Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló ma, 15:31a párjával járt itt
Nagyon jó hely pihenésnek tökéletes ellátás is jó volt volt egy két hiányosság de intéztem gokartoztink, nagyon jó volt gyerekkel is nagyon jó, recepciós hölgy nagyon kedves volt igazából mindenki tudta mi a dolga
2034
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1057 városban járt márFelfedező - 3314 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67689 feltöltött kép
ma, 2:48egyedül járt itt
Találtam egy vietnami éttermet. Itt régebben egy nagyreményű idősebb úr próbálkozott valami speciális bisztróval, nem is volt rossz. Na, de ki jár erre gyalog? Szinte senki. Itt a Baross tér vége, a Rákóczi út eleje. Úgy látszik, feladta, és jött a dél-kelet Ázsia ide is. Újak lehetnek, nagyon kedvesek, örülnek a vendégnek, csupa mosoly mindenki.
Mama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, BudapestMama Pho, Budapest
Még több kép (17 db) >>
Érdekes ma, 2:01egyedül járt itt
Van itt egy ilyen viszonylag nagy kültéri szobor, ami azért mégis a Szent Gellért templomhoz támaszkodik, tehát annak nyúlványaként vesz részt a közterületfoglalásban.
Szent Gellért szobra - Szent Gellért templom és plébánia, BudapestSzent Gellért szobra - Szent Gellért templom és plébánia, BudapestSzent Gellért szobra - Szent Gellért templom és plébánia, Budapest
ma, 0:13egyedül járt itt
Mondhatnám, hogy az ittjartam vezetett ide, de nem igaz, a térképet böngészve fedeztem fel a helyet. Aztán láttam, hogy itt is fent van, mert egyébként soha nem jártam volna arrafelé, ahol ez található. Szóval, véletlenül idetalálni nem lehet, legfeljebb, ha eltévedsz. Mert mi van itt?
Mimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, BudapestMimama Konyhája, Budapest
Még több kép (25 db) >>
Kiváló tegnap, 20:56a párjával járt itt
A személyzet barátságos, szívélyes, segítőkész! Az ételválaszték sokszínű, ízletes, nagyon elégedettek voltunk! Időben kellett viszont menni, mert volt, hogy elfogyott pl. a csirkecomb, és nem sütöttek többet. Koktélozni szerettünk volna, sajnos nem voltak még felkészülve rá.
Kiváló tegnap, 20:34csoporttal járt itt
23-an, előzetes egyeztetéssel mentünk a Balkon Büfébe: Profi szervezés, minőségi kiszolgálás, ajánlom, bárki kóstolja meg konyhájuk remekműveit. A rántott hús puha, kívülről roppanós, dekoratív tálalással. Gyros, húsos saláta stb. . . . mindenki elégedett volt a csoportunkban.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 106 városban járt márFelfedező - 186 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5085 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 20:14csoporttal járt itt
Évekkel ezelőtt egy hideg, sötét reggelen siettem itt adventi virágkötészetre, amikor szinte csak érzékeltem, inkább, mint láttam, hogy egy feltűnően jó, modern építmény előtt haladok el. Korábban sosem jártam erre, ezért a neten kutatva tudtam meg, hogy a Holokauszt Emlékközpont előtt mentem el.
Holokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, BudapestHolokauszt Emlékközpont, Budapest
Még több kép (42 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2939 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35509 feltöltött kép
tegnap, 20:12barátokkal járt itt

A tegnap öt év után ismét betértünk egy jóbarátommal a Kiskőrössybe, ő akart egy jó halászlét enni, én meg úgy gondoltam, hogy eszem egy adag haltepertőt a sör mellé. Végül kiderült, hogy a három kimagasló előételt immár vegyesen is tálalják, összevonva, haltepertőt, rántott haltejet és pankó morzsás harcsacsíkokat, amihez egy felejthető joghurtos mártást adnak, szép zöldségdíszt meg marinált hagymát, az egész kerül 4900 ftba, ami korrekt.
Kiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, SzegedKiskőrössy Halászcsárda, Szeged
Még több kép (28 db) >>
Átlagos tegnap, 18:44a párjával járt itt
Több mint két órahosszát töltöttünk a Páva utcai Holokauszt Központban és zsinagógában a vezetett látogatáson és utána, így kicsit fáradtan, nagyon éhesen és szomjasan tértünk be a Tűzoltó utcai húsosokhoz egy jó ebéd reményében. A reményt főként a netes pozitív vendégértékelésekből merítettük. Nem kellett volna.
Butchers Kitchen - A Hentes Konyhája, BudapestButchers Kitchen - A Hentes Konyhája, BudapestButchers Kitchen - A Hentes Konyhája, BudapestButchers Kitchen - A Hentes Konyhája, BudapestButchers Kitchen - A Hentes Konyhája, BudapestButchers Kitchen - A Hentes Konyhája, BudapestButchers Kitchen - A Hentes Konyhája, BudapestButchers Kitchen - A Hentes Konyhája, BudapestButchers Kitchen - A Hentes Konyhája, BudapestButchers Kitchen - A Hentes Konyhája, BudapestButchers Kitchen - A Hentes Konyhája, BudapestButchers Kitchen - A Hentes Konyhája, BudapestButchers Kitchen - A Hentes Konyhája, Budapest
Még több kép (10 db) >>
tegnap, 16:45a párjával járt itt
Június 1-el nyit a szálloda kinti medencés részlege, ami nem volt nyitva mikor mi ott jártunk, viszont már 25 fok feletti hőmérséklet volt, ami sokkal kellemesebbé tette volna az ott tartózkodást, ha ebben a sugárzó napsütésben a külső medencét is használhattuk volna.