Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyenge 2026. február 7. 4:51a párjával járt itt
A szobakban az agyak kritakan aluliak! Kifekudt bonelrugos betetek! A szemelyzet tud rolla sorra kapjak a panaszokat amiket jeleznek a vezetosegnek de nincs semmi eredmenye! Fedomatracokkal probalnak segiteni amikkel a borzalmasbol sikerul rosszra javitani! A szemelyzet minden tagja nagyon segitokesz kedves mosolygos,ez segitett atveszelni az ott toltott idot amit inkabb neveznek buntetesnek mint pihenesnek!
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 170 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4330 feltöltött kép
Kiváló 2026. február 6. 21:52a párjával járt itt
Két éjszakát töltöttünk el ebben a hajdani magánvillából lett, mindössze hatszobás kis boutique hotelben, és annak ellenére, hogy nem tudtuk elintézni a dolgot, amiért felutaztunk vidéki honunkból a fővárosba, mégis azt mondjuk: Megérte! Megérte, amit ezért a két napért fizettünk. Hogy végül is csak úgy itt voltunk.
Bagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, BudapestBagatelle Gardenhouse Hotel, Budapest
Még több kép (15 db) >>
1943
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3230 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65731 feltöltött kép
2026. február 6. 21:21egyedül járt itt
Ebéd után séta a téren, hol innék itt valamit, a Rákóczi téren annyit voltam már, mint valaha régen a stricik, kizárt, hogy itt találnék valami újat. De van! Itt ez a STILO, szinte szerényen megbújva a tér oldalában, de ha az ember inni akar valamit, akkor olyan az orra, mint az a bizonyos Y alakú vízkereső botocska, arra hajlik, amerre a folyadék van.
STILO 3zB, BudapestSTILO 3zB, BudapestSTILO 3zB, BudapestSTILO 3zB, BudapestSTILO 3zB, BudapestSTILO 3zB, BudapestSTILO 3zB, BudapestSTILO 3zB, BudapestSTILO 3zB, BudapestSTILO 3zB, BudapestSTILO 3zB, BudapestSTILO 3zB, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 274 városban járt márFelfedező - 4103 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115527 feltöltött kép
2026. február 6. 20:40kollégákkal járt itt
A Digó Pizzériát a Kazinczy utcában ismertük meg. Autentikus kerek nápolyi pizzákat sütnek, eredeti olasz alapanyagokat használva, aki követi őket, emlékezhet rá, hogy nemzetközi versenyen is jól szerepeltek, több díjat nyertek a pizzájukkal.
Lizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Átlagos 2026. február 6. 20:03a párjával járt itt
Tüneményes kis tornyocskás mesevilla a hegyvidéki utak kereszteződésében. Hajdan egy lábsót áruló, vélhetően abból meggazdagodó pesti patikus építtette a családjának. 1936 óta azonban sok minden történt az országban és errefelé is. Kihagyva a történetből több évtizedet, most egy családias vendéglátóhelyre érkezik itt a vándor.
Villa Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2026. február 6. 18:59gyerekekkel járt itt
Az étteremben mindennel meg voltunk elégedve. Gyorsan megkaptuk a rendelést. A pincér nagyon kedves volt, a kisfiam még egy apró ajándékot is kapott. Az ételek finomak voltak .
Kiváló 2026. február 6. 15:28a párjával járt itt
Üdvözlöm. Először is már a haza jövetelünk után pár nappal írtam ,reagálltam erre a levélre csak szerintem nem ment el,ha igen akkor elnézést ha még 1x írok. Mind1 is azt mondják mindent is bármit is jobb 2x mint 1x sem 🤗 A lényeg hogy nagyon jól éreztük magunkat,maximálisan megvoltunk mindennel is elégedve 🙏 Észrevételként amit hozzá fűznék az a következő lenne,és ezt esküszöm hogy nem kötekedésként teszem,sem.
Kiváló 2026. február 6. 15:08a párjával járt itt
Kiszolgálás és az ételek 1.osztályúak,köszönjük a szuper ebédet,szívből ajánljuk mindenkinek!Gyors,házias szuper felszolgálás
Kiváló 2026. február 6. 13:33gyerekekkel járt itt
A szálloda elhelyezkedése, a kilátás a várra, a belváros elérhetősége egy jó sétával egyedülálló. A felújításoknak köszönhetően a berendezés, a szobák kialakítása megfelel a kor követelményeinek. A személyzet kedves, tisztaság van, az ételek is kiválóak. A Várfürdő és az Aqua palota minden igényt kielégitő szolgáltatásokat nyújt. Nyugodt szívvel ajánlom minden korosztálynak.
Kiváló 2026. február 6. 12:28a párjával járt itt
Kellemes,hangulatos,családias környezet. Közvetlen és barátságos személyzet. Nagyon finom,bőséges ételek. Egy olyan hely,ahová szívesen jár vissza az ember.