ZigZag étterem értékelései

Értékelései
134
211
3199
2347
250
10
56606

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Hová lettek a csigák? -

Pipacs Pékség - Bécsi út Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 15.
Az egyik legjobb hazai pékségként számontartott Pipacs Óbudán a Vörösvári út közelében található egy ipartelepen, jellegtelen üzemi épületben. A nyitva tartás szűkített, hétfőtől csütörtökig 15 órától 19 óráig, azonban annyira népszerű és közkedvelt, hogy aki még a teljes választékból szeretne válogatni, annak mindenképpen érdemes a nyitás körül érkezni.
Megosztom
Urban exploration -

Montázs Art Café Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 15.
Jártam már itt korábban, pár évvel ezelőtt is, de arról nem készült el a beszámoló. Most véletlenül vetődtem erre, irányban a Kelenföldi pályaudvar felé. A Bikás park 4-es metrómegállónál található kávézó egy jellegtelen, mondhatni kifejezetten ronda betonépület aljában kapott helyet. Azóta változott a dizájn, egészen más lett a feliratok betűtípusa és a színvilág is.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 15.
Nappal kávézóhely, esténként - alkalmanként - borbár borkóstolóval, tematikus bemutatókkal. A külső jegyek alapján - portál, feliratok, no és az angyalföldi helyszín miatt - inkább retró hangulatot vártam, de betérve teljesen más kép fogadott, mint amire számítottam. Férfi szalon, szivarszoba, tradicionális hangulat. Nagyon kényelmes fotelek a bal oldali falnál.
Megosztom
Chaplin kalapja -

KAlap Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 8.
A Kalap bár évek óta meglévő vendéglátó helye a bulinegyednek, azonban a Wesselényi utcai egység du. 4 órakor bezár. Vannak, akik meg ilyenkor nyitnak. Ebből következőleg elsősorban kávézó és reggelizőhely, de bort is kínálnak. Ha édes reggelire vágyunk: granolát, amerikai palacsintát, croissant-t vagy brownie-t választhatunk (400-1650 Ft), többféle klasszikus tojásétel (1250-1890 Ft), a komplett angol reggeli a legdrágább, 3500 Ft.
Megosztom
Boltíves bisztró cipőkkel -

Kalitka Bistro Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 8.
A Kalitka Bistro az Arany János utcai metró közelében, a Banknegyedben nyitott meg a közelmúltban. A Podmaniczky tér jelenleg zajló rekonstrukciója miatt egy kicsit nehézkes a megközelítése, ha a metró felől érkezünk. Tágas beltér, ahová belépve azonnal feltűnt, hogy a jobb oldali hátsó traktusban dizájner cipőket, ruhákat, táskákat árusítanak.
Megosztom
Babar, az elefánt -

Café Babart Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 8.
Egy újabb újhullámos bisztró a Zsinagóga közelében, a Rumbach Sebestyén utca sarkán, pontosan szemben a D. nevű igen jól befutott bisztróval, amelynek a nevét ugye nem írhatjuk ki. Az egyik falat hatalmas telifalas dzsungel festés díszíti, a bárpult eleje színes aprókockás csempés, stílusosak a székek és asztalok, valamint a fali dekorációk.
Megosztom
Nem sokat mondó fagyizó -

Napfény Fagylaltozó Tolcsva

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
Átlagos, falusi fagyizó a falu központjában, közvetlenül a főút mellett, közvetlenül előtte parkolási lehetőséggel. A kínálat szolid: 2 féle jégkása (piros és zöld, ízüket nem sikerült azonosítani), amit lehet vegyesben is kérni. 2 dl 200 Ft, 3 dl 300 Ft. Borzasztó ízű volt mindkettő, tömény cukros ragacs. A fagyi átlagos, nem sok íz, inkább aromás, mint gyümölcsös.
Megosztom
Jégkrémmel a kezedben az élet is vidámabb -

Parkoló Büfé Füzér

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
A leparkolást követően, mielőtt nekiindultunk a vártúrának, itt gyűjtöttünk némi muníciót jégkrém és üdítő formájában. Ja és egy csomag sósmogyoró is velünk jött. Egyszerű kis büfé, nagyon kedves, barátságos kiszolgálással. Egyértelmű volt, hogy itt nem egy unatkozó nyári diákmunkás vagy máshoz nem értő alkalmazott volt, hanem a vállalkozás tulajdonosa szolgált ki a büfében.
Megosztom
Modern thai életérzés -

Padthai Wokbar - Teréz körút Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
Korábbi bankfiók helyén nyílt egy újabb Padthai Wokbar a Nyugati téren. A megközelítése kicsit nehézkes, mert ki tudja, mióta már, de felújítás zajlik a bejárat előtt. Budapesten jelenleg már 7 egységük működik. A koncepció és az ételkínálat megegyezik a lánc többi tagjában megszokottal.
Megosztom
Ezt a cukrászdát én is ajánlom -

Lilipop Caffé Nagykovácsi

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
Megnyerő külsejű és belterű, izgalmas süteményeket, tortaszeleteket kínáló igényes cukrászda Nagykovácsiban, a buszvégállomás és a templom közelében. A cukrász belekóstolt az újhullámos vonalba is, de mellette vannak hagyományos, tradicionális sütik is. Jellemzően 600-800 Ft-os szeletárak. A Rákóczi túrós "újragondolást" választottam, ami itt nem kocka, hanem tortacikkely formájú.
Megosztom
320 oldalon / 3199 találat


TérképX