Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 276 városban járt márFelfedező - 349 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2896 feltöltött kép
Kiváló 2025. november 20. 17:01barátokkal járt itt
Már jártunk itt, ezért ismét ide jöttünk! Egyszerűen remek ez a hely! Szombat lévén előre foglaltunk asztalt, de jól is tettük! Az italok, bor, málnaszörp és almafröccs voltak. Húsleves és Sütőtökkrémleves mely tökmaggal és kacsahússal a tetején, mely egyszerűen szuper volt. Férjem a töltött húst ette, nagyon ízlett neki.
Tersztyánszky Bisztró, CsákvárTersztyánszky Bisztró, CsákvárTersztyánszky Bisztró, CsákvárTersztyánszky Bisztró, CsákvárTersztyánszky Bisztró, CsákvárTersztyánszky Bisztró, CsákvárTersztyánszky Bisztró, Csákvár
Még több kép (4 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 402 városban járt márFelfedező - 2899 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34497 feltöltött kép
2025. november 20. 12:39egyedül járt itt

Kissé kopottas retró csárda a Holt-Tisza mellett, ahol a negyven éve megállt az idő. A beltérben piros-fehér kockás terítővel borított asztalok, népies, sokat látott székek. A dekorációban egy kitömött szürkemarhafej is helyet kapott. Nyáron a vízre néző, gyönyörű alföldi panorámát nyújtó teraszt is üzemeltetnek.
Csuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , CsongrádCsuka Csárda , Csongrád
Még több kép (7 db) >>
Kiváló 2025. november 20. 12:28barátokkal járt itt

Hangulatos, tradicionális, 2024 nyarán nyitott étterem a belváros szívében, melynek polgári eleganciát sugárzó beterét nagy gonddal és jó ízléssel alakították ki. Fapadló, diszkrét bújtatott, de kellő fényt biztosító világítás, a dekorációban fakanalak, kerámiák, szárazvirág, boros palackok, régi szódásüveg.
SIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, BudapestSIMALIBA Belvárosi Csárda, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Átlagos 2025. november 20. 10:23a párjával járt itt
Kedves, udvarias személyzet. Tiszta, hangulatos, meleg szoba, kényelmes ágyakkal. Az étteremben egy kicsit hideg volt minden alkalommal. A reggeli mindhárom nap ugyanaz volt. A menüválasztásos vacsora mindig finom volt, mennyiségre is elegendő. A fürdőbe való átjáráskor igyekezni kellett a hideg miatt. A gyógyvizes medencék nagyon jók 36-38 fokos hőmérséklettel.
2025. november 20. 9:54barátokkal járt itt
A meghirdetett programok (vízi-torna,barlangban a légzőgyakorlatos torna ) sajnos rövidebb ideig tartott (20 ill. 15 perc) mint ahogy a program táblákon is szerepelt. A szálloda alkalmazottai (recepció,takarítószemélyzet,étterem ) mindenki,rendkívül kedvesek,segítőkészek,udvariasak voltak.
Kiváló 2025. november 20. 9:48a párjával járt itt
Már sokadszorra mentünk ,így nem volt meglepetés ,hogy minden az elvárásainknak megfelelő volt .
A szoba tiszta ,a reggeli vacsora bőséges és finom, nagy választékkal . A fürdőre a zárt folyosón lehet átmenni így kényelmesen fürdőköpenyben ez megtehető . A személyzet kedves , szolgálatkész ,mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek szállodát . Amikor csak tehetjük visszatérünk ide .
Kiváló 2025. november 20. 7:49a párjával járt itt
Dani és Dávid munkája miatt járunk oda. Jók a szaunaszeánszok, az illatok és a zene kompozíciója és a hőhatás is tökéletes. Szeretünk velük tornázni is. Udvariasak, segítőkészek, mindenről korrekt felvilágosítást adnak. A vacsora nagyon finom. A séfek munkája kiváló. A pincérek udvariasak és rendkívül gyorsak.
Kiváló 2025. november 20. 0:15barátokkal járt itt
Népszerű, átlag feletti kifőzde a város északi bejáratánál. Félönkiszolgáló rendszerben működnek. A pult feletti falat fűszer-, alapanyag-, a bejárattal szembenit ételfeliratok díszítik, hadd idézzünk párat: batáta, szarvasgomba, lestyán, turbolya, amott meg szalontüdő, rántott velőrózsa, lecsó, halászlé.
Misi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, SzigetszentmiklósMisi Fakanala Kifőzde, Szigetszentmiklós
Még több kép (21 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1020 városban járt márFelfedező - 3168 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 64044 feltöltött kép
Érdekes 2025. november 19. 21:48egyedül járt itt
Ózdon a Gyár utca elején a múzeumokat kerestem, mert nem ment annyira könnyen, aztán innen indultam, ez az utca eleje, az un. Október 23 tér. Ez a lány meg ott fürdött a napfényben, látszott rajta rögtön, hogy nem mostanában készült, az a tipikus vastag lábú (bokájú) szocialista csaj, akiből százszámra rendeltek annak idején.
Hírvivő, ÓzdHírvivő, ÓzdHírvivő, ÓzdHírvivő, Ózd
Még több kép (1 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. november 19. 20:45egyedül járt itt
Itt egy kálvária, amit az elmúlt évtizedekben rojtosra fényképeztem, tűző napban, borús, felhős időben, esőben, meg még naplementében is, vagy télen. . . gyakran jártunk Balatonról Budapestre hazafelé Vöröstón, Barnagon keresztül, bevett útvonal volt. Most meg benéztem az ittjartamba, aztán nem járt még itt senki, sem én, se más.
Vöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, VöröstóVöröstói kálvária és kápolna, Vöröstó
Még több kép (15 db) >>