ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2553
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag budaörsi értékelései

Tradicionális értékek őrzői -

Adler Étterem Budaörs

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évtizedes tradíciókkal rendelkező, családi üzemeltetésű étterem az Ófaluban, amelyet a 18. században többségében német ajkú szőlőtermesztő gazdák népesítettek be. Egykori 19. századi borospincéből és présházból alakították át az épületet, amelynek földszintjén a vendéglő, az emeleten panzió található, továbbá a kert felé fedett grillterasz.
Megosztom
A két jóbarát -

Komló és Tehén Budaörs

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Jópofa, fiatalos, ötletes bisztró Budaörs főútja mellett. A bejárat a földszinten nyílik, de az étterem az emeleten található némi lépcsőzést követően. Beépített veranda, egyszerű berendezés és asztalok, gyenge megvilágítás. Komló, azaz sör - hazai (pl. Rothbeer, Etyeki, Hedon, First) és cseh (Holba, Cerna Hora) kézműves söröket kínálnak, valamint tehén, azaz marhahús és burgerek - helyben készülnek, a kézműves hamburgerek nyomvonalán.
Megosztom
Erdei gyümölcs öntet teszt -

Burger King - Auchan Budaörs Budaörs

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5.
A nagy budaörsi bevásárlóvároska Burger Kinggel is rendelkezik, amely nem az Auchan épületén belül van, hanem még a behajtónál, így aki csak egy gyors étkezés miatt jár erre, az itt gyorsabban élelemhez jut, mint a többi gyorskajásnál. A dizájn és az étel-italkínálat természetesen ugyanolyan, mint a többi BK egységnél, ez egy franchise rendszerben működő láncnál nem is lehet másként.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 3.
Budaörsön is van egy Szamos Cukrászda, mégpedig jól megközelíthető, központi helyen, a Fő útról kell lekanyarodni, azonban eléggé eldugva, a portál és a felirat beleolvad a környezetbe. Mellette kis pékség. Belépve csinos belső tér, békebeli kávéházi hangulat, a pultban a Szamosnál megszokottakhoz képest lényegesen szerényebb, ám kedvezőbb árú sütemények, tortaszeletek (410-520 Ft közötti szeletárak).
Megosztom
All in - rántott csirke -

Jack's Burger - Tesco Budaörs Budaörs

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 3.
A Jack's burgeres lánc egyik street food egysége a budaörsi Auchan vendéglátó egységei sorában. A nagyüzemi amerikai franchise láncoknál jobb burgert ígér, amit többé-kevésbé sikerült is hozni, de a hazai kézműves burgerek színvonalát azonban nem üti meg. Érdemes a szórólapot áttanulmányozni, mivel abban egész jó akciókat lehet találni.
Megosztom
Megfáradt testnek felüdülés a pihenés és a Chai Latte -

Coffeeshop Company Budaörs

2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 26.
A Coffeeshop Company és a Starbucks versenyéből, ha egyáltalán van ilyen, nálam egyelőre a Starbucks áll nyerésre. Viszont ha kritikus akarok lenni minden szempontból, akkor a tisztaságban, rendszeretetben a CSC szerintem erősebb. Ugyanakkor nem mindig kedves a személyzet. Itt a budaörsi Auchanban a vendéglátó sziget közepén kialakított standon helyezkednek el, míg a többi evős-ivós hely körben a fal mentán standol.
Megosztom
Retró menza hangulat -

Örsi Bisztró Budaörs

2018. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. február 26.
A volt munkahelyem kirendeltségének közelében, a 2. körforgalomnál található önkiszolgáló gyorsétterem, amely a CBA csoporthoz tartozik, mellettük van is egy CBA áruház. Előttük több soros sorompós parkoló, a vendégek és a vásárlók részére. Az ételek egyszerű kifőzdések, retrós stílusban, előre elkészítve, lesütve üvegpult mögött, kihűlten.
Megosztom
2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 26.
A Jono Yogo Westendben lévő spéci fagyizójában többször jártam, kedvezményes kuponos akciókat is ki leht fogni náluk, így még kedvezőbb. Ehhez képest a budaörsi Auchanban lévő egységük nekem csalódást okoz. Ott ekzdődik a dolog, hogy a folyosón, az átjáróban vannak, nincsenek saját székeik, asztalaik, a vendéglátós sziget közös asztalaihoz kell el gyalogolni a tömegben, közben szépen olvad a fagyi, meg nyilván az ember egy bevásárlás után már amúgy is fel van pakolva a cuccokkal.
Megosztom
A papírdobozos thai -

Buddha Original - Auchan Budaörs

2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 26.
A Buddha ázsiai étteremlánc folyamatosan bővül Magyarországon. Az Original, illetve Mini alnévvel futó egységeikből összesen 8 üzemel, a 7 budapestin kívül egyedül ez vidéki itt a budaörsi Auchan vendéglátó szigetén, bár a "vidék" légvonalban szintén majdnem Budapest.
Megosztom
Extra karamellával -

Starbucks - Auchan Budaörs

2018. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. február 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A budaörsi Auchanban megtalálható egymás mellett a két konkurens multi kávézó-lánc 1-1 egysége a Starbucks, illetve a Coffeeshop Company részéről, de úgy látszik, jól elférnek egymás mellett, és még a magas árfekvés sem riasztja el a vásárlókat. A Starbucks a fiatalok körében hihetetlen népszerűségnek örvend.
Megosztom
2 oldalon / 17 találat


TérképX