A húsos/"non-veg" = csirkés menü 4000 Ft, a vegetáriánus 3500 Ft. Italt nem tartalmaz a menü, még egy pohár csapvizet sem adnak, viszont szervizdíjat sem számoltak fel. Cserébe blokkot/számlát sem kaptunk és készpénzzel fizettünk. A korábbiakkal ellentétben a menüt ezúttal több rekeszes fémtálcán szolgálták fel. Tartalma: butter chicken, azaz vajas csirkemell falatok, finom, fűszeres, pikáns szószban. Lehet szólni, hogy mennyire csípősen kéred. Ha egyáltalán nem, akkor is valamennyire pikáns, kicsit csípős lesz, erre készüljetek fel. Babos dahl, ez még csípősebb volt, mint a csirke. Kis adag bashmati rizs, friss zöldség, sárgarépa és kígyóuborka szeletek. Butter naan, azaz vajas naan kenyérlepény. Minden fogás forrón, frissen érkezett. A naan frissen sült. A kiszolgálás a víz tilalom mellett is azért hagyott némi kívánnivalót. Például az asztalon már ott lévő tányérokat csak odébb tették, nem vitték el. A személyzet két főből áll, indiai pultos-kasszás-felszolgáló, illetve egy szintén indiai szakács a konyhában. Kommunikáció nyelve: angol. Házhoz szállítás működik mindkét futár hálózattal. Az ételre megadom a 4 pontot, nekem az korrekt volt, az adag is bőséges, jól lehet vele lakni, de minden más 3 pontos, így az össz-benyomás is. Mindazonáltal részemről ajánlott. Az étterem szanszkrit neve azt jelenti, hogy az Istenek földje, amely Észak-Indiában, a Himalája térségében lévő Uttarakhand régióra utal, a hinduk így nevezik ezt a területet. Az étterem bejárata feletti emblémán is megjelennek a magas, hófödte hegyek.