Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2019
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1052 városban járt márFelfedező - 3301 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67489 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 23:24egyedül járt itt
Mivel ebbe a kínai étterembe csak én járok innen, ezért a sajátomnak tekintem. Rájöttem, hogy régen voltam itt, ezért hát elzarándokoltam a nagy kereszteződésbe a 7-es busz segítségével, majdnem ott tesz le. Még mindig tartja magát a lakótelepi panel alján, beépült a népbe vagy a nép belé, a környékbeli proletariátus (velem együtt) idejár valószínű.
Tong De He Kínai Gyorsétterem, BudapestTong De He Kínai Gyorsétterem, BudapestTong De He Kínai Gyorsétterem, BudapestTong De He Kínai Gyorsétterem, BudapestTong De He Kínai Gyorsétterem, BudapestTong De He Kínai Gyorsétterem, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 106 városban járt márFelfedező - 181 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4939 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 22:53csoporttal járt itt
Ezzel a kellően hangzatos címmel illették rendezői azt a kiállítást, amely a Nemzeti Múzeum Attila kiállításával párhuzamosan mondhatjuk, hogy most Budapesten a másik jelentős, nagy történelmi tárlat.
Szépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, Budapest
Még több kép (34 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4185 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117321 feltöltött kép
tegnap, 21:28gyerekekkel járt itt
A fiatalok körében rendkívül népszerű Pizza George az Egyetem téren található, egy korábbi másik pizzéria helyén nyitottak meg, az előzőnek amúgy olasz tulajdonosa volt, hogy miért zártak be, fogalmam sincs, mi szerettük azt is. Egy friss helyről van szó, fiatal csapattal, 2026 elején nyitottak meg.
Pizza George, BudapestPizza George, BudapestPizza George, BudapestPizza George, BudapestPizza George, BudapestPizza George, BudapestPizza George, BudapestPizza George, BudapestPizza George, BudapestPizza George, BudapestPizza George, BudapestPizza George, BudapestPizza George, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Kiváló tegnap, 14:02csoporttal járt itt
Volt szerencsénk visszatérni ide és külön szerencsénk volt, hogy ugyanaz a fiatal ember szolgált ki bennünket. Készséges, kedves és figyelmes volt . Mindennel elégedettek voltunk. Jövünk máskor is! Köszönjük!
tegnap, 12:16a párjával járt itt
Sajnos a 3. emeleti szobában 19 én vasárnap olyan meleg volt,hogy szinte elviselhetetlen . szóltam a recepción azt mondták,hogy a klíma még nem működik 😢nem birtunk aludni sem. Az ablakok teljesen kivoltak nyitva de nem hűlt le a szoba sajnos. Hétfőn sem volt sokkal jobb sajnos. A személyes kedves volt és tisztaság mindenütt!
Kiváló tegnap, 11:15gyerekekkel járt itt
4 fővel, 2 felnőtt, 2 kamaszgyerek érkeztünk a tavaszi szünetben. 3 nap 2 éj, félpanzióval szálltunk meg. Nagyszerűen éreztük magunkat! A szálloda és Balatonalmádi is lenyűgözött! 😍

Biztos visszatérünk, hosszabb időre is! Kiemelnék egy nagyon kedves, segítőkész recepciós hölgyet, aki, pillanatok alatt szerzett a magunkkal vitt PS-hez kábelt, amit, persze otthon felejtettünk.
tegnap, 8:55egyedül járt itt
A 2024-ben nyitott Neverland nemcsak egy pizzéria a Dohány utca középső szakaszán. Minden nap nyitva tartanak ebédidőtől késő estig, itt bulizó külföldi turisták és magyarok vegyesen alkotják a vendégkört. Az utcaszinten lévő fő helyiség központi részén, a bejárattal szemben a bárpult, mögötte a tipikus pizzakemence található.
Neverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, Budapest
Még több kép (15 db) >>
Kiváló tegnap, 8:30a párjával járt itt
Minden nagyon szép tiszta. Kipróbáltam az edzőtermet is, ahol szuper gépek vannak. A gyógyvíz nagyon kellemes. Lehet úszni is egy 25 méter hosszú medencében vagy a langyosabb tanmedencében. A szauna részleg is jó, pénteken, szombaton és vasárnap három - három szeánsz van. Egész nap jól érzem magam este pedig tudok pihenni a kényelmes mobilházban.
Kiváló tegnap, 6:14a párjával járt itt
Nagyon kedvesek voltak az alkalmazottak. Az ételek különösen finomak és ízletesek. Külön köszönet a szakácsoknak érte. A tisztaság megfelelő volt. A kilátás gyönyörű! Csak jókat tudok mondani! Nagyon elégedettek voltunk. Ajánlani tudom mindenkinek.
Csodálatos hely annak aki szereti a természetet! Örülök hogy ott lehettem! !
Kiváló 2026. április 21. 21:39a párjával járt itt
2025 novemberében és 2026 februárjában jártunk ott. Mindkét alkalommal napi menüt rendeltünk. A pincérek nagyon kedvesen ajánlottak ezen kívül mást is, de a menüben is többféle étel elérhető. Külön kérésemet első alkalommal nagyon kedvesen teljesítették és második alkalommal emlékeztek rá, hogy mit kértem.