Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Szörnyű ma, 0:08a párjával járt itt
Megérkeztünk, teljes káosz az egész. Tiszteletteljesen megvártuk azt az 5 percet míg a kasszás hölgy egy vendég barátnőjével fecserészik-kvaterkázgat, majd sikeresen odajutottunk a pulthoz. Még dél körül járt az idő, de a lángos mint megtudtuk elfogyott, ígyhát más mellett kellett döntenünk.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 109 városban járt márFelfedező - 204 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5647 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 21:12a párjával járt itt
Pálháza központjában, a mutatós városháza melletti kis terecskén, a népszerű kisvasút végállomásához is közel, tehát a helység közigazgatási és turisztikai központjában áll a Szarvaskút, mondjuk, hogy műalkotás, amely egy keramikus műhelyéből került ide.
tegnap, 13:48a párjával járt itt
Minden tökéletes lehetett volna, viszont nem volt tévénk. Szóltunk az esti műszakosnak aki lerázott, hogy szóljunk másnap. 2 perc lett volna neki. 40 fokban 70 felett hosszú az este. Ezt leszámítva minden tökéletes volt, mindenki nagyon kedves/ rajta kívül/ Azért nagy kár mikor 1 ember nem a csapattal dolgozik.
Gyenge tegnap, 13:16egyedül járt itt
Sajnos elég dölyfös az a szálloda. Elsősorban ezt nem a személyzetre értem, mert a legtöbb lány az étkezésnél mosolygós, szolgálatkész. Aki nem - szerintem - kezdő. Az egyik recepciós, amikor beszéltem hozzá: lecsapta a telefont. Szóval pl. ezt értem alatta, hogy "dölyfös". Inkább neveletlen, ílyet egy u.
Szörnyű tegnap, 10:13a párjával járt itt
Januárban foglaltam 07-01re. Előleggel. Az utazás napján félúton felhivott,hogy amugy kuadta másnak de tud másik apartmant. Mivel féléve vártam az utazást beleegyeztem. Az,hogy erkezeskor 3x hívtam mire felvette a telefont,részlet kérdés. Számomra elfogadhatatlan apartmant mutatott ,az utcáról kellett bemenni ,mint egy közértbe.
Átlagos tegnap, 9:31a párjával járt itt
A szálloda szép. Wellness részleg jó, bár ha kevesen vannak a jakuzziban nem, vagy csak kérésre 2 óránként 10 percre kapcsolják be a pezsgőfürdő programot. Étteremben az árak 5*-os szállodák áraival egyező szinte, de a reggeli és vacsora kínálata 3*-osnak felel meg. Túróstészta és mákosnudli nem tipikusan 4*-os szállodai menü.
Kiváló tegnap, 7:26a párjával járt itt
Elégedettek voltunk mindennel, bár a kánikula miatt a kedvezményeket nem vettük igénybe,minden elegáns és kielégítő volt! A személyzet minden tagja barátságos, kedves ,és figyelmes!
Egy, a klíma hiánya, ami nehezítette a napokat,amit ki fizethetünk volna napi 5000 Ft ért!
Amit hasznosnak tartanánk, a wellnes részlegen az úszómedencét!
Köszönjük szépen
2073
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1064 városban járt márFelfedező - 3361 helyen első értékelőNépszerű író - 320 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68876 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 1:03csoporttal járt itt
Hétvégén volt egy viszonylag kellemes időpontban egy jó alkalom, hogy meglátogathattuk az óbudai zsinagógát. Figyelni kell, betelnek a helyek gyakran, szóval előre gondolkodós dolog az ilyen városi séta szervezés.
Óbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, BudapestÓbudai Zsinagóga, Budapest
Még több kép (53 db) >>
2026. július 1. 20:05a párjával járt itt
Nagyon kellemes 4 éjszakát töltöttünk a Hotel Kamillában. Rendkívül bőséges és finom volt az étel kínálat, néhány ételféleség melegen tartására jobban oda kellene figyelni. Egy pörkölt jellegű ételt nem lehet hidegen elfogyasztani, akár milyen finoman van elkészítve. A szoba és berendezése igen kényelmes, a nagy melegben is elfogadhatóan tudtunk pihenni.
Kiváló 2026. július 1. 19:22családjával járt itt
Minőségi, kézműves fagylaltok, sétálóutcás hangulat és egy csodaszép kis terasz, ahol jó megállni egy pillanatra. Egy gombóc, egy mosoly, egy kis nyár a város szívében pont ott, ahol a fagyi a legjobban esik.