ZigZag étterem értékelései

Értékelései
124
189
2874
2188
224
10
51332

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

2019. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. február 27.
Régebben Mlinar Pékség volt itt a Váci utcától egy saroknyira, most a Forte Pizza logója látszik a portál felett. Ezt már nem az első helyen tapasztalom a városban járva-kelve, ugyanakkor pl. a Westendben továbbra is maradt önállóan a Mlinar. Belépve bal oldalon a kerek pizzák találhatóak a pultban, amelyek szeletben kaphatóak, a szemben lévő üvegpultban pedig ott vannak a Mlinar péksüteményei is.
Megosztom
Frida kacsint a kirakatból -

Boho Lama Concept Store & Bistro Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 26.
Kedvcsináló ajánlót olvastam a megnyitóról, felvettem a meglétogatandó helyek listájára. Jó megközelíthetőség, az Uránia Mozi és a Színművészeti Egyetem közelében. Barátságos, nagyon színes kis kuckó, középpontban Dél-Amerika, de inkább butik a véleményem szerint, mint vendéglátó egység. Színes nyomott pólók egyedi mintákkal, kézműves csecsbecsék, ékszerek, ajándéktárgyak.
Megosztom
Igényesen is lehet török gyorséttermet vinni -

Eker Török Étterem - Széll Kálmán tér Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 25.
Meglepően kulturált, igényes kialakítású török önkiszolgáló étterem a Széll Kálmán téren, a Trombitás mellett. Az ételkínálat eléggé hasonlatos a többi törökhöz, meg úgy az egész koncepció is. Kebab nyársak az ablak mellett forognak, mivel az utcára is árusítanak közvetlenül elvitelre, itt szakállas, mindig mosolygós török férfiak szolgálnak ki.
Megosztom
És akkor feltűnt egy ismerős -

Szépvölgyi Pékség - Örs Vezér tere Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 25.
Az Örs vezér téren, a metró kijáratánál található 2 kioszk egyike, ez a pékség, mellette a szendvicses. A pultos lány nagyon kedves volt, rákérdezett a fotózásra, beszélgettünk pár szót az értékelésekről, kiderült, hogy ismeri az ittjartam. hu-t, követik az oldalt. A pékség központi sütödéje és mintaboltja Angyalföldön, a Gyöngyösi sétányon található, a finom rétesekre emlékszem még így éves távlatból is.
Megosztom
Minden egyetemre ilyen büfét! -

Műhely Egyetem Cafe Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Jóféle, izgalmas, kreatív egyetemi bisztró az ELTE Múzeum körúti főépületének alagsorában, Ami rosszat eddig az egyetemi büfékkel kapcsolatosan megtapasztaltál, nos az itt egyáltalán nem igaz. Igaz, a hely pici és zsúfolt, tele van egyetemistákkal, de a pultban minőségi étkeket találni, ráadásul pénztárcabarát áron.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Finomságok többfunkciós kincsesháza az Oktogonnál, 2018 decemberben nyitottak, az adventi bevásárló-őrületre időzítve. A fő bázis Szegeden van, ott egy nagyobb üzletük és bonbonériájuk van. Egyrészt elvitelre, ajándéknak lehet vásárolni prémium minőségű, kézműves csokoládét, egyéb édességeket, kávét, teát.
Megosztom
Zöldséges mennyország -

Traktor Farmfood Restaurant Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Bár még csak az év elején járunk, de bizton állíthatom, hogy számomra ez a hely az év egyik nagy felfedezése. Abszolút belvárosi lokáció, sajnos ez az árazásban is megnyilvánul. A Gresham Palota oldalában, a Kollázs étteremmel szemben. Különleges, válogatott alapanyagok, csak a legmegbízhatóbb termelőktől származó élelmiszerekkel, húsokkal, zöldségekkel dolgoznak.
Megosztom
Ál-olasz turista menü -

Trattoria Za-Za Étterem Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Ez egy teljesen véletlen mellényúlás vagy mellélépés volt a részemről. Az itteni meglepően jó értékeléseket olvasva hétköznap ebédidőben a Paprika Jancsi Étterembe indultam, sőt, azt hittem, oda is mentem be, erre már bent kiderült, hogy egy ajtóval eltévedtem, és az a szomszédos Za-Za étterem, ami rejtélyes oknál fogva olasznak mondja magát ("Italian Trattoria"), de én semmi autentikus olasz dolgot nem fedeztem itt fel.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
A kerületi facebook csoportban érdeklődött valaki jó koreai étterem iránt, s ott olvastam a Hankukkwan-ról, amelynek még a neve sem volt ismerős számomra, pedig az elmúlt években azért elég rendesen kitapasztaltam magam a fővárosi gasztro-világban. Igaz, a városunk nem bővelkedik koreai éttermekben, a Keleti pályaudvar környéki K Pont már jó ideje listás nálam, de még oda sem jutottam el.
Megosztom
Talán csak megszokásból indultam tovább... -

Sörpatika - Örs Vezér tere Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Igazi lepattant külvárosi csehó az Örs vezér téren, mögötte a HÉV végállomás, előtte a Sugár oldalbejárata, felette a gyalogoshíd a Sugár és az Árkád között. Éjjel-nappali nyitva tartással, legalábbis a felirat szerint. A blokkon olvasom, ez a B pavilon. Már évtizedek óta van itt ivó, bár a név lehet, hogy változott, én az elmúlt 5-6 évben már a Sörpatikára emlékszem.
Megosztom
288 oldalon / 2874 találat


TérképX