Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2996 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36418 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 8:55gyerekekkel járt itt

A Pagoda Wok Bar a szolnoki Auchanban működik. Mivel e bevásárlóközpont nincs ellátva túl sok étkezdével, ellentétben más Auchanokkal, általában sorba kell állni. A társaságomban levő gyermekeknek a kínai zöldséges tészta a kedvence, így kivártam a sorom. A normál adag, amit seperc alatt el is pusztítottak, potom 1190 ft volt, csomagolással együtt 1350, ha jól emlékszem. Ez jó ár / érték arány, maga a hely átlagos.
Pagoda Wok Bar, SzolnokPagoda Wok Bar, SzolnokPagoda Wok Bar, SzolnokPagoda Wok Bar, SzolnokPagoda Wok Bar, Szolnok
Még több kép (2 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 34 városban járt már4 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 408 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 8:55barátokkal járt itt
Egy éjszakát foglaltam a tokaji Kelep Hotelben, az esti Fesztiválkatlanban tartandó koncertre érkeztem. A hotel nagyon szép, a főúton van, a Fesztiválkatlantól mindössze 10 percre gyalogosan. Egyedül a vonattól való eljutásom volt bajos, busz nem jött, taxi nem vállalta, mondván, hogy nem éri meg neki eljönni értünk.
Hotel Kelep, Tokaj
Átlagos tegnap, 8:39gyerekekkel járt itt

A Mics-foodot Alcsi szigeti nyaralásunk alkalmával szúrtuk ki, vettem is egy mikróban melegített hússal ellátott miccs-dogot, amibe tettek zöldségeket is. Lehetett hozzá kérni ketchupot vagy mustárt. Nyilván utóbbira esett a választásom, a miccshez az illik leginkább. 690 ft volt, ami jó ár/érték arány. Átlagos büfé, erős három pont.
Mics Food, SzolnokMics Food, SzolnokMics Food, SzolnokMics Food, SzolnokMics Food, Szolnok
Még több kép (2 db) >>
tegnap, 8:35egyedül járt itt
HALI! Ételek, személyzet, tisztaság, víz minőség az uszodában, nagyon jó, és dicséretes! Reggeli, 7-10-ig rendben van, ellenben a vacsora 5-6orai időpontja kicsit necces! 19ora után az étterem bár pultja, nem igazán elérhető! Reggeli kávé fogyasztás 7ora után lehetséges,sajnos. Tobb tájékoztatást vártam volna, a foglalt ár szolgaltatasairol helyszínen! Osszessegeben elégedett voltam, köszönöm szépen! Szép napot kívánok!
Átlagos tegnap, 8:05a párjával járt itt
A kapott klímàs szobában a hőmérséklet jóval magasabb volt a közös terekben biztosított hőmérsékletnél,pl.étteremnél. A délután és az este kibírhatatlanul meleg volt, nem tudtunk a szobában tartózkodni. Több esetben szóltunk,de a személyzet szerint minden rendben volt. Mi meg csak szenvedtunk a hőségtől.
Átlagos 2026. augusztus 10. 20:47gyerekekkel járt itt
a szálloda jó volt, de sajnos még a kukát se üritették ki, amiben pelenkák voltak péntektől. Én ugy ismerem ezt hogy mennek friss törölköző, az ágyat beigazitsák, és a kukát kiüritik, na itt ez mind elmaradt. a szoba rettentő koszos volt, a kisfiam pizsomája fekete lettt 20 perc után, a konyha viszont kiváló volt.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 78 városban járt márFelfedező - 51 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2026. augusztus 10. 17:34a párjával járt itt
A Pogány Madonna tárlatvezetésre jöttünk ide Bujtor fiának vezetésével és szuper program volt. A belépőjegy tartalmazott egy kis vendéglátást is a végén. Minden rajongónak és nosztalgiázni vágyónak ajánlom - de évente csak egyszer rendezik meg!
Átlagos 2026. augusztus 10. 17:32a párjával járt itt
Azok alapján, amiket olvastunk róla, csalódás volt. Direkt korábbi díjnyertes vagy előkelő helyezést elért ízeket próbáltunk, de egyik sem nyerte el a tetszésünket, valahogy nem álltak össze az összetevők. Persze ettől még jobbak mint a nagyon átlag fagyik, de számunkra nem ért fel a híréhez.
Kiváló 2026. augusztus 10. 17:29a párjával járt itt
Pizzázni jöttünk ide, nagyon kedves felszolgálásban volt részünk, az étel is isteni volt és gyorsan megkaptuk. Kiemelném a pincér figyelmességét, hogy szólt hogy hol parkoltunk mert nagyon büntetnek ha rossz helyen állunk, valamint a számla kihozásakor felhívta a figyelmet arra, hogy benne van a szervízdíj.
2026. augusztus 10. 15:42egyedül járt itt

Várkapu söröző egy ritka hangulatos egység, a választék nem tartogat meglepetéseket. Kommersz sörök, borok és tömények, kávé, tea. Van néhány koktél és limonádé is. Jómagam egy alkoholmentes Heinekent kértem mivel volánnál ültem, ami 700 forintba került. A kiszolgálás kedves. 4 pont a hely.
Várkapu kávézó, SzolnokVárkapu kávézó, SzolnokVárkapu kávézó, SzolnokVárkapu kávézó, SzolnokVárkapu kávézó, SzolnokVárkapu kávézó, Szolnok
Még több kép (3 db) >>