Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 222 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6486 feltöltött kép
Érdekes ma, 21:10csoporttal járt itt
A 150 évvel ezelőtt átadott sugárút jubileumára szervezett programsorozat részeként vezetett sétán voltunk az Andrássy út harmadik, vagyis a legkülső, már a villanegyedben lévő szakaszán. A séta részeként meglátogattuk a bal oldali villasor egyik legismertebb épületét a 112. szám alatt.
ma, 21:03kollégákkal járt itt
Munkatársaimmal érkeztem egy előre egyeztetett időpontban. A vezetőnk telefonon lead
ta a rendelést ,hogy a csapat milyen ételeket szeretne fogyasztani. Valami hiba csúszott a gépezetbe,mert nagyon nehezen ment az ételek elkészítése és felszolgálása. Sokan panaszkodtak, hogy nyersek voltak az ételek. Én kaptam legkésőbb az ételt,ami gyrostál volt.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 3024 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36898 feltöltött kép
ma, 20:44gyerekekkel járt itt
Menupont az Autóbuszallomás melletti piaccsarnokban található, rendezett, civilizált étkezde. 2000 forint körüli összegbe került egy adag pacal, kb 30 deka. Élvezetes, kicsit túlfőtt, kicsit zsiradékos, összességében nem rossz. Három és fél pontot megérdemel, amit szokás szerint felfele kerekítek.
Kiváló ma, 20:28egyedül járt itt

Az egyim legnevesebb magyar natúrborász, Maurer Oszkár idén nyáron Szegeden nyitott egy izgalmas, egyedi koncepciójú, minőségalapú egységet, a Próbafülkét. Ahol nemcsak saját sütésű kovászos kenyereket, házi süteményeket, speciality kávét és nagyszerű borokat kínálnak, hanem rendkívül igényes és kreatív feltétekkel ellátott kovászos lángosokat.
ma, 20:21egyedül járt itt

A Móra poharazó és kifőzde Szeged egyik szeretnivaló családi vendéglője. A tisztes adag csülkös pacal 2500 Ft volt. Lehetett volna a leve sűrűbb, örültem volna, ha a hagyma teljesen dezintegrálódik, ha időben teszik bele, akkor ez garantált, használhattak volna több paprikát. De jó volt enni. Kellemes volt a köményessége.
Kihagyhatatlan ma, 19:35csoporttal járt itt
Most 150 éves Budapest egyik legismertebb, legjelentősebb és főként legszebb sugárútja, az Andrássy út. Az 1876. augusztus 20-án átadott Sugár út Andrássy Gyula miniszterelnök kezdeményezésére született meg, majd később róla is nevezték el. Az Andrássy 150 című, most zajló kéthetes programsorozat a terézvárosi Eötvös10 Művelődési Ház és a Városi Platform közös szervezésében valósul meg.
ma, 19:26gyerekekkel járt itt
A Kuthy vendéglő a Művészetek Völgye nevű fesztivál idején csúcsra van járatva. Ekkor csak kérésre adnak üvegpoharat, mi kaptunk szerencsére borhoz is, sörhöz is. Sopronit csapolnak, nem volt ideje lehűlni, kértem bele jeget, ittam jóféle badacsonyi bort is, s ettem egy babgulyást, ami nem bolt kiugró, de élvezhetőnek bizonyult. Nekem ez megér négy pontot.
ma, 19:26egyedül járt itt

A Fröccsterasz egy edukációs funkciót is ellátó hely. Elvégre igen fontos dolog a fiataloknak a rászoktatása a fröccsivásra a sok energiaital helyett. Itt emberi áron adnak fröccsöt.
A Paulus borok decije 700 ft, a szódát ingyen adják, ami nagyon gáláns dolog, van, ahol 100-150 forintot elkérnek egy decire, ki lehet számítani, hogy egy sportfröccsbe a szóda 400 ftba jön.
Hosszúlépést ittam egyébként.
ma, 19:09családjával járt itt

A Mezriczky Malom kávézója hangulatos egység, a kiszolgálás nagyon kedves, egy csokivulkánt ettünk, ami korrekt volt, nem kiugró, az árára nem emlékszem, de nem szisszentünk fel tőle. Ittunk kávét is, szívesen fogyasztottam volna valami alkoholosat, de sajnos volánnál ültem. Nálam négy pont ez a hely.
ma, 18:48egyedül járt itt

A Gyöngy udvar a falusi vendégasztal program része, ami egy kifejezetten előremutató kezdeményezés. Házias fogások, csodás környezet. Idén júliusban, ottjártamkor kínáltak többek között reggelire rántottát, velős pirítóst, bundás kenyeret, ebédre chilisbabot, rakott kelt, lecsós tarját és sok egyebet.