Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2099
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1080 városban járt márFelfedező - 3411 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70115 feltöltött kép
Érdekes ma, 21:04a párjával járt itt
A 16. századtól a Bárius-családot a Vay-, a Platthy- és Rocsányi családok követték, majd a 19. században az Ágoston-, végül a Fáy-család nevével függ össze a ház. A kastélyhoz mindegyik família hozzátett valamit, mire utolsó egyszemélyi tulajdonosa, Fáy István gróf birtokába került.
Fáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, SátaFáy-kastély, Sáta
Még több kép (44 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Kiváló ma, 20:32gyerekekkel járt itt
Kisgyerekkel érkeztünk elvárások nélkül. 40 fok meleg kint, bent légkondi, hűtött pohárban jéghideg sör. A szoba pici, de takaros és tiszta. Dejavu hímzett szép ágynemű. A vacsora nagyon finom és kedves a személyzet. Az elhelyezkedés tökéletes, minden a közelben, pár perc séta. Isteni olasz fagyizó, játszótér, park, bolt, stb.
Időpazarlás ma, 19:01családjával járt itt
Sajnos nagyon csalódást okozott ez a fürdő. 40 °C-os melegben a medencék többségének vize még mindig 30 °C felett volt, így szinte lehetetlen volt felfrissülni. Mindössze egy hűvösebb medence volt, ami természetesen zsúfolásig tele volt. Számomra különösen nagy probléma volt, hogy alig volt árnyékos rész.
Átlagos ma, 17:02a párjával járt itt
Hát, fura egy szerkezet ez az Oszlopos Szentistváneon, az biztos. Viszont megjegyzed, éppen ezért, az is igaz. Szóval kell egy kicsit nézni, keringeni, hogy mi a fene is történik ott fent? Áll a fazon, nem indokolt, hogy miért pont ott, ugyanis az oszlop túl nagy, a szobor meg túl kicsi, hogy jól lehessen látni, tehát felmászott oda, hogy mindenki lássa és most zsonglőrködni fog.
Szent István-szobor, TokajSzent István-szobor, TokajSzent István-szobor, TokajSzent István-szobor, TokajSzent István-szobor, TokajSzent István-szobor, Tokaj
Még több kép (3 db) >>
ma, 14:53a párjával járt itt
Ez nem volt egy nagy kaland, Szilvásváradon laktunk a La Contessában, de ott csak reggelink meg vacsoránk volt, napközben meg nyilván csavarogtunk, és akkor itt-ott eszik az ember ezt-azt. Néha célzott, kiemelt, érdekes étterem, néha meg az, ami útba akad. Így aztán a településen áthaladva, jobbra-balra nézegetve, na, mi legyen, hol van szabad parkoló, hát aztán itt lett.
Gasthaus Étterem, SzilvásváradGasthaus Étterem, SzilvásváradGasthaus Étterem, SzilvásváradGasthaus Étterem, SzilvásváradGasthaus Étterem, SzilvásváradGasthaus Étterem, SzilvásváradGasthaus Étterem, SzilvásváradGasthaus Étterem, SzilvásváradGasthaus Étterem, SzilvásváradGasthaus Étterem, SzilvásváradGasthaus Étterem, Szilvásvárad
Még több kép (8 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 76 városban járt márFelfedező - 50 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagság
Kiváló ma, 14:10gyerekekkel járt itt
Kétségkívül a balatoni nyaralás kötelező eleme, hiszen az ország legjobb fagyija itt kapható, jelenleg 2026-ben 700 Ft/gombóc áron. Senki kedvét ne szegje a sor, nagyon gyorsan halad, a fagyi kikérése után kapunk egy kártyát, ami alapján a következő állomáson tudunk fizetni. Folyamatosan magas a színvonal és nagy a választék.
Kihagyhatatlan ma, 14:08gyerekekkel járt itt
Harmadszor voltunk itt, de most volt a legtartalmasabb és legjobban előadott körbevezetésünk. Sajnos az itt dolgozók nem tudnak mit kezdeni a magyarul nem beszélőkkel, akik a magyar csoportokhoz verődve hangosan végigbeszélik vagy látványosan végigunatkozzák a körbevezetést - pedig közlik velük, hogy ez bizony magyarul lesz, de minden infót megtalálnak angolul vagy németül is. A csónakázás kihagyhatatlan.
Érdekes ma, 14:00gyerekekkel járt itt
Kötelező látványosság, ha a környéken járunk. Jegyet csak úgy tudunk venni, hogy választunk még egy múzeumot hozzá. Sajnos nekünk sokat rontott az élményen, hogy egyszerre három gyerekcsoportot is irányítottak közben - ezzel nem csak dugókat okozva a szűk folyosókon, hanem a hely megismerését is lehetetlenné tették, holott mi is fizető vendégek voltunk.
Érdekes ma, 13:56gyerekekkel járt itt
Évről-évre drágább a hely, és az attrakciók igazából ugyanazok. Valóban jobban megéri egyszeri belépővel mindenre felülni akárhányszor, mint egy falunapon egyesével kifizetni ezeket. A benti ételek és italok jó borsos áron vannak. A személyzet pár kivétellel nem nagyon szeret itt dolgozni és köszönni sem a távozó fizető vendégnek.
Kihagyhatatlan ma, 13:51a párjával járt itt
Gyönyörű a panoráma a kilátóból, a fenti ingyenesen használható távcsővel még a déli partig is el lehet látni. Mi az egész úton gyalog jöttünk fel, nem a terep okozott nehézséget, hanem a templom után a kanyarban levő ház kutyái, ahonnan kettő is kiszabadult - ha már turistaútvonal, érdemes lenne biztonságossá tenni a látogatók számára, hiszen elég limitált az utcaválasztási lehetőségek száma. Szinte alig találkoztunk egyébként mással, aki erre járt volna.