Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. december 28. 18:41egyedül járt itt
Kicsit lassú dr friss és finom volt minden visszatérek majd még lehet egy ebédre de lehrt egy jó vacsira is ha lassú a kiszolgálás megéri várni rá főleg hogy ajándék shaket churrosz ajánlottak érte
Kiváló 2025. december 28. 17:10a párjával járt itt
Modern,jól felszerelt,kényelmes szálloda,segítőkész személyzettel! Az étterem személyzete különös elismerést érdemel odaadó,gyors és pontos munkájukért,egy percig sem lehetett érezni a teltházból eredő esetleges kellemetlenségeket! Viszont,2 negatívumot megemlítenék. . . Az első a szobában lévő "okos" tv-t,ami elavult volt és minden volt,csak okos nem!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 15 városban járt már
Kiváló 2025. december 28. 16:12családjával járt itt
Először voltunk itt, eddig több karácsonyt a közeli egerszalóki termalhotelben töltöttünk. Újabban ott télen nem működik az úszómedence, itt meg képeken úgy látszott, igen. Ebben csalódtunk, mert nagyon hideg vizű volt, nem is használtuk. ( Más sem, fölöslegesen mentek benne az élményelemek ) Karácsony végére lett langyos a szabadtéri úszómedence, az jó volt.
Kiváló 2025. december 28. 16:03a párjával járt itt
Nagyon kellemesen éreztük magunkat, ez most a második Karácsonyunk volt ott. Szép rendezett a terület ,valamint nagyon hangulatos volt az esti kivilágítás. Az éttermi kiszolgálás kiváló Zoli nagyon jól intézett minden kívánságot és a személyzet is nagyon udvarias. Az ételek jók voltak semmi okunk a panaszra, ha az Isten megsegít remélem még fogunk ott találkozni.
Kiváló 2025. december 28. 15:52a párjával járt itt
Korábban már jártunk a szállodában, akkor is meg voltunk elégedve. Ilyenkor már nincs nyüzsgés a városban, szállodasoron, de a fürdőben sincs tömeg, ahogy nyáron, ami kedvező. A szálloda a gyógyfürdő mellett - ahová zárt folyosón lehet átjutni - az élményfürdőbe is ad belépőt, így mindenki igényét ki tudja elégíteni.
2025. december 28. 15:41a párjával járt itt
Nem nagyon szoktam hétvégére foglalni. Nőnap volt, örömmel vettük mindannyian a virágot, program nem volt a szállodában. A kisvonatra jó ötlet a kedvezményes jegy igénybevételi lehetősége. A többi szállodához képest az étteremben tömeg volt, a tálalásnál jobban szét kellene szedni az ételeket, hogy hozzáférhetőbbek legyenek, a választéknál is többet vártam.
Kiváló 2025. december 28. 15:26a párjával járt itt
A felújított hotel szép, egyszerű, modern lett. Fura, hogy nem szőnyegpadló van, így jobban tisztántartható, de szőnyeggel barátságosabb lenne. A wellness rész még nem volt kész, de a felújítás nem zavart semmiben. A szemben lévő parkolóház nagyon jó lehetőség a fedett parkolásra. A személyzet barátságos, kedves.
Kiváló 2025. december 28. 14:23kollégákkal járt itt
Céges vacsorára érkeztünk, de csodát találtam!
Nagyon szép beltérrel és rengeteg hellyel rendelkezik, nem csoda, hogy az a hír járja, hogy Hódmezővásárhely legnívósabb étterme!
Mind az előétel, mind a főétel és a desszert kifogástalannak találtam!

Meleg szível ajánlom bárkinek ezt a csodás éttermet!

Kiváló 2025. december 28. 14:16a párjával járt itt
Minden tokeletes volt, az etelek es italok finomak.
A hely tiszta, hangulatos.
A szuper kiszolgalast koszonjuk Rekanak, es a Wasabi minden szemelyzetenek.
Visszatero vendegek leszunk.
Wasabi Running Sushi & Wok Restaurant, Debrecen
Átlagos 2025. december 28. 13:07gyerekekkel járt itt
Nem adtam magas értékelést, de ár/érték tekintetében elfogadható volt a hely. Az alkalmazottak (1-2 pincér és a masszőr kivételével) kevésbé voltak kedvesek, főleg a "menedzser asszony tevékenysége " (vagyis semmit sem csinált) volt kifogásolható. Az infraszauna rég nem esett át alapos takarítson.