Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

ma, 8:19a párjával járt itt
Többször is ettünk már a Ragazze-ból. A pizzájuk finom, habár nem teljesen az én ízvilágom, viszont gyakran visszajárok, mert szerintem az egyik legjobb pizzéria a környéken.
Kihagyhatatlan ma, 6:26családjával járt itt
Szász Endre 100 Emlékkiállítás. Volt szerencsénk látni, sok-sok évvel ezelőtt a Szász Endre Kastélymúzeumot Várdán. A művész Hajdúszoboszlón élő családjához kötődő ismeretségünk, még gazdagabbá tette az élményeket. Köszönjük a lehetőséget!
Kiváló ma, 5:46családjával járt itt
Hétköznap, délben menü ebédet fogyasztottunk az étteremben. A környezet, a tisztaság változatlanul kiváló. Mondhatnám, hogy meglepetésünkre, és egyben nagy elégedettségünkre, ízletes, bőséges ebédet kaptunk, sütemény meglepetéssel.
Az étterem kezdi visszanyerni bizalmunkat, reméljük a következő alkalommal is megerősítik ezt.
Gyenge tegnap, 20:18családjával járt itt
Már az ajtón belépve azon gondolkodtam, hogy megfordulok, de adtam egy esélyt. Sajnos kár volt. Az étel ehetetlen volt. Már az illatán érződött, hogy le volt égetve a pörkölt, majd égett darabokat is találtam az ételben. A pincérek kedvesek voltak. Igyekeztek kárpótolni. Azonban többet biztosan nem leszünk a vendégeik.
tegnap, 15:25a párjával járt itt
Február végén fizettem be 7nap 6éjszakás nyaralást Gyula Erkel hotelba. Márciusban volt az ötvenedik házassági évfordulónk meglepetésnek szántam a feleségemnek. Már többször voltunk a szállodában úgy döntöttem hogy az utazást elhalasztom nyárra. 08. 02-08. 08 időpontot választottam. Megérkezésünk után minden szép és jó volt.
Szörnyű tegnap, 14:01gyerekekkel járt itt
A kiszolgáló hölgy még ok, de amikor megkértem, hogy ne a salátára tegyék a majonézt, hanem mellé, a konyhás "hölgy" teljesen kiakadt, hogy elege van a finnyás vendégekből, ez nem diétás étterem, hanem büfé, mégis mit képzelnek manapság az emberek. Pedig csak annyit kértem, hogy MELLÉ nyomja a majonézt, ne rá. . .
Kiváló tegnap, 13:31a párjával járt itt
A Villa épületben laktunk, ott is lehetne az előtérben 2-3- om játékasztal . Az unokánk unatkozott kicsit , talàn egy- két kültéri játék , kis pálya ahol lehet focizni vagy kézilabdázni esetleg egy- két kondigép jó programlehetőség lenne! A szobánk ablakán nem volt szúnyogháló ez hiányzott a szellőztetésnél!
Kiváló tegnap, 12:39egyedül járt itt
Igaz én az ételemet elvitelre rendeltem foodorán keresztül elvitelre. Amikor bementem akkor egy nyugodt és barátságos környezetbe érkeztem. Amikor jeleztem, hogy rendelésemért jöttem akkor egyből kijött a pultból és a kezembe adta. Az étel elképesztően finom volt az adag is tökéletes. Számomra egy nagy plusz volt a hozzá tartozó kis saláta.
Brácsa Bistro & Brunch, BudapestBrácsa Bistro & Brunch, Budapest
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló tegnap, 12:28a párjával járt itt
Csodálatos élmény a panorámás teraszon elfogyasztani bármit egy augusztusi délutánon! Nagyon finom süteményeket és kiváló espressót kaptunk, ay americano viszont túl hígra, gyengére sikerült... A tökéletes zenét is élveztük, remek hangulat, udvarias kiszolgálás. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Bronz fokozatú értékelő
Szörnyű tegnap, 12:15a párjával járt itt
Az augusztusi hőségben tértünk be ca. 14. óra tájban. Kis időbe telt míg a pincér az asztalhoz fáradt. A rendelés felvétele után nem sokkal visszatért az italokkal. A melletünk levő asztalt nem szedte le, a koszos edények látványa és a darazsak megszállta üvegek, poharak zavarta bennünket. Egy másik közeli asztal is ugyanígy maradt jó ideig!