Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Bronz fokozatú értékelő
Kiváló ma, 18:13a párjával járt itt
Szombat 12:00, foglalás nélkül mentünk. Bőven volt szabad hely. Pincér rögtön felvette a rendelést. Udvarias, közvetlen volt. Többször odajött érdeklődni, hogy meg vagyunk-e elégedve. A vasmacska tál finom volt és bőséges. Kellemes dunaparti környezet. Kifelé menet több pincér is elköszönt.
Kiváló ma, 8:19a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat, minden tökéletes volt! Az újonnan felújított Deluxe szoba gyönyörű, igényes és nagyon kényelmes volt. A wellness részleg is szuper, minden adott volt a pihenéshez és a teljes kikapcsolódáshoz. A tisztasággal és a kiszolgálással is maximálisan elégedettek voltunk. Nagyon kellemes élmény volt, biztosan visszatérünk!
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 61 városban járt márFelfedező - 166 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 320 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 20:46a párjával járt itt
Szolnokon van a Magyar Honvédség helikopterbázisa, ezért kerülhetett a körforgalomba az impozáns helikopter-emlékmű. 2018 márciusa óta figyeli a forgalmat a hadrendből kivont, legendás Mi-24-es harci helikopter a Felső Szandai rét felé vezető úton található körforgalomban. Fotózni vagy közelebb menni hozzá nehéz, mert a körforgalom meglehetősen forgalmas.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 287 városban járt márFelfedező - 364 helyen első értékelőNépszerű író - 30 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3069 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 20:08barátokkal járt itt
Méghogy kocsma! Ez egy fantasztikus étterem csodás berendezéssel! Asztalt előre foglaltunk, még jó, máshogy be se kerültünk volna, mert tele volt. Rendeltünk a kaptuk az italokat majd meglepetésünkre előételt is. Igazi kreatív alkotás volt! Gyorsan kaptuk a többi ételt is. A cigánypecsenye tényleg érlelődött, finom, puha volt, szint olvadt a szájban a hús.
Kihagyhatatlan tegnap, 19:57barátokkal járt itt
Sok-sok évvel ezelőtt voltunk itt, így most újra ellátogattunk. Nagyon szépen kiépítették, rendezett a környéke, parkolóhelyek is vannak bőven. A fenyők sajnos itt is betegszenek, a kis tavakon is fogott a kánikula, de mindezzel együtt is jó volt itt lenni a hatalmas, árnyak fák körében.
Kihagyhatatlan tegnap, 19:34csoporttal járt itt
Óh ez egy remek hely minden korosztálynak! Felépítettek egy egész vadnyugati várost, vonattal, evő-ivó helységgel, bankkal, múzeummal és még sorolhatnám. A saját dollár is nagyon teszett és a sok apróbb-nagyobb tárgyak, szobrok mindenfelé. Az előadások is nagyon jók voltak. A személyzet mindenhol beöltözve így persze sheriff is van és pisztolya is van!
119763
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4262 helyen első értékelőNépszerű író - 2499 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119763 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 17:10 járt itt
Tóth Verát az első Megasztár énekes versenyzőjeként, majd győzteseként ismerte meg az egész ország, ez még 2003-ban történt, több mint 20 éve ennek is. Később az éneklés helyett szerintem inkább bulvárhírek voltak körülötte, gondolok itt a párkapcsolataira, testsúlyára és lefogyására, illetve a húgával, Gabival való kapcsolatára.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1081 városban járt márFelfedező - 3423 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70572 feltöltött kép
tegnap, 17:01egyedül járt itt
Kellemes tapasztalatom volt a Kicsi Japánnal az Üllői út pusztult sarkán, meglepően izgalmas élménynek tűnt. Így aztán adott volt, hogy a másik Kicsi Japánba is ellátogassak, a Szent István körútra. Jaj, hát az ember nem tud mindig mindenhol enni, várni kell, hogy rákerüljön a sor a következőre. Kintről semmi érdekes, feltűnő, becsábító.
Kicsi Japán - Szent István körút, BudapestKicsi Japán - Szent István körút, BudapestKicsi Japán - Szent István körút, BudapestKicsi Japán - Szent István körút, BudapestKicsi Japán - Szent István körút, BudapestKicsi Japán - Szent István körút, BudapestKicsi Japán - Szent István körút, BudapestKicsi Japán - Szent István körút, BudapestKicsi Japán - Szent István körút, BudapestKicsi Japán - Szent István körút, BudapestKicsi Japán - Szent István körút, BudapestKicsi Japán - Szent István körút, BudapestKicsi Japán - Szent István körút, Budapest
Még több kép (10 db) >>
tegnap, 13:25egyedül járt itt
Egyszerű kialakítású, puritán kioszk - pavilon jellegű mexikói büfé a XVI. kerületben, Cinkotán. Saját parkolójuk nincs, de a közelben könnyű ingyenes parkolóhelyeket találni. Házias alapanyagokból tex-mex ételeket kínálnak. Kiszolgálás és fizetés a pultnál, sokan elvitelre vásárolnak. Az étlap igaz, csak 1 lapnyi, de elég gazdag a kínálat.
tegnap, 13:14egyedül járt itt
Kis alapterületű, színes, vidám mexikói street food bisztró a Kazinczy utcában. A sétálóutca meghatározó élménye a folyamatos zaj és tömeg, amelyet az erre fürtökben vonuló külföldi turisták okoznak. Ebből a szempontból jó a lokáció választás, hiszen sokan megfordulnak errefelé.