ZigZag étterem értékelései

Értékelései
134
211
3199
2349
250
10
56606

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Árban verhetetlen tatai kifőzde -

Teltház Étkezde Tata

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
A tatai vár mögötti út kanyarjában található kifőzde, naponta változó menüsorral. 1 leves, 4 főétel, 1 desszert, és minden ételük 1000 Ft alatti, ezen belül a főételeket 800 Ft-ért, a a desszertek és a húsos levesek 400 Ft-ba kerülnek. Minden nap van napi menü, amelyben a 2 fogás mindössze 700 Ft. Úgy gondolom, hogy ez vidéki-tatai viszonylatban is igencsak olcsónak tekinthető.
Megosztom
Újabb gesztenyés táska -

Jókenyér - Törökvész út Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
A Jókenyér Pékség rózsadombi egysége a Vérhalom téri játszótér viszonylagos közelségében, csak egy utcát kell legurulni és lesétálni, és a kereszteződésben már itt is vagyunk. A bejárat előtti padon lehet "teraszozni", de árnyékolás hiányában sem a tűző napsütéstől, sem az esőtől nem védett.
Megosztom
Szőlőhegy, pince, panoráma -

Merlot Látványpince Szendr?lád

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
A szendrőládi borhotel látványpincéjében vacsoráztunk, egyik miskolci barátom javasolta ezt a helyet, bevallom, én korábban nem hallottam róla, ő egy esküvőn járt itt korábban, és nagyon megtetszett neki. Helyileg Miskolcról könnyen megközelíthető autóval, és célpontunk, Rudabánya is a közelben található.
Megosztom
Különleges keleti vacsora -

Rickshaw Étterem Budapest

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
Helyszín a nagykörúti Corinthia Hotel, ennek földszintjén található, keleti hangulatú, alapvetően ázsiai konyhát kínáló luxus étterem. A Dining City étteremhét programja keretében vacsoráztam itt. Gyakorlatilag nyitásra érkeztem, munkaidő után, de már egész sokan voltak a vendégek.
Megosztom
Karmikus mangó -

Good Karma Kitchen Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
Új bisztró a Lövőház utcában, aki a környezettudatosságot helyezték a figyelem középpontjába ebben a kis bisztróban. A csomagolóanyagok, evőeszközök újrahasznosíthatóak, a maradék ételeket, nyersanyag hulladékot komposztálják. Alapvetően keleti fúziós konyhát visznek, ahol minden mindennel kombinálható.
Megosztom
Ismerkedés a koreai konyhával -

Szimille Kávézó & Bár Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
Kis koreai étterem a Ráday utca elején. 2019 januárjában, szinte a nyitáskor jártam itt, az újdonság varázsát befogadva egyből be is mentem egy kávéra (Lavazza, eszpresszó tejjel, 450 Ft), de kicsit körbenézve megállapítottam, hogy ide érdemes lesz visszatérni az ételek miatt.
Megosztom
Élményszámba menő kávézás -

Pompeii Latte Art Caffe Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
Emlékezetes kávé-élmény, bár itt sem sikerült elsőre a "bejutás". A honlapjuk szerint reggel 7-től tartanak nyitva, ehhez képest két alkalommal is zárva találtam őket 1/4 8 - 1/2 8 magasságában, de úgy, hogy a redőny is le volt húzva. De érdemes volt harmadjára is visszatérni, ezúttal hétköznap munka után.
Megosztom
Kávé a biztosítónál -

Coffee Cup - Teréz körút Budapest

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
A Generali Biztosító épületének földszintjén kialakított kávézó és bisztró egyrészt alternatívát nyújt a biztosítónál dolgozóknak a nem túl népszerű menza helyett, belülről van átjárójuk, ugyanakkor az utca embere is nyugodtan betérhet. A reggeli órákban elég sűrű a forgalom, ilyenkor hosszabb-rövidebb várakozásra, sorban állásra is fel kell készülni, hasonlóképpen ebédidőben is, viszont 16 óra után már elég csendes a légkör.
Megosztom
A tonik, mint fagylalt -

Azúr Fagylaltozó Budapest

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
A gyerekek kérésére ismét eljöttünk ebbe fagyizóba, hazafelé a játszótérről éppen útba esik. Újlipótvárosban évek óta igen népszerű fagyizó, néhány széket is kitettek a járdára, de egyébként a benti részben nincsenek asztalok, csak a fagyispult. Árban nagyon kedvező, normál és nagy gombócot is adnak, kis gombóc 160 Ft.
Megosztom
Csodás varázsgömb -

Zsolnay Kávéház Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
A Teréz körúton lévő Radisson Blu Béke Hotel földszintjén lévő, megkockáztatom, luxusszintű kávézója a Zsolnay. Természetesen Zsolnay porcelánok, csészék és tányérok, nagyon kényelmes fotelok, kanapék, kellemes háttérzene, nagyon elegáns, "úri" kialakítás. De mégsem sznob a hely, én kifejezetten jól éreztem magam, barátságos, kellemes, meleg a légkör.
Megosztom
320 oldalon / 3199 találat


TérképX