Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2071
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1062 városban járt márFelfedező - 3349 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68693 feltöltött kép
Kihagyhatatlan ma, 16:24egyedül járt itt
Nos, a Kisvakondot azt nem volt nehéz kitalálni! Na, de kivel/mivel is téveszthettem volna össze? Eredeti neve Krtek vagy Krteček, és aki nem ismeri, az elég fiatal lehet. Ezt a csehszlovák cukipofát évekig imádtuk, szinte korosztálytól függetlenül, azt hiszem, a hangja is erősen hozzájárult a cukiség-faktorhoz, így aztán sokunk emlékeiben ás még.
Kisvakond szobor, Jen?Kisvakond szobor, Jen?Kisvakond szobor, Jen?
Érdekes ma, 15:04egyedül járt itt
Nos, ha Kukorica Jancsit nem találtam el, akkor Iluskát ugyanúgy nem. Kettőjük között nem a gonosz boszorka van, hanem vagy három utcányi távolság. Megleltem, aztán leírtam magamnak, hogy angyal. . . vagyis, ha nm angyal, akkor tündér. Aztán tudományos alapossággal kiderítettem, hogy ő Iluska, és mivel sok Iluska nincs, ezért ő annak öreg, bajuszos pásztornak a kedvese.
Iluska szobor, Jen?Iluska szobor, Jen?Iluska szobor, Jen?
Érdekes ma, 14:12egyedül járt itt
Kukorica Jancsit, a János Vitéz ifjúsági tagozatát nem pontosan így képzeltem el, de ez legyen az én bajom. Gondoltam, valami öreg pásztorlegény, aztán na. De nem, Bálint József meg pontosan ilyennek képzelte, és fogadjuk el, mert ő csinálta.
Kukorica Jancsi szobor, Jen?Kukorica Jancsi szobor, Jen?Kukorica Jancsi szobor, Jen?Kukorica Jancsi szobor, Jen?Kukorica Jancsi szobor, Jen?Kukorica Jancsi szobor, Jen?
Még több kép (3 db) >>
Kiváló ma, 13:22családjával járt itt
Imádnivaló felújított parasztház, ami maximálisan állatbarát. A kedvencekért nem kérnek semmilyen extra díjat. Tökéletes feltöltősre, pihenésre, túrázásra, nyaralásra. Sok látnivaló van a környéken, a Balaton pedig csak 20-25 percnyire van. A szállásadók mindenre gondoltak, a ház maximálisan felszerelt, nem csak a kétlábú, de a négylábú vendégeknek is. Hatalmas biztonságos zárt kerttel, grillsütővel, cuki kiülővel.
ma, 11:52a párjával járt itt
Na de ki jár ide? Vagy hogyan talál ide? Hát például az ittjartam alapján. Eltöprengtem azon, hogy számtalanszor elmászkáltam itt valamiért, de még soha nem jutott eszembe, hogy kintről kerüljem meg a Corvin negyed sarkát gyalog, bármikor mindig inkább az történt, hogy bemegyek a mozi felé és ott megyek át.
Kicsi Japán - Üllői út, BudapestKicsi Japán - Üllői út, BudapestKicsi Japán - Üllői út, BudapestKicsi Japán - Üllői út, BudapestKicsi Japán - Üllői út, BudapestKicsi Japán - Üllői út, BudapestKicsi Japán - Üllői út, BudapestKicsi Japán - Üllői út, BudapestKicsi Japán - Üllői út, BudapestKicsi Japán - Üllői út, BudapestKicsi Japán - Üllői út, BudapestKicsi Japán - Üllői út, BudapestKicsi Japán - Üllői út, BudapestKicsi Japán - Üllői út, Budapest
Még több kép (11 db) >>
Érdekes ma, 11:05egyedül járt itt
Ugye, milyen egyformák? Nekem leginkább az tűnt fel, hogy az egyiknek nincs szakálla, a másik kettőnek meg van. Aztán mintha egyenruhájuk lenne hát persze, azonos korban tevékenykedtek, a kor divatja nyomot hagy rajtuk. Szóval, az egyházi vagy keresztény reformáció 500.
