Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

1988
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1043 városban járt márFelfedező - 3262 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 66758 feltöltött kép
ma, 1:29egyedül járt itt
Szerintem cáfolnom illik azt, hogy ez egy átlagos pub. Szép koratavaszban játszottak a fények az ablakokban, amikor ma betértem ide. Éppen japán ebédemet akartam ír sörbe fojtani, fontos a nemzetköziség, ne ragadjunk le mindig csak egy nációnál. A lányok közepesen kedvesek voltak először, semmi rosszat nem mondhatok rájuk.
ma, 0:41egyedül járt itt
Ha jók az információim, amelyeket helyben szereztem, akkor ez a kastély is lassan átszivároghat a látványosságok kategóriába, mivel szállóként már nem igazán működik. Elsősorban rendezvényközpont, nem más, és éppen készülőben volt egy nagyobb létszámú esemény, amikor ott jártam.
Új-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, Vasszécseny
Még több kép (15 db) >>
Kihagyhatatlan tegnap, 22:58egyedül járt itt
Nem biztos, hogy ismered Csempeszkopácsot, na ezért is mutatom Gondolom, ha Árpád-kori templomokról van szó, mindenki fejből fújja, hogy Velemér meg Őriszentpéter, aztán tessék, itt van egy ilyen kis emlékcsoda, ezt meg ki látja? Nem is olyan bonyolult megtalálni, Csempesz közepén van.
Szent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, CsempeszkopácsSzent Mihály-templom, Csempeszkopács
Még több kép (19 db) >>
Átlagos tegnap, 21:47egyedül járt itt
Eléggé érdektelen az ittjartam közösség szempontjából ez az értékelés, kb. olyan, mint egy benzinkút büféjének leértékelése. A Villányi úton jöttem gyalog, azzal a tervvel, hogy az ebédem után valahol megiszom egy sört, és akkor ideértem, és bevillant a "söröző" szó, mint felirat, meg valami kisasztal székekkel is volt a bolt előtt.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 170 helyen első értékelőNépszerű író - 26 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4377 feltöltött kép
tegnap, 21:04a párjával járt itt
Ezen a helyen, itt a sarkon már számos vendéglátós próbálkozás volt, most a Fruska próbálkozik. Mi is megpróbálkoztunk ma velük, és sikerrel jártunk. Gyors, könnyű ebédre vágytunk, és megkaptuk. Délután 3 óráig lehet a heti ebédajánlatból, vagyis egyfajta menüből választani.
Átlagos tegnap, 19:53családjával járt itt
Március elején töltöttünk a családommal négy napot ebben a szállodában! Több problémám is adódott ami miatt biztos hogy többet ide nem megyünk és nem is fogom senkinek sem ajánlani! ! ! ! Felháborító, hogy még fél ház sem volt és a wifi már lehalt és a pihenés végéig kb egyáltalán nem működött!
Kiváló tegnap, 19:06egyedül járt itt
DEndre kolléga szöget ütött a fejembe, amit ma húztam ki. Az utóbbi hetekben nagy rámenszakértőnek ettem be magam, 5-6 ilyen helyet látogattam végig, divathullám söpör éppen, de állítom, hogy ez volt a legjobb. Köszönöm az ajánlást! Annyira belesimul a környezetbe, semmi harsány, csak egy pici bolt, hogy többször elmentem előtte, mielőtt megtaláltam.
Átlagos tegnap, 18:28egyedül járt itt
Zsennyén, mielőtt belátogattam volna a kastélyba vagy megnéztem volna Magyarország egyik legidősebb élőlényét, inkább végiggurultam először a településen, mert azon ritka furkók közé tartozom, akik még nem voltak itt korábban. Azaz, nem emlékszem rá. Na, és itt találtam ezt a haranglábat.
Harangtorony, ZsennyeHarangtorony, ZsennyeHarangtorony, ZsennyeHarangtorony, ZsennyeHarangtorony, Zsennye
Még több kép (2 db) >>
Kiváló tegnap, 18:04a párjával járt itt
A Fehér Borház tökéletes választás azok számára, akik szeretnének kiszakadni a városi élet nyüzsgéséből, és a természet közelségében pihenni. A ház gyönyörű szőlőhegyi környezetben található, ahol csend, friss levegő és nyugalom várja a vendégeket. Az igényesen kialakított és jól felszerelt ház minden kényelmet biztosít a pihentető kikapcsolódáshoz.
Kiváló tegnap, 14:28családjával járt itt
Nagyon jó volt
Ajánlom mindenkinek jó élményt nyújt
És a fagyi valami istenien finom
Az ár korrekt
A felszolgálók kedvesek