Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2088
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1067 városban járt márFelfedező - 3385 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 69839 feltöltött kép
Érdekes ma, 16:40a párjával járt itt
Az 1848-as forradalom és szabadságharc leverése után Jókai Mór kénytelen volt bujdosni, sok más keresett üldözöttel együtt. Az író Tardonára került, itt volt támogató, aki a rejtőzködést segítette. Egy parasztházban volt tanyája és keserű kenyere, ez az emlékház meg valamikor a református iskola volt.
Jókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, TardonaJókai Mór Emlékszoba és Tájház, Tardona
Még több kép (35 db) >>
Kiváló ma, 16:16családjával járt itt
SzuperIgényes üzlet,nem csak szép..nagyon finom minden.16. Kerületből jöttünk és biztos nem utoljára.Maga Veresegyháza is egy csodaszép hely,ez a cukrászda meg hab a tortán
Kiváló ma, 15:19a párjával járt itt
Kedves és gyors kiszolgálás. Az étel finom volt a zöldségek frissek. Mi gyros tálat ettünk. Az adag kellemesen elég volt. A szószok finomak. Krumpli és a hús is finom volt.
Szörnyű ma, 14:55a párjával járt itt
Kb. 20 évvel ezelőtt vltunk itt pár napot, akkor kiváló volt minden. Csacsi jött az asztalunkhoz és ott etettük. Kiváló ételek voltak. Pár napja gondoltuk, ha már Pécs mellett járunk, akkor megint meglátogatjuk a helyet és ebédelünk itt egy jót. Hát ez nagy hiba volt. A nejem sült halat rendelt, ami nem volt rossz.
Szörnyű ma, 14:13csoporttal járt itt
Az édesanyámmal szörnyü lekezelően és bunkón beszelt a magas férfi aki az egyik pincér az édesanyám mérgesen távozott az étel szörnyű volt a hugomat bunkón tessékelték vissza a mellékhelységből senkinek nem ajánlom a helyet ha választani kéne inkább egy uzcai gyrosos mint hogy ez aki teheti fusson az étterem kozelebol
Szörnyű ma, 13:08családjával járt itt
A konyha felszereltsége gyenge, személyzet nem kedves. A szoba tisztasága rendben volt, de a grillezőé nem. Nem volt egyértelmű a házirend se. Nem ajánlom nagyobb társaságnak egyáltalán.
Átlagos ma, 13:00a párjával járt itt
Nem tudtam, hogy Tokajnak valami speciális köze van Litvániához, de itt a bizonyíték, hogy van. A litván szoborparkba csak úgy belebotlottam egy mellékutcában, aztán örömmel konstatáltam, hogy fent van ez itt, az ittjartamon, csak nem írt ide még senki. Hát akkor töltsük ki az űrt!
Litván szoborpark, TokajLitván szoborpark, TokajLitván szoborpark, TokajLitván szoborpark, TokajLitván szoborpark, TokajLitván szoborpark, TokajLitván szoborpark, TokajLitván szoborpark, Tokaj
Még több kép (5 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 56 városban járt márFelfedező - 37 helyen első értékelő9 évnyi aktív tagság
ma, 12:51a párjával járt itt
DEBRECEN . . . a belvárosban a szinház mellette gy GÖDÖR van. ITT a finom hajdusági éttrem van amiben nagyon megfelelo áron onkiszolgálo éttrem mukodik. Nagy választék van , és sorna állás már 11 orától. Gyorsan egy ora sem teét bele megebédeltunk. Finom tyukherolevest cérnametélttel, meggymártás, piritott grizzel és natur csirkemellel, palacsita almás kockát.
ma, 12:48a párjával járt itt
Nos, ne túlozzunk, ez nem egy "étterem", ez egy kávézó az Andrássy kastélyban. Nagyon nagy erénye az erkély, ahová kiülhetsz és hát innen szemlélni a kilátást ajándék, mert a kastélypark egy része tényleg látványosság, egyébként meg a célnak megfelel, kapsz kávét meg egy kis pohár jégkrémet is, ha szeretnél.
Tiszadob Andrássy kastély Étterem, TiszadobTiszadob Andrássy kastély Étterem, TiszadobTiszadob Andrássy kastély Étterem, TiszadobTiszadob Andrássy kastély Étterem, TiszadobTiszadob Andrássy kastély Étterem, TiszadobTiszadob Andrássy kastély Étterem, Tiszadob
Még több kép (3 db) >>
Kiváló ma, 11:47a párjával járt itt
Ejtenék szót a gróf Degenfeld étterméről, mert mindenképpen megérdemli. Meghirdetett, tehát külső vendégek is látogathatják, mi meg bent laktunk, tehát innen a tapasztalat. Kevés helyet ismerek az országban, ahol rendesen, szabályosan szolgálnak fel. Itt sem volt hibátlan, de minden felszolgáló magasan kiemelkedett az országátlag szürkeségből, és a jómodort a hely nívójához mérten képviselte.
Gróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló Étterem, Tarcal
Még több kép (20 db) >>