Luther Márton, Kálvin János és Dévai Bíró Mátyás szoborcsoport, BalatonkeneseLuther Márton, Kálvin János és Dévai Bíró Mátyás szoborcsoport, BalatonkeneseLuther Márton, Kálvin János és Dévai Bíró Mátyás szoborcsoport, BalatonkeneseLuther Márton, Kálvin János és Dévai Bíró Mátyás szoborcsoport, BalatonkeneseLuther Márton, Kálvin János és Dévai Bíró Mátyás szoborcsoport, BalatonkeneseLuther Márton, Kálvin János és Dévai Bíró Mátyás szoborcsoport, BalatonkeneseLuther Márton, Kálvin János és Dévai Bíró Mátyás szoborcsoport, BalatonkeneseLuther Márton, Kálvin János és Dévai Bíró Mátyás szoborcsoport, BalatonkeneseLuther Márton, Kálvin János és Dévai Bíró Mátyás szoborcsoport, BalatonkeneseLuther Márton, Kálvin János és Dévai Bíró Mátyás szoborcsoport, BalatonkeneseLuther Márton, Kálvin János és Dévai Bíró Mátyás szoborcsoport, BalatonkeneseLuther Márton, Kálvin János és Dévai Bíró Mátyás szoborcsoport, BalatonkeneseLuther Márton, Kálvin János és Dévai Bíró Mátyás szoborcsoport, BalatonkeneseLuther Márton, Kálvin János és Dévai Bíró Mátyás szoborcsoport, Balatonkenese
Még több kép (11 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 406 városban járt márFelfedező - 2949 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35694 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 22:59a párjával járt itt

Bíró Dániel tavaly távozott a konyha éléről s egy átmeneti időszakot követően egy másik kiváló séf, Haraszti Zsolt vette át a helyét bő három hónapja, aki jobbnál jobb helyeken dolgozott korábban, ezek jó részébe sikerült eljutnom. Versenyeredményei is impozánsak: Czifray versenysorozat ezüst fokozat; 2018 Bocuse dOr 4.
ZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, BudapestZAZIE Bistro & Bar, Budapest
Még több kép (19 db) >>
Kiváló tegnap, 22:33a párjával járt itt
2013-ban egy 22 éves ifjú tehetség, Mizsei János került a konyha élére. Aki viszont nemcsak megállta helyét, hanem fokozatosan a maga képére formálta az egész éttermet, a szó legszorosabb értelmében. A Costes Grouphoz való 2024-es csatlakozás lehetővé tett egy dizájnváltást, aminek szerves része az a tudatosan követett cél, hogy a vendég úgy érezze, mintha a séf a saját otthonában fogadná őt.
MÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, BudapestMÁK restaurant, Budapest
Még több kép (29 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 58 városban járt márFelfedező - 151 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 301 feltöltött kép
tegnap, 20:55a párjával járt itt
Egy kis faluban kincs, ha az ember vasárnap is kap friss pékárut. Főleg, ha a vasárnap is nyitva tartó élelmiszerboltban nincs, talán csak előző napi meg tartós kenyér és hirtelen szükség van pékárura. Friss, meleg zsemlét vettünk, többféle friss, édes-sós péksütemény, kenyér van a kínálatban.
Érdekes tegnap, 14:52egyedül járt itt
Császártöltés központjában, könnyen megközelíthető helyen található a katolikus templom. Különlegességét a szép ólomüveg ablakok adják, melyek Zsellér Imre alkotásai. Az oltárt a császártöltési szobrász Schili János készítette. A főoltár képét Ungvári István készítette.
Császártöltési Római katolikus templom, CsászártöltésCsászártöltési Római katolikus templom, CsászártöltésCsászártöltési Római katolikus templom, CsászártöltésCsászártöltési Római katolikus templom, CsászártöltésCsászártöltési Római katolikus templom, CsászártöltésCsászártöltési Római katolikus templom, CsászártöltésCsászártöltési Római katolikus templom, Császártöltés
Még több kép (4 db) >>