A bejárat előtt üvegezett, fedett, beépített teraszuk van, mi is itt foglaltunk helyet. Az étlap szamárfüles lapok csíptetővel összefogott kötege, fotók nincsenek. Chef ajánlat, nemzetközi konyha fogásai: főleg amerikai, mexikói, görög street food ételek (pl. többféle Burrito, Chili Con Carne, Quesadilla, kézműves burgerek, de van bécsi szelet is), azt kell mondjam, hogy nekem bejött az étlap kínálata. Ebéd menü nincs, az árak a korrekt kategóriában mozognak. A csapolt sörök kínálata bőséges, összesen 12 féle sört csapolnak, köztük 3 féle Staropramen, Guinness Hop House, Coors, Stella Artois, Belle-Vue Kriek meggyes belga. A legolcsóbb csapolt korsó ára 1250 Ft (5 dl). Kézműves söröket is tartanak üvegesben: 4 féle Szent András sört. A röviditalok kínálata alapvetően a mainstream vonalon marad. Az én ételválasztásom: mediterrán csirke, zöld pestóval, a csirkemell filére rásütött paradicsommal és sajttal, csónakburgonyával. Mennyiségre megfelelő, elegendő volt számomra egy főétkezésre. A köret nem része a fogásnak, azt külön kell rendelni és fizetni (2890 + 990 Ft a köret). Almafröccsöt ittam hozzá (1390 Ft), a kötelező szervizdíj +10%. A kiszolgálás semmilyen, funkcionális. Összességében tipikus 4 pontos hely volt a számomra.