ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3473
2464
263
10
59297

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 26.
Ha valaki a Vörösmarty téren nyit egy vendéglátó helyet, akkor már látatlanban is lehet valami elképzelésünk az árfekvésről és a megcélzott vendégkörről. A Marty's abszolút beleillik ebbe az elképzelésbe, legalábbis az enyémbe biztosan. Gondosan megkomponált, részletekbe menően kidolgozott belső tér, látszik, hogy pénzt-paripát beletettek a tulajdonosok.
Megosztom
Olasz kávézó a téren -

Caffe Perfetto & Aperitivo Bar Budapest

2019. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. december 26.
Olaszos hangulatú kávézó és bár a frissen felújított - és végre nem feltúrt árok - József nádor téren. Szerintem az építkezés alatt is működött, csak most már láthatóvá is vált. Van mellettük egy Hit gyülis bisztró is, de ennek egészen más a hangulata. Van egy kis kiülős teraszuk is, persze inkább majd, ha jobb lesz az időjárás.
Megosztom
Rémálom a Kertész utcában -

Kripta Söröző Budapest

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 26.
Az egyik barátnőm születésnapját ünnepeltük meg itt a Kriptában, a helyszínt az ünnepelt választotta, ők ár többször megfordultak itt, számomra új volt a hely. Bár tudtuk a pontos címet, házszámot, simán túlsétáltunk mellette, a kopott piros vasajtó nem volt eléggé feltűnő és informatív.
Megosztom
Hawaii hangulatok -

Ono Poké Bowl Bar Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 26.
Na, ilyen sem volt még Budapesten, de most már ez is van, hawaii típusú bisztró, amelynek specialitása a Poké, ami állítólag a hawaii emberek tradicionális étele, egy kerek tálban csirkehús vagy tengeri halfalatok (lazac, tonhal), zöldségekkel, szósszal. Vannak előre összeállított szettek - wasabi csirke, mogyorós csirke, Sriracha lazac (kis- vagy nagyadag 1700-2190 Ft), valamint saját választás szerint is összerakhatjuk a tálunkat.
Megosztom
Golyók és zselék -

NaCha Bubble Tea Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 26.
Egy egészen más helyet kerestem, az erdélyi finomságokat árusító Carpaticumot, ám sajnálattal tapasztaltam, hogy a Veres Pálné utcai üzletük megszűnt (kiköltöztek Érdre). Viszont felfedeztem az utcában ezt az új koreai teázót (bár ahogy hallottam, pont 1 éve nyitottak meg). A személyzetet egy vietnami diáklány alkotta, kicsi a hely, elegendő is az egy fő ide, aki egyébként az ünnepi dekoráció elkészítésével foglalkozott.
Megosztom
Bekopogtak a franciák -

Á Table - Akácfa utca Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 26.
Az á table francia bisztró is immáron lánccá nőtte ki magát. Legújabb - legalábbis számomra - egységük a belvárosi bulinegyed egyik legfelkapottabb utcájában nyitott meg, talán 1 hónappal ezelőtt. A kínálatban számomra a prémium kategóriás francia stílusú desszertek, sütemények, péksütemények a legvonzóbbak.
Megosztom
Tonkababos karácsony -

Padthai Wokbar - Bécsi út Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 26.
A Pad Thai thaiföldi ételekre szakosodott étterem-lánc óbudai egysége a Kolosy téri piac mögötti sétálóutcában található. Elég nagy az alapterülete, sok asztaluk van, az üvegezett téliesített veranda különösen kellemes. A beltérben a szokásos Pad Thai-os dekoráció köszön vissza itt is.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 25.
Csinos, elegáns újhullámos kávézó és borbár a Ferenciek tere közelében. Emlékeim szerint korábban is működött már itt egy másik, többé-kevésbé hasonló kávézó, bár ott borokra nem emlékszem, de ezek szerint név-, koncepció- és tulajdonos-váltás történt. A kávé prémium kategóriás - Ruandából, de a környékbeli átlagos árszínvonalnál (is) drágább, egy eszpresszó 600 Ft, a cappuccino 790/890 Ft, készítenek filteres kávét is (800 Ft).
Megosztom
Norbiék kifőzték -

Norbi Étkezde Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 25.
Évek óta működő, a környékbeliek körében nagy népszerűségnek örvendő kifőzde Újlipótvárosban, a körút közelében. A környező utcákban dolgozók és lakók keresik fel, sokan napi szinten, ez utóbbi körből persze csak azok, akik ebédidőben is otthon tartózkodnak. A nyitva tartás rövid, kizárólag hétköznaponként 11-15 óra között, az ebédeltetésre specializálódtak.
Megosztom
Sertéshús és kimchi, elúsztak a halak -

Kicsi Japán - Akácfa utca Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Számomra az első Kicsi Japán büfé is új felfedezés volt a Corvin-negyedben, de hamarosan megnyitott egy újabb egységük is az Akácfa utcában, a bulinegyed sűrűjében. Tradicionális japán ételek, a sushin túl. Ez alapterületre nagyobb, van galériarésze is kb. 8-9 asztallal, viszont az ételkínálat szerényebb, mint a Corvinnál.
Megosztom
348 oldalon / 3473 találat


TérképX