Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2929 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35297 feltöltött kép
Kiváló ma, 12:20barátokkal járt itt
Magyar konyhát visznek némi nemzetközi ihletéssel. Kínálnak többek között gulyáslevest csipetkével, medvehagyma krémlevest füstölt tofuval és zellerszalmával, kakaslevest tavaszi zöldségekkel, snidlinges daragaluskával, bőrén sült lazacot újburgonyával, turbolyás borsó mártással, edamame-babbal és kapribogyóval, vargányás tagliatelle-t, friss sajttal, citromos petrezselyem-pesztóval, házimetéltet fokhagymás-fehérboros chilis rákkal, vörösboros marhapofapörköltet juhtúrós szalonnás speclével, pisztáciás créme brulée-t gránátalmával és egy szezonális mentes desszertet.
Kiváló ma, 11:37a párjával járt itt
A dizájn korszerű, sok intimitást nem biztosít, de így is tetszetős, szerethető, mi legalábbis jól éreztük itt magunkat. A felszolgálók közül akad egy magyar is, ami nem árt, mert a többiekkel elég nehéz szót érteni, bár az igyekezet látszik rajtuk, s ami igen fontos, kedvesek, mosolygósak.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 50 városban járt márNépszerű író - 37 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Kiváló ma, 9:39a párjával járt itt
Ajándékba kaptuk ezt a szálláshelyet. MIvel még a szezon elején voltunk, kevesen jelentkeztünk a hotelbe. Megoldásként felajánlották a vendégházban az elszállásolást. Szerintünk nagyon jól jártunk, kényelmesen pihenhettünk. A fürdőszábába belépés volt csak kicsit nehézkes az ajtó nyitáskor.
Lipicai Hotel, SzilvásváradLipicai Hotel, SzilvásváradLipicai Hotel, Szilvásvárad
Kiváló ma, 9:19a párjával járt itt
Karácsonyi ajándékba kaptam ezt a kikapcsolódást. Remek választás volt. Minden szempontból kifogástalan: a szoba kényelme, az étkezések, a wellnes részleg. . . Az esti ételsort kiemelném, igen változatos és finom fogások közül válogathattunk. A desszertek nem a szokványosak, különlegesek voltak. Pihentető napokat töltöttünk itt.
Erzsébet Park Hotel, Parádfürdő
Szörnyű tegnap, 23:17 járt itt
Szerettünk itt sütizni, kávézni, de sajnos itt kocsmázik pár hangos helyi, ezért elvesztette a hangulatát, így elszoktunk a helyről. Sajnálatos, mert magyon hangulatos a belső, kényelmes a bútorzat, finomak a sütik. Szerettünk itt sütizni, kávézni, de sajnos itt kocsmázik pár hangos helyi, ezért elvesztette a hangulatát, így elszoktunk a helyről.
2024
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1054 városban járt márFelfedező - 3303 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67573 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 22:37egyedül járt itt
Ha királyainkkal találkozunk megfémesített változatban, általában Szent István vagy Szent László vezeti a ranglistát. A többi király sokkal ritkábban fordul elé. Esetleg még Hunyadi Mátyás kérheti a bronzérmet. A többi viszont elég ritka. Luxemburgi Zsigmond itteni mellszobrának az a magyarázata, hogy a derék magyar/nem magyar uralkodó volt az, aki mezővárosi rangot adott a településnek.
Luxemburgi Zsigmond mellszobor, HatvanLuxemburgi Zsigmond mellszobor, HatvanLuxemburgi Zsigmond mellszobor, HatvanLuxemburgi Zsigmond mellszobor, Hatvan
Még több kép (1 db) >>
Gyenge tegnap, 22:08barátokkal járt itt
Erősen túlárazott és meglehetősen vacak ételeket adnak. Ezzel mindent elmondtam az "étteremről". A további szószaporítás csak azért van, mert minimum 250 karaktert kell írni. Tehát: ahol drága és vacak az ennivaló, ott - bármilyen egyéb kunsztok vannak (mellesleg a Panorámában azok sincsenek) - nincs miről beszélni.
Kiváló tegnap, 20:05egyedül járt itt
A napokban belém hasított, hogy van egy ilyen általános népszokás, hogy az emberek délben esznek, és nekem is ennem kéne. Így aztán besétáltam a Két szerecsenbe, abban a reményben, hogy nem foglaltam ugyan asztalt, de hátha lesz! És lett is! Pár alternatívát felkínáltak, hogy hová ülhetek, az üzlet szolidan volt tele, de azért szabad asztalok akadtak.
Két Szerecsen Kávéház & Bisztró, BudapestKét Szerecsen Kávéház & Bisztró, BudapestKét Szerecsen Kávéház & Bisztró, BudapestKét Szerecsen Kávéház & Bisztró, BudapestKét Szerecsen Kávéház & Bisztró, BudapestKét Szerecsen Kávéház & Bisztró, BudapestKét Szerecsen Kávéház & Bisztró, BudapestKét Szerecsen Kávéház & Bisztró, BudapestKét Szerecsen Kávéház & Bisztró, BudapestKét Szerecsen Kávéház & Bisztró, BudapestKét Szerecsen Kávéház & Bisztró, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Átlagos tegnap, 18:32egyedül járt itt
Sétálva a hatvani Kossuth téren, követve az itteni útmutatásokat, valóban van egy Kossuth mellszobor a tér sarkánál, egy iskola előtt. Bevallom, nem annyira hozott lázba, szinte minden faluban és városban van hasonló szobor. ifj. Szabó István szobrász örülhetett a megrendelésnek.
Kossuth Lajos mellszobra, HatvanKossuth Lajos mellszobra, HatvanKossuth Lajos mellszobra, HatvanKossuth Lajos mellszobra, HatvanKossuth Lajos mellszobra, Hatvan
Még több kép (2 db) >>
Kihagyhatatlan tegnap, 17:45egyedül járt itt
Nos, mivel itt találtam ezt a tételt a lapon, és ez után tájékozódom, természetesen én is megnéztem Hatvanban a Városházát, amúgy is ott van a város központi terén, a kastély és a múzeum, templom szomszédságában. Oda is pakoltam a személyszállító járművemet,. ne feledd, Hatvanban fizetni kell a parkolásért!
Városháza, Hatvan