Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 35 városban járt már2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 224 feltöltött kép
Jó ma, 15:55barátokkal járt itt
Négy napot töltöttünk barátokkal a Zemplénben. Az erdők már felvették színes ruhájukat, amerre jártunk őzek ugrándoztak az út mellett. . . A hely jellegét tükrözte, hogy szállásunk tetején nem kakas, hanem szélszarvas mutatta honnan fúj a szél. Sokat túráztunk, a környéken, voltak kultúrprogramok, és bort is kóstoltunk persze csak a hely jellege miatt.
Jó ma, 15:16barátokkal járt itt
Négy napot töltöttünk barátokkal a Zemplénben. A találkozási pont a Lebujban volt. A közelben lakó barátom ajánlott 5 éttermet, ahol jókat ehetünk. Nekünk a Lebujra esett a választásunk. Az étteremben kellemes meleget varázsolt a hatalmas cserépkályha. A személyzet kedvesen gyorsan tett eleget kéréseinknek, a rendelésünket színtidőn belül hozták.
Szörnyű ma, 14:42a párjával járt itt
Pihipakkos utalvánnyal töltöttünk itt két éjszakát a férjemmel, aki karácsonyra kapta ezt a " borkalandot". Akkor olvastuk sajnos a véleményeket, amikor már lefoglaltuk, így nyilván volt egy képünk a hotelről, de úgy voltunk vele, hátha jó lesz. Sajnos nem kellett pozitívan csalódnunk.
Kiváló ma, 14:01családjával járt itt
Kellemes hangulatú, családias étterem. Finom és bőséges ételek, kedves kiszolgálás. Ha Zsámbékban jártok, térhetek be ide. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Szörnyű ma, 9:31barátokkal járt itt
Csak azért adok egy csillagot mert mínusz nincs. A személyzet idegbeteg, a már kiválasztott szobát alig akarta kiadni, mert egy drágábbat akart ránk sózni. Bármit mondtunk neki, baja volt vele. Nem tudom hogy van még nyitva a hely.
120782
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4297 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 120782 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 23:04gyerekekkel járt itt
Az Ógabona téren lévő Rockline pubba készültünk, ahol már korábban jártunk, s mivel tetszett a hely, így az objektum ismételt felkeresése mellett döntöttünk. Általában a másik irányból, a Tűztorony felől szoktunk erre jönni, így korábban nem tűnt fel ennek a szobornak a létezése. De most itt volt, így megérdemel egy kis figyelmet ő is.
120782
Kihagyhatatlan tegnap, 21:48egyedül járt itt
A legújabb Kolodko Mihály szobrocska! A művész visszatért a Városligetbe, ahol voltak már korábban is aprócska alkotásai, sajnos mindkettő eltűnt (Drakula gróf, piszoár), reméljük, a többi nem fog erre a szomorú sorsra jutni. Zsigmondy Vilmos miniszobra a Széchenyi fürdő előtti parkos rész egyik zöldre festett oszlopának tetejére került, a Kós Károly sétány felöli oldalon.
Kolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló tegnap, 18:00családjával járt itt
Nagyon hangulatos hely, ízletes, nagy adag ételek, jópofa, figyelmes pincérek. A kinti grillező nagyon jó ötlet, az egész kertet belengi a sülő húsok illata, a látvány ínycsiklandó.
Kiváló tegnap, 15:23gyerekekkel járt itt
Szuper minőségi alapanyagokból, professzionálisan készült friss és szezonális ételek! Prémium ízek kedves kiszolgálás . Érdemes előre helyet foglalni, ha biztosra szeretnél menni, itt nem fognak egy órát váratni az biztos! Jó szívvel ajánlom!
Kiváló tegnap, 12:24a párjával járt itt
WIFI nem használtuk. Wellness részleg szolgáltatását nem vettük igénybe. Hotel elhelyezkedése remek, kilátásunk gyönyörű volt a főtérre. A szoba kellemes, tiszta, rendezett. Az étkezések kultúrált, szép környezetben zajlottak, az ételek nagyon ízletesek voltak.