Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló ma, 10:49a párjával járt itt
Isteni fagyi. A város legjobb fagyizója, 30 éve járunk ide, régen a Maros utcából, ma még Hollandiából is.
Átlagos tegnap, 22:14családjával járt itt
4 érkeztünk egy ebédre! Döbrögi 4 személyes tálalt rendeltünk. Sajnos szomorúan tapasztaltuk hogy inkább 2 kevésbé éhes embernek elegendő.29.000ft ért többet vártunk volna. A tisztaság is hagy kivetnivalót. Kerülendő hely erősen!!!
tegnap, 14:36a párjával járt itt
Remek szálláshely. Aszemélyzet végtelenül kedves. A tisztaság kifogástalan. Étkezés összességében jó,bár voltam olyan helyen is ahol a választék sokkal bővebb volt. A wellness részlegben kevés a medence és azok is le vannak korlátozva bizonyos létszámra. A jakuzzi kicsi és gyenge, valamint egyszerre csak ketten használhatják. Összességében jól éreztük magunkat. Lehet hogy még visszatérünk.
Kiváló tegnap, 12:09a párjával járt itt
Kedves, személyzet, tisztaság, jó wellness részleg, nem zsúfolt medence térrel, picit itt hiányoltam a "dögönyözőt", az a válamra kifejezetten jó lett volna. . . Az ételek rendben voltak, talán a reggelit lehetett volna picit változatosabbá tenni, bár aki 3 napra megy az tud teljesen más t reggelizni. . .
Kiváló tegnap, 11:46a párjával járt itt
Amin lehetne javítani, az úszómedence hőmérséklete max. 25 fok legyen, így csak az úszók használják majd valószínüleg, és nem pancsoló mindenkinek, mivel 30 fokos a víz jelenleg. Egyértelműen ki van írva, hogy nem lehet ugrálni és csak úszni tudók mehetnek az úszómedencébe. Persze senki nem tartja ezt be. A matracosokról nem beszélve.
tegnap, 11:03egyedül járt itt
Már évek óta visszajárunk . A város nagyon kellemes ,hangulatos település A vár, az arborétum látogatása jó program. A szállóról:
4. emeleten volt a szobánk. Lift jól működött. A szoba felszerelése megfelelő. Az ágynemű tiszta ,a kapott törölközők, fürdőköpenyek s jó állapotban voltak.
tegnap, 10:37a párjával járt itt
A szálloda wellness részlege kiváló. Az ételek nagyon finomak. Csodás környezetben van, az épület kánikula idején is kellemesen hűvös. Viszont borzasztó hangos a klíma és hűtő, ki kellett kapcsolni, hogy aludni tudjunk. Az erkélyajtóhoz hasonló üveges ajtó egy külső nyitott folyosóra nyílik, pár lépésre a dohányzótól!
Kiváló tegnap, 9:54a párjával járt itt

A közel 40 fokos nyári melegben jó volt a légkondicionált szobában pihenni. A fürdő közelsége és egyéb programok segítették a tartalmas időtöltésünket. A svédasztalos ellátásunk minden igényünket kielégítette. A hotel dolgozói is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Jól éreztük magunkat.

Kiváló tegnap, 9:42a párjával járt itt
Harmadszor voltunk itt,összességében elégedettek voltunk. A kávézó terasz dohányzó része fedetlen,ami nagyon kellemetlen hőségben és egyéb időjárási viszontagságok esetén. Akár egy árnyékoló ponyva kihelyezése is sokat segíthetne ezen a problémán. Ettől eltekintve nagyon kellemes hetet töltöttünk itt.
Kiváló tegnap, 9:01családjával járt itt
Szuper volt minden.nagyon jól éreztük magunkat.kipihenve távoztak.még vissza szeretnénk menni a jövöbe.ajánlani fogom a ismerőseimnek.
Belenus Thermalhotel, Zalakaros