Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

1961
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3235 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65930 feltöltött kép
Átlagos ma, 1:42egyedül járt itt
Napokban történt, zaklatott hangulatban volt az ég, mindenféle vizek estek belőle, én meg csak úgy mentem az Üllői úton, hogy jó, ebédeltem és most beülök valahová megszáradni meg inni valamit. Hohóó, hát itt van a Kinizsi utcában a Kaltenberg söröző, jobb hely se kell, gyerünk! Elmondom, hogy apokaliptikus kép fogadott, a Kaltenberg be van zárva.
tegnap, 23:45egyedül járt itt
Szóval, valahonnan, máshonnan elirányítottak ide, rendeltem egy szülinapi tortát valahol és kifejeztem szándékomat, hogy kéne még mellé pár cukormentes szelet is egyes rokonok miatt, nos, azonnal ezt mondták nekem, egy jónevű cukrászdában, hogy menjek a Tortuszba, ott kapok jót. Ha szakmán belül jó a hírneve, akkor jó.
Gyenge tegnap, 20:42egyedül járt itt
Gyanútlanul mentem ma be a Madame Pho-ba, simán egy jó ebéd reményében. Magyarul kifogástalanul beszélő ázsiai srácok vannak itt, megszólított az egyik, igen, enni szeretnék, rendben, itt az étlap, üljek le oda. Ez nem tetszett annyira, a WC előtti szék volt, amúgy talán akadt volna máshol is hely, több is.
Kiváló tegnap, 19:12barátokkal járt itt
Modern, viszonylag új, nagyon jól karbantartott, központi elhelyezkedésű hotel. A szobák tágasak és kényelmesek, a Spa részleg és a medencehasználat nagy előnyt jelent. A félpanziós étterem változatos és ízletes ételeket kínál, a személyzet kedves és professzionális.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4123 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115689 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 12:43kollégákkal járt itt
Konferencián jártunk Veszprémben a kollégáimmal. Nagy örömmel fedeztük fel a Derce Pékbisztrót a vár alatt, jó pár finomságot megkóstoltunk. Másnap az ebédidőben a belvárosban tettünk egy kis sétát, amikor észrevettem, hogy itt is van egy Derce Pékség, pontosabban ennek tejivó a neve.
Kiváló tegnap, 12:32kollégákkal járt itt
A Derce Pékségnek két egysége is van Veszprémben, mindkettőt felkerestük, mert annyira pozitív tapasztalatokat szereztünk. 2021-ben nyitottak meg, a tulajdonos hölgy korábban hobbiszinten sütött kenyereket, de aztán annyira belejött, hogy átképezte magát, és saját pékműhelyt nyitott.
Kiváló tegnap, 9:57a párjával járt itt
Kétszer voltunk vendégek Önöknél,mind a két alkalommal a legjobb benyomásokkal távoztunk. Így harmadszorra is az Ambient Hotel mellett döntöttünk. Egészségügyi okokból kifolyólag az időpontot el kellett halasztani de foglalót befizettünk ,így csak időpont kérdése a látogatásunk. Ezúttal is köszönjük a megértésüket,rugalmasságukat.
Kiváló tegnap, 8:36 járt itt
Az AnDa Cukrászda neve már ismerős volt számomra, hiszen a másik, Vácon lévő cukrászdájukban már jártam korábban és tetszett is. Itt Kistarcsán egy kisebb egységük van, de hasonlóan színvonalas. Minőségi, prémium kategóriás desszerteket kínálnak, legyen az sütemény vagy fagylalt.
Anda Cukrászda & Kávézó, KistarcsaAnda Cukrászda & Kávézó, KistarcsaAnda Cukrászda & Kávézó, KistarcsaAnda Cukrászda & Kávézó, KistarcsaAnda Cukrászda & Kávézó, KistarcsaAnda Cukrászda & Kávézó, KistarcsaAnda Cukrászda & Kávézó, KistarcsaAnda Cukrászda & Kávézó, KistarcsaAnda Cukrászda & Kávézó, Kistarcsa
Még több kép (6 db) >>
Kiváló tegnap, 8:34a párjával járt itt
A személyzet kedves és udvarias volt, kis szervezetlenség mutatkozott a programoknál. Az étterem tiszta volt, a választék bőséges és finom. A welness kiváló volt, mind a felnőttek, mind a gyermekek jól érezték magukat. A szobánkban a tisztaság és a szoba felszereltsége kiváló volt.
Kiváló tegnap, 8:24a párjával járt itt
Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk. A bejelentkezés gyorsan, gördülékenyen történt. Minden információt megkaptunk ami fontos volt számunkra. Makulátlan , tiszta , jól felszerelt, tágas szobát kaptunk, ahogy a leírásban volt. A szálloda dolgozói nagyon kedvesek voltak. Kellemes, minden igényt kielégítő wellness részleg .