ZigZag étterem értékelései

Értékelései
129
203
3053
2307
238
10
54807

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Családi ebéd rálátással a játszótérre -

Vakvarjú Étterem - Újlipót Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
Ismét hasonló körülmények között látogattunk el a RAM Művelődési Központ épületében és kertjében lévő Vakvarjú Étterembe, amely töretlen népszerűségnek örvend. A célpont a ceruzás játszótér volt, és a könyvtár lett volna, de mint kiderült, az szombaton zárva tart sajnos. Előzetes telefonos érdeklődésre megtudtuk, hogy 15.
Megosztom
Lepattantam a biztonsági őrről -

Fine Art Bistro Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az előző - igencsak negatív - értékelést nem olvastam előzetesen, viszont azt igen, hogy a nagy szabású, több évig tartó felújítást követően egy étterem is kialakításra került a pinceszinten a Szépművészeti Múzeumban, ami több mint egy kis büfé, meleg ételeket is kínálnak. A Városligetben járva gondoltam, hogy ide megyek be, lévén ebédidő volt.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 30.
A Vanilin cukrászatnak talán ez a legkisebb egysége, amely a 15. kerületi, újpalotai piacon található. Berendezés és külcsín kopottas, retró, jellegtelen. Bár egy kis kioszkban kaptak helyet, belesimulva a többi hasonló közé a soron, de előnyükre válik, hogy a buszmegálló közelében található. A személyzet mindössze egy főből áll, a középkorú hölgy már régebben, évek óta itt dolgozik.
Megosztom
A személyzet leszerepelt -

Tokyo Japán Étterem Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 26.
A gyerekek már régóta ki szerették volna próbálni a running sushit, úgy gondoltam, a Wassabi helyett - amely árban közel nem ugyanez a kategória - próbáljuk meg a Tokyo éttermet, bár olvastam a korábbi elég vegyes értékeléseket, amelyek alapján egyértelmű volt, hogy nem lehet egy lapon emlegetni a két műintézményt.
Megosztom
Nagy családi ebéd -

Taiwan Étterem Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 26.
Családi születésnapi ünneplés helyszínéül választottuk az éttermet, ahol jó pár évvel ezelőtt már jártam munkatársakkal, először több, mint 15 évvel ezelőtt. Helyszín: a Nagyvárad térről nyíló egyik mellékutca. Parkolási lehetőség közvetlenül az épület előtt. Az egyik legrégebbi és legnagyobb, folyamatosan működő kínai étterem Budapesten, amely 1991-ben nyitotta meg kapuit.
Megosztom
Frissen sült a fánk -

Lángos Vár Sajószentpéter

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 22.
Egyszerű kisbüfé a Fő út mellett. A kifőzdében, ahol ebédeltünk, érdeklődtünk cukrászda iránt, ajánlottak is egyet, szintén a Fő út mellett, csak a páratlan oldalon, de sajnos az éppen zárva tartott. A Lángos Várba így véletlenül futottunk bele, de nem bántuk meg. A benti részben van 4-5 kisebb asztal, valamint az épület előtt is egy kis kiülős terasz.
Megosztom
Egy gombóc sárgabarack -

Capri Fagyizó Szombathely

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Fagylaltárusító kis kioszk Szombathely belvárosában. Nincs belső tér, ülőhely, gyakorlatilag csak elvitelre lehet venni a fagyit tölcsérben vagy pohárban. A szombathelyi Savaria Karnevál során többször is utunkba akadt, elég jó, központi helyen található, közvetlen környezetében zajlottak az események, az esti felvonulás is errefelé haladt el, napközben pedig számos árus kínálta itt a környéken a portékáját.
Megosztom
Mentes sütiző és fagyizó -

Sugar Free Monkey Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nehezen észrevehető új - vagy legalábbis nekem újdonságként hatott - cukrászda a Ráday utca elején, a Kálvin tértől az első sarkon. Hasznos volt az értékelés előttem, mert ez alapján a pontos cím ismeretében már könnyű volt rátalálni. Talán lassan kezdik megismerni az emberek vagy csak véletlenül tévedtek be, minden esetre kb. az asztalok felénél ültek ottjártamkor.
Megosztom
A fővárosig elért a híre -

Kira Vendéglő Békés

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Immáron 8 éve, hogy megnyitott Békés kisvárosában egy családi házból kialakított kocsma helyén a Kíra Vendéglő. Nem titkolják, sőt büszkén hirdeti úgy az éttermet az alapító házaspár, hogy ez az ország első cigány vendéglője. A névválasztás is "családon belül marad", a tulajdonosok kislányát is így hívják.
Megosztom
Ragu, brassói, aranygaluska -

Földes Józsi Bisztrója - Bazilika Budapest

2019. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Földes Józsi első vendéglője a Margit híd budai hídfőnél évekkel ezelőtt nagyon is rendben volt. Ők költöztek át a Kolosy térre, ahol viszont elég komoly probléma akadt az étellel. Ezek után igen kíváncsi voltam, hogyan fognak szerepelni a Sas utcai szintén új nyitású bisztróban.
Megosztom
306 oldalon / 3053 találat


TérképX