Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt már4 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 407 feltöltött kép
ma, 19:01a párjával járt itt
5 napot töltöttünk a szállodában A szoba tágas, tiszta volt. A reggeli és a vacsora sokféle és ízletes. A fürdőben több medence van, gyógyvizes bent 2, kint 1. A superior szobák erkélyesek, itt van kávé, tea és vízbekészítés. Nem szállóvendégek és iskolai csoportok is használják az uszodát, de nincs így sem tumultus. Nekünk bejött a szálloda.
Kiváló ma, 17:09a párjával járt itt
Nagyvonalú, emberi és szívbéli fogadtatás, rugalmasság.... amiért kevesebb vegetariánus étel volt aznap, a tulajdonos ajándék görög salátát kínált fel, ami ráadásul nagyon finom volt! Az étterem gyönyörű természeti közegben van - érződik a szívből élt emberség.
Átlagos ma, 15:56a párjával járt itt
Létezik, hogy ma reggel 8 óra előtt valamivel a Szilléri sugárúti pékségben TEGNAPI kenyeret kaptam?? (2026. 05. 31. vasárnap) Mondhatni száraz és kemény volt a kenyér héja... :-(

"Az értékelésed szövege túl rövid" szóval bla-bla-bla bla-bla-bla bla-bla-bla bla-bla-bla bla-bla-bla bla-bla-bla
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4188 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117511 feltöltött kép
Átlagos ma, 15:03kollégákkal járt itt
Az Alléé Bevásárlóközpont folyosóján, az egyik bejárat közelében szigetszerűen kialakított vendéglátó egység több alkalommal nevet és üzemeltetőt cserélt már az elmúlt évek során. Legutóbb úgy tapasztaltam, hogy a Liopóti Pékség hálózata vette birtokba. Megmaradt a lehetőség a helyben kávézásra, étkezésre.
ma, 14:48gyerekekkel járt itt
Meglepően népszerű magyaros étterem Budaörs főutcáján, ahol elsősorban elviteles főzésre álltak be, legalábbis ez volt a szombati tapasztalatom, amikor ott jártam. A beltér nagyon zsúfolt, az ételek egy része közszemlére téve, kitálalva látható, míg másokat frissen sütnek, készítenek a rendelést követően.
Átlagos ma, 14:38egyedül járt itt
Retró hangulatú söröző-kiskocsma a főutcán egy hagyományos családi házból átalakítva, elég központi helyen, amely elsősorban a helyi középkorú és idősebb férfiak hagyományos talákozóhelye. A beltér igen egyszerű, az italkínálat kommersz, cserébe kedvező az árfekvés. A bejérat előtt árnyékos teraszt alakítottak ki.
Kiváló ma, 14:33egyedül járt itt
Prémium minőséget képviselő, színvonalas kézműves pékség Budaörsön, meglepő módon nem a város főutcáján, hanem kissé kieső helyen, családi házas, zöldövezeti környezetben. Remek kovászos kenyereket, édes és sós péksüteményeket kínálnak. A péksütemények közül kiemelhető az extra kakaós csiga (1590 Ft), a nagyon csokis brownie, a pisztáciás tekercs.
ma, 13:34egyedül járt itt
Az évek óta Budapesten belül több helyszínen működő olasz stílusú fagylaltozó és cukrászda legújabb egysége Újlipótvárosban, a Tátra utcában nyitott meg. A dekoráció - zöld/fehér színvilág - és a termékkínálat megegyezik a többi egységgel, modern, fiatalos a beltér.
ma, 13:10csoporttal járt itt
Több mint 10 éve töretlen népszerűség mellett működő újhullámos kávézó a Móricz Zsigmond térnél. A Budapest100 vasárnapi programjának ezt a kávézót választottuk kiinduló helyszínként. A kávét, miegyebet a pultnál kell megrendelni és előre fizetni. A bejárat előtti járdarészre települve kis teraszuk működik.
Kiváló ma, 13:01a párjával járt itt
Remek árak, világbajnok jegeskávé. Sosem hagyjuk ki, ha erre járunk biciklivel. Csak ajánlani tudom.