Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 220 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6463 feltöltött kép
Érdekes ma, 12:54egyedül járt itt
Aki ott volt, nem feledi a felszabadult hangulatot, örömöt, amely átjárta az embereket, amikor 1989. október 23-án déli 12 órakor az ideiglenes köztársasági elnök, Szűrös Mátyás ünnepélyes keretek között, az Országház erkélyéről kikiáltotta a Magyar Köztársaságot.
1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd1956-os emlékmű, Cegléd
Még több kép (12 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1081 városban járt márFelfedező - 3421 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70418 feltöltött kép
Kihagyhatatlan ma, 10:33egyedül járt itt
Apor Vilmos tényleg megérdemli, hogy az emlékét ápoljuk, őrizzük. Ha bárki nem tudná, ő volt az, aki Győr ostrománál, 1945-ben vértanú-halált halt, mikor a hozzá forduló menekülteket akarta megvédeni.
Apor Vilmos emlékműve, BudapestApor Vilmos emlékműve, BudapestApor Vilmos emlékműve, BudapestApor Vilmos emlékműve, BudapestApor Vilmos emlékműve, BudapestApor Vilmos emlékműve, BudapestApor Vilmos emlékműve, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 3024 helyen első értékelőNépszerű író - 1397 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36814 feltöltött kép
Kiváló ma, 10:10egyedül járt itt
Öt év után ismét beültem a Caviar and Bullba, miután az év elején vezetőváltás történt a konyha élén, a séf, Tivadar György távozott, helyét az addigi sous chef, Borbély Dávid vette át. A csúcséttermekben szokásos kiváló kovászos kenyér vaj kombót egy ropogós tésztakosárkában tálalt könnyed kapros túrókrém előzte meg, amit marinált fehérhagymával koronáztak.
Caviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, BudapestCaviar & Bull, Budapest
Még több kép (37 db) >>
Szörnyű ma, 10:00a párjával járt itt
2026. 04. 28. -án lefoglaltam egy szobát 09. 17-09. 19 közötti időszakra. A panzió 09. 01. -én felhívott és kérte, hogy mondjam le. Természetesen nem tettem meg. Így a panziós mondta le. Rá pár perc múlva ismét kint volt a szoba az oldalon drágábban. Lementettem a képernyőképet. Szigetváron abban az időszakban más szállás már nem volt elérhető.
119717
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4257 helyen első értékelőNépszerű író - 2499 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119717 feltöltött kép
Átlagos ma, 9:00gyerekekkel járt itt
Helyszín a fóti Auchan áruház étkezőszigete, ahol egy kupacban található többféle gyorsétterem, ezek egyike a Mega Bisztró. Míg a szomszédságban van kínai, görög, olasz és egy halas ételeket kínáló gyorsétterem is, a Mega leginkább magyaros ételeket kínál.
Kiváló ma, 8:37kollégákkal járt itt
Az Árpád híd budai hídfőjénél lévő Flórián Udvar irodaház egy olyan bisztrót rejteget, amelyet érdemes felkeresni. A kerítés és a portaszolgálat ne riasszon el senkit, bátran menjetek be az udvarra, jobb kéz felől találjátok meg a Babutzit. Amely ezen a néven már a második kávézó-bisztró, az első a Városmajorban hasonlóan tetszetős és minőségi vendéglátó egység.
Átlagos tegnap, 23:36barátokkal járt itt
Nagyon szeretünk a Római-parton sétálni, minden évben teszünk 1-1 nagyobb sétát, általában elindulva északról dél felé. A Hekkmestertől legutóbb sem voltunk annyira elájulva, viszont a nyári főszezon beindulása előtt még több rómais vendéglátó hely még nem nyitott ki. Legalábbis hétköznap nem.
tegnap, 22:18barátokkal járt itt
Újabb specialty kávézó a II. kerületi Lövőház utcában, a Mammut Bevásárlóközpont és a Millenáris közelében, amely 2026 tavaszán nyitott meg. Azért írom, hogy újabb, mert még az utcán belül is van már másik, régebb óra működő specialty kávézó. Ez most a trend, amely már pár éve tart Budapesten, de még mindig fut, úgy tűnik.
tegnap, 22:03egyedül járt itt
Modern, nagy alapterületű, tágas, többfunkciós vendéglátó hely a XVI. kerületben, azon belül is Cinkotán, egyértelműen erre utal a bisztró elnevezése - CZIN - is. A bisztrót hiánypótló célzattal 2025. januárban nyitotta meg Enyedi András lokálpatrióta. Az új építésű, több szintes irodaépület alsó szintjén öko-bió hús mintabolt működik.
tegnap, 21:41barátokkal járt itt
Megkérdeztem az AI-t, hány Lipóti Pékség van jelenleg. Nagyon meglepődtem a válaszon, miszerint országszerte több mint 350 mintabolttal és franchise üzlettel rendelkeznek, ennyire azért nem tippeltem volna. Ebből Budapesten található kb. 80 üzletük. Szóval tényleg behálózzák az egész országot, nagyon sok helyen megtalálhatjuk őket.