Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4153 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 116137 feltöltött kép
Érdekes ma, 14:39családjával járt itt
A Publo Pizzériába igyekeztünk, a bejárattal szemben sikerült leparkolni, ami történetesen a templom előtti kis terület volt. Így adta magát az ötlet, hogy ha már úgyis ide keveredtünk, s meglepő módon még nyitva is van a templom - ami vidéki falvakban nem éppen gyakori - , akkor nézzünk be.
Érdekes ma, 14:23családjával járt itt
Csákberény falu határában a főút mellett találjuk ezt az egykori szovjet metrókocsit, ami a budapesti metrók felújítása előtt az M3-as vonalon járt. Már több mint 10 éve itt található ez a természet- és környezetidegen objektum, talán éppen emiatt sokan keresik fel.
Kiváló ma, 14:09egyedül járt itt
2026. tavaszi Dining City étteremhét program újabb állomása, Dózsa György út - Lendvay utca saroképület. Úgy kezdődött, hogy elrontottam az online időpont foglalást, majd amikor erre rájöttem, valamilyen technikai probléma miatt nem sikerült törölnöm, illetve módosítanom az eredeti időpontot.
ma, 13:47családjával járt itt
A móri borvidéken lévő családi szőlősből tartottam hazafelé Budapestre. Útközben minimális kitérő Felcsút érintése, kíváncsi voltam, mennyit változott a falu a legutóbbi ottjártunk óta. Előre lelövöm a poént, ha a futball akadémia körüli grandiózus építkezéseket és Makovecz-stílusú ojektumokat kivonjuk a képletből, akkor nem sokat.
tegnap, 22:37egyedül járt itt
A Pizzi Jászai Mari téri egységében mondhatni törzsvendégek vagyunk, a törzsvásárlói kártyánk már többször betelt. De ez inkább a gyerekeim "fogyasztásának" tudható be, mint nekem. Azt persze tudtam, hogy van még pár másik pizzériájuk a városban, de ez esik a legközelebb a lakásunkhoz, ez a magyarázat. A XI.
Kihagyhatatlan tegnap, 22:05csoporttal járt itt
A mai napon ünnepélyesen megnyitott, de ha pontosabban akarunk fogalmazni, újra nyitott a Citadella egy több évig tartó, kiemelt kormányzati felújítási programot követően. A munkálatokat 5 évvel ezelőtt, 2021-ben kezdték el, emlékeim szerint már rég kész kellett volna lenni, talán 2023 volt az eredeti céldátum?
tegnap, 13:49barátokkal járt itt
Érdekes képződmény a LOLA a vendáglátóiparon belül, hiszen én ezt a helyet korábban úgy ismertem, hogy Dorado Café, ahol többször is jártam kávézni az elmúlt évek során. Látszólag semmi sem változott, azonban szerdától szombatig, miután a kávézó bezárt, este 6 és 11 között már LOLA Bárként működnek.
Kiváló tegnap, 13:29barátokkal járt itt
Belecsaptunk a tavaszi Dining City étteremhétbe. Célzottan egy kicsit korábban találkoztunk a lefoglalt vacsora időpont előtt, hogy egy közeli helyen legyen még alkalmunk egy aperitif elfogyasztására, s koccintani az újbóli találkozás örömére. Az első ötlet nem jött össze, ugyanis az a bár hétfőn zárva tart.
Kiváló tegnap, 11:30egyedül járt itt
Budakeszin átutazva már többször nézegettem ezt a helyet, most végre volt időm és alkalmam megállni és benézni. Közben azon gondolkoztam, valahogy a magyar és az olasz nép/néplélek összerezonál. Én is azon magyarok sokaságát gyarapítom, akinek szinte minden bejön, ami olasz.
tegnap, 10:27egyedül járt itt
Sokadik smash burgerező, igazság szerint most már várnék ezen a fronton valami különlegességet, egyediséget is. A kezdeti lelkesedésem kissé lelohadt. De azért továbbra is a smash burger kedvelők közé tartozom, bár nem bírnék ezen élni heteken át. Alkalmanként oké.