Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4234 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118380 feltöltött kép
Kiváló ma, 21:05egyedül járt itt
A Veranda Delikát & Cukiműhely 12 éve működő, a helyiek körében rendkívül népszerű reggelizőhely, pékség, kávézó és delikátesz bolt a XVI. kerületben, azon belül is a forgalmas Újszász utcában, közvetlenül a főút mellett. Mindkét oldalon van néhány - ingyenes - parkolóhely az út mellett.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 112 városban járt márFelfedező - 209 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5958 feltöltött kép
Kihagyhatatlan ma, 20:37a párjával járt itt
Régi adósságomat róttam le, a páromnak pedig régi kívánsága teljesült azzal, hogy elmentünk a Fiumei úti sírkertbe, ismerkedni az ország történelmi jelentőségű temetőjével. Elkezdtük hát az ismerkedést, de ide mindenképpen el kell még jönni, annyi a látnivaló, az ismeret, amelyet ráépíthetünk a meglévőkre, miközben egyik ámulatból a másikba esünk a sok szépség, érdekesség láttán.
ma, 19:22a párjával járt itt
Csak ajánlani nagyon kedvesek segítőkészek a pultosok.Önkidzolgáló az étterem a pulthoz mész ott kapod az italos és az ételed is.Nagyon tiszta barátságos hely.Kucsit nekem furcsa volt,hogy szerintem a pennys fűszeres krumpli volt a sült krumpli,de jó volt.ketten ebédetünk és még ittunk is 5700 forintért.
Érdekes ma, 16:24kollégákkal járt itt
A Fővám téri Nagyvásárcsarnok földszintjén, a lépcső mellett áll a Kofa szobra. Értelemszerűen a piaci egyszerű kétkezi dolgozóknak, az árusoknak, a kereskedőknek, a kofáknak állít emléket. A szobrot Nagy Dániel készítette 2020-ban, aki akkoriban még a Magyar Képzőművészeti Egyetem szobrászhallgatója volt.
ma, 16:07barátokkal járt itt
Azt írja a - ha mindent nem is, de - sokat tudó ittjartam. hu, hogy 9 évvel ezelőtt jártam itt. Igaz, azóta közben is még talán két alkalommal, csak arról nem számoltam be. Amúgy az évek során maga a helyszín és a hangulat nem sokat változott.
Kiváló ma, 15:37kollégákkal járt itt
A Mester utcai I Love Gelato fagyizóban sok évvel ezelőtt jártunk először, azóta időről időre visszatértünk, de egy időre el is kerültük, mert az eredeti "nagy" cukrászdához képest most már egy sokkal kisebb, dekorációs elemeiben is egészen más fagyizót találunk napjainkban.
Gyenge ma, 15:21egyedül járt itt
Kb. 4 évvel ezelőtt megnyitott vietnámi étterem, vietnámi személyzettel (pultos, séf) a Nagykörúton az Oktogon és a Nyugati pályaudvar közötti szakaszon. Minden nap nyitva tartanak 10. 30-22. 00 óra között. Gyakran sétálok errefelé, bár szinte folyamatosan nyitva tartanak, bent elvétve láttam vendégeket.
Szörnyű ma, 14:19csoporttal járt itt
Energiatakarékos hely. Spórolnak a légkondicionáládon és a sörök hűtésén. A tízféle sör valójában kétféle: rossz világos sör és rossz fekete. Horribilis áron.
ma, 11:42egyedül járt itt
A Baklava Factory vecsési székhelyű, 2022-ben alapított török édességekre specializálódott cég, akik a 2025. novemberben a Nagykörúton nyitottak egy cukrászdát. A bejárat előtti teraszon szinte mindig látok 1-2 török úriembert, akik részben a tulajdonosi körhöz tartozhatnak, részben alkalmazottak, részben az ő ismerőseik.
ma, 11:29egyedül járt itt
2025 elején nyitották meg ezt a fiatalos street food - fast food bisztrót a Nagykörúton, azon belül is a Nyugati tér és az Oktogon közötti szakaszon. A beltér meglepően tágas, elég nagy alapterületű a kis büfékhez képest, azonban a berendezése, a belső tér összességében elég sivár.