Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2996 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36418 feltöltött kép
ma, 21:39gyerekekkel járt itt

A Székely pékség a szolnoki vásárcsarnokon belül működik. Egy kovászosnak mondott kenyeret kértem, ami egyáltalán nem hordozta a kovászos kenyerek sajátosságait, de alapvetően finom volt. Bele puha, héja ropogós, arra mindenképp jó volt, hogy pacalpörköltbe mártogassuk. Négy pontot megadok nekik.
Átlagos ma, 21:18egyedül járt itt

A New York caféban ettem egy sajtfalatka-sörkorcsolyát valami kapros mártással, előbbi mirelitáru volt, utóbbi átlagos késztermék. 1650 forintba került a kis adag. Ittam mellé egy alkoholmentes Heinekent, arra 800 forintot kértek, ez jó ár/érték aránynak mondható. Ha éhesebb lettem volna, fish and chipset kérek, az többet elárul a konyha teljesítényéről. 3 pont.
ma, 21:06egyedül járt itt
Tartok tőle, hogy a Gourmand cukrászda névadói Gourmet akartak írni, bár ez nem biztos. Előbbi falánkot jelent, utóbbi ínyencet. Így vagy úgy tény, hogy a sütik nem néztek ki túl jól, ezért vettem egy pogácsaválogatást, 1200 forint körüli összegért. Az megérdemelte a négy pontot, úgyhogy ennyit kap a hely.
ma, 20:58gyerekekkel járt itt

Ma is benéztünk a szolnoki Lipóti pékségnek a városközpontban levő üzletébe. Vettem egy mákos almás rétest, 800 ft volt, társam vett három vagy négy csokis croissant-t, ami korrekt volt. A rétes nem tűnt egetverőnek, de négy pontot megérdemel. A kiszolgáláson lenne mit javítani, főleg a türelmesség tekintetében.
Kihagyhatatlan ma, 20:21családjával járt itt
Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. A pályákat élvezték a gyerekeink. Az ételek finomak voltak, amit az étteremben fogyasztottunk. Biztosan visszamegyünk még.
Kiváló ma, 19:21egyedül járt itt
A személyzet minden tagja kedves, udvarias, szolgálatkész, a reggeli - amely az árban benne van - bőséges és frissen készített. Az itt lakóknak olyan érzése lehet, a hotel falain belül, mintha visszarepült volna a 19. század végére, s mindezek mellett élvezhetik a modern kor vívmányait.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1081 városban járt márFelfedező - 3412 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70148 feltöltött kép
Kihagyhatatlan ma, 18:08egyedül járt itt
Rendkívül termékeny a Mester mostanában, a közelmúltban három szobrot is gerillázott a városban egyetlen nap leforgása alatt, még meg sem nyugodtak a kedélyek, a rajongók azóta idvezült arccal és tébolyultan rohangásznak ide meg oda, máris újabb hír korbácsolta még feljebb a kedélyeket, hogy dr. Bubó is megjelent közterületen.
Kolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Átlagos ma, 17:30a párjával járt itt
Elszármazott pápai lévén ha a városban jártunk, mindig a Gólyafészek volt a végső célpont, nagy választék, hagyományos de igényes konyha, hangulatos kisvendéglői miliő jellemezte a helyet.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 34 városban járt már4 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 408 feltöltött kép
Kiváló ma, 12:44egyedül járt itt
Nemrégiben a Hotel Kelepben szálltam meg egy éjszakára, ott javasolták, hogy ebédeljek meg a nagyon közeli Horgony Étteremben. Az étlapról harcsahalászlét rendeltem. A halászlé nagyon finom volt, hal is volt benne bőven. A nagy meleg miatt csupán ezt választottam. Nem kellett sokat várnom az ételre.
Átlagos tegnap, 23:58egyedül járt itt
2x voltam az étteremben egymás követő napokon. Mind a kettő alkalommal az aznapi menüből fogyasztottam. Sajnos a második napi levesben fémes csomagoló találtam, ami nem keltett túl jó benyomást.
Kívánság Étkezde, Budapest