Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Szörnyű tegnap, 14:31a párjával járt itt
A zuhanyzófej össze-vissza spriccelt, így a műa. függöny! ! ! Semmit nem fogott fel, a mosdócsap vízköves volt és 2spriccelést adott, még fogat sem lehetett vele mosni, nemhogy mosakodni. A szőnyeg, a berendezés 60-as évekbeli és foltos volt a fotelhuzat is. A szobalámpa gyéren világított, az ágy keskeny és kicsi volt. Egy óra jakuzziért 10 eFt-ot kértek volna.
Kiváló tegnap, 11:13egyedül járt itt
Nagyon kellemes élmény volt az Espresso Embassyben járni. Az V. kerület szívében található, és szerintem joggal számít a belváros egyik meghatározó kávézójának. Érezhető rajta, hogy nem egyszerűen egy átlagos kávézó, hanem egy olyan hely, ahol a kávé minősége és elkészítése valóban fontos szempont.
119968
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4276 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119968 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 10:07csoporttal járt itt
Legutóbbi szentendrei látogatásunk alkalmával az időjárás nem fogadott bennünket a kegyeibe, de azért annyira hideg sem volt, hogy egy fagyit ne mertünk volna megkockáztatni. A Duna-korzó és a Fő tér között lefutó hangulatos macskaköves utcácskában lévő Margaretta fagyizó évek óta nagy népszerűségnek örvend mint a helyi lakosok, mint a turisták körében, nem méltánytalanul.
tegnap, 9:00egyedül járt itt
A szálloda mint hely és szállás rendben volt. A tv már kissé elavult. Kicsi képernyős. A Wellness rész minden szempontból nagyon jó. A szabadban az étterem jó, mi Pizzát ettünk, finom. Az étterem is rendben. De az ételek íztelenek és mindig ugyan azok reggel, nem 4 csillagos a reggeli száraz étel bolti minőség.
Kiváló tegnap, 7:29a párjával járt itt
Tetszett a sok szaunaszeánsz. Andris nagyon profi volt, mi sokat járunk szaunázni de ilyen jó szeánszokon még soha nem voltam!

Tetszett hogy nem volt sok vendég, persze ez a szállodának kevésbé jó, de azért voltak. Lehet úszni, bár nem nagy a medence. Az ételek finomak és nagyon változatosak.
Tetszett hogy nem kopogtat be a takarítónő, ha bajom van megkerestem!
Átlagos 2026. szeptember 17. 19:21a párjával járt itt
A Hotel szolgáltatásaival,az étteremmel,a welnessel elégedettek voltunk. A szoba ami nem tetszett. Lehet az árából adodott,hogy gyenge volt. 119 szoba. Kilátás semmi hegyoldalba. Wifi nem volt. A TV ben 1 adó de az is nézhetetlen volt mert egy folytában jelet keresett. Az ablakon szúnyogháló hiánya. Még szerencse,hogy nem azért mentünk,hogy a szobába tartozkodjunk.
Kiváló 2026. szeptember 17. 17:31a párjával járt itt
Isteni ízek.
Házias alapanyagok.
Kedves és gyors kiszolgálás.
Az első alkalomtól függővé váltam, annyira joooó.
Feltétlenül kostold meg Te is.
Kiváló 2026. szeptember 17. 17:27a párjával járt itt
😊Mi egy középkorú pár vagyunk,minden nagyon szuper volt. Az ételek, a kiszolgálás kifogàstalan volt. Többféle étel,amiből lehetett vàlasztani. nagyon kedves a személyzet nagyon segitö készek,mindig mosolyognak. ☹️Ami nagyon elszomorító volt az az àgy és a párnàk.
2026. szeptember 17. 16:36a párjával járt itt
A Hasik a Hilaris Hotels egyik legújabb szerzeménye, gyöngyszeme! Már most az újranyítás óta több évtizede visszatérő vendégekkel dicskedhet! A csúcstartó -akivel beszéltem- egy 17-ik alkalommal visszatérő házaspár. Korábban gyermekeikkel jöttek a hotel bezárásáig (2025. ), majd unokákkal.
Hasik Hotel, DöbrönteHasik Hotel, DöbrönteHasik Hotel, DöbrönteHasik Hotel, DöbrönteHasik Hotel, Döbrönte
Még több kép (2 db) >>
119968
Kiváló 2026. szeptember 17. 15:55egyedül járt itt
Az egykori Tauffer-palota engem elvarázsolt! A Bródy Sándor utcáról kapta a nevét a csodálatos XIX. századi neoreneszánsz palota épületben kialakított butik hotel (az emeleten) és a kávézó és bisztró, amely a földszinten, illetve terasza a belső udvaron kapott helyet. Egyúttal kortárs festmények kiállítóhelye is.