ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag aggteleki értékelései

Középszerű, inkább csoportoknak -

Barlang Vendéglő Aggtelek

2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Nomád Baradla Kemping egyik faházában töltöttünk a családdal egy hosszú hétvégét, felfedeztük a környék barlangjait és egyéb látnivalóit. A szállásunkon volt egy kis konyha, ami főzésre nem igazán volt alkalmas, így többnyire a környékbeli vendéglőkben ettünk. A Baradla-barlang bejáratánál, a főépületben található az étterem, nagy kiülős terasszal, valamint a turistaszállás, és a faház recepciója is itt került kialakításra.
Megosztom
Főtt kukorica és virsli papíron -

Fehér ház büfé Aggtelek

2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
Egyik kifőzde a hasonfélék közül az aggteleki büfésoron. A magyaros vonalból bableves és halászlé, pörkölt, egyebekben az ételkínálat hasonlatos ahhoz, amit a balatoni strandokon is kapni lehet, pár perc alatt gyorsan elkészíthető ételek. Főtt kukorica, főtt virsli, sült kolbász, savanyúsággal, mustárral, ketchuppal, gofri.
Megosztom
2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
Az aggteleki Baradla-barlanghoz bevezető út túloldalán komplett büfésort alakítottak ki, eléggé összecsengő ételkínálattal. Van 4 büfé, ajándékboltok kínai ócskaságokkal, szinte összenőve egymással. Mivel egy hosszú hétvégét töltöttünk el a családdal Aggteleken, volt alkalmunk végigtesztelni a helyeket.
Megosztom


TérképX