Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 18:23egyedül járt itt
Mind a wellness részleg, mind a klubszoba szolgáltatásaival nagyon elégedettek voltunk mindketten. Nekem nem az étkezés a legfontosabb egy szálláshelyen, de itt kimondottan finom, változatos volt minden étkezés, és érezhető volt, hogy minőségi alapanyagokkal dolgoznak.
Összességében meg voltunk elégedve a szállodával. Köszönjük. :)
tegnap, 14:57a párjával járt itt
A fogadtatás nagyon kellemes volt. A étel, italkínálat extra bőséges, de tumultus van az étteremben. Ez csak ott észlelhető, a hotel más területein nem. A masszázs profi, a barlangi torna jó. A wellnessrészleg megfelellő, de az infraszaunában hiányzott a homokóra. A szobák tiszták, tágasak. Szép környék.
Kiváló tegnap, 13:06a párjával járt itt
Csodálatos erdei környezetben egy makulátlanul tiszta luxus szálloda. A személyzet kedves, közvetlen, az ételek finomak és esetenként különlegesek. Gondolnak a speciális diétát követőkre is. Kisállat is behozható, de jelenlétük nem zavaró. Különleges kültéri és beltéri rekreációs részlegeket is kipróbáltunk.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2929 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35289 feltöltött kép
tegnap, 11:29barátokkal járt itt

Tegnap sikerült kipróbálni a Nagomit is. Nyitás után pár perccel léptünk be, az egyetlen normális asztal foglalt volt. Ketten ültek a négyszemélyes asztalnál, egy pár, nem akartuk zavarni őket, bár nem csodálkoztam volna, ha egy ilyen pöttöm helyen, ahol a falak mellett futó asztalt helyettesítő polcon eszik a legtöbb vendég leültetnek egy asztalhoz idegeneket is.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 43 városban járt márNépszerű író - 25 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
tegnap, 10:31a párjával járt itt
Tokaj közvetlen közelében található ez a gondosan megtervezett és kivitelezett szálloda. Gépkocsi nélkül elég nehezen megközelíthető, bár lehet, hogy a szállóval van lehetőség tranzit igénybevételére. Az épület, a belső terek, a szobák szépek, barátságosak A wellness nem túl nagy, de igényesen kialakított.
Kiváló tegnap, 10:09a párjával járt itt
Megszépült az egész szálloda. Kényeztető volt minden szolgáltatás. Teszik nagyon a spa, bár a kültéri medence még nem volt készen. A délutáni pezsgőzés csúcs volt. A kaják és az italok finomak voltak. Egyedül a spa részlegen az öltözőt hiányoltam, és a WC-ben is jó lenne fogasokat kihelyezni, mert csak ott lehet átöltözni.
Kiváló tegnap, 8:50gyerekekkel járt itt
Kedves, figyelmes kiszolgálás.
Mindenki nagyon udvarias
, nagyon finom,ízletes ételek. Sokszor szeretnék ide jönni. Születésnapom ünnepeltük a különtermében családommal. Egy dédnagymams
tegnap, 6:56gyerekekkel járt itt
Általánosan jó volt a szálloda. Az ételek finomak ,választék bőséges,a wellnessrészleg is kifogástalan. Az ágybetét nekünk nem jött be,derékfájós volt . Az első emeleten a folyosó végén volt a szobánk ahol a konyha van . Hajnal 6 órakor olyan erős zajok hallatszanak ,tolnak valami kocsit ,elég hosszan de többször is. Este szintén ,késő este . Elég zavaró ha pihenni szeretne valaki.
1991
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1043 városban járt márFelfedező - 3265 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 66810 feltöltött kép
tegnap, 1:29egyedül járt itt
Szerintem cáfolnom illik azt, hogy ez egy átlagos pub. Szép koratavaszban játszottak a fények az ablakokban, amikor ma betértem ide. Éppen japán ebédemet akartam ír sörbe fojtani, fontos a nemzetköziség, ne ragadjunk le mindig csak egy nációnál. A lányok közepesen kedvesek voltak először, semmi rosszat nem mondhatok rájuk.
Publin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, Budapest
Még több kép (10 db) >>
1991
tegnap, 0:41egyedül járt itt
Ha jók az információim, amelyeket helyben szereztem, akkor ez a kastély is lassan átszivároghat a látványosságok kategóriába, mivel szállóként már nem igazán működik. Elsősorban rendezvényközpont, nem más, és éppen készülőben volt egy nagyobb létszámú esemény, amikor ott jártam.
Új-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, VasszécsenyÚj-Ebergényi Kastélyszálló, Vasszécseny
Még több kép (15 db) >>