Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 58 városban járt márFelfedező - 157 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 302 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 22:30gyerekekkel járt itt
Harkányból látogattunk ide a gyerekekkel. A vár alatt volt parkolási lehetőség, azonban munkanapokon és szombat délelőtt fizetős. A várlátogatás kb. 2 óra, érdemes megnézni a rövid filmet is a vár történetéről. A gyerekek felpróbálták a sisakokat, sodronyinget, jót szórakoztak. Több interaktív elem is van.
Átlagos tegnap, 22:29a párjával járt itt
Az idén (2026) kétszer voltam ott. 100 km utaztam,mert kiakartam próbálni,mert sokan dicsérték. Az hogy fél órát álltunk a tüző napon az még hagyján. A kiszolgálás mosolytalan, a kérdésemre nem válaszoltak. Halászlét,hekket,és sülr kolbászt kértünk. A hekk hideg volt. A halászlé iztelen. Talán a kolbász az jó volt. Mind a kétszer igy jártunk. Soha többet nem megyek.
tegnap, 22:19gyerekekkel járt itt
Kellemes hely a siklósi várban, a teraszon csodás panorámával. Sajnos, a választék ételekből kicsi, talán több minden lehetne. Néhány sütemény árválkodott a pultban vasárnap kora délután, a muffin, amit választottunk, friss volt. Volt még jégkrém, kávé-tea, üdítő italok, sör. A kiszolgálók kedvesek voltak.
Szörnyű tegnap, 20:31a párjával járt itt
Évfordulónk alkalmából érkeztünk. Volt asztalfoglalásunk, de csordultig üres volt az étterem. . Sajnos nem olvastam el az értékeléseket a helyről mielőtt ide jöttünk, hogyha mindezeket látom, valószínű, hogy nem jövünk el. Tisztában voltunk az árakkal, természetesen a JÓ-ért nagyon szívesen fizet az ember szerintem.
Átlagos tegnap, 19:30a párjával járt itt
Megérkezéskor nem volt széf a szobában. A recepciós hölgy hozott egyet a 108as szobából. Itt ez a divat,hogy nem fix,hanem oda teszem ahova akarom. Zuhanyajtón 2 oldalt folyik ki a víz. Mosdó törött,WC papír tartó szétesőben. Klíma egy plusz állóventillátorral együtt hüti a szobát. Étteremben nagyon sok légy van,recepció felé nyitott.
Szörnyű tegnap, 18:20családjával járt itt
Hat fős családként ültünk be ebédelni. Nagyon sokat kellett várni. Dongtak a darazsak az étteremben, engem egy meg is csípet. Számla elszámolási panaszomnál a végén hiába kértem, nem kaptam panaszkönyvet. Az állítólagos üzletvezető a többi pincérrel összefogva degradált, hogy tanuljak meg olvasni és számolni. Senkinek sem javaslom a helyet.
Szörnyű tegnap, 16:04egyedül járt itt
Nem voltam még az üzletben viszont akárhányszor rendelek es a pisztaciabol többet kérek a pizzát és folyamatosan keveset adnak rá holott 1000ft fizetek ki és szinte sajnálják rá.
tegnap, 15:16egyedül járt itt
Nincs wellness részleg a hotelben. A strandon viszont külön fizetni kell érte.
Màs wellness hoteleknél ilyet eddig nem
tapasztaltunk.
Az ételeknél a 4 nap alatt minden nap volt olyan hús ami nem volt teljesen megsütve.

A fürdő egyébként rendben volt.
A személyzet kedves volt. A napközbeni ital fogyasztàsi lehetőség jó volt.
Átlagos tegnap, 14:37barátokkal járt itt
Sokadjára sokat kell várni, a személyzet pofákat vág mindenre. A pulton halomban áll a koszos pohár. Nem tudom hol csúsztak meg, talán kevés a felszolgáló. . . vagy nem érik utol magukat. Mindenkitől kérik az elnézést széles mosollyal fizetéskor, már majdnem groteszk.
Az ételek egész jók, de a lassúság miatt sokat veszít az értékéből.

Szörnyű tegnap, 14:09családjával járt itt
Sajnos csalódottan távoztunk. Az öcsém 10 éves, a nagyobb csúszdákon egyébként csúszhatott is, viszont pont azon a csúszdán nem engedték le, ami neki a legjobban tetszett, arra hivatkozva, hogy túl magas hozzá. Megértem, ha egy adott csúszdának vannak biztonsági előírásai, de ezt egy 10 éves gyerek számára elég nehéz megérteni, főleg úgy, hogy más, nagyobb csúszdákon használhatta a pályát.