Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 44 városban járt márFelfedező - 18 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2025. május 11. 15:02gyerekekkel járt itt
Gyönyörűen gondozott park, sokféle szabadidős tevékenységhez. Hatalmas virágos részek, sétálóhely, játszótér, Harangház, kishajó-pálya is megtalálható.
Szent István Park, HajdúszoboszlóSzent István Park, Hajdúszoboszló
Kiváló 2025. május 11. 15:00a párjával járt itt
Párommal voltunk itt és mind a ketten teljes mértékig megvoltunk elégedve a hellyel. A kiszolgálás kifogástalan, az ételek finomat és az árak is teljesen rendben vannak. Az adagok nagyok, se én, se párom nem bírtam megenni az ételt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Csokonai Söröző & Étterem, Debrecen
Kiváló 2025. május 11. 11:20a párjával járt itt
Pár hiányosság volt csak az is az étlezéssel kapcsolatos, a mennyiséggel egyáltalán nem volt probléma, aki nem lakik jól ilyen helyen az meg is érdemli ! Reggelente nincs egy kis “ szemetes “ az asztalon pèldául a vaj csomagolásnak ! Esténként a levesek kicsit zavarosak ! Ahúsok kiszárítva de a tatár befstek tökéletes!
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3791 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 108246 feltöltött kép
2025. május 11. 10:59egyedül járt itt
Januárban nyitott fiatalos kézműves hamburgeres a Móricz Zsigmond körtéren. Kis alapterületű, de lehet helyben is enni, az asztalok többsége magasított bárszékes. Egy kicsit sütöde szag van, a szagelszívó nem tökéletes. A pultnál kell rendelni és fizetni, majd egy kerek fatányéron érkeztek az ételek, melyek frissen készülnek a rendelést követően.
Richies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, BudapestRichies Burger Móricz Óbuda, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Kiváló 2025. május 11. 7:09gyerekekkel járt itt
A Google értékelésekből is az látszott, hogy nagyon dicsérik a konyhát és nem csalódtunk, sőt! Hihetetlen finomak az ételek. Meglepően rövid az étlap, de igazából minden étel egy kis kompozíció. Gyerek barát és mindenki nagyon kedves.
Boletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, BudapestBoletus Bisztró, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Kiváló 2025. május 10. 21:27a párjával járt itt
Csudaszép udvar, házias, jól és ízletesen elkészített ételek, nagy adagok. Aki nem egy fine dining éttermet vár el, az nem fog csalódni. Megszokott, klasszikus falusias vendéglátóhely, a régi korok jó hírű "kockás abroszos" kisvendéglőit idézi.
Szent Antal Fogadó étterme, ZalabérSzent Antal Fogadó étterme, ZalabérSzent Antal Fogadó étterme, ZalabérSzent Antal Fogadó étterme, ZalabérSzent Antal Fogadó étterme, ZalabérSzent Antal Fogadó étterme, ZalabérSzent Antal Fogadó étterme, ZalabérSzent Antal Fogadó étterme, ZalabérSzent Antal Fogadó étterme, ZalabérSzent Antal Fogadó étterme, ZalabérSzent Antal Fogadó étterme, ZalabérSzent Antal Fogadó étterme, Zalabér
Még több kép (9 db) >>
Érdekes 2025. május 10. 21:24barátokkal járt itt
A Monori Pincefaluban most jártunk először, A kisvárostól északra található területen, a Strázsahegyen összesen 960 borospince van, ezért is kapta a területen haladó szőlészeti és borászati tanösvény az Ezer Pince nevet. A közösségi platformon olvastuk, hogy pikniket fognak tartani, egyébként általában havonta rendeznek nyitott pince napokat/hétvégéket.
Monori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, MonorMonori Pincefalu, Monor
Még több kép (21 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. május 10. 20:40barátokkal járt itt
Monor kisvárostól északra található a Strázsahegy, amelynek fő látványossága a Pincefalu és a kilátó. A kilátó dombság legmagasabb pontján található 190 méteren, ami azért túl magasnak nem mondható. Tiszta időben a kilátóból Monoron bőven túl még a Budai-hegység is látható.
Strázsahegyi kilátó, MonorStrázsahegyi kilátó, MonorStrázsahegyi kilátó, MonorStrázsahegyi kilátó, MonorStrázsahegyi kilátó, MonorStrázsahegyi kilátó, MonorStrázsahegyi kilátó, MonorStrázsahegyi kilátó, MonorStrázsahegyi kilátó, Monor
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2025. május 10. 19:00a párjával járt itt
Minden tettszett. A következőt javasolnám még változtatásra. Ha van sok üres szoba, mint ahogy most is történt, jelezhetné a hotel egy rövid telefonhívással, hogy mondjuk nem csak 15 órakor, hanem már 12 órakor el lehet foglalni a szobát. Ehhez ajánlhatnának egy kedvezményes áru menü ebédet is, amit az éttermükben lehetne elfogyasztani.
Szörnyű 2025. május 10. 18:17kollégákkal járt itt
Akár a többi McDonald's, ez is pocsék. Nagyon nagy tömeg, kibírhatatlan zaj, gyenge minőségű burgerek. Nem beszélve arról, hogy nem egyszer olyan koszos a padló, hogy az embernek elmegy az étvágya a látványtól. Félreértés ne essék, nem egy Michelin-csillagos étteremre számítok, de azért egy minimális szintet elvárhat az ember.
következő képelőző kép
Tetszik / hasznos neked ez a fotó?