ZigZag étterem értékelései

Értékelései
107
141
2277
1663
153
9
39133

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag bikali értékelései

Nézzetek be, de csak a hangulat miatt -

Fogadó a Fehér Hattyúhoz Bikal

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. április 8.
A Puchner Kastélyszálló melletti Élménybirtok Óváros részében, a Fekete Sereg által őrzött Déli Kapun belépve szinte beleütközünk a Fehér Hattyúról nevezett fogadóba. A szomszédos épületekhez hasonlóan ez is nagyon szépen, középkori korhű stílusban épült. Két szintes az épület, a felső szinten galéria fut körbe. Kellemes reneszánsz zeneszót hallgathatunk.
Megosztom
Ebéd a fürdőház után -

Puchner Kastélyszálló Grillterasz Bikal

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11.
Bikalon töltött napjaink alatt félpanziós ellátást kaptunk, így az ebédről más forrásból kellett gondoskodnunk. Kipróbáltuk az egyik napon az Élménybirtokon működő Fehér Hattyú Fogadót, majd a pénteki wellness-es programot követően a Grill Teraszon ettünk, amely a Fürdőház mellett található. A terasz kellemesen árnyékos, azonban rengeteg a szúnyog napközben is, és ráadásul nagyon agresszívek.
Megosztom
Nagyüzemi étkezés reneszánsz környezetben -

Monarchia Étterem Bikal

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 18.
A bikali kastély és élménypark komplexumban eltöltött 3 nap során szállásunk az Élménybirtok egyik korabeli házikójában volt, míg a félpanziós étkezést a közeli Reneszánsz Palota épületében bonyolították le. A reggelit a Múzsák csarnokában, a vacsorát a Lovagteremben lehetett elfogyasztani. A vacsora a nagy létszámra tekintettel 2 turnusban történik, 18.
Megosztom


TérképX