ZigZag étterem értékelései

Értékelései
123
183
2729
2108
215
10
49392

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Angyalföldi újhullám -

Badass Coffee & Donut Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
Angyalföldön, az Árpád híd lábánál kissé eldugott helyen lévő újhullámos kávézó és reggeliző. A környékbeli nagyszabású építkezések miatt nem könnyű megközelíteni, a metrópótló busz megállójából átlósan kell átkelni föld alatt és föld felett, de érdemes volt megküzdeni az elemekkel. A járda ezen a szakaszon egy szinttel mélyebben van, mint az úttest, lépcsőn kell leereszkedni.
Megosztom
Halloween szerencséje -

Fánki Donuts Budapest

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
A 13. kerületben, a Pannónia utcai északi végén észrevétlenül megnyitott egy lakóház aljában ez a fánkozó, amely a prémium kategóriába pozicionálta magát. Legalábbis az árak alapján. Helyben enni, leülni, de még csak "talponállózni" sincs lehetőség, mivel az utcafrontról kb. csak egy talpalatnyi helyre lehet belépni legfeljebb 1 embernek.
Megosztom
A nagy családi sushi party -

Papírtigris Budapest

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Visszanéztem a korábbi értékeléseket, kb. 3 és fél évvel ezelőtt jártam itt, most újra eljöttünk, ezúttal az egész család, a gyerekekkel együtt. Óbudán voltunk az egyik máltai játszótéren, és a gyerekek sushira vágytak (ismét). A beltér átalakult, mióta legutóbb megfordultam itt, az újságpapírburkolat/tapéta helyett letisztultabb, elegánsabb festés, szép japán díszítőelemek.
Megosztom
A Világkávé ment, a Helyszín jött -

Helyszín Budapest

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 2.
A Nagykörút közelében, a Wesselényi utcában, a korábbi Café El Mondo helyét vette át idén augusztustól a Helyszín. Hogy a névválasztás mennyire jól sikerült, azzal kapcsolatosan vannak kételyeim, például a rákeresést biztosan nem könnyíti meg. Az előző helyhez képest túl nagy átalakítások nem történtek, nyilván a pult, a konyha, a galéria, a lépcső helye adott, azon nem lehet sokat variálni.
Megosztom
Étteremhét 2018. -

Jerney Italian Bistro Budapest

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 2.
Az Étteremhét keretében ebédeltem itt, a fix ár ilyenkor: 3 fogásos menü 3300 Ft-ért, szervizdíjjal együtt. A Jerney sokéves múltra tekint vissza a Duna-korzón, a Vigadó és a menő Dunaparti szállodák sorában. A terasz közvetlenül a Korzón, a Dunára néz.
Megosztom
Mozi újítás -

Uptown Budapest Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 2.
A Corvin Moziban lévő kávézót felújították, modernizálták és átnevezték, bár pontosan nem tudom, mit akartak ezzel a névvel sugallni, hiszen angolban ez a külvárost (szó szerint felsőváros, amolyan menő rózsadombi környék) jelenti, mi meg itt éppenhogy a belvárosban vagyunk, annak sem igazán a jómódú részében, no mindegy. . .
Megosztom
Leves helyett cukorszirup -

Tom Yum Bistro Budapest

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. november 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Helyszín a Boráros tér egyik saroképülete, nagyon forgalmas környék, A thai étterem másik egysége az Andrássy út elején található, jártunk ott, rendben volt. Ellenben ez számomra az egyik legrosszabb étterem élmény az elmúlt időszakból. Kifejezetten negatív atmoszférájú hely, kopár, félhomályos beltér, nem keleti a dizájn, hanem inkább mint egy pubban.
Megosztom
Beugrottunk a málnásba -

Málna Bár Budapest

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. november 2.
Régi vágású, mondhatni retró bisztró az Andrássy úton, a Kodály körönd közelében. Ez az a hely, amiről kívülről nem lehet megállapítani, hogy belül milyen lehet. Kint a járdára telepített teraszon van pár kényelmetlen, botladozó X lábú szék, a piros-fehér kockás terítős asztal benn is visszaköszön.
Megosztom
Otthonosan otthonkában -

Otthonka Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 2.
Egy igazán különleges, egyedi hangulatú hely a Szentkirályi utcában. Igazából semmilyen nevezetességhez nincs közel, de semmi sincs innen távol; pár perc gyaloglásnyi távolságra az Astoria, a Blaha, a Nemzeti Múzeum is. A névadás nem véletlen, a pincehelyiségben egy mesés retró szalon alakítottak ki, elég nagy alapterületen, így különböző kisebb-nagyobb társaságok szeparáltan is le tudnak ülni, egymástól nem zavartatva.
Megosztom
Turistacsapda a Citadellánál -

Pálinka Terasz Budapest

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 2.
Turistacsalogató a Citadella sétányon, igazi csapda a fáradékony turistáknak, hiszen helyileg a parkoló és a Citadella szobrokhoz vezető kaptató között található. Lehet, hogy odafelé még könnyen ellenáll az ember, de miután megtapasztalja, hogy feljebb már nincs büfé vagy italvásárlási lehetőség, viszont nyári melegben a tűző napon a betonon kell baktatni árnyék nélkül, akkor hajlamos lehet ide betérni.
Megosztom
273 oldalon / 2729 találat


TérképX