Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1020 városban járt márFelfedező - 3171 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 64159 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 22:40egyedül járt itt
Ugyebár van a legendás Kő fagyi (vagy Kőfagyi), ami pár éve a Balaton-felvidékről, MIndszentkálláról idetelepült egy részleggel a Bartók Béla útra, de hát télen nem annyira népszerű a fagylalt, bármennyire jó is, és az a váltógazdálkodás, hogy télen meg ugyanarra a helyre a badacsonyi La Téne települ be.
Átlagos tegnap, 21:09egyedül járt itt
Valaha a Szeged vendéglőről valami különösen jó véleményem volt, előkelő magyaros hely, külföldiek célpontja, nekünk meg néha ünnep. . . hát ez elég sokat változott az idők folyamán, nem is olyan régen többször próbáltam ide bejutni, mindig elhajtottak, hogy tele vannak külföldi csoportokkal, de ma úgy alakult, hogy benéztem.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 402 városban járt márFelfedező - 2903 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34587 feltöltött kép
tegnap, 19:14egyedül járt itt

Kunszentmártoni kiruccanásom alkalmával nem hagytam ki a buszállomáshoz közel eső másik kocsmát, a Vakeger sörözőt sem. Ez egy tiszta, igényesen kialakított olcsó söröző. A mosdó nem zárható, ami zavaró. Az italválaszték meglepetéseket nem tartogat, de van 0. 33as Pilsner Urquell, ami 580 ft-ba kerül. A szóda 20 ft/deci. A kiszolgálás kedves, a beltér barátságos. Adok nekik négy pontot.
tegnap, 19:06egyedül járt itt

Az Ír kocsma Kunszentmárton legvagányabb ivója. Rendkívül hangulatos a beltér. A hely buszmegálló mellett fekszik, későn nyit és késő éjjelig nyitva van. Jót beszélgettünk a most megismert tulajdonossal. Egyike azon helyeknek ahová visszavágyom. Van Pilsner Urquell, ami nálam jó pont. Az árak barátságosak.
tegnap, 18:54egyedül járt itt

A Kati cukrászdába vasárnap reggel mentem be, nem mertem remélni, hogy nyitva vannak, de gondoltam teszek egy próbát. A beltér jellegtelen, a kiszolgálás kedves, vettem egy Ischlert (690), ami nem volt jobb az átlagnál, továbbá tíz deka túrós pogácsát (640), ami kifejezetten jó volt. Négy pontot nekem megér a hely.
Szörnyű tegnap, 18:49egyedül járt itt
Ezt akkor most gyorsan szögezzük le, nem kívánom, hogy az indulatom elpárologjon, de azért ennek legyen már valahol nyoma is. Nem igazán vagyok az a könnyen sértődős, hisztis vagy ok nélkül beszólogatós gyerek, de ma kifordultam innen. Történt, hogy bementem ide bizonyos lelkesedéssel, meg valamennyire éhes is voltam, meg kíváncsi is.
Kiváló tegnap, 8:19a párjával járt itt
A Hotel szép,letisztult belsővel. Minden fehér,ettől kicsit ridegnek tűnik. Padlásszobában nincs szőnyeg,a padló és a berendezés viszont új. Az igényeknek megfelel. Ami nagyon zavaró volt az eső,ami 3 napig esett és a szoba ablak előtt lévő fém borításra csöpögve iszonyatos hangzavart okozott,éjjel-nappal. A medencetér jó.
Kiváló tegnap, 7:17a párjával járt itt
Nem először voltunk a szállodában és minden rendben volt! Tiszta, kényelmes ágy! Finom, változatos ételek, kedves személyzet mindenhol! Ami meglepő volt és pici negatívum, hogy a fürdőhöz nincs törölköző! Régebben volt ezért nem vittünk, de minimális összegért a recepciós hölgy adott! Ennek ellenére még biztos megyünk! Szuper 3nap volt!
tegnap, 6:44a párjával járt itt
Ahogy értékeltem, nagyon jó és emberközeli, kiváló kiszolgálással. A virágot külön köszönöm. Megjegyzésem azért van. 1. A nyakam és vállam környékét szeretem erős vizsugárral massziroztatni, sajnos nem volt. Öregeknek jó lenne. 2. A recepció padozatról az első szintre vezető lépcsők orrán nics eltérő szinű csuszásgátló csik.
Kiváló 2025. november 26. 22:55barátokkal járt itt
Hétvégi pihenő baráti társaság.Panzio tiszta ,szép kilátás.Személyzet kiváló!Tulajdonos kiváló segítőkész!/defekt/Minden szuper volt!Csak ajánlani tudjuk!Visszamegyünk !Köszönünk mindent!Szoboszlói csapat!
Hungária Panzió, Miskolctapolca