Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos tegnap, 23:58egyedül járt itt
2x voltam az étteremben egymás követő napokon. Mind a kettő alkalommal az aznapi menüből fogyasztottam. Sajnos a második napi levesben fémes csomagoló találtam, ami nem keltett túl jó benyomást.
Kívánság Étkezde, Budapest
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 211 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6189 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 21:10a párjával járt itt
Békésszentandráson az egykori híres szőnyeggyár helyén ma egy szálloda, a négycsillagos Bordűr Wellness Hotel Superior és Szőnyegmúzeum működik. Szálloda és múzeum együtt, ritka kombináció. Már a nevéből is kitűnik, hogy az ipari célú épület átalakításánál fontos szempont volt, hogy a szálloda szerves részeként egy múzeumot alakítsanak ki a helyi szőnyegszövés hagyományainak tiszteletére, bemutatására.
Bordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, BékésszentandrásBordűr Szőnyegmúzeum, Békésszentandrás
Még több kép (42 db) >>
tegnap, 20:51a párjával járt itt
Tetszett a wellness, az ellátás, még hogy nagyon közel a Balaton és a központ. Ami nem tetszett: A francia erkély pókhálós volt. A balatoni strand nagyon nem tetszett. Sajnos hiába kapok az ajándék strand belépőt, nem tudtuk élvezni a fürdést. A bal oldali részen a Balaton tele van kövekkel, kagylókjal. Nagyon balesetveszélyes.
Szörnyű tegnap, 20:40a párjával járt itt
Nem nagyon részletezném: a panzió rész éjszakai zajai egy állatkerti majomháznak is becsületére váltak volna. Értem én, hogy kemping és motel, de akkor nem kell úgy hirdetni, hogy csendes, nyugodt pihenés. . . . . . . .
Kiváló tegnap, 20:36a párjával járt itt
A légkondi nagyon zajos volt. Kikapcsoltattuk másnap éjszakára így már jó volt. A szállodában minden nagyon jó volt. Sajnos az nem a szálloda hibaja volt,hogy volt egy vagy két kutya és az első éjszaka ugatak elég sokáig. Nagyon zavaró volt. Sajnos a gazdajuk nem tanította meg őket rendesen viselkedni. Szerencsére második éjszaka már nem volt ilyen. Ezen kivül minden jó,szép volt. Ajánlom másoknak is.
Kiváló tegnap, 20:36barátokkal járt itt
Baráti társasággal érkeztünk Kőszegre az Ostromnapokra. Nagyon éhesek voltunk, s véletlenül ráakadtunk
Szulejmánra. Féltem mert nagyon sokan voltak,
de gyorsan elkészültek a kebabok pitában. . . ,
amit csinos hölgyek szervíroztak. Klíma nincs , csak ventilátor, de minden más kárpótol ezért. . .
Átlagos tegnap, 18:53a párjával járt itt
A török idők harcai alatt, majd végül az Alföld visszaszerzéséért vívott küzdelmekben ezen a vidéken nagyon sok település teljesen elnéptelenedett, üres pusztává vált. A hódoltság utáni, a 18. század elején történt újratelepítésre ezért egyfajta újjászületésként tekinthetnek a leszármazottak is, függetlenül attól, hogy ez az újranépesedés miként ment végbe.
Újratelepítési emlékmű, BékésszentandrásÚjratelepítési emlékmű, BékésszentandrásÚjratelepítési emlékmű, BékésszentandrásÚjratelepítési emlékmű, BékésszentandrásÚjratelepítési emlékmű, BékésszentandrásÚjratelepítési emlékmű, BékésszentandrásÚjratelepítési emlékmű, Békésszentandrás
Még több kép (4 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt már
Kiváló tegnap, 17:47a párjával járt itt
Budapesten lakunk, de úgy adódott a nagy hőségben, hogy el kellett jönnünk otthonról. Vácon dolgozom, de ott nincs medencés hotel, neten találtuk az Aphrodite szállodát, mely megtetszett és nem is csalódtunk benne. (Innen vitt reggel a nyugdíjas párom dolgozni, de a vasútállomás is könnyen elérhető. ) Reggelit lehetett volna kérni, de nem kértünk.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt már
Kiváló tegnap, 17:24a párjával járt itt
Budapestről könnyen megközelíthető, ezért is választottuk és a gyógyvíz miatt. A gyógymedencék jók voltak, élményelemek gyakran működtek. Ami szinte nem volt használható, az úszómedence, igen hideg vize miatt. Alig volt néha benne 1-1 vendég. (A kopásos ízületekre káros a nagyon hideg víz, nekem azt mondta a reumatológus.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2994 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36408 feltöltött kép
tegnap, 15:36gyerekekkel járt itt
A Jopi étkezdébe merő véletlenségből akadtunk bele, miután a szomszédos pékségben kenyeret és némi péksütit vettünk. Mondom, nézzük meg, van-e pacal. Adtam a dolognak 10% esélyt. Belépve és szétnézve, szemügyre véve a választékot ez a 10% lecsökkent 2-re. De azért megkérdeztem. Kiderült, hogy van.
Jopi Munkahelyi Étkezde, SzolnokJopi Munkahelyi Étkezde, Szolnok