tegnap, 20:00barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ez egy szuper gasztroeste (IS) volt. Jó korán lefoglaltuk a 20 fős különtermet, aminek ugyebár az az ára, hogy mindegy, hányan vagyunk de legalább 200000 forintot kell fogyasztanunk. Nagy díjátadó este volt, szépen gyűlt a nép, de a terem azért nem lett teljesen tele, sokéves tapasztalat, sokan össze-vissza pampognak, aztán nem jönnek el, következmények nélkül, aztán a többiek majd elviszik a balhét.
. . De, aki eljött, az igen jó társaság volt, hatalmas este, nagy buli, a hangulat meg fokozhatatlan. Rendkívül jó volt a kiszolgálás, szokatlanul baráti, azonnal tegez mindenki mindenkit, és laza évődős, vicceskedős formában rendelgettünk össze-vissza, a lányok meg vették a lapot. Én aztán nem fogtam vissza magam, legalább három korsó Bakalárt döntöttem be, plusz a végén meg még egy pohárral is, közben, ilyen nagyvárosi folklór alapján Unicumokra hívogattuk meg egymást egyesekkel, tál vadasat ettem knédlivel, meg a végén még egy séf ajánlata mézes süteményt habokkal, szóval más már nem fért belém. És ment ez a kényszeres kajálás mindenki részéről, és így sem értük el 15-17-en a 200000 forintot, bárhogy próbáltuk. Ordibáltam, hogy akkor homárt nekem szarvasgombával, de hát az meg nem volt. Na, de kifizettük persze a pénzt, aztán utalgattunk egymásnak. Hát ilyen ez. Nagyon alkalmas hely.