Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 274 városban járt márFelfedező - 4104 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115534 feltöltött kép
ma, 15:39 járt itt
Néhány hónappal ezelőtt - 2025 szeptemberben - nyitott meg Újlipótvárosban, azon belül a Szent István park közelében ez az ázsiai fúziós kis bisztró. Mivel gyakran járok errefelé, úgy láttam, elég hamar népszerű lett a hely, igaz, nincs sok asztaluk, de szinte mindig tele volt, hétvégén, délután, estefelé.
ma, 14:28kollégákkal járt itt
Ti tudtátok, hogy a pityóka a krumpli alias burgonya Erdélyben használatos neve? És akkor ebből hogy jön a pityókás? Hát, ez már egy másik történet. . . . A Haller utca Soroksári úti kereszteződéshez közeli szakaszán régebben is volt valami Pecsenyéző, de abban bent sosem jártam. Valószínűleg nem emiatt zárt be, minden esetre az bezárt.
1945
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3230 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65768 feltöltött kép
Átlagos ma, 12:11egyedül járt itt
Szóval, nem túl érdekes értékelés, körökkel az előttem szólók után, ok, én is eljutottam ide tegnap, mert a szégyentől kivetett az ágy, hogy én még nem. . . Korán sötétedik, én meg az alkony határán értem ide, de rájöttem, hogy egyrészt sokat voltam már itt, másrészt déli napsütésben sem látnék mást, csak ezt.
Cantata profana-kút, BudapestCantata profana-kút, BudapestCantata profana-kút, BudapestCantata profana-kút, BudapestCantata profana-kút, BudapestCantata profana-kút, BudapestCantata profana-kút, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Szörnyű ma, 9:25gyerekekkel járt itt
A Westendbe gyakran járunk, mivel a közelben lakunk. Nekem finoman fogalmazva korábban sem volt a szívem csücske a KFC, de a gyerekeim szeretik. Én meg őket szeretem, és ha ezt szeretnének enni, én nem bánom. A KFC az aluljáró szinten található, az étkezős soron évek óta. Számomra megmagyarázhatatlan okok miatt nagyon népszerű a hely, rendszeresen tömegjelenetek vannak előttük.
ma, 9:07egyedül járt itt
A retró hangulatú talponállós büfé a piacok hangulatát idézi meg. Nem véletlen, hogy másik, azonos nevű egységük éppen a Lehel Piac galériaszintjén található. Ez a Nagymező utcai gyorsétkezde már több mint 20 éve működik. Gyakran járok erre, látom, hogy továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a hely, főleg hétköznap ebédidőben.
Kiváló ma, 0:06egyedül járt itt
A Másik szobába mentem volna tegnap a Tűzoltóban, de hétfőn nincsenek, zárva vannak, így aztán töketlenkedtem kicsit az udvaron, meg kerestem a többi Budapest Bike Maffiás srácot, és dolgomvégezetlenül távoztam. Ezért aztán átsétáltam az Ingába, mert ebéd után sört inni jó dolog.
Inga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Átlagos tegnap, 21:42egyedül járt itt
Úgy látom, ez a hely nem ugyanaz, mint amiről ZigZag írt, az a körúton van (volt) ez meg a Páva utcában van, és ott ettem tegnap. Nagyon Délkelet-Ázsia a környék, nem túlzok,. 50 méteres körzetben 3 vietnami étterem is van. Miből élnek meg? Én voltam itt tegnap az egyetlen vendég.
Tokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, BudapestTokymon Sushi & Asian Cuisine, Budapest
Még több kép (17 db) >>
Érdekes tegnap, 20:48családjával járt itt
Interaktiv állandó kiállítás sok kép és hanganyaggal. Történeti emlékek és Lego szobrok egyvelege különleges koncepcióban összeválogatva vezetnek át a város történetén, akár több órát is el lehet itt tölteni. Tökéletes rossz idös program, gyönyörüen felújított épület és érdekes ideiglenes kiállítás.
Érdekes tegnap, 19:14családjával járt itt
Élmény felmenni a kilátóba, lentröl nem is gondolná az ember mennyire szépen lehet látni az egész környéket. Az érdekes építészeti kialakításnak köszönhetöen a környezö táj minden szinten egyre jobban tárul elénk és nyílik ki a tér.
Érdekes tegnap, 8:31 járt itt
Kistarcsára a hírnevessé vált Bazsalikom Pizzéria miatt mentünk, de ha már ott jártunk, egy kicsit körbenéztünk, hátha akad még valami látnivaló. Őszintén szólva nem sok minden, de találtuk itt ezt a szobrot. A Csigaháznál kis teret, pihenőparkot alakítottak ki, Imre álló alakja előtt a többféle színű díszköveket szép karika formába rakták, közepén 4 liliomos címerrel.
Szent Imre szobor, KistarcsaSzent Imre szobor, KistarcsaSzent Imre szobor, KistarcsaSzent Imre szobor, KistarcsaSzent Imre szobor, Kistarcsa
Még több kép (2 db) >>