Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4208 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117838 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 22:33egyedül járt itt
A Panelpék Józsitól, vagy más nevén az Egy Falat Kenyér pékség a Csepeli Piac egyik legnépszerűbb, prémium minőségű kézműves kenyereket és pékárut kínáló péksége, amely a II-es kapunál található a piacon belül. A pékséget alapító Cseperkáló József többgenerációs pékcsaládból származik.
tegnap, 22:20egyedül járt itt
A Csepeli Piac 78-as standján működő népszerű húsüzlet amelynek fő profilja a saját nevelésű, tanyasi sertésekből készült, így közvetlenül a termelőtől származó hús- és hentesáruk értékesítése. A házi füstölt kolbászok, szalonnák, sonkák nemcsak "nyers" állapotban vásárolhatóak meg, hanem helyben ehetünk többféle helyben sütött "disznóságot", úm.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 195 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5258 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 22:09a párjával járt itt
Azt a címet is adhattam volna ennek a beszámolónak, hogy a három szegénylegények múzeuma, mivel a Finta Múzeum nevet a három innen származó, majd hírneves szobrászművésszé lett Finta testvérről kapta az intézmény, egy szobányi kiállítás pedig az ugyancsak túrkevei születésű, majd a filmiparban nagy elismerést kivívó Korda testvérek emlékét őrzi, és mindkét család szegénysorból eresztette útjukra, a nagyvilágba fiait.
tegnap, 15:17egyedül járt itt
A Kecskeméti utcában évekkel ezelőtt megismert és több ismerősöm által kedvelt skandináv csúcsminőségű pékség, a Nor/ma egy újabb egységet nyitott, ezúttal a budai oldalon, a Gárdonyi térnél. Elég kicsit az alapterülete, talán ez lett a legkisebb egységük, viszont a lehetőségekhez képest próbálták pratikusan kialakítani a belteret.
Átlagos tegnap, 15:03kollégákkal járt itt
Teljesen átlagos, középszerű, a többitől tényleg semmiben sem különböző kínai étterem a Mester utca elején, a Nagykörút és a villamosmegálló közelében. Nézegettem AI-val, hogy mit jelent az étterem neve, azt már korábbról tudom, hogy a Lou az az étterem.
Érdekes tegnap, 13:48a párjával járt itt
Túrkeve a történelmi Nagykunsághoz tartozó település, és mint ilyen, itt is régtől fogva református többségű volt a lakosság. A református vallás igen korán, már 1567 után gyökeret vert itt. Nem csoda, hogy a város egyik legrégebbi és meghatározó épülete az 1755-ben épített református templom, amelynek 270.
Kiváló tegnap, 10:42egyedül járt itt
A népszerű VakVarjú étteremláncnak már 6 étterme van Budapest-szerte, a többiben már jártunk, több alkalommal is. Itt a Kopaszi-gáton lévő egységükbe viszont most jutottunk el első alkalommal, de nem bántuk meg. Fogalmazhatok úgy, hogy ez egy idényjellegű étterem, hiszen gyakorlatilag különböző teraszrészekből épül fel, a belső tere minimális, inkább személyzeti háttér- és kiszolgáló rész, pl.
Kihagyhatatlan tegnap, 10:12egyedül járt itt
Sokunk kedvenc miniszobor alkotóművészének - Kolodko Mihály - legújabb szobrocskája a Kopaszi-gát Öböl Amfiteátrumában, az egyik köszegélyen kapott helyet. Néhány napja, május végén "helyeződött" ide a mű. A Leo és Fred az 1980-as évek animációs mesefilm sorozata volt.
Érdekes tegnap, 1:11egyedül járt itt
A XI. kerület népszerű pihenőparkja a Kopaszi-gát. Több alkalomban jártunk már itt, amikor a gyerekek kisebbek voltak, akkor a játszóteret kerestük fel, de babakocsival is jókat lehet itt sétálgatni, utána piknikezni.
Gyenge tegnap, 0:53egyedül járt itt
Az egykor szebb napokat megélt kínai étterem a Keleti pályaudvar közelében található. Az egyik első kínai étteremként a rendszerváltást követő években nyitottak meg. A beltérben tradicionális kínai dekorációs elemeket, térelválasztókat fedezhetünk fel, valamint a kínai közös étkezések közkedvelt kerek, forgatható nagy asztalait.