Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3996 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113522 feltöltött kép
ma, 12:19kollégákkal járt itt
Újabb éttermet nyitott az Indigo Express indiai ételeket kínáló lánc, ezúttal az Allee Bevásárlóközpontban. Bejárat a Váli utca felőli parkos részről. Korábban a Greenhabit vegetáriánus étterem működött itt, szerintem az is nagyon jó volt, népszerűnek is tűnt, így nem tudom, mi lehetett a váltás oka.
Szörnyű ma, 0:02családjával járt itt
Sajnos nagyon rossz tapasztalatunk volt a kiszállítással. A rendelést 13:00-kor adtuk le, az étel végül csak 16:40 körül érkezett meg. Közben többször próbáltuk elérni az éttermet telefonon, hosszú ideig sikertelenül. Amikor végre sikerült kapcsolatba lépni velük, azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a futár már járt nálunk, de nem ért el minket, miközben végig otthon voltunk, és a csengő sem szólt.
Art Pub Étterem, BudapestArt Pub Étterem, Budapest
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3204 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65014 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 22:20egyedül járt itt
Szóval az úgy volt, hogy Véménden jöttem-mentem, keresgéltem a hely szellemét, a látnivalókat. Az egyik szembetűnő, ez talán megért volna egy külön szócikket, az a rengeteg sváb feszület. Mindenfelé látszik a faluba, és mind un. svábkék. Ez egy tipikus világoskék szín, kifejezetten a svábok használják, és itt találtam a legtöbbet.
Székelykapu, VéméndSzékelykapu, VéméndSzékelykapu, VéméndSzékelykapu, VéméndSzékelykapu, VéméndSzékelykapu, VéméndSzékelykapu, VéméndSzékelykapu, VéméndSzékelykapu, VéméndSzékelykapu, Véménd
Még több kép (7 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 279 városban járt márFelfedező - 352 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2899 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 16:53a párjával járt itt
A Szabadság utca 70. számnál lehet felmenni pár perc alatt a romhoz. A román stílusu templomot a XIII.század elején építették és a XVI.században sajnos szinte el is pusztult. A romot árok veszi körbe és kerítéssel is védik. Így is szép látványt nyújt a falu legrégibb emléke.
Kihagyhatatlan tegnap, 16:43a párjával járt itt
Vitányvár romjai messziről is meredeznek az Ég felé. A rugógyártól sáros terepen gyalogoltunk fel a várba, melynek első írásos emléke 1324-ből való. Királyi vár lehetett. A gondot mindig az okozta, hogy nem volt kútja, így a török elleni harcok idején sokszor cserélt gazdát. 1598-ban felrobbantották, nehogy török kézre kerüljön.
Érdekes tegnap, 15:28a párjával járt itt
Sukoró, Borjúvölgy utcától mentünk fel a várhoz melyből mára csak sáncrészek láthatók. A régészeti ásatások nyomán bronzkori településnyomokat fedeztek fel, így a sáncok kialakulását is e korra vélik. A leletekben bronz, kő, csont és agancseszközök voltak, ezért a telepet Kr. e. 1400-1200-ra gondolják a kutatók. Jó volt ide feljönni, mert így is érdekes hely.
tegnap, 15:23a párjával járt itt
Szép és kellemes és tiszta a panzió. Kapun belül tágas parkolóval rendelkezik. A szoba normál méretű, több napra is megfelelő szállás. Az ágy kényelmes volt. Reggeli svédasztalos, így mindenki talált magának megfelelő ételt. Szállásadónk egy kedves hölgy volt. Segített teát készíteni a napi túránkhoz.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 67 városban járt márFelfedező - 88 helyen első értékelőNépszerű író - 22 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2896 feltöltött kép
tegnap, 14:10családjával járt itt
Utolsó Hunguest szállodák egyike ahol még nem jártunk. Egy kissé retró, még kulcsos szobák vannak. Előnye, hogy folyosón, a kövesút alatt, át mehetünk a fürdőbe. A szobák egy részében most cserélik az ablakokat. Igazából a törölközőket és fürdőköpenyeket is lecserélhetnék, mert szakadtak voltak.
Hunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, Zalakaros
Még több kép (34 db) >>
Szörnyű tegnap, 13:44a párjával járt itt
Na ez az a hely, amit nem ajánlok. Igaz, hogy közel van a gyulai fürdőhöz, de zajos a körforgalomnál. Az emeleten voltunk, a bejárati ajtó alján egy ujjnyi rés, sajnos így a szomszéd zaja, ételszaga teljesen átjött. Na fürdőszobát ilyen penészeset se láttam még, szerencsére csak egy éjszakát töltöttünk ott.
Dávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, Gyula
Még több kép (9 db) >>
tegnap, 8:06a párjával járt itt
Évek óta ide járunk és eddig mindennel meg voltunk elégedve. A konyha és a borok most is kiváló volt. Viszont csökkent kicsit számunkra ez a pozitív vélemény,mivel az új rövid hajú recepciós hölgyből hiányzik a kedvesség. A wellness részlegen üzemen kívül volt egy medence és egy gőzkabin,ami nem baj,csak érdemes lenne jelezni a webhelyen vagy foglaláskor.