Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 160 helyen első értékelőNépszerű író - 26 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4013 feltöltött kép
Kiváló ma, 13:30barátokkal járt itt
A Monor melletti inkább domb, mint hegy, a legmagasabb pontján 190 méter magas Strázsa-hegy noha elkülönül a településtől, ma már a város közösségi életének fontos része és turisztikai vonzerejének mondhatni megteremtője.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 71 városban járt márFelfedező - 72 helyen első értékelő7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2907 feltöltött kép
ma, 12:56gyerekekkel járt itt
Kirándulni voltunk a gyerekekkel Solymáron a Paprikás pataknál és utánna ugyancsak Solymáron találtunk egy pizzériát rögtön az út mellett és betértünk oda. Nem sokkal azelőtt lehettek kész az átalakítással,festéssel,mert igen csak szegényesen volt berendezve a hely. De ez mit sem rontott a hangulaton és a kedves kiszolgáláson.
Kihagyhatatlan ma, 12:01egyedül járt itt
Egy nyugodt kis park a a csepeli zsongásban..Meglepődtem hogy a Görgey téren Petőfi Sándor szobra áll, de a történelemi idők köthetőek a két emberhez..
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 50 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 109 feltöltött kép
Érdekes ma, 9:18gyerekekkel járt itt
Borzasztóan drága, még más, hasonló fürdőkhöz képest is. A belső rész nagyon szép és jól kialakított, pl. van emeleti pihenőterasz, de a medencék kialakítása veszélyes - ezen elmondásuk alapján dolgoznak. Azt öltöző és a mosdók tiszták, de pl. van olyan kabin, ahol hiányzik a zár. Az üzletek, büfék egy része órákkal korábban bezár, mint a fürdő.
Átlagos ma, 9:04gyerekekkel járt itt
Azoknak tudom ajánlani, akik nem reggeliznek. A hotel épülete és a környezete szép, csendes. Ebben az árkategóriában megfelelő lenne, ha nem lenne problémás a reggeli és a lyukas szúnyogháló. A szoba berendezése egyszerű, szekrények helyett nyitott polcok vannak, fotel nincs, de az ágyak kényelmesek.
ma, 8:53gyerekekkel járt itt
Nem túl kicsi gyerekekkel jó hely, mert érdekes a berendezés, van gyerekmenü, sőt gyerekeknek való evőeszközök is, ami sajnos nagyon kevés helyen létezik. Sokféle étel van, a fantázianevek alapján valóvab nem mindig lehet kitalálni, hogy milyen ételt kínálnak. Sajnos gyümölcsleves nem volt, A felszolgálás profi volt.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 403 városban járt márFelfedező - 2908 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34726 feltöltött kép
tegnap, 21:16barátokkal járt itt
A Csepp vendéglő után beültünk a szomszédos Szamos sörözőbe is, mely, ha jól néztem szimbiózisban működik a Pizzatoronnyal. Szép hosszú csaplistájuk van, vagy 10 sörcsappal, az Asahi portfólió söreit mérik ki. Akadnak jó tömények és borok is. Számomra felfedezésértékkel bírt. A hangulat kifejezetten tetszett.
Szamos Sörkert, SzegedSzamos Sörkert, SzegedSzamos Sörkert, SzegedSzamos Sörkert, SzegedSzamos Sörkert, SzegedSzamos Sörkert, SzegedSzamos Sörkert, SzegedSzamos Sörkert, SzegedSzamos Sörkert, SzegedSzamos Sörkert, SzegedSzamos Sörkert, SzegedSzamos Sörkert, Szeged
Még több kép (9 db) >>
tegnap, 21:01egyedül járt itt
A Térerő büfé Nonstop büféként hirdeti magát a Tarjáni piac keretén belül. Kínálnak pizzát, gyrost, burgert, palacsintát és lángost, meg egyebeket is, de ezek a fontosabb műfajok.
Egy sima lángost kértem, mely a kisebb méretűek közé tartozott, de nekem pont megfelelt, 700 forintért jó vétel volt, ízre állagra is 4 pontosnak ítéltem.
TérErő Büfé, SzegedTérErő Büfé, SzegedTérErő Büfé, SzegedTérErő Büfé, SzegedTérErő Büfé, SzegedTérErő Büfé, SzegedTérErő Büfé, SzegedTérErő Büfé, SzegedTérErő Büfé, Szeged
Még több kép (6 db) >>
tegnap, 19:49egyedül járt itt

Egy év után ismét élvezhettem a Tisza Sport hotel vendégszeretetét. Három portással volt dolgom, egyikük nagyon kedves volt, a másik kettő tette a dolgát, nem túl lelkesen. Korrekt négy pont erre a szempontra. Ezúttal két éjjelt töltöttem náluk, a második reggelit átaludtam, az első hozta azt, amit egy évvel ezelőtt, talán egy fokkal jobb is volt.
Tisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, SzegedTisza Sport Hotel, Szeged
Még több kép (17 db) >>
tegnap, 19:36családjával járt itt
Ha gyros , akkor csakis Gyro,ami közel van a Szegedi Gyermekgyógyászati klinikához. A hősies többórás helytállás után jöhetett egy kis gyros. Gyalog is csak max. 10 percre volt az orvostól. Nagyon kedves a kiszolgálás és modern étteremről van szó. Szuper tálalás és nagy adag. És ami nagyon fontos,finom is volt.
Gyro, SzegedGyro, SzegedGyro, SzegedGyro, SzegedGyro, SzegedGyro, SzegedGyro, SzegedGyro, SzegedGyro, SzegedGyro, Szeged
Még több kép (7 db) >>