ZigZag étterem értékelései

Értékelései
143
234
3748
2695
290
11
64759

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

Kellemes étterem az Állatkertnél -

Svájci lak Étterem Nyíregyháza

2013. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyíregyházán nyaraltunk a családdal és egyik délután ide ültünk be enni. Az ételek nagyon gyorsan elkészültek, elég széles a választék, árban elfogadható, bár helyi szinten szerintem egy kicsit az átlagnál drágább volt. Az adagok méretesek. A tiramisu nagyon finom volt. Szép időben a kinti terasz nagyon kellemes. A kiszolgálás kedves, barátságos, fiatal a személyzet.
Megosztom
Remek hangulat, finom étkek -

Avasi Sörház Miskolc

2013. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évente egyszer szoktam csak Miskolcon járni, de akkor népes baráti társaságunkkal ellátogatunk egyik este az Avasi Sörházba. A hangulat, a kiszolgálás, az ételek minősége évek óta semmit sem változott. Óriási adagok, magyaros ízvilág, gazdag fűszerezés, mindezt baráti árakon. Én Budapestről jövök, és mindig meglepnek a vidéki árak, itt a jó minőségtől nem szállnak el a vendéglátósok, öröm ezt tapasztalni.
Megosztom
Belvárosi olasz étterem -

Trattoria Pomo D'Oro Budapest

2013. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A munkahelyemhez nagyon közel esik ez az étterem, többször ebédeltünk már itt a munkatársaimmal, persze nem egy átlagos napon, mert ahhoz túl magas az árfekvése. Olaszos ételek, olaszos hangulat, minden erre emlékeztet. A pincérek udvariasak, forognak a vendégek körül. Nekem az ételek közül nem minden ízlett, kicsit csalódtam, jobbra számítottam, persze az is lehet, hogy csak nem sikerült jól választanom.
Megosztom
Belvárosi kis étterem -

Café Kör Étterem Budapest

2013. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a hely a főnököm törzshelye, és pár alkalommal én is ebédeltem itt vele. Hétköznaponként ebédidőben ettünk itt, asztalfoglalás mindig szükséges. Az ételek finomak, ízletesek, jó alapanyagokból készültek, nem túl nagy a választék. Nekem a hely egy kicsit sznob, tipikusan a jól kereső magyar és külföldi öltönyös üzletemberek találkahelye, nem érzem annyira barátságosnak, felszabadultnak.
Megosztom
2013. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több éve visszajáró vendégek vagyunk, bár évente 1-2 alkalommal tudunk csak a gyerekek mellől a férjemmel elszabadulni. A férjem imádja a szusit, és elég nagy mennyiségeket bír enni, magam részéről pedig az ázsiai, ezen belül is a japán konyhát nagyon szeretem, de inkább a tempurát, zöldséges ételeket, a szusit kevésbé.
Megosztom
Klasszikus cuki, ahová megéri átutazni a várost -

Daubner Cukrászda Budapest

2013. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta visszajáró vásárlója vagyok a Daubnernek, bár egyáltalán nem esik útba nekünk, sokat kell érte utazni. Nagyon finom, minőségi sütiket, tortákat, parfékat készítenek, és évek óta tartják a színvonalat. Hétvégén rendszeresen kígyózó sorok állnak az üzlet előtt, nem véletlenül, nagyon népszerű a hely!
Megosztom
Minden szinten édességek -

SUGAR! Shop - Paulay Ede utca Budapest

2013. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A férjem hozott el ebbe a cukrászdába, aminek tényleg olyan a hnagulata, mint amikor Mr. Wonka Csokigyárába belecsöppen a kisfiú. Olyan egyedi sütiket, édességeket lehet itt látni és megkóstolni, amilyeneket máshol nem árusítanak. Sok a különlegeség, bár elég rendesen meg is kérik az árat.
Megosztom
Elegáns étterem, minőségi kiszolgálás és étkek -

Kiskakukk Étterem Budapest

2013. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rendszeresen járunk ebbe az étterembe néhány havonta már évek óta, családdal és munkatársakkal is. A kiszolgálás udvarias, professzionális, de ugyanakkor személyes. Az ételek jó minőségű alapanyagokból készülnek, ízletesek, finomak, évek óta tartják ugyanazt a magas színvonalat. Kicsit régies monarchiabeli hangulata van számomra a helynek.
Megosztom
375 oldalon / 3748 találat


TérképX