ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3400
2408
263
10
58478

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Mici nézzen a körmötökre! -

Mitzi. - Kortárs Kávéház & Bár Budapest

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 10.
Underground - avantgárd hangulatú kávézó és találkahely a Bartók Béla út legelején, a Gellért tér közelében. A beltér kialakítása belsőépítészeti szempontból minimalista, romkocsmás, a "kortárs" jelző pedig arra utal, hogy az emeleten egy kortárs kiállítások megrendezésére alkalmas galériaszintet alakítottak ki.
Megosztom
Befalás és megsülés -

Hangulat Kisvendéglő Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 10.
Szombaton 4 óra körül értem az étteremhez. Helyileg a 13. kerület lakótelepi része a Duna közelében, Vizafogó. Közvetlen - hétköznap fizetős - parkolási lehetőség az étterem előtt. Azt hittem, egy lélek sem lesz itt, mert amolyan ebéd és vacsora közötti holtidőnek számít ez, de nagyon is tévedtem. Az asztalok nagyon sűrűn vannak rakva, alig lehet elférni a székek mögött.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 10.
Az országszerte elterjedt, jól ismert Fornetti péksége az Alba Pláza földszintjén is megtalálható. Saját asztalaik, ülőhelyeik nincsenek, így a helyben étkezésre nem nyílik lehetőség. Pedig a péksütik mellett Mantaro olasz kávét is főznek, de így jobb híján azt is csak elvitelre lehet kérni. A pult a forgalmas folyosóra nyílik.
Megosztom
Piros felett narancs a nyerő -

Orange Cafe & Bar - Alba Plaza Székesfehérvár

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 10.
A belvárosban található Alba Pláza földszintjén lévő igényes, minőségi kávézó. Bár a bevásárlóközponton belül van tőlük pár méterre egy szintén jó nevű - piros-fekete-fehér szín-domináns - kávézó is, nálam a narancs, azaz az Orange volt a nyerő, mindent összevetve szerintem ez itt a legjobb kávézó. IO kávét főznek, ami a hagyományos olaszos pörkölésűek közül az egyik legjobb a véleményem szerint.
Megosztom
Egészséges vagy hedonista? -

Cake Shop - Jókai tér Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 6.
A Cake Shop első, újhullámos cukrászdája az 5. kerületben, a József Attila utcában nyitott meg évekkel ezelőtt. Egy fiatal, kísérletező és újító szemléletű cukrászlány saját vállalkozásaként indult, de mára eléggé kinőtték magukat, már a nemzetközi színtérre is kikacsintottak. Úgy írják, hogy az 5. kerületi a hedonista, míg az újabb, 6 kerületi cukrászdájuk az egészségtudatos (avagy "healthy").
Megosztom
Fügés finomságok -

Füge Bolt & Kávézó Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 5.
Nagyon jól felszerelt, igényes, minőségi termékeket kínáló kávézó, fagyizó és vegyesbolt, amolyan exkluzív sarki fűszeres, ezt a részét leginkább a Culinaris-hoz tudnám hasonlítani. Helyileg a Gellérthegy lankáján, a Citadella közelségében, a Vuk játszótérrel szemben található. Amit árusítanak, minden felső kategóriás, kiemelkedő minőségű.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 4.
Ahogy az előző értékelésében Ugor is megírta, a korábban Istanbul Kebab néven működő török gíroszos a Kálvin téren - a villamos megállóval szemben - egy ideje Kálvin Kebab néven működik, de a blokkon továbbra is Istanbul Kebab szerepel, igaz, Kálvin étterem kiegészítéssel.
Megosztom
Édes waffelek duplázva -

Waffle & Love Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 4.
Gofrizó avagy waffelező a Ráday utca elején. Két alkalommal jártam már itt, tavaly júniusban BB. kuponnal, majd idén ősszel ismét, csak úgy. 1790 Ft-ért egy saját ízlés szerint díszített buborék gofrit lehetett választani tetszés szerinti kávéval. A hely vidám, fiatalos, modern, kb. 20-25 férőhelyes. A gofrikat és az italokat a pultnál kell megrendelni, elkészülés után kihozzák az asztalhoz.
Megosztom
Palócok péklapáttal -

Kalácsos Pékség Hollókő

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 3.
Jó minőségű, kézműves pékárukat sütő pékség Hollókő főutcáján, hagyományos palóc tornácos házban, a templom és a sajtos szomszédságában. Már kívülről hívogatnak a finom kenyerek, péksütemények. A névtábla fölött hatalmas szív formájú fonott kalács lóg, a verandán a kosarakban látható több mintatermékük, ami bent kapható. A falat hagyományos népi pékeszközök díszítik.
Megosztom
Színes sokadalom -

Antaludvar Hollókő

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 3.
A - tulajdonosról elnevezett - hollókői Antaludvar a templom közvetlen közelében található a határainkon túl is nevezetes, világörökség faluban. A lejtős, nagy alapterületű portán többféle vendéglátó és vendégváró egységet is kialakítottak. A bejáratnál virágokkal borított szekér mellett jutunk be az udvarra, amely kiülős teraszként is funkcionál, asztalokkal és székekkel.
Megosztom
340 oldalon / 3400 találat


TérképX