ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2553
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag nagykovácsi értékelései

Meg sem kellett mászni a hegyet -

Nagyszénás Menedékház Nagykovácsi

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 23.
A Nagyszénás Menedékház névre keresztelt étterem a falu központjában található, az egyik buszmegállónál, a főút mentén. Jópofa, hangulatos az árnyékolt tetejű, de nyitott oldalú, növényekkel szegélyzett kiülős terasz, de a benti rész talán még jobban megalkotott. Egy hegyi faház hüttére, valóban alpesi menedékházra hajaz, bár nem a hegyen vagyunk, hanem benn a lakott településen.
Megosztom
Erdőszélén házikó -

Fenyveskert Nagykovácsi

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 21.
Nagykovácsi szélén, a Zsíroshegyen, már az erdős övezetnél található büfé-pihenő, jó kis túrával lehet feljutni a meredek utcákon. Egy családi faház nyaralóban alakították ki. Kellemes, csupa zöld, jó levegő, nyugi, szép kert. A berendezés nagy része a házhoz hasonlóan fából faragott, bent van kandalló is (nem volt szükség a bekapcsolásra).
Megosztom
Gyümölcsös cukrászda -

Kovács Cukrászda Nagykovácsi

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 20.
Hagyományos süteményeket, fagylaltokat kínáló cukrászda a falu központtól kissé távolabb, egy sváb családi házban. A cukrászda a tulajdonos családról lett elnevezve. A kerítésen belépve a kertben árnyákos teraszon napernyők alatt több asztalka. A pultban jó kinézetű, átlagostól nagyobb méretű, főleg jól ismert sütemények, tortaszeletek sorakoznak.
Megosztom
Jól indult a reggel a Jókenyérben -

Jókenyér Nagykovácsi

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 16.
Közvetlenül a főút mellett, a páratlan oldalon található a Jókenyér helyi kirendeltsége, egy régi parasztház szép felújítása és átalakítása eredményeképpen. Bejárat oldalról, az udvarról nyílik. Népszerű a hely, folyamatosan érkeztek a vásárlók. Szép, kellemes, tiszta a beltér, vannak helyben asztalok, ahol kényelmesen le lehet ülni reggelizni, kávézni.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 8.
Reggel 6-tól este 6-ig nyitva tartó elsősorban hentes, azon túl delikát-vegyesbolt-mindenes a Fő út mellett. Az egység a Bánkúti család tulajdonában áll, akik több nemzedéke tősgyökeres nagykovácsiak. Többféle hús kapható náluk: a szokásos csirke, disznó, marha mellett házinyúl, valamint a vadak közül szarvas, vaddisznó is akad.
Megosztom
Ezt a cukrászdát én is ajánlom -

Lilipop Caffé Nagykovácsi

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
Megnyerő külsejű és belterű, izgalmas süteményeket, tortaszeleteket kínáló igényes cukrászda Nagykovácsiban, a buszvégállomás és a templom közelében. A cukrász belekóstolt az újhullámos vonalba is, de mellette vannak hagyományos, tradicionális sütik is. Jellemzően 600-800 Ft-os szeletárak. A Rákóczi túrós "újragondolást" választottam, ami itt nem kocka, hanem tortacikkely formájú.
Megosztom
Tiszta udvar, rendes ház -

Stübli Vendéglő Nagykovácsi

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5.
Megnyerő kisvendéglő a Nagyboldogasszony-templom és a buszmegálló közelében, amelyet egy szépen felújított, fehérre meszelt, hagyományos sváb parasztházból alakítottak ki. Ha hinni lehet a honlapjuknak, akkor nemrégiben, 2018-ban nyitottak meg. A belső tér rusztikus, falusias vendéglő-fogadó hangulatát árasztja.
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 11.
A kávézó a közelmúltban felújított, klasszicista stílusú kastély épületében, annak jobb oldali szárnyában található, szépen kialakított, napernyős teraszáról csodálatos kilátás nyílik a kastélyt körülvevő parkra, a kis tóra és a hídra. A fiatal pultos-pincér hölgy kedves, segítőkész, felettébb udvarias és kommunikatív volt.
Megosztom


TérképX