Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 8:41a párjával járt itt
Idősebb párként foglaltunk légkondis szobát, mely tágas, kényelmes, tiszta volt. A személyzet udvarias, kedves, szolgálatkész volt. Külön kényelem az időseknek a lift, független attól, hogy az épület két emeletes. A reggeli szálloda minőségű. A fürdő közel is közel van, maga Bükfürdő csendes, rendezett, tiszta.

Gyenge tegnap, 7:35a párjával járt itt
A szállás elfoglalására közel 2 órát kellett várnunk, mert a szoba érkezésünkkor még nem volt kitakarítva. Az árban foglalt köntöst és törölközőt nem kaptuk meg. A szobában a WC folyamatosan problémás volt, szinte minden nap jeleznünk kellett a hibát; előfordult, hogy csak másnap reggel javították meg, illetve éjszaka egyáltalán nem működött az öblítés.
Kiváló 2026. augusztus 24. 23:55egyedül járt itt
Alapvetően minden rendben volt.
A napközbeni italok fogyasztásánál, a gyümölcslevek vonatkozásában volt észrevételem, többeknek is, hogy íztelenek voltak.
A hotelra pedig bizonyára ráférne egy kis felújítás kívül is és bent is, a beázások tekintetében, látszik a mennyezeten. Egyébként minden szuper volt, máskor is idejövünk valószínű.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1081 városban járt márFelfedező - 3419 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70361 feltöltött kép
Átlagos 2026. augusztus 24. 23:22egyedül járt itt
Nos, ez a Kantinetta azért One, mert ez volt az első, a többiek csak ez után következtek. Hát nem is tudom, hogyan találtam volna rá, ha nem akad itt valami konkrét dolgom, mert csak úgy, ok nélkül 1000%, hogy nem mászkálnék csak úgy a Kelenföldi pályaudvar meg az M1-M7-es közös szakasza közötti, a számomra semmi érdekes területen.
Kantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, BudapestKantinetta One, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Kiváló 2026. augusztus 24. 22:33egyedül járt itt
Ottlévő időpontban, szó nélkül teljsítették /kötelesség nélkül/ születésnap ünneppé tételét számunkra, ünnepi ebéd, virág, feldiszített asztal, torta, minden díszítő elemével együtt. A személyzettel valő találkozás minden esetben különösen szívélyes és üdítő esemény volt. Szolgáltatás /szoba/ minden a helyén volt és volt!
2026. augusztus 24. 22:15gyerekekkel járt itt
Nagyon előzékeny, rugalmas, kedves a személyzet! Előre klimatizálva a szoba, az érkezésünkre várva! Tiszta, szép, modern szobák, az egyedüli ami számomra hiányzott,egy kis mini hűtő. A másnapi svédasztalos reggeli bőséges, finom volt. Ugyan volt tejbegríz, de kisfiamat egy kis amerikai palacsintával, vagy gofrival biztosan örökre lekenyerezték volna, de ez ízlés dolga, nekem minden nagyon ízlett. Köszönjük szépen a vendéglátást!
Érdekes 2026. augusztus 24. 21:04egyedül járt itt
Van abban valami paradox abszurd, hogy az ember budapesti lakos létére elmegy az ország/Európa 120 kastélyába kirándulni lelkesedésből, a saját településén lévő nevezetes kastélyt meg nem nézi meg na, ezen sürgősen változtatni kellett. Már a körmömre égett, de majd most szóval, irány Pesthidegkút (ez mi a fenétől Pesthidegkút, amikor Buda?
Klebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, BudapestKlebelsberg Kastély és Emlékház, Budapest
Még több kép (47 db) >>
Kiváló 2026. augusztus 24. 19:25a párjával járt itt
Centrum közelében, jól megközelíthető. Zárt magán parkoló. Segitö kész , barátságis vendégvárók. Ízletes házi ételek. Vissza fogok térni családommal!
Kiváló 2026. augusztus 24. 17:00családjával járt itt
Voltunk itt 2 éjszakát és nagyon szép és rendezett tiszta helyen van jövö nyáron is ide i megyünk
Myrna Ház, BalatonakaliMyrna Ház, BalatonakaliMyrna Ház, BalatonakaliMyrna Ház, BalatonakaliMyrna Ház, Balatonakali
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2026. augusztus 24. 15:53a párjával járt itt
A kiszolgálással teljesen elégedettek voltunk. Kedves személyzet . A reggeli kínalata ugyan minden nap ugyan az volt, de ennek ellenére lehetett változatosan enni, mivel volt választék és minden finom, minőségi volt. A szoba tágas, kényelmes, tiszta volt. A zuhanyrózsából minden irányba ment a víz, de használható volt.