ZigZag étterem értékelései

Értékelései
129
203
3053
2307
238
10
54807

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag budapesti értékelései

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 17.
Csak arra emlékeztem Ugor beszámolójából, hogy a Fehérvári úti Vásárcsarnokban van a MAMO fagyizója, de miután a csarnokot végigfutottam, és nem találtam (csak egy másik fagyis pultot a bejáratnál), az Allee felé haladva mégis megláttam - kívülről a zöld-fehér csíkos napernyőt, de aztán már beugrott az az információ is, hogy a Crudo helyére költöztek.
Megosztom
Kitűnő ebéd mediterrán hangulatban -

Artrium Bistro Budapest

2019. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 17.
A helyszín adottságait figyelembe véve kitűnő ár-érték arányú hétköznapi ebédmenüs hely. A közelmúltban felújított impozáns villaépület ad helyet a Magyar Művészeti Akadémiának, ennek földszintjén alakították ki ezt az önkiszolgáló éttermet, amely a munkaidőhöz igazodva hétfőtől péntekig 8-16 óra között tart nyitva. Bejárat a Bajza utca felől.
Megosztom
Tömegjelenet egy sajtburgerért -

Burger King - Vámház körút Budapest

2019. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 16.
Sok-sok éve működő BK egység a város turisztikai szempontból felfokozott helyszínén. Itt indul a sétálós, szintén turistákkal tömött Váci utca, szemben a Fővám téri Vásárcsarnok, amely a külföldi utazók top látnivalói sorában évtizedek óta ott szerepel, pár lépés a Duna-part. A felvezetés alapján várható tömeg jelentem, ott volt a BK-ben.
Megosztom
Kóstold meg, ne nézz rá -

Nemsüti Vega Ételbár Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 15.
A fotók és a helyszínek egy kissé összekeveredtek, az aktuális értékelésen túl próbálom ezeket is tisztázni. Az első találkozásom a Nemsütivel az 5. kerületi, Hold utcai piac melletti sarokhelyiségben történt, ami szintén jó pár éve működik (2012-ben nyitottak), míg a "kistestvér" a 13. kerületben, a Jászai Mari téren valójában az első bisztrójuk, amelyik már 2004-ben nyitott.
Megosztom
Menü a pincében -

Baross Vendéglő Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 15.
A Keleti pályaudvar azon sarkán található retró étterem, ahol a 24-es villamos indul a Fiumei úti temető felé. Ahogy vissza tudok emlékezni, ez a vendéglő már évtizedek óta itt működik. A külső megjelenés véleményem szerint nem étteremhez méltó, inkább egy trafik vagy kínai vegyesbolt portáljára hasonlít. A vendéglő a pinceszinten található.
Megosztom
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 15.
A Széll Kálmán téri ZING Burger már évek óta sikerrel működik, azóta nyitottak több újabb burgerezőt városszerte, de ez továbbra is nagy népszerűségnek örvend. Nagyon jó a megközelítése, forgalmas, kinti terasz nincs, viszont a belső kialakítása olyan, hogy a kinti zaj, forgalom egyáltalán nem zavaró. Ezt az egységet a Stifler Bárral közösen birtokolják.
Megosztom
Beúszott egy amur -

Halkakas Halbisztró Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 12.
A korábbi, Veres Pálné utcai éttermük is tetszett, így nem volt kérdéses, hogy az új helyszínen is érdemes lehet őket meglátogatni egy adandó alkalommal. Ezt kivitelezni, azonban nem is volt olyan könnyű, kétszer is úgy jártam, hogy már elfogyott az ebédmenü náluk (kb. 1 óra magasságában), más alkalommal meg az aznapi kínálat nem tűnt számomra szimpatikusnak.
Megosztom
2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 11.
Gyors aktuális információ a kávézóról. Mivel a barátnőm a közelben dolgozik, itt ültünk le beszélgetni hétköznap, munkaidő után. Bár van klíma, de valahogy nem jó az épület hőelosztása és szellőzése. A szemben lévő falnál a galériaszinten megfagysz, míg a többi részen fülledt, izzasztó meleg van, egyáltalán nem jár a levegő.
Megosztom
Jó helyszín, egyebekben felejtős -

Haverok Cafe Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 10.
A teraszos kávézók sorában középtájékon elhelyezkedő pub a Zsinagógával szemben, a pizzéria mellett található. A kiülős teraszuk kicsi, összesen 3 asztalka, melyek közül egyiket 2 magyarul beszélő törzsvendég (ezen a környéken kifejezetten ritkaság számba megy! ), a másikat a pincér foglalta el.
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 7.
A fiam a névnapjára sushit kért, mivel az egész család szereti, így örömmel teljesítettük a kívánságot. Ezúttal a házhoz szállítást választottuk, mert nem fért volna bele az időnkbe, hogy felkerekedjünk étteremben enni. Több étterem weboldalát átfutottam, megnéztem az akciós ajánlatokat is, illetve néhány olvasói véleményt.
Megosztom
231 oldalon / 2303 találat


TérképX