Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos tegnap, 23:58egyedül járt itt
2x voltam az étteremben egymás követő napokon. Mind a kettő alkalommal az aznapi menüből fogyasztottam. Sajnos a második napi levesben fémes csomagoló találtam, ami nem keltett túl jó benyomást.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 211 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6189 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 21:10a párjával járt itt
Békésszentandráson az egykori híres szőnyeggyár helyén ma egy szálloda, a négycsillagos Bordűr Wellness Hotel Superior és Szőnyegmúzeum működik. Szálloda és múzeum együtt, ritka kombináció. Már a nevéből is kitűnik, hogy az ipari célú épület átalakításánál fontos szempont volt, hogy a szálloda szerves részeként egy múzeumot alakítsanak ki a helyi szőnyegszövés hagyományainak tiszteletére, bemutatására.
tegnap, 20:51a párjával járt itt
Tetszett a wellness, az ellátás, még hogy nagyon közel a Balaton és a központ. Ami nem tetszett: A francia erkély pókhálós volt. A balatoni strand nagyon nem tetszett. Sajnos hiába kapok az ajándék strand belépőt, nem tudtuk élvezni a fürdést. A bal oldali részen a Balaton tele van kövekkel, kagylókjal. Nagyon balesetveszélyes.
Szörnyű tegnap, 20:40a párjával járt itt
Nem nagyon részletezném: a panzió rész éjszakai zajai egy állatkerti majomháznak is becsületére váltak volna. Értem én, hogy kemping és motel, de akkor nem kell úgy hirdetni, hogy csendes, nyugodt pihenés. . . . . . . .
Kiváló tegnap, 20:36a párjával járt itt
A légkondi nagyon zajos volt. Kikapcsoltattuk másnap éjszakára így már jó volt. A szállodában minden nagyon jó volt. Sajnos az nem a szálloda hibaja volt,hogy volt egy vagy két kutya és az első éjszaka ugatak elég sokáig. Nagyon zavaró volt. Sajnos a gazdajuk nem tanította meg őket rendesen viselkedni. Szerencsére második éjszaka már nem volt ilyen. Ezen kivül minden jó,szép volt. Ajánlom másoknak is.
Kiváló tegnap, 20:36barátokkal járt itt
Baráti társasággal érkeztünk Kőszegre az Ostromnapokra. Nagyon éhesek voltunk, s véletlenül ráakadtunk
Szulejmánra. Féltem mert nagyon sokan voltak,
de gyorsan elkészültek a kebabok pitában. . . ,
amit csinos hölgyek szervíroztak. Klíma nincs , csak ventilátor, de minden más kárpótol ezért. . .
Átlagos tegnap, 18:53a párjával járt itt
A török idők harcai alatt, majd végül az Alföld visszaszerzéséért vívott küzdelmekben ezen a vidéken nagyon sok település teljesen elnéptelenedett, üres pusztává vált. A hódoltság utáni, a 18. század elején történt újratelepítésre ezért egyfajta újjászületésként tekinthetnek a leszármazottak is, függetlenül attól, hogy ez az újranépesedés miként ment végbe.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt már
Kiváló tegnap, 17:24a párjával járt itt
Budapestről könnyen megközelíthető, ezért is választottuk és a gyógyvíz miatt. A gyógymedencék jók voltak, élményelemek gyakran működtek. Ami szinte nem volt használható, az úszómedence, igen hideg vize miatt. Alig volt néha benne 1-1 vendég. (A kopásos ízületekre káros a nagyon hideg víz, nekem azt mondta a reumatológus.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2994 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36408 feltöltött kép
tegnap, 15:36gyerekekkel járt itt
A Jopi étkezdébe merő véletlenségből akadtunk bele, miután a szomszédos pékségben kenyeret és némi péksütit vettünk. Mondom, nézzük meg, van-e pacal. Adtam a dolognak 10% esélyt. Belépve és szétnézve, szemügyre véve a választékot ez a 10% lecsökkent 2-re. De azért megkérdeztem. Kiderült, hogy van.
Kiváló tegnap, 14:44a párjával járt itt
Az étterem, a svédasztalos választék és minőség, a személyzet hozzáállása kiváló volt. A legolcsóbb szobájukat is várakozáson felülinek tartom. A wellness rész is hatalmas, változatos szolgáltatásokkal. A problémás a parkolás lehet nagyobb forgalom esetén, ugyan van 2 mélygarázsuk is, de ott nagyobb kocsival a szűk helyek miatt nehézkesebb lehet beállni.
Összességében szuper jó hely! Ha tudunk, még szívesen visszatérünk!