Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Bronz fokozatú értékelő
Kiváló ma, 8:23családjával járt itt
Nemrég jöttünk haza egy 4 éjszakás családi nyaralásról,aminek Vasváron a Boglárka vendégház volt a helyszíne. Nem tudom, hogy melyik keresési feltételemnek (önálló ház,6 főnek, medencés, csendes, nyugodt. . . stb. )alapján találtam rá erre a gyöngyszemre, de sokkal többet kaptam elvárásaimnál. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Boglárka Vendégház, VasvárBoglárka Vendégház, VasvárBoglárka Vendégház, Vasvár
Kiváló tegnap, 22:49barátokkal járt itt
Nagyon szép helyen található a szálloda. A parkja gyönyörű. A parkoló kényelmesen elfoglalható. A recepciósok kedvesek, udvariasak. A szobák tiszták, kényelmesek. Külön örülök annak, hogy hajszárító és ruhaszárító is megtalálható a fürdőszobában. A fürdő tiszta, elég hely van mindenkinek. Az uszoda szuper!
Kiváló tegnap, 21:33a párjával járt itt
A hotel Piroska egy nagyon jó hely. Bárkinek merem ajánlani. A konyhája kitűnő. A "svédasztal" változatos. A wellness szerintem igazán jó. A park azzal a tóval a nyugalom szigete. Szóval minden rendben. Kivétel azért van. A szoba. Annak is csupán a fürdűszoba része, na az csapnivaló. Nem részletezem. A vezetőség nélkülem is tudja ezt. Gondolom idővel megoldja.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 112 városban járt márFelfedező - 209 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5958 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 19:27a párjával járt itt
Hogy egy település egykoron mennyire volt szegény vagy gazdag, azt a manapság odalátogató is könnyen felismerheti abból, mennyi és milyen épületek születtek akkoron. Kunszentmártonban is kiindulhatunk ebből, és azt mondhatjuk, hogy igencsak jómódú lehetett a város, ha egy impozáns méretű katolikus templom mellett még a felekezet mindkét temetőjében tudtak egy-egy, kisebb templommal felérő kápolnát építeni.
Felső-temetői kápolna, KunszentmártonFelső-temetői kápolna, KunszentmártonFelső-temetői kápolna, KunszentmártonFelső-temetői kápolna, KunszentmártonFelső-temetői kápolna, KunszentmártonFelső-temetői kápolna, KunszentmártonFelső-temetői kápolna, KunszentmártonFelső-temetői kápolna, KunszentmártonFelső-temetői kápolna, KunszentmártonFelső-temetői kápolna, Kunszentmárton
Még több kép (7 db) >>
Kihagyható tegnap, 18:38gyerekekkel járt itt
Számunkra csalódás volt. Először is a parkoló messze van. Rokkant jelzéssel se lehet bemenni, holott hely lenne akár az ajándékboltnál, akár ahol a dolgozók parkolnak. Elég nehézkes volt a férjemnek begyalogolnia. A kisgyerekeknek is elmegy a kedvük, mire beérnek. A kártyás fizetés nem működött, így az előttünk lévő családnak vissza kellett fordulniuk két gyerekkel.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4234 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118380 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 16:57barátokkal járt itt
A Batthyány téri Vásárcsarnok mögötti kis utcában lévő "bajor kolbászos - sörös " hely, ahogy mi csak magunk között nevezni szoktuk, évek óta a kedvencek között szerepel, vártuk már a nyarat, hogy ismét birtokba lehessen venni a teraszt. A napernyők mögött a kék-fehér kockás bajor zászló a hely egyik névjegye, különös ismertetőjele.
Kolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft., BudapestKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft., BudapestKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft., BudapestKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft., BudapestKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft., BudapestKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft., BudapestKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft., BudapestKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft., BudapestKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft., BudapestKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft., BudapestKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft., BudapestKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft., BudapestKolbászda Vendéglátó Gasztronómiai Kft., Budapest
Még több kép (10 db) >>
Kiváló tegnap, 16:27a párjával járt itt
A Baross tér környékén kerestem éttermet, és a Google térképen a Ferragosto bisztró jelent meg. Sosem hallottam még róla, de a közzétett vélemények nagyon jónak írják le a helyet, így odamentünk ebédelni. Már amikor a Rákóczi útról befordultunk a Huszár utcába, az is kellemes meglepetés volt, nem ilyennek rémlett ez a környék, most ugyanis rendezett, felújított, csökkentett forgalmú kis utcácskába értünk.
Bistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, BudapestBistro Ferragosto, Budapest
Még több kép (15 db) >>
tegnap, 12:58a párjával járt itt
szép csendes hely. A személyzet kedves, figyelmes. A reggelinél a pékáru finom, változatos, ízletes. A felvágottakból lehetne nagyobb a választék, pl. kőrözött, krémek. A vacsoránál a savanyú féle is lehete változatosabb. Kár , hogy a szökőkutak nem működnek. A park szépen rendben tartott. A kinti medence is igen kellemes.
Kiváló tegnap, 12:27gyerekekkel járt itt
Mi egy sima sztenderd szobába voltunk ikrekkel így kicsi szűkös volt a szobák meg hiányoltuk a rakodó felületeket. Nagyon jól éreztük magunkat a személyzet kedves volt és mindenbe segítette mit kértünk. A szoba is jó volt mert földszintes volt ami iker babakocsival nagyon megkönnyítette a lehettek a közlekedést.
Kiváló tegnap, 12:26barátokkal járt itt
Nagyon kedvesek az eladók, mindenkinek ajánlom ezt a helyet, az ételek amiket rendeltünk azok is nagyon finomak voltak