ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3399
2407
263
10
58478

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Walking Dead és a törzsi háború -

Anker't Budapest

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 26.
Csütörtök este, az előzőleg meglátogatott - agy kézműves - söröző nem nyerte el a tetszésünket, továbbálltunk másik helyet keresve. Az Ankert a Liszt Ferenc tér - Király utca - Deák tér háromszögben helyezkedik el, azaz az említett csomópontok bármelyikétől pár percnyi sétával elérhető.
Megosztom
Túl hangos -

Hedon Budapest

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 25.
Kinéztük mér korábban a Hedont, hogy ide egyik este jöjjünk el sörözni, beszélgetni. Csütörtökön estefelé érkeztünk, elég sok vendég volt, de közel sem telt ház, több kisebb-nagyobb baráti társaság alkotta a vendégkört, ránézésre leginkább a 30-as korosztály, magyarok és külföldiek is vegyesen.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 24.
Gyöngyös legjobb kézműves cukrászdája, amely a főtéren található. Sőt, megkockáztatom, szerintem az ország legjobbjai között is bátran említhetjük a G&D cukrászdát, akik családi vállalkozásként (anyuka és 2 fia) Salgótarjánból indultak, itt először pékséget vitt az édesanya, majd az egyik fiú cukrász lett, és a szakmában egyre szebb sikereket ért el.
Megosztom
Horvát alias albán -

Horvát Fagyizó Gyöngyös

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szent Bertalan templom és kincstára (múzeum) közelében lévő utcai standos fagyizó. Maga a fagyispult van épületen belül, a vendégek kiszolgálása az utcáról történik. 16 féle íz kapható. Hogy a horvátok az albánokkal milyen viszonyban vannak, azt nem tudom, de hogy ez a "horvát" névre hallgató fagylaltozóban albán fagylaltot lehet kapni, az elég egyértelmű volt.
Megosztom
A második aprócska kávézó -

Coffee Stand Gutenberg - Dob utca Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 24.
A Gutenberg téri aprócska Coffee Stand ikertesója a Dob utcában, a Carl Lutz emlékművel szemben. Kitűnő minőségű újhullámos kávé készül itt, a táblára mindig kirakják kis betűkkel, hogy éppen melyik kávé van a darálóban. A pultnál az utcáról kell rendelni, az amúgy is szűk járdára biggyesztett asztalkáknál lehet helyben kortyolni, vagy a már említett utca túloldalán, talponállózva, de legalább nem kerülgetnek más emberek.
Megosztom
Kitűnő fagylaltok színek között -

Piazza Budapest Budapest

2019. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. október 23.
A Piazza a KIOSZK előtti zöld téren található, nyári kitelepülős terasz, ami késő délután-estefelé telik meg élettel. Úgy tudom, közös tulajdonosi körbe is tartozik a két hely. Színes, fiatalos, életvidám. Van egy csomó asztal és szék, nem túl szabályosan elrendezve. A fagylalt kitűnő, igaz, hogy egy gombóc 350 Ft-ba kerül, de meg is éri az árát.
Megosztom
Albán pékség a kereszteződésben -

Gránit Pékség Székesfehérvár

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 23.
Tipikus albán pékség a Budai út és a Deák Ferenc utca sarkánál, belül lépcsőzetes kialakítással. A hatalmas betűs, messziről is jól látható kiírás szerint friss, finom a pékáru, de ennek ne dőljetek be. Bent az üzletben a szokásos albán szortiment található, sósak balról (perec, 4-es sajtos, hosszú sajtos rúd), hátul a polcon a kenyerek, jobbról a töltött mákos, diós, lekváros tekercs, bukta, csiga.
Megosztom
Ne egyetek albán fagyit! -

Amarena Fagyizó Székesfehérvár

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 23.
Fehérvár belvárosában, a sétálóutca (Fő utca) és a Basa utcára kitelepült fagyispult, napernyőkkel részben árnyékolt székekkel, asztalokkal, sok férőhellyel. "Minden fagyi laktózmentes" - hirdeti a megállítótábla, de a fagylaltjuk ettől még nagyon nem jó. Persze, hogy laktózmentes, hiszen még tej sincs benne.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 23.
A Segafredo kávézó talán a legnépszerűbb az Alba Plázában, korrekt, árban is reális hely, bár szerintem a legjobb kávét nem itt kapni. Hagyományos, olaszos pörkölésű kávéjukat a tipikus szögletes márkázott csészében szolgálják fel, a kis csokikocka pedig nem csak a fotókon szerepel, hanem a valóságban is jár a kávé mellé.
Megosztom
Hamvas Béla tisztelete -

Laurel Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 23.
A Babérliget könyvesbolt fő irányvonala kiemelten Hamvas Béla munkásságának ápolása, továbbá az ő filozófiájával, létszemléletével összhangban lévő további írók munkái is megtalálhatóak (pl. Szepes Mária regényei, Sri Aurobindo gondolatai). Itt a könyvesbolton belül alakították ki a kifinomult Laurel éttermet és borbárt, ahol esténként tematikus esteket tartanak, borkóstolóval egybekötött gasztro-esteket, előadásokat.
Megosztom
340 oldalon / 3399 találat


TérképX