ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag siófoki értékelései

A második benyomás jobb lett -

Yacht Club Hotel étterme Siófok

2016. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. október 16.
Az első látogatásom ebben a szállodában 3 évvel ezelőtt nem volt maradéktalanul pozitív, mivel egy nagyon ócska szobát kaptam, viszont az étkezés akkor sem volt rossz. Most a szállásunk a közeli Azúr Hotelben volt, de átjöttünk a Yacht Hotelbe egy étkezés erejéig, az éttermük BlueDot Bistro néven fut. A terasz nagyon kellemes, a Balaton partra és a jachtkikötőre néz.
Megosztom
Az Azúr Hotel prémium étterme -

Hotel Azúr - Opus Étterem Siófok

2016. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. október 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Azúr Hotelben céges programon vettünk részt a kollégáimmal. Első vacsoránkat és a reggelit az Opus Étteremben fogyasztottuk el. Az étterem felújított, igényes, elegánsan berendezett, különlegesek a tányérok, szép a teríték. A személyzet mindent megtett annak érdekében, hogy tökéletesen elégedettek lehessünk, az ételeket folyamatosan hozták a vacsoránál az egész társaság részére, nem kellett egymás ételeire várakozni.
Megosztom
2016. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. október 16.
Az Azúr Hotelben 2 étterem van, a Prémium szárnyban az elegánsabb Opus, a 4 csillagos épületben a Korinthos. Céges programon jártunk itt, és az egyik ebédet itt szolgálták fel svédasztalos rendszerben. Bár látszólag széles volt az ételkínálat, a valóságban alig tudtunk mit enni a főételek közül.
Megosztom


TérképX