Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1024 városban járt márFelfedező - 3179 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 64688 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. december 7. 0:39egyedül járt itt
Ma reggel hirtelen ötlettől vezérelve beugrottam Mohácsra, mert volt az a nyomasztó hiányosságom, hogy nem láttam még a Kanizsai Dorottya múzeumot. Ok, tudom, ettől még sokan élni tudnak akárhány évig, hát lehet, hogy én meg nem. Na, de mit csinálsz szombat délelőtt egy városi múzeumban, hát nyilván egyedül vagy, úgy, mint általában a többiben is.
Kanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, MohácsKanizsai Dorottya Múzeum, Mohács
Még több kép (60 db) >>
Kiváló 2025. december 6. 22:27a párjával járt itt
Tatabánya kiváló étterme, kiváló felszolgálókkal, J. Zsolt üzletvezetővel az élen! A jó minőségű és megfelelő mennyiségű ételek, a gyors, udvarias, barátságos kiszolgálás miatt visszatérő vendégek vagyunk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, szerintünk elégedettek lesznek és hasonló véleménnyel vélekednek!
Turul Cafe & Étterem, Tatabánya
Kiváló 2025. december 6. 22:14a párjával járt itt
Gyönyörű ès tàgas a szàlloda kertje, tele fàkkal, a kültèri medencèk is nagyon jók, a beltèri wellness pedig nagyon tàgas, belül is van úszómedence. A szàlloda csendes helyen talàlható, kb. 10 perc sètàra a Balatontól.
Időpazarlás 2025. december 6. 19:59gyerekekkel járt itt
A mai napon felkerestük az intézményt a feleségemmel és két éves unokámmal. Az öltöző használhatatlanul szűk, egyetlen szék vagy fogas sem található az öltöző szekrények közelében, csak a földre lehet lepakolni. A medencék környezetében tucatnyi tiltó tábla, gyakorlatilag csak a mozdulatlan űcsörgés megengedett.
Kiváló 2025. december 6. 18:36barátokkal járt itt
Ár-érték arányban megfelelő, sok a választék. Pultosok kedvesek. Kellemes a hely hangulata és jó az elhelyezkedés, kilátás. Sok ülőhely, gyors kiszolgálás
Szörnyű 2025. december 6. 18:33egyedül járt itt
A hús mindig csak a hamburger feléig van csak olyan kicsi. Megmondtam az eladónak hogy elvitelre kértem az ételem, amikor tálcára tette megfogta és idegesen belevágta egy zacskóba, úgy hogy a krumpli a földre is kiömlött xd
Kentucky Fried Chicken - Corvin Plaza, Budapest
Kiváló 2025. december 6. 11:50a párjával járt itt
A szállodában nagyon szép volt a környezet,kedves és udvarias kiszolgálást kaptunk. A szobánk tisztaságával elégedettek voltunk. Az ellátás maximálisan a kényelmet szolgálta. Az étteremben a kínálat nagyon változatos és nagyon ízletes volt. Modern wellness részleg pihenésre és töltődésre adott lehetőséget. Nagyon jól éreztük magunkat! !
Átlagos 2025. december 6. 8:41a párjával járt itt
A szobában nagyon kicsi tévét helyeztek el. A szoba elég nagy volt viszont nagyon messze is volt a tévé tehát gyakorlatilag élvezhetetlen volt a tv készülék használata. Szerencsére nem tévét nézni mentünk oda. A fürdőszoba szép nagyméretű volt viszont a zuhanykabin lehetett volna kicsit nagyobb elég nehezen tudtam ki+belépni az ajtaján.
2025. december 6. 7:43a párjával járt itt
Nem voltam elégedett most a gyógyfürdőbe való átjutassal. Eddig közvetlen átjárás biztosított volt a Szállodából. De most bevezették,hogy a hotel vendégei csak az utcáról,a fürdő főbejáratán jutnak be a gyógyfürdőbe. Mivel most tél van,igen nagy a megfázás veszélye,ha kijövünk onnan és visszaérünk a Szállodához,fel kell öltözni.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 160 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4063 feltöltött kép
2025. december 5. 22:22a párjával járt itt
A Szamos Kávézó és Cukrászda, mert most ez a kiírt neve, sem évekkel ezelőtt elsőre, sem pár napja másodikra nem nyerte el különösebben a tetszésünket. Továbbra is inkább zajos váróterem hangulatúnak érezzük a helyet, sokkal inkább, mint decens kávéháznak, cukrászdának. Ott jártunkkor például egy egész iskolai osztályt vezényelt be tanáruk.
Szamos Today, BudapestSzamos Today, BudapestSzamos Today, BudapestSzamos Today, Budapest
Még több kép (1 db) >>