Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

1927
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3221 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65508 feltöltött kép
ma, 14:11egyedül járt itt
Röpke séta egy evés után a Corvin negyedben ezt eredményezte. Benéztem a körútról a Práter utcába, hát hop, ot termett egy pub, a saroktól pár lépésnyire. Megnéztem kívülről, mindenféle ígéretes sörök látszottak kibontakozni, betérülvén egy nem túlzottan barátságos fickó fogadott a pultban, viszont körülötte elég szép italkínálat.
Práter Pub, BudapestPráter Pub, BudapestPráter Pub, BudapestPráter Pub, BudapestPráter Pub, BudapestPráter Pub, BudapestPráter Pub, BudapestPráter Pub, BudapestPráter Pub, BudapestPráter Pub, BudapestPráter Pub, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 273 városban járt márFelfedező - 4070 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115048 feltöltött kép
Kiváló ma, 11:18egyedül járt itt
A MERON egy román tulajdonban álló speciality kávézó lánc, amely Romániában már a 10. születésnapját ünnepelte. Magyarországra pár évvel ezelőtt jöttek át, amikor is az Arany János utcai M3 metrómegállónál nyitották meg az első itteni kávézót. A hálózat a közelmúltban egy újabb hazai egységgel bővült, mégpedig a Kálvin tér és az Egyetem tér között.
ma, 10:39egyedül járt itt
Megint beütött, hogy poszt, hirdetés van, neten meglát, húú, új étterem, és az ittjartam-zombi működésbe lép, indul, kényszereszik. A szenvedélybetegség sokszor rosszabb, mint himlő vagy a vérhas. Óvakodj tőle! Tehát értesültem erről a helyről, és csapot-papot félbehagyva utaztam is.
Naxos Corvin, BudapestNaxos Corvin, BudapestNaxos Corvin, BudapestNaxos Corvin, BudapestNaxos Corvin, BudapestNaxos Corvin, BudapestNaxos Corvin, BudapestNaxos Corvin, BudapestNaxos Corvin, BudapestNaxos Corvin, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Érdekes ma, 8:21barátokkal járt itt
Nyáron a pilisszentiváni Csali Csárdában ettünk, amely közvetlenül a Bányató partján található. A teraszról nézegettük a kis tavat, s ebéd után jól esett a tó körbesétálása. Útközben vadkacsákkal, valamint a tóban boldogan játszó kutyával is találkoztunk.
tegnap, 23:26egyedül járt itt
Tompultam a Tompán végig, aztán csak akadt egy kis becsalogató tábla, befékeztem erre a jószóra, hogy ha éppen elhagyott a pasim vagy a csajom, akkor ide. . . bementem, de közben eszembe jutott, hogy most per pillanat nem is hagyott el senki, de ha már itt vagyok, akkor jó lesz, igyunk valamit.
Tompa Angyal Bisztró & Kávézó, BudapestTompa Angyal Bisztró & Kávézó, BudapestTompa Angyal Bisztró & Kávézó, BudapestTompa Angyal Bisztró & Kávézó, BudapestTompa Angyal Bisztró & Kávézó, BudapestTompa Angyal Bisztró & Kávézó, BudapestTompa Angyal Bisztró & Kávézó, BudapestTompa Angyal Bisztró & Kávézó, BudapestTompa Angyal Bisztró & Kávézó, BudapestTompa Angyal Bisztró & Kávézó, BudapestTompa Angyal Bisztró & Kávézó, BudapestTompa Angyal Bisztró & Kávézó, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Kiváló tegnap, 12:51egyedül járt itt
Nos, nem csak a fine dining éttermekben lehet katartikus gasztronómiai élményekhez jutni, más útja is van annak. . . tegnap például a pislogás, szemkimeresztés, szájnyalogatás stb. szintjére jutottam a Tompa utcai ukrán étteremben. Igor Mischenko valóban egy zseni. És ahogy a kínai éttermekben a biztos pozitív jel, ha a kínaiak odajárnak enni, itt is az, mert az ukránok meg idejárnak.
Mischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, BudapestMischenko Kitchen, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Kiváló tegnap, 8:16a párjával járt itt
Mindennel elégedettek voltunk. A foglalást, bejelentkezést interneten is lehetett intézni. Nagyon kedves, segítőkész a személyzet. A szobában volt nespressogép és az ágy is kényelmes, nagy. A kétszemélyes paplan kicsit zavart, itthon nem így alszunk. A wellness mindent kielégítő, sok élményelemmel, kétféle gyógyvizes medence, szaunák -nem volt tömeg.
Szörnyű tegnap, 6:23a párjával járt itt
A Január 21-i menürendelésünk igazi különlegesség volt: sikerült megtapasztalnunk, milyen érzés egy olyan ételt várni, ami soha nem érkezik meg. 13 órakor még kedvesen közölték, hogy már úton van, ami valószínűleg igaz is csak épp nem hozzánk, vagy nem azon a napon.
Kiváló 2026. január 26. 22:20egyedül járt itt
A Gringos Amigos talán az első mexikói étteremlánc volt Budapesten, ez volt az első éttermük itt a XII. kerületben, az Alkotás úton, amely több mint 10 éve, 2013-ban nyitott meg. Azóta lényegében a hely profilja, azaz a népszerű mexikói konyha nem változott, bár az utóbbi 1-2 évben a konkurencia növekedett több új hely megnyitása által.
Átlagos 2026. január 26. 21:31barátokkal járt itt
Felújított, fiatalos büfé a Római parton, amely dekorációjában a tengerpartot, de legalább egy balatoni strandot idézett meg. A pultnál kell rendelni és fizetni, nincs asztalszerviz. A sétány Duna felőli oldalán van egy viszonylag nagy, több asztalos teraszuk, ami igazán hangulatos. A terasz tetszett meg alapvetően, ezért is álltunk meg itt.