ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Nincs leves, de van tejberizs -

Istanbul Kebab - Keleti Pályaudvar Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 8.
Nem ide indultam, de sajnos a neten beharangozott japán levesezőt nem találtam nyitva (már másodszor), így a törököknél vigasztalódtam. A népszerű, de nem túl igényes és egyáltalán nem tisztaságáról híres török gyorsétteremlánc itt is ugyanazokat az ételeket nyújtja, azonos koncepcióban, mint a város más pontjain lévő éttermeiben.
Megosztom
Buda után Pesten is -

Pléz Café - Corvin Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 8.
A PLÉZ első, budai egységéről is elismerően számoltam már be itt, ezek után teljesen véletlenül akadtam bele a 2. nyitásukba, ezúttal a pesti oldalon, a Corvin sétány mögötti, közelmúltban felhúzott irodaház tömeg földszintjén. Még most kezd kialakulni ez a teljesen újjászületett környék, de a Pléz jól beleillik a környezetbe, és valószínűleg az itt dolgozók is megfelelő potenciális vendégkört jelenthetnek a számukra.
Megosztom
Leszel-e a mátkám? -

Mátka - Gozsdu Udvar Budapest

2019. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. december 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Mátka jelenleg a Gozsdu Udvarban az egyik legjobb étterem. Idén márciusban vette át a jelenlegi tulajdonos a helyet, először olasz vonalon próbálkoztak, de rövid idő múlva inkább a magyaros, de modern konyha felé vették az irányt.
Megosztom
Dallasban ilyen a pizza -

Pizza Hut Express - Astoria Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 8.
A Pizza Hut sokadik budapesti egységét nyitotta meg az Astoriánál, az East-West Business Center irodaház aljában, ahol számos más gyorskajára szakosodott vendéglátó egység is működik, szintén nemzetközi láncok tagjai (szendvicses, immáron 2 hamburgeres egymás mellett, amerikai kávézó). Minden héten van valamilyen akció, ottjártamkor 3 féle pizza + dobozos szénsavas üdítő + szósz 1590 Ft-ért.
Megosztom
Korán zárunk, későn mentem -

Dagoba Bisztró Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 8.
Valamelyik webes gaszto-ajánló oldalon olvastam erről a bisztróról, dicsérték a kreatív, izgalmas konyhát, a barátságos hangulatot, melyekhez kedvező árfekvés párosul. Nem találtam meg könnyen a helyet, ráadásul első alkalommal már nem is találtam nyitva, amikor ott jártam.
Megosztom
Franciska konyhája -

Home of Franziska Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 8.
Fiatalos, csajos, kellemes hangulatú, kicsit vintage stílusú kávézó és bisztró a Batthyány tér közelében. Korábban egy étterem működött itt, amely napi menüt is kínált, így egy kicsit meglepődtem, amikor a Franziskát találtam a helyén. A bejárat előtt kiülős terasz is üzemel. Az ételkínálat elég sokszínű, hideg és meleg, illetve édes és sós reggeliket kínálnak.
Megosztom
Nem raknám a kirakatba -

Szimpátia Söröző Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 8.
Ahhoz képest, hogy a kiemelt idegenforgalmi jelentőségű, elegáns Andrássy úton működik ez a kávézó, meglepően retró hangulatú, 80-as éveket idéző és nem éppen azt a képet sugározza, amit szerintem ma Magyarország vagy Budapest mutatni szeretne a nagyvilág felé.
Megosztom
Naked in the woods -

Forest Cafe Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 8.
Tavaly nyáron megnyitott újhullámos kávézó az Egyetem térnél. Kicsi, de csinos, dizájnos, mediterrán hangulatú. A névadó erdőre talán az élő növények utalnak, amelyekből pár található a polcok tetején és a fal mentén. A hely szlogenje Naked in the Woods, amit én nem igazán tudtam hová tenni azon túl, hogy egy vicces emberke lopakodik egy lombos fa mellett a kávézó logóján, aki ezek szerint ruhátlan.
Megosztom
Úgy tartja magát ez a kínai, mint a nagy fal, találó név -

Nagy Fal Kínai Büfé Budapest

2019. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. december 3.
Több, mint 10 éve folyamatosan, gyakorlatilag változatlanul működő kínai étterem a Kossuth tér és a Szabadság tér közelében, talán ezen idő alatt 1-2-szer kifestettek, egyéb változás nem történt. Önkiszolgáló rendszerben a szokványos kínai szójaszószos főételek közül lehet választani.
Megosztom
Rákszirom a zacskóban -

Yummy Wok Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 3.
Átlagos kínai büfé, a megszokottnál egy fokkal igényesebb és látványosabb dekorációval és kültéri megjelenéssel. A szokványos csirkeaprólékos szójaszószos ételek (990 Ft/menüadag, zöldséges rizzsel) mellett alkalmanként kacsahúst, marhahúst, rákot is találhatunk a képzeletbeli étlapon (körettel 1300-1600 Ft egy adag, pirított rizzsel vagy pirított tésztával).
Megosztom
349 oldalon / 3484 találat


TérképX