Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2013
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1052 városban járt márFelfedező - 3299 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67285 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 18:31egyedül járt itt
Hát akkor az Alleeba is betette a lótuszülésbe font lábát Gautama Sziddhártha, azaz Buddha. . . ez első emelet teraszát foglalták el, már az ördög se tudja követni a sok vendéglátó bezárását-nyitását, de azért igyekszem képbe lenni, viszont ez az ittjartamnak is egyre nehezebb lehet. Hát azért vagyunk sokan un.
Kiváló tegnap, 17:27a párjával járt itt
Jó pár éve, az unokánkkal voltunk ott. Kedves emlékek. Most sem csalódtunk. Mindennel elégedettek voltunk. Csak egy pici problémám volt, a reggeli és a vacsora. Olyan sokféle finomságot kínáltak, hogy mindet megkóstoltam volna. A nézetem, amit kiszedek, azt el is fogyasztom(koromhoz, magasságomhoz megfelelő súlyú vagyok).
Kiváló tegnap, 14:31egyedül járt itt
Összességében elégedett vagyok, sokadszorra töltöttem itt az időt.
Az étkezés kiváló volt, bár a halételeket keveselltem.
Sajnos elég idős vagyok már, fázósabb és érzékenyebb lettem.
Drága volt a parkolás a parkolóban és a mélygarázsban is, ezért a híd lábánál parkoltunk a fiam és az én gépkocsimmal is Easy app segítségével.
Kiváló tegnap, 12:59 járt itt
Törzsvendégek vagyunk a Hotelben. Évek óta visszajárunk. Mindennel elégedettek voltunk egészen addig, amíg az étterem is működött. Szeretjük félpanziós ellátást, de sajnos már csak reggelit kérhetünk. Ennek ellenére az idén is meglátogatjuk a szállodát.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4177 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117143 feltöltött kép
tegnap, 9:09egyedül járt itt
Ezen a néven évekkel ezelőtt működött fagyizó a pesti oldalon a belvárosban a Bajcsy környékén, illetve a Vigadó közelében, de nem tudom, hogy ugyanarról a tulajdonosi körről van-e szó, vagy csak névazonosság. Minden esetre ez a szóban forgó La Susanna fagyizó és cukrászda a Lurdy-ház közelében lévő új építésű lakóparkban található, az egyik társasház alsó szintjén.
La Susanna Kézműves Fagyizó, BudapestLa Susanna Kézműves Fagyizó, BudapestLa Susanna Kézműves Fagyizó, BudapestLa Susanna Kézműves Fagyizó, BudapestLa Susanna Kézműves Fagyizó, BudapestLa Susanna Kézműves Fagyizó, BudapestLa Susanna Kézműves Fagyizó, BudapestLa Susanna Kézműves Fagyizó, BudapestLa Susanna Kézműves Fagyizó, BudapestLa Susanna Kézműves Fagyizó, BudapestLa Susanna Kézműves Fagyizó, BudapestLa Susanna Kézműves Fagyizó, BudapestLa Susanna Kézműves Fagyizó, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Átlagos tegnap, 7:14a párjával járt itt
Sajnos a szálloda nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket ami a wellness szolgáltatást illeti. Korán, már 18 órakor lezártak minden elektromos szolgáltatást, tehát a jakuzzi vize határozottan hideg volt és már nem működött.
Kiváló 2026. április 16. 15:21egyedül járt itt
Kedves, barátságos, meleg hangulatú, családias kávézó a XVIII. kerületben Ganz-Kertváros városrészében. A kávézó egy új építésű társasház földszintjén kapott helyet. Az alapterülete nem nagy, de szépen belakták, kényelmesen lehet itt kávézni, uzsonnázni. Szabadtéri nyitott teraszuk is üzemel.
Szörnyű 2026. április 16. 14:09egyedül járt itt
Köszönöm szépen a "szíves" kiszolgálást, kedves Hermina cukrászda! Kb. 10 percig álltam a pult előtt, úgy hogy meg sem kérdezte az Úr, hogy mit szeretnék. A több adagos kávéfőzés nagyon lekötötte őt. Így hát elmentem a konkurrenciához. Pedig nem csak egy fagyiért mentem be, hanem több darab tortaszeletért. Köszönet mégegyszer!
Kiváló 2026. április 16. 13:32egyedül járt itt

Ez a kis falatka bolt igazi kincs, főleg ha valami gyors, de minőségi kajára vágysz elvitelre. Itt nincs helyben ücsörgés, de őszintén szólva nem is hiányzik, mert amit kapsz, azt örömmel viszed magaddal. A kávé végre nem az a híg vacak, hanem tényleg élvezhető, a reggelik és ebédek pedig frissek, ízesek, látszik rajtuk, hogy nem csak összedobták őket.
Átlagos 2026. április 16. 11:33a párjával járt itt
Tetszett, hogy az elutazás napján ott maradhattunk a wellnessben. Jól esett a pezsgő, amit szülinapomra kaptam.
Nagyon nem volt jó egy építkezés felett lakni, reggel negyed nyolckor arra ébredni. A személyzet azt kommunikálta felénk, hogy kilenckor kezdődik a munkálat. Félreinformált minket, ahelyett hogy másik szobát adtak volna.