Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2000
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1045 városban járt márFelfedező - 3275 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 66889 feltöltött kép
ma, 0:24egyedül járt itt
Véget ért a Ramadan, most már ehetünk nappal is nyilvánosan, gondoltam, és elmentem a Bartók Boulevard Vin. Vin-jébe. Nem voltak erről rossz emlékeim, most sem volt rossz ötlet. Újabban nagyon helyes vietnami lányok vannak a stábban, és jó szinten beszélnek magyarul is.
Gyenge tegnap, 23:40a párjával járt itt
Ami jó volt az az ételek mennyisége, minősége.
A tisztaság rendben volt.
A személyzet (minden reszlegen-kivetel az étterem, rideg, nem barátságos recepció, bár, wellness részleg.
A Wlellnes részeg igen csak kifogásolható, délelőtt melegebb volt délután viszont fàztunk, a víz a levegő hőmérsékletét hideg volt, jól meg is fàztunk vacogva mentünk fel a szobánkba. A lobbyban a bárban és a kávézó van is hideg volt.
Kiváló tegnap, 21:11gyerekekkel járt itt
Az ételek ízletesek, gyermekbarát,szuper a wellness is,figyelnek az ételallergiasojea,az animator programok is kiválóak,még biztosan visszatérünk.
Ezüst fokozatú értékelőNépszerű író - 98 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 133 feltöltött kép
tegnap, 16:52a párjával járt itt
Ma a 41. házassági évfordulónk alkalmából ebédre hívott meg a férjem Dunaújvárosban A Vigadó Étterembe. Kedves kiszolgálás, tiszta vendégtér, korrekt árak, finom ételek jellemzőek az étteremre. A férjem a "Prímás Kedvence" fantázia nevű ételt választotta én pedig Bélszín steak-et bacon szalagban lyoni hagymával, barna mártással ettem.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 31 városban járt már4 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 392 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 15:02a párjával járt itt
4 nap, 3 éjszaka a Thermal Hotel Visegrádban. A szálloda nagyon szép helyen van, a főútról könnyen megközelíthető. A szobánk nagy, tiszta és kényelmes volt. A reggeli és vacsora bőséges és választékos volt. A fürdőben több kinti és benti medence található.
Kiváló tegnap, 14:40a párjával járt itt
A lobby-ban a kávé és italautomata jó ötlet. A sarokszobánk iróasztal felett nincs világítás. Csak egy fotel volt, a TV-t a tükőr elé tették fel. A villanykapcsolók elhelyezése, funkciói kicsit zavarosak. Egy 4 csillagos hotelben ez nem járja. Nívós a menüsorok összeállítása (ez már reggeltől megtekinthető!
tegnap, 13:37a párjával járt itt
A szálloda a kor igényeit teljesen kielégíti ! A tájékoztatás kicsit alaposabb is lehetne (Érkezéskor recepció)
Meglepetésként értesültem , hogy a szauna nem része az ajánlatnak erről a fürdőben tájékoztattak, hogy
külön díj ellenében használható . Kicsit zavaró volt , hogy a felújítás alatt álló fürdő rész hiánya nem vont
maga után ár kedvezményt !
Kiváló tegnap, 11:53a párjával járt itt
Nagyon megvoltunk elégedve mindennel, a megérkezésünk pillanatától a recepción dolgozók kedvességével, szoba tisztaságával, kényelmével a szobák felszereltségével is elégedettek voltunk, az étterem kiszolgálásával, ellátásával az ételek minőségével, finomságával, a felszolgálók kedvességével teljes mértékben elégedettek voltunk.
tegnap, 7:48a párjával járt itt
Mióta 2007-ben megnyílt a szálloda szinte rendszeresen évenként járok vissza. Azóta több vezető váltás is történt,de a színvonal maradat. Talán amit hiánylok az étteremben való ébédelési lehetőség hiánya,de ezt jól megoldották a welness részlegben és a bár helységben is. Az árérték arány ebben a a gazdasági helyzetben is elfogadható. Örülök,hogy a száloda kutyabarát.
Átlagos tegnap, 5:22egyedül járt itt
Welness szállodára gondoltunk,de sajnos csak egy gyógymedencét kaptunk. Az elhejezés, a szoba rendbe volt . Az étkezés az nem a welness szállodai választékkal volt egyenértékü,viszont az ételek finomak. Látszott még ,hogy a szezon még nem köszöntött be Harkányba. A harkányi stran,és gyógyfürdőt még előzőleg néztük, de drágának találtuk,ezért 4 fővel be se mentünk.