Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

1993
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1043 városban járt márFelfedező - 3266 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 66827 feltöltött kép
Érdekes ma, 21:01egyedül járt itt
Gondolkodtam erősen, hogy honnan a fenéből ismerem? De ha megvertek volna se jöttem volna rá. Csak később derült ki. Hiszen én Szombathelyen gyerekeskedtem, 200 méterre volt tőlünk a rendőrkapitányság, rengeteget jártam el ott, és négy szobor díszítette az épületet. Ez a kardos dalia volt az egyik.
Rajki István szoborpark, RumRajki István szoborpark, RumRajki István szoborpark, RumRajki István szoborpark, RumRajki István szoborpark, RumRajki István szoborpark, RumRajki István szoborpark, RumRajki István szoborpark, Rum
Még több kép (5 db) >>
Kihagyhatatlan ma, 12:21egyedül járt itt
Volt szerencsém bejárni az Ó-Ebergényi kastélyt is, ami azért nem kifejezetten egyszerű dolog, mert nem nagyon szeretik a csámborgó látogatókat. És ezt bizonyos szempontból meg is értem, bár csámborgó látogató vagyok. De nekem őrző-védőm volt az ásványmúzeum segítőkész ura személyében, aki volt olyan szíves és a csodás kincsei megtekintése után elvitt személyesem az Új-Ebergényibe meg az Ó-Ebergényibe is.
Ó-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, VasszécsenyÓ-Ebergényi kastély, Vasszécseny
Még több kép (25 db) >>
Kihagyhatatlan ma, 0:43egyedül járt itt
Az igazán nagy emberek sokszor kiemelkedően kedvesek, barátságosak is. Pár napot Kámban töltöttem egy vendégházban és háziasszonyom, Ildikó megértő buzgalommal segített céljaim felé, ami a környék és a megye nevezetességeinek megismerésére irányult.
Vasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, VasvárVasvári Múzeum, Vasvár
Még több kép (59 db) >>
Kiváló tegnap, 23:53gyerekekkel járt itt
Mentem ma a Pingrumba felé, és olyan déjá vum volt, aztán rájöttem hogy azért, mert ahányszor csak itt voltam ebben az étteremben, mindig esett az eső. Mi az összefüggés, nem tudom. A helyet a legkisebb fiam választotta, elhatároztuk, hogy elmegyünk vacsorázni, feldobtam neki három ötletet, és ez jött be neki a legjobban.
Pingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Átlagos tegnap, 23:28egyedül járt itt
Már Brád Szjatoszláv is megemlíti a pomerániaiakhoz írt hetedik levelében, hogy unalmas vagy érdektelen értékelést írni ugyanolyan főbűn, mint hátrafordulni az égő Szodoma és Gomora felé, csak ennek sokkal nagyobb a büntetéstétele. Így aztán rettegve vakaróztam, hogy mit is írhatnék én erről a semmiről, hogy az Allee-ban már megint a Wok n Gonál ettem, pedig az Úr angyalai a tanúim rá, hogy így volt.
Wok n' Go Allee, BudapestWok n' Go Allee, BudapestWok n' Go Allee, Budapest
tegnap, 11:16gyerekekkel járt itt
Magyarországon még nem találkoztunk olyan szállodával, ahol a kutyát beengedték volna az étterembe. Itt nem kellett egyedül hagynunk, lejöhetett velünk étkezni. Ez nagyon jó pont a szemünkben. Kaptunk a szobába kutyaellátmányt is, zacskó, száraztáp, prospektus. Az 5 éves gyermek nagyon elégedett volt a játszótérrel, még az elutazáskor is ott kellett töltenünk 1/2 órát.
Szörnyű tegnap, 11:14családjával járt itt
Kirándulás után nagy reményekkel ültünk be a Kis Rigó Vendéglő-be a sok jó értékelés miatt (4,6 közel 3000 véleményből), de hatalmas csalódás lett. Rendeltem egy 6500 Ft-os baconbe tekert sertésszüzet édesburgonyával. Az egyetlen pozitívum az édesburgonya volt, az tényleg jó volt.
Kis Rigó Vendéglő, Pilisszentlászló
Átlagos tegnap, 9:27a párjával járt itt
Sajnos a szoba és a fürdőszoba az átlagosnál is kisebb és szűkebb. A szobában csak egy éjjeli szekrénynek van hely, és a zuhanyfülke is kényelmetlenül szűk.
A lokáció rendben, tetszett a termálfürdő közelsége. Sajnos a panzió saját wellness részét nem tudtuk élvezni, az zárva volt.
Az ételek finomak voltak, dicséret illeti a konyhai dolgozókat!
Kiváló 2026. március 11. 18:23egyedül járt itt
Mind a wellness részleg, mind a klubszoba szolgáltatásaival nagyon elégedettek voltunk mindketten. Nekem nem az étkezés a legfontosabb egy szálláshelyen, de itt kimondottan finom, változatos volt minden étkezés, és érezhető volt, hogy minőségi alapanyagokkal dolgoznak.
Összességében meg voltunk elégedve a szállodával. Köszönjük. :)
2026. március 11. 14:57a párjával járt itt
A fogadtatás nagyon kellemes volt. A étel, italkínálat extra bőséges, de tumultus van az étteremben. Ez csak ott észlelhető, a hotel más területein nem. A masszázs profi, a barlangi torna jó. A wellnessrészleg megfelellő, de az infraszaunában hiányzott a homokóra. A szobák tiszták, tágasak. Szép környék.