Az utcáról külön bejárat és külön tábla van a cukrászdához, de a színes esernyős kapualjba belépve, a folyosó a hátsó teraszra fut ki, ahonnan lehetett hallani az étteremből a cigányzenét. Szóval nincsenek teljesen elszeparálódva egymástól. Amikor beléptünk a cukrászdába, furcsa módon nem volt ott senki. Nemcsak vendég nem volt, de személyzet sem. Aztán pár perc múlva előkerült egy fiatal hölgy. A beltér elég egyszerű berendezésű, leginkább strandbútor jellegűnek mondanám a berendezést, elég nagy üres térrésszel, de lehet helyben is sütizni, kávézni, fagyizni. Főleg fősodratú sütemények, tortaszeletek sorakoztak a pultban. Árban elfogadható, nem elszállt. A mignonok közül elvitelre vásároltunk. Csoki, puncs, pisztácia, citrom ízekben volt, 800 Ft-os egységáron. Rákóczi túrós (900 Ft), habos mákos (900 Ft), epres kardinális (900 Ft), házi krémes (800 Ft), néhány példa a teljesség igénye nélkül az olcsóbbak közül. A legdrágább torták szeletára 1400 Ft, ha jól emlékszem, ilyen áron volt példaképpen a hercegnő torta. Kiderült, hogy legalább 4 db sütemény vásárlása esetén ajándékba adnak 10 dkg sós kimért aprósüteményt. Így még sós rudakat is kaptunk, ajándékba, lett volna pogácsa is, de én ezt választottam. Összességében 4 pontot megadok. A sütemények frissek voltak, de nem kiemelkedő.