Két fő ételt kínálnak, palacsintát, illetve gíroszt, mi az elsőt teszteltük, tekintve, hogy húsételeket már más helyeken magunkba tömtünk. Közel 120 féle sós és édes óriáspalacsinta közül lehet választani, mindenféle érdekes és kreatív csodákat készítenek, öntetekkel, gyümölcsökkel, szórással, ki hogy szereti. 40 cm-es átmérőjű óriáspalacsintákat sütnek 1690 Ft-tól kezdődő árfekvésben, de a Prémium palacsinta már 3590 Ft. Igazi kalóriabomba! Szintén kapható náluk az utóbbi időben trendi felhőpalacsinta, ami én ázsiai bubble teázóban láttam először, de most már Budapesten is kapni pár helyen. Cegléden talán a Mákvirág az első, akik elkezdték ezt is készíteni ezt a japán stílusú, rendkívül könnyű, habszerű szuflé palacsintát. Az amerikai palacsintát juharsziruppal vagy Nutellával és banánnal kérhetjük (2390 Ft). Glutén-, cukor- és szénhidrát mentes palacsintákat is kapni náluk. A gírosz fronton a görög vonalat képviselik, a hús mellé répasalátát, tzatzikit kínálnak. Ha jól láttam, alkoholt nem tartanak, a palacsinta mellé kávé, limonádé vagy Matcha dukál.