Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

1960
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3235 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65910 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 19:40egyedül járt itt
Amint értesültem arról, hogy ZigZag kolléganő új vietnami éttermet fedezett fel a körúton, csak néztem magam elő, hogy hol hibáztam el idáig az életemet, miért nem tudtam erről, de azonnal páros lábbal kilökött magából az ágy, elég volt az állandó itthoni tespedésből, indulás, és tessék végre egyszer már kimozdulni, megkóstolni azt a bizonyos pho-t, amit már mindenki eszik, csak én nem.
tegnap, 15:41a párjával járt itt
Reggelinél a teához és kávéhoz NAGYKANÁL van csak kitéve!!Méltatlan egy négy csillagos szállodához. Csak nem eltűnik??de hát akkor is......Feltalálták már az előre csomagolt fapálcikát. Ilyennel elrontani az egyébként kiváló reggelit és a vendég napját?
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4121 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115660 feltöltött kép
tegnap, 15:13gyerekekkel járt itt
Angyalföld megújult, új lakónegyedes és irodaházas részén 2022-től működött egy remek bisztró, a Figi és Lipike. Hogy miért zártak be tavaly nyáron, arról sajnos fogalmam sincs, elvileg csak felújítást terveztek, de aztán mégsem, minden esetre pár hónapja kiderült, hogy már egy új hely, méghozzá egy pizzéria fog nyitni a helyükön, ez lett a VOILÁ.
tegnap, 11:02kollégákkal járt itt
Újonnan nyitott - el nem hiszitek - vietnámi pho étterem Budapesten. Most már engem is érdekelne, vajon hány vietnámi étterem lehet Budapesten, mert mintha gombamód szaporodnának. Míg korábban a kínai büfék fénykorát éltük, most valahogy ez a vietnámi pho vonal megy nagyon.
Kiváló tegnap, 9:52a párjával járt itt
Mindennel meg voltunk elégedve. A szoba kényelmünknek megfelelő volt. Az ételek finomak, ízletesek, különleges fogások is szerepeltek a kínálatban. Szemet gyönyörködtető volt a fogások tálalása. A személyzet udvarias, a recepciós hölgy felkészültsége és barátságos tájékoztatása kiemelendő.
Jól éreztük magunkat, másoknak is ajánlani fogjuk.
Kiváló tegnap, 8:24a párjával járt itt
A tisztaság feltűnően rendben volt. Látszik, hogy van gazdája a hotelnek. Lehetett volna több irányjelző táblát kitenni! /elég labirintus a wellness részleg megközelitése/! Az ellátás nagyon finom volt. Mindenből csak jót, finomat kaptunk. A szobában az ágyak ķicserélésre szorulnak. / bár ezek is elég kényelmesek.
Gyenge tegnap, 7:11barátokkal járt itt
Nemrég voltunk a Jóasszony önkiben! Hát nem kellett volna odamenni. A töltött csirkecomb félig volt megsütve, a krumpli meg egyes részeken gusztustalanul fekete volt. Olyan érzésünk volt, mintha félig nyers lenne az étel! Tömeg is volt (ami nem furcsa ebédidőben), viszont éppen ezért a hely sem volt tiszta. . .
Kiváló tegnap, 0:42a párjával járt itt
Mindennel elégedettek voltunk. Tiszta, kellemes szoba erkéllyel, tv-vel, hűtővel. A kinti mínuszok dacára barátságos, meleg. A személyzet rendkívül udvarias. A félpanziós ellátás választékos, bőséges. A februári hideg ellenére isteni volt a kinti medence is. A benti medencék is nagyon jók, bizonyos napszakokban azonban eléggé zsúfoltak.
Gyenge 2026. február 18. 23:31egyedül járt itt
Bementem ma a Pingvinbe, hogy igyak valamit. Amúgy talán évtizedek óta nem jártam itt, utoljára egykori főnökömmel talán bableveseztünk vagy babfőzelékeztünk itt, úgy rémlik. . . meg az, hogy csak úgy bemegyek az utcáról inni valamit egy ilyen helyre, az csak nyamvadt pontvadászat, nem életforma. Hát, gondoltam,. egy sört talán.
Pingvin Pub, BudapestPingvin Pub, BudapestPingvin Pub, BudapestPingvin Pub, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2026. február 18. 22:16egyedül járt itt
Rámjött, hogy régen voltam a Scrutonban, és, hogy az milyen jó kis élmény Szóval ez itt a Flamencos Scruton Budán a Feneketlen tónál. Flamenco szálló már nincs, helyette MCC van, ahol valami hazafias uszítás folyik és ehhez kapcsolódik a Scruton is, mert az is nagyon hazafias. Annyira nagyon hazafias, hogy a Scruton az egy angol esztéta.
Scruton MCC, BudapestScruton MCC, BudapestScruton MCC, BudapestScruton MCC, BudapestScruton MCC, BudapestScruton MCC, BudapestScruton MCC, BudapestScruton MCC, BudapestScruton MCC, BudapestScruton MCC, BudapestScruton MCC, BudapestScruton MCC, BudapestScruton MCC, BudapestScruton MCC, Budapest
Még több kép (11 db) >>