Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2026. április 27. 14:49egyedül járt itt
Nógrád-Magyarkút túra után 2026. április 25-én jártam a Kocsma a pipáshoz vendéglőben. Mindenkinek tudom ajánlani! Kedves kiszolgálás, finom étel, jó séf! Sajttal töltött rántott bordát ettem csalamádéval. Máskor is megyek, végigenném az étlapot. Amit meg fogok itt kóstolni: Borjúláb rántva, Vaddisznó pörkölt, Szarvasgulyás, Ciigánypecsenye, stb.
Kocsma a Pipáshoz Magyarkúti Kisvendéglő, VerőceKocsma a Pipáshoz Magyarkúti Kisvendéglő, VerőceKocsma a Pipáshoz Magyarkúti Kisvendéglő, VerőceKocsma a Pipáshoz Magyarkúti Kisvendéglő, VerőceKocsma a Pipáshoz Magyarkúti Kisvendéglő, Verőce
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2026. április 27. 14:33a párjával járt itt
Kedves Lótus Therme Csapata! 2026-ban nagyon szerencsésen inmáron harmadik alkalommal sikerült élveznünk a vendéglátásukat. Teljes mértékban elégedettek vagyunk az ott tapasztaltakkal. A teljesség igénye nélkül pár eseményt, szolgáltatást, személyt had emeljünk ki:
-a 04. 24. -i vacsoránál felkínált Tiramisu igazi élményt nyűjtott sokunknak!
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 106 városban járt márFelfedező - 184 helyen első értékelőNépszerű író - 27 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5017 feltöltött kép
Érdekes 2026. április 27. 11:22csoporttal járt itt
Ez az egyik dicsérő elnevezése a Budakeszi úton lévő Hild-villának. De mondják Hild József egyik legszebb épületének is, amely egy klasszicista remekmű a János-hegy tövében. Mai használóit és használatát nézve pedig egy impozáns székház és programhelyszín.
Hild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, BudapestHild-villa, Budapest
Még több kép (16 db) >>
2026. április 27. 10:40a párjával járt itt
A szálloda, a hozzá tartozó kényelmi szolgáltatások és a személyzet segítőkészsége nagyon jó. Az ételkínálat kiváló, amiben mindenki találhat magának valót. Legyen vegetáriánus, húsfogyasztó vagy akár valamire érzékeny. A vacsora utáni élőzenén a halban meglepődtem, de esti levezetésnek jó és hangulatos volt.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt már
Kiváló 2026. április 27. 7:47barátokkal járt itt
Suhsi bemutató-és készítő esten voltunk.
A hely kicsi, kissé zsúfoltan ültünk.
Ennek ellenére nagyon szuper volt minden. Remek hangulat.
Finom suhsi, hozzáértő séf, kedves kiszolgálás.
Még arra is volt lehetőség,hogy megtanuljuk a sushi készítésének titkát.
Köszönjük, hogy részesei lehettünk.
Máskor is biztosan jövünk.
Egy Pillanat Caffé, GyulaEgy Pillanat Caffé, Gyula
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt már
Átlagos 2026. április 27. 7:42barátokkal járt itt
Baráti társasággal vacsoráztunk a Fogadóban. A hely tiszta. Az ételek elég drágák, viszont minden nagyon gusztusos és finom. Le a kalappal a séf előtt. A pincér kimért, nem túl barátságos. A fedett terasz részen ültünk. Rajtunk kívül nem volt senki. Szerettünk volna egy kis zenét kérni, de ezt nem tudták megoldani.
Zsóka Fogadójának Étterme, SzentantalfaZsóka Fogadójának Étterme, Szentantalfa
Átlagos 2026. április 27. 0:31gyerekekkel járt itt
Internet akadozott, Gyerekeknek medence hát inkább pancsolo semmi csúszda vagy ilyesmi. Kinti részen van 2 csúszda de ilyen szeles időben nem mentünk ki. Játszóház viszont nagyon jó ugrálóvár viszi a prímet. Interaktív játék is jó. Koktél is finom volt kedves kiszolgálás.
2025
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1055 városban járt márFelfedező - 3305 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67574 feltöltött kép
Átlagos 2026. április 26. 22:56egyedül járt itt
Milyen érdekes, pár napja voltam Tápiószecsőn a Hisztériában, és persze Budapesten az Andrássy úton sétálva is beugrott, hogy ebédután van, lássuk, fogyasszuk el itt a desszertet. Így aztán betérültem ide is. Mint emlék, valójában nem a süteményáradat ragadott meg, hanem a személyzet magatartása.
Hisztéria Cremeria, BudapestHisztéria Cremeria, BudapestHisztéria Cremeria, BudapestHisztéria Cremeria, BudapestHisztéria Cremeria, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Érdekes 2026. április 26. 21:30egyedül járt itt
Mikor a gőzmozdonyt, ami azért az emberiség történetének egy korszakalkotó találmánya volt, leváltották a korszerűbb vasúti gépek, megmaradt a sok fekete óriás. és egyszer csak nem gőzölgött tovább. Mi legyen velük? Sok került un.
Népkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, Hatvan
Még több kép (7 db) >>
Érdekes 2026. április 26. 20:26egyedül járt itt
Hatvany Lajos ugyebár az un. "utolsó mecénás" volt, azaz így tartjuk számon, a Hatvany család kastélya meg, amit Grassalkovich kastélynak nevezünk, a tér túlsó oldalán áll. Ott fordult meg József Attila, Ady Endre és többek között Thomas Mann is. Ez a múzeum meg felvette Hatvany Lajos nevét, a térségben nagy név az övék, gondoljunk pl.
Hatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, Hatvan
Még több kép (17 db) >>