thelena egyéb értékelései

Értékelései
25
41
35
57
15
1
91

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg thelena értékeléseit!

Olvasd el thelena egyéb értékeléseit!

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 1.
Egy rövid pihenés végén, Makóról hazafelé mentünk be Ópusztaszerre, nem a legjobb időben, mivel ilyenkor nincs nagyon semmi nyitva, de azért a Feszty Körképet megnéztük és ismét szép élmény volt. Kirándulni, sétálgatni ilyenkor is lehet. A látogatás végén betértünk a látogatóközpontban működő Szeri Presszóba egy kávéra és üdítőre, itt már nem voltak ilyen kellemesek a tapasztalataink.
Megosztom
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 4.
Régóta járunk ide, most is ezt tettük négy napig. Mindenszentekkor nem volt nyitva, így aznap más fürdőt választottunk. Imádjuk ezt na fürdőt, s elsősorban azért mert itt lehet pihenni, nincsenek zavaró körülmények. Ezt hittük legalább is, de aztán pénteken megtudtuk, hogy lehet ezt másképpen is csinálni. Délutánra a fürdő tele lett gyerekkel, s a gyógymedencékben eldurvult a helyzet.
Megosztom
Kellemes fürdő alacsony színvonalú vendéglátás -

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Cserkeszőlő

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
A fürdőben másodszor jártam, az elmúlt években semmit sem változott, illetve van egy építkezés a területen, mintha ott felejtették volna, egy félbehagyott faház, nem tudtam eldönteni mi lesz belőle. A bejárat vonalában található büfékben zsúfoltság, ideges személyzet, kevés ülőhely, ugyanakkor kellemes árak, széles választék.
Megosztom
Már a személyzet nem minden tagja tetszik -

Kiskőrös Termálfürdő és Tanuszoda Kiskőrös

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 10.
Tegnap Kiskőrösön fürödtem a barátommal. Érkezéskor valamennyi parkoló tele volt a közelben, ezért a pénztár mellé parkoltunk, amit sem tábla sem pedig felfestés és alapból a KRESZ sem tilt. A biztonsági őr azonnal ránk kiabált, hogy oda nem lehet állni, mert nem látja az autókat, a mi kocsinktól, mivel figyelnie kell, hátha feltörik.
Megosztom
Elfogyott a türelmem -

Csajda Fürdő Kalocsa

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy ideje rendszeres látogatója vagyok a fürdőnek, mert közel van a lakhelyemhez, kellemes, nyugodt környezetben van, olcsó. Régebben is voltak problémák és azt tapasztaltam, hogy a vezetés nem hogy megköszönné a javaslatokat, hanem támadott, magyarázkodott mellébeszélt. Most azonban már nincs mit mellébeszélni.
Megosztom
2018. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. május 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pünkösdkor még zárva a fürdő! Az üzemeltető szerint technikai oka van, a helyiek szerint ember nincs aki dolgozna, tapasztalataink szerint "a szállások tele vannak rendőrökkel, nem kell ide már más, ez a legjobb üzlet a többi nem számít. "A fürdő környéke teljesen kihalt, turista nincs a szálláshelyek mégis tele vannak. A jelek szerint nem is kellenek turisták.
Megosztom
A törődés hiányzik -

Igali Gyógyfürdő Igal

2017. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. január 13.
A fürdőben most nagyon hideg volt, igaz kint is. Megfogtam a radiátorokat, de hiába voltak melegek, itt valami baj a méretézéssel van. Az öltöző is hideg, de a többi közösségi hely is. Dicséretes, hogy van kulturált étkező, automata és mikró. Személyzettel mármint a medencék környékén nem lehet találkozni, most a külső medence vize délutánra már nem volt élvezhető, kihűlt.
Megosztom
2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évent6e egy alkalommal meglátogatjuk a barátaimmal, vagy a családdal a fürdőt,éppen azért mert nagyon szeretjük. Ugyanakkor el kell mondani, hogy a szolgáltatásokhoz képest nagyon túlárazott, semmilyen kedvezmény nincs, illetve nyugdíjas kedvezmény van, féláron egy fél napot lehet eltölteni. Ez azért vicc.
Megosztom
2016. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. december 31.
A város szélén található fürdő belépéskor kellemes és még azt mondhatnám, hogy modern is lenne, ha a medencéket leszámolom> Ezt azonban nem tehetem, hiszen egy gyógyfürdőbe az ember a víz miatt megy elsősorban>Az öltözők modernek, de a szekrények nem biztonságosak, láthatóan feszegették őket, értéket nem szabad benne hagyni. A személyzet kedves, udvarias.
Megosztom
Vissza az időben -

Gunaras Fürdő Dombóvár

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 28. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az ember abban bízik, hogy talán a vélemények hatására lesz valami változás, de úgy tűnik, minél több negatív véleményt hall a vezetés, annál rosszabb lesz a helyzet. . . Az elmúlt héten hosszú idő után ismét meglátogattam a barátaimmal az egységet. A kinti medence langyos v olt, nem is csoda, reggel óta kihűlhet, s ki venné észre, hiszen a személyzet láthatatlan.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX