Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 23:06családjával járt itt
Mentes és normál sütemények, fagylaltok. Isteni Pellini kávé az olasz ízek szerelmeseinek a legjobb helyre tévedtünk :) ha itt jártok nézzetek be az eladó úrral nagyon jót beszélgettünk
Kiváló tegnap, 20:28családjával járt itt
Kedves fogadtatás a tulajdonosk részéről, kellemes terek, kiváló konyha és figyelmes vendéglátók minden szinten! Szoba tágas, csendes, világos, király tv, tükrök, fürdőszoba, szőnyeg, függönyök, bútorok, minden szinten igényes!
2000
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1045 városban járt márFelfedező - 3275 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 66889 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 20:00barátokkal járt itt
Ez egy szuper gasztroeste (IS) volt. Jó korán lefoglaltuk a 20 fős különtermet, aminek ugyebár az az ára, hogy mindegy, hányan vagyunk de legalább 200000 forintot kell fogyasztanunk. Nagy díjátadó este volt, szépen gyűlt a nép, de a terem azért nem lett teljesen tele, sokéves tapasztalat, sokan össze-vissza pampognak, aztán nem jönnek el, következmények nélkül, aztán a többiek majd elviszik a balhét.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 23 városban járt márFelfedező - 13 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Szörnyű tegnap, 18:01a párjával járt itt
A közelben foglaltunk appartmant, amelyhez félpanziót is be lehetett fizetni. Mivel nagyon közel van az étterem a szálláshoz, befizettük. Egy szóval összefoglalva: nagyon megbántuk, pocsék volt. Reggeli 8-9-ig, vacsora fél 6-tól fél 7-ig,
Ez elég szűk időtartam, lehetne minimum másfél óra.
Kiváló tegnap, 15:25barátokkal járt itt
Már a Sárvári Ensanat ismerem. Idősebb barátnőmmel mentem. Közel van lakóhelyünkhöz (30 km) Hévíz. Mindketten -sajnos- eléggé korlátozva vagyunk mozgásunkban. 3 lift van, sosem kellett sokat várni. Wellness és Étterem egyszinten van. Kevés gyaloglással elérhető. Máskor is menni fogunk.
Érdekes tegnap, 13:43egyedül járt itt
Valamikor úgy képzelték, hogy majd nagy vasútvonalak szelik mindenfelé az országot, és az emberek azon fognak tömegesen közlekedni egyik helyről a másokra. Ez elég kézenfekvőnek látszott, és sokáig virágzott is a vasút. Egyszer kitalálták, hogy Szombathely és a Balaton között erre lenne a legcélirányosabb menni, de csak Rumig épült meg a pálya, nem tovább.
Végállomás - vasúti emlékhely, RumVégállomás - vasúti emlékhely, RumVégállomás - vasúti emlékhely, RumVégállomás - vasúti emlékhely, RumVégállomás - vasúti emlékhely, RumVégállomás - vasúti emlékhely, RumVégállomás - vasúti emlékhely, RumVégállomás - vasúti emlékhely, RumVégállomás - vasúti emlékhely, Rum
Még több kép (6 db) >>
Átlagos tegnap, 11:00egyedül járt itt
Sajnos nagyon rideg volt az egész épület mivel minden fehér semmi díszítés a falakon ami volt is az pedig elég sápat vilàgos tejeskávé barna. Semmilyen képek . Minimum a város nevezetéségèről . /történelmét ismertetni. Kevés virág ,növényzet. Szobában egy semmit mondó kis asztal.
Kiváló tegnap, 10:03a párjával járt itt
Rendkívül kedves és segítőkész személyzet. A hotel egész területén és a szobákban makulátlan tisztaság van. A fürdőszobában bekészített piperék (sampon, tusfürdő és folyékony szappan, hajszárító, papírzsepi, zuhanysapka). A szobában vízforraló, teafilter. A wellness részleg is tökéletes.
tegnap, 0:24egyedül járt itt
Véget ért a Ramadan, most már ehetünk nappal is nyilvánosan, gondoltam, és elmentem a Bartók Boulevard Vin. Vin-jébe. Nem voltak erről rossz emlékeim, most sem volt rossz ötlet. Újabban nagyon helyes vietnami lányok vannak a stábban, és jó szinten beszélnek magyarul is.
Gyenge 2026. március 20. 23:40a párjával járt itt
Ami jó volt az az ételek mennyisége, minősége.
A tisztaság rendben volt.
A személyzet (minden reszlegen-kivetel az étterem, rideg, nem barátságos recepció, bár, wellness részleg.
A Wlellnes részeg igen csak kifogásolható, délelőtt melegebb volt délután viszont fàztunk, a víz a levegő hőmérsékletét hideg volt, jól meg is fàztunk vacogva mentünk fel a szobánkba. A lobbyban a bárban és a kávézó van is hideg volt.