Többször belefutottam a hely ajánlásába, dicséretébe, többek között egy elismert gasztrokritikus részéről is, de utólag úgy érzem, ez inkább valami fizetett hirdetés, szponzorált tartalom volt, bár ezt nem igazán tüntették fel. A viszonylag nagy, nővényekkel körbekerített terasz kisebb beltérben folytatódik. A terasz szélén megállítótábla jelzi, hogy ott kell várni a személyzetre. Na, ha arra vártam volna, szerintem még talán most is ott állnék. Minden esetre inkább bátran bementem egyedül. Azon meg sem lepődtem, hogy a fiatal pincér hölgyek egyike alapból angolul szólított meg. A beltér bal oldalán a pizzakemence és a konyha részleg található, majd befelé egy szűkebb folyosó részben folytatódik. A két személyes belső kis asztalka elsőre jó választásnak tűnt, de később kiderült, hogy hátulról nagyon huzatos, ugyanis ott volt valami szellőző-hűtő rendszer, ami ha bekapcsoltak, kifejezetten hideg áramlatok érkeztek a hátsó asztalok felé. Az étlap és az itallap angol és magyar nyelvű, az angol volt előre rakva. Az étlap mindössze két oldalas, ebből 1 oldalt a Burrataknák (3290-3690 Ft között) szenteltek, ami a hely specialitása, 5 féle módon kínálják, helyi stílusokban, úm. Liguria, Umbria, Campania, Amalfi, Sicilia. A második lap 3 oszlopából kettőt a pizzák foglalnak el, melyek ára az átlagnál némiképp magasabb, 3990 - 5790 Ft közötti árszinten mozog. Az étlap árait +13%-os kötelező szevizdíjjal fejelik meg. A legolcsóbb ital a szódavíz, amelynek decije 190 Ft-ba kerül. A 3 féle desszert: a ház pisztáciás tiramisuja, a klasszikus tiramisu, valamint a csokis-sóskaramellás mousse, ezek előre elkészítve, a hűtőben műanyag tálkában várakoztak (2290/2390 Ft). Mint megtudtuk, a tulajdonosok a Nápoly melletti Bagnoliban helyi pizzamesterektől tanulták el a hagyományos nápolyi technikát. A pizzák 450500 °C-os kőkemencében, mindössze 90 másodperc alatt sülnek készre. A kerek pizza valóban tűzforrón érkezett, Marinara Extra pizza volt az én választásom (3990 Ft, valójában 4750 Ft fizetendő! ). Attól extra, hogy a paradicsomos alapra vékony lilahagyma, gomba, olívabogyó szeletek is kerültek, fűszerezése: oregano, bazsalikom és olívaolaj. Én a fűszereket nem igazán éreztem ki. A pizza közepe hajszálvékony, szinte átlátni rajta. A vastag, részben feketére égett szélek üresek maradtak, még paradicsomszósz sem került rá 2-3 cm szélességben. A szósz nagyon vékony volt, alig érezni. Az asztalra kitett késsel nem lehetett elvágni a pizzatésztát. Összességében nagyon spórolós volt szerintem ez a pizza. A mosdó szűkös, a WC ajtót nem lehet bezárni, nincs kéztörlő papír vagy törölköző, csak a gépi szárító. Összességében 3 pontra taksálom a helyet, de ajánlottra teszem, hátha másnak jobban bejön.