Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2096
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1077 városban járt márFelfedező - 3401 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70115 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 22:38a párjával járt itt
Nekézseny nem olyan nagy hely, az emberek ismerik egymást. Pláne azok, akik még valami büszkélkednivaló felett is diszponálnak! Szóval, a drága, helyi mindenható nő a Szeleczky Zita emlékház után előkereste nekünk a Hagyományok háza urát, aztán az egyik hely megtekintése után már mehettünk is át a másikba.
Hagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, NekézsenyHagyományok Háza, Nekézseny
Még több kép (74 db) >>
Szörnyű tegnap, 22:00a párjával járt itt
8 órakor rendeltünk tőlük pizzát, majd utána nem sokkal jelezte a Foodora hogy kiszállítás alatt. Rá egy órára azért már rákérdeztem hogy merre jár a futár. Az volt a válasz hogy az ő futáruk járt nálunk de senki nem nyitott neki ajtót, mondtam hogy a párom rég itthon volt már akkor és tudomásom szerint nem süket.
tegnap, 21:42a párjával járt itt
Kedves,figyelmes személyzet. Szoba csodaszép,viszont az àgyak matraca iszonyat puha kényelmetlen. Reggelire mind a 3 nap ugyanaz volt,pici vàltoztatással. Vacsorákon is lehetne kicsit változtatni(nem vagyunk válogatósak! )
Pizzájuk mintha Nápolyban ettem volna! Kinti medence tökéletes!
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2985 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36276 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 20:34egyedül járt itt

A makói Meki az OMV kút mellett működik, múlt havi turnémat itt fejeztem be egy sima burgerrel. Az volt a szándékom, hogy hazahozom, de az éhség nagy úr, addig a legtöbb helyen csomagban vettem a dolgokat, csak két gombóc fagyit ettem, így nem volt nehéz pár falással elfogyasztani a burgert. Átlagos McD, 3 pont.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 112 városban járt márFelfedező - 210 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6080 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 20:28a párjával járt itt
Még sosem voltam a Képzőművészeti Egyetem Andrássy úti palotájában, most azonban a nemrég megnyitott Strobl170 kiállítás jó alkalmat ad arra, hogy megismerjük a főváros első Műcsarnokának belső értékeit, szépségeit. Az egymás melletti két összevont épület közül ez az első, ha a Belvárosból jövünk, és könnyű megismerni, mert sajnos a homlokzati kőfalat feketére festette a környezetszennyezés.
Érdekes tegnap, 18:41egyedül járt itt
Rendkívül termékeny korszakát éli Kolodko mester, a napokban megjelent pár új szobra a köztereken, többek között ez a Pinokkió-figura is, a 2-es villamos megállójában. A játékos mesélés folytatódik, fel tudnád sorolni hirtelen, segítség nélkül, hány mesehős került az utcára az ukrán művész keze által?
Kolodko: Pinokkió, BudapestKolodko: Pinokkió, BudapestKolodko: Pinokkió, BudapestKolodko: Pinokkió, BudapestKolodko: Pinokkió, BudapestKolodko: Pinokkió, BudapestKolodko: Pinokkió, BudapestKolodko: Pinokkió, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Kiváló tegnap, 18:26a párjával járt itt
Annyi gagyi semmi után, amit vagyunk bátrak itt sorban egymás után emlegetni, jöjjön azért néha valami, ami komoly értéket képvisel, a minőséget, a színvonalat, meg talán az élményt is. Az Iszkorba azért előrelátónak kell lenni, odatelefonál, asztalt foglal, de most nem volt ennyire problémás a bejutás, simán volt hely, több asztal is üresen állt, de az előzetes érdeklődés, bebiztosítás mindenképpen indokolt.
Iszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, MályinkaIszkor Bisztró, Mályinka
Még több kép (14 db) >>
tegnap, 18:05a párjával járt itt
Az étterem zsúfoltsága szinte bármelyik időpontban kritikus. Praktikus lenne 1 órás idősávokba
elosztani a vendégeket reggelinél és vacsoránál is. Így talán elkerülhető lenne a zsúfoltság, ami rontja a komfortérzetet. A napi parkolási díjat a hotel parkolójában egy kicsit drágának tartom, de nyilván ez az én szubjektív véleményem.
Kihagyhatatlan tegnap, 14:11egyedül járt itt
Ez az emlékmű már elég indulatot kavart, sok év óta irritálja ezeket meg azokat, újra és újra feltámad a remény, hogy talán most mér el lehet tEz az emlékmű már elég indulatot kavart, sok év óta irritálja ezeket meg azokat, újra és újra feltámad a remény, hogy talán most már el lehet távolíttatni, talán a politika most már hajlamos rá a város dobogó szíve, lelkiismerete, Kolodko mester a kis finom üzeneteivel megjelent itt is, apró kis munkás apró targoncával áll neki a kőnek, s próbalja emelni, elvinni onnan, a mérhetetlen túlsúly vagy politikai ellenszél ellenére.
Kolodko: Targoncás, BudapestKolodko: Targoncás, BudapestKolodko: Targoncás, BudapestKolodko: Targoncás, BudapestKolodko: Targoncás, BudapestKolodko: Targoncás, BudapestKolodko: Targoncás, BudapestKolodko: Targoncás, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Átlagos tegnap, 14:00a párjával járt itt
A hajdani hős iparváros, ma meg Don Bosco szalézi intézményeinek színtere. . . arrafelé hajtottuk a gördülő kerekeket, valahol talán inni kéne valamit meg egy mosdó sem ártana, mi legyen, benzinkút? Ááá, van itt egy McDonald's is. . . kis kitérő, gyors beugró, akkor már eszem valami uzsonnát is, ha már ez adatott. . .
McDonald's, Kazincbarcika, KazincbarcikaMcDonald's, Kazincbarcika, KazincbarcikaMcDonald's, Kazincbarcika, KazincbarcikaMcDonald's, Kazincbarcika, KazincbarcikaMcDonald's, Kazincbarcika, Kazincbarcika
Még több kép (2 db) >>