Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló ma, 20:36a párjával járt itt
Tavaly töltöttünk ott egy felejthetetlen hetet.
A Hotel könnyen megközelíthető. A szoba tiszta, rendezett, a személyzet nagyon kedves, mosolygós. Az ételek nagyon finomak, nagy a választék is. Gondoltak a kisgyerekes családokra is. Ha nincs kedved kimozdulni akkor a szálloda Welles része nyújt pihenést. Környéken is akad látnivaló. Bármikor szívesen vissza mennénk!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt már
Kiváló ma, 18:48a párjával járt itt
Mi is már sok éve vagyunk itt vendégek, mindig útba ejtjük a piacozás után. Érdekes itt nézni a vásári forgatagot egy latte mellett.
Időpazarlás ma, 18:14a párjával járt itt
Felháborító, hogy az egész be van zárva. Határozatlan ideig. Elköltöttek sok millió forintot , és az egész mire volt jó???
Kiváló ma, 17:52családjával járt itt
Júniusban töltöttünk pár napot a hotelben,jó választás volt ,kevés szálláshely rendelkezik számunkra ennyi pozitiv élménnyel,kifogástalan rend és tisztaság a hotel egész területén,és még a környezete is ápolt ,rendezett,udvarias személyzet,minden korosztály számára kielégítő étkezési lehetőség,ahol minden étel nagyon kellemes éllményt ad,kényelmes szoba,gyönyörü panorámával a balatonra,kiváló vellnes lehetőség,köszönjük.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4240 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118846 feltöltött kép
ma, 15:51egyedül járt itt
A Martinello Gelatonál már említett budapesti fagyi-körkép volt az én kottám, amiből az elmúlt napokban játszottam. A 3, számomra eddig nem ismert/nem tesztelt fagyizó közül az egyik meglepő közelségben van a lakásunkhoz, a szokásos gyalogos útvonalaimon pedig hetente többször is elhaladtam mellette.
Il Gelato by Szürkebarát, BudapestIl Gelato by Szürkebarát, BudapestIl Gelato by Szürkebarát, BudapestIl Gelato by Szürkebarát, BudapestIl Gelato by Szürkebarát, BudapestIl Gelato by Szürkebarát, BudapestIl Gelato by Szürkebarát, BudapestIl Gelato by Szürkebarát, Budapest
Még több kép (5 db) >>
ma, 15:37egyedül járt itt
Minden évben össze szokták állítani az interneten a legjobb fagyizók aktuális listáját, nyilván szubjektív ez a válogatás is, de azért lehet belőle szemezgetni, inspirálódni. A hosszú listából 3 fagyizó volt, ahol még nem jártam, így a múlt héten mindegyiket útba is ejtettem. Elsőként a Martinello Gelato fagyizót, amely a XIV.
Martinello Gelato, BudapestMartinello Gelato, BudapestMartinello Gelato, BudapestMartinello Gelato, BudapestMartinello Gelato, BudapestMartinello Gelato, BudapestMartinello Gelato, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Kiváló ma, 14:55kollégákkal járt itt
A nyitás óta követjük az És Margarita Étterem életútját, sikereit. Idén egy nagy változás történt az életükben, ugyanis a név inspirációként is szolgáló Mester utcából tavasszal új, nagyobb, tágasabb helyre költöztek, mégpedig a Tompa utca és a Páva utca sarkán lévő teraszos sarokétterembe, ahol korábban csaknem 10 éven át a Paletta működött (akiknek a bezárását sajnáljuk, szerettük őket is, patent kis hely volt).
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 92 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 990 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagság
Kiváló ma, 13:48a párjával járt itt
Nyári Dining City akció keretében voltunk az étteremben, kifejzetten kedvezményes áron ettünk három fogást. Az étterem a IX. kerület rehabilitált részén fekszik egy park mellett, nagy terasza van, ami nyáron hangulatos. Az ételek jól sikerültek, hiba nem volt bennük, de nagyon emlékezetesek sem voltak, két hét után már nem is nagyon emlékszem rájuk.
Kihagyhatatlan ma, 13:35gyerekekkel járt itt
Nagyon szuper hely mind gyerekeknek mind felnőttnek. Kisállatt etetés. Cirkusz. Elefánt élmény. Kisvonatozás közben állat etetés
ma, 13:26a párjával járt itt
Júliusban töltöttünk 5 éjszakás pihenést a szállodábn, melynek ideális a fekvése, az egykori Club Aliga mellett fekszik,kicsit benyúlva a tóba, így mindkét oldal szobái a Balatonra néznek. A szálloda egyébként erősen lepukkant, egy régi SZOT üdülő, felújítás nélkül. A szoba és a fürdőszoba nagyon kicsi,, utóbbi a 80 -as éveket idézi, a láncos lehúzós WC-vel.