ZigZag étterem értékelései

Értékelései
143
234
3753
2705
290
11
65068

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

Jujj, egy vendég... -

Emil Cukrászda Budapest

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. november 28.
A 35 éves múltra visszatekintő pilisvörösvári Emil cukrászda budai egysége. A berendezés hangulata nagyon hasonló a székhely cukrászdáéhoz, de kisebb az alapterülete. Helyileg Óbuda külső részén, az Óbudai Temető után található. Szép, igényes berendezés, bár ez pasztelles színvilág nem az én stílusom. A pultban két hölgy szolgálta ki a vendégeket, de egyik sem volt barátságos.
Megosztom
Kiemelkedve az átlagból -

Bóbita Pékség - Bécsi út Budapest

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. november 28.
Albán-gyanús pékség - a liszt íze alapján - az óbudai izraelita temetővel szemben, egy új építésű társasház aljában. Az épület előtt ingyenes parkolási lehetőségek vannak, bár sok szabad hely nem akadt. A kiszolgálás nagyon barátságos. Pozitívum, hogy készítenek helyben összeállított szendvicseket, nagyon barátságos a kiszolgálás egy fiatal, mosolygós lány személyében, az árfekvés baráti.
Megosztom
Enni-inni-vinni -

Mindenem Budapest

2020. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2020. november 26.
Ez is egy nagyon klassz ebédmenüs hely, kiülős terasszal a Múzeum körúti járdán, a Kálvin tér és az Astoria között, az ELTE régi épületének közelében. Egyértelműen hétköznapi ebédmenüs hely 11. 30-15. 00 óra között lehet menüzni. A menü hetente változik, a 2 fogás 1790 Ft-ba került. 2 leves, 1 előétel, 3 főétel, 1 desszert közül lehet összerakni az aznapi ebédünket.
Megosztom
Kivül-belül kellemes -

Kalicka Bistro Budapest

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. november 26.
Fiatalos, laza bisztró nagy kiülős terasszal a Keleti Pályaudvar közelében, még a felüljáró előtt. Konyhájuk magyaros ebédmenüt kínál, 2 fogás 1390 vagy 1790 Ft, csak leves 650 Ft, napi desszert 600 Ft környékén. Mindig van valamilyen vegetáriánus fogás is a repertoárban. 15 féle Békésszentandrási kézműves sört kínálnak, rövidek közül a szentesi Szeb&Ko pálinkáit.
Megosztom
2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. november 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Panificio egységek közül nekem magasan ez tetszett a legjobban, egy nagyon hangulatos erdészlak hangulatú pékség, étterem, kávézó klassz terasszal, közvetlenül a Bükkös-patak partján. A tulajdonos Sz. Szabolcs több tévéműsorban szerepelt, így lett eléggé közismert, mi mondjuk nem ezért jöttünk el ide, mert szerintem nagyon jó péksütiket és pizzákat készít.
Megosztom
Feldőlt a 3 lábú szamár -

Dalmát Szamár Bisztró Szentendre

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. november 26.
Megnyerő küllemű, laza, fiatalos, jó hangulatú bisztró, amely nem a turista útvonalak mentén található, hanem a domboldalon a Szerb Kereszt utcájában. A teraszt valamelyest téliesítették, azaz körbevonták fóliával, de az eleje nyitott maradt. Inkább itt ültünk volna le, de sajnos nem volt szabad asztal.
Megosztom
Csipogás az Oktogonnál is -

Pesti Pipi - Oktogon Budapest

2020. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. november 26.
A Pesti Pipi története 2016-ban egy kis kioszkban indult a Stadionok metrómegállónál, mára pedig Budapesten már 9 gyorséttermük lett. Az Oktogonnál, pontosabban a Teréz körúton lévő egységük az újabb, 2020. évi nyitások közé tartozik.
Megosztom
Gomba, tojás, lazac, padlizsán -

Club Szendvics Budapest

2020. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. november 26.
Egy kicsit eldugott szendvicsbár Újlipótvárosban, félszuterénben. A nyitva tartás a környékbeli home office-ban vagy irodákban dolgozók életviteléhez igazodik, ugyanis csak hétköznap 8-14 óra között tartanak nyitva. Sok előzetes rendeléssel is dolgoznak - nagyobb tételek esetén, de helyben is kiszolgálnak utcáról bejövő vendégek, de jelen esetben kizárólag elvitelre, bár van a benti részben egy bárszékes pult a falnál és egy normál asztalka is.
Megosztom
Pink és bordó -

Café Dharma Szentendre

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. november 22.
A Dunakorzóra vezető út előtt az ingyenes parkolónál lévő épületben szolárium stúdió is működik, illetve idén augusztusban nyitott meg ez a kellemes, barátságos kávézó és bisztró, amely megér egy látogatást, ha erre jár az ember. Míg a szomszédos éttermek közül több zárva tartott vagy üresen kongott, addig itt elég sokan voltak, amit magam is megértek.
Megosztom
Őszi marcipán hangulat -

Kedves Kávézó Szentendre

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. november 22.
A Fő tér északi részén lévő kiülős teraszos bisztró, amely a járványügyi korlátozásokat megelőzően éjszakába nyúlóan nyitva tartott hétvégenként, és főleg a helyi fiatalok körében örvendett nagy népszerűségnek. Nagyon mutatós, szép, régi polgári ház, de a beltér és a társaság alapján egy laza, fiatalos hely.
Megosztom
376 oldalon / 3753 találat


TérképX