ZigZag étterem értékelései

Értékelései
123
183
2725
2105
215
10
49392

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag budapesti értékelései

Csodavárás -

Placc Café Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 16.
Egy kedves, kitűnő, méltán népszerű - és emiatt rendszerint zsúfolt - picinyke kávézó a Műegyetemnél, a Gellért tér szomszédságában. Kitűnő kávé, bűbájos személyzet, kellemes belső tér. Van egy kis galéria, de esélytelen volt asztalt találni. A reggeli- délelőtti órákban reggeliző helyként is működik, croissant-t, gyümölcsöt és némi házi sütit láttam még késő ebédidőben is, de a fő profil a kávé.
Megosztom
Ezt is láttuk... -

Tölcsibe Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 16.
Egy viszonylag új street food hely és új "találmány" a Wesselényi utcában. Valamelyik gasztro-oldalon olvastam már róluk, illetve láttam én is a kuponos akciót, de az előző értékelő véleményével egyetértve, a kupont én sem vettem meg, szerintem sem éri meg.
Megosztom
Bajor söntés a piacon -

Haxen Piac - Belvárosi Piac Budapest

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. január 15.
A régi Haxen Bajor Sörözőben és Étteremben a Király utcában jó párszor megfordultunk kollégákkal évekkel ezelőtt. Utóbb történt névváltozás és fazonigazítás is, ugyanakkor kb. 2 évvel ezelőtt a Hold utcai piac földszintjén, közvetlenül a főbejárat mellett nyitott a Haxen is egy kifőzdét, ahol a magyar és bajor "közönség-kedvenceket" lehet megkóstolni.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 15.
A Budai Várban, a Magyar Nemzeti Galéria földszinti lobbijában, a bal oldali szárnyban található ez a kávézó, amelyet a múzeumi belépő megvásárlása nélkül is fel lehet keresni. Az épület előtt, a bejárat mellett hatalmas kitelepülős teraszt működtetnek egész évben - elvileg, mert a fagyos téli hónapokban nemigen van kedve senkinek kiülni.
Megosztom
Ezt a papagáj sem szívesen enné meg -

Tian Tan Étterem Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 15.
Lepattant, koszoska kínai büfé a Ferenciek terénél. Egyfőnyi kínai személyzet, szűkös belső tér, meglehetősen lepusztult, nem igényesen kialakított, mondhatni ízléstelen dekoráció. Mintha a berendezés egy részét valami halász vagy kalóz büféből vették volna át, van papagáj és hajó makett is. A fal fáradt rózsaszín.
Megosztom
Olcsón, sokat, jól -

Regős Vendéglő Budapest

2018. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. január 14.
Régi vágású, tradicionális magyaros étterem a 6. kerületben, pár percnyi sétára az Andrássy úttól. A boltíves pincehelyiséget a 70-es-80-as évek retró stílusában rendezték be. Sok asztalt tömörítettek be a kissé szerencsétlen kialakítású - szinteltolásos - belső térbe, így a szomszédos asztaltársaságok akarva-akaratlanul is belehallanak még a halk beszélgetésekbe is.
Megosztom
Ettem már jobb perecet is -

Édeskalács Pékség & Bolt Budapest

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 13.
Családi vállalkozásban üzemeltetett, kisbolttal egyben működtetett pékség Pesterzsébet Duna-menti részén, az új építésű Mediterrán lakópark tömbjei között. Akadálymentesített megközelíthetőség, ami a környékbeli nagyszámú kisbabás, babakocsis szülőnek lehet kedvező. A választék annyira nem nyűgözött le, inkább alapvető kenyérfélék, sósakban erősebb volt a kínálat, mint édes péksütikben.
Megosztom
Kulináris kaland 5x5 -

Portum Étterem Budapest

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 13.
Új étterem a Corvin sétány egyik sarokhelyiségében, korábban egy gasztronómiai szempontból nem számottevő bár működött itt, ami annyiból maradt emlékezetes számomra, hogy gitárok (is) voltak a falon. Azt olvastam a Portumról, hogy alapvetően a portugál konyhát szeretnék bemutatni, hogy ez mennyire sikerült, azt nem tudom, mert portugál vonalon nem vagyok képben.
Megosztom
Duna-parti lecsendesülés -

Duna Garden Hotel Étterme Budapest

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 13.
Pesterzsébet legszebb részén, a Gubacsi híd lábánál, a Duna-parton található családias szálloda étterme és bárja. Reggelente nemcsak szállóvendégeknek svédasztalos reggelit kínálnak 10. 00 óráig. Az étterem a szálloda földszintjén található. Tágas, sok asztal van, esténként élő is van zene bárzongoristával.
Megosztom
Ülj le bármelyik asztalnál -

Nine Tables - Corvin Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 13.
A Corvin sétányon a Salaam Bombay indiai étterem helyén nyitott meg a 9 Asztal névre hallgató latin bár és étterem. Megszámoltam, valóban kilenc asztaluk van, eltérő méretben és formában. A berendezés színes, gazdagon dekorált, találni jó pár vidám koponyát is, mint díszítőelemet, a mexikóiak is igen kedvelik ezt a motívumot, példaképpen a tequilás üvegeken is vissza-visszaköszön.
Megosztom
208 oldalon / 2071 találat


TérképX