ZigZag étterem értékelései

Értékelései
140
228
3593
2640
277
11
62778

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

Szigorú olasz kávé -

Etna Étterem & Pizzéria Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 15.
Olasz kávézó és pizzéria a rózsadombi Rózsakert Bevásárlóközpontban, a vendéglátós sziget egyik egységeként. Nemcsak a közös asztaloknál lehet enni náluk, hanem van egy külön lekerített, toszkán hangulatú étkező részük is. Caffé Moreno márkájú hagyományos, olaszos pörkölésű, sötét kávét főznek, amelyet frissen darálnak. Egy cappuccino 590 Ft-ba került.
Megosztom
Középszerű indiai kifőzde -

Aroma Indian Restaurant Budapest

2020. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 15.
Egyszerű indiai kifőzde a Magyar Színháznál, a Hevesi Sándor téren, a trolibusz megállójában. A ház külső homlokzatát éppen festették ottjártamkor, de ez az étterem működését, nyitva tartását nem befolyásolta. Nagyon egyszerű, puritán berendezés, a székeken és asztalokon kívül csupán néhány katalógusból kivágott, keret nélküli, indiai nevezetességeket ábrázoló színes fotó adja a dekorációt.
Megosztom
2020. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Kékestetőn lévő TV-toronyban több alkalommal is jártam, az első alkalomra már nem is emlékszem, hogy pontosan mikor, maradjunk annyiban, hogy osztálykirándulás részeként gyerekkoromban, a 80-as években. A torony 1981-ben épült, az elődje, a mellette lévő kisebb, ám a számomra sokkal tetszetősebb rusztikus torony zárva tart, nem volt látogatható.
Megosztom
Meglepően jó ebédmenü -

Hoppá Bistro Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 13.
Korábban szintén étteremként működő egység helyén nyitott meg tavaly év végén a Hoppá Bisztró, melynek névválasztásával egyáltalán nem vagyok kibékülve. A magyarok számára szerintem idétlenül hangzik, a külföldiek - akik feltételezem, a vendégkört gerincét adták - számára meg nem értelmezhető.
Megosztom
A leves megmentette -

Don Roberto Pizzéria Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 13.
Évek óta működő, a környéken kiszállítást is vállaló olasz étterem és pizzéria Angyalföldön, különösen forgalmas, jó megközelíthetőségű helyen az Árpád híd metróállomás közelében. A bejárat a forgalmas Róbert Károly körútról nyílik. Az első teremből, ahol a bárpult is található, hátra még nyílik egy sokkal nagyobb, tágas vendégtér.
Megosztom
Főtt csirke indonéz módra -

Asli Indonéz Étterem Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 13.
Hirdetésben olvastam, hogy nyílt egy új autentikus indonéz étterem Budapesten. Helyileg a Kolosy téri üzletház eldugott belső pincehelyiségében, az utcáról sosem találtam volna meg. A belső udvarra betérve már volt egy útbaigazító tábla, amely a lefelé vezető lépcső irányába mutatott.
Megosztom
Kifőzde hétköznapokra -

Toldi Konyhája Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 13.
Évek óta működő magyaros kifőzde a Batthyány tér közelében, a szuterénben. Elsősorban hétköznapokon ebédelő helyként funkcionál. A 2 fogásos napi menü (leves+ főétel) igen kedvező áron, 890 Ft-ért kapható, de a többi étel árfekvése is barátságos. Olyan fogásokkal találkozhatunk itt, mint az orjaleves, a parajfőzelék, a nyúlpaprikás vagy a hentestokány.
Megosztom
A Budai ismét bizonyított -

Ez is Budai Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 13.
Egy korábbi gasztró-bisztró helyét vette át a Budai-csapat egy újabb egységgel. Míg Budaiékat korábban inkább kávézó-pékségként ismerhettük, itt bisztrós meleg ételekkel jelentkeznek. Rövid az étlap, de ami van, az izgalmas. Különleges, minőségi alapanyagok, rafinált, egzotikus fűszerezés, vagány konyha. A beltér fiatalos, modern, de barátságos.
Megosztom
Elveszett a takarítós szertár kulcsa? -

Starbucks - Kolosy tér Budapest

2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Starbucks idei nyitású egysége a Kolosy téri piac vadiúj, szépen felújított épületében, a sarkon kapott helyet. A 2 szintes kávézóban a pult a földszinten található, itt minden asztal foglalt volt, de az emeleten további ülőhelyeket alakítottak ki. A rendelésfelvétel és a fizetés a pultnál történik. Az emeleten borzasztó meleg volt, nem jó a fűtésszabályozás.
Megosztom
Belga gofri és azon túl -

Panna - Belga Gofri & Fagyizó Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 13.
A Panna belga stílusú gofri és óriáspalacsinta bárban a nyitás után nem sokkal jártam. A Kolosy téri piac megújult épületében találhatóak, a bejárat a Csemete utca felől került kialakításra. Két fajta, brüsszeli és liege-i gofrit sütnek (450 Ft/db üresen), az árak a választott feltétek alapján alakulnak, melyet szabadon lehet összeválogatni .
Megosztom
360 oldalon / 3593 találat


TérképX