Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 103 városban járt márFelfedező - 175 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4558 feltöltött kép
Kihagyhatatlan ma, 11:56a párjával járt itt
A Virág Judit Galériába időről időre vissza kell menni, mert van mit nézni, csodálni. Most, 2026. március 6. és április 19. között egyedülálló, nagyszabású szecessziós Zsolnay-kiállítást láthatunk náluk A varázsló kertje címmel.
2008
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1050 városban járt márFelfedező - 3289 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67151 feltöltött kép
Érdekes ma, 11:22egyedül járt itt
Madách Imre 1844 és 1853 között lakott ebben az épületben, boldog házaséveit itt töltötte Csesztvén. Azt tudjuk, hogy Az ember tragédiáját 1859-60-ban írta, tehát az nem köthető a csesztvei évekhez, mégis ettől híres ez a hely, hogy a nagy író-költő-politikus itt élt. Na, de miért pont Csesztve?
Madách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, CsesztveMadách Imre Emlékmúzeum, Csesztve
Még több kép (35 db) >>
Gyenge ma, 10:12a párjával járt itt
2026 03 27. Sajnos csalódás volt a szálloda! Kb 10 éve jártunk itt semmi változás nem tapasztalható! Szemelyzet, recepciós, szoba lányok 5 pontra értékelem. Reggeli 2 pont ugyan is épp hogy langyos volt a rántotta adebreceni tejbegriz! Vacsora : ugyan csak pontra értékelem. Az is épp hogy langyos volt.
Kiváló ma, 9:37családjával járt itt
A szállodában minden megvan, ami ahhoz kell, hogy jól érezd magad! Udvarias személyzet, bőséges finom ételek. Vegán, vegetáriánus, gluténmentes, hagyományos és egzotikus ételeket is kínálnak. A szoba tiszta, a zárt folyosón kényelmes az árjárás a fürdőbe. Jó az ár/érték arány.
ma, 0:04csoporttal járt itt
2026. 03. 28-án 10 fő feletti társasággal tértünk be az étterembe, ahol egy esküvőt ünnepeltünk. Összességében elégedettek voltunk: az ételek és italok finomak voltak, egyedül a kávé minősége maradt el az elvárásainktól. A kávé ár-érték arányát nem találtuk megfelelőnek, amit jeleztünk is a pincérnek.
2008
Kiváló tegnap, 21:41családjával járt itt
Családi ebéd, valami születésnap okán, mit tegyünk, keressünk hát egy reménykeltő, megbízható helyet. Minden nap nem járunk ide, de ez nem minden nap, ez ünnep. Sok kitűnő étteremben voltunk már, ez amolyan családi hagyomány, mindig keresni egy újat és jót, és várni az elismerést, hogy tényleg sikerült-e közmegelégedésre?
A Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, BudapestA Kert Bisztro, Budapest
Még több kép (24 db) >>
Kiváló tegnap, 19:20a párjával járt itt
2025. őszén jártunk a Hintóvölgyében, bőséges adagok, kedves kiszolgálás. Az esti buli felejthetetlen emlék.
A bécsi szelet pankómorzsában különösen bejött, kívül ropogós, belül szaftos volt. Jó ízek, korrekt adagok, kellemes hely, simán visszajön az ember egy ilyen vacsora után.
Kiváló tegnap, 17:45a párjával járt itt
Rendkívül jól éreztük magunkat, a fiatalos személyzet nagyon jó benyomást tett ránk, rendkívül kedvesek udvariasak, segítőkészek és ami nagyon fontos hogy csak pozitív kisugárzást adtak minden ott levő vendégnek. Koreai vacsi rendkívül jól tálalt volt, ajánlani tudom mindenkinek, de legalább 4 fő legyen a kétszemélyes vacsoránál, annyira bőséges.
tegnap, 16:43a párjával járt itt
Kedves személyzet, bőséges, sokféle finom étel, gyönyörű étterem.
Ami nem tetszett :
Túlzsúfolt medencék, a szoba berendezése nagyon komor hangulatot árasztott, de a barokk szárnyhoz éppen passzolt (ez egyéni ízlés persze), a kárpit foltos, koszos volt (amúgy a bársonyt nehéz tisztítani, ide nem praktikus).
Az elhelyezkedés városnézés szempontjából nagyon jó.
Köszönjük!
Érdekes tegnap, 12:52a párjával járt itt
Most szombaton, március 28-án volt az ELTE Füvészkertben a Sakura, a japáncseresznye-virágzás megünneplésének első napja. Ez a rendezvény itt már évtizedes hagyomány, amely Japán ikonikus tavaszi ünnepéhez, az Ohanamihoz kapcsolódik.
ELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, BudapestELTE Füvészkert, Budapest
Még több kép (31 db) >>