Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló ma, 21:04a párjával járt itt
Kivánló!Nagyon remek hely.Ajánlani tudom mindenkinek.Kedves ,normális kiszolgálás,barátságos hely.Minden rendben van vele,és az árak is jók. Ajánlom .
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 218 helyen első értékelőNépszerű író - 28 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6389 feltöltött kép
Érdekes ma, 17:32egyedül járt itt
Cegléden feltűnően szépek a központi terek, és mindegyiknek megvan a maga sajátos hangulata. Az Eötvös térről pedig szokás mondani, hogy a város egyik legszebb része, mivel ezen a nem is igazi tér jellegű helyen, inkább kiszélesedő utcaszakaszon van a katolikus plébánia épülete az 1700-as évekből, a macskaköves utat pedig paraszt-polgár házak szegélyezik.
Kiváló ma, 16:52barátokkal járt itt
Barátokkal ültünk be a Decibe, eredetileg csak egy-két italra, aztán végül elég sokáig ott maradtunk. Nagyon jó hangulatú hely, a személyzet kedves és közvetlen volt, nem kellett sokat várni semmire. Később pizzát is ettünk, ami meglepően jó volt, nem az a tipikus kocsmás pizza, hanem rendes nápolyi jellegű, vékony tésztával és jó feltétekkel.
119605
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4250 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119605 feltöltött kép
Kiváló ma, 13:55egyedül járt itt
Barátságos, családias, nagyon igényes cukrászda Budakeszi főutcája mellett, a település központjában, ahol széles választékban kitűnő minőségű, friss, finom süteményeket, tortákat kóstolhatunk, ráadásul az árazás sincs elszállva. Ha nem is a legolcsóbb, de korrekt árszinten.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 64 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1401 feltöltött kép
Átlagos ma, 10:24a párjával járt itt
Nem először jártunk Kalocsán és rengetegszer elhaladtunk emellett a torony mellett, de eddig fogalmam sem volt mi a csuda ez? ! Először csak azt hittem valami egyszerű építmény, de mostani látogatásunk alkalmával mesélt róla a Párom és el is sétáltunk mellé. Sajnos nem láttam a tükreit , sem mást sem mozogni, így pontosan még mindig nem tudom hogyan működik.
Kiváló ma, 10:16gyerekekkel járt itt
Lányommal jártunk itt hétköznap ebédelni. Itt a környéken volt dolgunk, s bár elég közel esik a lakóhelyünkhöz, ennek ellenére én erről a helyről korábban még nem is hallottam. Egy modern épület földszintjén lévő tipikus ebédelő hely a környéken dolgozók és lakók számára.
Érdekes ma, 10:14a párjával járt itt
Kalocsán töltött egyik délutánunkat az Érsekkertre szántuk. A szállásunktól szerencsére nem volt messze, így hamar odaértünk. Egy kellemes nyári napon (nem is annyira melegben) sétáltunk a kertben, ami nagyon hangulatos volt éppen akkor. Pár emberrel találkoztunk csak, kutyákkal sétáltak, gyerekekkel játszottak a játszótéren.
ma, 10:05gyerekekkel járt itt
A Travis' Tenders a fiatalok egyik kedvenc gyorsétterme mostanság, amelyet kb. 1 évvel ezelőtt nyitottak meg, 2025 júliusban. Helyileg az V. kerületben, a Deák tér közelében, a Vitkovics Mihály utcában találhatóak. Az elmúlt évek során a 2 szintes épületben több más vendéglátó egység is működött, előttük éppen Simon's Burger, ahol jártunk is a gyerekeimmel (ők akartak oda is menni).
Kiváló ma, 10:00a párjával járt itt
Kalocsán töltöttünk pár napot és utolsó napunkon ide tértünk be, útravalót, illetve otthonra kenyeret venni. Reggel nagyon sok minden közül tudunk válogatni, pogácsákat vettünk az útra és kenyeret már haza. Semmi problémánk nem volt, minden nagyon friss és finom volt. A kenyér még másnap is ízlett! :)
Kiváló ma, 9:51a párjával járt itt
Családlátogatás miatt érkeztünk Kalocsára és foglaltam szállást a Pilvaxban. Központi helyen található kis hotel már belépéskor nagyon megtetszett. Kedves fogadtatásban volt részünk, bejelentkezés után elkísértek minket az emeleti szobánkhoz. Maga a szoba szép volt, tiszta és rendezett! Klíma már kellemesen lehűtötte, erre sem volt gondunk.