Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

1949
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3231 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65794 feltöltött kép
2026. február 8. 17:02egyedül járt itt
Igazából egy újságcikk gurult elém a neten, hogy há, na, itt ez a kóborló természetű "szőke cigány" magyar, meg megismerkedik Marokkóban az ő marokkói feleségével és akkor itt, a Falk Miksában meg tapasozót nyit és hogy ez milyen menő. Na, hát a tapas az jó is lehet, ebédelni meg kell olykor, hát ellátogattam ide.
Saboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, Budapest
Még több kép (9 db) >>
2026. február 8. 16:21a párjával járt itt
A welness részleg jó volt. A medencék elfogadhatók. Reggel iskolásoknak volt oktatás, ami zavaró volt, mert a medence egy része le volt zárva, és a másik medencék megközelítését is korlátozta. A szoba kényelmes volt. Először kilátás nélküli olyan szobát kaptunk, mely valami gépészeti berendezésre nyílt, mely éjjel nappal zajos volt.
Szörnyű 2026. február 8. 14:03gyerekekkel járt itt
Sajnos a kiszolgálás,segítő készség katasztrófa!Panaszt is irtam felejük,mert a pénztáros/kiszolgáló fiatal hölgy Tiszteletlen is volt a családom,gyermekeim előtt!Fiatal létere életunt hangulat, és Tiszteletlen bánásmód jellemzi.Nem ajánlom a helyet!:(
1949
Kihagyhatatlan 2026. február 8. 13:09egyedül járt itt
Gondolkodtam is azon, hogy néha valami hasznosat is kéne írni, mert a kutya sem fog elmenni egy szendvicsért vagy egy kávéért a Patyomkin utcába, a Ronda Krokodil pékségbe. De hát ezt hozzuk ide mindig. Na, akkor megpróbálok valami érdekesebbet mutatni. Igazán izgalmas, egyedi program egy séta az Adria palotában.
Adria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, BudapestAdria palota, Budapest
Még több kép (53 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 274 városban járt márFelfedező - 4106 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115574 feltöltött kép
2026. február 8. 12:20 járt itt
Ismét egy újonnan nyílt hely került a látómezőbe. A Nyugati tér közelében lévő Csinszka több funkció betöltésére törekszik. Az utcaszinten kávézó, az alagsori pincében koncert- és rendezvényhelyszín, valamint van egy társasági kör, klubszoba, "szakkör" jellegű különterem is.
Csinszka Kultúrpresszó, BudapestCsinszka Kultúrpresszó, BudapestCsinszka Kultúrpresszó, BudapestCsinszka Kultúrpresszó, BudapestCsinszka Kultúrpresszó, BudapestCsinszka Kultúrpresszó, BudapestCsinszka Kultúrpresszó, BudapestCsinszka Kultúrpresszó, BudapestCsinszka Kultúrpresszó, BudapestCsinszka Kultúrpresszó, BudapestCsinszka Kultúrpresszó, BudapestCsinszka Kultúrpresszó, BudapestCsinszka Kultúrpresszó, BudapestCsinszka Kultúrpresszó, BudapestCsinszka Kultúrpresszó, Budapest
Még több kép (12 db) >>
2026. február 8. 0:08egyedül járt itt
Igényes kávézó és delikátesz a XVIII. kerületben az Üllői úton. A beltér polcain számos prémium étel és ital sorakozott, DÉR Juice gyümölcslevek (845 Ft), Békanő italok, többféle Hester's Life granola, lekvárok, szószok, kekszek, Mayer szörpök, kávé, tea, csokoládé, de borok és pezsgők is akadtak.
Zamatic Deli & Caffé, BudapestZamatic Deli & Caffé, BudapestZamatic Deli & Caffé, BudapestZamatic Deli & Caffé, BudapestZamatic Deli & Caffé, BudapestZamatic Deli & Caffé, BudapestZamatic Deli & Caffé, BudapestZamatic Deli & Caffé, BudapestZamatic Deli & Caffé, BudapestZamatic Deli & Caffé, BudapestZamatic Deli & Caffé, BudapestZamatic Deli & Caffé, BudapestZamatic Deli & Caffé, BudapestZamatic Deli & Caffé, Budapest
Még több kép (11 db) >>
Kiváló 2026. február 7. 23:31egyedül járt itt
A CAUSE kávézó 2. - Lövőház utcai - egységének megnyitása és az ott szerzett pozitív benyomások adták az apropót ahhoz, hogy az első, Zrínyi utcai kávézót is érdemes lenne újra felkeresni. Mondhatom, alaposan meglepődtem, ugyanis ez már nem is az a régi hely volt, ahol 2023-ban jártam.
SALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Kiváló 2026. február 7. 21:24kollégákkal járt itt
Jópofa fiatalos kávézó és cukrászda a Ráday utcában. A bejárat feletti hívószavak: Matcha - Coffee - Dessert. Ezek mindegyike megtalálható bent valóban, a Bögrében. Egy kedves fiatal hölgy volt a pultban. Asztalszerviz és utólagos fizetés, valamint figyelmesség, amit itt a vendégek megkaphatnak. Van egy kis kiülős teraszuk is, de ott nincs kiszolgálás.
2026. február 7. 20:50egyedül járt itt
Romantikus hangulatú, virágokkal és gasztronómiai témjú könyvekkel díszített kis kávézó a Halászbástya alatt. A keskeny járdára kis teraszt telepítettek, ez a teraszozók számára pozitívum, a gyalogosoknak kevésbé, így is nehéz itt elférni. A beltér csinos, a bordó bársonyhuzatba bújtatott székek és a személyes képek, írások, rajzok barátságos, békés közeget teremtenek.
Pitém Pite, BudapestPitém Pite, BudapestPitém Pite, BudapestPitém Pite, BudapestPitém Pite, BudapestPitém Pite, BudapestPitém Pite, BudapestPitém Pite, BudapestPitém Pite, BudapestPitém Pite, BudapestPitém Pite, BudapestPitém Pite, BudapestPitém Pite, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Gyenge 2026. február 7. 18:03egyedül járt itt
A szobánk puritán, a fürdőszoba elfogadható, az ágy nagyon magas és süppedős, valamilyen búgás egésznap és éjjel, ami nagyon zavaró volt. ! ! Egy darab szék volt a szobában , mi ketten voltunk, az ágyra nem lehetett ülni mert lecsúszott róla az ember! A bőröndöt a parkettán tudtuk kinyitni, mert nem volt bőröndtartó alkalmatosság!