Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 197 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5393 feltöltött kép
Érdekes ma, 19:02a párjával járt itt
Szédeleg a turista fenn a várnegyedben, örvendve, hogy megnyitották előtte a Színház utcát, ha már a Karmelitát is. . . És a hajdani rendház mellé épített, ahhoz illő, mégis modern, új épület Dísz térre néző sarkán, fenn egyszer csak észrevesz egy jól sikerült szobrot.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló ma, 17:41egyedül járt itt
Kedves a személyzet, mindenben segítőkészek. A felújított szálloda tisztasága, a wellness és az ételek ragyogóvá teszik az itt töltött időt. Az ételek nemcsak jó ízűek, de változatosak is, Szálloda elhelyezkedése remek lehetőséget kínál Eger megismerésére. A városi fürdő közelsége remek szórakozást nyújt a gyerekkel érkezőknek is.
Kiváló ma, 16:30barátokkal járt itt
Véletlen keveredtünk ide, de legközelebb már szándékos lesz. Sok társasjáték, videojátékok és mellé finom koktélok meg ételek!
2058
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1057 városban járt márFelfedező - 3340 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68267 feltöltött kép
Gyenge ma, 16:09egyedül járt itt
El is töprengtem tegnap a villamoson, hogy milyen mentális betegségei vannak az embernek, amiknek még csak a nevét sem írta le soha a szakirodalom. Szóval, hogy megy, megy ki a bánatba a polgár a zötykölődő villamossal, elmegy akár 10 kínai, arab, török stb.
Ji Xiang kínai gyorsétterem, BudapestJi Xiang kínai gyorsétterem, BudapestJi Xiang kínai gyorsétterem, BudapestJi Xiang kínai gyorsétterem, BudapestJi Xiang kínai gyorsétterem, BudapestJi Xiang kínai gyorsétterem, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Kiváló ma, 16:06a párjával járt itt
Töprengtem, ez legyen-e a címe az értékelésnek, vagy az, hogy NAGYSZERŰ ÉLETÉRZÉS. Ha már ők az angol szlengből átvett divatos vibe elnevezéssel hirdetik a hotelt, amelyben a Funky bisztró működik. És hát a hatás, amelyet bennünk a hely keltett, az is jóval összetettebb, mint amit egy bármily jó ebéd tud kelteni az emberben.
Szörnyű ma, 15:26barátokkal járt itt
A kiszolgálás szörnyű volt, itélkeztek és rengeteg negatívumot hozzávágtak a fejünkhöz. Hangosan kinyílvánították véleményüket ami csak sértő volt és nevetgéltek. Szerintem egy kiszolgálásnak egyátalán nem így kéne működnie.
Kiváló ma, 9:00gyerekekkel járt itt
Régóta nagy kedvencünk a Százhalombattai Halászcsárda, Halásztelekről szoktunk átjárni. A hangulatos, sok fa felhasználásával kialakított enteriőr nagyon otthonos. A gyerekek külön imádják a kis akváriumot, amivel várakozás közben is jól elszórakoznak. Finom ételek, családbarát környezet, mindig szívesen jövünk vissza!
Kiváló ma, 8:57gyerekekkel járt itt
Itt élünk Halásztelken, így elég gyakran megfordulunk a Herminában. A gyerekek nagyon szeretik, és őszintén szólva mi sem bánjuk, ha be kell ugrani egy sütire. A sütemények mindig nagyon finomak, a választék is szuper, így szinte minden alkalommal találunk valami újat, amit érdemes kipróbálni. Nálunk abszolút bevált hely, jó szívvel ajánlom. Nem mellesleg a fagyi is nagyon jó.
Kiváló tegnap, 17:29a párjával járt itt
A wellness jó idő esetén kiváló. Rossz idő esetén a fedett részben csak egy jakuzzi van. A kinti résznél a termál rész fedett. A wellness részlegen a munkatársak kedvesek, a kéréseket teljesítik.
A szoba kényelmes és fontos, hogy van teregető, így a vizes textíliákat meg lehet szárítani.
A konyha ízletes. A személyzet kedves.
Kiváló tegnap, 13:55a párjával járt itt
Nagyon szép helyen van. Az ételek bőségesek és finomak. A személyzet barátsagos. A szobánkban csalódtam kissé. Jó lett volna ha mindkét ablakot lehet nyitni és van szúnyogháló! A klíma működött ugyan de hiányoztak a lamellái ès így nem lehetett irányítani a levegő áramlását. Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat és bármikor visszamennénk! !