ZigZag étterem értékelései

Értékelései
124
189
2874
2188
224
10
51332

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Elsőre és másodjára is kitűnő cukrászda -

Desszertem Miskolc

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
A Desszertem névre hallgató cukrászda a belvárosban, a Miskolci Színház mellett található, a belső parkos részből nyílik. Tavaly márciusban a nyitást követően nem sokkal jártam itt először, s azonnal egyértelmű volt, hogy itt egy csúcsintézménnyel állunk szemben, így az sem volt kérdéses, hogy legközelebb Miskolcon járva is vétek lenne kihagyni ezt az élményt.
Megosztom
Változatos étel-ital a benzinkúton -

Fresh Corner - Rekettyés pihenő Kál

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Miskolc felé utazva itt álltam meg egy rövid pihenőre az M3-as autópálya mellett. A MOL benzinkút shopja, a Fresh Corner, ami egy jobbacska útmenti büfének is beillik. Kávét két módon is beszerezhetünk, vagy magunknak elkészíthetjük és ízesíthetjük az önkiszolgáló kávéautomatában, vagy megrendelhetjük a pultban is, ahol a barista frissen készíti el részünkre.
Megosztom
Kóstold meg a bejglit! -

Flamingo Sütiző & Ételbár Budapest

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Barátságos kis cukrászda a Corvin Plaza melletti utcában, eléggé eldugott helyen található, a nyitva tartási ideje pedig inkább azok számára teszi elérhetővé, akik a környéken dolgoznak és reggel munka előtt vagy ebédidőben ki tudnak "ugrani", vagy olyan környéken lakók, akik nem dolgoznak, ugyanis 17 órakor már zárnak. Ha jól tudom, 2018 őszén nyitottak.
Megosztom
Csúcskávézó a gasztropiacon -

By Beans Coffee - Belvárosi Piac Budapest

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Kifejezetten jó hangulatú, barátságos, nem mellesleg kitűnő minőségű kávélelőhely a Hold utcai piac földszintjén, ha jól lőttem be, a korábbi olasz cukrászda helyét vették át. Mindig 2 kávé van a "csapon", vagyis a darálóban, ezek közül lehet választani, hogy világosabb újhullámos vagy inkább a tradicionális sötétebb pörkölést kedveli az ember (én amúgy ez utóbbit inkább).
Megosztom
A Borsodi egy olcsó sör -

Borsodi Söröző Miskolc

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Évek óta változatlan formában működő söröző a fő utcán, amely belül jobban néz ki, mint amire a külső portál alapján számítani lehetett. Talán az egyik legolcsóbb ivó a belvárosban. A név és Miskolc kötelez alapon Borsodi söröket tartanak, a csapolt Borsodi korsója mindössze 270 Ft (mondjuk szerény véleményem szerint olyan is, nekem nem kéne. . .
Megosztom
Legalább a cukrászda nyitva volt -

Diana Cukrászda Edelény

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Edelény Borsod megyében közel 10 ezer lakosú kisváros, évtizedeken át járási székhely, a rendszerváltozást követően kistérségi központ. Mindezt azért tartottam érdemesnek megemlíteni bevezetésként, hogy ennek ellenére vendéglátó egységekben, éttermekben egyáltalán nem bővelkedik, s ami akadt, azok közül is több zárva tartott.
Megosztom
A kétszázas karamella -

Éden Cukrászda Felsőzsolca

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 15.
Felsőzsolca kb. 6000 lakosú kisváros Miskolc határában. Nem megbántva a zsolcaiakat, azt kell mondjam, hogy egy minden szempontból érdektelen település, ahol egyetlen cukrászdát találtam a városhatár szélén, közvetlenül a buszmegállónál, amely szerencsére nyitva is volt.
Megosztom
Sörparadicsom -

BrewDog Bar Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Anker közben, az egykori Anker Klub helyén tavaly év végén nyitott meg elég nagy csindadrattával a BrewDog Pub nemzetközi lánc budapesti sörözője. A BrewDog-ot 2 skót srác (és egy kutya, a névadó) alapította 2007-ben, hogy a britek körében a kézműves söröket népszerűsítsék.
Megosztom
Vietnami büfé a Lehelen -

Pho Huy Vietnámi Étterem Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 14.
Egyszerű kis vietnami büfé a Lehel Piac mögötti utcában. A szomszédos földszinti bérleményekben hasonszőrű büfék működnek, két kínai, egy olasz tésztás (zárva volt), valamint két söröző-kocsma.
Megosztom
Belvárosi reggeli vagy ebéd -

Cserpes Tejivó - Sütő utca Budapest

2019. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. március 14.
A legutóbbi értékelés óta már többször jártam itt, írok egy aktuális véleményt. Pár hónappal ezelőtt belső felújításon, csinosításon esett át a hely. A pultot befordították a bejárattal szemben, amely jó ötlet volt, mert így a pult előtt várakozók bent is elférnek, nem szorulnak ki az utcára. Újak a falon a festett macska-ember dekorációk, az ülőkéket, asztalokat is kicserélték.
Megosztom
288 oldalon / 2874 találat


TérképX