Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2026. január 24. 11:26barátokkal járt itt
Az utóbbi idők legjobb szállodája! Mind az elhelyezkedés, a hangulatos környezet, kényelem, változatos gasztronómia, továbbá a bartáságos személyzet megalapozza a tökéletes kikapcsolódást, pihenést.
Jó időben a környék nevezetességeit fedezhetjük fel akár túrázással, akár gépkocsi megközelítéssel.
2026. január 24. 7:06a párjával járt itt
A közösségi terek alul fűtöttek voltak - étterem, wellness.
A reggeli nem volt megfelelően utántöltve, az ételek hidegek voltak (rántotta, tükör tojás, virsli,minden amit melegen kellene tartani). Senki nem ellenőrizte ezeket.
A lobby bár kiszolgálása hiányos volt (napközben nem lehetett latte-t kérni,mert a recepciós nem tudott azt készíteni).
A wellness csak 15:00kor nyitott, ahol nem az összes medence üzemelt.
2026. január 24. 5:50a párjával járt itt
Termalvizet hianyoltuk. Az ebedhez meg a vacsorahoz az innivalót téritésmentesen. Nem alkoholra gondolok. Az etelek finomak voltak a szemelyzet kedves volt a szobák tisztak voltak.
A wellnes reszlegbe lehetne nagyobb türülköző.
Összeségébe jó volt. Koszonjuk ár értek arányba jó volt. Mi gyerek nélkul voltunk de lattuk hogy szuper nagy játszó helység van gyerekeseknek
2026. január 23. 19:00a párjával járt itt
+ Ár/érték arány nagyon jó. Finom ételek, kedves személyzet, tisztaság.
- A wellness részlegen lehetne javítani - aroma szauna aroma nélkül, a gőzfürdő szintén. Infraszauna gyengécske, különben rendben. Egy ukrán nő hangosan és hosszasan cirkuszolt egy hölggyel, aki fürdőruhában szaunázott. Még ha igaza is volt, nagyon zavarta a pihenést.
+ Külön díjazom az ivókutat.
Átlagos 2026. január 23. 17:25egyedül járt itt
Nagyon tetszett, hogy kutyaágy, tálkák és más apróságok voltak bekészítve a kutya "fogadására"-
Nem tetszett, hogy nem lehetett félpanziós ellátást kérni. Az ár/érték arányt rontja, hogy a csak reggeli szolgáltatással kb. annyib került a szoba, mint máhol félpanzióval. A reggeli pedig eléggé szegényes volt.
Szörnyű 2026. január 23. 16:17a párjával járt itt
Amikor az ember egy kantint értékel, akkor nem számít arra, hogy a kiszolgálással különösebb probléma adódhat. Betértünk, hogy rendeljünk egy finom almáspitét. A rendelés felvételekor, egyben fizetéskor csak azt felejtették el közölni velünk, hogy ez egy egész délutános program lesz.
Pesti István séf és a CANTEEN - Time Out Market, Budapest, BudapestPesti István séf és a CANTEEN - Time Out Market, Budapest, Budapest
2026. január 23. 14:05egyedül járt itt
A pékség rendben van.Sajnos a mobilpékségben nincs lehetőség/gondolom kézmosásra.Már nem veszek az autóról.! Nagyon rosszat tapasztaltam.
Jeleztem a pékségben diszkréten."szóra sem érdemes"
Kiváló 2026. január 23. 12:53barátokkal járt itt
Tegnap este a József körúti Rizmajerbe látogattunk el barátokkal. Nagyon finom volt minden, profi volt a kiszolgálás, a legprofibb mégis a biztiőr volt, tényleg le a kalappal előtte! Nagyon jó élmény volt, és pozítívan csalódtam mert arra számítottam hogy a kőrnyéknek köszönhetően (Blaha, + körúti kocsmáról beszélünk) sok lesz a balhés arc meg nem lesz jó a légkör, de hálistennek nem jött be a félelmem és mind nagyon jól éreztük itt magunkat! :))))
Kiváló 2026. január 23. 8:42a párjával járt itt
"+" Csend és nyugalom. Kényelmes, tágas szoba. Bőséges és választékos étkezések. Mindenütt tisztaság. Ajándék plussz programok és szolgáltatások (séta az arborétumban, tea, levesebéd). Kedvezmények a masszázs árából. A személyzet udvarias és mindenben készséges. A foglalás és a fizetés korrekten és gyorsan működött.
Kiváló 2026. január 23. 8:14a párjával járt itt
Olyat nem tudok mondani ami nem tetszett. Minden SZUPER , SZENZÁCIÓS volt, a személyzetről nem is beszélve . Azt gondolom, hogy akinek itt van kifogásolni valója , az maradjon otthon, mert ennél tobbet vendégért , sehol nem tesznek meg mint itt. Tényleg a vendégért vannak .. Mi biztos , hogy megyünk vissza. 😁.