Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 274 városban járt márFelfedező - 4095 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115405 feltöltött kép
ma, 20:40kollégákkal járt itt
A Digó Pizzériát a Kazinczy utcában ismertük meg. Autentikus kerek nápolyi pizzákat sütnek, eredeti olasz alapanyagokat használva, aki követi őket, emlékezhet rá, hogy nemzetközi versenyen is jól szerepeltek, több díjat nyertek a pizzájukkal.
Lizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, BudapestLizsé Városliget, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 169 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4301 feltöltött kép
Átlagos ma, 20:03a párjával járt itt
Tüneményes kis tornyocskás mesevilla a hegyvidéki utak kereszteződésében. Hajdan egy lábsót áruló, vélhetően abból meggazdagodó pesti patikus építtette a családjának. 1936 óta azonban sok minden történt az országban és errefelé is. Kihagyva a történetből több évtizedet, most egy családias vendéglátóhelyre érkezik itt a vándor.
Kiváló ma, 12:28a párjával járt itt
Kellemes,hangulatos,családias környezet. Közvetlen és barátságos személyzet. Nagyon finom,bőséges ételek. Egy olyan hely,ahová szívesen jár vissza az ember.

Kiváló ma, 9:00gyerekekkel járt itt
20 évvel ezelőtt nyitott meg ez az egyszerű, autentikus indiai kifőzde a XIII. kerület angyalföldi részében. Régebben rendszeresen jártunk hozzájuk helyben enni és elviteles rendelésért is, ám az utóbbi időben valahogy kiesett. És valljuk be, a konkurencia is sokkal nagyobb lett, elég sok indiai étterem működik Budapesten, az egyszerűbb büfé/bisztró kategóriában is.
Hathi Étterem, BudapestHathi Étterem, BudapestHathi Étterem, BudapestHathi Étterem, BudapestHathi Étterem, BudapestHathi Étterem, BudapestHathi Étterem, BudapestHathi Étterem, BudapestHathi Étterem, BudapestHathi Étterem, BudapestHathi Étterem, BudapestHathi Étterem, BudapestHathi Étterem, BudapestHathi Étterem, Budapest
Még több kép (11 db) >>
1939
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3227 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65626 feltöltött kép
ma, 1:46egyedül járt itt
Agapanthus kolléga ráirányította a figyelmet, egy ebédet meg nekem is megér, hogy betérjek ide. Jó ötlet volt. Mondjuk, olyan 80%-ban üres volt a vendégtér, amikor idejöttem. Hát olyan bajor tágasság ez, csak úgy beleképzeltem, hogy kétszáz pirospozsgás ember egyszerre énekel, meg korsót lenget a kezében. Na, ez most itt nem volt.
Paulaner Sörház - MOM Park, BudapestPaulaner Sörház - MOM Park, BudapestPaulaner Sörház - MOM Park, BudapestPaulaner Sörház - MOM Park, BudapestPaulaner Sörház - MOM Park, BudapestPaulaner Sörház - MOM Park, BudapestPaulaner Sörház - MOM Park, BudapestPaulaner Sörház - MOM Park, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Ezüst fokozatú értékelő1 évnyi aktív tagság
Átlagos tegnap, 18:39családjával járt itt
Már több éve szerettem volna kipróbálni, így kapóra jött, hogy anyukám ide szeretett volna eljutni, születésnapja kapcsán. Fél kettő körül léptünk be a szépen berendezett étterembe. Fiatal lány ültetett minket piulthoz közeli asztalhoz. . Egyenlőre, csak én kértem üdítót.
Érdekes tegnap, 15:27a párjával járt itt
A nagy hirtelen pár órára visszatért télben, a szép fehérré lett utcákon sétálva egyszer csak egy különös szobrot láttunk meg kőoszlopán állva. Hasonlított a Szentháromság-oszlopok figurájához, de nem volt szokványos. Körbejártuk, lefotóztam, majd itthon elkezdtem keresgélni a neten, mit is láttunk. Kiindulásként a kozterkep.
Szentháromság-szobor, BudapestSzentháromság-szobor, BudapestSzentháromság-szobor, BudapestSzentháromság-szobor, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló tegnap, 11:50a párjával járt itt
Tegnap jöttünk haza. Három éj, négy napot voltunk, nem először! Minden szempontból tökéletes! Visszatérünk hamarosan!
Art Hotel, Zalakaros
Kiváló tegnap, 8:03a párjával járt itt
A wellness részlegre kisebb felújítás ill. javítások ráférnének ( hiányos, töredezett csempék pl.) Csak egy WC volt ott, többször volt előtte várakozás amellett, hogy kevesen voltak a fürdőben.
Összességében nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet nagyon kedves, az ellátás ( ételek) bőséges és ízletes volt.
1939
Átlagos 2026. február 4. 21:24egyedül járt itt
Tegnap az az ötletem jött elő, nem tudom honnan, hogy a vietnami kávém előtt ennék egy ebédet, ideje volt éppen, hát pont egymásnak veti a hátát a két cég, csak egy fal választja el őket. Így aztán legyen Hari kebab. Olyan havas latyakot eresztő kis banda voltunk az előtérben, ácsorogtunk, várakoztunk, többen inkább elvitelre kértek valamit.
Hari Kebab - Móricz, BudapestHari Kebab - Móricz, BudapestHari Kebab - Móricz, BudapestHari Kebab - Móricz, BudapestHari Kebab - Móricz, BudapestHari Kebab - Móricz, BudapestHari Kebab - Móricz, BudapestHari Kebab - Móricz, Budapest
Még több kép (5 db) >>