Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1019 városban járt márFelfedező - 3166 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 64026 feltöltött kép
Gyenge ma, 18:14egyedül járt itt
Szent Isten, voltam ebben a viszonylag bepusztult (és régen horrorbüfének nevezett) kínai étterembe, sivár kiskoszos volt akkor is, de aztán jöttek itt újabb, nagyobb látószöggel rendelkező más felfedezők, és szuperlatívuszokat írnak erről, meg, hogy autentikus, meg legjobb kínai. . . jó ég, mit nem vettem észre, mitől vagyok én ilyen ügyetlen, tájékozatlan?
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 276 városban járt márFelfedező - 349 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2887 feltöltött kép
Kihagyhatatlan ma, 17:36barátokkal járt itt
Ez az apátság romjaiban is megkapó, így már többször jártam itt. Be van kerítve és most csak kívülről lehet körbejárni, de így is lenyűgöző! Mielőtt bencés apátság épült volna, a IX és X sz. fordulóján a nemzetségfői favárat körbevették sáncokkal és árkokkal. Így ilyen késő őszi időben láthatóak még némi sánc és árok maradványok. Ezt a helyet mindenképpen ajánlom felkeresni!
Kiváló ma, 17:01barátokkal járt itt
Már jártunk itt, ezért ismét ide jöttünk! Egyszerűen remek ez a hely! Szombat lévén előre foglaltunk asztalt, de jól is tettük! Az italok, bor, málnaszörp és almafröccs voltak. Húsleves és Sütőtökkrémleves mely tökmaggal és kacsahússal a tetején, mely egyszerűen szuper volt. Férjem a töltött húst ette, nagyon ízlett neki.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 402 városban járt márFelfedező - 2899 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34497 feltöltött kép
ma, 12:39egyedül járt itt

Kissé kopottas retró csárda a Holt-Tisza mellett, ahol a negyven éve megállt az idő. A beltérben piros-fehér kockás terítővel borított asztalok, népies, sokat látott székek. A dekorációban egy kitömött szürkemarhafej is helyet kapott. Nyáron a vízre néző, gyönyörű alföldi panorámát nyújtó teraszt is üzemeltetnek.
Csuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , Csongrád
Még több kép (7 db) >>
Kiváló ma, 12:28barátokkal járt itt

Hangulatos, tradicionális, 2024 nyarán nyitott étterem a belváros szívében, melynek polgári eleganciát sugárzó beterét nagy gonddal és jó ízléssel alakították ki. Fapadló, diszkrét bújtatott, de kellő fényt biztosító világítás, a dekorációban fakanalak, kerámiák, szárazvirág, boros palackok, régi szódásüveg.
SIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, Budapest
Még több kép (13 db) >>
ma, 6:59egyedül járt itt
A kiszolgálás elég lassan ment, a capuccínot finom volt, együtt fogyasztottam egy vajas croissanttal. Az ital és az étel finom volt.
Kiváló ma, 0:15barátokkal járt itt
Népszerű, átlag feletti kifőzde a város északi bejáratánál. Félönkiszolgáló rendszerben működnek. A pult feletti falat fűszer-, alapanyag-, a bejárattal szembenit ételfeliratok díszítik, hadd idézzünk párat: batáta, szarvasgomba, lestyán, turbolya, amott meg szalontüdő, rántott velőrózsa, lecsó, halászlé.
Misi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, Szigetszentmiklós
Még több kép (21 db) >>
Érdekes tegnap, 21:48egyedül járt itt
Ózdon a Gyár utca elején a múzeumokat kerestem, mert nem ment annyira könnyen, aztán innen indultam, ez az utca eleje, az un. Október 23 tér. Ez a lány meg ott fürdött a napfényben, látszott rajta rögtön, hogy nem mostanában készült, az a tipikus vastag lábú (bokájú) szocialista csaj, akiből százszámra rendeltek annak idején.
Hírvivő, ÓzdHírvivő, ÓzdHírvivő, ÓzdHírvivő, Ózd
Még több kép (1 db) >>
Kihagyhatatlan tegnap, 20:45egyedül járt itt
Itt egy kálvária, amit az elmúlt évtizedekben rojtosra fényképeztem, tűző napban, borús, felhős időben, esőben, meg még naplementében is, vagy télen. . . gyakran jártunk Balatonról Budapestre hazafelé Vöröstón, Barnagon keresztül, bevett útvonal volt. Most meg benéztem az ittjartamba, aztán nem járt még itt senki, sem én, se más.
Vöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, Vöröstó
Még több kép (15 db) >>
Kihagyhatatlan tegnap, 20:01egyedül járt itt
Hát nem vagyok én már az a mai csirke, de kakas sem, aki csak úgy felszaladgál a szigligeti várba Kolodkózni. Nyáron biztosan nem, vagy a szívem nem bírná már, vagy a lábam, de a veszélyeztetett bőröm különösen nem, így hát mit tegyen a vén, ilyenkor megy, hidegben. Mert mekkora pofont kapsz majd a Mennyország kapujában, ha nem keresed meg, nézed meg a Kolodko-szobrokat?
Kolodko: Lakókocsi, szörf, Balaton miniszobor, Szigliget, SzigligetKolodko: Lakókocsi, szörf, Balaton miniszobor, Szigliget, SzigligetKolodko: Lakókocsi, szörf, Balaton miniszobor, Szigliget, SzigligetKolodko: Lakókocsi, szörf, Balaton miniszobor, Szigliget, SzigligetKolodko: Lakókocsi, szörf, Balaton miniszobor, Szigliget, SzigligetKolodko: Lakókocsi, szörf, Balaton miniszobor, Szigliget, SzigligetKolodko: Lakókocsi, szörf, Balaton miniszobor, Szigliget, Szigliget
Még több kép (4 db) >>