ZigZag étterem értékelései

Értékelései
129
203
3053
2307
238
10
54807

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Az én kávém, az én burgerem -

MyBurger - Auchan Székesfehérvár

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
A székesfehérvári Auchan vendéglátós szegletében ettünk a családdal, útközben praktikusnak tűnt itt megállni, gyorsan leparkoltunk, nem volt nagy kitérő útközben, miután gyorsan megvettük a hipermarketben, amire még szükségünk volt, itt telepedtünk le enni. A kávé kifejezetten jó, Portioll márkájú, a cappuccino csak 350 Ft volt, lehetett a habra fahéjszórást is kérni, én kértem is.
Megosztom
A darázs volt az oka mindennek -

Búsuló Juhász Étterem Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
A legjobb budapesti étterem között számon tartott Búsuló Juhász Étterem meglátogatása szintén a régóta tervezett programok között szerepelt. A helyszín eleve impozáns: a Citadella lábánál, csodálatos panoráma a városra az ablakokból, mindehhez ez egy elegáns, igényes, dekoratív belső tér. Érkezéskor (hétköznap ebédidő) néhány asztalnál ültek, a benti részben és a teraszon is.
Megosztom
Nyelviskola a pincében, nyitva van a büfé! -

Cosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
A Cosmopolitan egy pár éve nyílt nyelviskola a Hegedűs Gyula utcában, Újlipótvárosban, pinceszinten, de a büféjük nyitva áll bárki járókelő vendég számára, nemcsak a nyelviskola tanulóinak. Hétköznap egészen estig nyitva tartanak, és szombaton is, amikor vannak nyelvórák. Modern, IKEÁ-s skandináv stílusú berendezés, fiatalos, nem rideg egyáltalán.
Megosztom
Szent István parki beugró -

Dunapark Kávéház Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
A múlt héten a Szent István parkból, a játszótérről estünk be ide a kisebbik lányommal, kényszerből, mivel a parkban lévő mellékhelyiség zárva volt, de olyan kedvesen, készségesen fogadtak, mintha hetente itt költenénk el a kosztpénzt. Még pénztárca sem volt nálam, nem cukrászdába készültünk.
Megosztom
Békés kikötő -

Haven Cafe Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
Beugrós, mindössze 2 kis asztalos kávézó a Hollán Ernő utca Jászai Mari térhez közelebbi oldalán, a BJC-vel szemben. 3 héttel ezelőtt nyitottak meg, szinte észrevétlenül. Korábban valami elviteles borkimérés működött itt, nem mondanám, hogy jelentékeny ideig. A berendezés igazi boldog békeidőket idéző, a dédi konyhájából, üveges vitrinéből mentett porceláncsészék, kávédaráló, kiskancsó, fekete-fehér régi családi fotók.
Megosztom
Óbudai paneles -

Jegesmaci Fagyizó Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
Tipikus lakótelepi fagyizó Óbudán, a tízemeletes panel szalagház aljában, a Flórián térrel szemközti oldalon. Kiszolgálás a pultnál, csak egy fagyispult az egész objektum. Vidám, élénk, figyelemfelkeltő a pink-kanárisárga felirat csalogat, és néhány műanyag Flair széken le is lehet telepedni, a kicsiknek kisszékekkel is készültek, szimpatikus figyelmesség.
Megosztom
Meki és játszóház -

McDonald's - Váci út Budapest

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 12.
Gyerekekkel voltunk itt többször is. Előnye, hogy a mi kerületünkben van, de az ennél közelebb lévőkkel szemben (pl. WestEnd, Jászai) autóval is megközelíthető és lehet könnyen, normálisan, ingyenesen parkolni. Helyileg közvetlenül a Váci út mellett az OMV benzinkútnál található. Van McDrive része is. Egy háromszög alakú, két szintes modern üvegépületről van szó.
Megosztom
Élen a Lipótiak között -

Lipóti Pékség & Bisztró Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 12.
Kínálat szempontjából talán a legjobb, leggazdagabb Lipóti Pékség, ahol mostanában megfordultam. A megközelítése is jó, kb. félúton a Mechwart Liget és a Mammut Bevásárlóközpont között. Úgy tűnik, rajtam kívül sokan mások is felfedezték maguknak ezt a helyet, mert sok vásárló volt, folyamatosan jöttek-mentek.
Megosztom
Házikó a domboldalon -

Kuckó Café Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 12.
A II. kerületi Vérhalom téren egy klassz játszótér van, ahol többször jártunk a gyerekekkel. Ha innen a Vérhalom utcán ereszkedünk le, akkor az Eszter utcai sarkon, a kereszteződősben találjuk a Kuckó kávézót, amely kívülről egy sátortetős alpesi ház formáját ölti, de belül is jön egy kicsit a hütte-hangulat.
Megosztom
Angyalföldi szieszta -

Café Loft Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 12.
Jó hangulatú, üde, fiatalos kávézó és bisztró a LOFT irodaházban, az M3 Forgács utcai metrómegállónál. Bár a hivatalos cím Váci út, de a bejárat nem a Váci út felől, hanem a Forgách utcából nyílik. Az irodaházból a dolgozók bentről is meg tudják közelíteni. A legjobb kilátás a mosdóból nyílik, a LOFT szépen kialakított, füvesített zöld udvarára.
Megosztom
306 oldalon / 3053 találat


TérképX