Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló ma, 10:36családjával járt itt
Svédasztalos ebédet választottunk. Csodás ebédünk volt. Régóta nyaralounk minden nyáron Szarvason, de eddig máshová jártunk birkapörköltet enni. Most, hogy itt is megkóstoltam, nem megyünk már máshová. A pacal is csodálatos volt. A társaság csirkét és egyéb csacskaságokat evő tagjai is elégedettek voltak. Nagyon szuper itt a konyha.
tegnap, 19:58a párjával járt itt
Szoba: picit szűk volt a hely az ágy és az erkély között. Az ágy kényelmes volt. Tiszta ágy ruha, törölköző,köntös. Vacsorázni csak egy órán át lehetett. Ez egy kicsit kevés. A vacsora mindig finom volt. Lencse leves és zuza pörkölt különösen ízlett. Ha valami kifogyott pótolták. Wellness: gyógymedence, négyből kettő volt feltöltve.
Kiváló tegnap, 18:12a párjával járt itt
Hosszú ideje járunk kedvenc szálláshelyünkre , most július 15 és augusztus 02 között voltunk ott. Igazából egy szóban is elmondhatnám véleményemet, amely: KIVÁLÓ. Ennél azért részletesebben szeretnék értékelni. Szobafoglalás: Szabina - gyors, pontos, kedves és rugalmas. Recepció érkezéskor és távozáskor: Érkezéskor: Encsi, Péter, Laci.
Kiváló tegnap, 18:01családjával járt itt
Ma itt jártunk 2026 08. 04- én a Csaladdal ebédelni és egy őszi barack krém leves volt és Csaba tál ami nagyon friss házias esztétikus díszített finom pikáns ízű ízvilágot kóstolhatunk meg. A kiszolgálás 10 ből 10 pont kedves hölgy volt jeget kértünk azonnal jeget kaptunk hálásan köszönjük hogy ilyen készséggel álltak rendelkezésünkre gyors volt .
Csaba Vendéglő, BalatonszemesCsaba Vendéglő, Balatonszemes
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 112 városban járt márFelfedező - 211 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6172 feltöltött kép
tegnap, 15:57a párjával járt itt
Három napot töltöttünk Füzérradványon, és mindhárom napon a közeli Pálházán lévő Vadregény bisztróban ebédeltünk. És nem azért voltunk ilyen ragaszkodók, mert nem találtunk volna más ebédelő helyet a környéken, megpróbáltuk. . . , de ez a legjobb. Már maga az épület is rendkívül vonzó.
Vadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, PálházaVadregény Bisztro & Pizza, Pálháza
Még több kép (17 db) >>
Kiváló tegnap, 13:24barátokkal járt itt
Kellemes megjelenésű étterem, szellős, világos vendégtér. A kiszolgáló hölgy kedves volt és gyors. Italokat gyorsan kihozta, a főétel bőséges és finom volt. A maradékot kérésre becsomagolják.
Véleményem szerint az étlapon mindenki megtalálja a neki legkedvesebbet.
Aki arra jár, annak feltétlenül ajánlom, hogy próbálják ki!
Tégláskert Vendéglő, Peresznye
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 31 városban járt már
tegnap, 13:04gyerekekkel járt itt
Kellemes, hangulatos hely ,csodálatos lugassal a kerthelyiségben. A kiszolgálás megfelelő, az ételek jók, az árak reálisak. Kicsit sokan voltak a kerthelyiségben, de főidényben ez érhető és talán az általános véleményt is megmutatja. Biztos fogunk még ott vacsorázni,ebédelni adandó alkalommal.
tegnap, 13:04a párjával járt itt
Már két alkalommal voltam Önöknél , úgy érzem hogy az ételek nem ilyen kategóriás szállást képviselnek már , régen sokkal jobbak, exkluzívabbak voltak. Ami volt, az jó volt. A fürdókád megoldás számomra most is kellemetlen volt , zuhany sokkal jobb lenne és takarékosabb.
Gyenge tegnap, 8:16a párjával járt itt
A szálloda nagyon szép helyen van! Viszont nagyon elhanyagolták. Az ételek inkább egy kifőzdében illenének. Kemény félig megsült hús, nagyon kevés válaszék és nagyon egyszerű ételek. A reggeli az kiváló sok választási lehetőség és nagyon finom. Gyönyörű a környék de ráférne a szálloda kertjére egy kis újítás.
Gyenge 2026. augusztus 3. 22:17a párjával járt itt
Már mikor megérkeztünk, furcsa volt a fogadás, asztalhoz való kísérés. Majdnem pozitív, hogy még le sem ültünk, de már ott volt a másik felszolgáló és kérdezte mit iszunk. Ezzel nem is lett volna baj, ha nem negyed órára egy kérdés után kapjuk az italokat, és nem azt látjuk, hogy kapkodás van, így inkább mondták volna azt, hogy már ne üljünk be.
Corner Étterem, Balatonalmádi