Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 22:47a párjával járt itt
Kitűnő hotel, jó elhelyezkedéssel, mesésen szép környezetben. Kellemes pihenést és kikapcsolódást a kedves és segítőkész személyzet, valamint
az igazi gyógyvíz élmény biztosította. Tiszta és kényelmes szobák. Az ételek és annak változatossága, valamint mennyisége és minősége minden igényt
a legmagasabb szinten kielégített.
Kiváló tegnap, 18:23a párjával járt itt
ez a világ legjobb cukrászdája, már három
generációnk járt ide

legfinomabb házias elkészítésű, mégis professzionális sütemenyek

a fagylalt meg aztán valami nonpluszultra

mindenkinek csak ajánlani tudom
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 61 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 39 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 112 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 17:20csoporttal járt itt
Csoporttal, előre rendelt menüt ettünk. Húsleves, rántott szelet-krumpli, savanyúság volt a menü. Előre szépen meg volt terítve, kényelmesen elfértünk, nem kellett szorongani, egymásba akadni a felállásnál sem (mint sok étteremben bezsúfolják a csoportot egy pici helyre) Minden nagyon finom volt, igaz a leves kicsit langyos, de a főétel meleg, finom (étteremben még ilyen jó krumplit nem ettem), a savanyúság is finom volt.
Kiváló tegnap, 17:01csoporttal járt itt
Egy éjszakát töltöttünk a szállodában, csoporttal. Nagyon jó helyen van a szálloda, közel a kastély, a főtér, a HÉV, stb. Mindenütt (közös helységek, folyosók, szoba, fürdőszoba) tisztaság van, más szállodákhoz hasonlítva feltűnő a rend és tisztaság. A szoba és fürdőszoba mérete is megfelelő, a fürdőszobában van rakodási felület (ami nagyon ritka eset) az ágyak kényelmesek.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 408 városban járt márFelfedező - 3053 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 37348 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 13:44egyedül járt itt
A Misi falatozó avagy Piac büfé egy echte kocsma, egy fia embert nem láttam, aki evett volna bármit. Meg is kérdeztem, hogy van-e bármi harapnivaló. Mondta a pultos hölgy, hogy tudnak melegszendvicset készíteni. Gondoltam iszom egy pohár sört, de valahogy nem kívántam még abban a korai órában, ezért elvitelre kértem egy Soproni 1895öst. 870 ft volt üvegestül. Tisztes három pont.
Misi Falatozó/ Piaci büfé, SopronMisi Falatozó/ Piaci büfé, SopronMisi Falatozó/ Piaci büfé, SopronMisi Falatozó/ Piaci büfé, Sopron
Még több kép (1 db) >>
Jó tegnap, 13:42egyedül járt itt
A Bruckner borozó jó kis borbarlang, saját borokat mérnek ki. Ide szívesen beülnék máskor is. Öröm volt felfedezni a soproni beülős, saját borokat helyben fogyasztásra is, rendkívül kedvező áron kínáló helyeket, a háromból ez volt a leghangulatosabb és legszínvonalasabb.
Bruckner Borászat Borozója, SopronBruckner Borászat Borozója, SopronBruckner Borászat Borozója, SopronBruckner Borászat Borozója, SopronBruckner Borászat Borozója, SopronBruckner Borászat Borozója, SopronBruckner Borászat Borozója, SopronBruckner Borászat Borozója, SopronBruckner Borászat Borozója, SopronBruckner Borászat Borozója, SopronBruckner Borászat Borozója, SopronBruckner Borászat Borozója, Sopron
Még több kép (9 db) >>
Jó tegnap, 13:02barátokkal járt itt
Az étterem szép, nagy terasszal, makulátlanul tiszta mosdóval. A teraszon ültünk le, majd 14 percig a pincér nem érkezett. Bent egy vendég sem ült, kint még egy asztalnál voltak érkezésünkkor. Utána az italokat, ételt gyorsan megkaptuk. Finom volt minden fogás, átlagos mennyiségekkel. A kávék (presszó, latte, capuccino) viszont csak közepesek.
120771
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4294 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 120771 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 10:33gyerekekkel járt itt
Ismét azzal a szinte már megszokott jelenséggel szembesültem, hogy a Deák tér önállóan is szerepel az adatbázisban, mint Sopron egyik látványossága, ugyanakkor a Deák téren belül található egyéb látnivalók külön-külön is feltüntetésre kerültek. Szóval akkor csak egy rövid összefoglalás, ne maradjon ki ez sem.
Érdekes tegnap, 10:26gyerekekkel járt itt
A közelben lévő 18. honvédezred emlékművéhez hasonlóan ez is egy I. világháborús emlékmű. Ez az "oroszlános" szobor a császári és királyi 76-os számú gyalogos ezrednek állít emléket. Szintén a Deák téri parkban található. Az I. világháborúban a 76-os gyalogezred katonái közül 8625-an estek el hősi halottként.
Érdekes tegnap, 10:16gyerekekkel járt itt
Sopron hős halottainak I. világháborús emlékműve a Deák téren található, a park középső részén. A szobrot 1933-ban a két világháború között emelték, akkor még senki sem gondolt arra, hogy 6 évvel később újra megtörténik ugyanaz, vagy talán még súlyosabb borzalom. A szobor a 18.