Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2073
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1064 városban járt márFelfedező - 3361 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68876 feltöltött kép
Érdekes ma, 1:03csoporttal járt itt
Hétvégén volt egy viszonylag kellemes időpontban egy jó alkalom, hogy meglátogathattuk az óbudai zsinagógát. Figyelni kell, betelnek a helyek gyakran, szóval előre gondolkodós dolog az ilyen városi séta szervezés.
Óbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, Budapest
Még több kép (53 db) >>
tegnap, 20:05a párjával járt itt
Nagyon kellemes 4 éjszakát töltöttünk a Hotel Kamillában. Rendkívül bőséges és finom volt az étel kínálat, néhány ételféleség melegen tartására jobban oda kellene figyelni. Egy pörkölt jellegű ételt nem lehet hidegen elfogyasztani, akár milyen finoman van elkészítve. A szoba és berendezése igen kényelmes, a nagy melegben is elfogadhatóan tudtunk pihenni.
Kiváló tegnap, 19:22családjával járt itt
Minőségi, kézműves fagylaltok, sétálóutcás hangulat és egy csodaszép kis terasz, ahol jó megállni egy pillanatra. Egy gombóc, egy mosoly, egy kis nyár a város szívében pont ott, ahol a fagyi a legjobban esik.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 204 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5624 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 19:19a párjával járt itt
Ha Ugor kolléga bejegyzését nem olvasom előzőleg, fogalmunk sem lett volna, mi az a termetes deszkabódé a település főutcáján. De így már tudtuk, hogy hajdani római katolikus fa harangtornyot vagy haranglábat, kell benne tisztelnünk, bár mi, hogy úgy mondjam, nem ilyesmihez vagyunk szokva Felső-Tisza vidéki tapasztalatainkból eredően.
Harangláb, PálházaHarangláb, PálházaHarangláb, PálházaHarangláb, PálházaHarangláb, PálházaHarangláb, PálházaHarangláb, PálházaHarangláb, Pálháza
Még több kép (5 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 406 városban járt márFelfedező - 2951 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35774 feltöltött kép
tegnap, 19:08a párjával járt itt

A Puncs fagyizó a jobbak közé tartozik. Első gondolatom az volt, hogy egy puncsot kérek, de amikor megláttam, hogy mennyire szép színe van a málnafagyinak, akkor elcsábultam. Remek íze volt, elég sok maggal. Állagban is van némi javítanivaló. 700 ft egy gombóc. Ez négy pontot jelent összességében.
Puncs Fagyizó, BalatonlellePuncs Fagyizó, BalatonlellePuncs Fagyizó, BalatonlellePuncs Fagyizó, BalatonlellePuncs Fagyizó, BalatonlellePuncs Fagyizó, Balatonlelle
Még több kép (3 db) >>
tegnap, 18:56a párjával járt itt

A Csehóba fröccsözni ültünk be. Elolvastam itt számtalan értékelést, 5x5-öst jellemzően, olyanoktól, akiknek ez az egyetlen értékelése, ami eléggé árulkodó. Az ital és ételkínálat valójában 4 pont, a konyhát nem próbáltuk. A kiszolgálás 4 pont, kellemes a csevej a pincérekkel, a kutyának hoznak vizet, de a srác nem köszöni meg a kötelező 12% szervízdíj feletti (!
Csehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, Balatonlelle
Még több kép (21 db) >>
Kiváló tegnap, 18:35a párjával járt itt

Vannak helyek, amiket el nem tudom képzelni, miért nem értékeltem rögtön a meglátogatásuk után. 2020 őszén voltam a Zsúr cukrászdában, de valahogy nem írtam meg az élményt, ezzel csak most szembesültem. Néhány nappal ezelőtt ismét betértem, ezúttal csak egy fagyira, egyik jobban nézett ki, mint a másik.
Zsúr Café & Fagylaltozó, BalatonlelleZsúr Café & Fagylaltozó, BalatonlelleZsúr Café & Fagylaltozó, BalatonlelleZsúr Café & Fagylaltozó, BalatonlelleZsúr Café & Fagylaltozó, BalatonlelleZsúr Café & Fagylaltozó, BalatonlelleZsúr Café & Fagylaltozó, Balatonlelle
Még több kép (4 db) >>
tegnap, 17:59a párjával járt itt
Három napot töltöttünk Füzérradványon, és mindhárom napon a közeli Pálházán lévő Vadregény bisztróban ebédeltünk. És nem azért voltunk ilyen ragaszkodók, mert nem találtunk volna más ebédelő helyet a környéken, megpróbáltuk. . . , de ez a legjobb. Már maga az épület is rendkívül vonzó.
Vadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, Pálháza
Még több kép (2 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4225 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118193 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 16:28csoporttal járt itt
A XVI. kerületbe igyekeztem, hogy az éppen nyitva lévő Cinkotai tájházat végre belülről is sikerüljön megnézni, de útközben észrevettem más érdekes látnivalót is. Nahát, egy tanya Budapesten? Igaz, a XVI. kerület már zöldövezeti, kertvárosias rész, de mégsem mindennapos dolog ez.
Érdekes tegnap, 16:10egyedül járt itt
A XVI. kerületben járva a térképet böngészve pillantottam meg ezt a kis tavat, amelynek korábban még a létezéséről sem tudtam. A vízfelszíne kb. fél hektáros, a Naplás-tó mögött a XVI. kerület második legnagyobb állóvize. A tó közismertebb neve Csobaj-tó, egy békés, csendes, kis forgalmú kiránduló- és pihenő övezet, a kutyasétáltatók kedvelt útvonala.
Cinkotai bányató, BudapestCinkotai bányató, BudapestCinkotai bányató, BudapestCinkotai bányató, BudapestCinkotai bányató, Budapest
Még több kép (2 db) >>