Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2036
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1057 városban járt márFelfedező - 3314 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67719 feltöltött kép
tegnap, 21:46egyedül járt itt
Ezen a helyen volt a Pesti Chutney, amit az oldal már megszűntként tart nyilván, jogosan, én meg egy kicsit sajnálom, mert jó emlékeim voltak róla. Lelkes indiai srácok próbálkozása volt. Nos, most thai éttermet találsz itt, de nem is akármilyent, hanem autentikust és erről még tanúsítványuk is van. Ha megnézed az étlapon, nem egy átlag Ázsia.
Parázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, BudapestParázs Thai Wok & Soup, Budapest
Még több kép (19 db) >>
tegnap, 15:47gyerekekkel járt itt
Nagyon finom pizzákat ettünk 3 félét is. Az unokámnak a milánói nagyon ízlett . Gyorsan kiszolgáltak . Már elvitelre is rendeltünk többször. Mindig melegen érkezett a pizza és gazdag feltéttel. A jó idő miatt a kertben ültünk. A terasz egyi9k része szélvédett a másik kevésbé. Bőséges az ital választék. Mi csak gyümölcslét kértünk.
tegnap, 13:56a párjával járt itt
Nagy, kényelmes, világos szoba. A szokásossal ellentétben az esti világításon sem spórolnak. Nagyon jó, hogy naponta többször át lehet járni a fürdőbe, ahol több úszómedence és két kiváló termálvizes medence várja a fürdőzőket. A gyógyvíz rengeteg ásványi anyagot tartalmaz, nekem pl. vörösre festette a szakállamat, ahol beleért a vízbe.
Átlagos tegnap, 11:11egyedül járt itt
A szálloda megfelelt az elvárásoknak. A szobában csak az ággyal volt problémám, mert túl alacsony volt, így nagyon nehezen tudtam felkelni róla. A wellness részleg nagyon jó, a jakuzziban nem volt szünet, folyamatosan működött, ami remek megoldás. Nagyon szépek, újak és kellemesek voltak a napozóágyak.
Kiváló tegnap, 8:54a párjával járt itt
Csodálatos négy napot töltöttünk el a hotelben. Az ellátás nagyon kiváló volt , a dolgozók figyelmesen töltötték fel az ételeket. . Nyugodt és tiszta hely Nagyon tetszett, hogy minden nap fürödhettünk. Utolsó napot is ki tudtuk használni , kényelmesen át tudtunk öltözni az öltözőben.
Gyenge tegnap, 8:12a párjával járt itt
Én nagyot csalódtam. A szobában a tv nem látszik sem az ágyból sem máshonnan eltakarják a székek. fel kellene szerelni a falra. Vellnes HÍDEG! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Koktélok egyszerűek semmi diszítés . Kiszolgálás is olyan snassz. Nem sok kedvesség van a felszolgálókban. A reggeli ebéd vacsora, kicsi választék ami van az is hídeg.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 106 városban járt márFelfedező - 187 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5111 feltöltött kép
Érdekes 2026. május 13. 22:05a párjával járt itt
Autóval már többször is elmentünk ez előtt a temető előtt, és mindig meglepett bennünket az utcára néző jókora, romlásukban is megkapóan szép kripták sora. Szokatlan ez, hogy ennyire az utcafrontra tették a holtak látványos házait.
Református Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, Cegléd
Még több kép (23 db) >>
Kiváló 2026. május 13. 20:50a párjával járt itt
Minden rendben volt! Segítőkész a személyzet. Igazából egy negatív dolgot kiemelnék de nem teljesen a hotel hibája. A lenti wellnesrészleg nagyon jó de a 2 napból legalább egy napot 2 gyerek torkaszakadtából végig ordított, ugráltak a medencébe. Lent elég nagy tér van de nagyon vízhangzik. Alig hallottuk egymást.
2036
Kiváló 2026. május 13. 18:16egyedül járt itt
Szóval ez egy nagyon jó hely és van itt aztán nagyon jó fej. Hát Istenem, van, amikor az embernek pont erre van szüksége. Ez egy ilyen laza art-kocsma, én meg pont arra jártam, és begondoltam magamat ide, hogy tán innék valamit. Előtte nemrég ettem. Úgy eldöntetlen, hogy ki tartozik ide, ki vendég, ki bennfentes, csak úgy voltak az emberek.
Charbon Art Café, BudapestCharbon Art Café, BudapestCharbon Art Café, BudapestCharbon Art Café, BudapestCharbon Art Café, BudapestCharbon Art Café, BudapestCharbon Art Café, BudapestCharbon Art Café, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2026. május 13. 17:41a párjával járt itt
Többszörös visszatérő vendégek vagyunk itt. De most csalódtam a szállással. Megrendelt erkélyes szoba helyett erkély nélkülit kaptunk. Így a kilátás elveszett,és esténként az erkélyen nézelődni. A többi szolgáltatással elégedettek vagyunk. Erre figyelhetnének ,főleg akik már többszörösen itt foglalnak mint mi.