Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Szörnyű ma, 18:10gyerekekkel járt itt
Igazi retro Balatoni "étterem". A rántott hal valami zsírcsomó. A többi meg.... Hagyjuk is. Ehető, de kb ennyi. Inkább egy lángos. Ha választani lehet akkor inkább egy szendvics.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt márFelfedező - 11 helyen első értékelőNépszerű író - 27 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
ma, 14:48családjával járt itt
A környezet nagyon szép. A kiszolgálás átlagos. Az étel ára kifejezetten jó. Két személyes tálat ettünk, megfelelő volt a mennyiség, a tálalás is szép volt. Gyorsan meg is érkezett, jól is laktunk, de semmi különleges. Látszott a vendégek számán is, hogy nem egy felkapott étterem, mert amikor megérkeztünk, mi voltunk az egyetlen vendég.
Kihagyható ma, 14:38családjával járt itt
Zsúfolt és drága. A víztől kiszáradt a bőröm - pedig évtizedek óta járok fürdőkbe, de ilyet még sehol nem tapasztaltam.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4233 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118315 feltöltött kép
ma, 11:02gyerekekkel járt itt
A Civitas Hotelben 4 éjszakát töltöttünk, a szállás mellett reggelit is kaptunk. Az éttermen belül a földszinten található az ízlésesen, fiatalos színvilággal berendezett, nem zsúfolt, barátságos étterem. Tetszett, hogy napközben mindig volt kikészítve kancsóban limonádé, víz és egy kis sütemény, ha éppen valamelyik vendég szeretett volna bekapni 1-2 falatot.
ma, 10:49gyerekekkel járt itt
Megkezdődött a várva várt nyári szünet, ami azt is jelentette számunkra, hogy ismét Sopronba utaztunk, mert innen csillagtúra szerűen gyorsan elérhettük a tervezett helyszíneket: az osztrák oldalon a Familienparkot a Fertő-tónál, illetve Parndorf Outlet bevásárlóközpontot. Sopron látnivalói, múzeumai közül is többet megtekintettünk.
Kiváló tegnap, 23:28egyedül járt itt
Nagyon tetszett a személyzet kedvessége a szálloda valamennyi területén. Nagyon figyelmes és segítő kész volt mindenki. Nekünk változatosak és finomak voltak az ételek. Inkább a magyaros ételek voltak a jellemzőek, de mi szeretjük ezt. Mindenki megtalálhatta a számára megfelelő ételt. A mi szobánk kényelmes volt és tiszta.
Kiváló tegnap, 22:58gyerekekkel járt itt
Tökéletes ételek, hangulat es a kiszolgálás sokak számára példaértékű lehetne
Ilyen az igazi vendeglátós.Koszonjuk a mai estét
2026.07.13
Átlagos tegnap, 15:53családjával járt itt
A belépőjegy váltásnál,a pénztárnál kedves,segítőkész volt a hölgy. A fürdő átlagos. Én személy szerint a kajáldákat keveseltem, hiányoltam a kürtös kalácsot, lángost.
tegnap, 15:47családjával járt itt
A terasz hangulatos,szép. Átlagos süteményeket ettünk, finomak voltak.A kiszolgálás átlagos volt.
Kiváló tegnap, 15:42családjával járt itt
Nagyon kedves, illedelmes pincérek. Telt ház volt, még sem kellett sokat várni a vacsoránkra. Finom, ízletes ételek,kiadós adagok. Jól lakottan, elégedetten távoztunk.
Csülök Csárda, Esztergom