ZigZag étterem értékelései

Értékelései
98
97
1854
1392
110
9
32266

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag budakeszi értékelései

Karamella és rumosdió fagyi -

Szöszi Cukrászda Budakeszi

2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 1.
Nyáron Budakeszin járva ezúttal nem a többször kipróbált és elég népszerű Andrész Cukrászdába tértem be egy fagyira, hanem a szintén a Fő utón, de feljebb lévő, eldugottabb, nyugalmas Szöszi Cukrászdába. Családi vállalkozásnak tűnik, kertes lakóházból alakították ki a cukrászdát. Egyszerű berendezés, bent is le lehet ülni, de az épület előtt a sövényekkel övezett és napernyővel árnyékolt teraszon még kellemesebb.
Megosztom
2016. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 20.
A Dining City országos étteremhét programján rendre az élbolyban szerepel a Budai Gesztenyés, 2016 tavaszán ők lettek az egyik nyertesek. Budakeszin - a várostábla után pár méterrel - található a főútvonal és a buszmegálló mellett, pontosabban felett. A program keretében ajánlott rövidített, de speciális menüből 3 fogást 3300 Ft-ért lehetett választani, ami kiváló ár-érték arány.
Megosztom
Budakeszi legjobb fagyija -

Andrész Cukrászda Budakeszi

2015. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Budakeszin élő ismerősök ajánlották az Andrész Cukrászdát, amelyet a kézműves fagylaltok napján látogattunk meg hazafelé menet kis kitérővel. A hely népszerűségére már előzetesen fel lettünk készítve, így egyáltalán nem lepődtünk meg a sorban állók sokaságán a bejárat előtt. A sor azonban gyorsan haladt, így hamarosan lehetőségünk volt személyesen is tesztelni a fagyi kínálatot.
Megosztom
2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. május 16.
Budakeszi főútján található ez a kézműves italokat - döntően bor, sör - árusító kis üzlet, ahol az ablaknál egy asztalnál a zsámolyokra leülve helyben el is lehet fogyasztani a megvásárolt különlegességeket. Viszont a helyhiány miatt inkább elvitelre lehet vásárolni.
Megosztom


TérképX