Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

119847
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4271 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119847 feltöltött kép
ma, 13:34családjával járt itt
Több mint 20 éve működő kisvendéglő Csákváron, a főúttól északra, a katolikus templom mellett. A templom előtti parkolóban tettük le az autót. A kívülről jelentéktelen épület beltere meglepően hangulatos, rusztikus, kicsit skanzen, kicsit western hangulatú, részben boxos ülőhelyekkel, de vannak egyedi kialakítású szeparált ülőhelyek is.
119847
Érdekes ma, 13:05családjával járt itt
Csákvár legfőbb nevezetessége, vonzereje - szerintem - a Csuta Cukrászda, ennek kertjében található ez a kis makettváros. A mini épületeket egy helyi nyugdíjas, Dornyi Mihály készítette saját kezűleg, aki több mint 20 éve, 2004 óta dolgozott és dolgozik ma is rajtuk. Az alkotó képe a kerítés belső oldalán látható.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 223 helyen első értékelőNépszerű író - 26 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6540 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 21:57a párjával járt itt
Az Egyetem téren volt ma programunk, és mivel mostanában akadtak problémáink a Padthai Wokbar éttermekkel, követve az előttem szólókat, a Padthai melletti kínaiba mentünk ebédelni. Már az utcai tábláról kiválasztottuk, hogy Kongpao csirkét szeretnénk enni, de bent egy nagyon kedves és készséges magyar kiszolgálónő segített a továbbiakban.
Kiváló tegnap, 16:31a párjával járt itt
Gyönyörű környezetben, barátságos,otthonos kis étterem.Finom ételek,kifogástalan ízek!
A személyzet végtelenül kedves,figyelmes,udvarias!
Mi jól éreztük magunkat!
Köszönünk mindent!
tegnap, 13:47családjával járt itt
Kék túra során jutottam el a Makk hetes sörözőhöz, 2026-09-07-én délben. A söröző kiülőjében, a középső oszlop belső oldalán ,található, AKPH_37 jelű bélyegző, amely szép, tiszta lenyomatott ad. Egy család ült kint, udvariasan köszöntünk egymásnak. Fiatal, csinos Hölgy fogadta betérő személyemet.
Kiváló tegnap, 13:17családjával járt itt
Minden rendben volt.
A kiszolgálás tökéletes,
az étel illetve az ital is isteni volt.
A felszolgáló arra is figyelmeztetett,hogy a másik asztal kényelmesebb mint az,ahova mi szerettünk volna ülni.
tegnap, 12:13a párjával járt itt
Igaz, hogy nem dohányzó helyként van feltüntetve, a nyitott teraszon sem lehetett dohányozni. A szálloda bejáratától, 1-2 méterre, pár szék volt kihelyezve, dohányzásra kijelőlt helynek, amit esős időben nem lehetett használni, mivel szabad ég alatt volt. Nincs kávéautómata, a korán kelőknek. A konyha fantasztikusan finom,választékos.
tegnap, 9:25a párjával járt itt
Ami tetszett: A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A gyógyfürdő kellemes volt, soha nem volt zsúfoltság, ami támogatta a pihenést. Az étkezések minősége megfelelt az elvárásoknak. Ami nem tetszett: Tetőtéri szobát kaptunk egy kisméretű tetőablakkal, így sem elég természetes fény, sem elég levegő nem volt a szobában.
Gyenge tegnap, 8:48a párjával járt itt
Recepció felkészületlen, felületes, nem tudtak MÁV-val kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Recepción leadott taxi rendelés "elsikkadt", végül telefonon hívtam taxit. Mozgásban korlátozott vagyok, rollátorral közlekedek, problémát jelentett a gyógyfürdőbe jutás, négy nap alatt, csak egyszer fürödhettem, pedig ezért voltam Zalakaroson.
Kiváló tegnap, 6:18a párjával járt itt
Csak pozitívumot tudunk mondani. A személyzet minden tagja kivétel nélkül kedves, mosolygós és segítőkész volt végig, amit nagyon köszönünk. Csend és nyugalom, pont amire vágytunk. Patyolat tisztaság. Az ételek bőségesek és finomak voltak. A kastély parkja is nyugalmat sugárzott.Összegezve,jól éreztük magunkat.