Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2037
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1057 városban járt márFelfedező - 3318 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67895 feltöltött kép
Érdekes ma, 12:56egyedül járt itt
Gödöllőnek két kálváriája is van, az egyik a máriabesnyői kegyhelyen, a másik meg az Erzsébet ligetben, ezért aztán meg is különböztetik névvel, ez a Grassalkovich-kálvária. Mondom, bent van az Erzsébet parkban, látszólag olyan ok nélkül. Nem ez a park főiránya, csak úgy mellékesen van itt, egy viszonylag periférikus helyen.
Grassalkovich-kálvária, GödöllőGrassalkovich-kálvária, GödöllőGrassalkovich-kálvária, GödöllőGrassalkovich-kálvária, GödöllőGrassalkovich-kálvária, GödöllőGrassalkovich-kálvária, GödöllőGrassalkovich-kálvária, GödöllőGrassalkovich-kálvária, GödöllőGrassalkovich-kálvária, GödöllőGrassalkovich-kálvária, Gödöllő
Még több kép (7 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt márNépszerű író - 29 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Gyenge ma, 12:01üzleti partnerrel járt itt

Nagyon szerettük ezt az éttermet! Most nagy csalódás. Velő fél csontban: szinte semmi velő, tetején valami savanyított csírával, élvezhetetlen. Vadasmarha, nem is emlékeztet, a megszokott ételre, vacak. Marhapörkölt, ennek sincs köze a megszokott ízleteshez, nagyon kevés. Rántott velő, összekeverték valami összetartó anyaggal, elvette a velő ízét.
Érdekes tegnap, 23:35egyedül járt itt
Gondoltam, hogy én is szeretem, ahogy ők szeretik egymást, vagyis szerették, és teljesen jó ilyen párt találni a sok marcona, üvöltöző meg kardokkal, puskákkal hadonászó hadfi között, a szép, pozitív üzenetek nem annyira népszerű témái az emlékműveknek, a legtöbbször inkább a halál, elmúlás meg a hősködés.
Nagy Sándor és Kriesch Laura szobra, GödöllőNagy Sándor és Kriesch Laura szobra, GödöllőNagy Sándor és Kriesch Laura szobra, GödöllőNagy Sándor és Kriesch Laura szobra, GödöllőNagy Sándor és Kriesch Laura szobra, GödöllőNagy Sándor és Kriesch Laura szobra, Gödöllő
Még több kép (3 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 106 városban járt márFelfedező - 188 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5140 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 22:23csoporttal járt itt
Ezzel a címmel szerveznek vezetett bejárást a Budai Várséták programok keretében az újjáépített Királyi Lovarda bemutatására. Egy ilyen sétán vettünk részt múlt vasárnap, amiért is az időben történő regisztráció mellett fejenként 6500 forintos jegyárat fizettünk.
Átlagos tegnap, 21:29egyedül járt itt
Semmi szenzáció, mindössze annyi, hogy felteszem az itteni tárképre. Szóval már egy jóideje van egy viszonylag új KFC a Soroksári úton, párszor elmentem már előtte, most meg, egy esős napon úgy döntöttem, hogy fék, berongyolok és eszem egyet, ideje volt aznap már enni is. . .
KFC - Soroksári út, Budapest, BudapestKFC - Soroksári út, Budapest, BudapestKFC - Soroksári út, Budapest, BudapestKFC - Soroksári út, Budapest, BudapestKFC - Soroksári út, Budapest, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kiváló tegnap, 16:57barátokkal járt itt
Örültünk volna, ha több akasztó, fogas lett volna elhelyezve a szobában, a bejárat mellett, és a fürdőszobában is, mert az esőtől elázott kabátot, a wellnessben átnedvesedett nagy törülközőket, és köntösöket nem tudtuk hová tenni. A kád fölött is praktikus lenne néhány akasztó, amiről a kádba csöpöghet a vizes fürdőruha.
Érdekes tegnap, 12:17egyedül járt itt
Mária Terézia kedvéért besétáltam a kastélyparkba, mert hát mégis eléggé idekapcsolódik személye a Grassalkovichokhoz, jobban, mint Názáreti Máriáé, a Habsburg királynő emelte fel a köznemességből és tette az ország leggazdagabb családjává a nevezetteket. Persze, ehhez hűség is kellett az idegen hatalomhoz, és akkor ez volt a meggazdagodás biztos útja.
Mária Terézia szobor, GödöllőMária Terézia szobor, GödöllőMária Terézia szobor, GödöllőMária Terézia szobor, GödöllőMária Terézia szobor, GödöllőMária Terézia szobor, Gödöllő
Még több kép (3 db) >>
Átlagos tegnap, 11:56egyedül járt itt
Megnézheted, vagy el is kerülheted, ez egy barokk Mária-oszlop, nekem gödöllői szoborsétám része, de senkinek nem lesz semmi baja, ha ezt nem keresi meg a városban. A kornak megfelelő indíttatás, sok város használta a jelképet arra, hogy a bajokat megszüntesse, a közeledő csapásokat meg elhárítsa.
Mária-oszlop, GödöllőMária-oszlop, GödöllőMária-oszlop, GödöllőMária-oszlop, Gödöllő
Még több kép (1 db) >>
Kiváló tegnap, 8:38a párjával járt itt
Egy kellemes wellness kiruccanásra számítottunk hét közben, és meg is kaptuk amit vártunk. A személyzet barátságos és készséges volt, az étkezés bőséges és változatos. A kilátás pazar volt a füredi medencére és a Tihanyi apátságra. A sétahajózás, ami az árban volt, is parádé volt a Kelénen, a Balcsi legöregebb hajóján. Jól éreztük magunkat, köszönjük!
Kiváló tegnap, 8:04a párjával járt itt
Kedves, udvarias kiszolgàlàs minden területen! Az ellàtàs kivàló volt, mèg az ebèd is nagyon vàlasztèkos, finom ,ízletes. Nagyon örülök ,hogy teljes ellàtàssal tudtunk foglalni. Figyelmes szemèlyzet, ès a tisztasàg is rendben volt!