Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2083
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1067 városban járt márFelfedező - 3380 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 69199 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 22:38a párjával járt itt
Vasárnap volt, gondoltuk, kipróbáljuk az új Billogot, egy ideje már hírelnek róla, ott van a Rákóczi úton, az Astoriától nem messze. Szilágyi Laci korunk jóembere, alig emlékszem rá, hogy hány ilyen tiszta, őszinte, tisztességes, önzetlen embert ismertem.
Billog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, BudapestBillog Burger Astoria, Budapest
Még több kép (16 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 112 városban járt márFelfedező - 207 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5903 feltöltött kép
tegnap, 21:19a párjával járt itt
Ha már nemrégiben Debrecenben, sör hiányában, nem sikerült az ottani Buddha Original étteremben ebédelnünk, most kipróbáltuk a lánc Mammutban lévő egységét. Mellette van az önkiszolgáló Padthai Wokbar, ahol már többször ettünk, láttuk, ma is meglehetős zsúfoltsággal üzemeltek. Nem, így a Buddha Original.
Átlagos tegnap, 20:20a párjával járt itt
A kérdésre, ami ki van pingálva a fagyizó ajtajára: Közép-Európa legjobb pisztácia fagyija? Bár nincs igazán széles összehasonlítási alapunk, de abból a kevésből is, amit eddig kóstoltunk, volt jobb pisztácia fagyi, mint ez itt a Podmaniczky téri Partisánnál.
Kiváló tegnap, 19:23családjával járt itt
Csodálatosan kényelmes, makulátlanul tiszta szállás. Nagyon kedves, szolgálatkész személyzet. Finom ételek és italok. Nagyon jó ár-érték arány! Szívből ajánlom!
Szörnyű tegnap, 18:10gyerekekkel járt itt
Igazi retro Balatoni "étterem". A rántott hal valami zsírcsomó. A többi meg.... Hagyjuk is. Ehető, de kb ennyi. Inkább egy lángos. Ha választani lehet akkor inkább egy szendvics.
Kiváló tegnap, 18:09barátokkal járt itt
Pizzájuk 10/10 , ha a hangulatot és a kiszolgálást is ideveszem, tényleg egy kis Olaszország buda szívében. Mindenkinek bátran ajánlom!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt márFelfedező - 11 helyen első értékelőNépszerű író - 27 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
tegnap, 14:48családjával járt itt
A környezet nagyon szép. A kiszolgálás átlagos. Az étel ára kifejezetten jó. Két személyes tálat ettünk, megfelelő volt a mennyiség, a tálalás is szép volt. Gyorsan meg is érkezett, jól is laktunk, de semmi különleges. Látszott a vendégek számán is, hogy nem egy felkapott étterem, mert amikor megérkeztünk, mi voltunk az egyetlen vendég.
Kihagyható tegnap, 14:38családjával járt itt
Zsúfolt és drága. A víztől kiszáradt a bőröm - pedig évtizedek óta járok fürdőkbe, de ilyet még sehol nem tapasztaltam.
Kiváló tegnap, 12:59gyerekekkel járt itt
A recepcióval kezdem : Kisebb problémák merültek fel, pld nem működött a tv távirányitó, ill csordogált a WC. Szóltunk a recepción, és azonnal intézkedtek. Köszönjük. Távozáskor ott felejtettünk egy plüss állatot, melyet akkor nem találtak meg. Másnap hivtak a recepciósok, hogy a mosodában megtalálták.
Kiváló tegnap, 11:54a párjával járt itt
Egyáltalán nem volt WIFI. Észrevételeztem, mellébeszéltek.
Előző alkalommal , az 5 napból 2 napig volt, aztán megszűnt. Akkor is szóltam.
Most arra hivatkoztak, hogy nem szólt senki. Gondolom mindenkinek ezt mondják.
A kutya ár kirívóan magas, 10 000.-Ft/nap. Ezért a kutya semmilyen szolgáltatást sem kap.