ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3473
2466
263
10
59297

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag budapesti értékelései

Gerendák közé rejtőzve -

Altair Teaház Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
Egy facebook csoportban olvastam erről a kissé elvarázsolt, underground helyről, ami tényleg eléggé eldugott. A pontos cím, házszám ismeretében is simán elgyalogoltam mellette. Egy egyszerű jeltelen barna ajtó a bejárat. Az észrevétlenség ellenére úgy tűnik, nagyon is ismert a hely, erre utalt a jelentős törzsközönség, főleg egyetemista fiatalok.
Megosztom
Olasz helyett ázsiai -

Espino Cafe & Bistro Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
Viszonylag új nyitású kávézó és bisztró a Kolosy téri piac mögötti utcában. Korábban egy indiai étterem működött itt évekkel ezelőtt, s bár kívülről inkább olaszos, kiülős teraszos kávézónak tűnik a hely, betérve kiderült, hogy továbbra is visznek konyhát, méghozzá ázsiai vonalon: többféle indiai, nepáli, thai és indonéz ételt készítenek.
Megosztom
Nem jutottunk tovább a kaptafánál -

Úri Cipő - Kaptafa Budapest

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
Egykori cipészműhelyben kialakított söröző az Akácfa utca középső szakaszán. Egy másik közeli helyen születésnapot ünnepeltünk, utána itt találkoztunk a többi barátunkkal, pontosabban csak a bejáratig jutottunk. A hely sajnos teljesen tele volt, bár van galériaszint is, egyetlen szabad asztalt sem sikerült elcsípni, mindez hétköznap este.
Megosztom
Csocsó a pajtában -

Pajta Pub Budapest

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
A külföldiek által tömegesen látogatott, esténként igencsak "sűrű", Blaha Lujza tér vonzáskörzetébe tartozó bulinegyedben található ez a söröző, egy pincehelyiségben. Egyik barátunk javaslatára kerestük fel. Jelentős vonzerő, hogy van csocsóasztal (50 Ft-ossal működik), és inkább a magyar fiatalok látogatják.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
Benyomásaim alapján jelenleg a Duna Pláza legigényesebb vendéglátó egysége, amely a többi evős helyhez hasonlóan a legfelső szinten található. Az elhelyezkedése talán nem a legszerencsésebb, mert az asztalok a nem túl széles folyosón találhatóak, így az asztalok mellett-körül folyamatos a jövés-menés, bár az is igaz, hogy a Duna Pláza a szolidabb forgalmú, kevéssé felkapott bevásárlóközpontok közé tartozik, így én tumultuózus jeleneteket itt nem tapasztaltam.
Megosztom
Cseh sörök a térről -

Jaromír a Templomhoz Budapest

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
Jaromiréknak ez a 4. egységük Budapesten, az egykori kultikus Cirkogejzír művészmozi és alternatív találkahelyet vették birtokba a 8. kerületi Lőrinc pap téren. Ez a tér számomra sok-sok éve nagyon tetszetős, szeretem a hangulatát, melyet az impozáns Jézus Szíve templom épülete tesz meghatározóvá és különös hangulatúvá.
Megosztom
Betyárok kedvencei -

Megyeri Csárda Budapest

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
A 4. kerület jobb hagyományos éttermei között tartják számon a Megyeri Csárdát évek-évtizedek óta, amely Újpest külső, északi határában található, közvetlenül a külső Váci út mellett. Mesebeli hangulatú faluszéli csárda épület, kéménnyel, hófehérre vakolt falakkal. Az épület mellett parkolóhelyek, mivel nincs lebetonozva, eléggé sárban dagonyázós volt a kiszállás az autóból.
Megosztom
A fiúról nevezett kioszk -

Felix Kitchen & Bar Budapest

2019. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. január 4.
A Felix bisztrónak helyet adó, Ybl Miklós által tervezett Várkert Kioszk, illetve Várkert Kaszinó pompás neoreneszánsz épülete mindig is a kedvenceim közé tartozott. Technológiai funkciója is volt, a királyi palota vízházaként szűrt, tisztított vízzel látta el a palotát. A szemben lévő impozáns Várkert Bazár felújítását követően a kioszk épületét is szépen renoválták.
Megosztom
2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 3.
Amikor múzeumban járok, rendszerint nem mulasztom el felkeresni a múzeumi kávézót sem, ha van. Mondhatni, szakmai érdeklődés. Ennek okán a MÜPA és a Ludwig Múzeum épületében lévő kávézóban már 5-6 alkalommal jártam, bár az értékelés valamilyen okból kifolyólag elmaradt. A felcsatolt képek is több alkalommal készültek 2017-2019 között, amiket vissza tudtam keresni.
Megosztom
Lassú konyha, finom burger -

BB'z Bar & Grill Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 2.
Előző értékelésem a helyről 2015-ből valójában még nem a BB'zről, hanem az előtte szintén itt működött Frappánsról szól, de sebaj. A Frappáns bezárását követően a Gozsdu Udvar bejáratától balra, a Király utcában nyitott meg a BB'z, amely amerikai típusú burgerező és bár.
Megosztom
262 oldalon / 2611 találat


TérképX