Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyenge tegnap, 22:17a párjával járt itt
Már mikor megérkeztünk, furcsa volt a fogadás, asztalhoz való kísérés. Majdnem pozitív, hogy még le sem ültünk, de már ott volt a másik felszolgáló és kérdezte mit iszunk. Ezzel nem is lett volna baj, ha nem negyed órára egy kérdés után kapjuk az italokat, és nem azt látjuk, hogy kapkodás van, így inkább mondták volna azt, hogy már ne üljünk be.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 35 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Kiváló tegnap, 21:44családjával járt itt
Családdal voltunk itt , egy éjszakás vakáción. Sok szépet és jót hallottunk róla, ezért kíváncsiak voltunk, hogy tényleg olyan jó, mint ahogyan mondják. Nem okozott csalódást a hely. Szépek, tiszták és kényelmesek voltak a szobák. A vacsora és a reggeli fantasztikus volt, nagyon finomak voltak az ételek és mindig időben volt pótolva minden, pedig rengetegen voltak.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2991 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36352 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 14:31barátokkal járt itt

A Verás by Pálkonyha megnyitása óta szerepel a célpontjaim között. Pauli Zoltán és Tóth Vera közös cukrászda-péksége rendkívül színvonalas egység, kiváló desszerteket és kenyereket, pezsgőket és saját söröket ihatunk itt. Egy üveg az utóbbiból 1690 Ft.
Átlagos tegnap, 13:10egyedül járt itt

A Lehel téri vásárcsarnokban nem kevesebb, mint 5 kocsma működik. Ezek egyike a Pikoló, ahol adnak is pikolót. A számlán szereplő neve Pikoló büfé, ami valójában kocsma, két magasított székkel. Nagyipari multisöröket adnak korrekt áron. A borok is egyszerű minőségűek, de nem drágák. Arra jó hogy megigyunk itt egy gyors sört.
Kiváló tegnap, 13:03a párjával járt itt

Gyökereink vannak, szárnyaink vannak bár angolul megfogalmazva, de ez szép mondat fogad minket a kézműves értékeket nevében is hordó, 2015-ben indult Artizán pékség holnapján. E név az elmúlt évtizedben egybeforrt a garantált minőséggel. Két hónapja a tavaly nyitott, Nádor utcai Mamie nevű egységben jártunk, ezúttal is messzemenően elégedetten távoztunk.
Kiváló tegnap, 12:42a párjával járt itt
A szálloda tökéletes volt, pihenni mentünk,szoba tágas,éjszaka is csendes volt. Személyzet nagyon segítőkész. A vacsora nagyon változatos és rendkívül ízletes . A szálloda wellness medencéje nekünk tetszett víz hőfoka és az árnyékolás miatt. A fürdőbe átjárás szuper ,sokféle medence,a fürdő már megérdemelten egy kisseb felújítást de ez a pihenést nem befolyásolta.
Szörnyű tegnap, 11:40a párjával járt itt
2026. 07. 29- én , szemrevaló barna hölgy, unottan elémlökte a kikért sötétbarna, ropogósra sütött, előző nap kiszáradt és újramelegített rántott csirkemájat. Már aznap délután csikarni kezdett a hasam, az éjszakát pedig folyamatos hányással, hasmenéssel töltöttem.
Átlagos tegnap, 11:14a párjával járt itt
Mivel őszinte értékelést kértek én leírom, hátba a jövőben tudnak fejlődni. Nagyon szereten a vietnámi éttermeket, főleg a Pho levest. Betértem ide a jó értékelések és egy ismerősöm ajánlása miatt. Az ételekben nem csalódtam, viszont minden másban igen. Nagyon nehéz a pincérekkel a kommunikáció, pedig több ember is veszi fel a rendelést.
Átlagos tegnap, 10:43gyerekekkel járt itt
A szobából elég rossz volt a kilátás. A szomszédot láttuk. Ennyi pénzért már egy erkély is lehetett volna, ahová ki tudjuk teríteni a 3 fürdőruhát és törölközőt. 5 nap alatt csak egyszer vitték ki a szemetet, és egyszer takarítottak. Ez elég durva. Az ételek nagyon egysíkúak voltak, de elegendőek, és mindig pótolták ami elfogyott, ez jó volt. A wellness részleg jó és jól működött, akár csak a bárok.
tegnap, 9:53egyedül járt itt
A környezet festői, a dunai kilátással. A wifi nagyon gyenge volt, vagy szinte nem is volt. Ez a mai világban már alap lenne egy 3* hotelben
Az étkezés nagyon jó volt, finom ételek voltak. Fgyelmes volt a személyzet. A negatívum, hogy nincs kiépített út a Duna-partra, csak sűrű bozótos ösvény.
Esztergom táblától kb. 5km-re található.