Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

tegnap, 23:56egyedül járt itt
Először jártam ma az étteremben. A pultos srác nagyon kedves volt és egy nagyon kellemes hangulatot adott a helynek. Az ételt elvitelre kértem. Mire hazaértem még mindig meleg volt. Az ár érték arány számomra megfelelt.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 60 városban járt márFelfedező - 158 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 311 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 21:57gyerekekkel járt itt
Csak egy kávé erejéig tértünk be a Mon cremi cukrászdába. A Lurdyn belül jó helyen van, az elhelyezkedése és a hangulata is kiemelkedő a többi vendéglátóipari egység közül. Előtte is vannak asztalok, de a belső tér csendesebb és kényelmesebb.
A kiszolgálás udvarias, gyors, a kávé finom. A pultban szimpatikus sütemények voltak, legközelebb kipróbáljuk.
Szörnyű tegnap, 21:22kollégákkal járt itt
haburger hideg a hús jeges borzalmas! A lángos nem folt friss totál ki volt száradva és az sem volt meleg ,valószínű nem mai volt. Régen sokat jártunk ide de többet nem fogunk jönni az biztos. 4 hamburgert rendeltünk mindegyik full hideg volt és 2 lángost. . . . . jaa és meég lecseszett a pultos mikro kértünk a egy kavét,Fel volt háborodva
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 216 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6306 feltöltött kép
tegnap, 20:21egyedül járt itt
Ma nem volt kánikulai meleg, ezért jót bóklásztam a Szabadság tér környékén. Közben megéheztem kicsit, pár finom falatra vágytam. Szerencsére eszembe jutottak az itteni dicséretek, ezért az Artizán Pékség felé vettem az irányt. A pékség üzlete azonban most felújítás alatt áll, csak egy picurka helyiségben szolgálnak ki.
Kiváló tegnap, 20:09a párjával járt itt
Másodszor jártunk itt és most sem csalódtunk. A nyári melegben a kinti medence hűsítő vize nagyon jólesett. Szobát érdemes 3. emelttől kérni a kilátás miatt. A mostani szobánk nem a legjobb helyen volt. A konyha kiváló, êtelek ízletesek. A wellness megfelelő. A szaunák működnek. Az udvar szép és nyugágy van bőven. Nagyon jó a hátsó udvar, ha valaki csendre vágyik.
Kiváló tegnap, 16:42gyerekekkel járt itt
Interneten kerestünk esztergomi pizzériát és már ott kedvező véleményeket olvastunk róluk. A Bazilikától sétálva kb. 10 perc alatt lehet elérni. Nagyon kedves fiatal srácok üzemeltetik. A hely aránylag pici. A belső térben is van asztal, meg az épület előtt is néhány. A belső tér a kék-fehér dekorációval, olaszos képekkel igazán hangulatos.
Kihagyhatatlan tegnap, 16:28gyerekekkel járt itt
Az esztergomi városnéző kisvonat a Bazilikától indul és oda is érkezik vissza. Menetidő kb. fél óra. Út közben bemutatják a város nevezetességeit, sok információt elmondanak. A kisvonat a Mária Valéria hídon átmegy Párkányba, a kikötőhöz. Nap közben, szezonban óránként jár.
Szörnyű tegnap, 14:14egyedül járt itt
Sajnos eladják a tegnapi vagy azelőtti péksütiket.Soha többet nem megyek oda.Szörnyű hogy a pénzért mire képesek.
Szörnyű tegnap, 13:38a párjával járt itt
A lift napok óta nem müködik....../ 85 évesen a 3. emeletre..!!!! / A személyzet teljesen érdektelen.....!!! a pincér hanyagul tájékoztatott, ha kérünk valamit, keressük a kollégáját.....!!!!!! takaritatlan közösségi tér, csurig tele szemetes edények...!!! ...a válasz: nincs elég takaritónő... !!!!!!
Átlagos tegnap, 11:51gyerekekkel járt itt
Néhány alap ételt kínálnak, a rántott csirkemell és a hasábburgonya is mirelitből volt, előre kisütve. Papírtányéron adják, a műanyag evőeszközzel nem lehet elvágni a húst. Az adag bőséges volt, így négyen, 2 gyerekkel csak 2 adagot kértünk. A belső térben erősen klimatizáltak (vizes fürdőruhában nem kellemes. . .