ZigZag étterem értékelései

Értékelései
126
198
3008
2261
236
10
53064

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Bartókról mindent vagy semmit -

Bartók - Reggel.Délben.Este Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Közel 2 hónappal ezelőtt nyitott új vendéglátó egység elég erős marketing ajánlással, "rádicséréssel", - nevezzük bisztrónak - a Bartók Béla úton, közelebb a Gellért térhez, mint a Móriczhoz. A névválasztás kreativitás szempontjából véleményem szerint nulla, és megjegyzem, rákeresni sem könnyű az interneten, mert nagyjából minden Bartók Béla utcai egyéb dolog, épület, ház, kocsma, villamosmegálló stb.
Megosztom
Lehet, hogy szép, kár, hogy nem sikerült bejutni -

Café Párisi - Lotz-terem Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Az Andrássy úti Párisi Nagycsarnok emeletén a gyönyörű csarnokban kialakított kávézó februárban újranyitott, örömmel olvastam. Legutóbb az Alexandra Könyvesház birtokolta az épületet, de a cég pénzügyi nehézségeit követően be kellett zárniuk, és ezzel a kávézó is zárva tartott.
Megosztom
Csendélet a Pagonyban -

Pagony Café Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Békés, gyerekbarát, alkoholmentes kis kávézó és büfé a XI. kerületi, főleg gyermekkönyvekre specializálódott boltban, wifivel. A kis asztalkákon kívül van egy elnyúlós kanapé is, bár az éppen foglalt volt ottjártamkor. Az árak kifejezetten barátságosak és törekedtek arra is, hogy a gyerekek ne csupa egészségtelen - bár nyilván felettébb vonzó - nyalánksággal tömjék meg magukat, megkopasztva a jószívű szülőket, nagyikat.
Megosztom
Török gyorsétterem a Zsinagógánál -

Ararat Kebab Török Étterem Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 18.
"Tizenkettő egy tucat" török gyorsétterem a Dohány utca elején, a Zsinagóga közelében, a szemközti, páratlan oldalon. Hosszú nyitvatartási idő, sok vásárló, gyors ételhez jutás lehetősége a fő faktorok. Elviteles gíroszt - vagy kebabot - az ablakból, az utcáról is lehet kérni, bent önkiszolgáló rendszerben a pultnál lehet rendelni, majd a tálca végigtologatása után fizetni.
Megosztom
Nem vagyunk hollandok, de szeretjük a teniszt -

Den Haag Pizzéria Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 18.
Évek óta működő étterem és söröző a Dohány utca elején, a Zsinagóga közelében. A nevén kívül - Hága holland neve - egyéb hollandiai vonatkozást nem fedeztem fel, az étlapon népszerű olasz ételek találhatóak: pizzák, tészták, 3-3 leves és desszert. Kommersz sörök a csapon: Soproni, Heineken, Edelweiss. A többi ital is a kommersz vonalon mozog, árak mérsékeltek.
Megosztom
Az én kávém, az én burgerem -

MyBurger - Auchan Székesfehérvár

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
A székesfehérvári Auchan vendéglátós szegletében ettünk a családdal, útközben praktikusnak tűnt itt megállni, gyorsan leparkoltunk, nem volt nagy kitérő útközben, miután gyorsan megvettük a hipermarketben, amire még szükségünk volt, itt telepedtünk le enni. A kávé kifejezetten jó, Portioll márkájú, a cappuccino csak 350 Ft volt, lehetett a habra fahéjszórást is kérni, én kértem is.
Megosztom
A darázs volt az oka mindennek -

Búsuló Juhász Étterem Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
A legjobb budapesti étterem között számon tartott Búsuló Juhász Étterem meglátogatása szintén a régóta tervezett programok között szerepelt. A helyszín eleve impozáns: a Citadella lábánál, csodálatos panoráma a városra az ablakokból, mindehhez ez egy elegáns, igényes, dekoratív belső tér. Érkezéskor (hétköznap ebédidő) néhány asztalnál ültek, a benti részben és a teraszon is.
Megosztom
Nyelviskola a pincében, nyitva van a büfé! -

Cosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
A Cosmopolitan egy pár éve nyílt nyelviskola a Hegedűs Gyula utcában, Újlipótvárosban, pinceszinten, de a büféjük nyitva áll bárki járókelő vendég számára, nemcsak a nyelviskola tanulóinak. Hétköznap egészen estig nyitva tartanak, és szombaton is, amikor vannak nyelvórák. Modern, IKEÁ-s skandináv stílusú berendezés, fiatalos, nem rideg egyáltalán.
Megosztom
Szent István parki beugró -

Dunapark Kávéház Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
A múlt héten a Szent István parkból, a játszótérről estünk be ide a kisebbik lányommal, kényszerből, mivel a parkban lévő mellékhelyiség zárva volt, de olyan kedvesen, készségesen fogadtak, mintha hetente itt költenénk el a kosztpénzt. Még pénztárca sem volt nálam, nem cukrászdába készültünk.
Megosztom
Békés kikötő -

Haven Cafe Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
Beugrós, mindössze 2 kis asztalos kávézó a Hollán Ernő utca Jászai Mari térhez közelebbi oldalán, a BJC-vel szemben. 3 héttel ezelőtt nyitottak meg, szinte észrevétlenül. Korábban valami elviteles borkimérés működött itt, nem mondanám, hogy jelentékeny ideig. A berendezés igazi boldog békeidőket idéző, a dédi konyhájából, üveges vitrinéből mentett porceláncsészék, kávédaráló, kiskancsó, fekete-fehér régi családi fotók.
Megosztom
301 oldalon / 3008 találat


TérképX