Már akkor is a pizza volt az egyik sláger étel náluk, de én direkt mást ettem. Bevallom, itt Budapesten is kíváncsibb lettem volna arra, mi van még a pizzán túl? De sajnos szinte semmi. 2 féle Focaccia (1450/6450 Ft) extra szűz olívaolajjal (950 Ft), 8 féle pizza és 2 desszert (sajttorta, tiramisu) /2850 Ft. Bevallom, számomra ez egy kissé csalódást keltett, szívesen kóstoltam volna valami mást is a nagyszerű hírű étteremből, amelyet a vidék egyik legjobbjaként tartanak számon évek óta, de megértem, hogy a TOM koncepciója az, hogy csupán pár ételt kínál minden hely, amelyet ők ikonikusnak tartanak. Kb. 32 cm-es átmérőjű kerek nápolyi pizzát sütnek, A pizza specialisták jótanácsát megfogadva nem variáltam, hanem az alap Margherita DOP pizzát kértem (3650 Ft+5% kötelező szervizdíjjal 3883 Ft a végösszeg), hiszen abból mindennek ki kell derülnie, hogy mit tudnak ők vajon a pizzasütésről. A 2 legdrágább, egyúttal különlegesebb pizza 5550 Ft, a Coppa & Zucca sütőtökkrémes, Coppa Langhirano olasz érlelt sertés szalámival, balatoni mandulával, chilis mézzel; illetve a másik mangalica raguval, Guanciale sertés tokaszalonnával. Itt is a szokásos egyencsipogóval távoztam, ezúttal a borbárhoz közeli hangulatos asztalok egyikét foglaltuk el. A csipogás jelezte, elkészült a pizza, talán még 10 perc sem volt. Egyentálca, sötétzöld egyenszalvéta, fehér porcelán egyentányér Time Out Market felirattal. Jó lenne, ha az egyenkés vágná a pizzát, ez nem vágta, inkább csak tépte. A paradicsomszósz remek, savanykás, elegendő mennyiségű, a sajt is minőségi, a bazsalikom levelek feldobják az egészet. A szélek itt is üresek maradtak, és volt rajta szénné égett rész is. Summa Summárum, ettől most nem dobtam el a hajamat. 4 pontos össz-élmény. Még hasznos információ lehet, hogyha a TOM-en belül kávézni szeretnétek, akkor az Anyukám Mondta a Ti helyetek, a remek kávé frissen őrölve Gianni Frasi veronai műhelyéből érkezett.