ZigZag étterem értékelései

Értékelései
126
198
3005
2257
236
10
52987

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Tucatáru, ez is olyan, mint a fast food -

Pitches Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 1.
Friss nyitású pizza szeletbár a Nagykörúton, a Wesselényi utcai saroknál. Egy kis szűkös hely az egész, lehet az utcáról elvitelre is rendelni, de helyben a fal menti könyöklőnél is meg lehet enni, összesen 5 bárszék van, ha jól emlékszem. Egy szelet 300 Ft-nál kezdődik.
Megosztom
Külföldi turisták csapatnak -

Fakanál Étterem Budapest

2018. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. május 1.
Nagy alapterületű, kifejezetten a külföldi turistákra "szakosodott" népetető a Fővám téri Vásárcsarnok galériaszintjén. Ebédidőben meglehetősen zsúfolt, mivel turistacsoportok is gyakorta felkeresik. Az étterem önkiszolgáló rendszerű, a pultokból széles kínálatot lehet válogatni, minden klasszikus, híres magyaros fogás megtalálható, ami a külföldiek számára Magyarországra látogatva érdekes lehet.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 1.
Beköszöntött a jó idő - mérsékelten - , de a fagyizók már megnyitottak a legtöbb helyen. Erre vezetett az utam, a pár évvel ezelőtti nem túl pozitív élmény után egy új próbát tettem itt. (Megjegyzem, a szintén Levendula Szent István körúti fagyizóban már az idei szezonban is többször megfordultunk. )
Az árak az átlagnál magasabbak, de ne kirívó, az adag átlagos, 5 dkg.
Megosztom
Stratégiai központ a faluban -

Ventúra Söröző Bernecebaráti

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 1.
A kis börzsönyi falu kulturális központja és találkahelye a Ventúra, a főút mentén, a buszmegálló közelében. Minden nap nyitva tartó söröző-borozó, lottózó-totózó és nemzeti dohánybolt is egy helyen. Az épület előtt parkoló, mellette fedett kinti terasz lócákkal. A benti részben egy határozott fellépésű, sokat próbált pultos hölgy szolgálja ki a szinte kizárólag férfiakból álló vendégsereget.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 1.
Külföldi turistákra specializálódott étterem a Ráday utcában. Elég nagy terasszal rendelkezik, amely különösen vonzó a vendégek számára, ezen kívül a magyaros dekor is hívogató lehet: piros paprika, kalocsai hímzés, lelógó kukoricacsövek és fokhagyma füzérek. Az étlapon magyaros, nemzetközileg ismert klasszikusok középkategóriásnál drágább árfekvésben (pl.
Megosztom
Túlélni a Glamour-napokat -

McDonald's - Blaha Lujza tér Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 17.
Többször jártam már az M betűs amerikai gyorsétteremláncnak ebben az egységében, most álljon itt egy friss élmény. A hétvégi Glamour napok bevásárló-őrületében engem is elkapott a gépszíj, az utolsó helyszínként a Blaha Lujza téri Europeum Bevásárlóközpontban vásároltam. A főbejárattal szemben, az út túloldalán, nagyon forgalmas csomópontban található a Meki.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 17.
Külseje alapján nem sok jót ígérő cukrászda Zuglóban, a Gizella és a Thököly út sarkán. Ez egy több éve működő, retró kioszk hangulatú mentes cukrászdáról van szó. Minden termékük cukormentes, ezen túlmenően vannak cukor- és glutén-(liszt) mentes és paleo sütemények, tortaszeletek is. Ezeket a kategóriákat a névtáblákon szín jelzi, továbbá feltüntetésre került a kalória és szénhidráttartalom is.
Megosztom
Nagyon kakaós a csiga -

Vekni Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 16.
Szimpatikus, fiatalos, jópofa pékség a Vekni a 9. kerület megújult részén, a Ferenc tér egyik sarkán, a kiülős teraszos olasz vedéglő mellett. Már reggel 7 órától nyitva vannak, a fő profil a péksütemények és a reggelik lelőhelye. A pékáruk a nemzetközi vonalat képviselik: olasz, francia, belga is akad, de persze a jóféle magyar kakaós csiga sem hiányzik, számomra szimpatikus módon itt mini méretben is kapható, ezekből vittem is 3 db-ot.
Megosztom
Ittál-e már kávét a Malomban? -

Malom Bisztró Budapest

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 16.
A Hungária Malomudvarban kialakított étterem hangulata engem nagyon megfogott. Helyszín a 9. kerület, Soroksári út, a Millenniumi Városnegyeddel szemben. Az 1890-ben alapított Hungária Malom hazánk legnagyobb malomipari komplexuma volt, ám a tevekénysége a 60-as években megszűnt, utána egy szocreál raktárbázis lett belőle.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 15.
Retró hangulatú, évek óta működő cukrászda a 11. kerületben a Móricz Zsigmond körtér, Bartók Béla út közelében, egy csendes kis utcában. Ők már akkor megnyitottak itt, amikor még nem volt ekkora trend és divat a mindenmentesség.
Megosztom
301 oldalon / 3005 találat


TérképX