Van egy előtérféle rész a konyha előtt, amolyan elviteles várakozóhelynek mondanám néhány bárasztallal, kabáttartó fogassal, fűszer- és olajtartó asztalkával. A benti teremben normális asztalok, elég tágas, szellős. Ahogy látszik a fotókon is, az asztalok nagy része üres volt itt, ennek ellenére mégis az "előszobában" ültettek le. Mellettem a személyzet cuccai és valami zacskók, nejlon csomagolóanyagok voltak. Annyiból nem bántam ezt a helyet, hogy innen a "magaslesről" jobban ráláttam a konyha és a személyzet működésére, tevékenységére. Első megdöbbenés: nincs étlap. Olvasd be a QR kódot az asztalról. Ez a Z generációban nyilván már alapvető népszokás, én is szoktam online rendelni, vásárolni, de azt gondolom, ha már veszem a fáradtságot, és személyesen elballagok egy étterembe, ami nem egy önkiszolgáló kifőzde, sőt, van kötelező szervizdíj is (mint itt is), akkor azért talán elvárhatok olyan minimális szervizt, mint kézzelfogható papír étlap, vendégcentrikus pincér, általa rendelésfelvétel, ételek ajánlása és bármi, amit egy pincér szokott tenni a vendégek számára. Ha megnyitod a QR kóddal az appot, akkor feljön az étlap, itt tudsz rendelni, ez befut a konyhára, sőt, egyből fizetetsz is az appon keresztül. Ez lenne a XXI. század vendéglátása? Személytelen, sivár dolog ez szerintem. Az étlap 2 lapnyi, van 12 féle pizza, 3 saláta, 3 étvágygerjesztő "falatka" (olívabogyó, pizzakenyér, bélszín carpaccio), valamint 1 desszert, ami a tiramisu. Árban a pizza középkategóriás, a legolcsóbb Marinara és Margherita 2790 Ft, a legdrágább szarvasgombás 5290 Ft (szervizdíj nélküli árak). A pizzasütés pörgősen, gyorsan zajlott, bár ahogy láttam, elvitelre is készültek párhuzamosan a pizzák. A pizzatészta jó minőségű, a sajt és a paradicsomszósz is, csak sajnos mindenből igen kevés került a tésztára, igencsak spórolósan mérték, a szélekre pedig több cm szélességben semmi sem került, üres maradt! A pizza üres széle több részen szénfeketére égett. Ingyen víz itt nincs, talán mondani sem kellett volna, így egy palack szénsavas vizet kértem. Az asztalon nincs terítő, csak csupaszon, és egyetlen db szalvétát kaptam. A mosdóban a nyitott tetejű szemetesből folyt ki a használt papírtörlő. Valószínűleg a személyzet nagyon elfoglalt volt, ezért nem jutott idejük kiborítani. . . A pincérek tevékenysége a megrendelt ételek/italok asztalhoz szállítására korlátozódott. Összességében 3 pontra taksálom a helyet, csalódtam.