ZigZag étterem értékelései

Értékelései
124
189
2874
2188
224
10
51332

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

A gyógyító sajtburger -

McDonald's - Hungária körút Budapest

2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
A fiamat egy kisebb baleset érte, szombaton délután, mikor máskor? Irány a Bethesda Gyermekkórház ügyelete. A regisztrációt követően a tömeg alapján 2-3 óra várakozásra lehetett számítani, persze ilyenkor minden gyerek azonnal farkaséhes lesz, de a kórházi büfé zárva volt.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
A budapesti Kínai Negyed különleges hangulatú, kissé elzárt városrész. Város a városban. Betérhetnek szabadon persze a magyarok is, bárki, nemcsak vásárolni vagy enni, hanem csak úgy nézelődni is, de nekem mégis az volt az érzésem, hogy van a felszín, a boltok portáljai, a kirakatok, a látható üzletek, vendéglők, de mögötte, a raktárban, a hátsó teremben, az emeleten, a lezárt ajtók mögött egy olyan, számunkra zárt világ is található, amiről még csak elképzelésünk sincs.
Megosztom
Inkább a bolt, de még inkább az sem -

Roni Hami Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A mindig forgalmas Rákóczi úton, az Uránia Mozival kb. szemben található a hely, a jobb oldali ajtón az ABC-be, a bal oldalin az önkiszolgáló kifőzdébe jutunk be. A RONI élelmiszer/vegyesbolt láncnak több egysége is van a városban, de azok csak egyszerű boltok, nincs konyhájuk is mellette. Ittjartam.
Megosztom
2019. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. február 21.
Az egyik legkellemesebb helyszín és környék Budapesten véleményem szerint, a viszonylag újonnan kialakított Duna-parti sétány a pesti oldalon, amely a MÜPA és a Nemzeti Színház impozáns épületeinél végződik. A kávéház tehát valóban "Dunaparti", nemcsak a neve, a teraszról szép kilátás nyílik a folyóra, a szemközti oldalra és a Dunán átívelő piros hídpillérekre.
Megosztom
Új felfedezés -

Remma’s Bistro Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 20.
Legutóbb, amikor a Gozsdu-negyedben sétáltam, már felfigyeltem erre az új étteremre, el is terveztem, hogy alkalomadtán visszatérek. Korábban valamilyen amerikai típusú és berendezésű, talán BBQ bisztró volt itt, ezt alakították teljesen át a közelmúltban. A név mellett a belső berendezés és a konyha is jelentősen változott.
Megosztom
Levendula és fehércsoki -

The Box Donut Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 20.
A nyitást követően jártam már ebben a fánkozóban, azóta sikerült letesztelni a Keleti pályaudvarit, sőt a szombathelyi fánkozójukat is megnéztük tavaly nyáron. Ők a szögletes fánkosok, így váltak ismertté. A helyet adó épületet sokáig renoválták, a bejárat feletti rész még most is fel van állványozva. A benti rész viszont, legalábbis a kialakítás nem sokat változott.
Megosztom
Itt is szögletesek a fánkok -

The Box Donut Szombathely

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 20.
Szombathely főutcáján, a belvárosban az Iseum Múzeum mellett található ez a fánkozó, amelyet már Budapestről ismertünk, a fővárosban 2 egységük van, egyik a lakóhelyünk közelében, a Nyugatinál. De a Bazilikánál az édesség fesztiválon is találkoztunk a standjukkal. Szóval mondhatjuk, hogy egy lánc, a maga 3 egységével.
Megosztom
Baby body macival -

Printa Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 20.
Környezettudatos öko-dizájn-shop és kávézó a belvárosban, a Madách tér és a Gozsdu Udvar között. Régi épület földszintje hatalmas boltíves ablakokkal, már kívülről a falon is látszik, hogy nem mindennapi kreativitással találkozik itt a vendég, a vásárló.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 18.
Ez most az egyik legtrendibb hely, egy portugál cukrászda és pékség, amely a közelmúltban nyílt meg a Gozsdu Udvarban, elég erős marketinggel megtámogatva. Hangulatra engem az újlipótvárosi Három Tarka Macskára emlékeztet, bár az francia, de a belső kialakítás, a dizájn, a színválasztás szinte egy az egyben ugyanilyen.
Megosztom
Szent Jupát már nem hajózik -

Szent Jupát Büfé Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 18.
Helyszín a Fény utcai piac melletti forgalmas kis utca, jelentős gyalogos átmenő forgalom egész nap. A Szent Jupát a rendszerváltás utáni években az egyik legmenőbb, legfelkapottabb étterem volt a fővárosban. Emlékszem, a szüleim még vidékről is felutaztak ide nagy társasággal egy jót enni. Ami mostanra maradt belőle, az már csak egy kis szomorkás utózönge.
Megosztom
288 oldalon / 2874 találat


TérképX