Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2009
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1050 városban járt márFelfedező - 3292 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67257 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 22:39egyedül járt itt
Már vagy háromszor elmentem mellette a nagy jövés-menésben, hát már csak megállok és megnézem, gondoltam. Ez nem egy mellékutca, a főút egyik kereszteződésében van, körbe is veszik az utak, megpróbáltam benyitni, ahogy szoktam, de nem sikerült, zárva van. Amúgy buzogány vagy csillag van a tetején, ki hogyan szereti, tehát reformátusnak látszik.
Harangtorony, SorkikápolnaHarangtorony, SorkikápolnaHarangtorony, Sorkikápolna
tegnap, 22:27egyedül járt itt
Lám, lám, a gyorsan terjeszkedő Indigo betette indiai lábát az Etele plázába is. Máshol már jó tapasztalatunk volt vele, feleségem kedvence, hát itt is nekiültem, hogy próbára tegyem. Mit is? Hát ugyanazt. Mert azért elég egyformán főznek ők is hálózaton belül. Választáson nem túl fantáziadús, tikka masala csirkével, rémlik, hogy más hasonló helyeken is ezt szoktam enni.
Indigo Express Etele - Indian Street Food, BudapestIndigo Express Etele - Indian Street Food, BudapestIndigo Express Etele - Indian Street Food, Budapest
Kiváló tegnap, 21:28barátokkal járt itt
mi baratnoimmel voltunk egyatalan nem kellett sokat varnunk a felszolgalok es a tulaj is nagyon kedvesek es baratsagosak voltak jot tudtunk veluk beszelni csak ajanlani tudom
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4152 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 116090 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 12:27barátokkal járt itt
Artemisz a vadászat és a termékenység istennője a görög mitológiában. Pár hét különbséggel alkalmam volt ezt a szép szobrot látni esti sötétségben és délutáni világosságban is. A szobor kőtalapzaton állva az Úri utca végén, kissé eldugott helyen található, a Mária Magdolna-templomrom árnyékában.
Kiváló tegnap, 10:54egyedül járt itt
Illusztris helyen lévő modern szálloda a LEON, a budai oldalon a Duna-parton, a Lánchíd és a Várkert Bazár közötti szakaszon. A hotelnek van egy szintén LEON névre hallgató bisztró-étterme külön bejárattal, amely sajnos csak bizonyos napokon tart nyitva hosszabban, ottjártamkor aznap már 17. 00 órakor bezártak.
2026. április 1. 23:34egyedül járt itt
Ebéd után vágtam át a téren a Kelenföldi pályaudvar előtt, emlékeim szerint itt a régi időkben ivók sorakoztak, hogy a vonatra várók itt tölthessék el fölös idejüket. Nekem meg jól jött volna egy étkezés utáni korty. Így találkoztunk, a Scarabeus meg én. Bent egyszál vendég, az is inkább valami laptopokat nyaggatott, meg egy srác a pultban.
Scarabeus Music Cafe, BudapestScarabeus Music Cafe, BudapestScarabeus Music Cafe, BudapestScarabeus Music Cafe, BudapestScarabeus Music Cafe, BudapestScarabeus Music Cafe, BudapestScarabeus Music Cafe, BudapestScarabeus Music Cafe, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Érdekes 2026. április 1. 18:10egyedül járt itt
Valamennyire el voltam tévedve a helyeket illetően, nagyos kedves vezetőm, aki körbevitt a faluban mindenhol, megmutatta ezt a magángyűjteményt is. Azt hittem, a tájházban vagyok, de ez nem az. Van egy tájház az Arany János út 31. alatt, ez meg az Arany János út 76.
Egy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, TerényEgy menyasszony stafírungja, Terény
Még több kép (27 db) >>
Érdekes 2026. április 1. 15:31egyedül járt itt
Ez a jellegzetes harangláb nem a főúton van, be kell érte menni a mellékutcába, de azért vagyunk, hogy bemenjünk. Parkolni is lehet mellette. Ráadásul nyitva is van, bátran bemerészkedhetsz. Én is megtettem, így néz ki belül. Kongatni nem kongattam, de nem is akartam becsapni valami vakriasztással a helyieket.
Harangláb, NemesrempehollósHarangláb, NemesrempehollósHarangláb, NemesrempehollósHarangláb, NemesrempehollósHarangláb, NemesrempehollósHarangláb, Nemesrempehollós
Még több kép (3 db) >>
2026. április 1. 14:54barátokkal járt itt
A wellnes részlegben nagyon zavaró sipoló hang van.
Kérdésünkre,hogy mi ez a zaj,az idősebb ott dolgozó flegmán először azt felelte,hogy ha 2 hétig ott lennénk,meg sem hallanánk, majd közölte a páramentesítő hangja
Ez több vendéget is zavart
Bioszauna sem pénteken,sem szombaton nem volt bekapcsolva
Wifi jel alig van😕
2026. április 1. 11:49egyedül járt itt
Egyelőre még nem invazív faj, nem uralt le mindent, mint a többi hálózat, jelenleg még csak kettő van, a Westendben és az Etele plázában. Utóbbiban a pályaudvar felöli részen lévő főbejárat mellé fészkelt, Nem tudom, mi volt ott korábban. A csivitelés főcsapása a madártej mellett a brunch, tehát a kelenföldi pályaudvar környékén ólálkodó sok deklasszált hajléktalan itt bráncsolhatna, ha tehetné.
Tejmadár - Etele plaza, Budapest, BudapestTejmadár - Etele plaza, Budapest, BudapestTejmadár - Etele plaza, Budapest, BudapestTejmadár - Etele plaza, Budapest, BudapestTejmadár - Etele plaza, Budapest, BudapestTejmadár - Etele plaza, Budapest, BudapestTejmadár - Etele plaza, Budapest, BudapestTejmadár - Etele plaza, Budapest, BudapestTejmadár - Etele plaza, Budapest, Budapest
Még több kép (6 db) >>