ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

A disznó és a cékla -

Crudo - Nádor utca Budapest

2019. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 25.
Korábban ezen a helyen a Z. nevű kézműves burger lánc egyik egysége működött, de ezek szerint nekik nem jött be a lokáció, pedig szerintem nem rossz a környék. Közvetlen közelben a CEU, bankok, biztosítók, kormányhivatalok találhatóak, de a csupán pár percre lévő Bazilika, Kossuth tér és Szabadság tér sok turistát is bevonz.
Megosztom
Arab környezetvédők -

Kuszkusz Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 23.
A Jászai Mari téren, eléggé eldugott helyen nyitott meg ez a büfé, amely a környezettudatosságot tűzte zászlajára. Helyben is lehet enni, de csak korlátozottak a lehetőségek, a fal menti könyöklőnél. Alapvetően elviteles hely, és a csomagolóanyagok újrahasznosított papírból készülnek, az evőeszközök pedig fából.
Megosztom
Tenerife vulkánja -

Cafe Teide Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 23.
A Kolosy tér feletti dombon lévő irodanegyed kávézója. Így a név - Teide a Kanári-szigeteken Tenerife híres vulkánja, egyúttal Spanyolország legmagasabb pontja - annyiban találó, hogy ez a kávézó is egy magaslaton található. A bejárat előtt kiülős terasz napernyőkkel; ottjártamkor éppen felhőszakadás volt, emiatt érthető módon a terasz pillanatok alatt kiürült, a vendégek védett helyre menekültek be.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 22.
Tipikus kínai önkiszolgáló gyorsétterem a Váci úton, a Dózsa György úti metrómegálló szomszédságában. Ebből a műfajból a nagyobb méretűek közé tartozik, elég sok asztaluk van, normális ülőhelyek, nem fapados, nem félig talponállós.
Megosztom
Pakisztán a pincében -

Desi Deera Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 19.
A google térkép alkalmazása ajánlotta ezt a helyet. A Kálvin téri kis pincehelyiségben 2019 márciusban nyitott meg ez a pakisztáni kifőzde. A beltér teljesen autentikus, mármint olyan, mint az igen egyszerű, puritán indiai-nepáli kisbüfék, kifőzdék (Pakisztánban még nem jártam, de gondolom, ott is hasonló lehet). Van 4 asztal, a pultban kb. 8 féle étel.
Megosztom
Korrekt ebédmenü az árkádok alatt -

Caffé Vero Étterem & Kávéház Budapest

2019. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 18.
A Lechner Ödön sétány irodaház-sor aljában, árkádok alatt kialakított, nagy teraszos, kellemes hangulatú, levegős étterem és bár. Hétköznap, ebédidőben főleg a környező irodaházakból érkeznek ide ebédelni, a délutáni órákban kávézni, beszélgetni, megbeszéléseket tartani, majd estefelé már inkább sörözővé alakul át a hely.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 18.
Ez az új - vagy csak számomra volt az? - Frei Kávézó a Corvin Pláza mögötti Corvin sétány végén található. A helymeghatározással bajban voltam, ez a cím a Cafe Frei hivatalos oldalán szerepel, de a blokk szerint a Tömő utca a hivatalos cím. A NOKIA hatalmas üvegház irodakomplexumának a bejáratával szemben található, az irodaépület aljában, a bejárat egy kis térről nyílik, nincs előtte autós forgalom.
Megosztom
Meggyes rácsos pite -

sPIEcy Pie Boutique Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 18.
A 7. kerületben sétálva bukkantam rá véletlenül erre az új helyre. Kb. 3 hónapja csendes nyitással indultak, az első 2 hónapokban csak online rendelésre sütöttek (netpincér), majd kb. 1 hónappal ezelőtt megnyitottak az utca embere felé is. Talán nem véletlen, hogy a feliratok nemcsak magyarul, de angolul is olvashatóak, illetve az névválasztás is teljesen angol.
Megosztom
Halakat az autóból -

Finchi Food Track Miskolc

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 17.
Miskolci székhelyű, halakban és tengeri herkentyűkben "utazó" food truck. Több gasztro-rendezvényen fel szoktak bukkanni, mi a Kicsem Parkban szervezett eseményen ettünk náluk. Minden nagyon finom volt, jó minőségű alapanyagokból készült, frissen sült tengeri hal, haltepertő, hekk, fish & chips, tintahal karika párizsi bundában, vegyes zöldsalátával.
Megosztom
Thai büfé és gasztro-fesztivál -

Rim Thanonh Thai Food Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Thai kisbüfé a Dob utcában, majdnem a Nagykörútnál. A bejárat mellett nem túl jó minőségű fotókon láthatjuk az amúgy kimondhatatlan nevű, számomra többnyire idegenül hangzó fogásokat. Sült tészta, sült rizs zöldségekkel, sertéshússal, csirkével, a főételek 1750 Ft-ba kerülnek, a rák és a marhahús feláras (+350 Ft).
Megosztom
349 oldalon / 3484 találat


TérképX