Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 48 városban járt márNépszerű író - 37 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan tegnap, 22:22a párjával járt itt
Én az előző évben már jártam itt egy csoporttal. Most örömmel bírtam rá a férjem, hogy utunk során egy kis kitérővel nézzük meg ezt a kiállítást. Nem csalódott ő sem. Hihetetlne, hogy milyen kincseket rejt a homok alatti réteg. Megtudhattuk a tatárjárás korabeli életet. Fantasztikus megoldás a térben tájékozódás, a filmvetítés, a tárlók gazdag anyaga.
Kiváló tegnap, 22:14a párjával járt itt
Egy 3 napos wellneszen vettünk részt. Útba esett az ismert cukrászda. Gondoltuk, hogy ebéd helyett elég lesz itt pihenőt tartani egy kis süteményezéssel. A látvány magukért beszélt, nem győztük megcsodálni a mutatós sütiket, Annyira bejött a váaszték, hogy másnap ebédidőben szintén erre jöttünk, most a fagylalt különlegesség csábított el minket. A berendezés látványa is remek.
tegnap, 22:08a párjával járt itt
Ajándékba kaptuk a választható lehetőséget. Azért esett a választásunk erre a helyszínre, mert itt még csak átutazóban jártunk, a fürdőben sem voltunk. Csábító volt a lehetőség, hogy több múzeum is található a városban. A szálloda könnyen megközelíthető, Kicsit macerás az átjárás a gyógyfürdőbe.
Kiváló tegnap, 21:53a párjával járt itt
Rokonoktól hallottam a szolnoki Bisztróról, Áradozva mesélték az élményeiket. Gondoltam, hogy kipróbálom én is. Éppen kapóra jött a férjem születésnapja. Jó előre foglaltam kettőnknek asztalt. Nem csalódtam. A fogadtatás már megalapozta a jó hangulatunkat. A házigazda kedves házaspár mindent megtett, hogy élményekben gazdagon térhessünk haza. Az ételsor, a balajka bemutatása Kátya csodás dalával felejthetetlen.
Átlagos tegnap, 21:28a párjával járt itt
Mi mindenhol jól érezzük magunkat ezért is kettős érzéseim vannak de. . . . . . A bejárati ajtót ( 34 es szoba) kívülről csak becsapni lehetett, a fürdőszobában a radiátor csöpögött úgy hogy a víz elfolyt a wc ig is. A szoba ajtók (nem csak a miénk hanem szinte mind) úgy el voltak vetemedve hogy a folyosón lévő beszélgetést egy az egyben hallani lehetett.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 103 városban járt márFelfedező - 171 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4419 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 18:51a párjával járt itt
Kitartóan végigjártuk az Ybl Emléknap programjának útvonalát a társasággal, számunkra befejezésül megnéztük a kerámiákat a Gorka Múzeumban, és itt elfogyott az erőnk. Mondhatni, a legjobb helyen. A múzeum kertjében ugyanis, Gorka Géza egykori műhelyében, egészen pontosan abban a kis épületben, amelyben a művész a kerámiáit égette, pár éve kávézó nyílt, a Zsengélő.
Kiváló tegnap, 18:20a párjával járt itt
3 kellemes éjszakát töltöttünk itt. A wellness nagyon jó volt, kellemes meleg volt a víz, az úszómedence és a levegő is (sok helyen olvasható más hoteleknél, hogy hideg a víz, hűvös a levegő, ez itt egyáltalán nem volt így). Az ételek finomak voltak. A személyzet kedves. Kellemes sétákat lehet tenni a kilátóhoz és a tóhoz.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 91 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagság
Kiváló tegnap, 17:03barátokkal járt itt
Étteremhét alkalmából mentünk el az étterembe, ami nemrég nyitott újra. Az 1903-as nyitást követően a Covid járvány betett neki, évekre bezárt, egy időre a Jégbüfé költözött az étterembe, de most lassan régi pompájában virít. A magyaros vonalat képviseli, esténként cigányzenével, a zenészek az olasz melódiákat is elhegedülik a külföldi vendégeknek.
tegnap, 16:46egyedül járt itt
Munka után tértem be az étterembe, ahol korábban svédasztalos étterem volt, majd előtte még másfajta étterem. A fekete rizs keltette fel érdeklődésemet, a császárkori Kínában csak a császári család tagjai ehettek ilyet. Csirkés fekete rizst ettem, előételnek pedig tintahalat.
Kiváló tegnap, 16:31kollégákkal járt itt
Kollégáimmal nagyobb társasággal kerestük fel az éttermet, a felső szintet foglaltuk el. A nagyobb létszámunk ellenére gyors és udvarias volt a kiszolgálás, rajtunk kívül más nem nagyon volt az étteremben a januári hóesésben. Tengeri gyümölcsös fekete spagettit ettem, ami rendkívül finomra sikerült, igazi műremek volt.