Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 107 városban járt márFelfedező - 195 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5253 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 21:01a párjával járt itt
Aki látott hajdan a második világháború után készült szovjet filmet, emlékezhet Vera Muhina szó szerint emblematikus szobrára, a Munkás és kolhozparasztnő című alkotásra, amint a filmek elején lassan, mondhatni méltóságteljesen körbefordul. Nekünk óhatatlanul ez jutott eszünkbe, amikor szembe találtuk magunkat Túrkeve kellemes főterén a Magyar vendég a kolhozban leírású jelenetet ábrázoló művel.
tegnap, 15:49családjával járt itt
Budapestről rendszeresen hazajárunk, itt ebédelünk. Friss, ízletes alapanyagokból főznek, a kiszolgálás gyors és kedves. Különösen szeretjük novemberben a frissen sült libatöpörtyűt lilahagymával, a hagyományos libasültet és a házi húslevest.
Kiváló tegnap, 15:49a párjával járt itt

A hotel gyönyörű. Mindenütt makulátlan tisztaság van. A szoba jól felszerelt, az ágy matraca rendkívül kényelmes, igazán pihentető alvást nyújtott a számunkra. Az erkélyről a hangulatos kertre nézhettünk, mely különlegesen szép volt a pálmafákkal és a fehér homokkal. A pihenő ágyak szuperek. A wellness rész kicsi, de nagyon jó!
Kiváló tegnap, 13:15barátokkal járt itt
A Trattoria Toscana igazi toszkán hangulatú étterem, a hangulat már belépéskor magával ragad. A hely atmoszférája autentikus, meleg és mediterrán. Az ételek a klasszikus olasz ízvilágot képviselik, minden fogásban érezhető az eredetiség és a gondos elkészítés. A borválaszték szintén kiemelkedő, tökéletesen illik az ételekhez.
tegnap, 12:24a párjával járt itt
Az előző értékeléseket olvasva az az érzésem, hogy én egy párhuzamos világ szállodájában jártam. A szoba tiszta és rendezett volt, a wellness minden igényt kielégítő, a reggeli és vacsora kínálata 3*-nak megfelelő és finom. A személyzet előtt is le a kalappal, kedvesek barátságosak.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4203 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117820 feltöltött kép
tegnap, 11:23egyedül járt itt
Egyszerű, barátságos, galériás kávézó a Szondi és a Csengery utca sarkán. Leche spanyolul a tej, de spanyol kötődést nem igazán fedeztem itt fel. Korábban valami kazah vagy üzbég tulajdonban álló kávézó volt, de ezek szerint ez is változik, nem is emlékszem, mi volt a nevük, mert az sem volt valami tartós állapot.
Leche Cafe, BudapestLeche Cafe, BudapestLeche Cafe, BudapestLeche Cafe, BudapestLeche Cafe, BudapestLeche Cafe, BudapestLeche Cafe, BudapestLeche Cafe, BudapestLeche Cafe, BudapestLeche Cafe, BudapestLeche Cafe, BudapestLeche Cafe, BudapestLeche Cafe, Budapest
Kiváló tegnap, 11:08a párjával járt itt
Többször visszatértünk már az étterembe. A kiszolgálás kedvező volt, kedvesek, mosolygósak a felszolgálók. Az ételek ízvilága a hagyományos, házias konyhát idézi, kiváló választás azok számára, akik a megszokott, magyaros ízeket keresik.
tegnap, 11:00családjával járt itt
Újdonságként jelent meg ez a fagyizó a Westend legalsó szintjén a Food Court részlegben, helyileg a mozgólépcső lábánál lévő megüresedett üzlethelyiségben. Ami miatt érdemes ellátogatni hozzájuk, hogy a világhírű, világbajnok Fazekas Fagylaltozó fagyijait kóstolhatjuk meg náluk. Így nem kell kiutazni a bázisukra, a XVI.
Átlagos tegnap, 10:44egyedül járt itt
Néhány héttel ezelőtt megnyitott római tepsis, azaz szögletes pizzát készítő pizzéria a Batthyány utcában, egy saroképületben. Korábban itt éveken át működött egy retró cukrászda és fagyizó, amely a közeli játszótér látogatói körében rendkívül népszerű volt.
ZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, BudapestZAZO PIZZÉRIA, Budapest
tegnap, 10:13egyedül járt itt
A Margit Palace irodaház földszintjén működő étkezde a munkahelyi/irodaházas menzák igényes verziójának egyik képviselője. Eredetileg az irodaházban működő fogászati centrumba mentem panoráma röntgent készíttetni, de ha már itt jártam, jó ötletnek tűnt kipróbálni az éttermet is. Hétköznap ebédidőben tartanak nyitva, és többféle menüt kínálnak.
Alexis - Margit Palace, BudapestAlexis - Margit Palace, BudapestAlexis - Margit Palace, BudapestAlexis - Margit Palace, BudapestAlexis - Margit Palace, BudapestAlexis - Margit Palace, BudapestAlexis - Margit Palace, BudapestAlexis - Margit Palace, BudapestAlexis - Margit Palace, BudapestAlexis - Margit Palace, BudapestAlexis - Margit Palace, BudapestAlexis - Margit Palace, BudapestAlexis - Margit Palace, Budapest