Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 64 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1401 feltöltött kép
Kiváló ma, 8:44a párjával járt itt
Férjem nagy hekk - rajongó! :D Így arra gondoltam, hogy névnapjára elmehetnénk a Várárokhoz hekkezni. Vasárnap nem sokkal nyitás után érkeztünk, már akkor is elég sokan voltak - de találtunk még szabad asztalt. Picit hosszúra sikeredett a várakozás, annyira viszont nem zavart, mert maga a hely nagyon jó helyen található, semmi zavaró nem volt, amig várakoztunk.
Várárok terasz & bisztró - halsütöde, TataVárárok terasz & bisztró - halsütöde, Tata
Kiváló ma, 8:35egyedül járt itt
Néhány hete az interneten találtam rá erre a helyre. Most pedig lehetőségem volt Tatán egy kicsit sétálni, kirándulni, így megálltam a Gofri-kuckónál is. Maga az épület a Hősök terén található, picike - 2 kinti asztallal, ahol állva tudod csak elfogyasztani az ételt. Mellette van egy pad, esetleg oda le lehet ülni.
Gofri Kuckó, Tata
2077
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1064 városban járt márFelfedező - 3370 helyen első értékelőNépszerű író - 320 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 69002 feltöltött kép
tegnap, 23:04egyedül járt itt
Minap bolyongván a környéken, beittam volna magamat valahová, aztán a Nemzeti Múzeum kerítésénél settenkedve bevillant, hogy naná, hát persze, a Kossuth Klub! Itt van, aztán benne van a Muzikum, abban meg sört csapolnak. Jókor vagyok itt? Jókor hát, nyitvatartási idő van. Aztán hajrá befelé. Hááát nem fogod elhinni. Senki.
Muzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, BudapestMuzikum Klub & Bisztró, Budapest
Még több kép (21 db) >>
Érdekes tegnap, 22:38egyedül járt itt
A jenői meseszobrok közé tartozik a mókus is, amit inkább mókusok névvel kellene illetni, mivel a látványosan csúcsdíszként a tetején ücsörgő mókuson kívül más mókusok is bujkálnak a fa oldalában, Bálint József munkássága nyomán.
Mókus, Jen?Mókus, Jen?Mókus, Jen?Mókus, Jen?
Még több kép (1 db) >>
Érdekes tegnap, 21:54egyedül járt itt
Bálint József nem itt élt korábban, Jászkiséren született, volt intézetben Tiszakürtön, majd vájáriskolába került Tokodaltáró-Péliföldszentkeresztre, Várpalotán meg bányász volt nyugdíjazásáig. Még csak azután jött Jenő.
Egérke, Jen?Egérke, Jen?Egérke, Jen?Egérke, Jen?
Még több kép (1 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 111 városban járt márFelfedező - 206 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5816 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 21:19a párjával járt itt
Gróf Károlyi István birtokossága idején, 1936/38-ban luxusszállóvá alakították a Károlyi-kastélyt, hogy a felső tízezernek nyújtsanak kényelmes pihenési lehetőséget és sok úri passzióval kitölthető szabadidős elfoglaltságot, szórakozást.
Füzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, FüzérradványFüzérradványi Kastély Üdülőház, Füzérradvány
Még több kép (15 db) >>
Kiváló tegnap, 19:57a párjával járt itt
A Füzérradványi Kastély kávézója is egyike a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. által kezelt állami kastélyok fő vonalakban egységesített kávézóinak, de persze a kastélyok nagyon is különböző elhelyezést tudnak nyújtani ezeknek.
Károlyi Kávézó, FüzérradványKárolyi Kávézó, FüzérradványKárolyi Kávézó, FüzérradványKárolyi Kávézó, FüzérradványKárolyi Kávézó, FüzérradványKárolyi Kávézó, FüzérradványKárolyi Kávézó, FüzérradványKárolyi Kávézó, Füzérradvány
Még több kép (5 db) >>
Kihagyhatatlan tegnap, 19:13a párjával járt itt
Szó szerint egy másik történelmi korban úttörőtáborozni voltam először a Füzérradványi Kastély hatalmas parkjának szélén valahol. Lelkes vezetőink természetesen elvittek bennünket kirándulni, hogy legalább kívülről megcsodálhassuk a kastélyt. Felénk ugyanis ilyesmi alig van.
Füzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, FüzérradványFüzérradványi Károlyi-Kastély, Füzérradvány
Még több kép (44 db) >>
tegnap, 16:04egyedül járt itt
Ebéd utáni nézelődés, megkerültem egy háztömböt a melegben, hogy találok valami érdekeset, találtam, csak nem sört, támolyogtam tovább, aztán visszaértem a Barossra, hát mit keresek én itt, amikor itt van a Prága. Itt kellett volna kezdeni. Egy vacak ebéd leöblítése rendes sörrel, a világ helyrebillentése.
Prága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, BudapestPrága Kávéház & Teázó, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Kiváló tegnap, 15:54családjával járt itt
Mindennel elégedettek voltunk tudjuk hogy szabad tér de a legyekkel kellene kezdeni valamit ez volt az egyetlen negatívum.