Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt már
Kiváló ma, 7:47barátokkal járt itt
Suhsi bemutató-és készítő esten voltunk.
A hely kicsi, kissé zsúfoltan ültünk.
Ennek ellenére nagyon szuper volt minden. Remek hangulat.
Finom suhsi, hozzáértő séf, kedves kiszolgálás.
Még arra is volt lehetőség,hogy megtanuljuk a sushi készítésének titkát.
Köszönjük, hogy részesei lehettünk.
Máskor is biztosan jövünk.
Egy Pillanat Caffé, GyulaEgy Pillanat Caffé, Gyula
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt már
Átlagos ma, 7:42barátokkal járt itt
Baráti társasággal vacsoráztunk a Fogadóban. A hely tiszta. Az ételek elég drágák, viszont minden nagyon gusztusos és finom. Le a kalappal a séf előtt. A pincér kimért, nem túl barátságos. A fedett terasz részen ültünk. Rajtunk kívül nem volt senki. Szerettünk volna egy kis zenét kérni, de ezt nem tudták megoldani.
Zsóka Fogadójának Étterme, SzentantalfaZsóka Fogadójának Étterme, Szentantalfa
Átlagos ma, 0:31gyerekekkel járt itt
Internet akadozott, Gyerekeknek medence hát inkább pancsolo semmi csúszda vagy ilyesmi. Kinti részen van 2 csúszda de ilyen szeles időben nem mentünk ki. Játszóház viszont nagyon jó ugrálóvár viszi a prímet. Interaktív játék is jó. Koktél is finom volt kedves kiszolgálás.
2021
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1054 városban járt márFelfedező - 3302 helyen első értékelőNépszerű író - 320 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67499 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 22:56egyedül járt itt
Milyen érdekes, pár napja voltam Tápiószecsőn a Hisztériában, és persze Budapesten az Andrássy úton sétálva is beugrott, hogy ebédután van, lássuk, fogyasszuk el itt a desszertet. Így aztán betérültem ide is. Mint emlék, valójában nem a süteményáradat ragadott meg, hanem a személyzet magatartása.
Hisztéria Cremeria, BudapestHisztéria Cremeria, BudapestHisztéria Cremeria, BudapestHisztéria Cremeria, BudapestHisztéria Cremeria, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Érdekes tegnap, 21:30egyedül járt itt
Mikor a gőzmozdonyt, ami azért az emberiség történetének egy korszakalkotó találmánya volt, leváltották a korszerűbb vasúti gépek, megmaradt a sok fekete óriás. és egyszer csak nem gőzölgött tovább. Mi legyen velük? Sok került un.
Népkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, Hatvan
Még több kép (7 db) >>
Érdekes tegnap, 20:26egyedül járt itt
Hatvany Lajos ugyebár az un. "utolsó mecénás" volt, azaz így tartjuk számon, a Hatvany család kastélya meg, amit Grassalkovich kastélynak nevezünk, a tér túlsó oldalán áll. Ott fordult meg József Attila, Ady Endre és többek között Thomas Mann is. Ez a múzeum meg felvette Hatvany Lajos nevét, a térségben nagy név az övék, gondoljunk pl.
Hatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, Hatvan
Még több kép (17 db) >>
Átlagos tegnap, 19:59egyedül járt itt
Hát, hogyan is mentegetőzzek. . . szóval itt találtam, tényleg, a hatvani látványosságok között, így aztán megnéztem. A Kossuth téren van, nyilván van még egy tucat a környéken. Semmi különös, de hozzáteszek valami újat, találtam egy pici játszóteret a kastély parkjában is, azt is hozzácsaptam egy kép erejéig. Azt is meg lehet nézni, ha valaki éppen ezt keresné.
Játszótér, HatvanJátszótér, HatvanJátszótér, Hatvan
tegnap, 16:46a párjával járt itt
Tisztaság a szállodában. A személyzet kedves . Reggeli ,vacsora nagyon jó,ízletes,változatos. Kár,hogy az erkélyek nincsenek elválasztva egymástól . A folyosók a tapéta színe miatt eléggé sötétek egy világosabb szín csak dobna rajta - ez az én szubjektív véleményem-. Összességében egy jó szálloda. Ajánlanám mindenkinek. .
Szörnyű tegnap, 16:34a párjával járt itt
Az ételek ,már mint amit mi fogyasztottunk,átlagon aluli ! A rántotthús kb.3mm-re klopfolva,eléggé mócsingos. A petrezelymes krumpli hideg. Gulyásleves zsíros,kissé híg. A marhapöri faggyús,hideg. A kiszolgálás átlagos,tisztaság megfelelő .Az ár- érték arány az étel minősége miatt elég rossz .
Átlagos tegnap, 10:54a párjával járt itt
Az étkezes rendben volt, széles választék. Ellenben gázszag volt az ètteremben. A szoba nagyon gyenge . Kényelmetlen àgy, leesett fogantyú a szekrényről, régi elavult silány bútorok. Majdnem nézhetetlen, kis képernyős tv. Szúnyogháló nélküli ablak .Tusoló tartó letörve. Ez ìgy egy csillagot sem èrdemel!