ZigZag étterem értékelései

Értékelései
134
211
3199
2349
250
10
56606

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Ázsia szorgos szakácsai összegyűlnek -

Daily Asian Food Sushi Bar & Restaurant Budapest

2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 11.
Többféle ázsiai ételt kínáló büfé a Király utca elején, a Deák téri metrólejárónál. A melegpultban előre elkészített és melegen tartott kínai szószos-szójás csirkés ételek (1500 + 500 Ft a köret), a hűtőpultban lunch boxok, sushi boxok többféle méretben, ízekkel és kiszerelésben, garnélagombóc, gyümölcspoharak déligyümölcsökből (ananász, licsi) /600 Ft, smoothie, desszert (macaron).
Megosztom
Leteszteltük az új sushizót -

Sushi Time - WestEnd City Center Budapest

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 11.
A Westend legújabb vendéglátós egysége az aluljárószinten, középen, beékelődve az asztalok közé. Nem a legszerencsésebb lokáció, de gondolom, más szabad hely már nem akadt. Sushi boxokban utaznak, illetve vn még néhány japán bento box hatású lunch box is (lazaccal, csirkével, zöldségekkel), ezek közül elég sokféle kapható.
Megosztom
2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 11.
Az Aréna Plaza legfelső szintjén található olasz étterem. Ezen a szinten mellettük amerikai típusú kávézó, nagy kitelepülős terasszal, velük szemben pedig a L. Café található, ahol egy ideje sushi-ban utaznak. Szóval nemzetközi a mezőny. Ezen a részen vásárló szinte alig akad, igaz, az egész Aréna eléggé vásárló-szegény a plázák között, szóval aki ide feljön, az nagy valószínűséggel a 3 vendéglátó egység valamelyikébe tart.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 10.
A Gondola fagyizó évek óta működik, a másik egységük a Westendben szintén. Nekem ezzel a Pólus Centerben lévő egységükkel sehogy sem volt szerencsém. Nem volt könnyű megtalálni, mert nagyon kieső, eldugott helyen van, gyakorlatilag itt rajtuk kívül nincs is más vendéglátó egység, azoktól az épületen belüli szinte legtávolabbi pontban található.
Megosztom
Paneles kifőzde -

Főzelék Varázs Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 10.
Tipikus lakótelepi kifőzde a panelházak árnyékában, amely az egyik tízemeletes ház aljában került kialakításra. A környék a kerületen belül mondhatni, tökéletesen el lett találva. Jelentős forgalmi csomópont, számtalan busz és a villamos megállója itt van, szemben, az út túloldalán pedig az újpalotai piac.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 10.
Különleges fagylalt-alapú desszertek az 5. kerületben, a Banknegyedben. Újhullámos kávézó, jószolgálati kávézó, csokis eperbonbonok után egy újabb trendi újdonság bukkant fel az Arany János utcában. Felső prémium kategóriába pozicionált desszertcsodákat lehet itt kapni. A kis tégelyekben szemre kb.
Megosztom
Család. és gyerekbarát olasz étterem -

Raffaello Pizzéria & Étterem Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 10.
Évek óta működő olasz étterem a 11. kerületben, a Bocskai útnál. Mivel a kereszteződéstől és a nagy forgalmú főúttól egy kicsit beljebb helyezkedik el, ezért nem zajos, nem zavaró a forgalom. Van saját körbekerített teraszuk, de a belső rész kellemesebb. Egy tipikus családi étterem, belépve egyből kis játszósarkot találnak itt a gyerekek.
Megosztom
Albán pékség a piacnál -

Lumi Pékség - Páskomliget utca Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 9.
Tipikus albán pékség a piacnál, talán a piacon belül a legforgalmasabb, legjobb láthatóságú helyen, a buszmegállóknál lévő sarkon. Mindkét oldalról van bejáratuk. Elég nagy alapterület, hosszú pult, tágas beltér. Tipikus "albán pékség" szag, ami már inkább kellemetlen, mint kellemes, nem az a természetes, frissen sült, finom kenyérillat, hanem van benne valami mű, valami nem odaillő, valami természetellenes.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 9.
A 15. kerületben, az újpalotai piaccal és a buszmegállóval szemben, a túloldalon található kis pékség, amelyet családi vállalkozásban üzemeltetnek, ha jól értettem, van még itt a környéken másik pékségük is, talán szintén a 15. vagy a 14. kerületben (? ).
Megosztom
Vigyázz, ha ledől a bálvány -

Häagen Dazs - Aréna Plaza Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 9.
Az ál-dán nevű, egyébként amerikai, azon belül is Brooklyn-i H. D-t még Franciaországban kóstoltam először évtizedekkel ezelőtt, akkoriban még nem voltak itthon ún. kézműves fagylaltok, de még igazi olasz is csak mutatóban, így elég nagy kuriózumként maradt számomra emlékezetes élmény.
Megosztom
320 oldalon / 3199 találat


TérképX