ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
223
3494
2573
265
10
60360

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Édességek sváb hangulattal -

Grafl Cukrászda Budakeszi

2020. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. július 2.
Évek óta szerepelt ez a cukrászda a listámon, de valahogy mindig kimaradt, a legutóbbi budakeszi gasztro-körben amiatt, mivel zárva voltak. A házias jellegű, családi vállalkozásként működő cukrászda jól megközelíthető helyen, közvetlenül a főút mellett található az egyik kereszteződésben. Saját parkolójuk van, amely azonban meglehetősen szűkös és népszerűségük okán sokszor telített.
Megosztom
Fagylalt felsőfokon -

Csuta Cukrászda Csákvár

2020. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. június 28.
Újabb látogatás a Csuta fagyizóban, amely immáron országos ismertségre és népszerűségre tett szert. Nyaranta szó szerint tömegek keresik fel őket. Több díjnyertes fagylalttal büszkélkedhetnek, de egyébiránt is vagy 80-90 féle fagylalt közül lehet választani. Nekem nem is sikerült minden információt egyszerre befogadni, így inkább impulzus alapján választottam.
Megosztom
2020. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. június 28.
Idei nyitású újhullámos kávézó a Hold utcai piac szomszédságában. Kellemes, elegáns berendezés, a galériaszinten további asztalokkal, kiülős terasszal az árnyat adó fák alatt. Két féle pörkölésű kávét főznek, de nem kérdezték meg, melyiket szeretném (a darálóban láttam a 2 fajtát). Szintén 2 féle cornflakes-et lehet kapni.
Megosztom
Jóllaktunk a Várkapitánynál...és még másnap is -

Várkapitány Étterem Drégelypalánk

2020. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. június 28.
Drégelyvár romjainak meghódítása után sok kirándulóhoz hasonlóan mi is a Várkapitány éttermet választottuk egy késői ebédre. A faluban elhelyezett útbaigazító táblákat követve könnyűszerrel megtaláltuk az éttermet. Köreinkben kisebb izgalmat adott, hogy a bejárat előtt több mint 20 motort láttunk parkolni.
Megosztom
Útban Győr felé -

Lesz Vigasz Pub Söréd

2020. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. június 28.
Gyerekkoromban - kb. 35 éve - is volt már ezen a helyen egy afféle tipikus falusi kocsma, amint lefordultunk a Székesfehérvár és Győr közötti főútról, egyből a sarkon bele is futottunk a kocsmába, ahol gyakorta megálltunk ilyen-olyan indokokkal. A Lesz Vigasz nevet választotta magának a megújult söröző, ahogy DEndre értékelőtársam is megjegyezte, ezen a néven az országban több helyütt is összefuthatunk: pl.
Megosztom
Strandolós hangulat a lugasban -

Kovács Kocsma Fertőrákos

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. június 28.
Fertőrákos Fő utcáján, nagyjából középtájon található családi vállalkozás, amelyet 1993-ban nyitottak meg Kovácsék. Egy igen mutatós parasztházat alakítottak át, a kertben árnyas szőlőlugas alatt falócákon, hosszú faasztaloknál lehet igen kellemesen ejtőzni.
Megosztom
2020. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. június 25.
Mivel már korábban kétszer is írtam erről a kitűnő olasz fagyizóról, csak egy rövid friss helyzetjelentést szeretnék adni. Minden változatlan, a jó idő beköszöntével ismét lehet jönni fagyizni a Szondi utcába. Egy adag 300 Ft, a bronte-i pisztácia és a mangó még mindig nyerő, ez utóbbi sorbetes hatású, nem tejes, a pisztácia viszont nagyon krémes és egyik íz sem édes, émelygős.
Megosztom
Pékség a Vígszínháznál -

Kuckó Pékség Budapest

2020. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. június 24.
2019 novemberében családi vállalkozásként megnyitott kézműves pékség a Vígszínház melletti utcában, egy indiai étterem mellett. A járvány idejére bezártak, de a közelmúltban újra ki tudtak nyitni. Korábban orosz cukrászda üzemelt itt, másik tulajdonossal. Az édes és sós finomságok helyben, a galériaszinten készülnek.
Megosztom
A sütikről kereken -

Andrész Cukrászda Biatorbágy

2020. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. június 23.
Az Alcsúti Arborétumból hazafelé tartva itt álltunk meg egy rövid pihenőre, kávézással, sütivel, fagyival összekötve. A település központjában, közvetlenül a főút mellett található népszerű cukrászda előtt elég sok autó parkolt, de sikerült találni egy szabad helyet. A bejárat mellé adagolós kézfertőtlenítő volt kihelyezve, maszkot nem kellett a vendégeknek viselni.
Megosztom
Fűszeres zöldségek -

D15 Étterem - Deák Palota Budapest

2020. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2020. június 16.
A járványveszély miatti korlátozásokat követően az elsők között nyitott újra a Deák Palota grandiózus épületének 1. emeletén található étterem, kevesebb, szellősebben elhelyezett asztallal, számos biztonsági előírással. Az épület bejáratánál kézfertőtlenítőt helyeztek ki, illetve a korábban megszokott kancsós víz nem kérhető, még pohárban sem a csapvíz, csak vásárolni lehet palackos vizet (kis üveges 200 Ft).
Megosztom
350 oldalon / 3494 találat


TérképX