Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 17:18a párjával járt itt
December 5.-én van párom szülinapja és akkor voltunk a szállodában. Kérésemnek eleget tettek, várt a pezsgő a szobában. De!!! a szálloda is meglepett még engem is, hogy egy kis üveg pezsgőt és egy üdvőzlőlapon köszöntötték Ők is páromat. Kedves gesztus. MIndennel meg voltunk elégedve.
Kiváló tegnap, 17:12a párjával járt itt
Sok helyen jártunk már. De ami a Fagus Hotelban fogadott bennünket az egyszerűen leírhatatlan. De én megpróbálkozom leírni. Szilveszterezni mentünk, egy kis Soproni sétát belopva a napokba. Számunkra egyszerüen fantasztikus volt, a kedvesség, az odafigyelés amit irányunkban a szálloda tanusított.
Kiváló tegnap, 17:10a párjával járt itt
Szépen fel volt díszítve a csárda. Zene megfelelő,az étel nem nagy szám,főleg a tészta bele lett rakva a levesbe.Ez nem tetszett,mert nem gondolnak a glutén érzékenyekre,és a laktózérzékenyekre,mivel a másik levesben meg tejföl volt! Ez a mai világban elég szomorú! A személyzet okés!
1912
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3215 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65196 feltöltött kép
tegnap, 13:08egyedül járt itt
Pár napja erre kóborolván megfigyeltem, hogy ez a saroklétesítmény újra arculatot váltott. Tóth úr és Nagy úr úgy látszik feladta az örök próbálkozást a cseh stílussal meg a focis vonallal, az ázsiaiak meg hatékonyan elfoglalnak mindenhol minden megüresedett rést. Gondoltam, hogy kívülről sushi, hát biztos valami japán.
NS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, BudapestNS Asian cuisine, Budapest
Még több kép (23 db) >>
Kiváló tegnap, 9:05gyerekekkel járt itt
Csak jókat tudok mondani, nagyon kellemes napokat töltöttünk a Fagusban. Nagyon jó helyen van, a szoba felszereltsége rendben van. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész. Az ételek választéka nagy, ízletes volt minden. A wellness is kényelmes, tágas, ha többen is voltak, nem volt zsúfoltnak érezhető.
Kiváló tegnap, 8:11a párjával járt itt
Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon kellemes szálloda. Mivel állatbarát szálloda, így nagy örömmel láttam, hogy van a szállodának egy cicája. . . . bár sajnos egy-két vendég nem tetszését nyilvánította ki, mert ők kutyabarátok, ezért vezetői utasításra a cicát többször kivitték a hidegbe. A szoba szép volt, elég nagy.
Gyenge tegnap, 7:27gyerekekkel járt itt
Az egész szállodában átható klór szag terjeng, a wellness részlegben olyan tömény,hogy csípi az ember szemét. A játszóház lehangoló,az ugráló vár leeresztve,a játékok egyrésze törött,hiányos. A cipőt természetesen le kell venni még kint az előterében,ahol olyan koszos a szőnyeg,hogy legszívesebben nem vennénk le a cipőt.
tegnap, 5:44a párjával járt itt
Nagyon szép a szoba a személyzet kedves, udvarias hiszen ez a dolguk, a fürdő jó csak sajnos nyitott télen ez nem túl szerencsés valamilyent megoldást kéne találni
1912
Átlagos 2026. január 5. 22:53egyedül járt itt
Szombaton este elég sokan és sokat ácsorogtunk a szlovák követség előtt a Benes-dekrétumok ellen. Na, szóval, rendesen fáztam már alulról, nagyon hideg napok vannak. Mikor oszlott a tömeg, csak annyit dünnyögtem az éterbe mennyei atyánkhoz, hogy hááá, pakoljon ide valami kis meleg helyet meg egy tál meleg phot, és akkor ámen.
An Bistro, BudapestAn Bistro, BudapestAn Bistro, BudapestAn Bistro, BudapestAn Bistro, BudapestAn Bistro, BudapestAn Bistro, BudapestAn Bistro, BudapestAn Bistro, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Gyenge 2026. január 5. 22:07egyedül járt itt
Nagyon kedvesen fogadott a recepciós hölgy, talán Annának hívták. Az erős csatorna szag a fölszinten rögtön megcsapta az orrunkat, mely az étkezőben és a bárrészben is intenzíven érződött. A konyha kopott, régi, kicsorbult tányérokkal, poharakkal. A vendégek közül többen panaszkodtak a szobák méreteire, a nem működő televízióra, fürdőszobai hibákra.