ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
223
3494
2573
265
10
60360

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Családi üdülés a Balaton partján -

Zöldlugas Étterem Balatonlelle

2014. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. február 18. - 8 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szüleim visszajáró vendégek a Zöldlugasban, ahol nemcsak étkezni, de megszállni is szoktak. Ez egy családi vállalkozás, nagyon személyes, barátságos a hangulat, sok a visszajáró vendég, akiket már jól ismernek. Tavaly nyáron néhány napra én is lementem a gyerekekkel együtt.
Megosztom
Gyors szombati ebéd a Hathiban -

Hathi Étterem Budapest

2014. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. február 18. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014 februárjában jártam itt (ismét). Szombaton délben már sorbanállás volt, a vendégek kb. fele-fele arányban elvitelre rendeltek vagy helyben ették meg. Amit helyszínen ettem: garlic naan sok fokhagymával (természetesen most is frissen sütve), ebből vittem haza is 2-t, és egy vegetáriánus szett: kurkumás rizs, daal, zöldborsó-paradicsom-paneer (házisajt).
Megosztom
Gourmand étterem egy eldugott pincében -

L! - Laci Konyha Budapest

2014. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. február 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szinte naponta mentem el az étterem előtt autóval éveken át, de egy barátom hívta fel rá a figyelmemet. Hétköznap késő ebédidőben ettünk itt. A déli menü valóban kedvező(bb) árú, de ha extrább ételeket szeretne az ember, arra 1-2ezer Ft-os plusz díjat számolnak fel. Sajnos amit én válaztottam volna a napi menüből, arról a rendelést követően kiderült, hogy már elfogyott.
Megosztom
Festői környezetben barátságos vendéglő -

Fenyőgyöngye Vendéglő Budapest

2013. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. február 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyönyörű környezetben, a Hármashatárhegyen található, az étteremmel szemben már az erdei út kezdődik, de mégis nagyon közel található a városhoz, bicajjal, autóval vagy busszal is könnyen megközelíthető. Egy kellemes szombati napon gyerekekkel, nagyszülőkkel mentünk, asztalt is foglaltunk, később tapasztaltuk is, hogy érdemes volt, és a kinti, részben fedeztt teraszon kaptunk helyet.
Megosztom
Indiai étterem Újlipótvárosban -

Pándzsáb Tandoori Indiai Étterem Budapest

2013. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nincs dizájn, nincs hivalkodás, talán még azt is mondanám, hogy külsőre nem is annyira bizalomgerjesztő, de sok éve működik ez a kid indiai étterem, ahol azok az autentikus ízek köszöntek vissza, amelyeket Indiában, Nepálban magunk is személyesen megtapasztltunk. A 2 (magyar) pincér nem túl bőbeszédű, észrevétlenül tevékenykednek, nem akarják megzavarni az asztaltársaságot.
Megosztom
Török gyorsétterem a Nyugatinál -

Szeráj Török Étterem Budapest

2014. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely évek óta népszerű, sokszor jártam már én is itt, mivel csak pár percre lakunk és sokáig nyitva tart. Azt hozza a hely, amit tud. Törökös ételek, gyros/kebab, bárány, pita, termetes adagok, gazdag fűszerezés, jókedvű szakácsok. Mindig nagy a forgalom, a fiatalok kedvelt találkozási és étkezési helye a környéken.
Megosztom
Kellemes étterem az Állatkertnél -

Svájci lak Étterem Nyíregyháza

2013. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyíregyházán nyaraltunk a családdal és egyik délután ide ültünk be enni. Az ételek nagyon gyorsan elkészültek, elég széles a választék, árban elfogadható, bár helyi szinten szerintem egy kicsit az átlagnál drágább volt. Az adagok méretesek. A tiramisu nagyon finom volt. Szép időben a kinti terasz nagyon kellemes. A kiszolgálás kedves, barátságos, fiatal a személyzet.
Megosztom
Remek hangulat, finom étkek -

Avasi Sörház Miskolc

2013. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évente egyszer szoktam csak Miskolcon járni, de akkor népes baráti társaságunkkal ellátogatunk egyik este az Avasi Sörházba. A hangulat, a kiszolgálás, az ételek minősége évek óta semmit sem változott. Óriási adagok, magyaros ízvilág, gazdag fűszerezés, mindezt baráti árakon. Én Budapestről jövök, és mindig meglepnek a vidéki árak, itt a jó minőségtől nem szállnak el a vendéglátósok, öröm ezt tapasztalni.
Megosztom
Belvárosi olasz étterem -

Trattoria Pomo D'Oro Budapest

2013. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A munkahelyemhez nagyon közel esik ez az étterem, többször ebédeltünk már itt a munkatársaimmal, persze nem egy átlagos napon, mert ahhoz túl magas az árfekvése. Olaszos ételek, olaszos hangulat, minden erre emlékeztet. A pincérek udvariasak, forognak a vendégek körül. Nekem az ételek közül nem minden ízlett, kicsit csalódtam, jobbra számítottam, persze az is lehet, hogy csak nem sikerült jól választanom.
Megosztom
Belvárosi kis étterem -

Café Kör Étterem Budapest

2013. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a hely a főnököm törzshelye, és pár alkalommal én is ebédeltem itt vele. Hétköznaponként ebédidőben ettünk itt, asztalfoglalás mindig szükséges. Az ételek finomak, ízletesek, jó alapanyagokból készültek, nem túl nagy a választék. Nekem a hely egy kicsit sznob, tipikusan a jól kereső magyar és külföldi öltönyös üzletemberek találkahelye, nem érzem annyira barátságosnak, felszabadultnak.
Megosztom
350 oldalon / 3494 találat


TérképX