Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2077
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1064 városban járt márFelfedező - 3370 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 69002 feltöltött kép
tegnap, 23:04egyedül járt itt
Minap bolyongván a környéken, beittam volna magamat valahová, aztán a Nemzeti Múzeum kerítésénél settenkedve bevillant, hogy naná, hát persze, a Kossuth Klub! Itt van, aztán benne van a Muzikum, abban meg sört csapolnak. Jókor vagyok itt? Jókor hát, nyitvatartási idő van. Aztán hajrá befelé. Hááát nem fogod elhinni. Senki.
Muzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, Budapest
Még több kép (21 db) >>
Érdekes tegnap, 22:38egyedül járt itt
A jenői meseszobrok közé tartozik a mókus is, amit inkább mókusok névvel kellene illetni, mivel a látványosan csúcsdíszként a tetején ücsörgő mókuson kívül más mókusok is bujkálnak a fa oldalában, Bálint József munkássága nyomán.
Mókus, Jen?Mókus, Jen?Mókus, Jen?Mókus, Jen?
Még több kép (1 db) >>
Érdekes tegnap, 21:54egyedül járt itt
Bálint József nem itt élt korábban, Jászkiséren született, volt intézetben Tiszakürtön, majd vájáriskolába került Tokodaltáró-Péliföldszentkeresztre, Várpalotán meg bányász volt nyugdíjazásáig. Még csak azután jött Jenő.
Egérke, Jen?Egérke, Jen?Egérke, Jen?Egérke, Jen?
Még több kép (1 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 110 városban járt márFelfedező - 205 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5743 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 21:19a párjával járt itt
Gróf Károlyi István birtokossága idején, 1936/38-ban luxusszállóvá alakították a Károlyi-kastélyt, hogy a felső tízezernek nyújtsanak kényelmes pihenési lehetőséget és sok úri passzióval kitölthető szabadidős elfoglaltságot, szórakozást.
Kiváló tegnap, 19:57a párjával járt itt
A Füzérradványi Kastély kávézója is egyike a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. által kezelt állami kastélyok fő vonalakban egységesített kávézóinak, de persze a kastélyok nagyon is különböző elhelyezést tudnak nyújtani ezeknek.
Kihagyhatatlan tegnap, 19:13a párjával járt itt
Szó szerint egy másik történelmi korban úttörőtáborozni voltam először a Füzérradványi Kastély hatalmas parkjának szélén valahol. Lelkes vezetőink természetesen elvittek bennünket kirándulni, hogy legalább kívülről megcsodálhassuk a kastélyt. Felénk ugyanis ilyesmi alig van.
tegnap, 16:04egyedül járt itt
Ebéd utáni nézelődés, megkerültem egy háztömböt a melegben, hogy találok valami érdekeset, találtam, csak nem sört, támolyogtam tovább, aztán visszaértem a Barossra, hát mit keresek én itt, amikor itt van a Prága. Itt kellett volna kezdeni. Egy vacak ebéd leöblítése rendes sörrel, a világ helyrebillentése.
Prága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Kiváló tegnap, 15:54családjával járt itt
Mindennel elégedettek voltunk tudjuk hogy szabad tér de a legyekkel kellene kezdeni valamit ez volt az egyetlen negatívum.
Érdekes tegnap, 13:46egyedül járt itt
Kolodko mester legújabb műve újra csak többrétű, sokmondanivalójú, és aztán mindenki azt lát bele, amit akar. . . Már a kezdeti címtalálgatások is nagy zavart okoztak, hogy ez pénzfújó vagy pénzszívó, szóval akkor most mi is De jöjjenek a tények: a kis szobor a Magyar Nemzeti Bank épületének sarkán keletkezett.
Kolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, BudapestKolodko: Pénzseprő miniszobor, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló tegnap, 12:27egyedül járt itt
Kiváló pihenésre, wellnesre, a személyzet kedves, segítőkész, figyelmes a szoba szép,kellemesen hűvös, jól felszerelt, nagyon jól éreztük magunkat. A félpanziós ellátás külön kiemelést érdemel, nagyon finom, változatos ételek voltak! Voltunk gyalogtúrán a szomszéd településen, az ott élő emberek kifejezetten barátságosak, segítőkészek!