ZigZag étterem értékelései

Értékelései
129
203
3053
2307
238
10
54807

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Jó helyszín, egyebekben felejtős -

Haverok Cafe Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 10.
A teraszos kávézók sorában középtájékon elhelyezkedő pub a Zsinagógával szemben, a pizzéria mellett található. A kiülős teraszuk kicsi, összesen 3 asztalka, melyek közül egyiket 2 magyarul beszélő törzsvendég (ezen a környéken kifejezetten ritkaság számba megy! ), a másikat a pincér foglalta el.
Megosztom
Lehúzási kísérlet a benzinkútnál -

Viva Shop - OMV Győrújbarát

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 8.
Ausztriai családi nyaralásunkról hazafelé úton itt álltunk meg az M1-es autópálya mellett egy kicsit felfrissülni a több órás autózás után, OMV kút és bisztrós shop a helyszín. Mivel a benzin itt lényegesen drágább, mint a városi kutaknál, tankolást nem terveztünk. A személyautók számára a parkolóhelyek nincsenek kitáblázva, illetve a többség nem akar sokat gyalogolni az autótól, így mindenki megáll, ahol éppen eszébe jut.
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 7.
A fiam a névnapjára sushit kért, mivel az egész család szereti, így örömmel teljesítettük a kívánságot. Ezúttal a házhoz szállítást választottuk, mert nem fért volna bele az időnkbe, hogy felkerekedjünk étteremben enni. Több étterem weboldalát átfutottam, megnéztem az akciós ajánlatokat is, illetve néhány olvasói véleményt.
Megosztom
Gyömbéres alma -

Find Food One Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 4.
Az egyik internetes oldalon azt olvastam erről a helyről, hogy reform street food, talán maradjunk annyiban, hogy ebédidőben gyors, részben egészséges ételeket kínáló, részben környezettudatos büfé: 2 féle leves (700 Ft), szendvicsek (1000 Ft - óriásbagett), napi menü, 2-3 főétel (1000-1500 Ft), néhány desszert (400-600 Ft).
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 4.
A Dolce Fantasia véleményem szerint az egyik legjobb, klasszikus olasz fagylaltozó, ahol a város több pontján is édes bűnbe eshetünk, ugyanakkor a gasztro-bulvár egyáltalán nem kapta fel őket, nincs körülöttük semmi média hájp, valószínűleg nincs is rá szükségük. A legújabb helyszínük az István utca a VII. kerületben, az izgalmas Goat Herder újhullámos kávézó szomszédságában.
Megosztom
Szilva és spenót szomszédság -

Royal Pék - Lehel utca Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 4.
A Lehel úti Állatkórházzal szemben, közvetlenül a villamosmegállónál található, számomra újabb keletűnek tűnő pékség, legalábbis amikor legutóbb erre jártam, nem tűnt fel a létezése. A blokk alapján a cég biatorbágyi székhelyű. NEM albán pékség, ez is valami! Klasszikus péksüteményeket, édeset, sósat, kenyereket, szendvicseket árusítanak.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Oroszlány és Tatabánya között nagyjából félúton Környe településen haladt keresztül az út, a Kolcsár Cukrászda és Pékség mintaboltja a főút mellett közvetlenül található, az épület előtt parkolási lehetőséggel, a polgármesteri hivatal és a művelődési ház szomszédságában.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 2.
A Dózsa György úti metrómegálló közelében lévő My Canteen egy gyorsétkezde lánc újabb keletű tagja, akik kedvező árú ebédmenüt kínálnak, itt leginkább a környékbeli irodisták, ELMÜ-dolgozók számára, valamint a környékbeli lakók azon körét megcélozva, akik napközben is otthon tartózkodnak (nyugdíjasok, kismamák, diákok).
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 2.
Valamelyik internetes ajánlóban olvastam róla, hogy a 13. kerületben, a "Rendőrpalota" szomszédságában található a Levéltár modern épülete, amelynek galériaszintjén van egy "külsősök" számára is nyitott büfé, ahol olcsó ebédmenüt (is) kínálnak. A nyitva tartási idő meglehetősen korlátozott, jelenleg hétköznap 11-15 óra között (bár az interneten 16 óráig szerepel).
Megosztom
Beváltottam a kupont -

Vegan Sweet Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
Egy kuponos akcióba ugrottam be, nem először, bár a legutóbbi nem túl pozitív élmények után egy időre hanyagoltam őket, de voltak még fel nem használt virtuális nyereménypénzeim, így nem akartam veszni hagyni. Helyszín a Bartók Béla út, egy új nyitású helynek tűnik, legalábbis korábbról nem tűnt fel a létezésük.
Megosztom
306 oldalon / 3053 találat


TérképX