Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló ma, 8:33gyerekekkel járt itt
Szuper volt a kiszolgálás nagyon jól éreztük magunkat! Finomak voltak a koktélok és az ételek is
Colorado Steak House, Siófok
Kiváló ma, 5:48egyedül járt itt
Bőséges választék hagyományos sütőipari termékekből és különlegességekből. Hűtött italok, gyors, kedves kiszolgálás. A Csapó utcai boltban kávét is lehet vásárolni.Az árak - más hasonló jellegű kereskedelmi egységekhez viszonyítva - korrektek. Kedvenc bevásárló hely.
2082
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1065 városban járt márFelfedező - 3378 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 69141 feltöltött kép
Átlagos ma, 2:10a párjával járt itt
Van az úgy, hogy mászkálsz a világban, hú, merre menjünk, menjünk inkább Pápa felé, arra nem annyira forgalmas, aztán majd lesz valahogy. . . inni kéne valamit, meg hát talán WC is. Jó, üssük be, hogy benzinkút. Na, ott egy MOL-kút,. . pont jó. A fenét volt jó. Pár km vergődés után egy minden infrastruktúra nélküli MOL-kút árválkodik a határban.
Ricsi Cukrászda, PápaRicsi Cukrászda, PápaRicsi Cukrászda, PápaRicsi Cukrászda, PápaRicsi Cukrászda, PápaRicsi Cukrászda, PápaRicsi Cukrászda, Pápa
Még több kép (4 db) >>
2082
Átlagos tegnap, 23:44egyedül járt itt
Nahát, itt van megint egy ilyen hétköznapiság, valami oknál fogva (némi gyümölcs, pisztácia, tejtermékek stb. ) beugrottam a budaörsi Auchanba, aztán bámésztam a kajafélkörben, hogy hol ettem régen? Mihez lenne kedvem? De olyan nagyon nem lett közben rájöttem, hogy itt voltam nagyon régen, Harland Sanders ezredes vendége lehettem a régmúltban.
Kentucky Fried Chicken - Auchan Budaörs, BudaörsKentucky Fried Chicken - Auchan Budaörs, Budaörs
tegnap, 23:16gyerekekkel járt itt
Öt éjszakát töltöttünk a szállodában. A szálloda elhelyezkedése kiváló, a mélygarázs pedig, ahol az autónkat is tudtuk tölteni, nagy előnyt jelentett. A környék szép és rendezett, a szoba tiszta, kényelmes és megfelelően felszerelt volt. Az árban foglalt reggeli viszont csalódást okozott. A kínálat nagyon szegényes, és egyáltalán nem változatos.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 406 városban járt márFelfedező - 2951 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35838 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 21:23egyedül járt itt
A Pazar kávézó méltó a nevéhez. Ez a hely tényleg pazar, csodás a beltér, nagyon hangulatos a beltér, kedves a kiszolgálás. A belsőépítész remek munkát végzett, sikerült otthonosságot teremteni. Az árak nem alacsonyak, de értékarányosak, s a minőséget ugyebár meg kell fizetni. Ide bármikor szívesen visszatérnék.
Kiváló tegnap, 21:16a párjával járt itt

A Füredi fagyizót is útbaejtettük ma. Első gondolatom az volt, hogy megkérdem, hogy a hét díjazott signiture fagylalt közül melyik tejmentes, hogy a párom is megkóstolhassa, de amikor megláttam, hogy van uborka-lime, ami éppenséggel sorbet-jellegű volt és mentes, akkor eldőlt, hogy azt kérem.
Füredi Fagyizó, BalatonfüredFüredi Fagyizó, BalatonfüredFüredi Fagyizó, BalatonfüredFüredi Fagyizó, BalatonfüredFüredi Fagyizó, BalatonfüredFüredi Fagyizó, BalatonfüredFüredi Fagyizó, BalatonfüredFüredi Fagyizó, Balatonfüred
Még több kép (5 db) >>
Kiváló tegnap, 21:08a párjával járt itt

Csak nézek ki fejemből, hogy nem látok értékelést az Őrházról, pedig jártam már itt. Akkor is jó élményem volt, azt hittem, hogy megörökítettem.
Ezúttal egy mangó fagyit ettem, ami ízre, állagra egyaránt kifogástalan volt, ittunk volna szívesen valami sört is, egy lángos sem lett volna ellenemre, merthogy itt azt is adnak, de ennyi fért az időnkbe. A fagyi 5 pont, vita nélkül.
Őrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred, BalatonfüredŐrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred, BalatonfüredŐrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred, BalatonfüredŐrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred, BalatonfüredŐrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred, Balatonfüred
Még több kép (2 db) >>
Kiváló tegnap, 21:00a párjával járt itt
Ma végre leteszteltük a Hatlépcsőst avagy Muskátli borozót Balatonfüreden. S persze a legendás velős pirítóst kértük, amiről, ha jól emlékszem, még Orbán Viktor is bejegyzést tett közzé honlapján még miniszterelnökként. A kenyér nem extra minőség viszont az összélmény meg a velőkrém kifejezetten jó.
Muskátli Borozó (Hatlépcsős), BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős), BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős), BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős), BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős), BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős), BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős), BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős), BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős), BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős), BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős), BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős), BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős), BalatonfüredMuskátli Borozó (Hatlépcsős), Balatonfüred
Még több kép (11 db) >>
Gyenge tegnap, 19:43családjával járt itt
Ott töltöttünk egy éjszakát a családdal mert egy esküvő vendégei voltunk ,a 107es apartmanban voltunk elhelyezve egy 6 személyes apartmanban , a takarítás miatt csak 14 órakor lehet elfoglalni a szobákat a parkolas nem megoldott az apartman közelében csak kb 1,5 km re a emelkedő alján a recepcional van parkoló , az a Gyálon levő matrac nagyon vastag és puha állandóan lecsúszott az ágyból , a hűtőben más ennivaló maradékát hagytak a takarítók , akinek faj a a háta annak nem jo az agy az jobb ha kint a nappaliban levő bor kanapén alszik .
Duna Residence, DunaszentmiklósDuna Residence, Dunaszentmiklós