Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1081 városban járt márFelfedező - 3425 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70626 feltöltött kép
Érdekes ma, 11:25a párjával járt itt
Hogy öregszik az ember szóval, hogy miket felejt el meg mik jutnak eszébe Hétvégén volt egy ilyen kis lopakodó bejárásom, szóval, hogy meglátogattuk a Zichy kastélyt Soponyán, viszonylag gyakran csinálok/csinálunk ilyent, mert különben mi a fenét csinálsz helyette? Nézed a TV-t és lábon hordod ki a halált?
Zichy-kastély, SoponyaZichy-kastély, SoponyaZichy-kastély, SoponyaZichy-kastély, SoponyaZichy-kastély, SoponyaZichy-kastély, SoponyaZichy-kastély, SoponyaZichy-kastély, SoponyaZichy-kastély, SoponyaZichy-kastély, SoponyaZichy-kastély, SoponyaZichy-kastély, SoponyaZichy-kastély, Soponya
Még több kép (10 db) >>
119838
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4270 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119838 feltöltött kép
Kiváló ma, 11:07barátokkal járt itt
Nehezen tudok hozzátenni DEndre részletes értékeléséhez. A lényeggel kezdem, számomra is a 2026. tavaszi Étteremhét talán legjobb élménye volt ez az étterem. Helyszín a Budai Várnegyed, azon belül is a Maison Butikhotel étterme, amely 2017-ben nyitotta meg kapuit.
Átlagos ma, 10:46barátokkal járt itt
A Budai Vár gasztronómiai életét meghatározó Zsidai-csoport tulajdonában álló sörkertet egy kisebb gasztro turnénk végén, már az esti órákban, sötétedés után. Minden nap nyitva tartanak késő estig, az azonban nem derült ki, hogy a konyha meddig üzemel. A korábbi években itt egy önkiszolgáló étterem működött, majd 2024 februártól átvették a helyet az új tulajdonosok.
Kiváló ma, 10:14gyerekekkel járt itt
A gíroszozó, ahová látszólag csak én járok enni. Mármint az ittjartam. hu értékelések alapján. A valóságban persze nem így van. Újdonság az étteremmel kapcsolatosan, hogy a Hegedűs Gyula utcán belül egy háztömbbel odébb költöztek, a Csanády utcai sarok pincehelyiséget vették át, ahol korábban egy kreatív ruhaüzlet, majd egy ázsiai vegyesbolt működött.
GRK'S Kyros Yeeros, BudapestGRK'S Kyros Yeeros, BudapestGRK'S Kyros Yeeros, BudapestGRK'S Kyros Yeeros, BudapestGRK'S Kyros Yeeros, BudapestGRK'S Kyros Yeeros, BudapestGRK'S Kyros Yeeros, BudapestGRK'S Kyros Yeeros, BudapestGRK'S Kyros Yeeros, BudapestGRK'S Kyros Yeeros, BudapestGRK'S Kyros Yeeros, BudapestGRK'S Kyros Yeeros, BudapestGRK'S Kyros Yeeros, BudapestGRK'S Kyros Yeeros, BudapestGRK'S Kyros Yeeros, Budapest
Még több kép (12 db) >>
Kiváló ma, 7:47a párjával járt itt
A tulajdonos régi, kedves iasmerősöm. Most voltunk először nála, de nem utoljára! Kellemes környezetben, házias ízekkel és családias kiszolgálással fogadtak minket! Amit fogyasztottunk, hagyományosan, parázson készültek, nagyon finom volt! Konyhájuk ízórző, szakszerű és le a kalappal tudásuk előtt!
Kiváló ma, 5:45családjával járt itt
Az apartman tiszta, rendezett és kényelmes volt, minden adott volt a gondtalan pihenéshez. A szállás jól felszerelt, igényes és hangulatos, pontosan olyan volt, amire számítottunk. A bejutás és a kommunikáció is gördülékenyen zajlott. A személyzettel személyesen nem találkoztunk, de erre nem is volt szükség, minden gördülékenyen működött.
Átlagos ma, 1:08egyedül járt itt
Jutott is eszembe, amikor beültem egy kávéra meg egy sütire a Westend Hisztériába, hogy a tápiószecsői meg a gyömrői Hisztériákban mennyivel hatványozottan kedvesebbek voltak, mint a budapesti egységeikben.
Hisztéria Kávézó & Fagyizó - WestEnd City Center, BudapestHisztéria Kávézó & Fagyizó - WestEnd City Center, BudapestHisztéria Kávézó & Fagyizó - WestEnd City Center, BudapestHisztéria Kávézó & Fagyizó - WestEnd City Center, BudapestHisztéria Kávézó & Fagyizó - WestEnd City Center, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Átlagos ma, 0:43egyedül járt itt
Valahogy ezzel a múzeummal nincs szerencsém. Már többször voltam itt, nem váltottam ki soha különösebb érdeklődést, én kérdeztem meg a portást, nem a portás engem, szóval mindig azt mondták, hogy ok, menjek csak arra fel Aztán hol nyitva volt a lezárt kis sarok, hol nem. Néha valami dolgozók jöttek-mentek a folyosón, nem érdekeltem őket.
Kresz Géza Mentőmúzeum, BudapestKresz Géza Mentőmúzeum, BudapestKresz Géza Mentőmúzeum, BudapestKresz Géza Mentőmúzeum, BudapestKresz Géza Mentőmúzeum, BudapestKresz Géza Mentőmúzeum, BudapestKresz Géza Mentőmúzeum, BudapestKresz Géza Mentőmúzeum, BudapestKresz Géza Mentőmúzeum, BudapestKresz Géza Mentőmúzeum, BudapestKresz Géza Mentőmúzeum, BudapestKresz Géza Mentőmúzeum, BudapestKresz Géza Mentőmúzeum, BudapestKresz Géza Mentőmúzeum, BudapestKresz Géza Mentőmúzeum, Budapest
Még több kép (12 db) >>
Kihagyhatatlan tegnap, 23:41csoporttal járt itt
Nekem mindig is egy furcsa hely volt ez a rabbiképző, a rabbik azok egészen mások, mint a papok, itt nem nagyon vannak hierarchikus emeletek, nincs pápa, meg hasonló főméltóság, a rabbi az rabbi, egy bölcs ember a környezetében, aztán részben vallási elöljáró, részben meg világi, mert minden ezzel meg azzal hozzá fordulnak, a bölcsességének emléke meg generációkon át hat, ld.
Országos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, BudapestOrszágos Rabbiképző Intézet zsinagógája, Budapest
Még több kép (23 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 222 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6486 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 21:10csoporttal járt itt
A 150 évvel ezelőtt átadott sugárút jubileumára szervezett programsorozat részeként vezetett sétán voltunk az Andrássy út harmadik, vagyis a legkülső, már a villanegyedben lévő szakaszán. A séta részeként meglátogattuk a bal oldali villasor egyik legismertebb épületét a 112. szám alatt.