ZigZag étterem értékelései

Értékelései
143
234
3752
2698
290
11
64910

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

Tradicionális értékek őrzői -

Adler Étterem Budaörs

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évtizedes tradíciókkal rendelkező, családi üzemeltetésű étterem az Ófaluban, amelyet a 18. században többségében német ajkú szőlőtermesztő gazdák népesítettek be. Egykori 19. századi borospincéből és présházból alakították át az épületet, amelynek földszintjén a vendéglő, az emeleten panzió található, továbbá a kert felé fedett grillterasz.
Megosztom
A két jóbarát -

Komló és Tehén Budaörs

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Jópofa, fiatalos, ötletes bisztró Budaörs főútja mellett. A bejárat a földszinten nyílik, de az étterem az emeleten található némi lépcsőzést követően. Beépített veranda, egyszerű berendezés és asztalok, gyenge megvilágítás. Komló, azaz sör - hazai (pl. Rothbeer, Etyeki, Hedon, First) és cseh (Holba, Cerna Hora) kézműves söröket kínálnak, valamint tehén, azaz marhahús és burgerek - helyben készülnek, a kézműves hamburgerek nyomvonalán.
Megosztom
Erdei gyümölcs öntet teszt -

Burger King - Auchan Budaörs Budaörs

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5.
A nagy budaörsi bevásárlóvároska Burger Kinggel is rendelkezik, amely nem az Auchan épületén belül van, hanem még a behajtónál, így aki csak egy gyors étkezés miatt jár erre, az itt gyorsabban élelemhez jut, mint a többi gyorskajásnál. A dizájn és az étel-italkínálat természetesen ugyanolyan, mint a többi BK egységnél, ez egy franchise rendszerben működő láncnál nem is lehet másként.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 3.
Budaörsön is van egy Szamos Cukrászda, mégpedig jól megközelíthető, központi helyen, a Fő útról kell lekanyarodni, azonban eléggé eldugva, a portál és a felirat beleolvad a környezetbe. Mellette kis pékség. Belépve csinos belső tér, békebeli kávéházi hangulat, a pultban a Szamosnál megszokottakhoz képest lényegesen szerényebb, ám kedvezőbb árú sütemények, tortaszeletek (410-520 Ft közötti szeletárak).
Megosztom
All in - rántott csirke -

Jack's Burger - Tesco Budaörs Budaörs

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 3.
A Jack's burgeres lánc egyik street food egysége a budaörsi Auchan vendéglátó egységei sorában. A nagyüzemi amerikai franchise láncoknál jobb burgert ígér, amit többé-kevésbé sikerült is hozni, de a hazai kézműves burgerek színvonalát azonban nem üti meg. Érdemes a szórólapot áttanulmányozni, mivel abban egész jó akciókat lehet találni.
Megosztom
Megfáradt testnek felüdülés a pihenés és a Chai Latte -

Coffeeshop Company Budaörs

2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 26.
A Coffeeshop Company és a Starbucks versenyéből, ha egyáltalán van ilyen, nálam egyelőre a Starbucks áll nyerésre. Viszont ha kritikus akarok lenni minden szempontból, akkor a tisztaságban, rendszeretetben a CSC szerintem erősebb. Ugyanakkor nem mindig kedves a személyzet. Itt a budaörsi Auchanban a vendéglátó sziget közepén kialakított standon helyezkednek el, míg a többi evős-ivós hely körben a fal mentán standol.
Megosztom
Retró menza hangulat -

Örsi Bisztró Budaörs

2018. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. február 26.
A volt munkahelyem kirendeltségének közelében, a 2. körforgalomnál található önkiszolgáló gyorsétterem, amely a CBA csoporthoz tartozik, mellettük van is egy CBA áruház. Előttük több soros sorompós parkoló, a vendégek és a vásárlók részére. Az ételek egyszerű kifőzdések, retrós stílusban, előre elkészítve, lesütve üvegpult mögött, kihűlten.
Megosztom
2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 26.
A Jono Yogo Westendben lévő spéci fagyizójában többször jártam, kedvezményes kuponos akciókat is ki leht fogni náluk, így még kedvezőbb. Ehhez képest a budaörsi Auchanban lévő egységük nekem csalódást okoz. Ott ekzdődik a dolog, hogy a folyosón, az átjáróban vannak, nincsenek saját székeik, asztalaik, a vendéglátós sziget közös asztalaihoz kell el gyalogolni a tömegben, közben szépen olvad a fagyi, meg nyilván az ember egy bevásárlás után már amúgy is fel van pakolva a cuccokkal.
Megosztom
A papírdobozos thai -

Buddha Original - Auchan Budaörs

2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 26.
A Buddha ázsiai étteremlánc folyamatosan bővül Magyarországon. Az Original, illetve Mini alnévvel futó egységeikből összesen 8 üzemel, a 7 budapestin kívül egyedül ez vidéki itt a budaörsi Auchan vendéglátó szigetén, bár a "vidék" légvonalban szintén majdnem Budapest.
Megosztom
Extra karamellával -

Starbucks - Auchan Budaörs

2018. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. február 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A budaörsi Auchanban megtalálható egymás mellett a két konkurens multi kávézó-lánc 1-1 egysége a Starbucks, illetve a Coffeeshop Company részéről, de úgy látszik, jól elférnek egymás mellett, és még a magas árfekvés sem riasztja el a vásárlókat. A Starbucks a fiatalok körében hihetetlen népszerűségnek örvend.
Megosztom
2 oldalon / 17 találat


TérképX