ZigZag étterem értékelései

Értékelései
126
198
3005
2257
236
10
52987

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Felismertelek, békakirály! -

Park Terasz Büfé Miskolc

2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 15.
Ez a teraszos büfé a Miskolci Vadaspark területén belül található, a főbejárat közelében. Elég népszerű hely, mivel a parkon belül nem igazán akad egyéb étkezési-felfrissülési lehetőség. A bejárat elé kihelyezett Carte D'Or fagylaltpult és az Algida jégkrémek csalogató képei a gyerekek számára mindig csalogatóak, különösen, ha szép napsütéses az idő.
Megosztom
Füstöl még a régi pipa -

Jópipa Söröző & Étterem Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 15.
Régi vágású, évtizedek óta működő kiskocsma a Csarnok téren. Régen étterem is működött, melegkonyhával, magyaros ételekkel, de most már egyáltalán nem tartanak ételeket. Nincs jó szakácsuk, nem éri meg alkalmazni. Régebben is jártam már itt egyszer-kétszer, egy alkalommal ex-kolléga búcsúztatóján, aztán meg egy baráti italozás keretében sokad-magammal.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 15.
Nagyon egyszerű kivitelű, olcsó kifőzde a Király utcában. Az ételek mindegyike 1000 Ft alatti, ami manapság Budapesten nem rossz étkezési lehetőség. Valószínű emiatt elég népszerű is a hely, sokan érkeznek környékbeliek ételhordóval, elvitelre is. Emiatt viszonylag gyorsan el is fogynak az ételek, 3 óra magasságában már inkább a zárásra koncentrál a személyzet.
Megosztom
Ne dőljetek be a kísértésnek -

Adria Fagyizó Székesfehérvár

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
A helyi albán fagyizó a belvárosban, a Liszt Ferenc utcában, az Országalma és a Művelődési Központ közelében. Egy kapualjban kialakított kis beugró az egész, a pultnál rendelés, kiszolgálás nagyüzemben, de a teraszon elég sok asztalt, széket tettek ki napernyőkkel, ennek ellenére sokszor így sincs szabad hely, mert az olcsóság tömegeket vonz, a minőség pedig sajnos ennyi sok embernek mit sem számít.
Megosztom
2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
Nagymama palacsintázója és konyhája az Alba Plázában az egyik gyengécske kifőzde. A pultban előre megfőzött, lesütött, menzás jellegű és színvonalú ételek. A hideg gyümölcsleves vegyes erdei gyümölcsből (mirelit) készült, mondjuk a liszt és a gyümölcs aránya nem éppen a legjobb. A palacsinták ún.
Megosztom
2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
Az immáron országos ismertségre szert tett székesfehérvári fagylaltozó és cukrászat központja a város szélén található, de egy kisebb fagyizójuk a belvárosban is megnyitásra került az A Pont Üzletházban. A fagylaltjaik az országban a legjobbak közé tartoznak, több díjnyertes, kreatív ízzel.
Megosztom
Alig észrevehető -

Panini & More Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
Egyszerű kis kávézó, reggeliző az Akácfa utcában, szinte észrevehetetlen portállal. A névválasztás sem sikerült. Először azt hittem, most nyitottak, de elmondta a hölgy, hogy nem, már így működnek. Végül is, amennyi vendéget ki tudnak szolgálni, az bejön, túltolni nem akarják az üzletet. Vannak reggelire tojásételek, némi péksütemény: fánk, croissant, árban középkategóriás a hely.
Megosztom
Croissant helyett válassz mást inkább -

Príma Pék - Cafe & Bakery - Erzsébet körút Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
A Príma Pék lánc egyik egysége a Nagykörúton, a villamosmegállónál. Forgalmas a környék, jó a lokáció. A személyzet inkább unott, mint készséges, délután 5-re elfogyott a lelkesedés, még ha volt is reggel. A pult már meglehetősen le lett fosztva, kellett dilemmázni, hogy mit lenne érdemes választani.
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
Budapest kínai negyedébe, a 10. kerületi Monori Centerbe érdemes ellátogatni, egy egészen különös, másik világba csöppen itt az ember. Vannak kifejezetten elegáns, drága éttermek is, de akadnak ilyen egyszerű kifőzdék is, ahol leginkább a kínaiak esznek. Nem meglepő módon alig van magyarul (vagy angolul) információ, az étlap, az ételkiírások is kínaiul szerepelnek.
Megosztom
Egy hely a felső tízezernek -

Avalon Ristorante Miskolctapolca

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
Az Avalon Park Miskolctapolca luxus szállodája, amelyet celebek is szívesen keresnek fel. Egyébként a település szélén található, mindentől távol, dehát aki ide jön, az úgysem tömegközlekedéssel érkezik. Az étterem nemcsak szállóvendégek számára nyitott. Elegáns belső tér, hatalmas, számtalan asztallal. Az ajtóban fogadószemélyzet.
Megosztom
301 oldalon / 3005 találat


TérképX