Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2026. augusztus 9. 17:54a párjával járt itt
Fantasztikus 7 napot töltöttünk most már 2. alkalommal az Ensana Thermal Aqua hotelbe. A személyzettel is le a kalappal, nekünk az ételek is kielégitőek voltak. Tisztaság mindenhol, nagyon szép felújított szobát kaptunk. Szinte mindennap a bárban zenés este volt amit imádunk, szerdán és szombaton egy élménydús szauna szeánszon vettem részt.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 56 városban járt márFelfedező - 38 helyen első értékelő9 évnyi aktív tagság
Kiváló 2026. augusztus 9. 17:27a párjával járt itt
Vácon járunk a jol ismert kedvenc Duna parti étteremben. A hoség enyhitésére forro huslevest kértunk , és eg tál pörkoltetm uborka salátával. Italnak bodzás limonádét. A vendégloben igen kevesen voltak, a hoség inkább a forroság miatT. Minden kifogástalan volt és gyors.
Kiváló 2026. augusztus 9. 14:48a párjával járt itt
Először voltunk itt. A párom találta ezt az éttermet . A kiszolgálás kedves,barátságos és udvarias. Kellemes ,hangulatos és tiszta hely.Az ételek amit fogyasztottunk csodálatosak voltak. Igazi gasztronómiai élmény. Igazi magyaros fűszerezés. Kiváló. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom.
Jövőre újra jövünk. Köszönjúk.
Kiváló 2026. augusztus 9. 14:26családjával járt itt
A Tűztorony, a Hűség kapuja, a aVárosháza szomszédságában nagyon hangulatos kerthelyiséggel rendelkező étterem. Délben érkeztünk, hőségben, a pincér rendkívül barátságos, segítőkész volt. Hatalmas napernyők, gyönyörű leanderek fogadtak. Rántott békacombot és laktózmentes pizzát kértünk.
Kiváló, friss ízek.
Corvinus Étterem, Sopron
Átlagos 2026. augusztus 9. 14:20a párjával járt itt
Paradicsomos-Dinnyés leves fokhagymával gyömbérrel és kolbásszal: elvetemült ötlet

A rántott hús petrezselymes burgonyával :
A hús nagyon finom volt
A petrezselymes burgonya:
sima új krumpli, vajjal és megszórva őrölt petrezselyem porral

Itt a nyár, a kertben a rengeteg friss petrezselyem en otthon még le is pirítós kicsit a krumplit

Hat itt ez gatya volt.
2026. augusztus 9. 10:20a párjával járt itt
2 éjszakát töltöttünk el a hotelben all inclusive ellátással. A benyomásaink vegyesek voltak. A szoba tiszta és kényelmes volt, a wellness részleggel nagyon meg voltunk elégedve, főként az úszómedence tetszett. Nagyon jó ötletnek találtuk, hogy masszázsra is lehetett jelentkezni, ahol kitűnő ár-érték arányban nagyon jó masszázst kaptunk.
Kiváló 2026. augusztus 9. 9:14a párjával járt itt
A szoba kényelmes, világos és tiszta. Az ételek és a kiszolgálás kifogástalan. Nagyon kedves és segítőkész a személyzet. A medencék mennyisége és minősége megfelelő. Amin egy picit javítani lehetne, az talán a wifi minősége. Egyébként tökéletesen jól éreztük magunkat, pihenni vágytunk és ehhez minden szempont megadatott. Máskor is szívesen válasszuk a Hajnal Hotelt. Köszönjük szépen!
Kiváló 2026. augusztus 9. 8:43a párjával járt itt
Idén már másodszor voltam a szálloda vendége,először tavasszal és most a juliusban is, annyira szuperül éreztünk magunkat és a csodálatos szállodát megakartam mutatni a lányomnak, hogy vele augusztusban, 3-x. újra ellátogatunk. A kert fantasztikus, gyönyörű tuják között vezet az út 3-4m magasak mint két oldalon,tiszta virág, és zöld növények vannak.
Kiváló 2026. augusztus 9. 6:33a párjával járt itt
Minden nagyon tetszet egyszerűen szuper volt. 🥰 de az 5 nap alatt takaritónő egyszer se jött be hogy pld kivigye a szemetet pedig lett volna rà alkalom. Ha véletlenül talàlkoztunk a folyoson megkérdezte szükségünk van e valamire. Nyilvàn nem fogom neki szóvà tenni jó volna kivini a szemetet. Gondoltam ez alap egy 4*szàllodàba.
2026. augusztus 9. 1:24a párjával járt itt
A személyzet hozzáállása Lilla nevű hölgy minden kérésünk teljesítette A medencék vize kissé hideg volt nekünk A szobákban esetleg több polcot és a fürdőruhák szárítására alkalmas eszközt betennék A ping ping csocsó nagyon jó ötlet Az első emeleti közös társalgót viszont nem a szobák mellé tettem volna Mi közvetlen mellette lévő szobában voltunk Férjem nagyon rossz alvó ő nem nagyon tudott aludni mikor valamelyik családból a kislányok még éjjel 1-kor is hangosan vihoráztak itt.