Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2084
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1067 városban járt márFelfedező - 3381 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 69215 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 23:30egyedül járt itt
Autóval viszonylag sokszor kanyarodtam itt fel a Lágymányosi, majd később a Rákóczi hídra, nappal messziről látszik ez az alakzat, de akkor már ki a fene tud megállni és hol, amikor éppen egy megvadult autócsorda egyedeként törsz fel a hídra éppen.
A bombázások áldozatainak emlékműve, BudapestA bombázások áldozatainak emlékműve, BudapestA bombázások áldozatainak emlékműve, BudapestA bombázások áldozatainak emlékműve, BudapestA bombázások áldozatainak emlékműve, BudapestA bombázások áldozatainak emlékműve, BudapestA bombázások áldozatainak emlékműve, BudapestA bombázások áldozatainak emlékműve, BudapestA bombázások áldozatainak emlékműve, BudapestA bombázások áldozatainak emlékműve, Budapest
Még több kép (7 db) >>
2084
Átlagos tegnap, 22:13a párjával járt itt
Nagyon látványos, szép kastély, megállít útközben, kiszállsz és megnézed. Már amennyit meg lehet. Egy nagy kapu van az út felől, látszólag zárva, de gyakorlatilag nem. Egyik oldalt, balra egy modern általános iskola, másik oldalon a ki tudja mi ez kastély. A Barthodeiszky család nem valami közismert híres nemesi família, nekem legalábbis nem.
Barthodeiszky-Udvary kastély, BeledBarthodeiszky-Udvary kastély, BeledBarthodeiszky-Udvary kastély, BeledBarthodeiszky-Udvary kastély, BeledBarthodeiszky-Udvary kastély, BeledBarthodeiszky-Udvary kastély, BeledBarthodeiszky-Udvary kastély, BeledBarthodeiszky-Udvary kastély, BeledBarthodeiszky-Udvary kastély, BeledBarthodeiszky-Udvary kastély, BeledBarthodeiszky-Udvary kastély, BeledBarthodeiszky-Udvary kastély, BeledBarthodeiszky-Udvary kastély, BeledBarthodeiszky-Udvary kastély, Beled
Még több kép (11 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 285 városban járt márFelfedező - 361 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3043 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 15:23a párjával járt itt
Csodás az egész múzeum együttes, de csak időpont egyeztetéssel látogatható! A Világ legnagyobb könyve magában is remekmű, de Guttenberg nyomógépének, betűinek másolatát is láthatjuk, sőt a papírt is itt és úgy készítették ahogy az Ő idejében. Sok értékes, régi könyvet is láttunk, több van ami 500 évnél is idősebb.
Kihagyhatatlan tegnap, 15:21a párjával járt itt
Kihagyhatatlan tegnap, 15:09a párjával járt itt
A Szalamandra előtt parkoltunk és a tanösvény táblát követve értük el az alsó várat. 2020-ban adták át a felújítás után mely már itt is nagyon látszik. Rengeteg lépcső, korlát, padok, táblák és egyéb famunkák készültek el, és a falakat is megerősítették. . A lépcsősor végén gondoltuk már fent vagyunk, de ez még csak a középső vár volt, így mégfeljebb mentünk.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 76 városban járt márFelfedező - 49 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan tegnap, 14:03barátokkal járt itt
A kicsit mogorva pénztárost leszámítva kiemelném a minden helységben segítőkészen felpattanó személyzetet. Ötletes kiállítások, érdekes anyagok találhatóak meg itt, mindenképpen érdemes betérni ha erre járunk.
tegnap, 14:00barátokkal járt itt
2 éjszakát töltöttünk itt, sokkal többre nem is ideális. A félpanziós ellátás finom, a szobák, a folyosó szebb mint vártuk. A reggeli is teljesen megfelelő, a kávé nem az igazi csak. Sajnos az ágyakon pocsékok a matracok, valamint a második este az udvaron fociközvetítés ment hangosan - erről lehet a vendégeket is kellene értesíteni megérkezéskor, hogy számoljanak vele.
Átlagos tegnap, 13:43gyerekekkel járt itt
Az ott dolgozó emberek nagyon kedvesek és segítőkészek. Mi sajnos csak ezt az előnyét láttuk. Sajnos az ételek és a hotel fürdő része egyáltalán nem jó. A zalakarosi fürdő közel van, de kisgyerekkel ezt a hotelt egyáltalán nem ajánlom. Az árát is ha nézzük hadonló árban már egy szép szállodába is el lehet menni.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 112 városban járt márFelfedező - 207 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5918 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 13:27a párjával járt itt
Kolodko Mihály legújabb budapesti miniszobra a Magyar Nemzeti Bank robosztus székházépületének sarkán jelent meg, de bármily pici is, nem nehéz észrevenni. Egy hatalmas platán bekerített lábánál, a kovácsoltvas kerítés kőpárkányán buzgólkodik a pénzfúvó, és mivel egyes felületei csillognak a napfényben, azonnal meglátni.
Kiváló tegnap, 11:24családjával járt itt
Nagyon finom minden! És nagyon szeretek ide járni kajálni ajánlóm mindenkinek nem mirelites a kaja rendesen incsiklando finom ízek! Imádom a társaságukat kedves kiszolgálás és gyorsan minden kész! Szakács is nagyon szuperül teszi a dolgát! Fiatalos csapat!!!