A megállító tábla szerint "ebéd már 1800 Ft-tól", ez azonban kissé megtévesztő lehet, mert ez egy fogás ára és nem egy klasszikus menüé, ami az én fejemben általában 2 fogást, leves + főételt jelentene. Önkiszolgáló rendszerben a pultnál kell rendelni, itt láthatóak is az ételek az üveg mögött, amelyek elég jól néztek ki. Ez a bizonyos 1800 Ft-os étel egyébként ottjártamkor tökfőzelék volt feltéttel, pl. fasírttal. Minden nap van valamilyen főzelék, ugyanilyen áron. Egy átlag menzánál magasabb színvonalat jelez, hogy vaddisznópörkölt is szerepelt a kínálatban, igaz 2800 Ft-ért. A heti menü úgy áll össze, hogy minden nap van 2 féle leves (700/900 Ft), az egyik húsmentes. A 4 főétel között jellemzően magyaros vagy nemzetközi jól ismert, népszerű fogások, egy főétel pedig dedikáltan vegetáriánus. A főétel körettel 2400-2800 Ft között alakul, a vega 2000-2200 Ft. A fitt menü 2500 Ft, ez is tkp. egy főétel pl. csirkemell grillezve, joghurtos salátával. A napi desszert 990 Ft, diós guba, piskótatekercs, almás pite szokott lenni. A köret szabadon választható, lehet kétfélét is kérni. Én a napi fitt menüt választottam, rizzsel és párolt zöldséggel (2600 Ft) - ez utóbbi túlfőtt, a savanyúság még plusz 700 Ft volt. Így egy fogásért fizettem 3300 Ft-ot, ami valljuk be, nem éppen egy olcsó menzás ebéd. Az étel amúgy korrekt volt, a rizs jó minőségű, a csirkemell jó állagú, finom. A kiszolgálás barátságos, kedves, közvetlen. A személyzet tagjai alapból tegeződnek a vendégekkel, hiszen a többség az irodaházból jár le, ahonnan van közvetlen belső átjáró is, nemcsak az utca felől lehet megközelíteni az éttermet. Pozitívum, hogy van kancsóban kitéve víz. Kötelező szervizdíj nincs. A mosdó tiszta, felújított. A beltér elég tágas, sok asztaluk van. Kényelmes ülőhelyek. Tiszta, kulturált az egész.