Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2026. február 23. 17:52a párjával járt itt
Tetszett a széles ételválaszték a reggelinél és vacsoránál. Az ott dolgozók figyelték minden kívánságunkat, kedvesek és szorgalmasak. Barátságos légkör és szép környezet. A kert gondozott, olyan mint egy arborétum, öröm benne sétálni. Ami kevésbé tetszett az a wellness medencéjének hőmérséklete, a 28 fok, ami télen hidegnek tűnt.
Kiváló 2026. február 23. 17:37 járt itt
Minden szuper volt! Az ételek ízletesek és szépen tálaltak, a személyzet pedig barátságos és segítőkész. Nagyon jól éreztük magunkat. Biztosan visszatérünk.
Kiváló 2026. február 23. 16:15barátokkal járt itt
A személyzet kedves, segítőkész. A szoba két embernek tágas, a fürdőszoba kicsit szűkös. A zuhanyfej cserére szorul. A wellnessben a jakuzzi nagyon kellemes volt. A szobák közelsége miatt a szomszéd szoba zaja, az ajtócsapkodás nagyon zavaró volt. A reggeli étkezés bőséges és finom volt. A vízforralót hiányoltam a szobából.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4142 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115755 feltöltött kép
2026. február 23. 16:15egyedül járt itt
A korábbi BONTXO bár pár hónapja tulajdonost, s egyúttal nevet is változtatott, bár továbbra is tapas bárként azonosítják magukat, de elsősorban nem, vagy nemcsak a spanyol konyhára fókuszálnak, hanem ahogy a magyar - marokkói tulajdonos páros elmondta, a "világ minden országára". A beltér kicsi alapterületű, szűkös, zsúfolt.
Saboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, BudapestSaboré Tapas del Mundo, Budapest
Még több kép (14 db) >>
2026. február 23. 14:19egyedül járt itt
A szállásvadász. hu-n foglaltunk szállást . Ott írtuk , hogy két db 2 xl-es köntöst szeretnénk. A szobában csak egy volt , a másik köntös nagyon kicsi volt. Gondoltuk , hogy hívjuk a portát azonban a porta telefonszámát sehol nem találtuk. A folyóson lévő szobalányok azt mondták , hogy menjek le a recepcióra.
Kiváló 2026. február 23. 13:27barátokkal járt itt
Az időjárás viszontagságai ellenére sikerült eljutnunk Badacsonyba. A szálloda nem túl nagy, de minden elvárásunknak megfelelt. A szoba tiszta és tágas, a személyzet közvetlen és mosolygós. A kitűnő ételek sokaságáért köszönet a szakácsnak. Minden igényt kielégítő ízletes, változatos, házias volt mind a reggeli, mind a vacsora.
Kiváló 2026. február 23. 12:12a párjával járt itt
A személyzet kedves segítőkész . A szoba , az ágy jó volt , a matrac megfelelően kemény , a radiátorok 2 fokozaton már jó meleget adtak nem is tettük feljebb . A reggeli ízletes , a választék jó . A vacsora szintén .
A fürdő közel , a szálloda jó központi helyen . Csak ajánlani tudom mindenkinek a szállodát !
2026. február 23. 11:19a párjával járt itt
Látszik az új üzemeltető több törekvése: teljes személyzet csere, habár az előző is jó volt. Takarékosság: kár, hogy megszűntették az abroszt az étteremben, helyette gusztustalana műanyag alátét van a pőre asztalon, amit egy sokszor használt ruhával törölnek le és teszik rá az evőeszközt, középre pedig az igen drága szalvéta kerül.
Átlagos 2026. február 23. 8:43egyedül járt itt
A személyzet, a kedvesség, a reggelik és vacsorák, a tisztaság tökéletes. A szoba teraszos- ez ebben a téli időszakban/ időjárásnál nem jelentett előnyt-, viszont nagyon kicsi és barátságtalan - nincs egy kép a falon, rozsdásak a csövek, a radiátor. . . -, de az még nem lett volna olyan nagy baj, a fürdő viszont mint elhelyezésében, mint minőségében sok kívánni valót hagy maga után.
Átlagos 2026. február 23. 8:41egyedül járt itt
Magyarosra hangolt, viszonylag új nyitású (2025) étterem a belvárosi bulinegyedben. A bejárat előtt a csaholó Bodri pulikutya szobra - Szőke Gábor Miklós alkotása rozsdamentes acélból - jelzi, megérkeztünk. Bár azt gondolná az ember, hogy elsősorban a külföldi turisták számára lehet vonzó ezen a környéken egy ilyen étterem, meglepő módon sok magyar vendég is jött, előzetes foglalással jellemzően családok.
Puli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, Budapest
Még több kép (1 db) >>