Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Jó 2026. szeptember 27. 7:51a párjával járt itt
Nagyon szuper 2 napott töltöttünk el kicsit retrós a hely de vissza idézz a múltba ,szoba tiszta rendezett ,víz minőség kiváló ,ételek mindent ki elégített bőség zavara ,kiszolgálás gyors pontos precíz ,egy jó darabb pincér szolgált 2 napig mondhatni a hassunk fájt tőle humoros jó kedélyű emberséges nagyon nagyon kedves, látni rajta,hogy szívből csinálja a munkáját.
71949
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1100 városban járt márFelfedező - 3463 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 71949 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. szeptember 27. 1:48egyedül járt itt
Különös, hogy előttem már 27-en értékelték, de senkinek nem volt egy szava se róla, de egy képe sem. Bár nagyon fúrja az oldalam, hogy valaki pl. mit talált ebben kettesnek Mert egyébként lenyűgöző, monumentális, lélegzetelállító. Én meg tartoztam ezzel az épülettel magamnak, hát ideje volt meglátogatni.
Győri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, GyőrGyőri zsinagóga, Győr
Még több kép (36 db) >>
Kiváló 2026. szeptember 27. 0:59a párjával járt itt
Nagyon meg voltunk elégedve a személyzettel nagyo kedvesek figyelmesek voltak a szoba pont az elvárasainknak meg felelő volt tiszta tágas kényelmes ágy a reggelik kiváloak voltak hozták a hazai izeket az egész szállás es az ott töltött idő nagyon jó és kellemes volt ez vot az első hogy ott voltunk de nem az utolso hétvége magyarul szuper hely csak ajánlani tudom🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Szörnyű 2026. szeptember 26. 21:41csoporttal járt itt
Szörnyű hely. Modortalan kiszolgálokkal, de tényleg a legalja, türelmetlen. Nagyobb társassággal érkeztünk és csak a sietettést hallottuk, hol ott hosszú a nyitva tartás. A pizza nyers volt, senkinek se ajánlom ezt a helyet
Jó 2026. szeptember 26. 20:02a párjával járt itt
A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Wellnes , szauna jó. Tisztaság van mindenhol. A reggeli és vacsora választék bőséges, ízletes. Standard 2 ágyas szobában a matracok szètcsúsznak, mert csak az ágykereten vannak rajta, kisebb termetűeknek magas is. A fürdőszobában nagyon gyenge a világítás.
Kiváló 2026. szeptember 26. 19:29a párjával járt itt
A szállodában belépve nagyon kellemes illat fogadott, mely egész ott tartózkodasunk alatt visszafogottan érezhető volt! A szoba meglepően tágas, megnyugtatóan tiszta, az ágy kényelmes, a fürdőszoba igényes és óriási más szállidákhoz képest! Reggel pihenten ébredtünk, a szoba hangszigetelése nagyon jó, zavaró kinti, benti zajok kizárva!
Kiváló 2026. szeptember 26. 16:28a párjával járt itt
Jo ar, es persze a fotok alapjan valasztottuk a Szilvia vendeghazat Bükön! Nagyon rugalmas fogadtatasban volt reszünk, nagyon kellemes vendeglatoval. Szep, kenyelmes szobank volt, tisztasag mindenütt! A reggeli nagyon finom volt, mind a ket napon valasztekos volt, sokfelesegböl lehetett valasztani, es a kellemes teraszon lehetett elfogyasztani a reggelit.
Kiváló 2026. szeptember 26. 15:30a párjával járt itt
Sajnos a tartózkodásunk ideje alatt karbantartás zajlott a wellness részleg termálvizes medencéjénél - de a hotel kárpótlásképpen standard szoba helyett prémium szobába szállásolt el bennünket. Nagyon jólesett ez a gesztus. A zártnak jelzett parkoló nincs kerítéssel körülkerítve-így akár idegenek is besétálhatnak a parkoló és a hotel területére.
Kiváló 2026. szeptember 26. 14:48a párjával járt itt
Idén már harmadszor töltöttük pihenésünket itt a szállodában és biztosan nem utoljára. Szép környezetben, gyönyörű kilátással elvarázsolt minket a hotel. A szálloda tiszta, igényes és nagyon kellemes hangulatú.
71949
Érdekes 2026. szeptember 26. 14:24egyedül járt itt
Lássuk csak ezt a kastélyt Farád, ez egy főútvonal, bent van a településen, nem kell a kastélyért kimenni az erdőbe. Miért érdekel? A család, ahol részben nevelkedtem a Sarlayakkal rokon. Különleges történet ez, anyai nagyanyám és nagyapám egykor a Sarlay grófok birtokán szolgált.
Sarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, Farád
Még több kép (17 db) >>