Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló ma, 16:33családjával járt itt
Jó a kiszolgálás, kedves és aranyosak az ottani dolgozók vidámak és mosolygósak és az árak aránylag elfogadható, tiszaság van szeretek oda járni mindig jól lakók és jók az ételek
Kiváló ma, 15:41kollégákkal járt itt
Hétköznapjaink fénypontja a kollégákkal a Mermel. Laktató ebéd jó áron. Évek óta idejárunk ebédelni. Paleolit ételek, rántott húsok, frissen készülő grill húsok, afgán ételek nagyon finomak, A és B menü is laktató ebédre. Péntekenként van hogy szombatra is viszek ebédet. Jó fej mindenki ott, barátságosak nagyon.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 61 városban járt márFelfedező - 166 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 319 feltöltött kép
Érdekes ma, 14:55a párjával járt itt
Bartók Béla emlékére készített szobor, Amerigo Tot szobrászművész alkotása. Kecskemét belvárosi, központi parkjában eléggé elbújik, sokan talán észre sem veszik.
A Cifra palotához közeli részen van.
Érdemes megkeresni, elgondolkozni rajta. Furcsa, szobor. Mikrokozmosz a makrokozmoszban.
Kihagyhatatlan ma, 14:43a párjával járt itt
Van egy szinte biztos pont a magyar városokban, Kossuth Lajos szobra. Kecskemét főterén a Városházával szemben találjuk meg Kossuth több, mint 3 méter magas szobrát. Állítólag vita volt, hogy merre nézzen, de végül is a Városháza épületét figyeli. Nehéz kihagyni, ha erre járunk.
Kihagyhatatlan ma, 14:33a párjával járt itt
Agapanthus már nagyon részletesen leírta, amit a Kecskeméti városházáról tudni kell. Az épület valóban gyönyörű, kívülről és a belső, látogatható terek is rendben vannak. Érdemes bemenni, megnézni a várostörténeti kiállítást is. Mi kimentünk a városháza belső udvarára is.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1081 városban járt márFelfedező - 3421 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70418 feltöltött kép
Kiváló ma, 12:44egyedül járt itt
Megelégeltem azt, hogy állandóan összesúgnak az emberek az utcán, a buszon, a villamoson, meg mutogatnak, hogy Ez az a fura öregember, aki még nem evett soha krokodilt. Mit szól ehhez a családja? Micsoda közömbös, magánakvaló, érdektelen alak, nem fejlődik a világgal stb.
Buffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, Budapest
Még több kép (22 db) >>
119717
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4257 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119717 feltöltött kép
Átlagos ma, 9:36egyedül járt itt
A Vanilin Cukrászdák közül a Jászai Mari térnél lévő egységükbe járunk kisebb-nagyobb gyakorisággal, mivel az esik a lakásunkhoz közel, ott is elég vegyesek a tapasztalataim, de most több év után a Kucsma utcai egységükbe is vissza látogattam. Ez a legnagyobb, központi épületük, ahol a teraszos cukrászda mellett a sütödéjük is működik.
119717
ma, 9:23barátokkal járt itt
A Kunyhó Cukrászda Budapest egyik legrégebb óta működő cukrászdája, amely Angyalföld kertvárosias, családi házas övezetében található, bár az elmúlt években itt is egyre több új építésű modern társasház nőtt ki a földből. A cukrászda története egészen 1956-ig nyúlik vissza, alapítója id.
Kiváló ma, 1:30családjával járt itt
Valahogy nem nagy divat itt az ittjartamon a "hotpot", alig írunk erről valamit pedig nagyszerű közösségi élmény. Most úgy alakult, hogy a fiacskáimat cipeltem el oda a Chinatown-ba, érthetően többfelé szakadt család, a srácok 40-50 évesek, hát néha össze kéne jönni valahol. Ez az un.
In Town Hotpot Budapest, BudapestIn Town Hotpot Budapest, BudapestIn Town Hotpot Budapest, BudapestIn Town Hotpot Budapest, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Szörnyű tegnap, 21:31egyedül járt itt
A jó emlékek sajnos már a múlté
Régen sokat jártunk ide a barátokkal, és több kiváló esküvőn is voltam itt, így egy jó motorozás után nagy reményekkel tértem be ebédelni. Sajnos az emlékek jobban öregedtek, mint maga a hely. Pozitívumok:
A kiszolgálás alapvetően jó és udvarias volt. A hasábburgonya és az almafröccs kifejezetten jól sikerült.