Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1094 városban járt márFelfedező - 3449 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 71897 feltöltött kép
Jó ma, 14:55egyedül járt itt
A napokban az történt, hogy Mihályiban nem nagyon kaptam enni, miután nincs konyha meg szakács, ezért aztán átrándultam a szomszéd faluba, Kisfaludra, hogy akkor majd ott, ott is van vendéglő, az egyik csak működik. A két falu egyénként összeér. Tehát pár perc és egy új kísérlet.
Halász Vendéglő, KisfaludHalász Vendéglő, KisfaludHalász Vendéglő, KisfaludHalász Vendéglő, KisfaludHalász Vendéglő, KisfaludHalász Vendéglő, KisfaludHalász Vendéglő, KisfaludHalász Vendéglő, KisfaludHalász Vendéglő, KisfaludHalász Vendéglő, Kisfalud
Még több kép (7 db) >>
Kihagyhatatlan ma, 12:05egyedül járt itt
Mit csináljunk, ez két külön templom, bár élmény szempontjából inkább összevonnám a kettőt. Két kis templom sorakozik egymás mögött Edvén, melyiket nem látogatnád meg? Persze, hogy mindkettőt Először örömmel és barátsággal megszemlélte a fehér evangélikust, aztán megköszöntem szépen, és átsétáltam a katolikus templomba, ahol egy másik úr várt, más kulccsal, más felekezet, ugyebár ez lenne az.
Őrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, EdveŐrzőangyalok Templom, Edve
Még több kép (14 db) >>
Kihagyhatatlan ma, 11:45egyedül járt itt
Döngettem dél felé a hazán, hogy végre lássak is valamit Magyarországból, aztán csak úgy magamtól hülyénke gyerekdalokat farigcsáltam, hogy bárki látja, itt egy medve, akinek most jó a kedve stb. És akkor ott termett Edve. Ezt nem láttam jönni, meg is lepett. Nem vicc? Nem ám!
Evangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, EdveEvangélikus templom, Edve
Még több kép (14 db) >>
119981
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4276 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119981 feltöltött kép
Jó ma, 10:45egyedül járt itt
Lakásunktól pár percnyi gyalogos távolságra lévő munkahelyi menza, amely nyitva áll külsős vendégek számára is. Érdekes módon itt még korábban nem ettem, a közös bejárattal mellettük lévő Salad Boxban is csak sok évvel ezelőtt. Mivel ritka módon home office-ban dolgoztam, így az internet segítségét kérve kértem javaslatot az ebéd helyszínére.
119981
Kiváló ma, 10:19egyedül járt itt
"A Tamp & Pull több mint 10 éve egy biztos pont a budapestiek életében, ha kávéról van szó" - ez egy idézet egy gasztronómiai témájú cikkből, amivel én is abszolút egyet tudok érteni. A Corvinus Egyetem közelében lévő Tamp & Pull ferencvárosi kávézója a hazai újhullámos kávékultúra egyik első meghatározó szereplője a mai napig, tulajdonosa Molnár Attila többszörös barista bajnok.
Kiváló ma, 9:56barátokkal járt itt
Kellemes "Cafe del mar" zene, isteni illatok, kedves személyzet. A meleg brunch fogások nagyon finomak, a Cézár saláta végre eredeti recept alapján készül. Az adagok bőségesek. A cseresznyés pite olyan ízű, mintha most szedték volna a kertben a cseresznyét, omlós, krémes, nagyon finom. A forró kávé a hideg kemény tejhabbal isteni élmény.
Kihagyhatatlan ma, 9:10a párjával járt itt
A hétvégén voltak a Kulturális Örökség Napjai, ennek keretében jutottunk be több helyre is, ami egyébként zárva tart. Az egyik hely pl. a Prónay kastély, de itt van rögtön mellette az evangélikus templom is, ami most az összes ajtaját minden irányban nyitva tartotta és várta az érdeklődőket.
Acsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, AcsaAcsai Evangélikus Templom, Acsa
Még több kép (42 db) >>
Kiváló ma, 8:28a párjával járt itt
Nagyon szuper szálloda. Kedves személyzet nagyon finom változatos ételek.
Biztos hogy visszatérünk hamarosan.
Kiváló ma, 7:10kollégákkal járt itt
Alapból a kedvenc helyem volt, de az egyik pultban dolgozó hölgy sem segítőkész, se nem kedves sem türelmes volt. Szőke, kicsit idősebb, remélem el lesz vele beszélgetve mert nem lehet így viselkedni a vendéggel/vásárlókkal. Aki a pultban van, ahhoz fogják hasonlítani a boltot a vásárlók és így egy nagy 0 lenne, elnézést ha elkap az indulat.
Átlagos tegnap, 23:44a párjával járt itt
Már Acsára menet kiböktem magamnak ezt a rejtélyes kápolnát, azán mondtam is, hogy majd visszajövet megállok. Egy dolog megnézni, meg egy másik dolog utána nézni, mi ez itt és hogyan vagy miért került ide? Nos, csak annyi, hogy voltak vad viharok, jégesők, borászok fogták is a fejüket, hogy jaj, mi lesz, oda a termés, aztán valami szent csak megmentette azokat szőlőket, hát talán éppen Téglaházi Szent Mária Magdolna.
Téglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, Penc
Még több kép (6 db) >>