ZigZag étterem értékelései

Értékelései
129
203
3053
2307
238
10
54807

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Terasz a Majki-tó partján -

Vendéglő a Négy Remetéhez Oroszlány

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 20.
Mesés környezetben fekvő retró hangulatú vendéglő, közvetlenül a Majki-tó partján, a teraszról szép panoráma a tóra és a környező buja, zöld vidékre. A vendéglő melletti gyalogút vezet a Kamalduli remeteség bejáratához, így a látogatók többsége onnan érkezik az étterembe a kulturális programot követően. A beltér nagy méretű, elég sok asztal van, amelyet kisebb rendezvényekre (pl.
Megosztom
Tradicionális értékek őrzői -

Adler Étterem Budaörs

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 20.
Évtizedes tradíciókkal rendelkező, családi üzemeltetésű étterem az Ófaluban, amelyet a 18. században többségében német ajkú szőlőtermesztő gazdák népesítettek be. Egykori 19. századi borospincéből és présházból alakították át az épületet, amelynek földszintjén a vendéglő, az emeleten panzió található, továbbá a kert felé fedett grillterasz.
Megosztom
A két jóbarát -

Komló és Tehén Budaörs

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Jópofa, fiatalos, ötletes bisztró Budaörs főútja mellett. A bejárat a földszinten nyílik, de az étterem az emeleten található némi lépcsőzést követően. Beépített veranda, egyszerű berendezés és asztalok, gyenge megvilágítás. Komló, azaz sör - hazai (pl. Rothbeer, Etyeki, Hedon, First) és cseh (Holba, Cerna Hora) kézműves söröket kínálnak, valamint tehén, azaz marhahús és burgerek - helyben készülnek, a kézműves hamburgerek nyomvonalán.
Megosztom
Kávét szövetkezeti alapon -

Coop Roastery & Specialty Coffee Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Új nyitású - legalábbis számomra - kis kávézó a Dob utcában. Mivel nem volt ismerős a márka meg úgy egyébként a kávézóról sem hallottam, olvastam sehol próbáltam utánakeresni. Egy közösségi kávétermelő Kft-ről van szó, bár hogy ez pontosan mit is jelent, sajnos nem tudom.
Megosztom
Kitűnő ételek, érdemes kipróbálni -

Platán Restaurant & Café Tata

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Az egyik legjobb vidéki fine dining étterem hazánkban, a csodálatos Tatai-tó partján a romantikus tóparti sétányon, a vár közelében. Az első látogatás nekem sem sikerült jól, mivel aznapra csak hirdették az ebédmenüt, de a valóságban nem volt elérhető. A panaszomat azonban nagyon profin és korrekt módon, mondhatni gálánsan kezelték.
Megosztom
Bartókról mindent vagy semmit -

Bartók - Reggel.Délben.Este Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Közel 2 hónappal ezelőtt nyitott új vendéglátó egység elég erős marketing ajánlással, "rádicséréssel", - nevezzük bisztrónak - a Bartók Béla úton, közelebb a Gellért térhez, mint a Móriczhoz. A névválasztás kreativitás szempontjából véleményem szerint nulla, és megjegyzem, rákeresni sem könnyű az interneten, mert nagyjából minden Bartók Béla utcai egyéb dolog, épület, ház, kocsma, villamosmegálló stb.
Megosztom
Lehet, hogy szép, kár, hogy nem sikerült bejutni -

Café Párisi - Lotz-terem Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Az Andrássy úti Párisi Nagycsarnok emeletén a gyönyörű csarnokban kialakított kávézó februárban újranyitott, örömmel olvastam. Legutóbb az Alexandra Könyvesház birtokolta az épületet, de a cég pénzügyi nehézségeit követően be kellett zárniuk, és ezzel a kávézó is zárva tartott.
Megosztom
Csendélet a Pagonyban -

Pagony Café Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Békés, gyerekbarát, alkoholmentes kis kávézó és büfé a XI. kerületi, főleg gyermekkönyvekre specializálódott boltban, wifivel. A kis asztalkákon kívül van egy elnyúlós kanapé is, bár az éppen foglalt volt ottjártamkor. Az árak kifejezetten barátságosak és törekedtek arra is, hogy a gyerekek ne csupa egészségtelen - bár nyilván felettébb vonzó - nyalánksággal tömjék meg magukat, megkopasztva a jószívű szülőket, nagyikat.
Megosztom
Török gyorsétterem a Zsinagógánál -

Ararat Kebab Török Étterem Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 18.
"Tizenkettő egy tucat" török gyorsétterem a Dohány utca elején, a Zsinagóga közelében, a szemközti, páratlan oldalon. Hosszú nyitvatartási idő, sok vásárló, gyors ételhez jutás lehetősége a fő faktorok. Elviteles gíroszt - vagy kebabot - az ablakból, az utcáról is lehet kérni, bent önkiszolgáló rendszerben a pultnál lehet rendelni, majd a tálca végigtologatása után fizetni.
Megosztom
Nem vagyunk hollandok, de szeretjük a teniszt -

Den Haag Pizzéria Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 18.
Évek óta működő étterem és söröző a Dohány utca elején, a Zsinagóga közelében. A nevén kívül - Hága holland neve - egyéb hollandiai vonatkozást nem fedeztem fel, az étlapon népszerű olasz ételek találhatóak: pizzák, tészták, 3-3 leves és desszert. Kommersz sörök a csapon: Soproni, Heineken, Edelweiss. A többi ital is a kommersz vonalon mozog, árak mérsékeltek.
Megosztom
306 oldalon / 3053 találat


TérképX