Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 216 helyen első értékelőNépszerű író - 28 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6306 feltöltött kép
Érdekes ma, 19:33a párjával járt itt
Abony a kúriák városa, ami nem túlzás, hiszen a műemléki jegyzékben kilenc kúria és még három kastély minősítésű épület szerepel a településnél. A város nagy hangsúlyt fektet a műemléképületek védelmére, az egykori földbirtokosi hajlékok megmentésére, amelyek közül mi most a már szépen felújított Ungár-kúriát néztük meg.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 60 városban járt márFelfedező - 158 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 311 feltöltött kép
Érdekes ma, 19:23a párjával járt itt
Kívülről mindig megcsodáljuk Cegléd szerintem legszebb épületét.
De bármikor is jártunk erre, hétköznap vagy hétvégén, ünnepnapokon, mindig zárt kapukat találtunk.
Olvasom Agapanthus részletes értékelését, ő is így járt.
Pedig jó lenne, ha legalább kiírnák, hogy a földi halandó turista mikor mehetne be.
Akár belépődíjat is fizetnék. . .
Átlagos ma, 19:14gyerekekkel járt itt
Az esztergomi bazilikában, a Panorámateremben található ez a kávézó. A panoráma innen valóban csodálatos, rálátni a Dunára, Párkány városára. Augusztusi, meleg hétköznapon látogattuk meg, sok turista volt. A pultban csak néhány sütemény árválkodott, pl. 2 db baracklekváros piskótatekercs (legalább nem volt kiszáradva), pár szelet zserbó, lekváros linzer.
Kiváló ma, 18:56gyerekekkel járt itt
A közeli Pit Stop pizzériában eltöltött ebédünk után, a közelben vettük észre a Pacificaffé Kávézót. Nem tévedtünk, a kávé nagyon jó volt. Utólag olvastam, hogy saját kávépörkölőjük is van. A hely kellemes, a kiszolgáló lányok is kedvesek. A pultban néhány sütemény is volt, de a pizza után már nem kértünk.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 54 városban járt márFelfedező - 21 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 121 feltöltött kép
Kihagyható ma, 17:21gyerekekkel járt itt
Nagyon koszos, mivel sehol nincs összefolyó, így mindenhol áll a sár, a medencékBEN is. Csak a strand részre 2felnőtt és 2 gyerek belépő 19500,- forint, ez ezért a színvonalért nevetséges. A beltéri élménymedencékhez kiegészítő jegy kell. Nem egyszerűen retró, hanem korszerűtlen és koszos. Sokaknak megfelel, az eldobált csikkekkel együtt.
Kiváló ma, 16:23barátokkal járt itt
Nagyon kedves a kiszolgálás barátságos retró hangulat.
Nagyon baráti árakkal dolgoznak és itt ettem a legfinomabb lángost eddig de mindig vannak más ételek is mint zsíros kenyér, rántotthúsos szendvics vagy éppen főtt kaja! Mindenkinek nagyon ajánlom egy tökéletes úticél!
Átlagos ma, 14:17családjával járt itt
A mai napon jártunk az Anda kávézóban négyen. A pultnál leadtuk a rendelést, majd a teraszukon foglaltunk helyet. Az előző vendégek "romjai" még ott voltak, amit mi pakoltunk át a szomszéd asztalra. A desszertek és a kávék gyorsan, két részletben érkeztek meg az asztalunkoz.
Kiváló tegnap, 20:57a párjával járt itt
Az egyik legjobb hely ahol valaha jártam! ! ! Évek óta rendszeresen vissza járok, párommal, családdal, baráti körrel. Aki igazán jó steak-et szeretne enni ne keressen tovább! ! ! Az árak nem olcsók, de minőségi nagy mennyiségű ételt, valamint oda figyelést, kedvességet, igazi vendéglátást kap érte az ember. Jó szívvel ajánlom az igazi ragadozóknak, de mindenki másnak is! ! !
Kiváló tegnap, 20:50a párjával járt itt
Kívülről nem látszik de egy kiváló hely! A bowling rész átlagos, de teljesen rendben van. A felszolgálók játék közben többször megkérdezték kérünk e valamit inni. Az étlapon hatalmas a választék. Az ételek nagyon-nagyon finomak, kifogástalan a felszolgálás, a tálalás, bőséges adagok.
tegnap, 20:44a párjával járt itt
Két évvel ezelőtt nagyon mérgesen távoztam innen, és negatív kritikával lehúztam ezt a vendéglőt. Most is ide vezetett a sorsunk és sokkal nagyobb szerencsénk volt:
A szalontüdő tökéletes,
a burgonyapüré selymes, krémes állagú,
a külön rendelt lyoni hagyma előírásos,
a kovászos uborka finom ízű és ropogós. . .