Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4208 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117838 feltöltött kép
ma, 14:58barátokkal járt itt
A Lágymányosi Egyetemi Negyedhez tartozó népszerű söröző a XI. kerületben, egy sarok pincehelyiségben. A Black Dog, avagy a Fekete Kutya 2009-ben vetette meg itt a lábát, s azóta is, köszöni szépen, jól érzi itt magát. a beltér angol pub hangulatú, mind dekorációját, mind színvilágát tekintve. Elég nagy az alapterülete, több teremmel.
Átlagos ma, 14:41csoporttal járt itt
20 fős csoporttal voltunk. Foglalt időpontra érkeztünk. A dolgozó késett pár percet, mely még nem volt zavaró. Megkezdte a tárlatvezetést. Közben jöttek mások is, más ügyben. (valószínűleg nyomtatni )Elnézést kért, és félbe hagyta a tárlat vezetésünket. Egy idő után nekünk kellett szólni,hogy időre mennénk tovább.
Kiváló ma, 14:37barátokkal járt itt
Angolszász stílusú, prémium kategóriás pub a Margit híd budai hídfőjénél, amely elsősorban a whiskey-re specializálódott, bár egyéb italokat is tartanak.
Érdekes ma, 14:32csoporttal járt itt
20 fős csapattal voltam. Kértünk tárlatvezetést. 9 órára szólt az időpontunk. A pénztárnál azt mondták , hogy szólnak, ha megjött a vezető. Sajnos elfelejtettek szólni. Nekünk kellett rá kérdezni, hogy megjött-e. Semmilyen útbaigazítást nem kaptunk, hogy merre kell mennünk. A tárlatvezetés teljen mértékben megfelelő volt. A park is csodálatos.
ma, 14:16barátokkal járt itt
Pár évvel ezelőtt kialakult, pontosabban azóta is folyamatosan alakulóban lévő gasztro-udvar és egyfajta laza közösségi tér a Kolosy téren, az egykori piac mögött. Igazából egy megüresedett, lépcsőzetes lejtésű telek ötletes hasznosításáról van itt szó, amelynek két oldalról van bejárata, egyrészt a Szépvölgyi út - Kolosy tér felől, másrészt az egy szinttel feljebb lévő Bécsi út felől.
Időpazarlás ma, 13:17a párjával járt itt
Egy strandnak a füve olyan, mint egy színpadon fellépő zenész ruhája. Ez a ruha évek óta nem lett mosva, foltozott, szakadt, agyon használt, rongyos. Öntöző rendszer nincs, pedig azt állítják, közép-Európa legnagyobb strandja. A hullám medence gépháza még mindig a 100 évvel ezelőtti ócska képekkel rendelkezik.
Érdekes ma, 12:41családjával járt itt
Nagyon szuper hely ideális egy kellemes családi kikapcsolódásra
Kihagyhatatlan ma, 12:25családjával járt itt
Nagyon szuper hely csak ajánlani tudom. Mind gyereknek mind felnőtteknek
Kiváló tegnap, 22:33egyedül járt itt
A Panelpék Józsitól, vagy más nevén az Egy Falat Kenyér pékség a Csepeli Piac egyik legnépszerűbb, prémium minőségű kézműves kenyereket és pékárut kínáló péksége, amely a II-es kapunál található a piacon belül. A pékséget alapító Cseperkáló József többgenerációs pékcsaládból származik.
tegnap, 22:20egyedül járt itt
A Csepeli Piac 78-as standján működő népszerű húsüzlet amelynek fő profilja a saját nevelésű, tanyasi sertésekből készült, így közvetlenül a termelőtől származó hús- és hentesáruk értékesítése. A házi füstölt kolbászok, szalonnák, sonkák nemcsak "nyers" állapotban vásárolhatóak meg, hanem helyben ehetünk többféle helyben sütött "disznóságot", úm.