Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

120214
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4278 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 120214 feltöltött kép
Átlagos ma, 14:14egyedül járt itt
Viszonylag új hely. A Szent István körút és a Jászai Mari tér közötti szakaszon már eddig is volt több, meghatározó, évek óta működő gírosz/kebab lelőhely, gondoljunk csak az egyik első Szerájra, az Antalyára vagy akár a Nyugati térnél lévő Melissára, hogy csak a nagyobb, ismertebb neveket említsem.
71971
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1105 városban járt márFelfedező - 3473 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 71971 feltöltött kép
Kiváló ma, 13:15egyedül járt itt
A Fúzió név azt rejti, hogy a Sárközi Ákos nevével jelzett két étterem közösen lép pályára a Time Out Marketen. Én élvezem az ilyent, én vagyok az evő vevő, hát csak odamegyek, aztán körbeforgok és választok. Most az új miatt mentem oda, egyik nap elvertek a bejárattól a biztonsági őrök, hogy zártkörű van, de másnap bejutottam.
Érdekes ma, 12:48egyedül járt itt
A vönöcki Karátsony kastélyt már csak megnézi az ember, ha erre jár, nem? Szép, békés őszi délután, szülők kocsival mennek a gyerekekért óvodába, iskolába, aztán itt a kastélypark körül erednek szóba egymással. Pár nagyobb gyerek iszonyúan trágárul ordítozva focizik az ősfák alatt.
Karátsony-kastély, VönöckKarátsony-kastély, VönöckKarátsony-kastély, VönöckKarátsony-kastély, VönöckKarátsony-kastély, VönöckKarátsony-kastély, VönöckKarátsony-kastély, VönöckKarátsony-kastély, VönöckKarátsony-kastély, VönöckKarátsony-kastély, VönöckKarátsony-kastély, VönöckKarátsony-kastély, VönöckKarátsony-kastély, VönöckKarátsony-kastély, Vönöck
Még több kép (11 db) >>
Kihagyhatatlan ma, 11:46egyedül járt itt
Berzsenyi Dánielről neked is mindig Nikla jut az eszedbe, igaz? A niklai remete (pedig oda se mentél el) Szóval nekem nem, nekem inkább Szombathely, a nagy Berzsenyi szobor, meg, hogy a város kissé magáénak tekinti a költőt. Miért? Hát ez itt Kemenesalja, Vas megye. Itt született, ebben a házban.
Berzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, EgyházashetyeBerzsenyi Dániel Emlékmúzeum, Egyházashetye
Még több kép (22 db) >>
Kiváló ma, 8:19a párjával járt itt
Csendes helyen található a szálloda.
Nagyon kellemes,pihenésre alkalmas.
Mi 2 éjszakát töltöttünk itt.
A reggeli,vacsora választékos . A személyzet kedves, segítőkész..
Érdekes ma, 0:03egyedül járt itt
Értekeztem a nagyköcski oszlopos-timpanonos harangtoronyról, tegyük mellé a kisköcskit is. Kisköcsk meg Nagyköcsk 1939-ben lépett frigyre, azóta is elválaszthatatlanok. A kisköcski harangtorony a kisköcski iskolakápolnával lenne azonos? Szóval, volt itt egy evangélikus harangtorony. Nyilván a szlovák lakosság szájaíze szerint.
Kisköcski iskolakápolna, KöcskKisköcski iskolakápolna, KöcskKisköcski iskolakápolna, KöcskKisköcski iskolakápolna, KöcskKisköcski iskolakápolna, KöcskKisköcski iskolakápolna, KöcskKisköcski iskolakápolna, Köcsk
Még több kép (4 db) >>
Érdekes tegnap, 23:14egyedül járt itt
Valaha volt a Nagyköcsk meg a Kisköcsk most már úgy egybevannak, vagy összenőttek, de harangtornyuk az külön volt, meg most is külön van. De ilyen nem nagyon láttál, mint a nagyköcski építettek elé egy klasszicista oszlopos bejáratot, timpanonnal. mondjuk azt, hogy a torony a klasszicista és a népi építészet ötvözetének jellegzetes, bájos példája.
Nagyköcski harangtorony, KöcskNagyköcski harangtorony, KöcskNagyköcski harangtorony, KöcskNagyköcski harangtorony, KöcskNagyköcski harangtorony, KöcskNagyköcski harangtorony, KöcskNagyköcski harangtorony, KöcskNagyköcski harangtorony, Köcsk
Még több kép (5 db) >>
Érdekes tegnap, 21:37egyedül járt itt
Ez úgy volt, hogy amikor a hosszú erdőből benyomultam Ivánba, az első kanyarban rögtön feltűnt ez a színes dolog, talán csillogott-villogott, de valahogy mint a gyerekkor kaleidoszkópja. Várj itt, mondtam az autónak, miután kikötöttem legelni, és megvizsgáltam a színpompát. Petőfi itt is? Petőfi mindenhol járt, hol nem?
Petőfi-emlék, IvánPetőfi-emlék, IvánPetőfi-emlék, IvánPetőfi-emlék, IvánPetőfi-emlék, IvánPetőfi-emlék, IvánPetőfi-emlék, Iván
Még több kép (4 db) >>
Jó tegnap, 21:08egyedül járt itt
Ez úgy volt, hogy Sárközi Ákost akartam megízlelni, ha már beköltözött a Time Out Marketre ő is, és lelkesen spuriztam volna fel a lépcsőn, amikor a biztonsági őr nono, coki te, elkapott és eltanácsolt, hogy zártkörű cucc van megint, felmenni nem lehet. Ez már vagy háromszor fordult elő, de honnan a fenéből kéne nekem azt előre tudni, hogy ez mikor van és miért?
Hanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, BudapestHanami Restaurant, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Érdekes tegnap, 19:50egyedül járt itt
Nos, Répceszemerén ez volt a fék oka, az evangélikus harangtorony. De nem csak ez. Önmagában vékony hír, hogy van egy evangélikus harangtorony a faluban, 1803-ban épült, a nagyobb móka, hogy nem lehet bemenni, nincs is hová, ez egy olyan harangtorony, ahol kintről harangoztak, látod is a kötelet.
Evangélikus harangtorony, RépceszemereEvangélikus harangtorony, RépceszemereEvangélikus harangtorony, RépceszemereEvangélikus harangtorony, RépceszemereEvangélikus harangtorony, RépceszemereEvangélikus harangtorony, RépceszemereEvangélikus harangtorony, RépceszemereEvangélikus harangtorony, RépceszemereEvangélikus harangtorony, Répceszemere
Még több kép (6 db) >>