ZigZag étterem értékelései

Értékelései
134
211
3199
2348
250
10
56606

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Mennyi? 700. Mi 700? Mi mennyi? -

Leroy Café - Aréna Plaza Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 9.
A Leroy Café néhány plázában (Westend, Allée, MOM Park, Mammut) nyitott az átlaghoz képest elegánsabb éttermet, értem ezalatt, hogy eleve helyileg sem a plázás gyorséttermekkel egy helyen vannak, hanem elkülönülten, mint itt az Arena Plázában is, ők az emeleten, míg a gyorskajáldák a földszinten. Teljesen elszeparált, körbekerített az étterem, saját asztalokkal, pincérekkel.
Megosztom
Söröző a kórháznál -

HaBár Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 8.
Csendes utcában lévő, teraszos söröző a Honvéd Kórház mögötti lakónegyedben. Esténként valószínű pörgősebb a forgalom és élet-telibb a hely, a délelőtti órákban elég kihalt volt nemcsak a bár, de az egész környék is. A beltér valamennyire az angol pubok hangulatát idézi meg, cseresznyeszín, fából épített bárpult, bárszékes és normál asztalok.
Megosztom
Nekünk jó, ha kevés a vendég -

Kentucky Fried Chicken - Aréna Plaza Budapest

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 8.
A számos budapesti pláza közül azért választottuk az Arénát, mert itt ingyenesen tudtunk parkolni, és mindig szokott lenni elegendő parkolóhely, és többségében megtalálhatóak azok az üzletek, ahol vásárolni vagy legalábbis szétnézni szerettünk volna. A többi, népszerűbb bevásárlóközponthoz képest itt sokkal kevesebb ember szokott megfordulni, nincs tömeg általában.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 7.
Az Aréna Plázában az önkiszolgáló gyorsétkezdék egy kupacban, az alsó szinten, középtájékon foglalnak helyet, szinte egy gyűrűben, amelyek között a közös asztalok találhatóak. A Pizza Hut az egyik szélső, kisebb méretű üzlethelyiséget bérli (szerintem régen nem itt voltak).
Megosztom
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 7.
Újonnan nyitott, skandináv minimál, újhullámos kávézó az Alkotmány utcában, a fitness szalon és a görög étterem mellett. Tágas, levegős beltér, kifejezetten nagy belmagasság, részben galériázott. A kialakítás egy az egyben a most trendinek elkönyvelt letisztult, indusztriális, semleges sínválasztás, de azért természetközeli, tetszett, hogy vannak élő növények is.
Megosztom
Szürke falon túl csupa élet -

The Hatchery - A Keltető Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 6.
A Keltető névre keresztelt - reggeliző és kávézó a Mikszáth tér közelében, a Darshan Udvar kapuja mellett található. A kis utcában több, reggeli folyékony és szilárd útbaindítót kínáló más vendéglátó egység található, ezek között a Keltető a korán kelők közé tartozik, hiszen ők már reggel 7-től nyitva tartanak, a többség később kezd.
Megosztom
Máltai varázslat -

Caviar & Bull Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 6.
Helyszín a Nagykörút Erzsébet körúti szakasza, a Corinthia Hotel Budapest épületének földszintjén, de az utcáról nyílik a bejárat. A környéket amúgy sem különösképpen fényűzőnek, sem tisztának nem mondanám, hétvégén esténként elég durva arcok is mozognak itt az utcán. Ez Marvin Gauci máltai sztárséf budapesti referencia étterme, ugyanezen a néven Máltában is van egy klasszis étterme.
Megosztom
Fiatalos burgerező a Gozsdunál -

Deep Burger - Dob utca Budapest

2019. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 6.
Nem pont ide indultunk ebédelni, hanem egy másik étterembe szintén itt a Dob utcában, de azt nem találtuk nyitva. A Deep Burger neve már ismerősen csengett, a belvárosban több helyen is nyitottak burgerezőt, de ez a Gozsdu-negyedbeli éttermük még nem volt számomra kívülről sem ismerős.
Megosztom
Tiszta udvar, rendes ház -

Stübli Vendéglő Nagykovácsi

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5.
Megnyerő kisvendéglő a Nagyboldogasszony-templom és a buszmegálló közelében, amelyet egy szépen felújított, fehérre meszelt, hagyományos sváb parasztházból alakítottak ki. Ha hinni lehet a honlapjuknak, akkor nemrégiben, 2018-ban nyitottak meg. A belső tér rusztikus, falusias vendéglő-fogadó hangulatát árasztja.
Megosztom
Tradíció az Angolkertnél -

Barta Kávéház Tata

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
A tatai Öreg-tótól kissé távolabb, az Angolkert bejáratánál található tradicionális, Monarchia hangulatát idéző, elegáns kávézó és cukrászda, amelyet családi vállalkozásban működtetnek. Nagyon szép, igényes, elegáns a múltat idéző berendezés, a kávét, sütit Zsolnay porcelán csészében és tányéron szervírozzák.
Megosztom
320 oldalon / 3199 találat


TérképX