Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt már
ma, 20:33a párjával járt itt
3 nap 2 éjszakát töltöttem a feleségemmel a hotelben, ami nagyon zsúfolt volt az első nap. A wellness részlegen 250-en voltunk, ami nem éppen pihenésre alkalmas. Másnap délelőttre már csökkent mind az étkező, mind a fürdő vendégek száma, így panaszra eztán nem volt okunk.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 91 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 991 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagság
Kiváló ma, 18:01a párjával járt itt
Négy éve írtam utoljára értékelést az étteremről, azóta jó pár alkalommal megfordultunk itt, leginkább a kedvező ár-érték aránya miatt. 20. 000 Ft alatt ma már nehéz vacsorázni két főre két-két fogással és egy-egy itallal, itt még belefér. Újévkor rendszeresen itt kezdjük az évet, ilyenkor a prágai csülök a kedvenc, böjti időszakban a pisztráng szokott sorra kerülni.
Kiváló ma, 17:41a párjával járt itt
8 éve jártunk utoljára a szállodában, azóta sokszor voltunk Cserkeazőlőn, de a szemben levő apartman szálló lett a kedvencünk, ide vacsorázni jártunk át. Karácsonykor ellátás nélkül nem mertünk foglalni, a svédasztal pedig itt tűnt a legjobbnak, így újra ide jöttünk.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 74 városban járt márFelfedező - 78 helyen első értékelő7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3078 feltöltött kép
ma, 15:58a párjával járt itt
Az őszi hosszúhétvégén a Szigligeti Süllőfesztiválról hazafele,kerestünk egy még nyitvalévő cukrászdát és Keszthehely találtunk is egyet még záróra előtt. Amint beléptünk az ajtón láttuk,hogy ez nem egy szokványos hely lesz. Elegáns,kedves kiszolgálással és szebbnél szebb és ízletes süteményekkel.
Tulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, KeszthelyTulipán Kávéház, Keszthely
Még több kép (10 db) >>
Átlagos ma, 15:44a párjával járt itt
Az őszi hosszúhétvégén a harmadik napon ezt az éttermet találtuk nyitva. Itt fogyasztottuk el az ebédünket. Nem igazán nevezném étteremnek. Gyenge a felhozatal,kevés választék. Ezért inkább menüt ettünk. A menüt a gyerekkorom menzájához hasonlítanám. Az adag is akkora. Egyébként ehető volt. A helység mennyezete füstös,koszos volt.
Sekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, BalatonlelleSekli Étterem, Balatonlelle
Még több kép (15 db) >>
Kiváló ma, 9:43egyedül járt itt
Segítőkész személyzet, igazi ember és kutyabarát hely.Nagyon jól éreztük magunkat, ismét. Biztos vagyok benne,hogy nemsokára visszatérünk Mázlival.
Club Dobogómajor, CserszegtomajClub Dobogómajor, CserszegtomajClub Dobogómajor, Cserszegtomaj
1907
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3212 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65112 feltöltött kép
ma, 0:20a párjával járt itt
A Radnótiból jöttünk ki este, Pintér Béla egy korszakos óriás, na. És fel is merült, hogy hol is ehetnének az ilyen Oktogon környékén későn este csámpázó fázó szerencsétlenek. . . És itt jött képbe a Biang, bizalmamat vetettem belé, feleségemnek beígértem a húsos batyukat, jött ő is szívesen.
Biang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4022 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114228 feltöltött kép
tegnap, 23:02barátokkal járt itt
A Margit híd budai hídfőjénél lévő Tölgyfa utcába igyekeztünk egy új helyre, de kicsit hamarabb érkeztünk meg, és még nem nyitottak ki. Agyaltunk, hogy addig a környéken hová lenne érdemes beülni, szóba jött a Bem Mozi és a Rózsadomb presszó is, de aztán a Bookta mellett döntöttünk, ahol én régebben már többször jártam, s emlékeztem, hogy többek között Szent András kézműves söröket is tartanak.
Bookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, Budapest
Még több kép (12 db) >>
Átlagos tegnap, 20:32csoporttal járt itt
Mivel elmúlt Karácsony, elmentem újra a Szamos Kossuth téri üzletébe, amely egyben kávézó és bisztró is, hogy megnézzem, vajon elkezdték-e már leakciózni a szaloncukrot. Jelentem igen, a korábbi árhoz képest most már 20% kedvezménnyel kapható, de a kínálat erősen megcsappant.
Szamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, Budapest
Még több kép (19 db) >>
tegnap, 20:17egyedül járt itt
A sokadik olyan étkezőhely, ahol bár jártam már korábban is, de elmaradt az értékelés. Nem baj, most legalább aktuálisan tudok beszámolni. A Pesti Pipi egységek közül ez a kicsik közé tartozik, bár "Móricz" néven emlegetik, de valójában már a Bartók Béla úton található a kanyar után, a Meki, könyvesbolt, pékség sort követően, a másik oldali szomszédjuk a Buddha Original, majd jön a Lidl.