Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 72 városban járt márFelfedező - 44 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Kiváló ma, 12:31kollégákkal járt itt
Véletlenül tévedtünk be ide, és milyen jól tettük. Szuper hangulata van, hogy minden a repülésről szól, a vattapamacs kivilágított felhőket imádtuk :) Nagyon korrektek az ételek és kedves a kiszolgálás. Sajnos a terminállal gond volt, szerencse hogy volt nálunk készpénz, bár erről a problémáról tájékoztattak még a rendelés leadása előtt.
Kiváló ma, 6:51a párjával járt itt
Másodszorra szálltunk meg itt, 1 éjszakára,szakmai okokból. A hotel mellett levő parkolóházban parkoltunk. A hotel hozza azt amit az Ibistől vár az ember, a reggeli nagyon változatos, a személyzet kedves,van egy külön kis konyha a földszinten a vendégeknek. Ideális elhelyezkedés.
Szörnyű tegnap, 14:59kollégákkal járt itt
Ha már befutott a neved, lehet rá Brandet építeni. Kb ennyi ez a hely. Remélem jar ide a Nánási csalad és tudja, hogy mihez adták a nevüket (mert a tulajdonos nem az N. család). Nem hagyott pozitív benyomást a hely bennünk. Egy útszéli soffőrbüfé hangulat és kiszolgálás, de magasabb áron.
Nekem a Balaton - Nánásiék, BalatonakarattyaNekem a Balaton - Nánásiék, BalatonakarattyaNekem a Balaton - Nánásiék, BalatonakarattyaNekem a Balaton - Nánásiék, Balatonakarattya
Még több kép (1 db) >>
Kiváló tegnap, 14:50kollégákkal járt itt
Üzleti úton kerestünk lehetőséget egy gyors ebédre.
Kellemes kis hely, a konyha nyitottsága nem zavaró.
Személyzet nagyon figyelmes és kedves. Egyéni kéréseket is szívesen teljesítik.
Adagok bőségesek. Árak nem túlzók.
Mindenkinek ajánlom a helyet.
Várfal'ó, VárpalotaVárfal'ó, VárpalotaVárfal'ó, Várpalota
Időpazarlás tegnap, 13:13gyerekekkel járt itt
Az eger várában szerettünk volna egyet sétálni, a 7 és 8 éves unokáimmal. Illetve szerettünk volna bemenni a panoptikumba, mert azt még nem láttuk. Nagyon meleg volt, sütött a nap, hazafelé igyekeztünk, de gondoltuk, ide még benézünk.
Egri vár, Eger
Kiváló tegnap, 11:24egyedül járt itt
Már többször voltam itt, ételt kóstoltam és teljesen elégedett vagyok!
Szép tiszta hely, kedves - türelmes kiszolgálás!
Az elkészített ételek számomra különlegesek de finomak!
Ide fogok menni máskor is, egy újabb étel kóstolására vagy a megszeretett étel ismételt elfogyasztására.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek!
Sok sikert és jó egészséget kívánok a Csapatnak! :-)
Kiváló tegnap, 10:35családjával járt itt
Tisztelt F. Tamás! Szeretném megköszönni Önnek és a Hemingway Étterem teljes csapatának azt a csodálatos élményt, amit a fiam 6. születésnapján kaptunk Önöknél. Minden apró részlet tökéletes volt, a kiszolgálás figyelmes és kedves, az ételek és italok kifogástalanok, a születésnapi torta pedig egyszerűen felejthetetlen élményt nyújtott nekünk és a vendégeinknek.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3882 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 110287 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 8:11kollégákkal járt itt
Csaknem 100 éve, 1930-ban nyitott meg a Normafa menedékház, később síház, amely az elmúlt évtizedekben már leginkább vendéglőként vált népszerűvé. 2019-2023. között hosszabb ideig zárva tartottak, mivel teljes körűen felújították, kibővítették. Jelenleg az Eötvös utca felé néző homlokzat és főbejárat a régi formákat tartotta meg, de a hátsó front az már teljesen modern.
tegnap, 7:46gyerekekkel járt itt
Tetszett,hogy könnyen megközelíthető volt a strand.
Meglepően csönd volt éjszakánként 👌
Az ételek finomak voltak (a krémes sütemények hiányoztak).

Hiányoltam a szobákból a szőnyeget. . . . nélküle rideg volt a szoba.
Túl puha volt az ágyon lévő matrac és a párnák (elnézést) borzalmasan kényelmetlenek voltak (a töltet össze volt csomósodva )
Kiváló tegnap, 7:21gyerekekkel járt itt
Minden rendben volt! Ételek nagyon finomak, a szoba szuper, a személyzet kedves és segítőkész volt. A medence vize lehetett volna picit melegebb, de ha nagyon fáztunk átültünk a másikba vagy ott volt a szauna. Összességében jó élményekkel jöttünk onnan el és valamikor még biztos vissza fogunk menni.