Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2933 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35396 feltöltött kép
tegnap, 20:14egyedül járt itt
A Lounge Y69 elég régi darab, a párom a régmúltból ismerte, korrekt kocsma, van Varga Mészáros és Teleki boruk, mondjuk Komaromban lenne inkább neszmélyi, de hát ez van ezt kell szeretni. Krusovicét, Sopronit és Heinekent csapolnak, palackban van többek között Pilsner Urquell és Bernard is.
tegnap, 20:04egyedül járt itt
A Jókai mozi büféjében egy Hidegkomlós Drehert vettem, elvitelre, mivel még vezetnem kellett. 650 forint volt a betétdíjjal együtt, ami kifejezetten jó ár/érték arány. A kiszolgálás kedves, udvarias, a beltér hangulatos, jó volt itt elüldögélni kicsit a bontatlan sör mellett. Négy pontot megérdemel a hely.
Kiváló tegnap, 19:57a párjával járt itt
Már nem először vagyunk itt és nem is utoljára . Elég annyi hogy itt MINDEN JÓ ? Mert itt tlnyleg minden
jó ! Az , hogy egy igazi szarvas sétált el tőlünk kb. 50-60 méterre fejedelmi agancsával a hegyoldalon ,
az örökre megfogott , bár ez nem a hotel érdeme . Jót enni , jókat inni , jókat pihenni , szórakozni wellneszezni , ez a hotel érdeme , ezért szeretjük !
tegnap, 19:57a párjával járt itt

Idei komáromi gasztroturnénk első állomása volt az Aranytál. Mindenképp halat szerettünk volna enni, lehetőleg csak egyfélét, mert kinéztük a neten a szomszéd étteremben a pacalt. Végül egy mandulás bundában sült fogas mellett döntöttünk, ami mellé ittunk egy palackos 0,5ös Staroprament meg egy 0,33as Gössert.
tegnap, 19:45a párjával járt itt
A Heineken söröző az idén május másodikán megejtett komáromi gasztroturnénk alkalmával vége nyitva találtuk. Nagyon hangulatos kerthelységet működtetnek, diszkrét világítással, jól lehet ott romantizálni. A kocsmáros kedves, szívélyes, közvetlen ember. A névvel ellentétben Staroprament és Hoegardent csapolnak. Egy pohár 800 Ft.
Átlagos tegnap, 19:18a párjával járt itt
Li mester
Li Mester konyháját tavaly is útba ejtettem meg idén is, tavaly egy rizzsel körített húsragut vettem, idén nem kértem köretet, szecsuáni sertés volt a választásom, 1500 forintba került, ami baráti díjszabás. Mindkét étel az europaizált sablonos álkínai volt, átlagosnak ítélem mindkettőt. 3 pont a hely.
Átlagos tegnap, 18:00családjával járt itt
A hely szuper lenne, de a kiszolgálás az felháborító! A pincér az étlapot kivette a kezemből, amivel még nem végeztem, a desszerteket szerettem volna megnézni, de elvette, mondta hogy visszahozza ha végeztem a főétellel. A főételt egy óra múlva kaptuk meg, majd sem az étlapot, sem a pincért nem láttuk többet.
Gyenge tegnap, 15:23a párjával járt itt
Évek óta jártunk oda, eddig. Általában Galéria tálat szoktam rendelni. Korábban több, mint bőséges volt az adag, de évről évre egyre kisebb lett. A minap is ezt kértem, utoljára: amit kaptam: három apró csirkeszárny, három apró rántott csirkemell falat, fél tenyérnyi pljeskavica, pár karika lila hagyma, és ezen túl a csirkeszárnyak, a pljeska átsületlenek voltak, a rántott mellfalatokból villát beleszúrva kijött a zsíradék.
tegnap, 11:08a párjával járt itt
Amikor megérkeztünk, nagyon hideg volt a szoba, a recepción közölték, hogy a kazánt április 15-tel lekapcsolták, a klímával nem lehet fűteni, de kaptunk hősugárzót és plédeket. Az első vacsora csapnivaló volt, de aztán a többi finom volt. A leveskuponnal is voltak gondok, de rugalmasan megoldották.
Kiváló tegnap, 10:26a párjával járt itt
Nagyon tetszett a szobában lévő kutyafekhely, a szoba fala is nagyon kreatív és tetszetős volt, a fürdőszoba modern. A étterem dekoráció,kialakítás szép, a konyha remek, a svédasztal bőséges és körültekintő. A társalgó kialakítása is kellemes volt, sok társasjáték, óriás térkép a falra festve,tv.