Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2933 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35396 feltöltött kép
ma, 20:04egyedül járt itt
A Jókai mozi büféjében egy Hidegkomlós Drehert vettem, elvitelre, mivel még vezetnem kellett. 650 forint volt a betétdíjjal együtt, ami kifejezetten jó ár/érték arány. A kiszolgálás kedves, udvarias, a beltér hangulatos, jó volt itt elüldögélni kicsit a bontatlan sör mellett. Négy pontot megérdemel a hely.
ma, 19:57a párjával járt itt

Idei komáromi gasztroturnénk első állomása volt az Aranytál. Mindenképp halat szerettünk volna enni, lehetőleg csak egyfélét, mert kinéztük a neten a szomszéd étteremben a pacalt. Végül egy mandulás bundában sült fogas mellett döntöttünk, ami mellé ittunk egy palackos 0,5ös Staroprament meg egy 0,33as Gössert.
ma, 19:45a párjával járt itt
A Heineken söröző az idén május másodikán megejtett komáromi gasztroturnénk alkalmával vége nyitva találtuk. Nagyon hangulatos kerthelységet működtetnek, diszkrét világítással, jól lehet ott romantizálni. A kocsmáros kedves, szívélyes, közvetlen ember. A névvel ellentétben Staroprament és Hoegardent csapolnak. Egy pohár 800 Ft.
Átlagos ma, 19:18a párjával járt itt
Li mester
Li Mester konyháját tavaly is útba ejtettem meg idén is, tavaly egy rizzsel körített húsragut vettem, idén nem kértem köretet, szecsuáni sertés volt a választásom, 1500 forintba került, ami baráti díjszabás. Mindkét étel az europaizált sablonos álkínai volt, átlagosnak ítélem mindkettőt. 3 pont a hely.
Átlagos ma, 18:00családjával járt itt
A hely szuper lenne, de a kiszolgálás az felháborító! A pincér az étlapot kivette a kezemből, amivel még nem végeztem, a desszerteket szerettem volna megnézni, de elvette, mondta hogy visszahozza ha végeztem a főétellel. A főételt egy óra múlva kaptuk meg, majd sem az étlapot, sem a pincért nem láttuk többet.
Gyenge ma, 15:23a párjával járt itt
Évek óta jártunk oda, eddig. Általában Galéria tálat szoktam rendelni. Korábban több, mint bőséges volt az adag, de évről évre egyre kisebb lett. A minap is ezt kértem, utoljára: amit kaptam: három apró csirkeszárny, három apró rántott csirkemell falat, fél tenyérnyi pljeskavica, pár karika lila hagyma, és ezen túl a csirkeszárnyak, a pljeska átsületlenek voltak, a rántott mellfalatokból villát beleszúrva kijött a zsíradék.
tegnap, 22:08a párjával járt itt
A Vámház fogadóban ettünk egy élvezhető, de nem kiugró halászlevet, ára igencsak barátságos volt (2500 ft), nem drágállottuk a hasonló szintű, majorannával ízesített pacalt sem (3500 kenyérrel együtt). A kenyér jobbacska volt valaha, de sajnos szikkadttá vált. A saláták, savanyúságok aránytalanul drágák.
Vámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, KomáromVámház Fogadó étterme, Komárom
Még több kép (25 db) >>
tegnap, 21:47a párjával járt itt

Bementünk a párommal a Mona Lisa sörözőbe is a komáromi turnénk alkalmával, ez volt aznap az utolsó hely. Felcsillant a szemem, amikor láttam, hogy ég a sörcsapsoron a pasztőrizálatlan Pilsner Urquell csapfeje, de mint kiderült, kifogyott. Úgyhogy kértem egy pohár Gambrinust meg egy pohár Pilsner Urquellt. 1800 forint volt a kettő.
Mona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, KomáromMona Lisa Café, Komárom
Még több kép (8 db) >>
Átlagos tegnap, 21:35a párjával járt itt
A minap megejtett komáromi turné idején ismét útba ejtettük a Korabi pékséget. Ezúttal egy virslis levelesre esett a választásom. 600 forintba került. Épp jól jött a vonaton a sör mellé. Amúgy a választék a megszokott, a tisztaság rendben van, a kiszolgálás rutinos. Átlagos albán pékség ez is.
Korabi Pékség, KomáromKorabi Pékség, KomáromKorabi Pékség, KomáromKorabi Pékség, Komárom
Még több kép (1 db) >>
Kiváló tegnap, 21:27a párjával járt itt
A Hargita borozó egy ritka szeretnivaló hely. Kérdeztem évekkel ezelőtt a csapostól, hogy milyen bort mérnek ki, azt mondta, hogy az ő saját Királyleánykáját. Nem kiugró, de korrekt tétel, ára kedvező. Van néhány ígéretes borkorcsolya is, mangalica debreceni, bőrös császár. Csapolnak Pilsner Urquellt.
Hargita borozó, KomáromHargita borozó, KomáromHargita borozó, KomáromHargita borozó, KomáromHargita borozó, KomáromHargita borozó, KomáromHargita borozó, KomáromHargita borozó, KomáromHargita borozó, Komárom
Még több kép (6 db) >>