ZigZag étterem értékelései

Értékelései
143
234
3786
2749
290
11
65636

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

Aprócska ötcsillagos pékség -

Megszegett Ígéret Pékműhely Budapest

2021. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. június 15.
Egy igazán klassz, fiatalos, igényes, minőségi pékség a 11. kerületben, az Allee Bevásárlóközponttól villamossal megközelíthető. Egy gasztro-blogban olvastam róluk elismerő szavakat, és maximálisan egyetértek velük a saját tapasztalataim alapján. Őszintén kedves, figyelmes kiszolgálás, sok hasznos információval, termék tájékoztatóval.
Megosztom
Sokféle szendvics -

Príma Pék - Westend Budapest

2021. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2021. június 15.
A Westend Bevásárlóközpont aluljáró szintjén középtájékon, a mozgólépcső alatt, a szökőkutas tér sarkán nyitott meg egy korábbi pékség és kávézó helyén a Príma Pék lánc újabb egysége. Már több alkalommal vásároltam náluk. A pékség ismertebb termékei mellett finom, friss, tartalmas töltelékes szendvicseket készítenek.
Megosztom
Csirke ruha nélkül -

Pesti Pipi - Deák Budapest

2021. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. június 14.
A Pesti Pipi egy egyszerű kis büféként indult évekkel ezelőtt a Stadionok metró kijárata előtt. A tulajdonosok elkezdték a terjeszkedést és a lánc-bővítést, nevükhöz híven a pesti városrész forgalmasabb pontjain (Nyugati tér, Oktogon, Thököly út) nyitottak újabb gyorséttermeket.
Megosztom
Péntek és szombat maradt -

Chouchou Budapest

2021. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. június 13.
Mivel már 4 éve írtam a helyről, szerintem aktuális egy frissítés az információkról. Ami a lényeg, a cukrászda azonos címen továbbra is működik, viszont a nyitva tartásuk igencsak leredukálódott. Csak pénteken és szombaton tartanak nyitva, illetve az előzetes rendelések esetén időpont egyeztetéssel lehet átvenni a desszerteket. A netes honlapjuk él.
Megosztom
Középszerű kínai a Tesco mellett -

Chinatown Kínai Étterem - Váci úti Tesco Budapest

2021. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2021. június 13.
Tescos nagybevásárlás után itt gyűjtöttem be némi ennivalót a család részére, elvitelre. Teljesen szokványos kínai gyorsbüfé a Váci úti Tesco folyosórészén kialakított ételszigeten. Igaz, a pandémia miatt helyben nem is lehetett volna enni. Pultnál rendelős, tálcás vagy elviteles. Csirkés főételek ára 1440 Ft volt, ami drágább, mint a hasonszőrű egyéb helyeken a városban, de elég nagy adagot kaptam.
Megosztom
2021. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2021. június 13.
Én is a fagyikedvelők táborába tartozom, így egyáltalán nem bánom, hogy nem kevés igazán minőségi fagylaltozó található már a városunkban. Ezek között is a Cioccolatte csupán pár percnyi sétára. Most egy tematikus akció fut náluk, a nemzetek fagylaltjai címmel, jelenleg éppen Görögország van soron.
Megosztom
Középszerű vietnami ebédmenü -

VIN.VIN Vietnami Étterem Budapest

2021. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. június 13.
Jártam már itt korábban is, most úgy hozta az élet, hogy újra megnéztem, mivel a közelben jártam az irodaházban ügyet intézni. Kerületi lakosként ingyenes a parkolás az utcán, és általában van is szabad hely. Ebédidőben hétköznap kedvező árú menüt kínálnak, leves, főétel és egy 0,5 l-es szénsavas üdítő 1450 Ft.
Megosztom
Sorbanállás után jutalom a fagylalt -

Azúr Fagylaltozó Budapest

2021. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2021. június 13.
A Szent István park a gyerekek kedvelt játszóhelye, útközben éppen útba esik az Azúr Fagyizó a Pozsonyi úton. A kényszerű bezárás hónapjai alatt felújították, átépítették, kicsinosították a helyet, a portált, feliratokat is felfrissítették, így fiatalosabb, modernebb lett. Mivel hétvégén is csak egyetlen kiszolgáló hölgy mérte a pultban a fagyit, elég jelentős sorállás alakult ki a bejárat előtt a járdán.
Megosztom
2021. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2021. június 13.
Klassz gyerekbarát családi fagyizó az Olimpia Park bejáratával szemben. Egy gombóc fagyi most aktuálisan 330 Ft, ami szerintem jó ár-érték arányt képvisel. Nagyon jóízűek a gyümölcsös fagylaltjaik. Mindig van egy napi ajánlat fagyijuk, ami valami nem mindennapi különlegesség szokott lenni. Legutóbbi ottjártamkor kesudió fagylalt volt, amilyet szerintem még életemben nem kóstoltam máshol sem.
Megosztom
Felértékelődött a sushi -

Sushi Time - WestEnd City Center Budapest

2021. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2021. június 13.
A Westend aluljárószintjén lévő sushizóból már vagy tucatszor vásároltunk, rendeltünk házhozszállítással is, de többször személyes átvétellel vittük, illetve most már újra lehet helyben is enni. védettségi igazolvánnyal. Mivel elég jó forgalmaz bonyolítanak, nem áll be a készlet, így a sushik frissek, jó állagúak.
Megosztom
379 oldalon / 3786 találat


TérképX