ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag sástói értékelései

Sztrapacska és lángos -

Sástó Csárda Sástó

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 14.
Barátokkal az elmúlt években több alkalommal jártunk itt. A szomszédos nagyobb étteremhez képest itt lényegesen kevesebb az asztal, egyszerűbb, de barátságos. A személyzet közvetlen. Főleg egyszerűbb, magyaros, kiadós ételeket kínálnak, kedvező árfekvésben. Sztrapacskát és lángost (fokhagymás, sajtos-tejfölös) ettünk. Frissen sütötték a lángosokat.
Megosztom
Sástó újratöltve -

Sástó Étterem Sástó

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén sem hagytuk ki a Sástó éttermet mátrai kirándulásunk során. Egyszerű étterem a Sástó mellett. Az elmúlt évekhez képest nem sok minden változott. Továbbra is népszerű a hely, sokkal többen vannak itt, mint a kemping éttermében, a terasz a népszerű, a benti részen csak 1 asztalnál ültek. Az étlap nincs túlbonyolítva, 2 oldalon elfér.
Megosztom
Reggeli, ebéd, vacsora Sástón -

Sástó Étterem Sástó

2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. május 14. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több alkalommal jártunk már barátainkkal Mátrafüreden, s ezen alkalmakkor szinte kötelező program a Sástó Étterem felkeresése is. Minden napszakban ettünk már itt, s több év tapasztalata alapján összességében pozitív vélemény alakult ki az étteremről. Az elhelyezkedése nagyon szerencsés, a kemping bejáratával szemben, közel a buszmegállóhoz, az autós parkolóhoz és a tóparthoz is.
Megosztom


TérképX