Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 408 városban járt márFelfedező - 3042 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 37238 feltöltött kép
Jó ma, 16:40egyedül járt itt
A Kis Bárka nevű vendéglátó egység egy elég érdekes kombináció, lángosozó és halbolt. A honlap szerint sütnek halat is. Jómagam egy fokhagymás lángost kértem, ami 1150 ftba került és kifejezetten korrekt volt. Mondhatjuk, hogy a Lehel piacon 700ért adnak nagyobbat (amúgy kevésbé könnyedet), másutt viszont 2000 forintot is elkérnek a simára, én ezt átlagos ár/érték aránynak nevezném. Tisztes 4 pont.
Jó ma, 13:02egyedül járt itt

A Darling cafe-ban kedves, jókedvű, motivált fiatalok dolgoznak, akik örömmel fogadták, hogy megdicsértem a Pilsner Urquell sörüket, valamint a helynek a magyar nevét, mely úgy szól (ki is van írva egyébként), hogy Drágám később visszahívlak.
A dizájn megnyerő, az italok zöme nagyipari.
A pohár sörre 990 forintot fizettem, ami átlagos ár/érték arány.
Korrekt négy pont az öszélmény.
Kiváló ma, 12:55egyedül járt itt
A Vekni pékségben stílszerűen egy veknit vettem, mely gyanúm szerint nem Lipóti termék volt, ellentétben a pultban látható péksütikkel, melyekről készséggel elhiszem, hogy Lipóti cuccok. 890 forint volt a félkilós kovász kenyér, ami korrekt díjszabás. Váltottunk pár kedves mondatot a pultos lánnyal a minőségi kenyerekről. Négy és fél pont felfele kerekítve.
Kiváló ma, 12:49egyedül járt itt

Vicces volt, hogy kerültem a Tisza hotelbe, az illetékes kollegám ide foglalt nekem szállást a Tisza Sport Hotel helyett. Ami egyik oldalról kedvezőtlen volt, mert a Délvidékházból akadt gyalogolnivalóm a csomagokkal, másik oldalról meg örömteli, mert megismertem még egy szegedi hotelt, mely egyébként elegánsabb és hangulatosabb a névrokonánál a reggeli is színvonalasabb. Négy és fél pont felfele kerekítve.
Jó ma, 12:48egyedül járt itt
A Sport söröző, mint neve is jelzi a sport témája köré épül. Igen sok archív fotó a falon, szép elrendezésben, sporttévé megy, naná, több teremben is.
Soproni söröket csapolnak, igen sokfélét. 1895ös Sopronit ittam, ami talán a legjobb magyarnak mondható nagyipari multisör (Heineken tulajdon ugyebár). Kifogástalan volt, 790 forint volt a számla. Tisztes négy pont.
Jó ma, 12:25egyedül járt itt
A Boszi borozóban Szalai Roland borait ihatjuk palackból vagy folyóborként. A beltér tágas és hangulatos, a falon Méhes József (Zümi bá) verse a pincéről, továbbá az unokák verse a nagymamához, aki gyanítom, hogy Szalai úr édesanyja vagy tán felesége lehet. Egy deci Zenitet ittam, vettem belőle másfél litert.
Jó ma, 11:46egyedül járt itt

Jópofa hely A Bözsi, a névadó figurának kitömött vászonmása látható is az egyik padon. Rengetegen voltak, a teraszon sokan cigarettáztak, ami igencsak zavart.
Egy deci bort ittam, a Bónis Reitter borászattól.
Vannak palackból kimért tételeik is, 700 ft /deci, én a folyó száraz fehéret választottam, ami 400 ft volt. Szép formájú, vékonyfalú pohárba töltötték.
Nálam ez megvan 4 pont.
Jó ma, 11:35egyedül járt itt
Ha az ember feladja, hogy az Untappd alkalmazás kedvéért sört igyon, akkor igen jó érzés visszatérni a borhoz, az örök szerelemhez. A Kégli kertben a Gangl pince borait mérik ki korrekt áron. Vagy húsz éve nem hallottam szinte semmit Ganglékról 2005 táján szerveztem nekik egy kóstolót a fővárosban. A vadélesztős kékfrankosuk emlékezetes volt.
Jó ma, 11:21egyedül járt itt

Népszerű kocsma a Belvárostól negyedóra járásra. Három évvel ezelőtti soproni látogatásom alkalmával is kiruccantam ide, akkor elmaradt a beszámoló. Most ismét betértem, sajnos valami focimeccs ment, rengeteg ember volt, óriási zaj, hamar megittam a kifogástalan Pilsner Urquellemet és odébbálltam.
Jó ma, 10:58egyedül járt itt
A Fleck borozót még a vonaton néztem ki magamnak. Szeretem, ha egy kocsmában saját bort adnak, azt még inkább, ha maga a termelő szolgál ki, mint itt. Egy deci Zöldveltelini Királyleányka házasítást rendeltem, ami korrekt volt, miután megkóstoltam felspricceltük szódával. Vettem belőle másfél litert elvitelre, a számla összesen (! ) 1150 forintra rúgott. Megadom neki a négy pontot.