Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 23:55egyedül járt itt
Alapvetően minden rendben volt.
A napközbeni italok fogyasztásánál, a gyümölcslevek vonatkozásában volt észrevételem, többeknek is, hogy íztelenek voltak.
A hotelra pedig bizonyára ráférne egy kis felújítás kívül is és bent is, a beázások tekintetében, látszik a mennyezeten. Egyébként minden szuper volt, máskor is idejövünk valószínű.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1081 városban járt márFelfedező - 3418 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70269 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 23:22egyedül járt itt
Nos, ez a Kantinetta azért One, mert ez volt az első, a többiek csak ez után következtek. Hát nem is tudom, hogyan találtam volna rá, ha nem akad itt valami konkrét dolgom, mert csak úgy, ok nélkül 1000%, hogy nem mászkálnék csak úgy a Kelenföldi pályaudvar meg az M1-M7-es közös szakasza közötti, a számomra semmi érdekes területen.
Kantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, Budapest
Még több kép (10 db) >>
tegnap, 22:15gyerekekkel járt itt
Nagyon előzékeny, rugalmas, kedves a személyzet! Előre klimatizálva a szoba, az érkezésünkre várva! Tiszta, szép, modern szobák, az egyedüli ami számomra hiányzott,egy kis mini hűtő. A másnapi svédasztalos reggeli bőséges, finom volt. Ugyan volt tejbegríz, de kisfiamat egy kis amerikai palacsintával, vagy gofrival biztosan örökre lekenyerezték volna, de ez ízlés dolga, nekem minden nagyon ízlett. Köszönjük szépen a vendéglátást!
Érdekes tegnap, 21:04egyedül járt itt
Van abban valami paradox abszurd, hogy az ember budapesti lakos létére elmegy az ország/Európa 120 kastélyába kirándulni lelkesedésből, a saját településén lévő nevezetes kastélyt meg nem nézi meg na, ezen sürgősen változtatni kellett. Már a körmömre égett, de majd most szóval, irány Pesthidegkút (ez mi a fenétől Pesthidegkút, amikor Buda?
Klebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, Budapest
Még több kép (47 db) >>
Kiváló tegnap, 19:25a párjával járt itt
Centrum közelében, jól megközelíthető. Zárt magán parkoló. Segitö kész , barátságis vendégvárók. Ízletes házi ételek. Vissza fogok térni családommal!
Kiváló tegnap, 17:00családjával járt itt
Voltunk itt 2 éjszakát és nagyon szép és rendezett tiszta helyen van jövö nyáron is ide i megyünk
Kiváló tegnap, 15:53a párjával járt itt
A kiszolgálással teljesen elégedettek voltunk. Kedves személyzet . A reggeli kínalata ugyan minden nap ugyan az volt, de ennek ellenére lehetett változatosan enni, mivel volt választék és minden finom, minőségi volt. A szoba tágas, kényelmes, tiszta volt. A zuhanyrózsából minden irányba ment a víz, de használható volt.
Szörnyű tegnap, 14:41családjával járt itt
Sajnos nagyon rossz tapasztalattal távoztam az étteremből. A kiszolgálás kifejezetten udvariatlan és lekezelő volt: mivel néhány percet kértem az ebéd kiválasztásához, a személyzet türelmetlenül siettetett, és végig mosolytalan, feszült légkört teremtett. Még soha nem éreztem magam ennyire kellemetlenül vendéglátóhelyen.
Kiváló tegnap, 14:11gyerekekkel járt itt
Kiváló elyen van csendes békés hely .A szobák tiszták jól felßzereltek kényelmesek.A konyhai berendezésben minden meg található.A vár fürdö közel van csak néhány perc.Az udvar rendezett tiszta .A tulajdonos kedves mindenben segitö kész.Mindenkinek ajánlom ezt a szállást.Igazi élményben részesültünk. NAGYON SZEP HELY.
Gyenge tegnap, 13:06a párjával járt itt
Sokat jártam ide régen,és nagyon szerettem! Sajnos az utóbbi időben már közel sem az a minőség ami még pár éve volt! Viszont tegnap kifejezetten rászaladtunk! Kezdésnek kértünk két levest a feleségemmel,langyos zöldborsókrém levest és én egy hideg mangó-barack levest!