ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
223
3493
2572
265
10
60360

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
Zenében a New Wave a kedvenceim közé tartozik, kávézóban is bizalmat szavaztam nekik. Helyszín a Fény utcai piac mögötti északi üzletsor. A pultos/barista fiatalember a bejárat előtt dohányzott érkezésemkor, de azonnal abbahagyta, eldobta, pedig mondtam, hogy nem sietek, kivárom.
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
A Millenáris mellett található gluténmentes pékségnek ez a budai egysége, a pesti oldalon is van egy másik pékségük. A 2 kiszolgáló lány kedves volt, segítőkész, mosolygós. A kínálat a zárás előtt nem sokkal már eléggé le volt fosztva, a maradékból lehetett válogatni. Helyben leülésre, étkezésre nincs igazán lehetőség helyszűke miatt, de árulnak kávét is (finom!
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
Jártam már itt egyszer korábban 2017-ben, egy banki állásinterjút követően, ebédidőben, de akkor elmaradt az értékelés. Most visszatérve, fotókkal kiegészítve pótolom. Az étterem kínálata mondhatni eklektikus, vannak kínai, japán és magyar/európai ételek is. Vegyes kifőzde.
Megosztom
Nyitva van a ramen bár -

Big Soup Ramen Bar Budapest

2020. januárban járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
Többször belefutottam már ennek az étkezdének a nevébe az egyre népszerűbb ázsiai street food-ot méltató, illetve propagáló internetes oldalakon. Ezeken felbuzdulva és kedvet kapva korábban már két alkalommal is nekifutottam, hogy magam is kipróbáljam, de zárt ajtókat találtam (hétköznap délután 5-6 óra tájában).
Megosztom
Januári évkezdés édesen -

Bali Cukrászda Budapest

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
A 2020. év első napjaiban, még a téli szünet pihenős napjainak egyikén szintén Újpesten ebédeltünk, innen hazafelé úton google barátunk segítségével kerestem olyan cukrászdát, ahol még nem jártam. A Bali neve egyáltalán nem volt ismerős számomra, pedig már pár éve itt működnek a Rózsa utcai lakótelepen, a panelházak árnyékában, a kis téren körülöttük ilyen-olyan élelmiszerüzletek, boltok találhatóak.
Megosztom
Ebéd az Őrült Tacoban -

Tacos Locos Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
Évek óta működő mexikói étterem a Nagykörúton. Tavaly nyáron emlékeim szerint kínáltak ebédmenüt, ami egyáltalán nem mexikói ételekből állt, ez kissé hiteltelenné tette számomra a konyhát, de azért úgy gondoltam, adok nekik egy esélyt. Az utcáról először egy előszoba-félébe lépünk be, ahol leginkább várakozni vagy készülődni, öltözködni lehet, itt csak dívány van, majd innen egymásból nyílik 2 további terem, amelyet az étkezésre alakítottak ki.
Megosztom
Zöldben minden fronton -

My Green Cup Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 2.
Míg a gyerekeim a közeli tanuszodában úszkáltak, én kihasználtam a hirtelen jött szabadidőt, és ide jöttem be kávézni. A rendelésfelvétel és fizetés a pultnál történik, de kihozzák az asztalhoz a kávét. Free wifi van, több szomszédos asztalnál láttam is notebook-on dolgozó embereket.
Megosztom
Bambulhatsz az Astoriánál -

Bamba Marha Burger - Astoria Budapest

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 2. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bambáék legújabb burgerezője az Astoriánál, az East-West Irodaház földszintjén nyitott meg, az évek óta ott székelő amerikai-giga konkurens BK mellett. Úgy tűnik, eléggé beütött nekik a siker, amit véleményem szerint meg is érdemelnek, hétköznap ebédidőben telt ház volt, várni kellett a szabad asztalra, amiből van normál és magasított bárszékes is.
Megosztom
Irán és a Balkán nem ugyanaz -

Balkán Grill Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 2.
Évek óta működő sarki gírosz büfé a Tompa utcában, a Nagykörúttól egy saroknyira. A pultos fiatalember 6 évvel ezelőtt érkezett Iránból, egész jól beszél magyarul, de ő csak alkalmazott, így a "Balkán" név eredetére nem derült fény. Egyszerű berendezés, a falnál lévő könyöklőnél lehet helyben enni, 4 bárszéken, nem kényelmes.
Megosztom
Haunted from Italy -

Edison Bar & Ink Budapest

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyugati tér - Nagykörút közelségében lévő földszinti kézműves söröző, az emeleten tetoválószalon, a pincében kis koncertterem található. Minden nap nyitva tartanak 12-22 óra között. Jó ideje terveztem már ide benézni, a délutáni órákban többször sétáltam már erre, és rendszerint azt tapasztaltam, hogy szakállas, szőrös, agyonvarrott pasasok üldögéltek-álldogáltak a bejárat előtt.
Megosztom
350 oldalon / 3493 találat


TérképX