Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos tegnap, 19:21a párjával járt itt
A Hotel szolgáltatásaival,az étteremmel,a welnessel elégedettek voltunk. A szoba ami nem tetszett. Lehet az árából adodott,hogy gyenge volt. 119 szoba. Kilátás semmi hegyoldalba. Wifi nem volt. A TV ben 1 adó de az is nézhetetlen volt mert egy folytában jelet keresett. Az ablakon szúnyogháló hiánya. Még szerencse,hogy nem azért mentünk,hogy a szobába tartozkodjunk.
Kiváló tegnap, 17:31a párjával járt itt
Isteni ízek.
Házias alapanyagok.
Kedves és gyors kiszolgálás.
Az első alkalomtól függővé váltam, annyira joooó.
Feltétlenül kostold meg Te is.
Kiváló tegnap, 17:27a párjával járt itt
😊Mi egy középkorú pár vagyunk,minden nagyon szuper volt. Az ételek, a kiszolgálás kifogàstalan volt. Többféle étel,amiből lehetett vàlasztani. nagyon kedves a személyzet nagyon segitö készek,mindig mosolyognak. ☹️Ami nagyon elszomorító volt az az àgy és a párnàk.
119941
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4274 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119941 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 15:55egyedül járt itt
Az egykori Tauffer-palota engem elvarázsolt! A Bródy Sándor utcáról kapta a nevét a csodálatos XIX. századi neoreneszánsz palota épületben kialakított butik hotel (az emeleten) és a kávézó és bisztró, amely a földszinten, illetve terasza a belső udvaron kapott helyet. Egyúttal kortárs festmények kiállítóhelye is.
Átlagos tegnap, 15:32egyedül járt itt
Erről a szoborról már többször akartam írni, többször lefotóztam, aztán persze elfelejtettem, mert mindig jelentős késedelemben vagyok a beszámolókkal. De most annak kapcsán eszembe jutott, hogy az elmúlt napokban többször is erre jártam a Csarnok tér - Fővám tér - Corvinus Egyetem háza táján, s mindahányszor itt mentem el eme fura, kissé megmagyarázhatatlan kompozíció mellett.
Kiváló tegnap, 15:17a párjával járt itt
Tetszett,hogy be lehet tenni a csomagot megőrzésre és még lehet használni a strandot az elutazás napján! Sajnos a strandfürdő igencsak retró , sokminden lepusztult,nincs egy rendes zuhany ,a sok csunya büfé elvette az árnyas területet a strandolóktól stb. Tudom ez nem a szálloda hibája, de lehetne jelezni az illetékesek felé mert ez rontja a szálloda imázsát is.
Átlagos tegnap, 14:08kollégákkal járt itt
A korábbi értékelést is én írtam a helyről, de csak, hogy gyorsan aktualizáljam, íme a friss benyomások. Helyszín, berendezés, indiai konyha, e tekintetben semmi változás nem történt. A földszinten 3 asztaluk van. Az emeleti rész üres, illetve ott van a mosdó. Hétköznap ebédidőben továbbra is kínálnak kétféle ebédmenüt, amelyek ára emelkedett.
Átlagos tegnap, 10:28egyedül járt itt
Fürdőhely lévén, hiányoltam a szárogatási lehetőséget a szobából. Erre nem lehet az a válasz, hogy 4* os a szálloda. Eddig nem volt ilyen gond, hogy nem tudtunk hol szárogatni, mivel erkélyünk sem volt. A köntös és a strandtörölköző nincs bekészítve a szobába. Az rendben van, hogy le kell adni, de az nem, hogy nekem kell utána menni.
Kiváló tegnap, 9:25a párjával járt itt
A szállodával maximálisan meg voltunk elégedve, a szobák tiszták jól felszereltek, wellness tiszta, átjárható a gyógyfürdőbe, ételválaszték kitünő nagy a választék finom bőséges változatos. Személyzet figyelmes szolgálatkész. Érdemes a superior szobát választani, mert ott van terasz vagy erkély. Ajánlani tudom.
tegnap, 8:40a párjával járt itt
Összesègèben mindennel meg voltunk elègedve.A reggeli olyan volt ami egy nègy csillagos szállóda kínálatával is felèr! Ha egy negatívumot is kell említeni,akkor talán matrac csere az ágyon.Az kicsit már elhasználodott,azt nem ártana lecserèlni.Egyèbkènt minden rendben volt.