Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1091 városban járt márFelfedező - 3446 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 71624 feltöltött kép
Érdekes ma, 14:20egyedül járt itt
Honfiúi kötelesség megnézni Csöngén Weöres Sándor és Károlyi Amy emlékházát, ezért aztán beláttam, hogy nincs haladék, véges az idő, a hazát látni kell. Emlékház megvan, de nem nyitva, mit tesz ilyenkor a egyszeri halandó, beront az önkormányzatra, mert a békés polgárokat csak nem fogom egyenként zaklatni a házaikban.
Weöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, Csönge
Még több kép (27 db) >>
Átlagos ma, 13:09a párjával járt itt
Nos, Abán is van egy ilyen, máshol is, de túl sok néznivaló nincs rajta, ha csak az nem, hogy ez is olyan nemnemsoházós. Mit nemnemsoha? De, igen, 100 éve történt, nincs itt semmi soha. Hogy soha nem nyugszunk bele? Hát, ha egy évszázad alatt nem tudsz valamihez alkalmazkodni, akkor ki segítsen rajtad? Óvd meg a mohácsi csatát is, hátha akkor megfordul az eredmény.
Trianoni emlékhely, Aba
Kihagyhatatlan ma, 10:42egyedül járt itt
Nos, ez a templom valami meseszép. Nem úgy, nem abban az értelemben, hogy barokk csicsák csorognak a falakon, az a szépségnek, esztétikának egy egészen másik ága. Ez egy kihagyhatatlan érzület. Jó, hát az az alap, hogy kívül egy egyszerű fehér épület, belül meg csupa fa ezt nem látni, ezt érezni kell.
Nemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, Nemeskér
Még több kép (38 db) >>
Kiváló ma, 10:41a párjával járt itt
Vadsültet és palacsintát ettünk. Gyors volt a kiszolgálás és a vadétel nagyon ízletes és puha volt. Köszönjük
Jó tegnap, 22:07egyedül járt itt
Hogy megnéztem a nicki mérnöki csodát, Magyarország hajdan úttörő remekét, továbbsétáltam, hogy a Műgáti Csárdában fogyasszak valami autentikust. Egyébként pont szerencsésen választottam ki az időpontot, a csárda hétfőn-kedden-szerdán zárva van, csütörtökön nyit du. 15 órakor, én meg épp ezidőtájt térültem ide.
Műgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, NickMűgáti Csárda, Nick
Még több kép (20 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 227 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6808 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 21:15a párjával járt itt
A fenti címmel mutatja be ezt a szobrot Bob Dent, Magyarországon élő angol író, újságíró a Budapest köztéri emlékműveiről szóló, Mesélő szobrok című könyvében. Egy külföldinek talán még inkább feltűnik, hogy a magyar főváros szívében, a Szabadság téren egy amerikai tábornok szobra áll.
Bandholtz tábornok szobra, BudapestBandholtz tábornok szobra, BudapestBandholtz tábornok szobra, BudapestBandholtz tábornok szobra, BudapestBandholtz tábornok szobra, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Szörnyű tegnap, 20:33a párjával járt itt
Nem ajánlom senkinek, mert ez nem vendéglátás, amit ott tapasztaltam! A honlap szerint este nyolc óráig van ételrendelésre lehetőség. Háromnegyed nyolckor már a kérdésemre, hogy van-e lehetőség vacsorát rendelni, egy flegma már nincs konyha válasz érkezett.
Jó tegnap, 18:05a párjával járt itt
Két kulturális örökség program között volt annyi időnk, hogy erőt gyűjtsünk a továbbiakra, de bekeveredtünk a legbelvárosabb, vagyis a külföldi turisták által leginkább megszállt részekre. Ez egyfelől zsúfoltságot, másfelől elszállt éttermi árakat jelent. Igyekeztünk hát kikeveredni a nem átlag magyarnak való vidékről.
Cafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, Budapest
Még több kép (12 db) >>
Jó tegnap, 13:58a párjával járt itt
Mosoly nélküli kiszolgálás.
Orjaleves hús nyers.
Pacalpörköltben a pacal félig főtt
A kiszolgáló hölgyeknek ma rossz kedve volt.
Jó tegnap, 13:19a párjával járt itt
Pár héttel ezelőtt, amikor az Artizán pékségbe mentem, elhaladtam ez előtt a szálloda előtt, és ösztönösen benéztem az előtérbe. Csillogó kristálycsillárokat, görögösre formázott oszlopokat láttam. Nagyon csili-vili proccnak tűnt, ami nem az én ízlésem.
Hotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, Budapest
Még több kép (29 db) >>