ZigZag étterem értékelései

Értékelései
126
198
3008
2261
236
10
53064

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag budapesti értékelései

Mentes sütiző és fagyizó -

Sugar Free Monkey Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nehezen észrevehető új - vagy legalábbis nekem újdonságként hatott - cukrászda a Ráday utca elején, a Kálvin tértől az első sarkon. Hasznos volt az értékelés előttem, mert ez alapján a pontos cím ismeretében már könnyű volt rátalálni. Talán lassan kezdik megismerni az emberek vagy csak véletlenül tévedtek be, minden esetre kb. az asztalok felénél ültek ottjártamkor.
Megosztom
Ragu, brassói, aranygaluska -

Földes Józsi Bisztrója - Bazilika Budapest

2019. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Földes Józsi első vendéglője a Margit híd budai hídfőnél évekkel ezelőtt nagyon is rendben volt. Ők költöztek át a Kolosy térre, ahol viszont elég komoly probléma akadt az étellel. Ezek után igen kíváncsi voltam, hogyan fognak szerepelni a Sas utcai szintén új nyitású bisztróban.
Megosztom
Kávét szövetkezeti alapon -

Coop Roastery & Specialty Coffee Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Új nyitású - legalábbis számomra - kis kávézó a Dob utcában. Mivel nem volt ismerős a márka meg úgy egyébként a kávézóról sem hallottam, olvastam sehol próbáltam utánakeresni. Egy közösségi kávétermelő Kft-ről van szó, bár hogy ez pontosan mit is jelent, sajnos nem tudom.
Megosztom
Bartókról mindent vagy semmit -

Bartók - Reggel.Délben.Este Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Közel 2 hónappal ezelőtt nyitott új vendéglátó egység elég erős marketing ajánlással, "rádicséréssel", - nevezzük bisztrónak - a Bartók Béla úton, közelebb a Gellért térhez, mint a Móriczhoz. A névválasztás kreativitás szempontjából véleményem szerint nulla, és megjegyzem, rákeresni sem könnyű az interneten, mert nagyjából minden Bartók Béla utcai egyéb dolog, épület, ház, kocsma, villamosmegálló stb.
Megosztom
Lehet, hogy szép, kár, hogy nem sikerült bejutni -

Café Párisi - Lotz-terem Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Az Andrássy úti Párisi Nagycsarnok emeletén a gyönyörű csarnokban kialakított kávézó februárban újranyitott, örömmel olvastam. Legutóbb az Alexandra Könyvesház birtokolta az épületet, de a cég pénzügyi nehézségeit követően be kellett zárniuk, és ezzel a kávézó is zárva tartott.
Megosztom
Csendélet a Pagonyban -

Pagony Café Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Békés, gyerekbarát, alkoholmentes kis kávézó és büfé a XI. kerületi, főleg gyermekkönyvekre specializálódott boltban, wifivel. A kis asztalkákon kívül van egy elnyúlós kanapé is, bár az éppen foglalt volt ottjártamkor. Az árak kifejezetten barátságosak és törekedtek arra is, hogy a gyerekek ne csupa egészségtelen - bár nyilván felettébb vonzó - nyalánksággal tömjék meg magukat, megkopasztva a jószívű szülőket, nagyikat.
Megosztom
Török gyorsétterem a Zsinagógánál -

Ararat Kebab Török Étterem Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 18.
"Tizenkettő egy tucat" török gyorsétterem a Dohány utca elején, a Zsinagóga közelében, a szemközti, páratlan oldalon. Hosszú nyitvatartási idő, sok vásárló, gyors ételhez jutás lehetősége a fő faktorok. Elviteles gíroszt - vagy kebabot - az ablakból, az utcáról is lehet kérni, bent önkiszolgáló rendszerben a pultnál lehet rendelni, majd a tálca végigtologatása után fizetni.
Megosztom
Nem vagyunk hollandok, de szeretjük a teniszt -

Den Haag Pizzéria Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 18.
Évek óta működő étterem és söröző a Dohány utca elején, a Zsinagóga közelében. A nevén kívül - Hága holland neve - egyéb hollandiai vonatkozást nem fedeztem fel, az étlapon népszerű olasz ételek találhatóak: pizzák, tészták, 3-3 leves és desszert. Kommersz sörök a csapon: Soproni, Heineken, Edelweiss. A többi ital is a kommersz vonalon mozog, árak mérsékeltek.
Megosztom
A darázs volt az oka mindennek -

Búsuló Juhász Étterem Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
A legjobb budapesti étterem között számon tartott Búsuló Juhász Étterem meglátogatása szintén a régóta tervezett programok között szerepelt. A helyszín eleve impozáns: a Citadella lábánál, csodálatos panoráma a városra az ablakokból, mindehhez ez egy elegáns, igényes, dekoratív belső tér. Érkezéskor (hétköznap ebédidő) néhány asztalnál ültek, a benti részben és a teraszon is.
Megosztom
Nyelviskola a pincében, nyitva van a büfé! -

Cosmopolitan Nyelviskola & Café Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
A Cosmopolitan egy pár éve nyílt nyelviskola a Hegedűs Gyula utcában, Újlipótvárosban, pinceszinten, de a büféjük nyitva áll bárki járókelő vendég számára, nemcsak a nyelviskola tanulóinak. Hétköznap egészen estig nyitva tartanak, és szombaton is, amikor vannak nyelvórák. Modern, IKEÁ-s skandináv stílusú berendezés, fiatalos, nem rideg egyáltalán.
Megosztom
228 oldalon / 2271 találat


TérképX