ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3473
2466
263
10
59376

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Árnyékország Japán helyett -

Kitsune Japán Étterem & Kávézó Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 1.
A japán képregények, az anime-hősök világa a mai tizenévesek körében világviszonylatban hihetetlenül népszerű, gyakorlatilag évek óta Magyarországon is menő minden, ami ezekkel kapcsolatos.
Megosztom
Híd felett röpködő hollók -

Három Holló Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 1.
Nehezen becserkészhető hely a 3 Holló, legalábbis nekem többször is el kellett jönnöm ide, mire végre nyitva találtam őket, de még mindig zavaros. . . Lokáció: 5. kerület, közvetlenül az Erzsébet híd lábánál. A honlapjuk nem informatív és nem is megbízható a nyitva tartás tekintetében.
Megosztom
Szelencébe zárt titkok -

Szelence Café Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 1.
Az 1. kerületben, Krisztinavárosban, az Alagút közelében, a budai várhegy alatti kis utcában található csinos, vintage típusú kávézó és bisztró. Meleg, barátságos, "csajos" hely. Finom és egészséges, minőségi alapanyagokból készült házias sütemények, pl. chilis-csokis torta, Raffaello szelet, Rákóczi túrós ("újragondolás"), szilvás-csokis torta (szeletárak jellemzően 620-680 Ft), vannak mentesek is köztük.
Megosztom
2019. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 28.
Helyszín a 7. kerületben a Dob és a Kertész utca saroképülete. Az egykori legendás Fészek Művészklub földszintjén és belső udvarán elhelyezkedő, évek óta működő kubai étterem, amely zenés-táncos rendezvényeknek is rendszeresen helyt ad. Kívülről az épület meglehetősen retró hatású, az összképen a bejárat körüli számtalan, részben ízléstelen, rossz stílusú reklámfelirat csak ront.
Megosztom
Autentikus japán kifőzde -

Kicsi Japán - Üllői út Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 27.
A google térkép ajánlotta ezt a viszonylag újonnan megnyitott japán büfét, érdekes módon a meglátogatását követő pár nap múlva már véletlenül a 2. tervezett egységüket is felfedeztem a szomszéd kerületben, talán azóta már ők is megnyitottak. Helyszín a Corvin-negyed, a metrókijárat közelében; a bejárat az Üllői útról nyílik, az árkádok alatt.
Megosztom
Begördült a fiáker -

Fiaker Budapest Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Madách téren az idei évben megnyitott új gasztro-bisztró és borbár elég jó marketinggel nyitott, az étlapjuk és a külső megjelenés is megnyerő volt számomra, fel is tettem a meglátogatandó éttermek listájára, de az étlap árak engem egy kissé elriasztottak. Kb.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 27.
A Gozsdu udvarban lévő egyik vendéglátó egység a sok-sok közül, pontosan nem tudnám megmondani, hogy mikor nyílt, de 1-2 éve már működik, de emlékeim szerint nem voltak a Gozsdu alapítói között. Esténként elsősorban beszélgetős bár, nagy terasszal, hétköznap ebédidőben viszont menüs ebédelőhelyként működik a környéken dolgozók részére.
Megosztom
Az ír kocsma új arcát mutatja -

Beckett's Irish Pub & Restaurant Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
A Liszt Ferenc tér gyakorlatilag másról sem szól, mint mindkét oldalon egymást érő éttermekről, bisztrókról. Esténként elég nagy az élet és a nyüzsgés, a napközbeni órák csendesebbek, viszont sokan kínálnak ebédmenüt hétköznaponként (990 Ft/2 fogás), így ilyenkor is sokan járnak errefelé.
Megosztom
Hamisítatlan hamburger élmény -

Milagro American Grill Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
Kőbányán, a Liget tér és Kőbánya-alsó vasútállomás közelében lévő amerikai típusú bisztró. Kuponos akcióval jártam itt. Elég nagy alapterületű a belső rész, melyhez még kint egy szintén tágas, sok asztalos terasz is kapcsolódik. A bejárat előtt közvetlenül vannak parkolóhelyek, ha autóval érkezünk.
Megosztom
A bankon túli világ -

MagNet Közösségi Pont Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
A Magnet Bank a fiókjai mellett több helyen is kialakított ilyen közösségi pontokat, találkozóhelyeket, ahol lehet baráti vagy üzleti megbeszéléseket tartani, kávézni, enni-inni, relaxálni, vagy akár notebook-kal dolgozni is. Talán ezek közül is az első volt a Jászai Mari tér közelében lévő, a 2-es villamos sínje mellett.
Megosztom
348 oldalon / 3473 találat


TérképX