ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag budakalászi értékelései

Sváb hagyományok, kisebb-nagyobb döccenőkkel -

Schieszl Vendéglő és Borház Budakalász

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kifejezetten a Schieszl miatt utaztam el Budakalászra, mert olyan jókat olvastam róluk. A heti menüből célzottan kiválasztottam a legszimpatikusabb napot. A családi borház története egészen 1896-ra nyúlik vissza, a főút mellett található hagyományos sváb porta bal oldalán az étterem, jobb oldalon a pincészet található. Takaros, kellemes hely első ránézésre is.
Megosztom
Olcsó ebéd Kalász módra -

Kalász Pékség & Kifőzde Budakalász

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. június 4.
A Polgármesteri Hivatallal szemben lévő saroképületben található multifunkciós vendéglátó egység. A sarkon lévő bejáraton a pékségbe lépünk be, amelynek kínálata az albán pékségekével hasonlatos, bár a facebook oldaluk szerint tulajdonosuk 3 magyar magánszemély, 2 hölgy és egy úr.
Megosztom
2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. június 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Budakalászon, a Polgármesteri Hivatal közelében található, családi vállalkozásban működtetett kis cukrászda. A 70-es évek vidéki hangulatát idézi. Retró hatású dekoráció, hagyományos sütemények, meglepetésektől mentesen, barátságos áron. Mindehhez nagyon kedves, szívélyes kiszolgálás társul. A fagylaltok színe túl élénk volt, színező gyanúsnak tűnt, így inkább maradtam a süteményeknél.
Megosztom


TérképX