ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag budakeszi értékelései

Ez ám a népszerűség! -

Stadt Étterem & Kávézó Budakeszi

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 17.
Egy teljesen átlagos hétköznapon, ebédidőben, amikor a kisváros többi része, beleértve a vendéglátó helyeket is, nagyjából pangott az ürességtől, nos a Stadt akkor (is) tele volt. A bal oldali részt különteremként használják, rendezvényekre, esküvőkre, a pult utáni teremben viszont az asztalok meglehetősen sűrűn vannak egymás mellé tolva, nyilván a lehetséges maximális helykihasználás érdekében.
Megosztom
"Szívvel sütjük, szeretettel adjuk" -

Jókenyér Ludwig & Mentesi (Budakeszi) Budakeszi

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 17.
A cím a Jókenyér Pékség mottója, melyet nemcsak üres frázisként kiírtak az ablak fölé, hanem ennek megfelelően, ezt komolyan véve dolgoznak is a vevők megelégedésére. Hol is máshol lehetnének Budakeszin belül, mint a Fő úton, bár a páratlan oldalról nem volt egyszerű átmenni hozzájuk, mivel nem volt zebra vagy lámpa, és a kocsik mindkét irányban folyamatosan haladnak.
Megosztom
Sissii és Ferenc József rétese és kávéja -

Monarchia Rétesház (Budakeszi) Budakeszi

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 17.
Az nem derült ki, hogy a Habsburg ház jeles uralkodópárja vajon szerette-e a rétest, viszont a kávét állítólag igen, és itt - legalábbis azt írták magukról - meg lehet kóstolni, hogy ők hogyan itták. Budakeszi évek óta működő rétesezője a város ütőerén, a Fő úton található egy polgári házból kialakítva.
Megosztom
Egészségetekre! -

Prosit Bar & Café Budakeszi

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 17.
A Prosit bár és kávézó szintén egy vadonatúj nyitású hely Budakeszin (2017. dec. eleje), a már értékelt Tom Yum Thai étteremnek pontosan a háta mögött található. Vagy ha a szervizút felől nézzük, akkor az étterem hátsó bejáratával szemben található. Előtte az utca szélén szabad és ingyenes parkolóhelyek.
Megosztom
Thai ízek Budakeszin is -

Tom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 17.
A Tom Yum budapesti étterme az Andrássy út elején található, ettem már ott, igaz, nem mostanában, de pozitív emlékekkel távoztam, jó és autentikus konyha, thai személyzet. Azóta van egy másik pesti egységük is a Boráros téren, ott még nem volt szerencsém járni, viszont a 3. éttermüket, amelyik Budakeszin a Fő úton található, már teszteltem.
Megosztom
2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 16.
Barátságos, emberközeli kávézó Budakeszi Fő útján, a Polgármesteri Hivatallal szemben. Valószínűleg főleg gyerekes családok vagy/és anyukák látogatják, mert kifejezetten gyermekbarát helynek tűnik, mintha a hátsó részben játszósarkot is kialakítottak volna, minden esetre gyerekzsivaj töltötte be a teret abból az irányból.
Megosztom
A zöld kávézó -

Harvest Kávézó Budakeszi

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Budakeszi első újhullámos, azaz specialty kávézója, amely a közelmúltban nyitott meg. Egy fiatal pár működteti, akik érdekes módon nem is Budakeszin laknak, viszont megtetszett nekik ez a környék. Jó is a lokáció, a Fő út Budapesthez közelebbi szakaszán, a buszmegállónál találták meg az ideálisnak tűnő helyszínt.
Megosztom
Buszvégállomás -

Csami Pékség Budakeszi

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A budaörsi buszok végállomásánál található egyszerű pékség, kínálat, karakter, minőség tekintetében az albán pékségek soraiba tartozónak véltem, persze lehet, hogy tévedek, bár elég tipikus volt a termékfelhozatal. Hétköznap úgy tűnik, nincs nagy forgalom, így az alkalmazottak jobb híján a bejárat előtt dohányoznak és beszélgetnek, ezzel is múlik az idő.
Megosztom
Felejthető pékség -

Morin's Bakery Budakeszi

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 12.
Nagyon jó helyen lévő pékség Budaörsön a Fő út mentén, a buszmegállóban. Gyenge, olcsó-jános kínálat. "Felfújt" puffasztott kenyér, amelynek a közepe lyukacsos. Nincs benne elég liszt, s abból sem minőségi. Igaz, hogy olcsó, de így ár-érték arányban mégsem. Kíváncsi vagyok, mennyire lehet hosszú életű egy ilyen jómódú - akár nevezhetem elitnek is - településen egy ilyen pékség.
Megosztom
Karamella és rumosdió fagyi -

Szöszi Cukrászda Budakeszi

2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 1.
Nyáron Budakeszin járva ezúttal nem a többször kipróbált és elég népszerű Andrész Cukrászdába tértem be egy fagyira, hanem a szintén a Fő utón, de feljebb lévő, eldugottabb, nyugalmas Szöszi Cukrászdába. Családi vállalkozásnak tűnik, kertes lakóházból alakították ki a cukrászdát. Egyszerű berendezés, bent is le lehet ülni, de az épület előtt a sövényekkel övezett és napernyővel árnyékolt teraszon még kellemesebb.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX