Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2012
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1052 városban járt márFelfedező - 3299 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67259 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 22:42egyedül járt itt
Semmi izgalom nem rejlik a történetben, ma lejöttem déltájt a Westendben a moziból, na, lássuk hol eszem valamit, és ez egész közel volt a lépcsőhöz, nem is emlékszem rá, hogy ettem volna ott valaha, hát akkor ezért. Nincs sorállás, a kínálat frissen van feltöltve, rövid töprengés után fafülgombás csirkét kértem tésztával, meg egy kis savanyúságot, káposztasaláta képében.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 106 városban járt márFelfedező - 179 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4784 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 18:58a párjával járt itt
Pár héttel ezelőtt jártunk, soha korábban, a Szilágyi Erzsébet fasornak ezen a részén, ahol a zöld parkrészben már viszonylag távolról feltűnt egy szobor, de még inkább emlékműnek látszó plasztika. Ha egy nyilvánvalóan színvonalas, művészi szobrot látunk, azonnal gyanakodni és örvendeni kezdünk, hogy Varga Imre alkotásáról van szó, és valóban.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 282 városban járt márFelfedező - 357 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3005 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 16:45a párjával járt itt
A parkolótól ide van egy kis erdei séta úgy 500 méter, de megéri ide eljönni. Ez egy érdekes vonalvezetésű, masszív anyagokból készült tanösvény. Lent ismertető táblák vannak. Február lévén beláttuk az egész építményt, de ilyenkor még kevés állat volt. Bizonyára nagy lesz a zsivaly tavasszal.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4174 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117094 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 11:52barátokkal járt itt
A Lurdy-házban hétvégén tartották a szokásos tavaszi ásványbörzét, ahol ismét sok gyönyörű természeti szépséget csodálhattunk meg. Általában úgy szoktam időzíteni ezt a programot, hogy előtte vagy utána a Lurdy-ban lévő vendéglátóhelyek valamelyikére is legyen alkalom benézni.
Mon Crémi - Lurdy Ház, BudapestMon Crémi - Lurdy Ház, BudapestMon Crémi - Lurdy Ház, BudapestMon Crémi - Lurdy Ház, BudapestMon Crémi - Lurdy Ház, BudapestMon Crémi - Lurdy Ház, BudapestMon Crémi - Lurdy Ház, BudapestMon Crémi - Lurdy Ház, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Kiváló tegnap, 9:52egyedül járt itt
Most jártam először a Zila Vendéglőben, nem is értem, eddig hogy maradhatott ki az életemből. Hasznos és praktikus, hogy a vasutat bekapcsolták a budapesti tömegközlekedés vérkeringésébe, így a Nyugati pályaudvarról induló vonattal percek alatt megérkeztem Kőbánya-Alsóra (2 megálló, 11 perc), ahonnan kb.
Zila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, BudapestZila Vendéglő, Budapest
Még több kép (17 db) >>
tegnap, 9:52a párjával járt itt
Az odajutás pokoli volt. A busz rendben, de utána! A cím el volt írva. Fürdő u. 4! ! ! ! ! Legyalogoltunk a fürdn tulra, enki nem tudta, hol a szálloda. '1 fiatal pár segített cipelni a bőröndöt, stb. 75 és 77 évesek vagyunk, 3órai buszozás után ez nem hiányzott. Kb 1,5 óra sétálás hibás címmegadás miatt. Csak másnap du.
Kiváló 2026. április 13. 12:49gyerekekkel járt itt
Fantasztikus élmény volt itt megszállni! A személyzet rendkívül kedves és figyelmes, minden kérésünkre azonnal reagáltak, ami nagyon sokat hozzátett a pihenésünkhöz. Az ételek egyszerűen kiválóak voltak bőséges választék, friss alapanyagok és minden nagyon finom. Külön öröm volt, hogy mindig találtunk valami újat, amit kipróbálhattunk.
Kiváló 2026. április 13. 11:01a párjával járt itt
A személyzet kedves és nagyon előzékeny. Tiszta kulturált volt az egész hotel.
Az étteremben az étel választék nem volt "oriási " ,de ami volt az változatos és finom volt. Külön kiemelném Baba becenevű szakácsnöt ,kedvessége,humora azaz közvetlensége miatt.
Még bíztos vissza megyünk.
Szilveszterre, szeretnénk értesítst kapni a szilveszteri csomagról.
Üdv.
Átlagos 2026. április 13. 8:18egyedül járt itt
A tetőtérben lévő szobából nem volt kilátás, csak a varjúfészkeket és a fák koronáját lehetett látni. nem sokat voltunk a szobában, ezért ez nem volt zavaró. A wellness részleget nem használtuk, tehát véleményt nem tudok róla mondani. Egyébként minden rendbe volt! Egy dolog zavart csak, hogy a szobában és az ebédlőben kopárak a falak.
2026. április 13. 6:39a párjával járt itt
A szálloda konyhája kiváló, bőséges a svédasztalos kínálat, a személyzet udvarias, segítőkész. A szálloda kertje még parkosításra vár. Ami bosszantó volt, hogy a “forrás nem elérhető” felirat jelent meg a tv-n, ha az RTL-t, vagy az ATV-t néztük volna, bezzeg az Al Jazeera arab adó és más érdektelen csatorna elérhető.