Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4221 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118085 feltöltött kép
Érdekes ma, 9:25barátokkal járt itt
Nem tudnám megmondani, hány alkalommal jöttem már el erre, de biztosan 100-nál többször. Vagy figyelmetlen voltam, vagy csak egyszerűen nem tűnt fel, amióta viszont észrevettem, azóta magam sem értem, hogy nem lehetett ezt a "valamit" észrevenni. Szóval a helyszín az I. kerület, Víziváros, szintén kedvenc városrészek egyike Budapesten belül, az Iskola utca és a Vám utca sarka.
Vastuskó, BudapestVastuskó, BudapestVastuskó, BudapestVastuskó, BudapestVastuskó, Budapest
Még több kép (2 db) >>
ma, 9:02barátokkal járt itt
10 év után megejtek egy újabb értékelést, de azóta jártam itt már többször is. Az elhelyezkedés, külső megjelenés mit sem változott, egy kifejezetten kellemesen hívogató hangulatú, múltidéző, de nem retró kávézó, amelynek elsősorban a terasza népszerű, bár nincs sok asztaluk.
Corvin Kávézó, BudapestCorvin Kávézó, BudapestCorvin Kávézó, BudapestCorvin Kávézó, Budapest
Még több kép (1 db) >>
2054
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1057 városban járt márFelfedező - 3334 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68221 feltöltött kép
ma, 0:31egyedül járt itt
Valami cikket olvastam a napokban a neten, hogy melyik az 5 legjobb rámenező hely, és megdöbbenve láttam, hogy én erről a Ramenjiről még csak nem is hallottam eddig.
Ramenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, BudapestRamenji Ramen, Budapest
Még több kép (15 db) >>
Érdekes tegnap, 23:28egyedül járt itt
Sokáig állt ez a kastély romosan, kifosztva, bedőlve, életveszélyes állapotban, a velencei vasútállomástól nem messze. Aztán szándék született a felújításra, meg nyilván pénz is adódott a szándékhoz, és megújulhatott ez is. Nemrég adták át. De hát mi legyen egy kifosztott kastélyban? Szálloda, szociális otthon, átpasszolt magánkégli vagy múzeum?
Fischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, VelenceFischer Emil Múzeum, Velence
Még több kép (40 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 197 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5393 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 22:33csoporttal járt itt
A Sétaműhely Balkán a Belvárosban című vezetett sétáján a köznyelvben egyszerűen Szerb templomnak nevezett Szent György templom után a Petőfi téren álló görögkeleti Nagyboldogasszony-templomot, az Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyházat néztük meg.
Budapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, BudapestBudapesti Istenszülő elhunyta magyar ortodox székesegyház, Budapest
Még több kép (25 db) >>
Érdekes tegnap, 22:09egyedül járt itt
Az István Tanyán ebédeltem Budafokon, aztán ballagtam vissza a Habcsók sörözőbe, amikor látom ám, hogy a jó öreg nepomuki itt is jelenlétével tisztel. Szoktunk találkozni Budapesten vagy országszerte, nagyon szeretheti a magyarokat vagy a magyarok őt. Hát visegrádi országok, na.
Nepomuki Szent János szobor - Budapest, Hosszúhegy tér, BudapestNepomuki Szent János szobor - Budapest, Hosszúhegy tér, BudapestNepomuki Szent János szobor - Budapest, Hosszúhegy tér, BudapestNepomuki Szent János szobor - Budapest, Hosszúhegy tér, BudapestNepomuki Szent János szobor - Budapest, Hosszúhegy tér, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Szörnyű tegnap, 21:41egyedül járt itt
Ez a kiszolgálás 10/-1000
Gusztustalan ahogy viselkednek az emberrel üres poharat odadobja neked mint valami kutyának! Soha többet nem megyek ebbe az étterembe! ! ! Kentucky Gold Wrappert rendeltem sült krumpli cola. A szendvics szét volt esve krumpli szét volt égve! ! ! Mit képzelnek magukról? ? ? ?
Kentucky Fried Chicken - Óbuda, Budapest
Átlagos tegnap, 21:17barátokkal járt itt
Na, én is hogy járok, szórom ki a blokkokat, számlákat, aztán csak a kezembe akad egy ilyen ezer értelmetlenség, hogy én itt nem ettem eddig, mert ötször-tízszer biztos előfordult az elmúlt 10 évben, nem is értem, miért nem vagyok itt. Általában későn este szokott ez mindig kézrejönni, mozik, színház után. Mert ez nyitva van.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 284 városban járt márFelfedező - 361 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3040 feltöltött kép
tegnap, 17:58a párjával járt itt
központtól 10 percre található a hotel, nagy, zárt parkolóval. A szoba és a fürdő tágas, szépen berendezett. Az ágy kényelmes. A reggeliző helyiség a másik kis épületben található, ahol bőséges és választékos ételek voltak. A két épület között pedig fedett terasz, ahol iszogatni, kártyázni, beszélgetni ültek ki este a vendégek.
Hotel Merlot Eger, EgerHotel Merlot Eger, EgerHotel Merlot Eger, EgerHotel Merlot Eger, EgerHotel Merlot Eger, EgerHotel Merlot Eger, Eger
Még több kép (3 db) >>
Kihagyhatatlan tegnap, 17:55csoporttal járt itt
A Sétaműhely Balkán a Belvárosban című programján nagyszerű vezetővel ismerhettük meg a századok során betelepült, értsd főként a törökök elől idemenekült, szerb, görög és makedón kereskedők által benépesített utcák akkori történetét a mostani Fővám tértől a Petőfi térig.
Szent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, BudapestSzent György nagyvértanú szerb ortodox templom, Budapest
Még több kép (30 db) >>