ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag dunakeszi értékelései

Hagyományosból érdekesen -

Kun Cukrászműhely Dunakeszi

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 30.
Családi vállalkozásban működő, házias süteményeket kínáló cukrászda, közvetlenül Dunakeszi Fő útja mellett, parkolás az út mellett lehetséges. Tetszett, hogy az alapvetően széles körben ismert sütemények itt egy kicsit máshogy néztek ki, a hagyományos keretek között is tudtak belevinni valami egyediséget, egyéniséget.
Megosztom
Jó kis sváb pékség -

Wiedermann Pékség Dunakeszi

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Dunakeszin a Fő út Duna felőli (páros) oldalán található. A Fő úttal párhuzamosan van egy párhuzamos 1 sávos bekötőút, itt le is lehet parkolni, közvetlenül a pékség előtt. Népszerű, forgalmas hely, én is a bejárat előtt várakozó emberekre figyeltem fel az autóból. Ha a helyiek itt veszik a kenyeret szombaton délelőtt, akkor az nem lehet véletlen!
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kis bevásárlóközpont Göd és Dunakeszi között. Pepco, DM, AlphaZoo, Tesco. Ingyenes parkolási lehetőség, és a hasonszőrű fővárosi létesítményekhez képes itt kisebb a tumultus. A parkolóban a Tesco bejárata előtt a Döner-es kioszk komoly népszerűségnek örvend. Folyamatosan áll a sor, türelmesen várakoznak az emberek, bent a talpalatnyi helyen 4-en dolgoznak egymás keze alá.
Megosztom


TérképX