Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2026. június 13. 12:27barátokkal járt itt
Szülinapomon ide akartam eljönni a barátnőmmel hogy mi is megkostolhassuk a palacsintáikat,amiben nem csalódtunk !!
Szuper a hely nagyon finomak a palacsinták!!
Hallodták hogy Szülinapot van emiatt kaptam egy + palacsntát tőlük ami retanatesen meglepett és nagyon jól esett!!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyett !!
Fluffy and Me, BudapestFluffy and Me, Budapest
Kiváló 2026. június 13. 11:35a párjával járt itt
Köszönöm szépen a kedves vendéglátást❣️ Minden rendben volt. Kedves személyzet, tisztaság, kényelmes, közelében elérhető rengeteg programmal. Kerékpár felszerelés. Várfürdő csodás❣️Életem első csúszdás élménye fantasztikus volt 🛝
Kerékpár túra útvonalak is nagyon jók.
Gyenge 2026. június 13. 7:13a párjával járt itt
A szálloda 10 ével ezelött kedvenc szállódáink közé tartozott.
Nosztalgiázni tértünk vissza és nagyot csalódtunk. Június első napjaiban az udvari medencék nem voltak feltöltve.
A hétvégi vendégek a gyógyszolgáltatásokból nem részesülhettek. A szobák nem klimatizáltak, a fürdököpenyeket csak téritéssel lehet igénybe venni, nem fért bele a nem szerény szállodai árakba.
Kiváló 2026. június 13. 5:58a párjával járt itt
Àr èrtèk aràny. Tisztasàg mindenhol ami nagyon fontos. Kènyelmes àgy. Csend,nyugalom èjjel,svèdasztalos reggeli,vacsora. nem huszfèle a vàlasztèk nyilvàn,de finom volt minden. a velnes is jó,nem nagy ,de nekünk pont elèg volt. èlmènyelemek,mindenhova felvàltva odalehetett fèrni.
Kiváló 2026. június 13. 4:45egyedül járt itt
Hiányoltam az államilag támogatott kezeléséket. A magánjellegű kezelés/Masszázs/a nyugdijaskoruaknak megfizethetetlen. A kezelő helyiségekben nincs klíma,elviselhetetlen a meleg.
A reggelinél az apró sütemény rendre nem friss.
A kenyér választék szerény.
Hasonlóan a felvágott esetében. Kevés a választék a szárnyas felvágottakból.
A vacsora kezdési időpontja legalább17,30 lenne.

2062
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1057 városban járt márFelfedező - 3342 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68286 feltöltött kép
Érdekes 2026. június 12. 22:21egyedül járt itt
A Váci utcában gyakran találkozhatsz vele, ha erre jársz, mármint a híres utca délebbi szakaszán. Kiemeli a többi templom közül az a tulajdonsága, hogy ez általában nyitva is van. (Ahogy kolléganő is említette. ) De a belvárosi templomok általában nyitva is vannak, a többi is, a bezárt templomot meg minden gyülekezet kenje a hajára, mert minek az?
Belvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, BudapestBelvárosi Szent Mihály templom, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 200 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5432 feltöltött kép
Érdekes 2026. június 12. 19:02a párjával járt itt
Szédeleg a turista fenn a várnegyedben, örvendve, hogy megnyitották előtte a Színház utcát, ha már a Karmelitát is. . . És a hajdani rendház mellé épített, ahhoz illő, mégis modern, új épület Dísz térre néző sarkán, fenn egyszer csak észrevesz egy jól sikerült szobrot.
Szent Mihály arkangyal szobra, BudapestSzent Mihály arkangyal szobra, BudapestSzent Mihály arkangyal szobra, BudapestSzent Mihály arkangyal szobra, BudapestSzent Mihály arkangyal szobra, BudapestSzent Mihály arkangyal szobra, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2026. június 12. 18:55a párjával járt itt
A szálloda megnyitása óta rendszeresen járok ide feleségemmel, de alkalmanként a családom többi tagjával is, felnőtt gyermekemmel, unokáimmal. Budapest déli részén lakom, így az M4 pályán, 40 perc alatt leérek. Kényelmes szálloda, jó wellness, mondjuk az ágybetétek már kissé elhasználódtak.
Szörnyű 2026. június 12. 18:51gyerekekkel járt itt
A miskolctapolcai helyen jártunk mai napon Debrecenből a kisebbik fiammal. Betértünk során köszönésünket egyáltalán nem fogadták. Mikor kértük becsomagolni távozáskor a maradék ételt, letéptek egy alufólia darabot, tessék csomagold be magadnak. Egy hónappal ezelőtt még udvarias kiszolgálás fogadott bennünket és finom ízek, illetve elegáns papírdobozba csomagolták be nekünk a maradék ételt.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2026. június 12. 17:41egyedül járt itt
Kedves a személyzet, mindenben segítőkészek. A felújított szálloda tisztasága, a wellness és az ételek ragyogóvá teszik az itt töltött időt. Az ételek nemcsak jó ízűek, de változatosak is, Szálloda elhelyezkedése remek lehetőséget kínál Eger megismerésére. A városi fürdő közelsége remek szórakozást nyújt a gyerekkel érkezőknek is.