Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 164 helyen első értékelőNépszerű író - 26 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4225 feltöltött kép
Gyenge ma, 15:17a párjával járt itt
Nagyon ráfért, pontosabban ráférne már Szolnok legyengült cukrászati kínálatára egy frissítő újdonság. Valószínűleg mások is így gondolják, mert az elmúlt napokban a helyi sajtóban több szerző is lelkesen ünnepelte, dicsérte ezt a most megnyílt olasz cukrászdát. Remélve, hogy ez lesz az. Mármint a jelentős újdonság.
Kiváló ma, 0:10családjával járt itt
10 évvel ezelőtt jártam itt utoljára, most pedig újra betévedtem egészen elképesztő, milyen átalakuláson ment keresztül a hely. Ízletes ételek, fantasztikus kiszolgálás, minden tekintetben felülmúlta a várakozásaimat. Szívből ajánlom mindenkinek!
Kisgaras Söröző & Ételbár, CigándKisgaras Söröző & Ételbár, CigándKisgaras Söröző & Ételbár, Cigánd
Kiváló tegnap, 22:52gyerekekkel járt itt
Nagyon hangulatos, igazi spanyol tapas bár a belvárosban. Finom, ízes ételek, remek italválaszték és kedves, gyors kiszolgálás. Tényleg olyan érzés, mintha egy kicsit Spanyolországban lennénk. Szervizdíj nélkül biztosan visszatérünk!
Kiváló tegnap, 22:44barátokkal járt itt
A hely nagyon élénk volt, az élő zene pedig tökéletes! Az étel és az ital gyorsan érkezett, és hihetetlenül finomak voltak! Nagyon ajánlom ezt a helyet mindenkinek, aki változatosságra vágyik a magyar konyhával szemben, és szeretne spanyol ízeket kipróbálni. Még 30% kedvezményt is adtak az egész étlapra, és nem számoltak fel szervisz díjat sem!
Kiváló tegnap, 22:18a párjával járt itt
Mintha Spanyolországban ettem volna, valóban nagyszerű ízek, a patatas egyszerűen tökéletes, kedves és gyors kiszolgálás, szervizdíj nélkül
Köszönöm, biztosan visszatérek
Felisa Tapas Bar, BudapestFelisa Tapas Bar, BudapestFelisa Tapas Bar, BudapestFelisa Tapas Bar, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 13 városban járt márFelfedező - 11 helyen első értékelőNépszerű író - 27 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Kiváló tegnap, 20:02családjával járt itt
Tavaly fedeztük fel ezt a helyet. Menüben volt babgulyás - évek óta nem ettem ilyen finomat. A menü nagy adag volt, finom és olcsó. 4 napos békéscsabai kiruccanásunk során minden nap itt étkeztünk. Én még egyszer babgulyást kértem, és másodszor sem csalódtam. Egyik este kiszállítással kértük az ételt, ami gyorsan, forrón érkezett meg.
1916
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3216 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65249 feltöltött kép
tegnap, 19:15egyedül járt itt
Netes hirdetés volt, arra kaptam szimatot, aztán így jutottam ide. Jóindulatúan figyelmeztetlek, hogy ne akarj te is ittjatrtam-zombi lenni, nem könnyű kórság ez, éppen elég annak a néhány szerencsétlen terheltnek, aki ezzel a sorscsapással él, hogy meghallja, hogy nyílt valami litylötty étterem valahol, ilyenkor beopálosodik a szeme, és monoton mormolással indul előretartott karokkal, hogy tesztelni, tesztelni.
Nhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, BudapestNhi 1965 - Vietnamese Restaurant, Budapest
Még több kép (32 db) >>
tegnap, 15:53a párjával járt itt
Egy kerek születésnap miatt érkeztünk ezúttal ide. Készültünk már egy ideje eljönni, de a magas árak miatt eddig nem szántuk rá magunkat. Parkoló a szállodával szemben található, 4000 Ft/éj ellenében. A recepciónál gyorsan sorra kerültünk, megkaptunk minden szükséges információt. Minden nagyon különleges látványvilágú, luxust sugároz.
tegnap, 9:53egyedül járt itt
A wellness lehetne hétvégén 24 óráig nyitva, főleg ha privátban foglaltuk (pl. pénteken mi még délig dolgoztunk, az utak a havazás miatt alig voltak járhatóak, jó, hogy terepjáróval mentünk). Így sietnünk kellett a vacsorával a foglalás miatt, és 10. 000 Ft - ért csak kb. 15 - 20 percünk maradt a privát jakuzzizásra.
Kiváló tegnap, 8:50a párjával járt itt
2 éjszakát töltöttünk ezen a szálláshelyen a férjemmel január elején, remélve, hogy feltöltődhetünk. All inclusive ellátást kértünk, s meg kell mondjam, a reméltnél is jobban éreztük magunkat. A szálloda szolgáltatásaival, a személyzettel az ételekkel is maradéktalanul elégedettek voltunk. Biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk.