Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3895 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 111039 feltöltött kép
ma, 15:39csoporttal járt itt
Népszerű mexikói büfé a Síp utcában, amelyről több helyütt olvastam jó véleményeket. Az ételek autentikusak, a személyzet magyarul nem beszélő külföldi, fiatal lányok, de összességében egy kissé széteső, szervezetlen a működés. Értem ezalatt, hogy a pult előtt simán sztorizgatott 3 idősebb amerikai turista, megkérdeztek minden apró kis részletet az étlapról, közben meg nem halad a sor.
Kiváló ma, 15:13csoporttal járt itt
Pontosan egy évvel ezelőtt nyitottak meg a Március 15. tér szomszédságában a Ward Mária Gimnázium épületének aljában. A szuterénben lévő - nem akadálymentesített - kávézó egy igazi béke és nyugalom szigete a forgalmas, nyüzsgő belvárosban. Meleg fények, meleg hangulat. Békesség és szeretet, ami áthatja ezt a helyet.
Café Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, BudapestCafé Francesco, Budapest
Még több kép (16 db) >>
ma, 11:26egyedül járt itt
A Lehel Piacon egy új szereplő jelent meg pár hónapja, amely mentes süteményeket árusít. Helyileg az alsó szinten vannak, a jobb oldalon, közelebb a Bulcsú utcai kijárathoz. A hely maga kicsi, de van előttük pár asztalka, ahol lehet helyben is sütizni, kávézni.
Kiváló ma, 11:17egyedül járt itt
Bár az előző értékelést is én írtam, de annak már lassan 4 éve, s visszaolvasva az akkori benyomásaimat, szeretném javítani az értékelésemet, bizony Farkasék nálam megütik az 5 pontos szintet. A pékség az alsó szinten, középen található a jobb oldalon, s pozitívum, hogy vasárnap is nyitva tartottak, ami a piac üzleteinek kb.
ma, 11:03egyedül járt itt
Korábban Bakancslista néven működött ez a modern hangulatú bisztró, amely Angyalföld megújult részén található, új építésű lakónegyedben, amely a hangzatos Kassák Residence nevet kapta, egy saroknyira a mindig zajos-hangos és forgalmas Váci úttól. A bejárat előtt szellős terasz, amelyet zöld füves terület övez.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1003 városban járt márFelfedező - 3110 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 62643 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 23:02a párjával járt itt
ZigZag szokta emlegetni, hogy hová a manóba tűntek a régi értékelései, meg én is szoktam emlegetni, bizony. Mint például itt és most. Jöttünk a Mikszáth tér felől a Krúdyn végig, szombat késő délután, mindenhol minden tele van, a város emberei a kitelepült teraszokon isznak, esznek, én meg közben nosztalgia-előadásokat tartottam a nejemnek, itt is, ott is, amott is vannak kulináris élmények, emléklapok ülnek az asztaloknál.
Andersen 1 Pub - Krúdy utca, BudapestAndersen 1 Pub - Krúdy utca, BudapestAndersen 1 Pub - Krúdy utca, BudapestAndersen 1 Pub - Krúdy utca, BudapestAndersen 1 Pub - Krúdy utca, BudapestAndersen 1 Pub - Krúdy utca, BudapestAndersen 1 Pub - Krúdy utca, BudapestAndersen 1 Pub - Krúdy utca, BudapestAndersen 1 Pub - Krúdy utca, BudapestAndersen 1 Pub - Krúdy utca, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 97 városban járt márFelfedező - 142 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3300 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 21:53a párjával járt itt
Nem terveztük különösebben, hogy megnézzük Hatvanban a volt Grassalkovich-kastélyt és benne a vadászati múzeumot, de korán indultunk haza Hollókőről, így volt időnk erre is.
Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, HatvanSzéchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum, Hatvan
Még több kép (34 db) >>
Kiváló tegnap, 8:15a párjával járt itt
szuper a konyha, finomak az ételek, a személyzet kedves, udvarias, már családtagként üdvözölnek , a welnes részleg kitünő, a parkositás első osztályu, a parkoló tiszta rendezett, biztonságos , a személyzet ,szinte változatlan, szeretik a munkájukat
Kiváló 2025. szeptember 13. 19:58a párjával járt itt
Már hetek óta próbálkozom, térképen búvárkodva, helyszíneket megtekintve, sőt kipróbálva, hogy alkalmas éttermi helyet találjak egy 20-25 fős kollegiális találkozó megtartásához Pesten, valahol a Szent István körút környékén. Most egy barátnőm javaslatára kipróbáltuk és alaposan megnéztük a jópofa elnevezésű Szilvakék Paradicsomot.
Szilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, BudapestSzilvakék Paradicsom, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Szörnyű 2025. szeptember 13. 19:14a párjával járt itt
Valószínűleg tulajdonos váltás történt, többször jártunk itt szülinapiozni, szilveszteri ételt innen vittünk stb. Kiszolgalas és étel rendben volt. Tobb év után jöttünk haza látogatóba külföldről. Nosztalgia miatt betertunk egyenesen a repterről. Vesztunkre. Eskuvoi parádéra készültek a terem részben de a kert helységben tudtak asztalt adni.