ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
223
3493
2572
265
10
60360

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag budapesti értékelései

2020. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. június 28.
Idei nyitású újhullámos kávézó a Hold utcai piac szomszédságában. Kellemes, elegáns berendezés, a galériaszinten további asztalokkal, kiülős terasszal az árnyat adó fák alatt. Két féle pörkölésű kávét főznek, de nem kérdezték meg, melyiket szeretném (a darálóban láttam a 2 fajtát). Szintén 2 féle cornflakes-et lehet kapni.
Megosztom
2020. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. június 25.
Mivel már korábban kétszer is írtam erről a kitűnő olasz fagyizóról, csak egy rövid friss helyzetjelentést szeretnék adni. Minden változatlan, a jó idő beköszöntével ismét lehet jönni fagyizni a Szondi utcába. Egy adag 300 Ft, a bronte-i pisztácia és a mangó még mindig nyerő, ez utóbbi sorbetes hatású, nem tejes, a pisztácia viszont nagyon krémes és egyik íz sem édes, émelygős.
Megosztom
Pékség a Vígszínháznál -

Kuckó Pékség Budapest

2020. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. június 24.
2019 novemberében családi vállalkozásként megnyitott kézműves pékség a Vígszínház melletti utcában, egy indiai étterem mellett. A járvány idejére bezártak, de a közelmúltban újra ki tudtak nyitni. Korábban orosz cukrászda üzemelt itt, másik tulajdonossal. Az édes és sós finomságok helyben, a galériaszinten készülnek.
Megosztom
Fűszeres zöldségek -

D15 Étterem - Deák Palota Budapest

2020. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2020. június 16.
A járványveszély miatti korlátozásokat követően az elsők között nyitott újra a Deák Palota grandiózus épületének 1. emeletén található étterem, kevesebb, szellősebben elhelyezett asztallal, számos biztonsági előírással. Az épület bejáratánál kézfertőtlenítőt helyeztek ki, illetve a korábban megszokott kancsós víz nem kérhető, még pohárban sem a csapvíz, csak vásárolni lehet palackos vizet (kis üveges 200 Ft).
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
Évek óta működő, közkedvelt, önkiszolgáló, gluténmentes étterem az Ecseri úti metrómegálló közvetlen közelében, az emblematikus toronyház földszintjén, ahol a 90-es években - főiskolai diákéveim idején - egy talponálló kocsma üzemelt (legalábbis mi az iskolatársakkal csak inni jártunk ide), csak "A Torony" néven emlegettük.
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
Zenében a New Wave a kedvenceim közé tartozik, kávézóban is bizalmat szavaztam nekik. Helyszín a Fény utcai piac mögötti északi üzletsor. A pultos/barista fiatalember a bejárat előtt dohányzott érkezésemkor, de azonnal abbahagyta, eldobta, pedig mondtam, hogy nem sietek, kivárom.
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
A Millenáris mellett található gluténmentes pékségnek ez a budai egysége, a pesti oldalon is van egy másik pékségük. A 2 kiszolgáló lány kedves volt, segítőkész, mosolygós. A kínálat a zárás előtt nem sokkal már eléggé le volt fosztva, a maradékból lehetett válogatni. Helyben leülésre, étkezésre nincs igazán lehetőség helyszűke miatt, de árulnak kávét is (finom!
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
Jártam már itt egyszer korábban 2017-ben, egy banki állásinterjút követően, ebédidőben, de akkor elmaradt az értékelés. Most visszatérve, fotókkal kiegészítve pótolom. Az étterem kínálata mondhatni eklektikus, vannak kínai, japán és magyar/európai ételek is. Vegyes kifőzde.
Megosztom
Nyitva van a ramen bár -

Big Soup Ramen Bar Budapest

2020. januárban járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
Többször belefutottam már ennek az étkezdének a nevébe az egyre népszerűbb ázsiai street food-ot méltató, illetve propagáló internetes oldalakon. Ezeken felbuzdulva és kedvet kapva korábban már két alkalommal is nekifutottam, hogy magam is kipróbáljam, de zárt ajtókat találtam (hétköznap délután 5-6 óra tájában).
Megosztom
Januári évkezdés édesen -

Bali Cukrászda Budapest

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
A 2020. év első napjaiban, még a téli szünet pihenős napjainak egyikén szintén Újpesten ebédeltünk, innen hazafelé úton google barátunk segítségével kerestem olyan cukrászdát, ahol még nem jártam. A Bali neve egyáltalán nem volt ismerős számomra, pedig már pár éve itt működnek a Rózsa utcai lakótelepen, a panelházak árnyékában, a kis téren körülöttük ilyen-olyan élelmiszerüzletek, boltok találhatóak.
Megosztom
263 oldalon / 2622 találat


TérképX