Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló ma, 12:50gyerekekkel járt itt
Gyerekekkel kiváló programok.Kitűnő animáció.Több játéklehetőség-A csúzdák nagyon jók. A szoba kényelmes.Tisztaság mindenütt.A KERTBEN is klassz a játszótér. Egyetlen negatív dolog a kifeküdt.nyikorgó matracok voltak. Reggelenként nehéz volt a felkelés
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelőNépszerű író - 28 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Kiváló ma, 12:21a párjával járt itt
Itt jártunk már, ugyan úgy, mint most: DiningCity keretében. Akkor IMÁZS nevet viselt és akkor is jó hely volt. Valójában ami változás: egy kis belső átalakítás és még inkább keleties stílus a nevében és a kínálatában - pl. szűkítették a magyar "származású" italok körét, néhány pálinka és néhány magyar bor,de unicumot nem lehet kapni.
Szörnyű ma, 10:21családjával járt itt
Sajnos a cukormentes Somlói,amit most vettünk szerintem romlott. Vagy olyan az íze mintha romlott lenne. 1900 Forintért. Az egész kuka. Nem tudom a többi Süti milyen,de ezután nem mennék vissza
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 103 városban járt márFelfedező - 171 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4419 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 21:36a párjával járt itt
Verőcén mintegy kötelező látnivaló a Gorka Múzeum, Ahol a kerámia életre kel benned! , írja a ház prospektusa. . . Mi nagyon reméltük, hogy ez nem történik meg, és sikerült is megúsznunk. . . Miként annak idején, évtizedekkel ezelőtt abból a lelkesültségből is kimaradtunk, amikor az a mondás járta, hogy: mindenkinek van egy Gorkája.
Gorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, VerőceGorka Géza Kerámiamúzeum, Verőce
Még több kép (18 db) >>
Érdekes tegnap, 19:34csoporttal járt itt
Ünnep a Mester születésnapja alkalmából címmel rendezett rendhagyó, de nagyon is stílszerű és élménydús emléknapot 2026. március 14-én Verőce Község Önkormányzata és a Magyar Építőművészek Szövetsége. Remélve, hogy ezzel a rendezvénnyel most hagyományt indítottak el, és a jövőben is lesz itt ilyen tiszteletteljes megemlékező találkozás a szakma és a közönség között.
Ybl Miklós szobra, VerőceYbl Miklós szobra, VerőceYbl Miklós szobra, VerőceYbl Miklós szobra, VerőceYbl Miklós szobra, VerőceYbl Miklós szobra, VerőceYbl Miklós szobra, VerőceYbl Miklós szobra, VerőceYbl Miklós szobra, VerőceYbl Miklós szobra, VerőceYbl Miklós szobra, VerőceYbl Miklós szobra, Verőce
Még több kép (9 db) >>
Átlagos tegnap, 19:09egyedül járt itt
A szoba nagyon kicsi. Nem igényeltünk volna egy ekkora Tv-t. Ez a szoba központja ,de a kis íróasztalhoz nem lehet hozzáférni. Hiányzott még egy fotel a szobából. Tisztaság teljesen rendben. Az ételek rendben, gusztusosak, de soha nem volt elég meleg, pedig a langyos levesnél nincs rosszabb. Egészében véve rendben volt.
Kiváló tegnap, 17:46családjával járt itt
Köszönjükk szépen ,finom etelek ,kőzvetlen koszolgálás , jo etelek
Szörnyű tegnap, 14:22a párjával járt itt
A rántott sajt bundája szó szerint tocsogott az olajban . A sült krumpli kb. 4-szer lett melegítve ( langyos olajban vagy zsírban) ezért a krumpli ízét és állagát teljesen elvesztette,helyette egy opálos,zsíros valami lett
A kislány kapkodott, idő előtt elvitte mind a tányért,mind a poharat ! ! ! Ajánlásra mentünk a bisztróba ,de az utóbbi 30 év (! ! ! ! ! ! ! ) legnagyobb csalódása volt ! ! ! ! ! Sajnos .
Kiváló tegnap, 11:13családjával járt itt
Kedves kiszolgálás,és a legfinomabb gofri és fagyi itt Erzsébeten .Ha a központba jársz minden féle képp látogass el !
Csak ajánlani tudom!
Kiváló tegnap, 9:23 járt itt
A közelben lakunk. Néha csak egy kv-ra ugrunk be, vagy csak egy meglepi süti-ért, de még mindig mosollyal az arcunkon hagytuk el a helyet. A kv és a croissant mindig 10-10-es pedig több mint tíz éve teszteljük!
Köszönjük szépen!
T