ZigZag étterem értékelései

Értékelései
124
189
2874
2188
224
10
51332

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Finom, egészséges, de kevés -

Nemsüti Bisztró Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 20.
A Nemsüti 2012-ben nyitott meg itt, évek óta népszerű vegán kisbisztró a Hold utcai piac közelében. Most már összesen 3 egységük van Pesten (a másik kettő a Jászain, illetve a Klauzál téri piacon). Kiszolgálás, rendelés, fizetés a pultnál történik. Lent 2 bárasztal, a kicsiny galérián további 4 db kis 2 személyes asztal van.
Megosztom
2019. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. március 20.
Bíró Lajos mesterséf már elég jól "belakta" magát a Hold utcai Belvárosi Piacra, az emeleten lévő rántott húsos Séf utcája és a szintén húsközpontú Buja Disznók útán a földszinten egy pezsgős helyet nyitott 2018. decemberében. A francia Lyon városának piaci hangulatát szerették volna idevarázsolni a pesti belvárosba, ahol a bőséges reggelibe jól elférnek egymás mellett a tengeri halak, a gazdagon megrakott tányérok és a finoman gyöngyöző pezsgő.
Megosztom
Kínai teaszertartás -

Levél Teaház Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 19.
A Dohány utcában volt eredetileg ez a kínai teaház, de rövid zárva tartó átmeneti időszakot követően a Nyugati tér közelében nyitották meg új helyszínen a teaházat. Két szintes, az elvitelre vásárlókat a földszinten szolgálják ki, és itt lehet megszaglászni a 100 feletti különböző teafüvet, amelyek autentikus fém teásdobozokban szunnyadnak.
Megosztom
2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 18.
Újonnan nyitott, igényes, esztétikus berendezésű gluténmentes pékség az Astoria és a Blaha Lujza tér között. A bal oldalon mindenféle egészséges finomsággal megrakott pult, a jobb oldalon alapanyagok, alapélelmiszerek a mentes otthoni főzéshez. A pult mellett péksütemények, édesek és sósak külön szortírozva.
Megosztom
Paprikás patak és vasárnap -

Széphalom Vendéglő Budapest

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 17.
Családi kiránduláson jártunk a gyerekekkel Solymáron. Bevettünk a várat, majd a Mária-zarándokúton haladva túráztunk a Paprikás-patak mentén. A természetjárás után megéhezve szerettünk volna ebédelni, de Solymáron sajnos csak zárt ajtajú éttermeket találtunk, így a Hidegkúti úton visszaindultunk Budapest felé.
Megosztom
Kocsma az egykori bányásztelepülésen -

Vasérc Büfé Rudabánya

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 17.
Lepattant, szocreál kocsma egy ránézésre 50-es-60-es évekbeli, de felújított művelődési ház hatású épületben, a körforgalomnál. A bányászati múzeum bejárata csupán pár méterre. Parkolási lehetőség közvetlenül az épület előtt. A "ház csapolt söre" természetesen a Borsodi, ami olcsó is, 280 Ft egy korsó, és nemcsak pohár, de pikoló is kérhető belőle.
Megosztom
Új török pékség a Körúton -

Smyrna Bakers Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vadonatúj pékség a Jászai Mari tér közelében a Nagykörúton. Hazafelé éppen erre vezetett az utam, és belebotlottam az üzlet előtti járdán tálcán kóstolót kínáló hostess lányba, aki a kóstoló mellett kedvesen be is invitált. Egy hosszúkás alakú kis üzlet, a tér nagy részét a hosszú pult foglalja el. A névtábla még nem került fel a bejárat fölé.
Megosztom
Jobb lett volna kihagyni -

Rákóczi Pince Étterem Miskolc

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A miskolci szállásunk közelében volt található ez az étterem az Avas alján egy régi ház pincéjében, amelyről sok pozitív értékelést olvastam, egy időben itt is a legjobb miskolci étteremként szerepelt az összesített értékelések alapján. Szombaton estefelé nem is kaptunk aznap estére, még későbbre sem asztalt, mert előzetesen nem foglaltunk és már telt ház volt.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Külsőre jópofa, szimpatikus, fiatalos bisztró a főutcáról nyíló kis mellékutcában, a színház közelében. A belső tér kellemes, vintage stílusú, kicsit szűkös ülőhelyekkel. Túlárazott ételek (teljesen átlagos, töltelék nélküli croissant 300 Ft, ami az Aldiban 100 Ft, és semmivel sem rosszabb ennél), barátságtalan, nem segítőkész kiszolgálás.
Megosztom
Minőségi étkezés nemcsak szállóvendégeknek -

Drót Bisztró Miskolc

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
A City Hotel melletti Drót Bisztró igényes, prémium kategóriás konyhát képvisel, helyileg a Herman Ottó Múzeum közelében található. Az épület előtt lehet parkolni, ha éppen akad szabad férőhely. Népszerű étterem mind a helyiek, mind a szálloda vendégei körében, akik a reggeli itt fogyaszthatják el.
Megosztom
288 oldalon / 2874 találat


TérképX