Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 137 városban járt márFelfedező - 115 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3330 feltöltött kép
Kiváló ma, 17:52a párjával járt itt
Közel 300 km-es autózás után mindig öröm idejönni, már hozzátartozik a nyárhoz. Évek óta jövünk ide, élvezni a Balatont, és pihenni ebben a kedves, nyugodt szállodában, ahol minden megvan ami egy kellemes nyaraláshoz szükséges. A Balaton közelsége és látványa (ehhez a tóra néző szobát kell kérni), a példásan gondozott park és autóparkoló, az étterem, a Wellness-rész.
Kiváló ma, 17:12barátokkal járt itt
Prémium hangulat fogad, gyönyörű park igényes étterem.
A kiszolgálás rendben van , bár a pezsgő elfogyott a poharamból és többször jelezni kellett hogy kérek még .
Az ételek , kritikán aluliak, a palacsintának mondott tészta száraz kőkemény, a marha tatár minden csak nem az, a steak marha lapockából készül.
Én biztosan nem megyek oda mégegyszer !
Kiváló ma, 14:57családjával járt itt
De. . . annyira kedves, nem tolakodó volt az invitálás, hogy persze, üljünk csak le a fagyihoz (délidőben), és megláttuk az étlapot, így maradtunk, és nem csak fagylaltot rendeltünk. A meleg ételeket gyorsan kihozták. Szép adagok, frissek a frissensültek, jók az ízek, tökéletes a kiszolgálás.
ma, 14:47családjával járt itt
Szeretem ezt az éttermet. Szép helyen van, tóparton, fenséges kilátással a Bélkő-hegység szikláira. Nagyszerű kiránduló hely, egyébként. Az étterem egyszerű, egy nagyobb helyiséggel és belső söntéssel, sajnos a külső rész csak két asztalra padokkal korlátozódik, napernyővel. Ez utóbbi elég sivár, úgy tűnik, itt nem is szolgálnak fel ételt.
Kiváló ma, 14:36a párjával járt itt
Nagyon kedves, figyelmes fiatal lányok állnak a pult mögött, egyáltalán nem (Balatonnál sajnos szokásos) tolakodással ajánlják a friss, nagyon kívánatos házi sütiket. Igaz, nem teljesen "házi" a jelleg, inkább cukrászkészítmények, de ebbe ne kössünk bele. A lényeg, hogy sütik frissek, finomak, és termetesek.
119763
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4262 helyen első értékelőNépszerű író - 2500 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119763 feltöltött kép
ma, 10:46barátokkal járt itt
Következő megállóhelyünk a Városligetben, ahol jártunk már korábban is. Amikor a webes keresőbe beírtam, hogy "Zöld Küllő", elsőre nem a városligeti vendéglátóhelyet, hanem a névadó védett harkályféle főbb ismérveit kezdte felsorolni.
119763
Átlagos ma, 10:27barátokkal járt itt
Életem egyik meghatározó zenekarának első magyarországi koncertjét a csodálatos Magyar Zene Házában tartották. A ráhangolódás érdekében órákkal korábban megérkeztünk a Városligetbe.
Átlagos ma, 0:28egyedül járt itt
A szállás maga szuper volt közel volt a központhoz és a parthoz is minden pár percre volt tőle. Viszont ami elgondolkodtatna, hogy máskor is oda menjünk e az az, hogy szerintem nem fer bele hogy a szoba tele volt nagy fekete pókokkal és itt nem a sima mezei pókról a kaszas pókról beszélek, hanem nagy fekete pókok jöttek mindenhonnan elő.
tegnap, 23:07barátokkal járt itt
Hozzá kell tennem, hogy az adagok a vidéki éttermeknél szokásos elég nagyok voltak, amit aránylag gyorsan tálaltak fel (igaz, szinte nem volt vendég), a vidéki gasztronómiában szokásos ízekkel. Nem Gourmand minőség, de jó ízekkel, és a választék is meglepően széles volt.
tegnap, 22:48csoporttal járt itt
Ez vitathatatlanul nagy előnye a kicsit régies szállodának, hogy innen szinte minden látnivalóhoz könnyű sétával el lehet jutni. Elég csak kilépni a szállodából, és már a központban lehet érezni és élvezni a kisváros hangulatát. A szoba elfogadható, semmi nem hiányzott, de nem is nyújtott nagy élményt.