Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1091 városban járt márFelfedező - 3446 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 71624 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 23:44a párjával járt itt
Már Acsára menet kiböktem magamnak ezt a rejtélyes kápolnát, azán mondtam is, hogy majd visszajövet megállok. Egy dolog megnézni, meg egy másik dolog utána nézni, mi ez itt és hogyan vagy miért került ide? Nos, csak annyi, hogy voltak vad viharok, jégesők, borászok fogták is a fejüket, hogy jaj, mi lesz, oda a termés, aztán valami szent csak megmentette azokat szőlőket, hát talán éppen Téglaházi Szent Mária Magdolna.
Téglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, PencTéglaházi Szent Mária Magdolna kápolna, Penc
Még több kép (6 db) >>
Jó tegnap, 23:06a párjával járt itt
S pobytom sme boli spokojní, milý personál, krásne prostredie, Jediné čo nám vadilo, že vo výťahoch
namiesto čitateľne viditeľných označení tlačidiel jednotlivých poschodí sú len vygravírované neviditeľné
obrysy čísiel, čo spôsobilo, že sme nevedeli ktoré máme stlačiť. Škoda, že vonkajší bazén bol mimo prevádzku.
Gyenge tegnap, 22:37egyedül járt itt
Sajnos a csomagajánlat 1. lépésétől kimaradt az üdvözlő kávé és sütemény, amikor szóvá tettük, akkor szaladtak át a cukrászdába érte. A wellness részleg nagyon kicsi, mindössze 6 napozóágy van benne, az ígért gőzkabin, aroma kabin technikai okok miatt zárva volt, az infraszauna pedig körülbelül 35 fokon üzemelt, egyedül a finn szauna működött.
Átlagos tegnap, 22:30egyedül járt itt
Meg kellene indokolni a közepes minősítést. Nem egyértelmű, a hely simán lehetne ötös is, abszolút ötöskompatibilis. A pillanat nem az. Újpesti bolyongásom végén betértem, nagyon vonzó a hely, ideális helyen van, a teraszon sokan ültek is, bent meg senki. Én meg be akartam menni.
Központ Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Átlagos tegnap, 19:26a párjával járt itt
Nagyon tiszta és kényelmes volt a lakosztály. A reggeli és a vacsora is finom és bőséges volt. Amit viszont nehezményeztünk hogy nem működött sem a kinti medence sem a jakuzzi.
Indulás előtt hívott a recepciós hölgy és ezt elfelejtette közölni.
Nekünk ez fontos lett volna. A leírásban szeptember végéig üzemel a külső fűtött medence.
Érdekes tegnap, 14:20egyedül járt itt
Honfiúi kötelesség megnézni Csöngén Weöres Sándor és Károlyi Amy emlékházát, ezért aztán beláttam, hogy nincs haladék, véges az idő, a hazát látni kell. Emlékház megvan, de nem nyitva, mit tesz ilyenkor a egyszeri halandó, beront az önkormányzatra, mert a békés polgárokat csak nem fogom egyenként zaklatni a házaikban.
Weöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, CsöngeWeöres Sándor és Károlyi Amy Irodalmi Emlékház és Helytörténeti Gyűjtemény, Csönge
Még több kép (27 db) >>
Átlagos tegnap, 13:09a párjával járt itt
Nos, Abán is van egy ilyen, máshol is, de túl sok néznivaló nincs rajta, ha csak az nem, hogy ez is olyan nemnemsoházós. Mit nemnemsoha? De, igen, 100 éve történt, nincs itt semmi soha. Hogy soha nem nyugszunk bele? Hát, ha egy évszázad alatt nem tudsz valamihez alkalmazkodni, akkor ki segítsen rajtad? Óvd meg a mohácsi csatát is, hátha akkor megfordul az eredmény.
Trianoni emlékhely, Aba
Kihagyhatatlan tegnap, 10:42egyedül járt itt
Nos, ez a templom valami meseszép. Nem úgy, nem abban az értelemben, hogy barokk csicsák csorognak a falakon, az a szépségnek, esztétikának egy egészen másik ága. Ez egy kihagyhatatlan érzület. Jó, hát az az alap, hogy kívül egy egyszerű fehér épület, belül meg csupa fa ezt nem látni, ezt érezni kell.
Nemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, NemeskérNemeskéri evangélikus templom, Nemeskér
Még több kép (38 db) >>
Kiváló tegnap, 10:41a párjával járt itt
Vadsültet és palacsintát ettünk. Gyors volt a kiszolgálás és a vadétel nagyon ízletes és puha volt. Köszönjük
Jó tegnap, 10:12a párjával járt itt
A szálloda hangulata, megjelenése általában kedvezőnek mondható, de sokat jelentene az arculat szempontjából, ha az alkalmazottak öltözéke is esztétikusabb (pl. recepció, a pincérek) lenne, valamiféle egyöntetűséget és színvonalat képezne. A hotel szemmel láthatóan felújításra szorul, de ezek az apróságnak tűnő dolgok sokat javíthatnának a megítélésen.