Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 61 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 39 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 112 feltöltött kép
Kiváló ma, 17:20csoporttal járt itt
Csoporttal, előre rendelt menüt ettünk. Húsleves, rántott szelet-krumpli, savanyúság volt a menü. Előre szépen meg volt terítve, kényelmesen elfértünk, nem kellett szorongani, egymásba akadni a felállásnál sem (mint sok étteremben bezsúfolják a csoportot egy pici helyre) Minden nagyon finom volt, igaz a leves kicsit langyos, de a főétel meleg, finom (étteremben még ilyen jó krumplit nem ettem), a savanyúság is finom volt.
Kiváló ma, 17:01csoporttal járt itt
Egy éjszakát töltöttünk a szállodában, csoporttal. Nagyon jó helyen van a szálloda, közel a kastély, a főtér, a HÉV, stb. Mindenütt (közös helységek, folyosók, szoba, fürdőszoba) tisztaság van, más szállodákhoz hasonlítva feltűnő a rend és tisztaság. A szoba és fürdőszoba mérete is megfelelő, a fürdőszobában van rakodási felület (ami nagyon ritka eset) az ágyak kényelmesek.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 408 városban járt márFelfedező - 3051 helyen első értékelőNépszerű író - 1397 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 37332 feltöltött kép
Átlagos ma, 13:44egyedül járt itt
A Misi falatozó avagy Piac büfé egy echte kocsma, egy fia embert nem láttam, aki evett volna bármit. Meg is kérdeztem, hogy van-e bármi harapnivaló. Mondta a pultos hölgy, hogy tudnak melegszendvicset készíteni. Gondoltam iszom egy pohár sört, de valahogy nem kívántam még abban a korai órában, ezért elvitelre kértem egy Soproni 1895öst. 870 ft volt üvegestül. Tisztes három pont.
Jó ma, 13:42egyedül járt itt
A Bruckner borozó jó kis borbarlang, saját borokat mérnek ki. Ide szívesen beülnék máskor is. Öröm volt felfedezni a soproni beülős, saját borokat helyben fogyasztásra is, rendkívül kedvező áron kínáló helyeket, a háromból ez volt a leghangulatosabb és legszínvonalasabb.
Jó ma, 13:02barátokkal járt itt
Az étterem szép, nagy terasszal, makulátlanul tiszta mosdóval. A teraszon ültünk le, majd 14 percig a pincér nem érkezett. Bent egy vendég sem ült, kint még egy asztalnál voltak érkezésünkkor. Utána az italokat, ételt gyorsan megkaptuk. Finom volt minden fogás, átlagos mennyiségekkel. A kávék (presszó, latte, capuccino) viszont csak közepesek.
120771
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4294 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 120771 feltöltött kép
Érdekes ma, 10:33gyerekekkel járt itt
Ismét azzal a szinte már megszokott jelenséggel szembesültem, hogy a Deák tér önállóan is szerepel az adatbázisban, mint Sopron egyik látványossága, ugyanakkor a Deák téren belül található egyéb látnivalók külön-külön is feltüntetésre kerültek. Szóval akkor csak egy rövid összefoglalás, ne maradjon ki ez sem.
Érdekes ma, 10:26gyerekekkel járt itt
A közelben lévő 18. honvédezred emlékművéhez hasonlóan ez is egy I. világháborús emlékmű. Ez az "oroszlános" szobor a császári és királyi 76-os számú gyalogos ezrednek állít emléket. Szintén a Deák téri parkban található. Az I. világháborúban a 76-os gyalogezred katonái közül 8625-an estek el hősi halottként.
Érdekes ma, 10:16gyerekekkel járt itt
Sopron hős halottainak I. világháborús emlékműve a Deák téren található, a park középső részén. A szobrot 1933-ban a két világháború között emelték, akkor még senki sem gondolt arra, hogy 6 évvel később újra megtörténik ugyanaz, vagy talán még súlyosabb borzalom. A szobor a 18.
Érdekes ma, 10:03gyerekekkel járt itt
Sopron Fő terének egyik meghatározó épülete a Vármegyeháza, amely a Tűztoronytól bal kézre található. 1829-1834 között épült klasszicista stílusban Hild Vencel tervei alapján. Utánanéztem, csak névazonosság, elvileg nem volt rokona a szintén neves építész Hild Józsefnek. Az építkezést Esterházy Miklós herceg bőkezű adománnyal támogatta.
Kiváló tegnap, 20:56a párjával járt itt
Jó lokáció szép csendes faluban. A recepción a hölgy kedves,részletes tájékoztatót adott a szállodáról. A szoba nagy, minden rendben volt. Az ételek minősége, ízvilága bőven 3 csillag fölötti . A személyzet segítőkész és udvarias. A wellness nem túl nagy ,de korrekt és tiszta.