ZigZag étterem értékelései

Értékelései
124
189
2874
2188
224
10
51332

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag budaörsi értékelései

Erdei gyümölcs öntet teszt -

Burger King - Auchan Budaörs Budaörs

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5.
A nagy budaörsi bevásárlóvároska Burger Kinggel is rendelkezik, amely nem az Auchan épületén belül van, hanem még a behajtónál, így aki csak egy gyors étkezés miatt jár erre, az itt gyorsabban élelemhez jut, mint a többi gyorskajásnál. A dizájn és az étel-italkínálat természetesen ugyanolyan, mint a többi BK egységnél, ez egy franchise rendszerben működő láncnál nem is lehet másként.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 3.
Budaörsön is van egy Szamos Cukrászda, mégpedig jól megközelíthető, központi helyen, a Fő útról kell lekanyarodni, azonban eléggé eldugva, a portál és a felirat beleolvad a környezetbe. Mellette kis pékség. Belépve csinos belső tér, békebeli kávéházi hangulat, a pultban a Szamosnál megszokottakhoz képest lényegesen szerényebb, ám kedvezőbb árú sütemények, tortaszeletek (410-520 Ft közötti szeletárak).
Megosztom
All in - rántott csirke -

Jack's Burger - Tesco Budaörs Budaörs

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 3.
A Jack's burgeres lánc egyik street food egysége a budaörsi Auchan vendéglátó egységei sorában. A nagyüzemi amerikai franchise láncoknál jobb burgert ígér, amit többé-kevésbé sikerült is hozni, de a hazai kézműves burgerek színvonalát azonban nem üti meg. Érdemes a szórólapot áttanulmányozni, mivel abban egész jó akciókat lehet találni.
Megosztom
Megfáradt testnek felüdülés a pihenés és a Chai Latte -

Coffeeshop Company Budaörs

2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 26.
A Coffeeshop Company és a Starbucks versenyéből, ha egyáltalán van ilyen, nálam egyelőre a Starbucks áll nyerésre. Viszont ha kritikus akarok lenni minden szempontból, akkor a tisztaságban, rendszeretetben a CSC szerintem erősebb. Ugyanakkor nem mindig kedves a személyzet. Itt a budaörsi Auchanban a vendéglátó sziget közepén kialakított standon helyezkednek el, míg a többi evős-ivós hely körben a fal mentán standol.
Megosztom
Retró menza hangulat -

Örsi Bisztró Budaörs

2018. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. február 26.
A volt munkahelyem kirendeltségének közelében, a 2. körforgalomnál található önkiszolgáló gyorsétterem, amely a CBA csoporthoz tartozik, mellettük van is egy CBA áruház. Előttük több soros sorompós parkoló, a vendégek és a vásárlók részére. Az ételek egyszerű kifőzdések, retrós stílusban, előre elkészítve, lesütve üvegpult mögött, kihűlten.
Megosztom
2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 26.
A Jono Yogo Westendben lévő spéci fagyizójában többször jártam, kedvezményes kuponos akciókat is ki leht fogni náluk, így még kedvezőbb. Ehhez képest a budaörsi Auchanban lévő egységük nekem csalódást okoz. Ott ekzdődik a dolog, hogy a folyosón, az átjáróban vannak, nincsenek saját székeik, asztalaik, a vendéglátós sziget közös asztalaihoz kell el gyalogolni a tömegben, közben szépen olvad a fagyi, meg nyilván az ember egy bevásárlás után már amúgy is fel van pakolva a cuccokkal.
Megosztom
A papírdobozos thai -

Buddha Original - Auchan Budaörs

2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 26.
A Buddha ázsiai étteremlánc folyamatosan bővül Magyarországon. Az Original, illetve Mini alnévvel futó egységeikből összesen 8 üzemel, a 7 budapestin kívül egyedül ez vidéki itt a budaörsi Auchan vendéglátó szigetén, bár a "vidék" légvonalban szintén majdnem Budapest.
Megosztom
Extra karamellával -

Starbucks - Auchan Budaörs

2018. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. február 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A budaörsi Auchanban megtalálható egymás mellett a két konkurens multi kávézó-lánc 1-1 egysége a Starbucks, illetve a Coffeeshop Company részéről, de úgy látszik, jól elférnek egymás mellett, és még a magas árfekvés sem riasztja el a vásárlókat. A Starbucks a fiatalok körében hihetetlen népszerűségnek örvend.
Megosztom
2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 21.
Budapestről érkezve a város távolabbi végén, a főút mentén található. Hatalmas alapterület, én nagyon meglepődtem rajta, vadonatúj modern épületen egy kis dombon/emelkedőn, mellett kiépített sok beállós parkolóval. Egyből az jutott eszembe, biztosan valami EU-s vállalkozásfejlesztési pályázaton nyerhettek, hogy ekkora objektumot építettek, mert a környék, a vendégforgalom és a kínálat szerintem amúgy ezt nem indokolta.
Megosztom
Családi cukrászda -

Suhajda Cukrászda Budaörs

2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 21.
Hogy ajánlanám-e? Hát, határeset, de legyen. A főúttól eléggé kiesik, de térkép és az útbaigazító táblák alapján sikerült megtalálni. Egy évek óta működő családi alapítású cukrászda, ahol a régit és az újat próbálták ötvözni. Szépen felújított sváb parasztház viszonylag csendes, nyugis környéken, de kívülről szerintem sokkal jobban néz ki az épület, mint bent.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX