAlcsúti Arborétum, AlcsútdobozAlcsúti Arborétum, AlcsútdobozAlcsúti Arborétum, AlcsútdobozAlcsúti Arborétum, Alcsútdoboz
Még több kép (2 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4148 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115922 feltöltött kép
Érdekes 2026. március 1. 12:21egyedül járt itt
A napokban egyik este a várban sétáltam. A budai várnegyedben, a Bécsi kapu felőli végen, a Honvédelmi Minisztérium előtti Kapisztrán téren áll Kapisztrán János - Giovanni da Capestrano - szobra. Látszik, hogy nem vagyok igazán képben a szentek dolgában, mert magam is meglepődtem, amikor megtudtam, hogy 1690-ben szentté avatták.
Kapisztrán János szobor, BudapestKapisztrán János szobor, BudapestKapisztrán János szobor, BudapestKapisztrán János szobor, BudapestKapisztrán János szobor, BudapestKapisztrán János szobor, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2026. március 1. 11:54barátokkal járt itt
Remek igazi kocsmai hangulat szimpatikus csapossal és kedves vendégekkel. Rég nem jártam ilyen helyen. Fiatalkoromra emlékeztetett. A Sörök finomak voltak.
Kiváló 2026. március 1. 11:42barátokkal járt itt
Kedves Grand Hotel Dolgozói!

Ezúton is köszönjük a szíves vendéglátást, WIFI -re nem volt szükségem, a wellness részleg nem volt a csomagunkban ezért nem tudtam pontozni. Egyébként a Grand Hotel földrajzi adottsága nagyon jó,
a Bazilika, s sok más is csodálatos, szép emlékeket hoztunk haza, sok-sok köszönet, ami a pontozásomban is meglátszik.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 33 városban járt már2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 190 feltöltött kép
Kiváló 2026. március 1. 11:06barátokkal járt itt

4nap/3 éjszakát töltöttünk baráti társassággal, félpanziós ellátással a Hotel Visegrádban. Érkezésünkkor a recepción minden információt megkaptunk. A szobánk egy 2. emeleti erkélyes, fellegvárra néző szépen felújított szoba volt. (A szobában a hatalmas, tükör, ami úgy nézett ki, mintha foncsor hibás lenne az egész felületén, nagyon zavaró volt.
Hotel Visegrád, VisegrádHotel Visegrád, VisegrádHotel Visegrád, VisegrádHotel Visegrád, VisegrádHotel Visegrád, VisegrádHotel Visegrád, VisegrádHotel Visegrád, Visegrád
Még több kép (4 db) >>
Átlagos 2026. március 1. 10:17egyedül járt itt
A szállás , nagyon jó. A recepció , étterem, bár személyzete kiváló. A wellness részlegen dolgozó hölgy viselkedèse, stílusa kritikán aluli. Nem a vendégekért van. Nem értem ha 8- 11 van nyitva a wellness akkor miért nincs addigra felfűtve a szauna. A hölgy 8. 00 érkezett meg és még fel is volt háborodva mert 6 - an szerettúk volna igénybe venni a wellnesst.
2026. március 1. 7:25a párjával járt itt
A recepciós nem tájékoztatott arról,hogy a fürdőköpenyt csak bérelni lehet,nem jár a szobához

Az étteremben nagyon kedves,szolgálatkészek voltak. Főleg a Csenge nevű pincérnő,aki maximálisan segítséget nyújtott a gluténmentes étel valasztásában
A hotelbe eljutás autó nélkül nagyon viszontagságos volt .
2026. február 28. 11:04egyedül járt itt
A wellnest nem használtuk,ezért nem tudom értékelni.
Az idős korunk miatt mi már szívesen mennénk csak szállásra,esetleg kisebb adagos ellátásra,amit a pénztárcánk is megérez.
Egyébként csodás a választék.
Nagyon jó hely !
Összességében nagyon elégedettek voltunk. A bónus víz is szép gesztus,finom volt.