Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Szörnyű tegnap, 21:59gyerekekkel járt itt
Maga a hely jo a kis kiszolgáló aranyos volt de a grilezett zöldség amit rendeltem az katasztrofa volt se az íze se az állaga nem beszélve a tálalásról szőrnyű a zöldségek ahogy fel voltak vágva hát az nem ember elé való volt.Nagyon nem ajánlom senkinek.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 52 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 117 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 21:51gyerekekkel járt itt
Nagyon szépek az épületek és a mediterrán kert, a közös helyiségek berendezése. A szobákban nagyon jó a légkondícionálás, nyári forróságban is kényelmes (napkollektorral). Több medence van, kellemes hőfokúak. A reggeli jó, jó minőségűek az ételek. Lehet biciklit kölcsönözni/bérelni.
tegnap, 20:32a párjával járt itt
Jómagam a kockás abroszos vendéglők világában szocializálódtam, így bizonyos jelenségeket nehezen tudok befogadni a mai vendéglátást illetően. Az ugynevezett trendi éttermek minimalista stílusa engem kisértetiesen emlékeztet a rosszemlékű középiskolai és egyetemi menzák hangulatára, beleértve a kényelmetlen faszékeket és a rendes asztalterítő nélküli, két személyre alig elég bisztró asztalokat.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2992 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36380 feltöltött kép
tegnap, 20:31egyedül járt itt

A Félegyházi pékséget egy fokkal kevesebbre tartom a Lipótinál, de nagyjából 4 pontra lövöm be mindkettő átlagteljesítményét. Szolnokon tavalyi turném alkalmával egy kiflit kértem meg egy kefírt, nem volt drága, meg sem haladta a kifizetett összeg az ezer forintot. Le is ültem mellé, úgy kényelmesebb fogyasztani. Klasszikus négy pont.
tegnap, 20:24egyedül járt itt

Van valami sokszor a kollektív bölcsességben, én is épp 3,5 pontot adnék a Pronto pizzériára, ahol egy tiramisut ettem, amit csomagban kértem. 1000 forint körüli összegbe került, ami jó ár/érték aránynak számított 2025ben, ma meg pláne. A tiramisu tényleg mascarponeból volt, ahogy az illik és ahogy az étlap ígérte. Felfele kerekített négy pont.
Kiváló tegnap, 18:13gyerekekkel járt itt
Nagyon jó, hangulatos hely. Van retró kávé retró üvegpohárban, de főételek és sütemények is. Közértből (élelmiszerboltból) és kocsmából lett átalakítva, megőrizve sok régi feliratot, plakátot és tárgyat. Kerthelyiség is van. Nagyon kedvesek, minden nagyon tiszta. A közelben lehet parkolni.
Kiváló tegnap, 17:54a párjával járt itt
Fantasztikus 7 napot töltöttünk most már 2. alkalommal az Ensana Thermal Aqua hotelbe. A személyzettel is le a kalappal, nekünk az ételek is kielégitőek voltak. Tisztaság mindenhol, nagyon szép felújított szobát kaptunk. Szinte mindennap a bárban zenés este volt amit imádunk, szerdán és szombaton egy élménydús szauna szeánszon vettem részt.
Kiváló tegnap, 14:48a párjával járt itt
Először voltunk itt. A párom találta ezt az éttermet . A kiszolgálás kedves,barátságos és udvarias. Kellemes ,hangulatos és tiszta hely.Az ételek amit fogyasztottunk csodálatosak voltak. Igazi gasztronómiai élmény. Igazi magyaros fűszerezés. Kiváló. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom.
Jövőre újra jövünk. Köszönjúk.
Kiváló tegnap, 14:26családjával járt itt
A Tűztorony, a Hűség kapuja, a aVárosháza szomszédságában nagyon hangulatos kerthelyiséggel rendelkező étterem. Délben érkeztünk, hőségben, a pincér rendkívül barátságos, segítőkész volt. Hatalmas napernyők, gyönyörű leanderek fogadtak. Rántott békacombot és laktózmentes pizzát kértünk.
Kiváló, friss ízek.
Átlagos tegnap, 14:20a párjával járt itt
Paradicsomos-Dinnyés leves fokhagymával gyömbérrel és kolbásszal: elvetemült ötlet

A rántott hús petrezselymes burgonyával :
A hús nagyon finom volt
A petrezselymes burgonya:
sima új krumpli, vajjal és megszórva őrölt petrezselyem porral

Itt a nyár, a kertben a rengeteg friss petrezselyem en otthon még le is pirítós kicsit a krumplit

Hat itt ez gatya volt.