Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló ma, 20:15a párjával járt itt
Tiszta, elegáns megjelenésű, kellemes hangulatú hely. Kedves fogadtatás és gyors kiszolgálás. A személyzet folyamatosan érdeklődik, hogy minden rendben van-e az étellel, itallal. Kellemes estét biztosítottak nekünk.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2988 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36309 feltöltött kép
Kiváló ma, 20:14egyedül járt itt
A szerényen csak Borozó névre hallgató egység 16 órakor nyit, így épp hogy belefért a meglátogatása meg. A beltér hangulatos, az árak barátiak, a kiszolgálás kedves. Egy deci bor 500 ft, melyek Nagy István Kapolcson és Molnár Ferenc Tagyonban gazdálkodó bortermelő pincéjéből. Ittam egy deci Olaszrizlinget meg egy deci Irsait, némi szóda kíséretében. Remek élmény, sok ilyen kellene.
Gyenge ma, 19:28a párjával járt itt
Átlagos vietnámi étterem, ahol szinte senki nem beszél magyarul a kisfiút leszámítva. Bár az ételek tűrhető minőségűek (mondjuk egyik szakácson se láttam konyhakesztyűt, illetve sokszor hallok tüsszentést a konyháról), a szolgáltatás lehetne hatékonyabb.
Átlagos ma, 18:59a párjával járt itt
2026. 07. 29-én voltam a nejemmel. Minden kitünő volt Rá két napra mint ha nem abban az étteremben lettünk völna. 29-én történt. Utólag meg is kérdeztem,hogy más a szakács,mint szerdán? Válasz Igen Az étel nincs át sütve ,szinte nyers. Hideg, a pincérnek mondtam más köretet kérek, elfelejtette(akkor minek írja) Az a halotti tányér kék-fekete,mint egy hamvasztottnak edénye gusztustalan.
ma, 17:46gyerekekkel járt itt
A Kendertkertbe remek blues zene csalogatott be. Épp a Fóti sörfőzde egyik standjánál kóstoltam főzeteket, amikor megszólalt a banda. Úgyhogy bementünk, ha jól néztem négy helyen adtak alkoholt és egy helyen kaját. Utóbbi egységnél rendeltem falafelt, uborkát, jalapenot és ajvárt pitával. Az árak nem alacsonyak, de megfizethetőek.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 93 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagság
Érdekes ma, 14:53a párjával járt itt
Bükkszéki nyaralásunk során egy borult, csepergős időben egyszer ide vettünk jegyet, érdekes módon a strand és a mellette levő fürdőház külön intézmény. A fürdőházi jeggyel a strandot lehet használni, de a strand pénztáránál nem lehet kombinált jegyet venni. A fürdő átlagos, a borongós időben elég zsúfolt volt, alig vártuk, hogy ki tudjunk menni a strandra.
ma, 14:41a párjával járt itt
A szálloda nagyon jó helyen van.Jól is néz ki,bár egy kicsit sok a minden emeleten,étteremben elhelyezett tárgy.
Ami meglepő,hogy a fürdőszobában nincs folyékony szappan,és ha már négy csillagos akkor a wc ne legyen fekete a vízkötől.
Érdekes ma, 14:39a párjával járt itt
Júliusban töltöttünk 5 napot Bükkszéken, négy alkalommal tt fürdőztünk. A pénztárnál nem volt sor, a pénztáros
informatív és kedves volt. A csúszdák működtek, a medencék száma nem túl nagy, az egyetlen gyógyvizes medencében elég sokan voltunk. Ezen kívül élmény medence és úszómedence jelenti a kínálatot.
Kiváló ma, 13:46a párjával járt itt
Júliusban töltöttünk itt 5 napot, kellemes, nem túl meleg időben. 30 négyzetméteres faházakat lehet bérelni, melyek eléggé kopottak, de belül szépen fel lettek újítva. Légkondi nincs, de itt arra ritkán van szükség ( bár a hőkupola idején itt is 39 fok volt ) , volt olyan éjszaka, hogy be kellett csukni az ablakot, annyira lehűlt a levegő.
Kihagyhatatlan ma, 12:51családjával járt itt
A legjobb hely,3 napja vagyunk itt,nem lehet megunni.Majom túra,meg az állatsimogató szuper. A luxus sátrak kimondottan igényesek.