ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag fonyódi értékelései

Lehetne sokkal jobb -

Torony Étterem Fonyód

2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 18.
Az ittjartam. hu értékelések alapján választottam ezt az éttermet. Központi részen található, a főút közelében, nagy parkoló van mellette. Az épület külső kialakítása, legalábbis a tetőszerkezete kissé Makovecz Imre stílusára emlékeztet, bár nem annyira kifinomult. A belső rész retró, félhomályos. A mosdó avítt.
Megosztom
Ezt ajánlották -

Fábián Pékség Fonyód

2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 26.
Egy balatoni gasztro-kalauzban olvastam, hogy a Fábián mennyire jó pékség, így amikor a déli parti kirándulásra indultam, reggel ez volt az első megálló, egyúttal a reggeli beszerzésének és elfogyasztásának tervezett helyszíne. Két egységük van, de ahová a cím alapján először mentem, az a pékség-sütödéjük, ami nem volt nyitva.
Megosztom
Ide többet nem jövünk -

Delta Steakhouse & Cukrászda Fonyód

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Balatonlelléről jöttünk át Fonyódra egy kicsit szétnézni. A főút mellett a Dísz térnél ezt az éttermet láttuk meg először, nem is lehetett nem észrevenni, mert egy több bejárattal rendelkező, nagy alapterületű étteremről van szó, az a tipikus jellegtelen turista-csalógató hely, amelynek egy része a Nyuszi Cukrászda, de egyúttal a Delta Steakhouse étterem is ők (vélhetően közös a cégvezetés és a konyha is).
Megosztom
Balatoni hangulat -

Barbakán Kávézó Fonyód

2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 1. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Dísz tér hátsó, nyugalmasabb sarkán található a Barbakán kávézó, kicsi, de kellemes kiülős terasszal. Az épület Makovecz stílusra emlékeztet, sötétbarna csúcsos tornyával. A belső tér elég szűkös, így ha csak nem tombol kinn 40 fokos főség, sokkal célszerűbb a teraszt választani.
Megosztom


TérképX