ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3400
2407
263
10
58478

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag budapesti értékelései

Pakisztán a pincében -

Desi Deera Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 19.
A google térkép alkalmazása ajánlotta ezt a helyet. A Kálvin téri kis pincehelyiségben 2019 márciusban nyitott meg ez a pakisztáni kifőzde. A beltér teljesen autentikus, mármint olyan, mint az igen egyszerű, puritán indiai-nepáli kisbüfék, kifőzdék (Pakisztánban még nem jártam, de gondolom, ott is hasonló lehet). Van 4 asztal, a pultban kb. 8 féle étel.
Megosztom
Korrekt ebédmenü az árkádok alatt -

Caffé Vero Étterem & Kávéház Budapest

2019. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 18.
A Lechner Ödön sétány irodaház-sor aljában, árkádok alatt kialakított, nagy teraszos, kellemes hangulatú, levegős étterem és bár. Hétköznap, ebédidőben főleg a környező irodaházakból érkeznek ide ebédelni, a délutáni órákban kávézni, beszélgetni, megbeszéléseket tartani, majd estefelé már inkább sörözővé alakul át a hely.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 18.
Ez az új - vagy csak számomra volt az? - Frei Kávézó a Corvin Pláza mögötti Corvin sétány végén található. A helymeghatározással bajban voltam, ez a cím a Cafe Frei hivatalos oldalán szerepel, de a blokk szerint a Tömő utca a hivatalos cím. A NOKIA hatalmas üvegház irodakomplexumának a bejáratával szemben található, az irodaépület aljában, a bejárat egy kis térről nyílik, nincs előtte autós forgalom.
Megosztom
Meggyes rácsos pite -

sPIEcy Pie Boutique Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 18.
A 7. kerületben sétálva bukkantam rá véletlenül erre az új helyre. Kb. 3 hónapja csendes nyitással indultak, az első 2 hónapokban csak online rendelésre sütöttek (netpincér), majd kb. 1 hónappal ezelőtt megnyitottak az utca embere felé is. Talán nem véletlen, hogy a feliratok nemcsak magyarul, de angolul is olvashatóak, illetve az névválasztás is teljesen angol.
Megosztom
Thai büfé és gasztro-fesztivál -

Rim Thanonh Thai Food Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 17.
Thai kisbüfé a Dob utcában, majdnem a Nagykörútnál. A bejárat mellett nem túl jó minőségű fotókon láthatjuk az amúgy kimondhatatlan nevű, számomra többnyire idegenül hangzó fogásokat. Sült tészta, sült rizs zöldségekkel, sertéshússal, csirkével, a főételek 1750 Ft-ba kerülnek, a rák és a marhahús feláras (+350 Ft).
Megosztom
Mézeskalács piros szívek -

Mézeskalács Kávézó Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 17.
Kifejezetten jó hangulatú kávézó a Várnegyedben, az Országház utcában. Ritkaságszámba megy itt a magyar vendég, talán ennek is volt köszönhető, hogy ennyire kedvesen, figyelmesen beszélt és foglalkozott velem a személyzet. Én úgy vettem ki a szavaiból, hogy sajnálják, amiért nem jár ide több magyar.
Megosztom
Minden négyzetcentiméter foglalt -

Pivo Söröző Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 17.
Évek óta működő kis söröző Újlipótvárosban, amely cseh kézműves söröket kínál. A hely nagyon pici, gyakorlatilag mindig tele vannak, legalábbis estefelé biztosan. Az ülőhelyek - bárszékes - száma korlátozott, de sokan a bárpultnál vagy a falnál szoktak talponállózni. A bejárat előtti járdára 2 kis - 2-2 személyes asztallal települtek ki, de ezek is jórészt foglaltak szoktak lenni.
Megosztom
Textilek és feketék -

Nanushka Store & Café Budapest

2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 17.
Nanushka, azaz Sándor Szandra nemzetközi szinten is ismert ruhatervező exkluzív szalonja a belváros szívében, a Kempinski Hotel szomszédságában található. A szalonon belül, annak első részében igényes kávézót is kialakítottak. A modern, újhullámos kávézóban filteres kávét (hand brew, batch brew), eszpresszó tonicot,chai lattét, matcha lattét, forró csokit, többféle teát (oolong, zöld, fekete, matcha, citromfű) lehet inni, valamint préselt gyümölcsleveket.
Megosztom
Hamburger a serpenyőben -

Cooltour Bar III. Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 17.
Népszerű, kiülős teraszos, evős-ivós, de tapasztalati alapon inkább ivós műintézmény a Mammut mögött, a sétálóssá nyilvánított Lövőház utcában, középtájékon. A Cooltour további egységei találhatóak a Király utcában, itt 2 is, illetve a Nagymező utcában, bár azt nyitva még sosem láttam (esténként nem szoktam arrafelé járni).
Megosztom
Kávé-kombináció -

Beau Monde Caffe Budapest

2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 16.
Barátságos, csendes kávézó a Szabadság tér és a Kossuth tér szomszédságában. Bankba menet éppen útba esett, csak kávézni akartam, de a megállító tábla alapján a napi ajánlatot választottam inkább, ami elég kedvezőnek tűnt. Cappuccino + 1 croissant + víz összesen 780 Ft-ért.
Megosztom
255 oldalon / 2543 találat


TérképX