ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Sertéshús és kimchi, elúsztak a halak -

Kicsi Japán - Akácfa utca Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Számomra az első Kicsi Japán büfé is új felfedezés volt a Corvin-negyedben, de hamarosan megnyitott egy újabb egységük is az Akácfa utcában, a bulinegyed sűrűjében. Tradicionális japán ételek, a sushin túl. Ez alapterületre nagyobb, van galériarésze is kb. 8-9 asztallal, viszont az ételkínálat szerényebb, mint a Corvinnál.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 24.
Autentikus perzsa étterem a Szent István körút közelében. Kívülről egyszerű lejáró a pincehelyiségben. Az előtérben kis játszósarok, karácsonyfa, pakoló asztal a futároknak, valamint egy asztal gyümölcs felajánlásokkal és felirattal, amit sajnos nem értek. Az asztalok a belső térben sorakoznak egymás után, boxos megoldással.
Megosztom
Átverős vietnami, vigyázzatok a fizetésnél! -

Bao Nam Pho Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mostanában nincs szerencsém a vietnami éttermekkel, pedig ide is az ittjartam. hu-n olvasott ajánlás alapján jöttem. A Nagykörút után pár házzal található egyszerű, tipikus ázsiai kifőzde, kizárólag bárszékes ülőhelyek, enyhe étel- és használt sütőolajszag (kb. 20 perc ottlét alatt be is szívta jól a ruhám a szagot).
Megosztom
Utazás a retró-vonattal -

Fészek Expressz Étterem Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 15.
Az Astoriánál lévő új Fészek Klub a pincében üzemel, míg az utcaszinten egy menüt kínáló étterem működik, hogy mióta, azt nem tudom, de nekem most tűnt fel először a létezése. A bejárat előtt sok turistának feltűnik a 2 kiszuperált zongora, az egyiket földdel borították és növényeket ültettek bele.
Megosztom
Kínai ebéd gazdagon -

Mandarin Grill & Hotpot Budapest

2019. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. december 15.
A Kőbányán lévő Chinatown-ba a Dunapanda hipermarket felkeresése végett mentünk, de ha már itt voltunk, úgy döntöttünk, hogy valamelyik szemközt lévő autentikus kínai éttermet is kipróbáljuk. Meglepően hatalmas beltér, hosszú hodályszerű, több tucat asztal 4 sorban, amely akár nagyobb rendezvényekre is alkalmas helyszín. A falat manga mintás, vidám figurák díszítik.
Megosztom
Zugligeti vadkan -

Eber Desszert Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 12. kerületben, az egykori zugligeti lóvasút több mint 150 éves épülete ad otthont az idén májusban nyílt cukrászdának. Az épületet nagyon szépen, korhű módon újították fel, a másik oldalában a Hegyvidék Önkormányzat Helytörténeti Gyűjteményének alakítottak ki kiállítóteret, valamint kerületi rendezvényhelyszínként is funkcionál.
Megosztom
Visszavárós hely -

Frankó Kitchen Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 12.
A Margit híd budai hídfőjénél lévő kis téren a fagyizó melletti pincehelyiségben egy új bisztrót nyitottak meg. Sajnos idő hiányában csak kutyafuttában délután tudtam benézni, ittam egy kávét, kedélyesen elbeszélgettünk a pultban lévő úriemberrel, és ezek alapján még szimpatikusabb lett a hely.
Megosztom
Egyetlen állandó van: a változás -

Mokka Cukka Budapest

2019. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. december 12.
Az elmúlt 10 évben volt már itt jó pár vendéglátó egység, de 2-3 évente változik a név és a profil. Az közös, hogy figyelve a környéken nagy számban dolgozó állami tisztviselőkre, bankárokra, irodistákra, hétköznap szokott lenni valamilyen ebédmenü. Legutóbb egy vegán bisztróra emlékszem, jártunk is itt a kollégákkal, de meglepődve tapasztaltam, hogy már ez is a múlté.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 12.
Egyszerű, 12 egy tucat küllemű kínai étterem a Nagykörút után pár méterrel. Belépve a Budapesten szokásos ázsiai éttermekhez képest elegánsabb, rendezettebb beltér, galériával. Az ételek nincsenek előre kirakva a pultba, egy recepció szerű pultnál kell rendelni, ide vannak kitéve az étlapok. Van egy rövidebb ebédmenüs lap, amin kb.
Megosztom
Lefagytak az ujjaim -

Pho 74 Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Gárdonyi téren lévő vietnami levesezőt már korábban futólag láttam, csak kívülről, nem mentem be, mert mostanában annyi ilyen hely nyílt, és különösebben nem keltette fel az érdeklődésemet. Az itt olvasott pozitív vélemények alapján döntöttem úgy azonban, hogy felkeresem. Késő ebédidőben, 2 óra után mentem be, az egyetlen vendég éppen távozóban volt.
Megosztom
349 oldalon / 3484 találat


TérképX