Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló ma, 19:22családjával járt itt
Minőségi, kézműves fagylaltok, sétálóutcás hangulat és egy csodaszép kis terasz, ahol jó megállni egy pillanatra. Egy gombóc, egy mosoly, egy kis nyár a város szívében pont ott, ahol a fagyi a legjobban esik.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 204 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5624 feltöltött kép
Átlagos ma, 19:19a párjával járt itt
Ha Ugor kolléga bejegyzését nem olvasom előzőleg, fogalmunk sem lett volna, mi az a termetes deszkabódé a település főutcáján. De így már tudtuk, hogy hajdani római katolikus fa harangtornyot vagy haranglábat, kell benne tisztelnünk, bár mi, hogy úgy mondjam, nem ilyesmihez vagyunk szokva Felső-Tisza vidéki tapasztalatainkból eredően.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 406 városban járt márFelfedező - 2951 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35774 feltöltött kép
ma, 19:08a párjával járt itt

A Puncs fagyizó a jobbak közé tartozik. Első gondolatom az volt, hogy egy puncsot kérek, de amikor megláttam, hogy mennyire szép színe van a málnafagyinak, akkor elcsábultam. Remek íze volt, elég sok maggal. Állagban is van némi javítanivaló. 700 ft egy gombóc. Ez négy pontot jelent összességében.
ma, 18:56a párjával járt itt

A Csehóba fröccsözni ültünk be. Elolvastam itt számtalan értékelést, 5x5-öst jellemzően, olyanoktól, akiknek ez az egyetlen értékelése, ami eléggé árulkodó. Az ital és ételkínálat valójában 4 pont, a konyhát nem próbáltuk. A kiszolgálás 4 pont, kellemes a csevej a pincérekkel, a kutyának hoznak vizet, de a srác nem köszöni meg a kötelező 12% szervízdíj feletti (!
Kiváló ma, 18:35a párjával járt itt

Vannak helyek, amiket el nem tudom képzelni, miért nem értékeltem rögtön a meglátogatásuk után. 2020 őszén voltam a Zsúr cukrászdában, de valahogy nem írtam meg az élményt, ezzel csak most szembesültem. Néhány nappal ezelőtt ismét betértem, ezúttal csak egy fagyira, egyik jobban nézett ki, mint a másik.
ma, 17:59a párjával járt itt
Három napot töltöttünk Füzérradványon, és mindhárom napon a közeli Pálházán lévő Vadregény bisztróban ebédeltünk. És nem azért voltunk ilyen ragaszkodók, mert nem találtunk volna más ebédelő helyet a környéken, megpróbáltuk. . . , de ez a legjobb. Már maga az épület is rendkívül vonzó.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4225 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118193 feltöltött kép
Érdekes ma, 16:28csoporttal járt itt
A XVI. kerületbe igyekeztem, hogy az éppen nyitva lévő Cinkotai tájházat végre belülről is sikerüljön megnézni, de útközben észrevettem más érdekes látnivalót is. Nahát, egy tanya Budapesten? Igaz, a XVI. kerület már zöldövezeti, kertvárosias rész, de mégsem mindennapos dolog ez.
Érdekes ma, 16:10egyedül járt itt
A XVI. kerületben járva a térképet böngészve pillantottam meg ezt a kis tavat, amelynek korábban még a létezéséről sem tudtam. A vízfelszíne kb. fél hektáros, a Naplás-tó mögött a XVI. kerület második legnagyobb állóvize. A tó közismertebb neve Csobaj-tó, egy békés, csendes, kis forgalmú kiránduló- és pihenő övezet, a kutyasétáltatók kedvelt útvonala.
Kiváló ma, 15:47egyedül járt itt
A népszerű hazai reggeliző - kávézó - brunch lánc 10. képviselője a Lánchíd budai hidfőjénél kapott helyet. Korábban egy másik kávézó működött itt, ezek szerint nem elég sikeresen. A bejárat előtti terasz remek kilátást biztosít a Dunára, innen pár lépésre található a Budavári Sikló alsó állomása, ha pedig a másik irányba indulunk el, akkor hamarosan a Várkert Bazárnál találjuk magunkat.
Kihagyhatatlan ma, 15:28a párjával járt itt
Pálháza állandó lakosai száma szerint Magyarország legkisebb városa, továbbá a megye és Észak-Magyarország legkisebb közigazgatási területű városa. De minden bizonnyal nem emiatt ismerős a település neve sokaknak, hanem amiatt, hogy innen indul a kirándulók körében igen népszerű, hivatalos nevén Pálházi Állami Erdei Vasút.