Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2013
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1052 városban járt márFelfedező - 3299 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67285 feltöltött kép
Átlagos ma, 1:12egyedül járt itt
Egy-két napja az Allee-ban új Buddha Originalt emlegettem éppen, aztán evés közben ott ültem a nagy félkörű teraszon, és srégen felnéztem a következő szintre, ahol már egy jóideje ott fészkel a Padthai Wokbár, és azon elmélkedtem, hogy elég hasonló a kínálata a kettőnek, aztán nem lépnek-e üzletileg egymás lábára?
Padthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, Budapest
Szörnyű tegnap, 17:40egyedül járt itt
Vacak a minőség: az alapanyagok, az ízek kiábrándítóak. Kétféle sütit vettem, mindkettő csalódás volt. Sósat (kis pogácsát) is vásároltam, azt is el tudták rontani: ízetlen fűrészport rágcsáltam. Vizuálisan sem étvágygerjesztő. Mellettem fagyit vásároltak, én nem vettem volna abból a pultból fagyit a gyerekemnek.
tegnap, 12:34a párjával járt itt
Húsvét és a tavaszi szünet után foglaltam 3 éjszakára ebbe a különleges hangulatú szállodába. Kb 10 éve már pihentünk itt és az akkori kellemes élmények miatt tértünk vissza. Mesés helyen lévő, kívülről is szép állapotban lévő 4 csillagos hotel, amely családi irányítás alatt áll. Parkoló bőven van és ingyenes.
tegnap, 9:37barátokkal járt itt
A sok-sok lépcső és szintkülönbség, illetve az ebből adódó akadálymentesség hiányát talán érdemes volna feltüntetni a honlapon - mi idős, és betegségekkel együttélő emberek meglepődtünk ezen a helyi sajátosságon. A szálloda térképén be lehetne rajzolni a kevesebb lépcsős útvonalakat (az emelkedőkön-lejtőkön van, aki könnyebben közlekedik).
Szörnyű tegnap, 8:13a párjával járt itt
Ami tetszett az az egy dolog, hogy nagyon közel volt a fűrdő! Ami nem tetszett nem volt jó a kaja(egyhangú rggeli). Kicsi és szűk szoba(padléstér) Nem volt telefon a recepcióra lekellett menni reklamálni vagy kérést közölni. Nem volt cipőkanál, a wc deszka levolt törve. Hangyák lepték el a szobánkat!
Kiváló tegnap, 4:49a párjával járt itt
A személyzet messzemenően segítőkész és kedves. Az ágyak tökéletesen kényelmesek. A szobában nem volt asztal, így az erkélyről hoztuk be a kicsit viharvert asztalt az esti kártyapartihoz. Az ételek választéka bőséges, de a fűszerezés nem elég karakteres. Reggelinél jó lett volna tükör tojás.
2013
Átlagos 2026. április 17. 18:31egyedül járt itt
Hát akkor az Alleeba is betette a lótuszülésbe font lábát Gautama Sziddhártha, azaz Buddha. . . ez első emelet teraszát foglalták el, már az ördög se tudja követni a sok vendéglátó bezárását-nyitását, de azért igyekszem képbe lenni, viszont ez az ittjartamnak is egyre nehezebb lehet. Hát azért vagyunk sokan un.
Kiváló 2026. április 17. 17:27a párjával járt itt
Jó pár éve, az unokánkkal voltunk ott. Kedves emlékek. Most sem csalódtunk. Mindennel elégedettek voltunk. Csak egy pici problémám volt, a reggeli és a vacsora. Olyan sokféle finomságot kínáltak, hogy mindet megkóstoltam volna. A nézetem, amit kiszedek, azt el is fogyasztom(koromhoz, magasságomhoz megfelelő súlyú vagyok).
Kiváló 2026. április 17. 14:31egyedül járt itt
Összességében elégedett vagyok, sokadszorra töltöttem itt az időt.
Az étkezés kiváló volt, bár a halételeket keveselltem.
Sajnos elég idős vagyok már, fázósabb és érzékenyebb lettem.
Drága volt a parkolás a parkolóban és a mélygarázsban is, ezért a híd lábánál parkoltunk a fiam és az én gépkocsimmal is Easy app segítségével.
Kiváló 2026. április 17. 12:59 járt itt
Törzsvendégek vagyunk a Hotelben. Évek óta visszajárunk. Mindennel elégedettek voltunk egészen addig, amíg az étterem is működött. Szeretjük félpanziós ellátást, de sajnos már csak reggelit kérhetünk. Ennek ellenére az idén is meglátogatjuk a szállodát.