Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 273 városban járt márFelfedező - 4070 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115048 feltöltött kép
ma, 0:05egyedül járt itt
Ez a kis kávézó kioszk már évek óta műköik itt a Mester utca és a Nagykörút sarkánál, de korábban más néven futott. Legutóbb, amikor erre jöttem reggel a munkába, észrevettem, hogy valami változás történt. A hely neve MATI's lett, ami arra utal, hogy az aktuális tulajdonos keresztneve: Máté. Ez egyértelműen kiderült a blokkból is, amit kaptam.
Mati's Coffee, BudapestMati's Coffee, BudapestMati's Coffee, BudapestMati's Coffee, BudapestMati's Coffee, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kiváló tegnap, 21:01barátokkal járt itt
Mérget vennék rá, hogy erről a helyről írtam már értékelést, de valami miatt ennek itt nyoma sincs. Szeretném mindenképpen pótolni, mert egy igazán hangulatos, stílusos, angol zsánerű pub ez, ami már jó pár éve működik a Déli pályaudvar közelében. A személyzet nagyon barátságos, kedves, kommunikatív volt.
Kiváló tegnap, 20:46barátokkal járt itt
A júliusi XI. kerületi kocsmatúránk sokadik állomása volt az Órákról nevezett söröző a Lágymányosi út egyik szuterénjében. Érdekesség, hogy szintén a budai oldalon, a Déli pályaudvar közelében szintén van egy azonos nevő Clock Pub.
Clock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, BudapestClock Söröző, Budapest
Még több kép (21 db) >>
Kiváló tegnap, 20:39kollégákkal járt itt
Sokat jarok ide nagyon szeretem ezt a helyet
Mindig gyors a kiszolgálás és nagyon kedvesek az ott dolgozók.
Már fejből tudják milyen kávét fogyasztok
tegnap, 19:20egyedül járt itt
Kézműves pékség a Bosnyák téri piacon. Próbáltam róluk több információt szerezni, de úgy tűnik, hogy nincs másik pékségük vagy mintaboltjuk, csak itt a Bosnyákon elérhetőek. Nincs helyben étkezési lehetőség, ez csak egy kis kioszk a piacon belül, az ablaknl benézel, rendelsz, fizetsz, távozol az áruval. Viszlát!
Aranykalász Kézműves Pékség - Bosnyák Piac, BudapestAranykalász Kézműves Pékség - Bosnyák Piac, BudapestAranykalász Kézműves Pékség - Bosnyák Piac, BudapestAranykalász Kézműves Pékség - Bosnyák Piac, BudapestAranykalász Kézműves Pékség - Bosnyák Piac, BudapestAranykalász Kézműves Pékség - Bosnyák Piac, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Kiváló tegnap, 19:17a párjával járt itt
Többször voltunk már a szállodában, szeretjük. A csempék javítása fontos lenne a medencénél. 20 óráig használható a wellness, de a vizet már jóval korábban elkezdik leengedni. Az ételek változatosak, finomak, bőségesek. Mindig van valamilyen különleges, falatnyi ajánlat is (kacsamell, lazac, sajtgolyó, stb.
Átlagos tegnap, 18:40gyerekekkel járt itt
A gyerekeim szeretik a Fornettit, én már évekkel ezelőtt leálltam róla. Kicsit olyan számomra, mint a gyorséttermek. Alapvetően jó ízek, jó állag, relatíve nem drága, befalod, szuper, eltelít. . . de aztán eltelik 1-2 óra, és jön a farkaséhség. Meg sem lehet mondani, hogy országosan hány helyen lehet Fornettit kapni.
Átlagos tegnap, 15:01a párjával járt itt
Nagyon nem tetszett a szobában az ágy matrac egy kagyló,melegvíz nem volt,csak időszakosan és már bocsánat,de a wc papír tartó fordítva van felrakva! ! ! ! Minden alkalommal elgurult a tartóról a csap alá! Nem biztos,hogy idősebbek is fel tudják állandóan venni! ! ! A teljes dohányzási tilalom még a teraszon is! ! ! ! !
Kiváló tegnap, 13:44egyedül járt itt
Az első Frei kávézót az egykori tévés, Frei Tamás és üzlettársa 2007-ben nyitotta meg, s ami utána jött, azt bátran nevezhetjük egy sikertörténetnek. A Cafe Frei 2020-as évek elejére Magyarország legnagyobb, független kávéházláncává fejlődött, ahogy a honlapjukon nézegettem, csak Budapesten már 33 egységgel rendelkeznek aktuálisan.
Cafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, BudapestCafe Frei - Zenit Corso, Budapest
Még több kép (14 db) >>
tegnap, 12:34gyerekekkel járt itt
Reggelit próbáltuk ki, töltött bundáskenyeret , kértünk ár érték arányban megfelelő, kiszolgálás tökéletes, az étel nagyon finom és ízletes
Bárka, SzegedBárka, Szeged