Úgy éreztem magam, mint egy marslakó, aki most jött a csészealjjal, és tök hülye, semmit nem tud a Földről különben is, mi magyarok, ugyebár az ősmagyar rámensiralomban már régóta ismételgetjük, hogy mindennapi rámenünket add meg nekünk ma, ez nyilván azért van, mert valami genetikai rokonságot érzünk a japánokkal, hát az ősi puszták ugyebár Kelet-Ázsiában Szóval,, elmentem a Váci utcába, annak is a délebbik részére, ami talán idegenforgalomtól ne annyira terhes, és meg is találtam a boltot a 49. szám alatt. Helyes lányok vannak itt kiszolgálók, nem japánok, de tök cukik, szerethetők. A szőkébbel elszórakoztunk az étlapon, hagytam, hogy mit ajánl, hát az elsőt ajánlotta, amire amúgy is az volt ráírva, hogy Recommended. De én, mint a bolt szempontjából rámenszűz, még egyiket sem ettem, hát simán elfogadtam az ajánlatot. Egyébként többféle rámen van, magad is látod. Meglehetősen gyorsan kaptam meg, szépen elő volt készítve, ez egy kukoricás mizós rámen, nincsenek benne harsány ízek, kellemesen ehető, bárkinek megkóstolni való finomság. Nem vagyok modortalan, egy japán leveshez persze, hogy japán sört iszom, így került az asztalra az Asahi Super dry. Nagyon jóléreztem magam, a hely amolyan japán anime figurákra van kihegyezve, a dekoráció többségét ez teszi ki, nagyon színes, vidám minden, remek élmény. Mást is kell itt enni, nincs mese. Végül is a rámen 4390, az Asahi sör 1490, meg a szervizdíj összesen 6468 forint volt. Ajánlom!