ZigZag étterem értékelései

Értékelései
142
232
3701
2666
285
11
63667

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

Cukrászda a Margit híd lábánál -

Maródi Cukrászda Budapest

2014. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. március 31. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Új színfoltként jelentkezett a Maródi cukrászda megnyitása Újlipótvárosban. Jó az elhelyezkedése, mert a Jászai téri 4-6 villamos megállójánál, a McDonalds mellett található, a Margitszigetre jövet-menet is útba esik. Nagyon változatos a süti kínálata, árban kb. a környéki árakkal megegyező, talán a szinte szomszédos Vanilintől 10-15%-kal olcsóbbak az árak.
Megosztom
Mikszáth téri -

Zappa Cafe Budapest

2014. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. március 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Zappát már ezer éve ismerem, sőt, akkor még nem is Zappának hívták a helyet, na de ez már történelem. Az egyik barátom egyik törzshelye ez a söröző, így amikor velük találkozom kisebb-nagyobb társaságunkkal itt szoktunk összejönni valamelyik hétköznap estén. Ő mint törzsvendég, kedvezményes kártyával rendelkezik, ilyenkor az egész asztaltársaság kedvezményt kap.
Megosztom
2013. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. március 21. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Unokatestvérem esküvőjén jártam ebben az étteremben, itt tartották a templomi házasságkötést követően a vacsorát. Kb. 80-90 ember volt összesen, mi elsők között érkeztünk meg a helyszínre, a bejáratnál pezsgővel és frissítő italokkal vártak már bennünket. Az asztalok már meg voltak terítve, a földszinten kaptunk helyet, a könnyebb eligazodás kedvéért mindenkinek kitették a névtábláját az ülőhelyéhez.
Megosztom
Forgalmas söröző, ahol enni is lehet egy jót -

Patkó Bandi Étterem-Söröző Budapest

2014. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. március 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem is tudnám megszámolni, hányszor jártam már itt, mivel nagyon közel esik a lakásunkhoz. Leggyakrabban a söröző funkciót használtuk, azaz az ivásra koncentráltunk, kisebb-nagyobb baráti körrel, péntek és szombat esték kiinduló gyülekező helyeként, s nem egyszer koncert, buli utáni "levezetésként" is betértünk ide késő éjjel.
Megosztom
2014. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. március 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bár csaknem 40 éve élek a fővárosban, ezen belül 15 éve a Belvárosban, még csak egyetlen egyszer ültem benn a Gerbeaud cukrászdában, ez sem saját ötletem volt, hanem egy Budapesten járó külföldi barátom szeretett volna feltétlenül betérni ide, én pedig szívesen elkísértem. Egyrészt elvitelre vásároltunk dobozos marcipánt és bonbonokat, ami valóban fantasztikusan finom volt.
Megosztom
Váci utcai kávézó -

Anna Café - Váci utca Budapest

2013. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. március 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Vörösmarty téri adventi vásárra indultunk, de elég gyorsan végeztünk vele, ezért barátnőmmel arra gondoltunk, beülünk az Anna kávézóba. Korábban sokszor elmentem jó időben is a hely mellett, és évekkel ezelőtt a teraszon megittunk egy kávét külföldi turista ismerőseinkkel, de őszintén szólva a kávéra sem igazán emlékszem már.
Megosztom
Legközelebb biztosan jobban sikerül -

Erdei Étterem Veszprém

2013. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. március 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy céges kirándulás 2. napján hazafelé jöttünk be ide étkezni az egyik veszprémi kollégánk javaslatára, aki szerint ez az egyik legjobb étterem a városban. Az étterem az Állatkert bejárata mellett szép környezetben, távol a város forgalmától és zajától fekszik. Talán akkor követtük el a hibát, amikor nem gondoltunk arra, hogy ilyen szép időben, hétvégén biztosan igen népszerű lesz a hely, és emiatt zsúfolt is.
Megosztom
Kellemes olasz étterem a Szabadság térnél -

Via Luna Étterem Budapest

2014. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. március 15.
Munkatársam búcsúztatóján jártam legutóbb az étteremben hétköznap kora estén. Közel van a munkahelyhez, a belvárosi elhelyezkedés miatt könnyű megközelíteni és az olasz konyhát sokan szeretjük, így esett ismételten választásunk erre az étteremre.
Megosztom
Az egyik legjobb kínai étterem Pesten -

Taiwan Étterem Budapest

2013. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. március 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkatársaimmal vacsoráztunk itt egy jutalom étkezésnek köszönhetően. A kollégám, aki már több éve visszajáró vendégük, ajánlotta számunkra ezt a helyet, s valóban nem is csalódtunk. A nagyobb létszám (12 fő) miatt előre foglaltunk asztalt.
Megosztom
Csülök és libacomb nagyevőknek -

Király100 Gastro Corner Budapest

2013. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. március 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkatársaimmal több alkalommal jártunk már ebben az étteremben karácsonyi vacsorán és névnapi ünneplésen is. Általában nagyobb társasággal érkeztünk, emiatt előre lefoglaltuk az asztalokat. A kiszolgálás egyszerűen tökéletes, udvarias, kedves, de mégsem "bratyizós" pincérek, korrekt számlázás a végén, és részletes felvilágosítás az ételek elkészítéséről, összetételéről.
Megosztom
371 oldalon / 3701 találat


TérképX