ZigZag étterem értékelései

Értékelései
143
234
3752
2698
290
11
64910

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

Olasz pizzák nemcsak a teraszon -

La Terazza Pizzéria Nagykovácsi

2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. november 29.
A falu Budapesthez közelebbi végén, a kastély közelében, a főút mellett közvetlenül található, családi vállalkozásban üzemeltett pizzéria. Alapvetően elviteles étterem, van a környéken házhozszállítás is, de a nyári időszakban terasz és kerthelyiség is üzemel. A hagyományos, vékony tésztás, kerek pizzákat 3 féle méretben, 24-32-45 cm-es átmérővel sütik, kb.
Megosztom
Az egyszarvú, aki szereti a fagyit -

Unicornis Fagyizó & Kávézó Nagykovácsi

2020. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 30.
Viszonylag új nyitású cukrászda a Fő út mellett közvetlenül, legalábbis amikor utoljára megfordultam Nagykovácsiban, még nem működött. A szívélyes kiszolgáláshoz, a barátságos hangulathoz egyértelműen hozzájárult, hogy a tulajdonos fiatal hölgy személyesen szolgált ki a pultban. A betérő vendégek többségét régi ismerősként üdvözölte, a gyerekeknél már tudta, kinek mi a kedvenc fagyi íze.
Megosztom
2020. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 15.
Szerencsésnek mondhatják magukat a nagykovácsiak, mert 2 jó kis pékségük is van a főutcán, egymástól pár percnyi sétatávolságra. A Príma Pék itt a településen egy nagyon komoly egységgel rukkolt elő. Belépve nem is pékségben érzi magát az ember, hanem inkább egy afféle kis csárdában vagy fogadóban.
Megosztom
Meg sem kellett mászni a hegyet -

Nagyszénás Menedékház Nagykovácsi

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 23.
A Nagyszénás Menedékház névre keresztelt étterem a falu központjában található, az egyik buszmegállónál, a főút mentén. Jópofa, hangulatos az árnyékolt tetejű, de nyitott oldalú, növényekkel szegélyzett kiülős terasz, de a benti rész talán még jobban megalkotott. Egy hegyi faház hüttére, valóban alpesi menedékházra hajaz, bár nem a hegyen vagyunk, hanem benn a lakott településen.
Megosztom
Erdőszélén házikó -

Fenyveskert Nagykovácsi

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 21.
Nagykovácsi szélén, a Zsíroshegyen, már az erdős övezetnél található büfé-pihenő, jó kis túrával lehet feljutni a meredek utcákon. Egy családi faház nyaralóban alakították ki. Kellemes, csupa zöld, jó levegő, nyugi, szép kert. A berendezés nagy része a házhoz hasonlóan fából faragott, bent van kandalló is (nem volt szükség a bekapcsolásra).
Megosztom
Gyümölcsös cukrászda -

Kovács Cukrászda Nagykovácsi

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 20.
Hagyományos süteményeket, fagylaltokat kínáló cukrászda a falu központtól kissé távolabb, egy sváb családi házban. A cukrászda a tulajdonos családról lett elnevezve. A kerítésen belépve a kertben árnyákos teraszon napernyők alatt több asztalka. A pultban jó kinézetű, átlagostól nagyobb méretű, főleg jól ismert sütemények, tortaszeletek sorakoznak.
Megosztom
Jól indult a reggel a Jókenyérben -

Jókenyér Nagykovácsi

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 16.
Közvetlenül a főút mellett, a páratlan oldalon található a Jókenyér helyi kirendeltsége, egy régi parasztház szép felújítása és átalakítása eredményeképpen. Bejárat oldalról, az udvarról nyílik. Népszerű a hely, folyamatosan érkeztek a vásárlók. Szép, kellemes, tiszta a beltér, vannak helyben asztalok, ahol kényelmesen le lehet ülni reggelizni, kávézni.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 8.
Reggel 6-tól este 6-ig nyitva tartó elsősorban hentes, azon túl delikát-vegyesbolt-mindenes a Fő út mellett. Az egység a Bánkúti család tulajdonában áll, akik több nemzedéke tősgyökeres nagykovácsiak. Többféle hús kapható náluk: a szokásos csirke, disznó, marha mellett házinyúl, valamint a vadak közül szarvas, vaddisznó is akad.
Megosztom
Ezt a cukrászdát én is ajánlom -

Lilipop Caffé Nagykovácsi

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
Megnyerő külsejű és belterű, izgalmas süteményeket, tortaszeleteket kínáló igényes cukrászda Nagykovácsiban, a buszvégállomás és a templom közelében. A cukrász belekóstolt az újhullámos vonalba is, de mellette vannak hagyományos, tradicionális sütik is. Jellemzően 600-800 Ft-os szeletárak. A Rákóczi túrós "újragondolást" választottam, ami itt nem kocka, hanem tortacikkely formájú.
Megosztom
Tiszta udvar, rendes ház -

Stübli Vendéglő Nagykovácsi

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5.
Megnyerő kisvendéglő a Nagyboldogasszony-templom és a buszmegálló közelében, amelyet egy szépen felújított, fehérre meszelt, hagyományos sváb parasztházból alakítottak ki. Ha hinni lehet a honlapjuknak, akkor nemrégiben, 2018-ban nyitottak meg. A belső tér rusztikus, falusias vendéglő-fogadó hangulatát árasztja.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX