Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

119924
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4273 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119924 feltöltött kép
Érdekes ma, 13:56barátokkal járt itt
A "régi" Városligetben is volt egy kis botanikus kert, amelyet Fenyveskörnek hívtak, s talán az 1960-as években alakították ki, de utána nem igazán foglalkoztak vele, nem nagyon gondozták. A Liget Projekt keretében a sok egyéb átalakítás, új épületek és új funkciók létrehozása mellett a botanikus kert sem veszett a feledés homályába, azt is teljesen megújították.
ma, 13:41kollégákkal járt itt
A Ráday utcai Petruska étkezde az értékelések hiánya miatt olyannak tűnik, mintha csak én járnék oda enni, de ez egyáltalán nem így van. Hétköznap ebédidőben egy kifejezetten népszerű, sokak által látogatott kisvendéglő. Az évek óta változatlan szocreál stílusú retró portálon belül egy fokkal modernebb belsőt találunk, de azért ezt sem mondanám XXI.
Kihagyhatatlan ma, 9:47csoporttal járt itt
Szentendre település kialakulásában és fejlődésében meghatározó szerepet játszott a Duna közelsége. Az amúgy is csodaszép ékszerdoboz városka egyik leghangulatosabb része éppen a Duna-part, amelyet kétszintes gyalogos sétánnyá alakítottak ki. A Bükkös-pataktól kezdve észak felé egészen a történelmi belvárosig, illetve annak mentén felsétálhatunk a vízparton.
Duna korzó sétány, SzentendreDuna korzó sétány, Szentendre
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 226 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6680 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 21:46a párjával járt itt
Szolnok központjában a Kossuth térre tekint az az eklektikus stílusú egyemeletes épület, amely a 19. század vége óta ad otthont a helyi közigazgatásnak. Hol is lehetne másutt e vidéken a városháza, mint a Kossuth téren? Hiszen a büszke emlékezet szerint a városháza erkélyéről mondta toborzóbeszédét 1848. szeptember 27-én a nagy ember.
Városháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, Szolnok
Még több kép (22 db) >>
Kiváló tegnap, 20:51a párjával járt itt
Tisztaság kiváló,félpanzió kiváló,köszönet a séfnek a finomságokért. Nagy dicséret a felszolgálóknak és segítőknek. Recepció mindig szolgálat kész,barátságos kommunikáció. Wellness szolgáltás kifogástalan. A szoba makulátlanul tiszta. Sajnos kilátás az nem volt,tetőtéri ablak révén,de ez volt az egyetlen negatívum.
Kiváló tegnap, 18:10családjával járt itt
Nagyon jó ez a hely én szerintem. Élveztem mindent benne és a kaja nagyon finom volt. A 4-es tál 22 000 forintba került ami meglepett engem de nagyon megérte mert rengeteg ételt adtak. Aki kiszolgált minket nagyon kedves volt és érdemes erre a helyre elmenni többször szerintem.
tegnap, 18:10a párjával járt itt
Három csillagos szállodának megfelelő nagydarab emberek menjenek mert a a fürdő köpenyek igen nagyok a személyzet udvarias nagyon rendesek szociból megmaradt szálloda kissjavítások azért elférnének nagyon jó a közvetlen átjárás a fürdőbe kicsit tudó szezonban voltunk ahol már egy-két dolog le volt zárva de így is tökéletes volt árérték arányban talán egy kicsit magas

Kiváló tegnap, 17:23barátokkal járt itt
Udvarias, kedves , mosolygós személyzet. A gasztronómia a saját gazdaság termékeivel, bőséges kínálattal külön élmény volt. A lovagi torna lélegzetelállító mutatványokkal, profi lovasokkal igazi látványosság volt. A wellness részleg kellemes, nem zsúfolt, patyolat tiszta minden, a mozaikokkal kirakott falak és medencék gyönyörűek, a kinti részleg is gyönyörű.
Szörnyű tegnap, 15:04a párjával járt itt
Egyetlen pozitívuma, hogy a Gyulai Vár valóban nagyon közel van, de ezen kívül senkinek nem ajánlom ezt a szálláshelyet. A "villa" elnevezéstől a valóság a lehető legmesszebb áll: az étterem mögötti szűk területen lévő épületben két "apartmannak" nevezett lakrész található, amelyek valójában csak egy apró szobából, egy pici fürdőből és a folyosón lévő szekrénysorból állnak.
tegnap, 13:26barátokkal járt itt
Nagyon tetszett! Finomak az ételek, jó a kiszolgálás, gyors és az ár érték arány rendben van
Kedves volt a kasszás lány!