Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2025
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1055 városban járt márFelfedező - 3305 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67574 feltöltött kép
tegnap, 22:29egyedül járt itt
Valahonnan Zsámbokról jöttem hazafelé Budapestre, aztán az út úgy vezet, hogy végig kell menni 3-4 sűrű falun, míg kiérsz az M3-asra, így aztán Tura, stb. után Hévízgyörkön is átvezetett a délutáni zaklatott forgalomban, aztán egyszer csak hopp, egy cukrászda, hová siessünk, minek küzdjek itt a többi gladiátorral, jó lesz itt megpihenni picit.
Maródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, Hévízgyörk
Még több kép (7 db) >>
Átlagos tegnap, 19:30egyedül járt itt
Szóval, Grassalkovich Antalt értem, Lesznai Annát is, de, hogy Imre herceg miért van ott mindenfelé, azt nem igazán tudom. 1941 óta itt van, jelenleg a templom mögött, a Járásbíróság előtt pompázik. Liliom van, tőr is van, ok, ráismertünk. 1941-ban talán az akkori ifjúság előtt lehetett példakép, bár akkor éppen a háborúra gyúrtuk rá a fiatalokat, nem a liliommal való pózolásra.
Szent Imre herceg, HatvanSzent Imre herceg, HatvanSzent Imre herceg, HatvanSzent Imre herceg, Hatvan
Még több kép (1 db) >>
Érdekes tegnap, 19:14egyedül járt itt
Grassalkovich Antalról főleg Gödöllő, Hatvan meg Pozsony jut eszünkbe. Szobra három helyen is van, az egyik Újhartyán, ahol a svábok betelepítése okán játszott szerepet, meg hát a nagy kastélyok mellett, Gödöllőn, Hatvanban. Máris Terézia közeli bizalmasa, a török idők utáni újraindulás egyik motorja a Grassalkovich család. Balog Kálmén alkotása.
Grassalkovich Antal szobra, HatvanGrassalkovich Antal szobra, HatvanGrassalkovich Antal szobra, HatvanGrassalkovich Antal szobra, HatvanGrassalkovich Antal szobra, Hatvan
Még több kép (2 db) >>
Kiváló tegnap, 13:19egyedül járt itt
Nyugdíjas házaspár vagyunk,barátainkkal voltunk a szállodában. Nagyon kedvesen fogadtak bennünket és a személyzet többi tagja,a pincérek is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Az ételek nagyon finomak és változatosak. A szobáink és az egész szálloda tiszta és barátságos. Remek wellness részleg és játszó szoba is várja a vendégeket.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2931 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35344 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 12:20barátokkal járt itt
Magyar konyhát visznek némi nemzetközi ihletéssel. Kínálnak többek között gulyáslevest csipetkével, medvehagyma krémlevest füstölt tofuval és zellerszalmával, kakaslevest tavaszi zöldségekkel, snidlinges daragaluskával, bőrén sült lazacot újburgonyával, turbolyás borsó mártással, edamame-babbal és kapribogyóval, vargányás tagliatelle-t, friss sajttal, citromos petrezselyem-pesztóval, házimetéltet fokhagymás-fehérboros chilis rákkal, vörösboros marhapofapörköltet juhtúrós szalonnás speclével, pisztáciás créme brulée-t gránátalmával és egy szezonális mentes desszertet.
Maison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, BudapestMaison Bistro - Maison Bistro & Hotel étterme, Budapest
Még több kép (28 db) >>
Kiváló tegnap, 11:37a párjával járt itt
A dizájn korszerű, sok intimitást nem biztosít, de így is tetszetős, szerethető, mi legalábbis jól éreztük itt magunkat. A felszolgálók közül akad egy magyar is, ami nem árt, mert a többiekkel elég nehéz szót érteni, bár az igyekezet látszik rajtuk, s ami igen fontos, kedvesek, mosolygósak.
Mak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, BudapestMak Luo Claypot, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Kiváló tegnap, 10:26a párjával járt itt
Talán ebben a hotelben jártunk legtöbb alkalommal Hévízen. Otthonosan érzem magam. Örömmel látom az imerős arcokat a recepción,étteremben,spa részlegen. Hm. . a járólap pl. a saját konyháméval azonos. Ezen csendesen elmosolyodok. . . Szeretem a kényelmes ágyat,az ágynemű selymességét.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 50 városban járt márNépszerű író - 37 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Kiváló tegnap, 9:39a párjával járt itt
Ajándékba kaptuk ezt a szálláshelyet. MIvel még a szezon elején voltunk, kevesen jelentkeztünk a hotelbe. Megoldásként felajánlották a vendégházban az elszállásolást. Szerintünk nagyon jól jártunk, kényelmesen pihenhettünk. A fürdőszábába belépés volt csak kicsit nehézkes az ajtó nyitáskor.
Lipicai Hotel, SzilvásváradLipicai Hotel, SzilvásváradLipicai Hotel, Szilvásvárad
Kiváló tegnap, 9:19a párjával járt itt
Karácsonyi ajándékba kaptam ezt a kikapcsolódást. Remek választás volt. Minden szempontból kifogástalan: a szoba kényelme, az étkezések, a wellnes részleg. . . Az esti ételsort kiemelném, igen változatos és finom fogások közül válogathattunk. A desszertek nem a szokványosak, különlegesek voltak. Pihentető napokat töltöttünk itt.
Erzsébet Park Hotel, Parádfürdő
tegnap, 8:25a párjával járt itt
A személyzet (recepciósok leginkább) nagyon kevés tájékoztatást adtak. Mindenre nekem kellett rákérdezni, vagy más vendégektől informálódni. Az ebéd időpontjáról is későn értesültünk, illetve a kültéri medencék, szaunák helyét rajtunk kívül sok vendég sem tudta. A pincérek közül néhányat kiemelnék, de a legtöbbnek az élet fájdalma kirajzolódott az arcán.