ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Haunted from Italy -

Edison Bar & Ink Budapest

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyugati tér - Nagykörút közelségében lévő földszinti kézműves söröző, az emeleten tetoválószalon, a pincében kis koncertterem található. Minden nap nyitva tartanak 12-22 óra között. Jó ideje terveztem már ide benézni, a délutáni órákban többször sétáltam már erre, és rendszerint azt tapasztaltam, hogy szakállas, szőrös, agyonvarrott pasasok üldögéltek-álldogáltak a bejárat előtt.
Megosztom
Gerendák közé rejtőzve -

Altair Teaház Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy facebook csoportban olvastam erről a kissé elvarázsolt, underground helyről, ami tényleg eléggé eldugott. A pontos cím, házszám ismeretében is simán elgyalogoltam mellette. Egy egyszerű jeltelen barna ajtó a bejárat. Az észrevétlenség ellenére úgy tűnik, nagyon is ismert a hely, erre utalt a jelentős törzsközönség, főleg egyetemista fiatalok.
Megosztom
Olasz helyett ázsiai -

Espino Cafe & Bistro Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
Viszonylag új nyitású kávézó és bisztró a Kolosy téri piac mögötti utcában. Korábban egy indiai étterem működött itt évekkel ezelőtt, s bár kívülről inkább olaszos, kiülős teraszos kávézónak tűnik a hely, betérve kiderült, hogy továbbra is visznek konyhát, méghozzá ázsiai vonalon: többféle indiai, nepáli, thai és indonéz ételt készítenek.
Megosztom
Nem jutottunk tovább a kaptafánál -

Úri Cipő - Kaptafa Budapest

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
Egykori cipészműhelyben kialakított söröző az Akácfa utca középső szakaszán. Egy másik közeli helyen születésnapot ünnepeltünk, utána itt találkoztunk a többi barátunkkal, pontosabban csak a bejáratig jutottunk. A hely sajnos teljesen tele volt, bár van galériaszint is, egyetlen szabad asztalt sem sikerült elcsípni, mindez hétköznap este.
Megosztom
Csocsó a pajtában -

Pajta Pub Budapest

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
A külföldiek által tömegesen látogatott, esténként igencsak "sűrű", Blaha Lujza tér vonzáskörzetébe tartozó bulinegyedben található ez a söröző, egy pincehelyiségben. Egyik barátunk javaslatára kerestük fel. Jelentős vonzerő, hogy van csocsóasztal (50 Ft-ossal működik), és inkább a magyar fiatalok látogatják.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
Benyomásaim alapján jelenleg a Duna Pláza legigényesebb vendéglátó egysége, amely a többi evős helyhez hasonlóan a legfelső szinten található. Az elhelyezkedése talán nem a legszerencsésebb, mert az asztalok a nem túl széles folyosón találhatóak, így az asztalok mellett-körül folyamatos a jövés-menés, bár az is igaz, hogy a Duna Pláza a szolidabb forgalmú, kevéssé felkapott bevásárlóközpontok közé tartozik, így én tumultuózus jeleneteket itt nem tapasztaltam.
Megosztom
Cseh sörök a térről -

Jaromír a Templomhoz Budapest

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
Jaromiréknak ez a 4. egységük Budapesten, az egykori kultikus Cirkogejzír művészmozi és alternatív találkahelyet vették birtokba a 8. kerületi Lőrinc pap téren. Ez a tér számomra sok-sok éve nagyon tetszetős, szeretem a hangulatát, melyet az impozáns Jézus Szíve templom épülete tesz meghatározóvá és különös hangulatúvá.
Megosztom
Betyárok kedvencei -

Megyeri Csárda Budapest

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
A 4. kerület jobb hagyományos éttermei között tartják számon a Megyeri Csárdát évek-évtizedek óta, amely Újpest külső, északi határában található, közvetlenül a külső Váci út mellett. Mesebeli hangulatú faluszéli csárda épület, kéménnyel, hófehérre vakolt falakkal. Az épület mellett parkolóhelyek, mivel nincs lebetonozva, eléggé sárban dagonyázós volt a kiszállás az autóból.
Megosztom
A fiúról nevezett kioszk -

Felix Kitchen & Bar Budapest

2019. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. január 4.
A Felix bisztrónak helyet adó, Ybl Miklós által tervezett Várkert Kioszk, illetve Várkert Kaszinó pompás neoreneszánsz épülete mindig is a kedvenceim közé tartozott. Technológiai funkciója is volt, a királyi palota vízházaként szűrt, tisztított vízzel látta el a palotát. A szemben lévő impozáns Várkert Bazár felújítását követően a kioszk épületét is szépen renoválták.
Megosztom
2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 3.
Amikor múzeumban járok, rendszerint nem mulasztom el felkeresni a múzeumi kávézót sem, ha van. Mondhatni, szakmai érdeklődés. Ennek okán a MÜPA és a Ludwig Múzeum épületében lévő kávézóban már 5-6 alkalommal jártam, bár az értékelés valamilyen okból kifolyólag elmaradt. A felcsatolt képek is több alkalommal készültek 2017-2019 között, amiket vissza tudtam keresni.
Megosztom
349 oldalon / 3484 találat


TérképX