ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
223
3495
2573
265
10
60427

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Jászai terasz, ebédmenüvel -

Mocco Kávézó & Étterem Budapest

2014. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Pozsonyi út elején, majdnem a Jászai Mari térnél található ez a kiülős teraszos étterem, ahol a trolik befordulnak a végállomásra. Sokszor mentem már el mellette, de most adódott úgy először, hogy le is ültem egy gyors ebédre, a szép napos időre tekintettel a teraszon. Hétköznaponként 2 féle, 2 fogásból álló ebédmenüt kínálnak 990, ill. 1090 Ft-ért.
Megosztom
Borozgatás a Bazilikánál -

DiVino - Bazilika Budapest

2014. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkatársam meghívására látogattunk el a DiVino-ba egy nagyobb társasággal hétköznap kora este, majd az este eléggé későre nyúlt, mivel a hangulat egyre jobb lett. A kinti teraszon kortyolgatás közben a Bazilika csodás épületét nézegethetjük, a benti rész viszont modern, letisztult, a hátsó traktusban pedig inkább cybertér, a Matrix pirosban.
Megosztom
Lugas a Belvárosban -

Belvárosi Lugas Étterem Budapest

2014. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már sok évvel ezelőtt felfedeztük ezt a remek éttermet. A kinti terasz a Bajcsy autós forgalma miatt nekem túl zajos, jobban szeretek benn ülni, ahol nemcsak a csendesebb környezet, de a hangulatos berendezés is megadja a kellemes alaphangulatot. Nagyon tetszik, hogy egy igazi fa van beépítve/körbeépítve az étterem belső terében.
Megosztom
Te ettél már vízitormát? -

Café Alibi Budapest

2014. szeptemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 3. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Üzleti ebédre kaptam meghívást az Alibibe, ahol még nem jártam korábban, de látásból ismertem a helyet. Az Egyetem téren sok asztalos terasz van, de az eső miatt bent foglaltunk helyet. Az étterem kicsi, de barátságos, izgalmas, eredeti kialakítású; könyvek a polcon, régi berendezési tárgyak, francia századfordulós plakátok a falakon.
Megosztom
Álljunk meg a játszótérnél! -

Tercia Fertőendréd Étterem Fertőendréd

2014. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sopron felé haladtunk, amikor a gyerekek észrevették a játszóteret az út mellett, így nem volt apelláta, meg kellett állnunk. A leparkolást követően hosszasabban maradtunk, bár csak innivalót akartunk venni, végül így egy ebédet is beiktattunk a programba. A belső tér tágas, szépen meg voltak terítve az asztalok, de a jó időre tekintettel, a többi vendéghez hasonlóan mi is inkább a teraszon foglaltunk helyet.
Megosztom
Színvonalas szállodai étterem -

Hotel Fagus étterme Sopron

2014. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szállóvendégként reggelit és vacsorát fogyasztottunk az étteremben. Igazából elfogult vagyok, mert az első esténken "kilóra megvettek" a tatárbifsztekkel, ami az egyik kedvenc ételem, és nagyon profi volt. A vacsora menü úgy állt össze, hogy mindig volt 2 féle leves, az egyik általában valami krémleves vagy zöldséges, a másik húsos. Pl.
Megosztom
Ezt is kipróbáltuk -

Bali Büfé Nyíregyháza

2014. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 23.
A nyíregyházi állatkertben tavaly és idén nyáron is jártunk. A fővárosi állatkerttel ellentétben, itt általánosan igaz, hogy az állatkert területén belül lévő különböző büfékben, étkező helyeken teljesen normális árak és választék van, nem azt érzi az ember, hogy folyamatosan le akarnak húzni.
Megosztom
Sok éve a forgalmas Váci úton -

Perity Cukrászda Budapest

2014. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Perity Cukrászda is azon fix pontok közé tartozik Újlipótvárosban, ami már évtizedek óta létezik, működik és jól működik. A cukrászda picike, 2 kerek asztalnál lehet leülni, ezért a vevők többsége ezt nem is teszi meg, hanem csak vásárol és megy tovább. Pedig érdemes a berendezésre is szánni pár percet, kicsit eklektikus, kicsit giccses, de mindenképpen személyes, barátságos.
Megosztom
Koncertek idején is megéhezik az ember -

Dürer Kert Budapest

2014. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 23.
A Dürer Kertbe elsősorban szórakozni, koncerteket hallgatni, barátokkal lenni járunk, és nem az étkezésen van a hangsúly, de amikor esetleg egy egész éjszakát eltölt az ember egy szórakozóhelyen, nem árt, ha lehet enni is valamit. A Dürer Kertben bent 1 db koncertterem van, egy nagyobb és egy kisebb, itt nem lehet ennivalót venni.
Megosztom
Belvárosi gyros -

Hamm-bár Budapest

2014. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 23.
Ebédidőben onnan lehet könnyen felismerni a helyet, hogy a bejárat előtt kint az utcán kígyózik a sor. Elég népszerű a hely, évek óta, s mindez annak dacára, hogy az Arany János utca - Szabadság tér környék elég jól el van látva mindenféle étkezőhelyekkel. A Hammbár csak délután 3-ig van nyitva, s bár elég sokféle ételt (pl.
Megosztom
350 oldalon / 3495 találat


TérképX