Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

tegnap, 22:56a párjával járt itt
Személyzet kifogástalan. Kedvesek, segítőkészek!A vacsora választékos, de ha elfogyott valami, pl. Csirkecombfilé, akkor gyorsfagyasztott valamivel lett pótolva, amit itthon sem eszek meg. Desszert elfogyott, sajnos nem tudták pótolni. De a személyzet kárpótolja a vendéget a kedvességével.
Átlagos tegnap, 22:51a párjával járt itt
Személyzet ok. Reggeli kifogástalan. Vacsora 20 órakor már hiányos, gagyi gyorsfagyasztott nugetssel pótolva pl. a csirkecomb,. (de ez más szállodákban is bevált módszer). Desszert szintén elfogyott, galuska a pörkölthöz elfogyott. Ha 21 óráig van vacsora, akkor ennyi pénzért ne hidegtálat egyek egy **** szállodában.
Átlagos tegnap, 22:03a párjával járt itt
Nem használhattuk a wellnes részleget. A recepción ott helyben (előre nem voltunk tájékoztatva) informáltak minket, hogy csak október 15. -étől nytják újra. Vacsoránál csak két menüből választhattunk, de csak azért, mert az egyik menüre vegetáriánust kértünk. Különben szerintem csak egy féle menü lett volna.
Kiváló tegnap, 21:59a párjával járt itt
A hotelben érkezésünkkor kellemes légkör fogadott. A személyzet kedves és figyelmes volt, még egy vendégváró italt is felszolgáltak és mindenről részletesen informáltak. A hotel elhelyezkedése nagyon jó, a sétány nyugodtabb végén található de mégis pár perc sétára a forgalmas és esténként hangulatos központtól.
tegnap, 21:18a párjával járt itt
A második turnust választottuk az étkezésnél. Kis dolog, de főtt tojást csak hidegen tálaltak, meleg tej csak a kávéfőző gépen volt.
A parkolónál, az elektromos töltőknél jelezni vagy felfesteni kellene, h csak azok az autók állhatnának oda, akik töltik az autójukat. . Megkeresésre sem hajlandók átadni a helyet, akik ott parkoltak. Többen voltunk így.
Szörnyű tegnap, 19:58családjával járt itt
A mai nap este 3 an szerettünk volna ott vacsorázni. Megkérdeztem hová ülhetünk a pultban a ,, hölgy" bunkón közölte csak 2 fős asztalaink vannak sehova! Normális helyen körbe ugrálnák az embert hogy a 2 fős asztalból 3 fős legyen itt semmi!! A 3 főnek nem ugyan olyan a pénze mint a 2 főnek??
Kiváló tegnap, 19:10gyerekekkel járt itt
Mi nagy szülők voltunk,két kicsi unokával. A gyerekek szuperül élvezték wellnest és a hatalmas játszószobát az óriási ugrálóvárat. Nekünk az volt jó,hogy minden egy helyen volt,a szállodából ki sem kellett lépni. Ez gyerekekkel utazóknak ez nagy előny. Az ellátásunk is kifogástalan volt,hiszen külön gyerek sarok volt kialakitva,és mindig finom,változatos ételek voltak.
Kiváló tegnap, 17:57barátokkal járt itt

A hosszú hétvégét Villányban töltöttük, és minden nap ellátogattunk a Fritsch Pincészethez annyira megszerettük a helyet! Nagyon kedves, barátságos és figyelmes kiszolgálás fogadott bennünket minden alkalommal. A borok egyszerűen isteniek, minden kortyban érezni a minőséget és a szeretetet, amivel készülnek.
Szörnyű tegnap, 15:51a párjával járt itt
Az étlapon az arany durbincs nevű halat választottam ami az ígéret szerint a fogassal vetekszik. A hal száraz és ízetlen volt, hozzá a friss salátát kérdezés nélkül nyakon öntötték valami nagyon édes öntettel, ami szintén nem passzolt a halhoz. A limonádéban a gyümölcsök barna színűek voltak és láthatóan már sokáig áztak valamiben, nem mertem meginni.
Kiváló tegnap, 13:55a párjával járt itt
Először voltunk a szállodában! Mindennel meg voltunk elégedve, az all inclusive ellátás tökéletes volt, finom ételek, italok! Kedves személyzet! . Nagyon jó wellness részleg, talán annyi hogy a kinti medencékben sajnos kevés az ülőhely! ! ! !