Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 170 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4354 feltöltött kép
ma, 13:04a párjával járt itt
Szeretjük a Padthai Wokbar étteremlánc üzleteit, a helyek stílusát, ételeit, ízvilágát. Az ételek természetesen mindenütt standardizáltan egyformák, a kiszolgálás rendje is azonos, a különbséget leginkább a helyiségek adottságai jelentik. Ezen a helyen most voltunk először, és azt kell mondjam, eddig ez tetszik a leginkább.
Padthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, BudapestPadthai Wokbar - Mammut, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4151 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 116001 feltöltött kép
Átlagos ma, 11:36egyedül járt itt
Ezt itt az a bizonyos kínai gyorsétterem, ami Budapesten minden kerületben több helyen, de már országszerte a legtöbb városban is megtalálható. Budaörsön a főút mellett található, és meglepően nagy alapterületű. Az asztalok elegendő számban, szellősen vannak elhelyezve, de még így is sok az üres tér.
Kincs Sziget Kínai Gyorsétterem, BudaörsKincs Sziget Kínai Gyorsétterem, BudaörsKincs Sziget Kínai Gyorsétterem, BudaörsKincs Sziget Kínai Gyorsétterem, BudaörsKincs Sziget Kínai Gyorsétterem, BudaörsKincs Sziget Kínai Gyorsétterem, BudaörsKincs Sziget Kínai Gyorsétterem, BudaörsKincs Sziget Kínai Gyorsétterem, BudaörsKincs Sziget Kínai Gyorsétterem, BudaörsKincs Sziget Kínai Gyorsétterem, Budaörs
Még több kép (7 db) >>
1977
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1034 városban járt márFelfedező - 3245 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 66491 feltöltött kép
Kihagyhatatlan ma, 11:16egyedül járt itt
Ha ezt ötösre értékelem, akkor azt az ügyszeretetet, hasznos hobbit, időt, fáradtságot, életművet értékelem, meg azt a kedves, közvetlen, vendégszerető hozzáállást, amit itt tapasztaltam. A polgármesteri hivatalban hiszteroizáltam éppen az Erdódy-Choron kastély miatt, hogy oda nem tudok bemenni, zárva van, de még a legilletékesebb elvtárs sem tudott segíteni az ügyben, nem az ő hatáskörük, más cég az.
Elekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, JánosházaElekes Pajtamúzeum, Jánosháza
Még több kép (23 db) >>
ma, 8:48kollégákkal járt itt
2024-ben megnyitott smashed burgerező a XI. kerületben, azon belül a Budafoki úton egy sarokpincében. Korábban is volt itt már más street food étkezőhely is, úgy tűnik, itt is van változás pár évente. A hely karakteres színvilágú, fekete-lila, nagy méretű neon feliratokkal. Amerikai bisztró hangulat, ez volt a cél, ezt jelzi a névválasztás is.
L.A Burger, BudapestL.A Burger, BudapestL.A Burger, BudapestL.A Burger, BudapestL.A Burger, BudapestL.A Burger, BudapestL.A Burger, BudapestL.A Burger, BudapestL.A Burger, BudapestL.A Burger, BudapestL.A Burger, BudapestL.A Burger, BudapestL.A Burger, Budapest
Még több kép (10 db) >>
tegnap, 23:10egyedül járt itt
Eszembe jutott, hogy a Rizmajerben nem csak inni lehet, hanem enni is, ezért aztán ma ezt céloztam meg ebéd címén. Mindig kint lóg egy tábla, hogy egész hétre szóló ebédmenü kapható. Na, ma pont erre voltam kíváncsi, szegény közember vagyok, nem ehetek mindig a nemesek asztalainál.
Rizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér, BudapestRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér, BudapestRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér, BudapestRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér, BudapestRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kihagyhatatlan tegnap, 22:30egyedül járt itt
Zsennyén végigmentem meg vissza, egy ilyen 120 lelkes település bevonzza a kalandozót. Úgy magamba szívtam, hogy itt mi lehet, aztán gondoltam, hogy jöhet a kastély. . . de azért óvatos voltam, kinek hiányzik, hogy a fenekébe lőjenek egy marék sörétet, vagy statisztikailag megszaggasson egy őrző-védő pitbull?
Sennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, ZsennyeSennyey-Bezerédj-Békássy kastély, Zsennye
Még több kép (18 db) >>
Kiváló tegnap, 19:18a párjával járt itt
Többször jártunk itt férjemmel. Mind a kiszolgálás, mind az étterem színvonala, az étel minden nagyon jó!
A kaja isteni,
Töltött bordát dupla tartárral, párolt rizzsel ettem!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Köszönök/köszönünk mindent Viktornak, és csapatának!
Marcsi és Gábor
Kerék Csárda, Dunaföldvár
Kihagyhatatlan tegnap, 18:15egyedül járt itt
Mielőtt bármit is mondanánk, szögezzük le, hogy Mónika egy aranyos bűbáj, előzetesen lebeszéltük, hogy majd idekívánkozom, úgy tűnt, nagyon rugalmas, bármikor jó lehet neki, és lényeg az, hogy a kastélynál találkoztunk adott időben.
Pungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, CsempeszkopácsPungor Zoltán Múzeum, Csempeszkopács
Még több kép (42 db) >>
tegnap, 17:49egyedül járt itt
Végre-valahára elmúlt ez a nyomasztó hideg, hó, eső, sár, sötét, borús ég, az ember kiszabadul börtönéből, és világot lát, amíg még él. Rájöttem, hogy ezt a környéket régen jártam be alaposabban. hát itt kerestem szállást.
Peki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, KámPeki Vendégház, Kám
Még több kép (29 db) >>
Átlagos tegnap, 17:17egyedül járt itt
Evés utáni kortyomat kerestem, erre jártam, jé, itt a Gomba a Móriczon, de régen voltam itt. Hát lássuk. . . az időjárás még határeset a sörözés meg a forraltborozás között, itt meg forralt bor kapható. Mégpedig sokféle, ha igaz. Végigböngészve a táblát, arra jutottam, hogy itt valami extrát fogok inni, és vidáman szigligetit kértem.
Alapozó Bar, BudapestAlapozó Bar, BudapestAlapozó Bar, BudapestAlapozó Bar, Budapest
Még több kép (1 db) >>