ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3399
2407
263
10
58478

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Mindenféle gyorskaják -

Tréfli Gyros Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 22.
Kis gyorsétterem-büfé a Dob utcában az árkádok alatt. Bevallom, a "tréfli" szó eddig nem szerepelt a szótáramban, így utánanéztem a jelentésének, és ezek után nem pontosan értem a névválasztást, bár azt is láttam a világhálón, hogy az egyik neves hazai borászunknak is van egy ugyanilyen nevű cuvée bora.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 22.
A Fővám téri vásárcsarnok legnépszerűbb kávézója. Kis talponálló, amelyet előszeretettel keresnek fel a magyar piaci vásárlók, de a piaci kofák, árusok is. Piazza d'Oro hagyományos, olasz pörkölésű kávét főznek, barátságos árfekvésben. A táblázaton a fantázianevek mellett részletesen feltüntették a kis ikonokkal, hogy melyikben mi van, illetve mi nincs.
Megosztom
2019. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. október 22.
Japánban népszerű, de Európában kevéssé ismert street food lelőhely a Ráday utcában egy kis bisztróban. Az okonomiyaki egy omlettféle, alapja vaslapon sütött tojás és liszt, amelyből itt 4 félét készítenek. Rábökéses alapon a "Kansai" fantázianévre hallgatót választottam, amelyben hús (sonkaszelet), paradicsom (+300 Ft), hagyma található, pluszban lehet rá kérni rukkolát, a tetején okonomi-szósz van, ami sötétbarna, zelleres, szójás sós ízű.
Megosztom
Helyi erők a pékségben -

Hazai Pékség Kft. Mintaboltja Cegléd

2018. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. október 22.
A vasútállomásról gyalogosan tartottam a belváros felé. A kis ligetes téren érdekes stílusú, mondhatjuk eklektikus pavilonsort emeltek, amelyekben kocsma, pizzéria, kisbolt, butik is helyet kapott, illetve a szélső, bal sarkon lévő pavilonban a Hazai Pékség ceglédi egysége.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 22.
A Dob utcai Vegán udvar egyik lakókocsijából kialakított street food kifőzdéjének egyike. Ahogy az udvarban minden konyha, ők is kizárólag húsmentes, tejmentes ételeket készítenek. A név arra utal, hogy itt a vegán és a mexikói konyha találkozását tapasztalhatjuk meg. Az étlapon tipikus mexikói nemzeti eledelek szerepelnek, persze hús nélkül.
Megosztom
Mit rántanak itt? -

A Rántott Húsos Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 22.
Azt kell mondjam, hogy a Madách téren azért elég nagy a fluktuáció vendéglátós fronton. Most is van bezárt, átépítés alatt álló üzlethelyiség, van szinte most nyitott új egység, a pizzás nevet váltott, és A Rántott Húsos helyén is korábban más profil - palacsintás - működött. Az újhullámos kávézó az, ami már jó pár éve töretlenül működik, ők pár éve bővítettek is.
Megosztom
Sajnos már nem ajánlom -

Cafe Frei - Károly körút Budapest

2019. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. október 22.
Nem érkezett újabb értékelés, pedig nagyon sokan járnak ide. A Frei kávézók népszerűsége töretlen. Itt egy igen forgalmas lokációt választottak, a helyieken túlmenően rengeteg a turista is. A tömeg miatt a kiszolgálás színvonala és az ittlét élmény eléggé sokat romlott mostanra. A pult előtt sorban állás, sokat kell várni, a rendelést felvevő lány unott, nem is köszön, mosoly semmi.
Megosztom
Manna a fagyi, ez itt a legjobb -

Red N' Cafe & Champagne Bar Budapest

2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. október 21.
A Red látszólag nagyon remek helyen található vendégforgalom szempontjából, hiszen a Váci utca legelején, a Vörösmarty térre nyíló sarokhelyiséget foglalják el. Azért írtam, hogy látszólag, mert a tér és környéke komplex, több mint 1 éve tartó felújítása, bontása, elkerítése, újrakövezése bizonyára nekik is erősen betett.
Megosztom
Ki kéne takarítani -

Expresso Cafe Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 21.
A kissé már viharvert, inkább retró stílusú EMKE Irodaház földszintjén, a sarokban nagy alapterületű, körbe üvegfalú kávézó nyitott meg, talán tavaly. A nyitáskor és utána még egyszer jártam már itt. A névválasztás a fantázia és kreativitás teljes hiányára utal, amit ráadásul sokan szerintem le sem tudnak írni emlékezetből, így a webes keresésben sem fognak előre kerülni, de ez legyen a tulajdonosok baja.
Megosztom
Tipikus gyros-os a bulinegyed kapujában -

MiR Étterem Budapest

2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. október 21.
Tipikus török-arab gyros gyorsétterem a Király utca legelején. Ha az előttem értékelők nem hívják fel rá a figyelmet, nekem fel sem tűnt, hogy ez elvileg egy kurd étterem, akik a törökökkel nincsenek éppen barátságban, de a hangulat, az ételek, az egész miliő alapján én nem igazán éreztem azt, hogy valami más, bármilyen szempontból speciális étkezdébe tévedtem volna.
Megosztom
340 oldalon / 3399 találat


TérképX