ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag kazincbarcikai értékelései

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Panel lakótelepi környezetben, 10-emeletes ház aljában kialakított cukrászda, fűtetlen, de fedett sátorral, a dohányzók részére. Bár már majdnem záróra volt, mégis kedvesen fogadott bennünket a pultos hölgy. A sütik házias kinézetűek, nem házgyári, nagyipari termékeke, aminek én személy szerint igen megörültem.
Megosztom
2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
A belvárosban, tízemeletes házak között, de egy magányosan álló, kétszintes épület emeleti részén található pizzéria, ami külsőre megnyerőnek tűnt, a fények alapján messziről látszott, hogy nyitva vannak. Egy elég szűk és síkos, csúszós lépcsőn kellett felmenni a bejárathoz, a lépcsőn vendégek dohányoztak. Belépve kb. félház volt, viszont csak egy fős személyzet.
Megosztom
A város legjobb étterme -

Ambrózia Étterem Kazincbarcika

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
Az ittjartam. hu értékelései alapján ez Kazincbarcika város legjobb étterme. A város szívében egy forgalmas közlekedési csomópontban található, az emeleten panzió, a földszinten étterem funkcióval. A saroképület körül zöld parkos rész, fedett terasszal, ez a nyári időszakra alkalmas, nem fűtött. A benti rész klasszikusan kialakított, kissé retró, a 80-90-es éveket idéző.
Megosztom
2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 18.
Az IKON Étterem Kazincbarcika szélén, a Borsodchem Szálloda földszintjén található, és nemcsak szállóvendégek részére áll nyitva. A főétkezésekről nem tudok nyilatkozni, azt láttam, hogy kínálnak ebédmenüt. Reggeli tekintetében svédasztalos a kínálat, melegételek közül tükörtojás, zöldséges rántotta és főtt virsli volt, szóval abszolút a szokásos dolgok, egy 3 csillagos hotel szintjén, mindenféle extrák nélkül.
Megosztom


TérképX