ZigZag étterem értékelései

Értékelései
123
183
2729
2108
215
10
49392

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Zokni másodszor -

Zokni Kávézója Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 17.
Az előző értékelőhöz hasonlóan én is ismertem Zokni (Sock's) kis kávézóját a Dohány utcában, de azt nem tudtam, hogy Angyalföldön van egy komolyabb kávézójuk, ami egyben sütiző és amolyan kis bisztró is. Helyileg a Honvédkórház és a Teve utca között található egy kis mellékutcában. Szép, takaros és tiszta a berendezés, a sütemények kínálata kifejezetten széles, sokszínű.
Megosztom
Pizzaszelet az Egyetem téren -

Pizza Forte - Egyetem tér Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 17.
A Pizza Forte a közelmúltban nyitott meg egy kis egységet a SonkaArcok és a Vén Diák étterem között. Csupán egy kiszolgáló pult és egy kis bárasztal, amihez valójában nem lehet leülni, mert pont az ajtóba van berakva, mondjuk máshová nem is fért volna. Viszont a téren több ülőhely is van a szabad téren, padok és modern térkövek, amelyekre le is lehet ülni.
Megosztom
Átalakult itt is a környék -

Starbucks - Egyetem tér Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 17.
Az Egyetem tér is átalakult, cserélődtek a vendéglátó helyek, persze nem mindegyik, itt is maradt pár fix pont, például a Vén Diák már évtizedek óta. Bezárt viszont elég rövid nyitva tartást követően a Lipóti Pékség. Az egykori Alibi Bisztró helyén Starbucks kávézó nyílt. A belső tér kialakítása sokat nem változott, bár az adottságok - hosszú, viszonylag szűk folyosó alakzat- erősen lekorlátozzák a lehetőségeket.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 16.
A Lipóti Pékség ezen egysége a Kálvin téren a metró aluljáróban található, a 3-as metró kijárata és a Ráday utca felé vezető lépcső között. Helyben étkezésre még talpon álló üzemmódban sincs lehetőség, mivel nincs asztal vagy pult sem kialakítva, vélhetően helyhiány és/vagy területfoglalási engedély hiányában.
Megosztom
Csodavárás -

Placc Café Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 16.
Egy kedves, kitűnő, méltán népszerű - és emiatt rendszerint zsúfolt - picinyke kávézó a Műegyetemnél, a Gellért tér szomszédságában. Kitűnő kávé, bűbájos személyzet, kellemes belső tér. Van egy kis galéria, de esélytelen volt asztalt találni. A reggeli- délelőtti órákban reggeliző helyként is működik, croissant-t, gyümölcsöt és némi házi sütit láttam még késő ebédidőben is, de a fő profil a kávé.
Megosztom
Ezt is láttuk... -

Tölcsibe Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 16.
Egy viszonylag új street food hely és új "találmány" a Wesselényi utcában. Valamelyik gasztro-oldalon olvastam már róluk, illetve láttam én is a kuponos akciót, de az előző értékelő véleményével egyetértve, a kupont én sem vettem meg, szerintem sem éri meg.
Megosztom
Bajor söntés a piacon -

Haxen Piac - Belvárosi Piac Budapest

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. január 15.
A régi Haxen Bajor Sörözőben és Étteremben a Király utcában jó párszor megfordultunk kollégákkal évekkel ezelőtt. Utóbb történt névváltozás és fazonigazítás is, ugyanakkor kb. 2 évvel ezelőtt a Hold utcai piac földszintjén, közvetlenül a főbejárat mellett nyitott a Haxen is egy kifőzdét, ahol a magyar és bajor "közönség-kedvenceket" lehet megkóstolni.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 15.
A Budai Várban, a Magyar Nemzeti Galéria földszinti lobbijában, a bal oldali szárnyban található ez a kávézó, amelyet a múzeumi belépő megvásárlása nélkül is fel lehet keresni. Az épület előtt, a bejárat mellett hatalmas kitelepülős teraszt működtetnek egész évben - elvileg, mert a fagyos téli hónapokban nemigen van kedve senkinek kiülni.
Megosztom
Ezt a papagáj sem szívesen enné meg -

Tian Tan Étterem Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 15.
Lepattant, koszoska kínai büfé a Ferenciek terénél. Egyfőnyi kínai személyzet, szűkös belső tér, meglehetősen lepusztult, nem igényesen kialakított, mondhatni ízléstelen dekoráció. Mintha a berendezés egy részét valami halász vagy kalóz büféből vették volna át, van papagáj és hajó makett is. A fal fáradt rózsaszín.
Megosztom
Olcsón, sokat, jól -

Regős Vendéglő Budapest

2018. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. január 14.
Régi vágású, tradicionális magyaros étterem a 6. kerületben, pár percnyi sétára az Andrássy úttól. A boltíves pincehelyiséget a 70-es-80-as évek retró stílusában rendezték be. Sok asztalt tömörítettek be a kissé szerencsétlen kialakítású - szinteltolásos - belső térbe, így a szomszédos asztaltársaságok akarva-akaratlanul is belehallanak még a halk beszélgetésekbe is.
Megosztom
273 oldalon / 2729 találat


TérképX