Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 14:05egyedül járt itt
Remek három nap volt, kényelmes, tiszta szoba, közel volt a fürdőhöz. Nagyon kedves udvarias a személyzet. Bőséges, finom házias reggeli kiemelve a kedves felszolgáló személy kedvességét! Naponta különböző programok voltak buszos kirándulást is szerveztek.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 408 városban járt márFelfedező - 3042 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 37238 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 14:04barátokkal járt itt

Idén a nyáron egy egész napos, sokfelvonásos borkóstoló után az Oázis a Klastromhoz nevű panzióban pihentük ki a nap fáradalmait. Sőt, az utolsó borkóstolóra már ott került sor. A kommunikáció ezúttal is jó volt a háziakkal. Kutyát is vittünk, kihasználva, hogy állatbarát a hely.
Oázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház, Badacsonyörs
Még több kép (13 db) >>
Átlagos tegnap, 11:56a párjával járt itt

A Berek szálló legfőbb erénye az olcsósága, s az sem mellékes, hogy kutyabarát. Viszont nincs a szobában wc és zuhanylehetőség, ami azért eléggé kényelmetlen. Kutya nélkül negyvenegy eurót fizettünk ketten. Azt talán mondanom sem kell, hogy ennyiért nincs sem légkondi, sem hűtőszekrény a szobában. Három pont.
Berekszálló, BalatonfenyvesBerekszálló, BalatonfenyvesBerekszálló, BalatonfenyvesBerekszálló, BalatonfenyvesBerekszálló, BalatonfenyvesBerekszálló, BalatonfenyvesBerekszálló, Balatonfenyves
Még több kép (4 db) >>
Kiváló tegnap, 11:46egyedül járt itt

Idei soproni kocsmatúrám zárásaként betértem a hosszú nyitvatartású Shelbybe, mely a szállásomtól sem esett túl messze. Mint már szó volt róla, ez egy színvonalas és hangulatos, töményitalokra fókuszáló bár. Sajnos egy igen zajos külföldi csoport tartott a totális lerészegedés felé otttartózkodásom idején, nem irigyeltem a pultos kislányt.
Fekete Bárány gint kértem ezúttal is, 1400 ft volt.
5 pont.
Shelby's Gin Bar, SopronShelby's Gin Bar, SopronShelby's Gin Bar, SopronShelby's Gin Bar, SopronShelby's Gin Bar, SopronShelby's Gin Bar, SopronShelby's Gin Bar, SopronShelby's Gin Bar, SopronShelby's Gin Bar, Sopron
Még több kép (6 db) >>
Kiváló tegnap, 11:37egyedül járt itt

Szerettem a Palatinus hotelt, szép, rendezett hely. Egyszemélyes szobám volt, mely egy kissé lehangoló belső udvarra nézett, de dizájnra megnyert. A zuhanyzófülke szűk, amúgy patikatisztaságú és szép. A személyzet elsöprő többsége kedves, erre a szempontra megvan az 5 pont. A reggeli korrekt, nem csúcs, de átlag feletti.
Palatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, SopronPalatinus Hotel, Sopron
Még több kép (25 db) >>
Kiváló tegnap, 11:28egyedül járt itt

A Koffer az egyik legjobb hely a városban a megnyitása óta. Rendeltem ezúttal is 0,75 dl helyi bort, ami 500 forintba került, gondoltam elvitelre kérek némi kézműves sört, de mint az Untappd alkalmazás tudtomra adta, mindet kóstoltam már a kínálatból, egyébként Krois söröket tartanak. A kiszolgálás továbbra is kiváló, a dizájn változatlanul csúcs. 5x5.
Koffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, SopronKoffer Bor & Bár, Sopron
Még több kép (13 db) >>
Kiváló tegnap, 11:09egyedül járt itt

A Tastevinot idén sem hagytam ki. A hely továbbra is remek, meg is adom neki ismét a maximális pontszámot, azt azért nem tudom elhallgatni, hogy a felszolgáló kis hölgy vagy értetlen volt, vagy direkt kekeckedett, de nem akarta/tudta felfogni, hogy én értékelem, hogy náluk baráti az árképzés.
TasteVino, SopronTasteVino, SopronTasteVino, SopronTasteVino, SopronTasteVino, SopronTasteVino, SopronTasteVino, SopronTasteVino, SopronTasteVino, SopronTasteVino, SopronTasteVino, Sopron
Még több kép (8 db) >>
Átlagos tegnap, 11:00a párjával járt itt
A wellnessben lévő fiatal ember udvariatlan volt,a kinti medence és pezsgőfürdő sarkaiban kosz volt, minden reggel csak kilenc előttre volt használható a medence ,és a fólia feltekerésénél a tetején lévő kosz belemosodik a vizbe mindegyiknél,étterem kicsi és zsúfolt,igaz sz ételek finomak voltak de négy csillaghoz képest kevés opció!
Jó tegnap, 7:50gyerekekkel járt itt
Teljes családdal voltunk szülők , nagyszülők, unokák. A fürdőbe átjárás nagyon kényelmes főleg hogy többszöri. A szobákra ráferne a felújítás bar a tisztasággal nem volt probléma. Rendkívül tezszett a pici gyerekeknek este a disco sünivel. Nagyok biliardoztak, csocsoztak mindent kipróbáltak. Utoljara hagyom a konyhát. .
Jó tegnap, 1:22a párjával járt itt
Tetszett a rugalmas szobacsere. Mindenben segítőkészek és udvariasak voltak. A szobákban a tv elhelyezése nagyon rossz, a tusoló, mosdó, wc kényelnetlenül kicsi. Tetszett, hogy az ágyneműk, törülközők, köntösök ropogós hófehér, tiszta és nagyon igényes szinte újak voltak. A kispárna csodálatos méret, és keménység.