ZigZag étterem értékelései

Értékelései
134
211
3199
2349
250
10
56606

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Tradicionális nápolyi pizza -

Pizza dell'Arte Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 1.
Eredetileg székesfehérvári pizzéria, akik tavaly novemberben bemerészkedtek a fővárosba is, központi helyet, a Bajcsyt választották maguknak, kb. félúton a Nyugati és az Arany János metrómegálló között. Azóta nyitottak Veszprémben is egy pizzériát. Belépve modern, dizájnos, de fiatalos berendezés fogad, az emeleten kis galéria, lenn 4 normál asztal, valamint egy bárasztal van.
Megosztom
Zöldság-gyümölcs -

Lé - Juice & More Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 1.
Közelmúltban nyitott lébár a Dob utca elején, Astoria, Zsinagóga közelségében. Egy pici beugró az egész hely, amibe mindent be akartak zsúfolni, emiatt ha már 2 ember egyidejűleg benn van, akkor is zsúfoltnak érződik. Ez leginkább amiatt van, mivel a csavart fagyit "gyártó" masinát is itt tárolják. Ahogy a pultos úriember elmondta, csak átmenetileg, mert el fogják innen költöztetni.
Megosztom
A kávé 3 arca -

Cafe Marcello Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 1.
A Margit híd budai hídfőjénél induló Frankel Leó utca is már amolyan gasztro-sétánnyá változott (kb. mint a Duna túloldalán a Pozsonyi út). Egymás érik az ilyen-olyan vendéglátó egységek: fagyizó, több pékség, retró kávézókból több is, retró kocsma, újragondolt ételeket kínáló reggeliző-szendvicsező, ebédmenüs pincehelyiség, kiülős borozó terasszal, prémium-kézműves bisztró.
Megosztom
Glutén- és laktózmentes étterem nyílt -

Kata Restaurant Budapest

2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 1.
A véleményem szerint nem igazán kreatív nevű Kata étterem - bár a női név mellett asszociálhatunk a japán karate formagyakorlatra, sőt az egyik kedvelt adónemre is - a korábbi, egykor szép múltú Chagall bisztró helyén nyílt meg a Hajós utcai saroképületben. A messziről is látható ikonikus falfestés az épület oldalfalán Chagall emlékére azonban továbbra is megmaradt.
Megosztom
Kitűnő ár-érték arányú ebéd a belvárosban -

Elements Budapest Bar & Restaurant Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 1.
Egy jól célzott ajánlás volt az Elements étterem, amelynek a helyet adó épület is tudna 1-2 izgalmas történetet mesélni. Az 1938-ban épült több szintes irodaházban jelenleg többek között az Enviroinvest Kft. székhelye található, de történetesen a 2007-es ún. Altus-botrányban érintett bérlemény is ebben az épületben volt.
Megosztom
Méz és fahéj, nemcsak télire -

Kedveskrém - Balassi Bálint utca Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 31.
Bár Budapesten, ha vendéglátásról van szó, akkor a lehetőségek tárháza szinte végtelen, mindig akad új és újabb felfedezésre váró hely, de ennek ellenére mindenképpen érdemes azért vissza-visszatérni a már bevált és jónak bizonyult objektumokba is.
Megosztom
2019. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 31.
Idén májusban nyitott vérbeli olasz kisvendéglő dél-olasz tulajdonossal, aki egyben a szakács is, ahol nemcsak a legnépszerűbb tészta és pizza szerepel a repertoárban, hanem grillezett húsételek is, erre utal a név-kombináció is. Különösen érdekes a helyszínválasztás, ugyanis egy több éve sikeresen működő szintén olasz pizzéria közvetlen szomszédságában nyitottak meg.
Megosztom
Pite ajándékba -

My Sweet Bakery Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 31.
Barátságos, enyhén vintage stílusú kávézó a Nagykörúton, a Nyugati tér közelében. Évekkel ezelőtt, a nyitásukat követően jártam már itt, de arról nem született értékelés, "kor-dokumentálás". Azóta a belső tér bővült, befelé, a ház belső udvara felé bővültek, több asztaluk lett, a kiülős teraszt pedig kis kerítéssel vették körbe, így szeparálva a nagykörúti járdától.
Megosztom
Csodás vegán csodák -

Plantmilkyway Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 30.
Egy fiatal lány megvalósította az álmait, és nyitott egy ki vegán cukrászdát a Fővám téri vásárcsarnok mögött. Minden süteményt ő maga készít, a pultban látható különleges, mutatós desszertek mind hosszas kísérletezés, próbálkozás után alakultak ki. A pultban is személyesen a kreátor hölgy szolgálta ki a vevőket.
Megosztom
Hagyományosból érdekesen -

Kun Cukrászműhely Dunakeszi

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 30.
Családi vállalkozásban működő, házias süteményeket kínáló cukrászda, közvetlenül Dunakeszi Fő útja mellett, parkolás az út mellett lehetséges. Tetszett, hogy az alapvetően széles körben ismert sütemények itt egy kicsit máshogy néztek ki, a hagyományos keretek között is tudtak belevinni valami egyediséget, egyéniséget.
Megosztom
320 oldalon / 3199 találat


TérképX