Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2039
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1057 városban járt márFelfedező - 3323 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67895 feltöltött kép
Érdekes ma, 14:18egyedül járt itt
Hát, nem sokan járhatnak Gödöllőn múzeumba, mert látható meglepetést okoztam, amikor bemenetem. Pedig nem egy eldugott hely, a város központjában van, nyitva is van, én meg nyitvatartási időben besétáltam. Déjá vu, láttam már ezt a riadalmat máshol is városi múzeumokban, döbbenten néznek rád, hogy mit akarsz, mit szeretnél?
Gödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, GödöllőGödöllői Városi Múzeum, Gödöllő
Még több kép (42 db) >>
ma, 13:32egyedül járt itt
Tegnap ebédeltem valahol, de aztán melegedik az idő, egyre szomjasabb az ember, hát erre jártam éppen, és kifejezetten azért ugrottam be a piacra, hogy igyak valamit. Azt hittem, hogy jóllaktam, de aztán megtörtént a baj, végigmentem a koradélutáni kajaszinten, megláttam, hogy nyitva van még a Főzelékvár, és ki ne csábult volna el, csak beneveztem egy tál spenótra, főtt krumplira, főtt tojásra és fasírtra.
Kihagyhatatlan ma, 12:58családjával járt itt
Gyönyörű állatok, szép hely.
Érdekes programokon vettünk részt.
Finom ételek.
Nagyon tetszett a tigrisek körüli út.
Kihagyhatatlan ma, 12:44családjával járt itt
Nagyon szuper és barátságos hely! Mindenkinek ajánlani tudom!:)
Kihagyhatatlan ma, 12:40gyerekekkel járt itt
Szenzációs!!!!Csak ajánlani tudom! Örök élmény! Köszönöm nektek
Átlagos ma, 12:22egyedül járt itt
Első kérdés: Voltam itt? Voltam. Fogyasztottam valamit? Igen, fogyasztottam. Valami rendes ebédet vagy vacsorát? Nem. Csak egy üdítőt. És van képem leértékelni ezt a helyet? Nem, nem akarom leértékelni ezt a helyet, csak voltam itt, és jelzem, hogy van. De leosztályoztad! Jó, hát leosztályozás nélkül meg nem lehet megjegyezni.
Pizza Palazzo Pizzéria & Étterem, GödöllőPizza Palazzo Pizzéria & Étterem, GödöllőPizza Palazzo Pizzéria & Étterem, GödöllőPizza Palazzo Pizzéria & Étterem, Gödöllő
Érdekes ma, 11:59egyedül járt itt
Gödöllő körül rengeteg mese, történet leng az időben, én meg turkáltam és megtaláltam valahol a neten a faültető asszony legendáját is. Nos, első megközelítésre ez egy szocialista időket idéző köztéri szobor, a régi pártház előtt.
Faültető szobor, GödöllőFaültető szobor, GödöllőFaültető szobor, GödöllőFaültető szobor, Gödöllő
tegnap, 22:36egyedül járt itt
A terv az volt, hogy Csang urat felkeresem egy ebéd erejéig, sokáig a Soproni úton fészkelt, aztán a térkép szerint kiköltözött a Fehérvári útra, de úgy látszik, még nincs kész, mintha átalakítás folyna az üzletben. De ha már eddig eljöttem. . . akkor itt eszem valamit. Aztán így került képbe a Floga.
Átlagos tegnap, 22:15egyedül járt itt
Nos, ha már ilyen szorgalmasan feltérképeztem Gödöllő szobrait, ez a viszonylag jelentéktelen helyen álló Szent Imre se maradjon ki. Volt a napokban egy beszélgetés a modern kori Szent Imre kultuszról, és hát a körülötte élő tények és/vagy legendák eléggé számosak. Nyilván ma más szemmel nézünk egy dinasztia értékrendjére, mint ezer éve.
Szent Imre herceg szobra, GödöllőSzent Imre herceg szobra, GödöllőSzent Imre herceg szobra, GödöllőSzent Imre herceg szobra, Gödöllő
Kiváló tegnap, 15:05a párjával járt itt
Több helyen jártunk már Tihanyban,de ez a kis hely igazán szívmelengető ,hangulatos csoda .
A kiszolgálás szuper korrekt és barátságos ,vissta adja az igazi vendéglátó szeretetet .
Bátran ajánlom a nem luxi,hanem régmúlt kedvelőknek