Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 406 városban járt márFelfedező - 2949 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35694 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 23:30a párjával járt itt

A Grumpy cégtáblája egy morcos macskát ábrázol, a rajzot Sziszi ahogy mindenki szólítja - tetoválásként is viseli. Maga a név nem a modellt, a ma is élő, immár tíz éves macskát jelöli, őt Mirónak hívják, hanem az éhségtől zsémbes embert, s arra utalás, hogy ez az állapot elmúlik egy itt elköltött reggeli vagy ebéd után.
tegnap, 23:20a párjával járt itt

Fájdalmas, hogy alig találunk már olyan régi vágású, hangulatos borozót, ahol valami érdemleges borkorcsolyát is kínálnak, jó esetben néhány házias főtt ételt. Egy okkal több, hogy becsüljük azt a maroknyi veterán egységet, melynek üzemeltetői nem adták fel, s mai is várják a betérőket.
2071
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1062 városban járt márFelfedező - 3349 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68693 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 23:07egyedül járt itt
Jenői szoborvadászat, mesefalu, Bálint József keze nyomán Egy nagy, füves térség szélén (népi gyülekező, pihenő, szórakozóhely? Focipálya? Bár focipályánál rosszul sül el, ha a közepén van egy piknikasztal) Itt áll a Lúdas gyerek, mellette a nevezetes szárnyas, szóval őket nem nehéz felismerni.
Lúdas Matyi szobor, Jen?Lúdas Matyi szobor, Jen?Lúdas Matyi szobor, Jen?Lúdas Matyi szobor, Jen?Lúdas Matyi szobor, Jen?
Még több kép (2 db) >>
Átlagos tegnap, 21:46gyerekekkel járt itt
Már nyaraltunk itt , ahhoz képest a félpanzió szegényesebb volt, gyümölcskosár nagyon gyenge, sütemény mindig egyféle, azis olyan éppen meglehetősen. . . a levesek egész jók, kétféle második , finom azért de nem nagy szám. . . szalámiválaszték olcsó. . . külön rendelt 4 dl limonádé 1400 sehol benne gyümölcs csak színezett víz.
Kihagyhatatlan tegnap, 21:11egyedül járt itt
Jenőn van, Bálint József mester műve, ez nem igazán mese, inkább olyan lírai kompozíció. Lóanyaság. Néhány szobra színes a művésznek, ez is kétfélére színezett, egy nagy anyaló, azaz kanca és kiscsikója, amint az anyukájához bújik. Körülöttük talán fű, ez így lenne jó magyarázat. Ez tetszett, érdemes felkutatni.
Lovak szobra, Jen?Lovak szobra, Jen?Lovak szobra, Jen?Lovak szobra, Jen?Lovak szobra, Jen?
Még több kép (2 db) >>
Érdekes tegnap, 19:40egyedül járt itt
Bálint József fafaragó művész jelenlegi élőhelye Jenő falu, ahol számtalan alkotása található faluszerte. De nem csak otthonra dolgozik, hanem bárkinek, aki kéri rá. Azt szokta mindenkinek mondani, hogy nem kér érte semmit, csak szállást, ételt, ellátást. Nos, a szomszéd falu Füle, és ide alkotta ezt a hatalmas turulos emlékművet.
Trianon emlékmű, FüleTrianon emlékmű, FüleTrianon emlékmű, FüleTrianon emlékmű, FüleTrianon emlékmű, FüleTrianon emlékmű, FüleTrianon emlékmű, FüleTrianon emlékmű, Füle
Még több kép (5 db) >>
Kiváló tegnap, 18:51a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat a párommal, kellőképpen ki tudtuk pihenni a Nova Rock utáni fáradalmakat. Szuper masszázsban volt részünk, teljesen elfogadható áron. Az ételek nagyon finomak voltak és szerdán egy ingyen grill ebédet is kaptunk :)
Egyedül amiatt voltam csalódott, hogy a csúszdák még nem működtek.
Kiváló tegnap, 17:00a párjával járt itt
A szálloda megfelel a 3 csillagos besorolásnak. A szob megfelelő volt és mindíg tiszta. Egyedül a francia ágy volt kényelmetlen, a matracot kellene kicserélni. Az ételek változatosak , finomak , gusztusosak voltak. Dicsérendő, hogy mindíg volt könnyebb étel is, én mint cukorbeteg mindíg találtam nekem megfelelő ételt.
Kihagyhatatlan tegnap, 16:24egyedül járt itt
Nos, a Kisvakondot azt nem volt nehéz kitalálni! Na, de kivel/mivel is téveszthettem volna össze? Eredeti neve Krtek vagy Krteček, és aki nem ismeri, az elég fiatal lehet. Ezt a csehszlovák cukipofát évekig imádtuk, szinte korosztálytól függetlenül, azt hiszem, a hangja is erősen hozzájárult a cukiség-faktorhoz, így aztán sokunk emlékeiben ás még.
Kisvakond szobor, Jen?Kisvakond szobor, Jen?Kisvakond szobor, Jen?
Érdekes tegnap, 15:04egyedül járt itt
Nos, ha Kukorica Jancsit nem találtam el, akkor Iluskát ugyanúgy nem. Kettőjük között nem a gonosz boszorka van, hanem vagy három utcányi távolság. Megleltem, aztán leírtam magamnak, hogy angyal. . . vagyis, ha nm angyal, akkor tündér. Aztán tudományos alapossággal kiderítettem, hogy ő Iluska, és mivel sok Iluska nincs, ezért ő annak öreg, bajuszos pásztornak a kedvese.
Iluska szobor, Jen?Iluska szobor, Jen?Iluska szobor, Jen?