ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Lassú konyha, finom burger -

BB'z Bar & Grill Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 2.
Előző értékelésem a helyről 2015-ből valójában még nem a BB'zről, hanem az előtte szintén itt működött Frappánsról szól, de sebaj. A Frappáns bezárását követően a Gozsdu Udvar bejáratától balra, a Király utcában nyitott meg a BB'z, amely amerikai típusú burgerező és bár.
Megosztom
Amerika és Mexikó a budai oldalon -

Johnny's Bistro Buda Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 2.
Amerikai típusú burgerező Budán, a 12. kerület zöldövezeti részén. Budapesten ez az egy egységük működik, de Diósdon és Veszprémben is van 1-1 hasonló stílusú éttermük szintén Johnny néven. A beltér fiatalos, színes, maga az étterem rész, amely a fél-szuterénben található, nem túl nagy, azonban van egy beüvegezett verandájuk is a bejárattól balra, amely további ülőhelyeket biztosít.
Megosztom
Falu a nagyvárosban -

Falu Delikát Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2019 késő őszén nyitottak, de már háromszor jártam itt. Igaz, közel van a lakásunkhoz, de ennél sokkal fontosabb szempont, hogy barátságos, tetszetős hely, sok minőségi finomsággal. Ittam már eszpresszót és cappucccinót is (eszpresszó 350 Ft), hagyományos, olasz pörkölésűt készítenek, de nagyon finoman, az utóbbit bársonyos habbal.
Megosztom
2019. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. január 2.
A 17. kerületben karácsonyi rokonlátogatáson jártunk, és javaslatukra a Pesti úton lévő pizzériából rendeltünk pizzát. A legnépszerűbb ételükön kívül hétköznap kínálnak 2 fogásos menüt ajándék üdítővel (1390 Ft), és amúgy igen széles az étlap kínálatuk: előételek, saláták, levesek, tészták, rántott ez-az, alapvetően magyaros és olasz jól ismert, népszerű fogásokat kínálnak.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 30.
Ez is egy pékség-lánc, találkoztam már több egységükkel is a városban, amire hirtelen emlékszem legutóbb, az az Arany János metrómegállónál a Bajcsy sarkon. Neve ellenére egy albán pékségről van szó. A "friss" bármit is akarjon sugallni, aki próbálta, tudja, mire lehet számítani. Gyenge színvonal, egyenízek, olcsó alapanyagokból olcsón kihozni jó sokat, mindezt állományjavítókkal felturbózva lehet elérni.
Megosztom
Adventi kávé itt is -

Starbucks - Duna Plaza Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 30.
A Duna Plaza a kevéssé sikeres plázák közé tartozik, cserébe általában nem is szokott tömeg lenni. A vendéglátóhelyek a legfelső szinten, viszonylag egy csomóban találhatóak. A Starbucks kávézólánc egysége a folyosó végefelé található. A kínálat és az árazás a láncon belül egységes.
Megosztom
Kínai ötletelés -

Master Lee Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 29.
Újabb keleti kínai étterem a Nagykörúton, az Oktogon közelében, amely koncepcióját tekintve más, mint a már megszokott kínai gyorsbüfék, kifőzdék. A hely tágas, sok asztal van, főleg bárszékes megoldással. Az ételek nincsenek előre elkészítve, kitálalva. Ez is amolyan tetszés szerinti összeválogatós kajálda, mint ami thai vonalon már étteremlánc szinten is működik.
Megosztom
Pillecukor és Advent -

Starbucks - Ferenciek tere Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 29.
A fővárost lassan behálózó Starbucks kávézók is ahhoz a nagy vendéglátóipari konszernhez tartoznak tulajdonosi szempontból, mint az egyik legnagyobb hamberger-lánc, olasz tésztázó és pizzéria (nevükön nem nevezhetem, úgyis ki lenne "sípolva"). Üzletpolitikájuk lényeges eleme a terjeszkedés, piaci részesedés növelése.
Megosztom
A tökéletes csirke titka -

Rézkakas Bistro Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 29.
Évek óta a Top100 hazai étterem között tartják számon, nem is érdemtelenül, de a legjobb 5-10 közé nem sikerült magukat beverekedniük. Helyszín a belváros szíve, több csúcsétterem a közelben, az utcában is. Elegáns, igényesen kialakított beltér, de az asztalok nagyon közel vannak egymáshoz.
Megosztom
2019. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. december 29.
Többször ettünk már itt a Westendben (is) a Kentucky-ban. Érdekes módon bár rengeteg a gyorsétterem a WE aluljáró szinten, de a KFC előtt van szinte mindig a legnagyobb tumultus, igen népszerű a hely. A kiszolgálást ennek megfelelően próbálták "2 ablakossá" tenni, a jobb oldalon veszik fel a rendelést - ottjártunkkor 2 pénztárnál, majd a bal oldalon a másik ablaknál lehet átvenni az elkészült ételeket.
Megosztom
349 oldalon / 3484 találat


TérképX