ZigZag étterem értékelései

Értékelései
126
198
3005
2257
236
10
52987

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 11.
Gluténmentes termékekre specializálódott kávézó és pékség a Lövőház ucában. A zalaegerszegi székhelyű cég saját termékeit árusító márkaboltról van szó. A beltér kellemes, valamivel az utcaszint alatt van a padlózat. Lehet helyben kávézni, sütizni. Az egy fős kiszolgáló személyzet az ismerősével társalkodott az asztaloknál, egy kicsit olyan érzésem volt belépve, mintha megzavartam volna a kedélyes beszélgetést.
Megosztom
Kihozták a helyből a maximumot -

Kata Hamizó Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 11.
Minimál dizájn, gyakorlatilag egy kis félszuterén lyuk a Lehel Piaccsarnok mögötti utcában. Ennek ellenére népszerű a környéken lakók és dolgozók körében, elsősorban a kedvező árfekvés és a kedves kiszolgálás miatt. Alapvetően naponta változó menüket kínálnak (leves + szendvics vagy melegszendvics, leves + desszert, főzelék, tészta).
Megosztom
Egészségesen a Nyugati téren is -

Healthy Kitchen - Nyugati tér Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 10.
A Healthy Kitchen első egysége a Lurdy-ház Bevásárlóközpont emeletén található, ez a 2. éttermük a Nyugati téren a könyvesbolt mellett nyílt meg, egy korábbi hasonló étterem helyét vették át. Hasonló atekintetben, hogy úgymond egészséges ételeket készítenek. Burgerek, wrapok, saláták, sok friss idényzöldség, zsírmentes elkészítés.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 10.
Humusz- és falafel tálakra specializálódott etetőcske az Arany János utcai metrómegálló és a Toldi Mozi közelében. Egy korábban más profilban utazó (sült kolbászos) egység helyét vették át a közelmúltban. A közel-keleti konyhán belül ők a zsidó vonalat is képviselik, bár bevallom, az ételek elkészítése, fűszerezése tekintetében nem tudtam megállapítani, hogy ez miben más, mint az eléggé hasonló(nak tűnő) arab konyha.
Megosztom
Fűszervarázs -

HerBar Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 10.
Luxus herbária a Váci utcáról nyíló kis mellékutcában. Mit is nyújt ez a hely valójában? Lehet enni-inni: kávé, tea, limonádé, gyümölcslevek, illetve sütemény, egyszerűbb harapnivalók, ebben nincs semmi különleges, ezt másutt is megtaláljuk, akár hasonló minőségben is, de megjegyzem, lényegesen olcsóbban. De mégis akkor mi a különlegessége?
Megosztom
Nem bíznám a konyhát a pandára -

Panda Wok Kínai Étterem Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 9.
Abszolút belvárosi, központi helyszín a Petőfi Sándor utcában, autóval a megközelítés és a parkolás is kisebb fajta kihívás a környéken. Korábban is valamilyen egyszerűbb távol-keleti étterem működött itt, de a nevére már nem emlékszem. A beltér elrendezése minden esetre nem változott, csak a név. A profil is hasonló, vietnami-kínai ételek kaphatóak.
Megosztom
Puncsfagyi, mint gyermekkorunkban -

Nikoletta Cukrászda Biatorbágy

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 7.
Meg nem tudom mondani már, hogy hol olvastam ennek a cukrászdának a nevét, minden esetre felvettem a "gasztro-bakancslistámra", hogy ha errefelé járok, akkor majd nézzem meg ezt a cukit is. Budaörsi bevásárlást követően egy kis kanyarral jöttem át ide. A cukrászda családi vállalkozásnak tűnik, egy kertes házban alakították ki, a település csendes, nyugis, külsőbb részén, egy játszótérrel szemben.
Megosztom
Monopolhelyzet az állatkertben -

Gyöngyösi Állatkert Büféje Gyöngyös

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 7.
Az állatkert meglátogatását követően betértünk a büfébe is. Az év egyik legmelegebb napja volt, muszáj volt valamivel lehűsítenünk magunkat. Barátaim a sör mellett döntöttek, mivel én vezettem, ez nálam nem jöhetett szóba. Én jégkrémet választottam a hűtőpultból. ALGIDA és Nestlé jégkrémeket tartanak, normál árfekvésben. A Nogger 400 Ft-ba került.
Megosztom
Egyél te is csillámpónit! -

Waffle Dog Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 7.
Egy fiatalos trendi hely a tizenéveseknek a Klauzál téren, azon belül is főleg a tinilányokat hozhatja lázba, így a dörzsölt srácok randihelyszínként is bedobhatják, bár meghitt sarkokat és csendes magányt is nemigen érdemes remélni. A berendezés úszik a színes cukiságokban, plasztik életérzés, képregények és mesefigurák világa.
Megosztom
A svédasztal is lehet minőségi -

Kisduna Étterem & Panzió Dunaharaszti

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 7.
A Pónifarmról hazafelé úton teljesen véletlenül álltunk meg itt a családdal ebédelni, az autóból láttuk meg a teraszt és az étterem feliratot. Olyan sok autó állt az étterem előtt és mellett, hogy csak a szemközti oldalon, a sörözőnél tudtunk leparkolni. Vasárnap fél 2 körül a napsütéses időben a terasz asztalai közül 1 volt üres, míg a benti részben is szinte telt házzal szembesültünk.
Megosztom
301 oldalon / 3005 találat


TérképX