Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 22:49barátokkal járt itt
Nagyon szép helyen található a szálloda. A parkja gyönyörű. A parkoló kényelmesen elfoglalható. A recepciósok kedvesek, udvariasak. A szobák tiszták, kényelmesek. Külön örülök annak, hogy hajszárító és ruhaszárító is megtalálható a fürdőszobában. A fürdő tiszta, elég hely van mindenkinek. Az uszoda szuper!
Kiváló tegnap, 21:33a párjával járt itt
A hotel Piroska egy nagyon jó hely. Bárkinek merem ajánlani. A konyhája kitűnő. A "svédasztal" változatos. A wellness szerintem igazán jó. A park azzal a tóval a nyugalom szigete. Szóval minden rendben. Kivétel azért van. A szoba. Annak is csupán a fürdűszoba része, na az csapnivaló. Nem részletezem. A vezetőség nélkülem is tudja ezt. Gondolom idővel megoldja.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 112 városban járt márFelfedező - 207 helyen első értékelőNépszerű író - 26 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5930 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 19:27a párjával járt itt
Hogy egy település egykoron mennyire volt szegény vagy gazdag, azt a manapság odalátogató is könnyen felismerheti abból, mennyi és milyen épületek születtek akkoron. Kunszentmártonban is kiindulhatunk ebből, és azt mondhatjuk, hogy igencsak jómódú lehetett a város, ha egy impozáns méretű katolikus templom mellett még a felekezet mindkét temetőjében tudtak egy-egy, kisebb templommal felérő kápolnát építeni.
Kihagyható tegnap, 18:38gyerekekkel járt itt
Számunkra csalódás volt. Először is a parkoló messze van. Rokkant jelzéssel se lehet bemenni, holott hely lenne akár az ajándékboltnál, akár ahol a dolgozók parkolnak. Elég nehézkes volt a férjemnek begyalogolnia. A kisgyerekeknek is elmegy a kedvük, mire beérnek. A kártyás fizetés nem működött, így az előttünk lévő családnak vissza kellett fordulniuk két gyerekkel.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4234 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118351 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 16:57barátokkal járt itt
A Batthyány téri Vásárcsarnok mögötti kis utcában lévő "bajor kolbászos - sörös " hely, ahogy mi csak magunk között nevezni szoktuk, évek óta a kedvencek között szerepel, vártuk már a nyarat, hogy ismét birtokba lehessen venni a teraszt. A napernyők mögött a kék-fehér kockás bajor zászló a hely egyik névjegye, különös ismertetőjele.
Kiváló tegnap, 16:27a párjával járt itt
A Baross tér környékén kerestem éttermet, és a Google térképen a Ferragosto bisztró jelent meg. Sosem hallottam még róla, de a közzétett vélemények nagyon jónak írják le a helyet, így odamentünk ebédelni. Már amikor a Rákóczi útról befordultunk a Huszár utcába, az is kellemes meglepetés volt, nem ilyennek rémlett ez a környék, most ugyanis rendezett, felújított, csökkentett forgalmú kis utcácskába értünk.
tegnap, 12:58a párjával járt itt
szép csendes hely. A személyzet kedves, figyelmes. A reggelinél a pékáru finom, változatos, ízletes. A felvágottakból lehetne nagyobb a választék, pl. kőrözött, krémek. A vacsoránál a savanyú féle is lehete változatosabb. Kár , hogy a szökőkutak nem működnek. A park szépen rendben tartott. A kinti medence is igen kellemes.
Kiváló tegnap, 12:27gyerekekkel járt itt
Mi egy sima sztenderd szobába voltunk ikrekkel így kicsi szűkös volt a szobák meg hiányoltuk a rakodó felületeket. Nagyon jól éreztük magunkat a személyzet kedves volt és mindenbe segítette mit kértünk. A szoba is jó volt mert földszintes volt ami iker babakocsival nagyon megkönnyítette a lehettek a közlekedést.
Kiváló tegnap, 12:26barátokkal járt itt
Nagyon kedvesek az eladók, mindenkinek ajánlom ezt a helyet, az ételek amiket rendeltünk azok is nagyon finomak voltak
Szörnyű tegnap, 11:51a párjával járt itt
A személyzet kivételével az egész szálloda katasztrófális és óriási csalódás volt! Sikerült mind a 4 éjszakánkat elrontani! Minden napra jutott valami kellemetlenség! SZÖRNYŰ! ! ! Látszik,hogy kevés a dolgozó. Szivem szerint hatóság felé jelenteném az ottani állapotokat!