ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Az oroszok már a pincében vannak -

1000 JótEvő Étterem Budapest

2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. december 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Orosz tradicionális ételeket készítő étterem az Arany János utcai metrómegállónál, a forgalmas Bajcsy Zsilinszky út egyik kereszteződésében. A tulajdonosoknak nem igazán volt szerencséjük a helyszínválasztással, mivel a nyitás után nem sokkal kezdődött meg az előttük lévő Podmaniczky tér, troli végállomás teljes felújítása, ezért hónapokon keresztül pallókon lehetett megközelíteni az étterem bejáratát, ami ráadásul egy pincehelyiség, így amúgy sem jó a láthatósága.
Megosztom
Árnyékország Japán helyett -

Kitsune Japán Étterem & Kávézó Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 1.
A japán képregények, az anime-hősök világa a mai tizenévesek körében világviszonylatban hihetetlenül népszerű, gyakorlatilag évek óta Magyarországon is menő minden, ami ezekkel kapcsolatos.
Megosztom
Híd felett röpködő hollók -

Három Holló Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 1.
Nehezen becserkészhető hely a 3 Holló, legalábbis nekem többször is el kellett jönnöm ide, mire végre nyitva találtam őket, de még mindig zavaros. . . Lokáció: 5. kerület, közvetlenül az Erzsébet híd lábánál. A honlapjuk nem informatív és nem is megbízható a nyitva tartás tekintetében.
Megosztom
Szelencébe zárt titkok -

Szelence Café Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 1.
Az 1. kerületben, Krisztinavárosban, az Alagút közelében, a budai várhegy alatti kis utcában található csinos, vintage típusú kávézó és bisztró. Meleg, barátságos, "csajos" hely. Finom és egészséges, minőségi alapanyagokból készült házias sütemények, pl. chilis-csokis torta, Raffaello szelet, Rákóczi túrós ("újragondolás"), szilvás-csokis torta (szeletárak jellemzően 620-680 Ft), vannak mentesek is köztük.
Megosztom
2019. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 28.
Helyszín a 7. kerületben a Dob és a Kertész utca saroképülete. Az egykori legendás Fészek Művészklub földszintjén és belső udvarán elhelyezkedő, évek óta működő kubai étterem, amely zenés-táncos rendezvényeknek is rendszeresen helyt ad. Kívülről az épület meglehetősen retró hatású, az összképen a bejárat körüli számtalan, részben ízléstelen, rossz stílusú reklámfelirat csak ront.
Megosztom
Autentikus japán kifőzde -

Kicsi Japán - Üllői út Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A google térkép ajánlotta ezt a viszonylag újonnan megnyitott japán büfét, érdekes módon a meglátogatását követő pár nap múlva már véletlenül a 2. tervezett egységüket is felfedeztem a szomszéd kerületben, talán azóta már ők is megnyitottak. Helyszín a Corvin-negyed, a metrókijárat közelében; a bejárat az Üllői útról nyílik, az árkádok alatt.
Megosztom
Begördült a fiáker -

Fiaker Budapest Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Madách téren az idei évben megnyitott új gasztro-bisztró és borbár elég jó marketinggel nyitott, az étlapjuk és a külső megjelenés is megnyerő volt számomra, fel is tettem a meglátogatandó éttermek listájára, de az étlap árak engem egy kissé elriasztottak. Kb.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 27.
A Gozsdu udvarban lévő egyik vendéglátó egység a sok-sok közül, pontosan nem tudnám megmondani, hogy mikor nyílt, de 1-2 éve már működik, de emlékeim szerint nem voltak a Gozsdu alapítói között. Esténként elsősorban beszélgetős bár, nagy terasszal, hétköznap ebédidőben viszont menüs ebédelőhelyként működik a környéken dolgozók részére.
Megosztom
Az ír kocsma új arcát mutatja -

Beckett's Irish Pub & Restaurant Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
A Liszt Ferenc tér gyakorlatilag másról sem szól, mint mindkét oldalon egymást érő éttermekről, bisztrókról. Esténként elég nagy az élet és a nyüzsgés, a napközbeni órák csendesebbek, viszont sokan kínálnak ebédmenüt hétköznaponként (990 Ft/2 fogás), így ilyenkor is sokan járnak errefelé.
Megosztom
Hamisítatlan hamburger élmény -

Milagro American Grill Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
Kőbányán, a Liget tér és Kőbánya-alsó vasútállomás közelében lévő amerikai típusú bisztró. Kuponos akcióval jártam itt. Elég nagy alapterületű a belső rész, melyhez még kint egy szintén tágas, sok asztalos terasz is kapcsolódik. A bejárat előtt közvetlenül vannak parkolóhelyek, ha autóval érkezünk.
Megosztom
349 oldalon / 3484 találat


TérképX