adriatic - Városok

Értékelései
23
29
31
37
0
0
210

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg adriatic értékeléseit!
adriatic értékelései Tokajban
2. helyezett
28 tokaji
szállás közül
Paulay Borház és Vendégház
4 értékelés
2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 25.
Három éjszakát töltöttünk a borházban , és mivel hárman voltunk , így kétszobás lakrészt kaptunk . A panzió az emeleten volt . Öt szoba van összesen , egy közös konyhával , minden szobához fürdőszoba tartozik . Szép fenyő bútorok vannak a szobákban . Az ágy kényelmes , nekem kicsit puha volt, de ez egyéni . Jó meleg volt , fűtöttek .
11. helyezett
28 tokaji
szállás közül
Hegyalja Üdülő és Kemping
1 értékelés
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 9. - 1 látogató hasznosnak vélte
A tokaji szüreti fesztiválra utaztunk a helységbe (10. 07-08) , és szeptember elején már csak itt tudtam szobát foglalni . Gondoltam, hogy nem lesz egy nagy szám , de még azt is felűlmúlta. A 70 '! évek üttörőtábora , ehhez képest kastély . Mi a VIP ! szobát kaptuk ( szerencsére ) ehhez saját fürdőszoba , és konyha tartozott.
8. helyezett
28 tokaji
szállás közül
Hudák Apartman
2 értékelés
2017. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. június 7.
Kimondottan édes bort inni mentünk a városba , és mivel a párom vezet , nem tudna inni , így egy éjszakára megszálltunk , és így esett a választásunk az apartmanra . A Bodrog, és a Tisza találkozásánál a Bodrog partján van az apartman , szép , csendes környezetben , közel a városközponthoz , és egy nagyobb sétára a híres szerelempincesorhoz .


TérképX