ZigZag étterem értékelései

Értékelései
142
232
3701
2666
285
11
63667

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

Philippe már a múlté, de a helyzet nem reménytelen -

Balzac35 Étterem Budapest

2014. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár éve Philippe, a belga étterme az egyik legfelkapottabb helyek közé tartozott Újlipótvárosban, ahol a konyha elsősorban franciás-belga tengeri herkentyűkre épült, nagyon jó minőségű különlegességekre a felső árkategóriában. A tulajdonos már nem Philippe, és az étterem koncepciója, pozicionálása is gyökeresen átalakult.
Megosztom
Kilátás a tóra -

Igrice Csárda Nyíregyháza

2014. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 14.
Csak a nyári hónapokban üzemel a Csárda, amely a mellette lévő kemping felől is megközelíthető. A horgásztó mellett a sétányon található, a teraszról remek kilátás nyílik a tóra. A belső tér is tágas, és van egy kis játszósarok csúszdával, trambulinnal, hintalóval, bár picike, de a gyerekeket alig lehetett elrángatni, annyira élvezték.
Megosztom
2014. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Halkakasban elköltött ebéd után vágytam még valami édességre, véletlenül botlottam bele a Veres Pálné utcán sétálva a Tortaszalonba. Ami a kirakatból benézve inkább egy századfordulós szatócsboltnak vagy kis műhelynek néz ki. Tradicionális zsidó receptek alapján készült sütik és aprósütemények mellett rendelésre készítenek mindenféle tortákat.
Megosztom
Zsúfolt és drága -

Most Kortárs Bisztró Budapest

2014. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Minden reggel elmegyek a bejárat mellett, mert errefelé járok dolgozni. Egyik este úgy adódott, hogy a barátokkal ide ültünk be. Van egy nagy nyitott udvara, romkocsma jellegű, ami az Ó utca felől közelíthető meg, itt kényelmetlen fa székek és padok vannak és sóderral van felszórva az udvar, ami egy beépítetlen telken került kialakításra.
Megosztom
Amerikai életérzés a Plázában -

TGI Friday's - WestEnd City Center Budapest

2014. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először is azzal kezdeném, hogy egyáltalán nem vagyok kedvelője az amerikai stílusú éttermeknek, és a tipikus népszerű amerikai ételeknek sem. Egy barátnőmmel találkoztunk, az ő javaslatára ültünk be ide. A belépéskor egy fiatal hölgy fogadott és köszöntött bennünket, majd az asztalunkhoz kísért, amely egy nagyon élénk piros bőrüléses box volt.
Megosztom
Magyaros ételek a Kalandparkban -

Vashámor Vendéglő Kislőd

2014. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 11. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Bakonyi Kalandpark területén található a vendéglő, így voltaképpen monopolhelyzetben vannak, de ezzel nem élnek vissza. Klasszikus magyaros ételek szerepelnek az étlapon, a kínálat minden nap fix. Árban szerintem elfogadható, bár vidéki viszonylatban annyira nem olcsó.
Megosztom
Nagyüzemi étterem, főszezonban -

Hunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem Tapolca

2014. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 11. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Hotel Pelion szállóvendégeiként, naponta kétszer: reggel és este volt alkalmunk végigtesztelni az éttermet 1 héten át. A reggeli benne foglaltatik a szoba árában, a vacsora opcionális, de ha valaki a helyszínen gondolja meg magát, akkor is van lehetőség 3300 Ft-ért napi vacsora menüt választani.
Megosztom
Eredeti olasz -

Pizzica Budapest

2014. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 11. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a kis pizzázó teljesen belesimul a Nagymező utca nyüzsgésébe, olyan pici a hely, hogyha nem célirányosan megy az ember, simán el lehet sétálni mellette észrevétlenül. Egy festő barátnőm kiállítására mentem, mert a hely egyik pozitívuma az, hogy teret enged a fiatal képzőművészeknek arra, hogy műveiket megmutathassák.
Megosztom
Gyros, pita, baklava... minden, ami kell -

Star Kebab Török Étterem - Teréz körút Budapest

2014. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korrekt, megbízható török gyorsétterem a Nyugatinál, majdnem szemben a Mekivel. Kényelmes, tágas beltér, sok asztallal, kinti terasz is van (bár én nem ülnék ki, mert mindig óriási itt az autósforgalom és a benzingőz). Árban is megfelelő, jó nagy adagokat adnak, mindig frissek az ételek, a fűszerezés is jól el van találva.
Megosztom
Amerikai fánk olvasás közben -

The Donut Library - Pozsonyi út Budapest

2014. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 10.
Amerikás hangulatú és dizájnú hely, csak fánkokat lehet kapni, de abból nagyon sokfélét, valamint a fánkhoz italt (üdítő, kávé, tea). 2 nagy csoportba sorolhatóak a fánkok, az üres közepű (gyűrű alakú) és a tömör, aminek a belsejében valamilyen töltelék, krém van. Én egy narancsosat választottam, amin kívül csokimáz és kandírozott narancshéj volt, belül pedig narancskrém.
Megosztom
371 oldalon / 3701 találat


TérképX