Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 20:51barátokkal járt itt
A vendégház nagyon otthonos. Minden nagyon tiszta volt. Teljesen fel van szerelve a konyha. A házigazda nagyon vendégszerető. A kert jó nagy, a gyerekeknek sok játékot is biztosítanak. Nagyon jól éreztük magunkat.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 223 helyen első értékelőNépszerű író - 27 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6540 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 19:21a párjával járt itt
Fölszállott a páva a vármegye-házra. . . írta Ady Endre 1907-ben. Tanulta mindenki az iskolában. Aztán jobbára elfelejtettük a verset. Mi már a simán csak megyében nőttünk fel. Csakhogy az elmúlt évek múltba révedése kötelezően visszahozta a feudalisztikus hangulatú vármegyézést. Utáltuk is rendesen! De 2026.
Megyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, SzolnokMegyeháza, Szolnok
Még több kép (29 db) >>
Kiváló tegnap, 18:16a párjával járt itt
Imádtaam, mindenkinek csak ajánlani tudom.Nem hazudok, ha azt mondom Budapest legjobb kávézója, személyzet nagyon barátságos és kedves, látszik szívűket-lelküket beleteszik!!! Kedvenc helyem lett!!!
Pepe & Milán croissant & espresso bar, Budapest
Érdekes tegnap, 17:50csoporttal járt itt
A 150 évvel ezelőtt átadott sugárút jubileumára szervezett programsorozat részeként vezetett sétán voltunk az Andrássy út külső szakaszán, és ezenközben meglátogattuk a hajdani Pallavicini-palotát. Szép dallamos családnév, már ebből is sejthető, hogy Olaszországból származhatott a viselője, akinek a nevéhez szinte egybeforrtan kapcsolódik, hogy őrgróf: Pallavicini őrgróf.
Pallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, BudapestPallavicini-palota, Budapest
Még több kép (25 db) >>
Szörnyű tegnap, 16:23barátokkal járt itt
Ma voltunk, 2026. szeptember 13- án vasárnap, elég éhesek voltunk, mikor bementünk oda, bár ne tettük volna. Ez a vendéglő már csak a régi hirnevéből él.
Kiváló tegnap, 16:14a párjával járt itt
A svédasztalos reggeli és vacsora választéka nagyon jó volt a séfnek külön gratuláció a remek ízekért . Sajnos a szobában a WIFI az nulla. a harmadik napon találtam rá a "gosztola" nevú free WIFI hálózatra ami remek kapcsolatot biztosított. A TV képe sajnos folyamatosan töredezett, de miután megtaláltam a jó WIFI-t , laptopon tudtuk nézni a TV adásokat.
tegnap, 15:40a párjával járt itt
Kedves, mosolygós fogadtatás, és ez maradt a továbbiakban is, a személyzet mindig rendelkezésre állt. (Bár a kisvonattal kapcsolatos értesüléseik szerintem hiányosak voltak, ezért sajnos lemaradtunk a túráról) Az elhelyezkedés a csodás főtéren elsőrangú, sajnos építkezések folynak, ami azért némileg elvette a kedvünket, de tökéletesen megértettük hiszen a város szépül tovább.
Szörnyű tegnap, 15:27egyedül járt itt
Nevetséges! Legyenek szivesek feltűntetni/elmondani rendeléskor, hogy a 8 szeletes torta az ennyi.....az egy szelet: lásd méretarány, pl gyufásdoboz!
Nyilván fizetek többet, ha rendes méretű tortát akarok: 8 szeletes: 10000 ft, 16 szeletes: 15000 ft! Ez hol tisztességes szolgáltatás??
Sulyán Cukrászda - Gödöllő, GödöllőSulyán Cukrászda - Gödöllő, Gödöllő
119847
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4272 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119847 feltöltött kép
tegnap, 13:34családjával járt itt
Több mint 20 éve működő kisvendéglő Csákváron, a főúttól északra, a katolikus templom mellett. A templom előtti parkolóban tettük le az autót. A kívülről jelentéktelen épület beltere meglepően hangulatos, rusztikus, kicsit skanzen, kicsit western hangulatú, részben boxos ülőhelyekkel, de vannak egyedi kialakítású szeparált ülőhelyek is.
119847
Érdekes tegnap, 13:05családjával járt itt
Csákvár legfőbb nevezetessége, vonzereje - szerintem - a Csuta Cukrászda, ennek kertjében található ez a kis makettváros. A mini épületeket egy helyi nyugdíjas, Dornyi Mihály készítette saját kezűleg, aki több mint 20 éve, 2004 óta dolgozott és dolgozik ma is rajtuk. Az alkotó képe a kerítés belső oldalán látható.
Mini Csákvár, CsákvárMini Csákvár, CsákvárMini Csákvár, CsákvárMini Csákvár, CsákvárMini Csákvár, CsákvárMini Csákvár, CsákvárMini Csákvár, CsákvárMini Csákvár, CsákvárMini Csákvár, Csákvár
Még több kép (6 db) >>