Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 106 városban járt márFelfedező - 187 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5111 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 22:05a párjával járt itt
Autóval már többször is elmentünk ez előtt a temető előtt, és mindig meglepett bennünket az utcára néző jókora, romlásukban is megkapóan szép kripták sora. Szokatlan ez, hogy ennyire az utcafrontra tették a holtak látványos házait.
Református Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, CeglédReformátus Öregtemető, Cegléd
Még több kép (23 db) >>
Kiváló tegnap, 20:50a párjával járt itt
Minden rendben volt! Segítőkész a személyzet. Igazából egy negatív dolgot kiemelnék de nem teljesen a hotel hibája. A lenti wellnesrészleg nagyon jó de a 2 napból legalább egy napot 2 gyerek torkaszakadtából végig ordított, ugráltak a medencébe. Lent elég nagy tér van de nagyon vízhangzik. Alig hallottuk egymást.
2036
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1057 városban járt márFelfedező - 3314 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67719 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 18:16egyedül járt itt
Szóval ez egy nagyon jó hely és van itt aztán nagyon jó fej. Hát Istenem, van, amikor az embernek pont erre van szüksége. Ez egy ilyen laza art-kocsma, én meg pont arra jártam, és begondoltam magamat ide, hogy tán innék valamit. Előtte nemrég ettem. Úgy eldöntetlen, hogy ki tartozik ide, ki vendég, ki bennfentes, csak úgy voltak az emberek.
Charbon Art Café, BudapestCharbon Art Café, BudapestCharbon Art Café, BudapestCharbon Art Café, BudapestCharbon Art Café, BudapestCharbon Art Café, BudapestCharbon Art Café, BudapestCharbon Art Café, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Kiváló tegnap, 17:41a párjával járt itt
Többszörös visszatérő vendégek vagyunk itt. De most csalódtam a szállással. Megrendelt erkélyes szoba helyett erkély nélkülit kaptunk. Így a kilátás elveszett,és esténként az erkélyen nézelődni. A többi szolgáltatással elégedettek vagyunk. Erre figyelhetnének ,főleg akik már többszörösen itt foglalnak mint mi.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 41 városban járt márFelfedező - 71 helyen első értékelő5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1742 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 16:31a párjával járt itt
Az Oroszlán-szikla hangulatos megállópont kirándulás közben, szép kilátással, érdekes természeti formákkal, a kijelölt túraútvonalon.
Kihagyhatatlan tegnap, 16:25a párjával járt itt
A Kecske-hegyi kilátópont remek kis kirándulóhely, könnyen megközelíthető és gyönyörű a panoráma. Tiszta időben messzire ellátni, megéri elsétálni ide.
Kilátópont a Kecske-hegyen, BudapestKilátópont a Kecske-hegyen, BudapestKilátópont a Kecske-hegyen, BudapestKilátópont a Kecske-hegyen, BudapestKilátópont a Kecske-hegyen, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kiváló tegnap, 10:36a párjával járt itt
Nagyon tetszett az az egyedi megoldás, hogy alagúton keresztül eljuthatunk az étterembe és a wellnessbe.
A szálloda konyhája kitűnő, mind az ételek minősége, mind pedig a választék szempontjából.
Gondozott, kellemes hangulatú a belső kertje. A csendes, szép kis kápolna pedig nyugalmat áraszt.
Átlagos tegnap, 9:30a párjával járt itt
Sajnos arról nem tájékoztattak ,hogy a szobánk építkezés mellett és szembe lesz. A kilátásunk erre nézett. 6hkor már kezdtek a munkások .
Azt sem láttam , hogy nincs terasza a szállodának ahova jó időben ki lehet ülni 1 kávéval vagy csak beszélgetni. Az aulába vagy a bár részben lehet ezt megtenni zárt területen. 🫤
Sajnos ezek nekünk teljesen elrontották ezt a pár napot.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4187 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117456 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 8:21csoporttal járt itt
A 2026. évi Budapest100 fesztivál a péntek esti megnyitó ünnepséggel vette kezdetét, amelynek a Goldberger-ház adott otthont. Maga a megnyitó is elég rendhagyóra sikeredett, legalábbis én ilyen típusú előadás-sorozaton még életemben nem vettem részt.
Goldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, Budapest
Még több kép (16 db) >>
2036
2026. május 12. 23:12egyedül járt itt
Tegnap este az ÉEA (Éhenhalás Elleni Akcióprogram) keretében ellátogattam a Kacsába. Szép a Duna alkonyatkor a Külügyminisztérium mellett állva, halkuló fények csordogálnak a Parlament oldalán lefelé, a Kacsa meg ott van, pár lépésre a parttól. Olyan kis elfeledett, régies dolog ez. Turistákra hegyeződött ki, de szerintem örül, ha valaki arra jár.
Kacsa Vendéglő, BudapestKacsa Vendéglő, BudapestKacsa Vendéglő, BudapestKacsa Vendéglő, BudapestKacsa Vendéglő, BudapestKacsa Vendéglő, BudapestKacsa Vendéglő, BudapestKacsa Vendéglő, BudapestKacsa Vendéglő, BudapestKacsa Vendéglő, Budapest
Még több kép (7 db) >>