ZigZag étterem értékelései

Értékelései
107
142
2285
1668
154
9
39265

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag fonyódi értékelései

Lehetne sokkal jobb -

Torony Étterem Fonyód

2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 18.
Az ittjartam. hu értékelések alapján választottam ezt az éttermet. Központi részen található, a főút közelében, nagy parkoló van mellette. Az épület külső kialakítása, legalábbis a tetőszerkezete kissé Makovecz Imre stílusára emlékeztet, bár nem annyira kifinomult. A belső rész retró, félhomályos. A mosdó avítt.
Megosztom
Ezt ajánlották -

Fábián Pékség Fonyód

2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 26.
Egy balatoni gasztro-kalauzban olvastam, hogy a Fábián mennyire jó pékség, így amikor a déli parti kirándulásra indultam, reggel ez volt az első megálló, egyúttal a reggeli beszerzésének és elfogyasztásának tervezett helyszíne. Két egységük van, de ahová a cím alapján először mentem, az a pékség-sütödéjük, ami nem volt nyitva.
Megosztom
Ide többet nem jövünk -

Delta Steakhouse & Cukrászda Fonyód

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Balatonlelléről jöttünk át Fonyódra egy kicsit szétnézni. A főút mellett a Dísz térnél ezt az éttermet láttuk meg először, nem is lehetett nem észrevenni, mert egy több bejárattal rendelkező, nagy alapterületű étteremről van szó, az a tipikus jellegtelen turista-csalógató hely, amelynek egy része a Nyuszi Cukrászda, de egyúttal a Delta Steakhouse étterem is ők (vélhetően közös a cégvezetés és a konyha is).
Megosztom
Balatoni hangulat -

Barbakán Kávézó Fonyód

2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 1. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Dísz tér hátsó, nyugalmasabb sarkán található a Barbakán kávézó, kicsi, de kellemes kiülős terasszal. Az épület Makovecz stílusra emlékeztet, sötétbarna csúcsos tornyával. A belső tér elég szűkös, így ha csak nem tombol kinn 40 fokos főség, sokkal célszerűbb a teraszt választani.
Megosztom


TérképX