ZigZag étterem értékelései

Értékelései
124
189
2874
2188
224
10
51332

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Sok finomság az átjárónál -

Cortesi - Mammut II. Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 7.
A Cortesi több bevásárlóközpontban jelen lévő pékség-kávézó, a Westendben lévő egységükben többször is megfordultam, földrajzi közelség okán. A Mammutban lévő standjuk a Mammut 2 épülete közti átjáróban, a függőfolyosó sarkán található, a 2. épülethez közelebb. A téli, Karácsony előtti időszakban a Stühmer szaloncukrok miatt volt érdemes pket felkeresni, nagyon kedvelem ezeket, és itt a teljes szortiment kapható.
Megosztom
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
A Linzer és az Orosz családhoz köthető borászat és vinotéka-borbár Fertőrákos központjában, a Fő út mellett található, egy szépen felújított, csinos házban. Fő célkitűzésük a soproni borvidék szőlőfajtáinak, borainak népszerűsítése. Szőlőseik a Fertő-tó környékén találhatóak.
Megosztom
Olasz és amerikai ízek találkozása -

Cafe Frei - Nordic Light Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
Úgy látszik, ez a trend mostanság, minden modern üvegcsoda irodaépület földszintjére KELL telepíteni egy trendi kávézót. A Váci út végig tele van ilyen csodapalotákkal, mindkét oldalon, szóval van kávézó is bőségesen. Cafe Frei-ből is többet találni, ez a szóban forgó a Nordic Light, azaz Északi Fény Irodaház alján található, saroképület, 2 oldalról is van bejárat, a Váci út felől és oldalról a kis belső sétányról is.
Megosztom
A diós és a mákos kocka -

Sport Cukrászda & Kávézó Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
A 90-es évektől 2017-ig mondhatni törzsvendégek voltunk, az akkori munkahelyem közelsége okán, most hosszabb kihagyás után jártam erre ismét. A stílus - retró - és a népszerűség - teltház pénteken kora délután - mit sem változott, a sütemények kínálata is hasonló. Árfekvés továbbra is barátságos, főleg 5. kerületi viszonylatban.
Megosztom
Klasszikus, ismert név -

Tchibo - Westend City Center Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
A Tchibo Budapesten 5 helyszínen van jelen, mindegyik bevásárlóközpontban. A koncepció hasonló mindenütt, kávézó és bolt egyben. A magyarok a rendszerváltás éveiben a kávé révén ismerték meg a Tchibo márkanevet, bár Ausztriában, Németországban már akkoriban is árusítottak egy csomó egyéb terméket is (ruházat, lakberendezési eszközök talán a két legjellemzőbb árucsoport).
Megosztom
Már kanadai bisztró is van -

Husikám - Belvárosi Piac Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
A Hold utcai piac galériaszintjén pár hónappal ezelőtt megnyitott kanadai bisztró. A tulajdonos Anatolij Belov nevével fémjelzett étkezőhelyen az izgalmas, nemzetközi étlap (japán, közel-keleti) és a pultban vizuálisan is megszemlélhető kínálat is megkapó volt számomra. 3 féle sushi tál, akár elvitelre is, rakott kel, teriyaki sült csirkecomb, hússal töltött pite, bárány moussaka, báránycomb leves, stb.
Megosztom
2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
Március első hétvégéjén került megrendezésre immáron többedik éves hagyományként a Töltött Hold Gasztrohétvége az 5. kerületi Hold utcai piacon. Ez a piac már évek óta nem a zöldség- és gyümölcskofákról híres, hanem sokkal inkább a sokszínű vendéglátóhelyeiről. Mivel magam is visszajáró vendég vagyok itt, most az újdonságokat, az új helyeket szerettem volna letesztelni.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
Tar falu a Mátrában a 21-es út mellett található, legfőbb nevezetessége a Kőrösi Csoma Sándor buddhista emlékpark. Többször jártunk már itt, legutóbb a gyerekekkel együtt. A park bejáratánál működő kávézó egyben ajándékbolt is, több oldalon terasszal. Egyszerű, hagyományos tibet berendezéssel alakították ki, persze amit itt, több ezer km-rel arrébb Magyarországon össze lehetett hozni.
Megosztom
Egyik legjobb kiszolgálás a McDonald's-ok között -

McDonald's - Piac tér Székesfehérvár

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
Székesfehérvár belvárosában, forgalmas helyen, az Alba Plázával és a buszpályaudvarral szemben lévő McDonalds egység, ahogy vissza tudok emlékezni, már jó pár éve itt vannak. A gyalogos hídon mentem át a Pláza felől. Egyik oldalon sok paddal nyitott kiülős teraszuk van, napernyőkkel. A belső tér tágas, elég sok asztal van, de nem zsúfolt.
Megosztom
Fagyi autóval -

McDonald's Gyöngyös

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
A gyöngyösi McDonald's egy forgalmas közlekedési csomópontban, a 3-as és a 24-es utak találkozásánál, a Lukoil benzinkút mellett található. 2 szintes modern, üvegezett falú épület. Mivel útközban voltam, még mentem tovább fel a Mátrába, így csak egy gyors fagyira álltam meg. Mivel McDrive is üzemel náluk, így ki sem kellett szállni a kocsiból, az autós pultnál rendeltem meg és fizettem ki.
Megosztom
288 oldalon / 2874 találat


TérképX