Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

119763
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4262 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119763 feltöltött kép
Érdekes ma, 10:15kollégákkal járt itt
Újdonság a Belvárosban. A Hild téren, a játszótér kerítése mellett, az Október 6. utcában 2026. március 30-án avatták fel Keleti Ágnes tornásznő szobrát. Az egyik legeredményesebb olimpikonunkat nem véletlenül egy tornamutatvány közben ábrázolta a művész, ugyanis éppen egy tökéletes spárgát mutat be művészi karmozdulatokkal.
ma, 10:05egyedül járt itt
"Tradicionális angol pubok Budapest szívében" - így határozzák meg az ars poeticájukat a Pointer Pub tulajdonosai. Valóban, Budapesten belül jelenleg 4 belvárosi helyszínen vannak jelen, mindegyikben jártunk már. Sőt, olyan Pointer Pubokra is emlékezhetünk, amelyek mára bezártak (Pl.
ma, 9:40kollégákkal járt itt
Azt már korábban írtam, hogy a munkahelyünkhöz a Nándori Cukrászda esik a legközelebb a sütemény- és fagylalt lelőhelyek közül, így a kollégákkal ide jövünk be leggyakrabban, ha valami édes bűnözésre vágyunk. Nem tudnám kiszámolni, hány alkalommal jártam már itt, s erről nyilván nem is szeretnék minden alkalommal posztolni, de legutóbb egy 3-as, közepes/változó értékeléssel a korábbiakhoz képest azért lehúztam a helyet.
Nándori Cukrászda, BudapestNándori Cukrászda, BudapestNándori Cukrászda, BudapestNándori Cukrászda, BudapestNándori Cukrászda, BudapestNándori Cukrászda, BudapestNándori Cukrászda, Budapest
Még több kép (4 db) >>
ma, 9:31egyedül járt itt
Elsőrangú lokáció: I. kerület, budai Duna-part, a Várkert Bazár, a Lánchíd, a sikló, az alagút közelében, a budai vár lábánál. Szomszédságukban további színvonalas vendéglátó egységek vannak. A Kolibri egy prémium kategóriás fagyizó, ahol díjnyertes kézműves fagylaltot (a kiírás szerint), illetve specialty kávét kínálnak.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 103 városban járt márFelfedező - 66 helyen első értékelőNépszerű író - 53 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1445 feltöltött kép
Kiváló ma, 8:19barátokkal járt itt
3. alkalommal jártunk Nyíregyházán, nagyon messze van az otthonunktól, de idén a Crystal Apartmanra esett a választásunk. 6-an érkeztünk a bejelentkezés előtt jóval, de egy hívás után a hölgy már mondta is, hogy nyugodtan mehetünk. Elrendeztük a papírokat, megkaptuk a kulcsokat, pakolhattunk is.
Kiváló ma, 8:07barátokkal járt itt
Barátainkkal utaztunk Debrecen környékére és az ő javaslatukra az utolsó kirándulós napunkat a városban töltöttük. Ebéd után érkeztünk a Fluffyba, tudtuk nagyjából mire számítsunk - bár mi a Párommal kicsit elvesztünk a választékokban. Végül egy epres és egy Lótusz kekszes szuflé palacsintára esett a választásunk.
Fluffy and Me - Debrecen, DebrecenFluffy and Me - Debrecen, DebrecenFluffy and Me - Debrecen, DebrecenFluffy and Me - Debrecen, DebrecenFluffy and Me - Debrecen, DebrecenFluffy and Me - Debrecen, Debrecen
Még több kép (3 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 61 városban járt márFelfedező - 166 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 320 feltöltött kép
tegnap, 21:43egyedül járt itt
Szeretem a Lipóti pékségeket, jó minőségű termékeket lehet náluk vásárolni, így örültem, mikor a maglódi Auchan üzletsorán megnyitottak. Nagyon kicsi helyet választottak sajnos. A kiszolgáló pult mellé 2 asztalt is bezsúfoltak, ahol lehet fogyasztani, de ez nagyon leszűkítette a teret, alig férnek el a vásárlók.
Gyenge tegnap, 14:44a párjával járt itt
Felháborító,hogy nem tájékoztattnak a csökkentett medence lehetőségről!
1 hete megy az eggyik medence karbantartása,mi tart ennyi ideíg. . . . ? !
Az emberek mint a heringek,egymás hátán a működő medencében!
Ennek tudatában Nem mentünk volna!
Szobában a sötétítő méret hibás,reggel be süt a nap.
Olvasó lámpa nem működik. . .
Ami pozítiv,az a félpanziós ellátás.
Többet Nem tervezünk oda menni!
tegnap, 13:49gyerekekkel járt itt
Tavaly egy másik szálláson már voltunk Cserkeszőlőn, de idén több családtaggal jöttünk, ezért választottuk a Solaris apartmanházat, mert itt együtt tudtunk lenni egy apartmanban. Parkolóhely rengeteg van, szállóvendégeknek ingyenes, csak a szálló melletti kamerával őrzött burkolt parkolóhelyért kell fizetni, aki azt szeretné igénybe venni.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 222 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6486 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 12:54egyedül járt itt
Aki ott volt, nem feledi a felszabadult hangulatot, örömöt, amely átjárta az embereket, amikor 1989. október 23-án déli 12 órakor az ideiglenes köztársasági elnök, Szűrös Mátyás ünnepélyes keretek között, az Országház erkélyéről kikiáltotta a Magyar Köztársaságot.
1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd
Még több kép (12 db) >>