Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 3034 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 37007 feltöltött kép
tegnap, 22:49a párjával járt itt

A Stadion söröző a Dózsa György út és a Thököly út sarkán egy igazi régi motoros. Az Asahi portfólió söreit kínálják, beleértve a Pilsner Urquellt. Baráti áron kaptuk, a két pohár 1400 forintba került. Kedves a kiszolgálás, hangulatos a beltér. Nem először voltam itt idén májusban és nem is utoljára.
Stadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, Budapest
Még több kép (10 db) >>
tegnap, 22:35családjával járt itt
Elképesztően olcsó hangulatos kocsma, aminek erénye az is, hogy rendkívül kedves a kiszolgálás. Nagyon jól elbeszélgettünk hármasban az unokaöcsémmel a pultos úriemberrel, aki egyben alighanem tulaj is. Két kisfröccs és egy Pécsi elvitelre 770 Ft volt mindössze. Ide bármikor szívesen betérnék újra.
Hangulat Söröző, DunapatajHangulat Söröző, DunapatajHangulat Söröző, DunapatajHangulat Söröző, DunapatajHangulat Söröző, DunapatajHangulat Söröző, DunapatajHangulat Söröző, DunapatajHangulat Söröző, DunapatajHangulat Söröző, Dunapataj
Még több kép (6 db) >>
tegnap, 22:30gyerekekkel járt itt
A Black cafe és pizzéria csak név, már jó ideje nem sütnek pizzát. Olcsó, korrekt hely. Rendezett beltér, friss csapolt sör potom pénzért. Egy pohár Borsodi 460 ft, szóda 50/dl. Sógornőm kávét ivott, egy latte 670 ft, a cappuccino 620. A kiszolgálás kedves. 3,5 pont felfele kerekítve. Májusban jártam náluk a Pacalmajális alkalmával.

Black Café, DunapatajBlack Café, DunapatajBlack Café, DunapatajBlack Café, DunapatajBlack Café, DunapatajBlack Café, DunapatajBlack Café, DunapatajBlack Café, DunapatajBlack Café, DunapatajBlack Café, DunapatajBlack Café, DunapatajBlack Café, Dunapataj
Még több kép (9 db) >>
tegnap, 21:09családjával járt itt
Szuper nyaralás volt. Jövőre ugyanitt A 3 csillagba szerintem bőven belefér. Kedves a személyzet. Finom ételek. Csendes pihenés. Családbarát. Ár-érték arányban bőven jó. Mindenki kedves volt. Ajánlani tudom a szállodát!
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1083 városban járt márFelfedező - 3431 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 71445 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 21:06egyedül járt itt
A nicki műgát, azaz a nicki duzzasztómű híres egy darab. Nem illik nem megnézni. Mondok pár okot: először is Európa második legrégibb duzzasztója. Az, hogy duzzaszt, abban az a jó, hogy gravitációs úton biztosítja a Kis-Rába-Hanság vízrendszer folyamatos vízpótlását.
Nicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, NickNicki Műgát, Nick
Még több kép (14 db) >>
tegnap, 20:47a párjával járt itt
A szálloda nagyon kényelmes, a személyzet kedves és tisztelettudó. A reggeli és a vacsora bőséges, sokféle étel volt és mindegyik nagyon ízletes . A vacsorai időbeosztás lehet, hogy jó ötlet, de nem érte el a célját, ugyanis nem igazán tartották be a vendégek. A wellness részleg elég nagy, kellemes a víz hőmérséklete.
tegnap, 18:54a párjával járt itt
A Dunapart táján kerestünk éttermet szombaton, Vácott azért akad bőven, néztük a Lámpás sörözőt, de az csak ilyen gyorskajás, aztán lementünk a lépcsőn, ott látszott a Remete Pince, azért mégis egy rendes étterem. Kint a teraszon rendezvény volt, éppen véget ért, ezért azt mondták, bent van hely, és tényleg volt több is.
Remete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, VácRemete-Pince Étterem, Vác
Még több kép (13 db) >>
Gyenge tegnap, 15:56a párjával járt itt
A szoba tisztasága szörnyű volt a harmadik felajánlott szoba sem volt kifogástalan,de bele kellett törődnünk feladtuk! ! ! A wellness részleg lehangoló a nyílászárók rohadnak,a szauna burkolata nem a szabványnak megfelelő fából készült. Az egész részleg a wellnesstől a szobákig felújításra szorul,mert ilje állapotok után kevés visszatérő vendégük lesz! ! !
Kiváló tegnap, 15:52a párjával járt itt
Szezon Bistro Balatonmáriafürdő

Vannak helyek, ahová egyszerűen jó megérkezni. A Szezon Bistro nekünk pontosan ilyen. Egész nyáron, amikor bicikliztünk, szinte minden alkalommal megálltunk itt. Volt, hogy csak egy rövid pihenőre tértünk be, de olyan is, hogy több órát töltöttünk nálatok, mert annyira kellemes, közvetlen és szerethető volt a hangulat.
Szezon Bistro, BalatonmáriafürdőSzezon Bistro, Balatonmáriafürdő
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 226 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6680 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 15:15a párjával járt itt
Egy hónappal ezelőtt, amikor itt jártam, csak a bal oldali kis elárusító helyük volt nyitva, a nagyobb helyiség, ahol kávéházszerűen is kiszolgálnak az asztaloknál, az éppen felújítás alatt volt. Most ezen a hétvégén viszont már nyitva találtuk a helyet, amit rögtön észrevettünk, amikor befordultunk a Hold utcába, mivel hosszú sor állt a bolt előtt, és az utcai asztaloknál is sok volt a vendég.
Artizán Bakery & Cafe, BudapestArtizán Bakery & Cafe, Budapest