Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2008
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1050 városban járt márFelfedező - 3289 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67151 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 23:54egyedül járt itt
A JóAsszonyok boltlánc viharosan terjeszkedik mindenfelé, megvetették asszonyi lábukat már az Etele Plázában is. Kíváncsi vagyok, meddig maradnak, mert sorra buknak el, halnak ki korábbi helyek az étkezők során, de hamvaikból új próbálkozók keletkeznek.
JóAsszony gyorsétterem - Etele Plaza, Budapest, Budapest
Érdekes tegnap, 22:40egyedül járt itt
Múlik a hónap, valamit a vasmegyei élményeknek is inteni kéne, szóval, Egyházashollóson az út mellett találtam egy ilyen emlékművet, 1956-ról szól, és azért is érdekelt, hogy eltöprengjek azon, hogy mennyire megváltozott az elmúlt években az 1956-hoz fűződő viszonyunk, az ezzel kapcsolatos retorikánk, különösen azért, mert az oroszokhoz fűződő viszonyunk változott meg gyökeresen.
1956-os emlékmű, Egyházashollós1956-os emlékmű, Egyházashollós1956-os emlékmű, Egyházashollós1956-os emlékmű, Egyházashollós
Még több kép (1 db) >>
tegnap, 22:20családjával járt itt
A pizzák igyekeznek az eredeti olasz ízeket biztosítani. Családi ebéd során sajnos hidegebb volt a pizza. Tettünk újabb próbát desszertekre is, azok már nem voltak kirobbanóak, persze sajátosság az édesebb, cukrosabb íz olasz sütik esetén, nekünk ez már több, mint ami optimális. Persze ízlések és pofonok.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 22 városban járt már2 évnyi aktív tagság
Kiváló tegnap, 21:32a párjával járt itt
Nem tudok belekötni,egyszerűen minden kifogástalan. A személyzet, a szoba, az ételek, és Fata Pincészet borai.
Szörnyű tegnap, 15:02barátokkal járt itt
A Lángosom Sütő utcai üzletében voltunk ketten. Elég hideg volt kinn, még esett is, az ajtó mégis tárva-nyitva volt egészen végig. Aranyos kis berendezése van az üzletnek, de olyan kevés a hely, hogy alig lehet beülni és kikecmeregni az asztal mögül. Az asztalokon nincsen kirakva só, amit nagyon hiányoltam.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 103 városban járt márFelfedező - 175 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4558 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 11:56a párjával járt itt
A Virág Judit Galériába időről időre vissza kell menni, mert van mit nézni, csodálni. Most, 2026. március 6. és április 19. között egyedülálló, nagyszabású szecessziós Zsolnay-kiállítást láthatunk náluk A varázsló kertje címmel.
Érdekes tegnap, 11:22egyedül járt itt
Madách Imre 1844 és 1853 között lakott ebben az épületben, boldog házaséveit itt töltötte Csesztvén. Azt tudjuk, hogy Az ember tragédiáját 1859-60-ban írta, tehát az nem köthető a csesztvei évekhez, mégis ettől híres ez a hely, hogy a nagy író-költő-politikus itt élt. Na, de miért pont Csesztve?
Madách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, Csesztve
Még több kép (35 db) >>
Gyenge tegnap, 10:12a párjával járt itt
2026 03 27. Sajnos csalódás volt a szálloda! Kb 10 éve jártunk itt semmi változás nem tapasztalható! Szemelyzet, recepciós, szoba lányok 5 pontra értékelem. Reggeli 2 pont ugyan is épp hogy langyos volt a rántotta adebreceni tejbegriz! Vacsora : ugyan csak pontra értékelem. Az is épp hogy langyos volt.
Kiváló tegnap, 9:37családjával járt itt
A szállodában minden megvan, ami ahhoz kell, hogy jól érezd magad! Udvarias személyzet, bőséges finom ételek. Vegán, vegetáriánus, gluténmentes, hagyományos és egzotikus ételeket is kínálnak. A szoba tiszta, a zárt folyosón kényelmes az árjárás a fürdőbe. Jó az ár/érték arány.
tegnap, 0:04csoporttal járt itt
2026. 03. 28-án 10 fő feletti társasággal tértünk be az étterembe, ahol egy esküvőt ünnepeltünk. Összességében elégedettek voltunk: az ételek és italok finomak voltak, egyedül a kávé minősége maradt el az elvárásainktól. A kávé ár-érték arányát nem találtuk megfelelőnek, amit jeleztünk is a pincérnek.