ZigZag étterem értékelései

Értékelései
126
198
3025
2280
236
10
53988

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 9.
Talponállós kialakítású pékség a népszerű Lipóti lánc részeként Újpest-Központ metró aluljáró szintjén. "Talponállós" alatt értem, hogy helyben csak a kerek állópultoknál lehet enni vagy kávézni, viszont ez is több a semminél. Egyúttal nem a szokásos kedvencek közül választottam.
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 9.
DEndre látogatásához képest annyi változás történt a Lipóti Pékség háza táján, hogy az épület külső homlokzata már nem fehér, hanem mohazöld színű festés kapott. A Kossuth Ferenc utca elején lévő saroképületben helyet kapott pékség kínálata elég széles, természetesen a Lipóti termékkínálat mellett a Kemenes sütik is kaphatóak.
Megosztom
Az emberi tényező -

Cherubino Espresso Bar Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 9.
Újlipótváros csendes, a Körúttól távolabb eső részén található ez a kis kávézó, a rendőrség mögött, a gyermekrendelő közelében. Bár egy tízemeletes panelház alsó szintjén alakították ki, de egyáltalán nincs "paneles" érzése az embernek. A kávézó előtt kialakított kiülős terasz mindig árnyékot kap, lombos fák veszik körül.
Megosztom
Péntek délután nem az optimális időpont -

Lipóti Pékség & Kávézó - Széll Kálmán tér Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 7.
Pénteken késő délután már meglehetősen le volt fosztva a Széll Kálmán téri Lipóti Pékség, de a pultos úriember próbált a lehetőségekhez mérten alternatívákat ajánlani a már elfogyott termékek helyett, több-kevesebb sikerrel, ezúttal inkább kevesebb. A szendvicsekben a ki-kilógó salátalevelek már kornyadoztak, fonnyadtak, viszont az aprósütemények között még akadt olyan, amiből lehetett választani és szemre frissnek tűntek.
Megosztom
John Travolta rád kacsint -

Café Rio Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 6.
Retró kocsma a Bartók Béla út külső szakaszán. A tulajdonos valószínűleg nagy zenekedvelő lehet, mivel az asztallapokra bakelit lemezek voltak ráapplikálva, egy régi fekete zongora állt a vendégtérben, igaz, leginkább prospektus és szórólap tartóként hasznosítva, valamint a mellékhelyiségek ajtajára életnagyságú rockabilly figurákat festettek, mintha csak most pattantak volna ki a Grease című klasszikus filmből.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 6.
A főváros indiai (pakisztáni, bangladesi, nepáli) éttermeit évek óta figyelemmel kísérem és lehetőség szerint ki próbáltam, viszont a 12. kerületi Mughal Shahi (Mogul sahok? ) annyira kiesett, hogy ide csak most sikerült eljutni, pedig már ők is évek óta működnek, 2003-ban nyitottak. A helyben étkezés mellett házhoz szállítást is vállalnak.
Megosztom
A lövészegylet luxusa -

Bobo Restaurant - Haris Park Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 6.
A Marczibányi téren, az egykori Budai Polgári Lövészegylet 1885-ben német neoreneszánsz stílusban épült, gyönyörűen felújított épülete ad otthont az újonnan megnyitott Bobo étteremnek, a nem kevésbé megkapó szépségű Haris Parkban. A parkot sorompó és biztonsági őr védi, az épület mögött parkolóhelyeket alakítottak ki.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 5.
Az Édes Mackó a Holnemvolt Park (ex-Vidámpark) bejáratának közelében található, közvetlenül a kerítés mellett, a Carousel szomszédságában. A Vitéz Kürtös cég ismerős lehet a kürtöskalács fesztiválokról és a különböző kitelepülős, szabadtéri fesztiválokról, mint kürtöskalácsot árusító kioszk, ők működtetik az Édes Mackót, és a fő profil itt is a kürtöskalács, amelyek igen sokféle, kreatív desszert formájában készítenek.
Megosztom
Kitűnő étterem, fine dining jutányos áron -

Société Bistro & Bar Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezúton is köszönöm DEndre ajánlását, ez a hely kétségtelenül 5 csillagos. A közelmúltban nyitottak meg hosszas, ha jól tudom majdnem 1 évnyi előkészületek után a Bazilika szomszédságában, a Bazilika mélygarázs feljáró mellett. Korábban is vendéglátó egységek működtek is, de inkább bár profilban, azonban úgy látszik, nem tudtak fennmaradni tartósan.
Megosztom
2019. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. június 4.
Kedves kis kávézó és teázó a majkpusztai Kamalduli Remeteség főépületében. Korhű berendezés, szépen felújítva, mintha frissen lenne festve. Érdemes ide betérni, barátságos az árfekvés, kedves a kiszolgálás, és az itten ivásárlással is támogathatjuk a kiállítóhely működtetését és fenntartását.
Megosztom
303 oldalon / 3025 találat


TérképX