Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

120782
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4297 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 120782 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 23:04gyerekekkel járt itt
Az Ógabona téren lévő Rockline pubba készültünk, ahol már korábban jártunk, s mivel tetszett a hely, így az objektum ismételt felkeresése mellett döntöttünk. Általában a másik irányból, a Tűztorony felől szoktunk erre jönni, így korábban nem tűnt fel ennek a szobornak a létezése. De most itt volt, így megérdemel egy kis figyelmet ő is.
120782
Kihagyhatatlan tegnap, 21:48egyedül járt itt
A legújabb Kolodko Mihály szobrocska! A művész visszatért a Városligetbe, ahol voltak már korábban is aprócska alkotásai, sajnos mindkettő eltűnt (Drakula gróf, piszoár), reméljük, a többi nem fog erre a szomorú sorsra jutni. Zsigmondy Vilmos miniszobra a Széchenyi fürdő előtti parkos rész egyik zöldre festett oszlopának tetejére került, a Kós Károly sétány felöli oldalon.
Kolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló tegnap, 18:00családjával járt itt
Nagyon hangulatos hely, ízletes, nagy adag ételek, jópofa, figyelmes pincérek. A kinti grillező nagyon jó ötlet, az egész kertet belengi a sülő húsok illata, a látvány ínycsiklandó.
Kiváló tegnap, 15:23gyerekekkel járt itt
Szuper minőségi alapanyagokból, professzionálisan készült friss és szezonális ételek! Prémium ízek kedves kiszolgálás . Érdemes előre helyet foglalni, ha biztosra szeretnél menni, itt nem fognak egy órát váratni az biztos! Jó szívvel ajánlom!
Kiváló tegnap, 12:24a párjával járt itt
WIFI nem használtuk. Wellness részleg szolgáltatását nem vettük igénybe. Hotel elhelyezkedése remek, kilátásunk gyönyörű volt a főtérre. A szoba kellemes, tiszta, rendezett. Az étkezések kultúrált, szép környezetben zajlottak, az ételek nagyon ízletesek voltak.
Átlagos tegnap, 8:50barátokkal járt itt
A szoba nagyon kicsi és csak a szomszéd tetöjét láttam, nincs lift, első emeletén laktunk és nemtudtam az izületi betegségem miatt jól közlekedni. A szállas nagyon meszevan a barlangfürdőtől. Sokat kellett gyalogolni és magas dombon fekszik a szálloda. Nem írtak ki hogy hanykilómétert kell majd gyalogolni. 2, 3 kilométerre van és dombon fent. A levegő az nagyon jó és az éteremben az ellátás.
Kiváló tegnap, 8:41a párjával járt itt
A szállodai dolgozók munkája minden dicséretet megérdemel! Kiemelten foglalkoztak a gluténérzékeny étkezésű vendégekkel. Kiváló volt a fürdőszoba elrendezése, tágas zuhanyfülke kialakítás. Kényelmes ágy jó minőségű matraccal. Úszómedence, élménymedence, két gyógymedence kiváló fürdőzési élményt nyújtott.
Kiváló 2026. október 9. 21:22a párjával járt itt
Az Írottkő Hotel egy gyönyörű kisváros legszebb helyén - a Főtéren - található. Már elhelyezkedéséből adódóan is figyelemre méltó, hiszen Kőszeg nevezetességeinek jelentős része innen karnyújtásnyira elérhető. A városka történelmi múltja, épületei azonnal felkeltik az Utazó kíváncsiságát és ösztönzik arra hogy minél több élményt gyűjtsön be.
Bronz fokozatú értékelő
Jó 2026. október 9. 19:28a párjával járt itt
Sajnos a várakozáson aluli volt az általunk rendelt marhahúsleves minősége. . . A túlsózott levesben vékony szelet marhanyelvek úsztak, kevés zöldség és nagy grízgaluska. A kanállal nem volt könnyű a nyelvszeleteket kisebb darabokra aprítani. A benyomásunk az volt, hogy a levest valamiféle maradékokból állították össze.
Kiváló 2026. október 9. 13:42a párjával járt itt
MI idosebb hazaspar vagyunk de ez nem volt akadaly hogy ujbol ezt a fantasztikussan jo helyet,hotelt valaszuk ujbol hiszen itt aztan minden van,az ennivalo tul gazdag es persze finom,sok fajta van,amit szem szaj kivan. A szobak nagyok,erkelyesek,tisztak,az agy kenyelmes. Nagyon jo hogy osszekotetesben van a zalakarosi furdovel igy ha esik vagy fuj problema mentessen att lehet menni a folyoson keresztul.