Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. október 23. 7:14a párjával járt itt
A szoba az utcára nézett, igazából jobb lett volna ha a hotel belső parkjara néz. Illetve évekkel ezelőtt az egyik apartmanban laktunk, az sokkal jobban tetszett de végülis szavunk nem lehet, szép és tiszta volt. Az alagút első részében a mi szobánk száma nem volt feltűntetve így csak találomra lett meg.
Átlagos 2025. október 23. 5:14a párjával járt itt
A szálloda szép kívül belül tiszta környezetben. Személyzet kedves barátságos. Szoba kényelmes. Viszont a svédasztalos reggeli és vacsora az előző 5 évhez viszonyítva nagyon negatív lett. Értem ez alatt az ételek fűszerezését,a jóval kevesebb választékot. A wifi jel erőssége is nagyon gyenge volt még jó, hogy van mobil netem
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1012 városban járt márFelfedező - 3152 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63604 feltöltött kép
2025. október 22. 22:50barátokkal járt itt
Van ilyen jó szokás, hogy jó haverral oda-vissza meghívogatjuk egymást néha, ez egy ilyen nap volt, a helyet ő találta, én meg azonnal bele is egyeztem. Na, nem egy fényűző hely, de nem kell mindig fényt űzni. Olyan kis pincehelyiség a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen, fura, de nem emlékszem rá, hogy valaha ettem itt vagy sem.
Darband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, BudapestDarband Perzsa Étterem, Budapest
Még több kép (18 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 99 városban járt márFelfedező - 152 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3795 feltöltött kép
2025. október 22. 20:46a párjával járt itt
Szolnokon mostanában kicsit gyengült az éttermi kínálat, kiváltképpen, ha az ember inkább délután, mint szigorúan ebédidőben enne. Ezért helyi lapokban megjelent hirdetés alapján kipróbáltuk a Tisza melletti parkban lévő, stílszerűen Park Bistronak nevezett helyet.
Park Bistro, SzolnokPark Bistro, SzolnokPark Bistro, SzolnokPark Bistro, SzolnokPark Bistro, SzolnokPark Bistro, SzolnokPark Bistro, SzolnokPark Bistro, Szolnok
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2025. október 22. 19:42a párjával járt itt
Nagyon tiszta,barátságos hely...kedves személyzet,rendkívül finom ételek! Badacsonyból érkeztem látogatóba,de csak ajánlani tudom!!! Részünkről csakis 10******* Köszönjük szépen! Cini&Zola
Terülj-Terülj Asztalkám, Tokaj
Átlagos 2025. október 22. 18:10egyedül járt itt
Okt. 22. szerda 13 óra tájban 10 év után ismét ellátogattam ebédelni a Kádár étkezdébe. Ízlelőbimbóimon még most is éreztem az étkezde régi ízeit, zamatait. Csurig telt ház fogadott, várni kellett, hogy bejuthassak, ami örömmel teli várakozással töltött el. Tíz perc várakozás után már bent is voltam.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 50 városban járt márFelfedező - 139 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 233 feltöltött kép
2025. október 22. 16:06a párjával járt itt
A pécsi Árkád üzletkozpontban, a Kossuth tér, vagyis valamikori Konzum áruház irányából megközelítve találjuk meg. Hétköznap reggel 9-től már számíthatunk egy jó, mindig stabil minőségű kávéra. Az üzletben is van jópár asztal, illetve az üzlet előtt, egy körbekerített részen.
Átlagos 2025. október 22. 15:55a párjával járt itt
A Misina Cafe a pécsi tv torony szomszédságában, a névadó hegycsúcson található, modern épületben van. Ízléses, trendi berendezés, télen az épületben, jó időben a teraszon lehet elfogyasztani a rendelést. Kiszolgálás a pultnál, onnan is kell elvinni a vendégnek, amit rendelt. Mi a belső térben ültünk le, hétfő délután egyedüli vendégként.
Misina Café, Pécs
2025. október 22. 14:10egyedül járt itt
Tulajdonképpen minden út idevezet. . . ööö. . . izé, nem, hanem minden vélemény ide irányít, akartam mondani. A környéken keresgélvén mindenki ezt ajánlotta, hogy ide jöjjek, itt egyek. És nem is bántam meg, hogy szót fogadtam. Az étterem közepes állagú, kintről semmiben sem emelkedik ki a környezetéből, tehát nem a dísze csábít.
Várvölgy Vendéglő, CsesznekVárvölgy Vendéglő, CsesznekVárvölgy Vendéglő, CsesznekVárvölgy Vendéglő, CsesznekVárvölgy Vendéglő, CsesznekVárvölgy Vendéglő, CsesznekVárvölgy Vendéglő, CsesznekVárvölgy Vendéglő, CsesznekVárvölgy Vendéglő, CsesznekVárvölgy Vendéglő, CsesznekVárvölgy Vendéglő, CsesznekVárvölgy Vendéglő, CsesznekVárvölgy Vendéglő, Csesznek
Még több kép (10 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. október 22. 13:40a párjával járt itt
A Széchenyi tértől pár lépésre található az a régi épület, amelyben a Zsolnay gyár történetét és kerámiáit mutatják be, két szinten. Egyik szinten az épületkerámiák, másik szinten a díszkerámiák vannak. Bár minden tudnivaló ki volt írva, én hiányoltam egy rövid bemutató filmet a gyárról, a híres Zsolnay technikákról.