Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1081 városban járt márFelfedező - 3421 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70418 feltöltött kép
ma, 10:08egyedül járt itt
Tehát a Sáo kitört a pesti belváros szmogos dzsungeléből és felköltözött a hegyre és jobb élet után vágyva. Pontosabban a Gozsduból a Hegyvidéki Bevásárlóközpontba. Hogy aztán itt jobb neki vagy sem, azt az idő eldönti. Most akkor olyan, hogy kintről is, bentről is megközelíthető. Van egy nagy, külső terasza is.
Sáo Food & Bar, BudapestSáo Food & Bar, BudapestSáo Food & Bar, BudapestSáo Food & Bar, BudapestSáo Food & Bar, BudapestSáo Food & Bar, BudapestSáo Food & Bar, BudapestSáo Food & Bar, BudapestSáo Food & Bar, BudapestSáo Food & Bar, BudapestSáo Food & Bar, BudapestSáo Food & Bar, BudapestSáo Food & Bar, BudapestSáo Food & Bar, Budapest
Még több kép (11 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 103 városban járt márFelfedező - 65 helyen első értékelőNépszerű író - 53 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1436 feltöltött kép
Kiváló ma, 9:38a párjával járt itt
Amikor megérkeztünk (hosszabb utazás után) Nyíregyházára betévedtünk a Lipóti Pékségbe. Otthon is szeretjük, gondoltuk itt sem nyúlhatunk mellé. Nagyon szépen volt kialakítva, tágas - ezért gondoltuk nem sietünk, megreggelizünk nyugodtan itt. A péksütik, mint eddig minden Lipótiban isteniek és a kávé is nagyon finom, erős. A lányok a pultban kedvesek, gyorsak. Ajánlom mindenkinek!
Kiváló ma, 9:32barátokkal járt itt
Most először jártunk a debreceni Frei kávézóban, olvasva az itt leírtakat, meglepődtem, mi semmifelé rossz tapasztalattal nem találkoztunk. A kávézó nagyon igényes, ahhoz képest, ahol én lakom a debreceni jóval nagyobb is. Barátaink még nem kóstolták a dohány kávét, ajánlásunkra most megtették, az adagokkal tisztában voltunk, mint ahogy az árakkal is.
Kihagyhatatlan tegnap, 23:47a párjával járt itt
Párommal jártam itt és a látvány az tényleg káprázatos. A kilátás a városra 10/10. A pesti oldalon mindent meg lehet találni amerre csak nézel. A budai várnegyed is nagyon szép látványt nyújtott. Nekem extrán tetszett a modern stílus és az elegancia hatása, ahogy keveredtek a helyen.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló tegnap, 21:10családjával járt itt
Júliusban jártunk ott a Veszprémfeszt idején. A szállodát könnyen megtaláltuk, gyalog is bármi könnyen elérhető. A főépületben kaptunk szobát, amivel teljesen meg voltunk elégedve. A légkondicionált szobák kellemes pihenést nyújtanak. A reggeli bőséges választékkal állt a vendégek rendelkezésére.
Kihagyhatatlan tegnap, 20:07egyedül járt itt
Az Apor Vilmos téren sétálgatva találtam ezt a falat, nem emlékszem rá, hogy tudtam volna róla, hogy itt van, aztán így jobban megnéztem. Ugyebár az Igazak azok a nem zsidó állampolgárok, akik zsidókat mentettek a második világháború alatt. A jeruzsálemi Yad Vasem intézet ítéli oda olyanoknak a Világ igaza kitüntetést, akikről bebizonyosodik, hogy embermentők voltak.
Igazak Fala, BudapestIgazak Fala, BudapestIgazak Fala, BudapestIgazak Fala, BudapestIgazak Fala, BudapestIgazak Fala, BudapestIgazak Fala, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 220 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6463 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 19:07a párjával járt itt
A Hazai Pékség Kft. egy albertirsai központtal 15 éve működő vállalkozás, amelynek három üzlete is van Cegléden. Nekünk az a szerencse jutott, hogy ugyanabban a házban van a mintaboltjuk, ahol egy apartmanban két napig laktunk. Így a reggelihez való friss péksüteményeket természetesen náluk vettük.
Kiváló tegnap, 16:33családjával járt itt
Jó a kiszolgálás, kedves és aranyosak az ottani dolgozók vidámak és mosolygósak és az árak aránylag elfogadható, tiszaság van szeretek oda járni mindig jól lakók és jók az ételek
Kiváló tegnap, 15:41kollégákkal járt itt
Hétköznapjaink fénypontja a kollégákkal a Mermel. Laktató ebéd jó áron. Évek óta idejárunk ebédelni. Paleolit ételek, rántott húsok, frissen készülő grill húsok, afgán ételek nagyon finomak, A és B menü is laktató ebédre. Péntekenként van hogy szombatra is viszek ebédet. Jó fej mindenki ott, barátságosak nagyon.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 61 városban járt márFelfedező - 166 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 319 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 14:55a párjával járt itt
Bartók Béla emlékére készített szobor, Amerigo Tot szobrászművész alkotása. Kecskemét belvárosi, központi parkjában eléggé elbújik, sokan talán észre sem veszik.
A Cifra palotához közeli részen van.
Érdemes megkeresni, elgondolkozni rajta. Furcsa, szobor. Mikrokozmosz a makrokozmoszban.