Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2003
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1047 városban járt márFelfedező - 3279 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67051 feltöltött kép
Átlagos ma, 10:42egyedül járt itt
Az Etele plázában tett magasszintű látogatásom alkalmával felfedeztem, hogy valami új éttermi kínálat van, azt a japánnak látszó dolgot eddig még nem láttam jönni. Pedig pont úgy néz ki, mint egy kínai vagy egy akármilyen ázsiai. Olyanok a pultiok, a tészták, a savanyúságok, mint bármelyik kínai gyorsbüfében. Csak ez japán.
Tokyo Izakaya japán étterem - Etele Plaza, Budapest, BudapestTokyo Izakaya japán étterem - Etele Plaza, Budapest, BudapestTokyo Izakaya japán étterem - Etele Plaza, Budapest, BudapestTokyo Izakaya japán étterem - Etele Plaza, Budapest, BudapestTokyo Izakaya japán étterem - Etele Plaza, Budapest, BudapestTokyo Izakaya japán étterem - Etele Plaza, Budapest, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Kiváló ma, 10:20a párjával járt itt
Nagyon jó kis hely, tiszta, kedves kiszolgálás, kiváló ételek, jó ár/érték arány. A választott ételek - káposztás bableves, marhapörkölt sztrapacskával - zseniális, nagyon finom. Mindössze egy hátránya volt: az ebéd végeztével nehezen tudtam felállni. :)
Mindenképpen ajánlom.
Kiváló tegnap, 20:14a párjával járt itt
Mindig finomakat eszünk itt, bőséges választék kedvesek a felszolgálók! Csak ajánlani tudjuk! Köszönjük!!!!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 34 városban járt már
Kiváló tegnap, 17:56a párjával járt itt
3 kellemes napot töltöttünk el itt , jót fürödtünk, ettünk, ittunk. A szoba tiszta volt, az ágy kényelmes.
Szép kilátás volt a várra. A reggeli és a vacsora változatos volt és finom, mindig volt minden pótolva időben. Egyetlen negatívumnak csak annyit mondanék, hogy mivel mi csak félpanzióval voltunk, mind a két vacsoránál már majdnem végeztünk, mire oda jött egy pincér, hogy innánk-e valamit. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat.
Hunguest Hotel Gyula, GyulaHunguest Hotel Gyula, GyulaHunguest Hotel Gyula, GyulaHunguest Hotel Gyula, Gyula
Még több kép (1 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 54 városban járt márFelfedező - 36 helyen első értékelő9 évnyi aktív tagság
Kiváló tegnap, 11:25a párjával járt itt
Hétvégi színház látogatás előtt cukrászda látogatást tettünk az , egy nagyon jÓ benyomást keltő helyen. vigszinház mellett 7 percre. Ebéd után a kornyéken lakó törzslakos holgyek jottek egy forró csokit inni, suteménnyel. l. Nagyon jó volt még ilyet látni. A pultban rengeteg torta rendelésre is , parfék , gesztenye püré.
Kiváló tegnap, 9:04a párjával járt itt
Harmadik alkalommal pihentünk a szállodában. Nekünk most is tetszett, nagyon jól éreztük magunkat. Szépen felújították a termál részlegét, a szoba tiszta, rendezett volt, a személyzet kommunikatív, segítőkész, az ételek finomak, szóvak fogunk még menni. Ár- érték arányban is megfelelőnek tartom a szállodát.
Kiváló tegnap, 8:16családjával járt itt
Az étterem fekvése, az elénk táruló panoráma már megéri betérni. Nincs valami óriási választék, de az legalább fantáziadús, kínál néhány különlegességet, és nem utolsó sorban finomak. Elég sokszor látogatom az éttermet, eddig nem volt negatív tapasztalatom. A személyzet barátságos, és még a részletekre is figyel.
Átlagos tegnap, 7:55barátokkal járt itt
Régi fénye nem segít a hely jelenlegi általános állapotán. Az étlap bőségesen kínál mindenféle ételt, de
megkóstolva azok csalódást keltenek. Nem rosszak, de nagyon átlagosak. Számomra az ízvilág, a kiszolgálás, a hely, mindegyike olyan, mintha a70-es években járnék.
tegnap, 7:49barátokkal járt itt
Kedves kiszolgálás, kicsit nekem túl közvetlen. Az ételek finomak, de az a pici "mmmmmmm" hiányzik. A választék elég szerény, de az legalább jó. Hét közben nagyon kevesen vannak, ez magyarázat az étlap
választékára. Többször voltam már, néha kifogy ez-az. Desszert talán csak kétféle van.
Gyenge tegnap, 5:09barátokkal járt itt
A szálloda szép volt , tiszta. Az étteremben hideg volt, a víz is lehetett volna melegebb. Annyira klóros volt a víz , hogy rövid időn belül csípte a szemünket. Se az étel , se a wellness részleg , szerintünk , nem egy négy csillagos szállodai minőség. Bár nem tudom mi szerint osztják a csillagokat 🤭.