De az is lehet, hogy van valahol ország, ahol Hungarisch étteremben lehet knédlit meg csevapcsicsát is kapni. Szóval ez a Khan már egy ideje szerepel a legjobb ázsiai éttermek listáján, nem is tévesztendő össze mindenféle tákolmány büfékkel. Amúgy valahol egy bánatos lakótelep tövében van a világvégén. Fekete cuccban vannak a felszolgálók és a szakácsok is, Ha van olyan, hogy gyászhuszár, akkor biztos van gyászpincér is. Egységesek annyiban, hogy se magyarul, se angolul nem beszélnek jól, de valami szerencsétlenkedéssel megoldottunk mindent. Tök üres volt az étterem, arra a kérdésre, hogy egyedül vagyok-e, rátereltek egy asztalra, ami a leghülyébb helyen volt, egy oszlop mellett, és alig lehetett a széket kihúzni, nem volt hely. Aztán közös kalákában arrébb cipeltük kicsit az asztalt. Pho-t rendeltem, meg pad thai jellegű rizst polippal. Igényesen tálalnak, az étel is minőségi. Nagy evészetet csaptam, a végére jöttek páran mások is, egy neveletlen tahó sapkában, kabátban, kutyával az asztalon, kihúzta a székét a szűk folyosóra, nem lehetett eljárni a mosdó felé. Megküzdöttünk. A WC-n az az érdekes, hogy nincs felirat az ajtón, meg belül sincs. hogy melyik a férfi melyik a női. Talán gendersemleges. Na, de összességében ez egy tényleg jó étterem, és ehhez mérten borsos ára is van, egy leves, egy második fogás, semmi extra, meg egy khan tea már a 16000 forintot közelíti, erre jön még az orrod alá nyomott borravaló-kérés is. Szervizdíj is van, borravaló is van. Az étterem viszont jó.