ZigZag étterem értékelései

Értékelései
107
141
2277
1663
153
9
39133

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag székesfehérvári értékelései

2017. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 21.
Helyi barátaim és kollégáim szerint a legjobb török étkezde a városban. Helyileg a belváros szívében, az Árpád Fürdő mellett, de a Romkerttől is csupán pár méterre található. Több éve működik sikeresen, népszerűsége töretlennek látszik. Aki fine dining helyre, különleges kulináris élményekre vágyik, annak nem ajánlom, viszont aki szeret kiadós, tartalmas, laktató ételeket enni jó áron és kedveli a török ételeket, azoknak jó választás lehet.
Megosztom
Nagymami kávézója -

Café Antico Székesfehérvár

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 21.
A Café Antico Fehérvár belvárosában található, nagyon közel a 67 Étteremhez. Az épület nagyon tetszetős kívülről, rusztikus, a kávézó belülről nagymama szalonja hangulatú, hófehér csipkés asztalterítővel, virágmintás festett porcelánokkal. A dekorációban azért akadt néhány elem, ami már a giccs határát súrolta szerintem.
Megosztom
A fehérvári fine dining -

67 Étterem & Bistro Székesfehérvár

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 20.
Miért 67? A válaszra könnyen rá lehet jönni, a tulajdonos 1967-ben született, de nemcsak ő, hanem több barátja is, akikkel közösen megálmodták és létrehozták ezt a fine dining éttermet Székesfehérvár belvárosában egy szépen felújított régi ház földszintjén. Csendes, macsaköves utca, zöld kapu.
Megosztom
Ebéd a kandallónál -

bEAT Székesfehérvár

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 20.
Amikor Székesfehérváron éltem - ennek már lassan 25 - éve, a bEAT helyén már akkor is étterem működött, a legendás Hági, ami közepesen jó nevű étteremként kezdte, majd a 90-es évek végére teljesen lecsúszott, rossz hírű, szinte késdobáló kocsma szintjére süllyedtek le. A lokáció nagyon jó, közel mindenhez, de mégsem teljesen benn a belvárosban, így várható volt, hogy valaki fog a helyben fantáziát látni.
Megosztom
Két múzeum között egy finom kávé -

Cafe Frei Székesfehérvár

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19.
Székesfehérvári városnézésem során megpróbáltam minél több programot besűríteni, felkeresni azokat a múzeumokat és látnivalókat, ahol középiskolás korom óta nem jártam. A Fő utcán lévő két múzeum közé beékeltem a Cafe Frei-t egy jó kávéra. Azt szeretem bennük, hogy bárhová is tér be az ember az ország bármely pontján, mindenhol ugyanazt a megbízható kínálatot hozzák, és mindig teljes a készlet.
Megosztom
Fehérvár újhullámos kávézója -

Coffee Boutique Székesfehérvár

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19.
Mint minden nagyobb hazai városunkban, Székesfehérvárott is felütötte a fejét az újhullámos kávézás, melyet a Fő utca elején, az Országalma és a Püspöki Palota közelében, a Korona Üzletházban kialakított Coffee Boutique képvisel. 2016 elején nyitottak meg. Az ilyen nevektől engem őszintén szólva a hideg kiráz.
Megosztom
A csokoládé-háromszög -

Cadeau Csokoládézó Székesfehérvár

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19.
A Cadeau kézműves csokoládé bonbonjaival Gyulán találkoztam először, ahol a Cadeau Bonbon Manufaktúrában már 1998 óta készülnek a kiváló ínyencségek. Budapesti, 5. kerületi kis csokoládézójukban többször is megfordultam. Székesfehérvárott járva örömmel fedeztem fel a Magyar Király Szállóval szemben csinos kávézó-csokizójukat.
Megosztom
Költészet melegszendviccsel karöltve -

Ady Bár & Galéria Székesfehérvár

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19.
Ady az egyik kedvenc költőm, tetszett, hogy egy művészeti galériát, ami egyben egy kis kávézó-söröző is, éppen róla neveztek el. Mondjuk igaz, hogy az Ady Endre utcában vannak, valószínűleg ez adhatta az ötletet, de akkor is találó, hiszen tudvalévő, hogy a költő sem vetette meg a jóféle kávéházakat, elég sok időt töltött ezekben barátaival, kollégáival.
Megosztom
2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 6.
A Lipóti Pékségnek Székesfehérváron is több egysége van, ezek közül a belvárosi a Megyeháza és a Piac tér közötti gyalogos átjáróban található. Valószínűleg így is elég nagy forgalmuk van, hogy autóval nem lehet előttük elhaladni, illetve parkolni. A nagyobb alapterületű pékségeik közé tartozik. Ittam egy cappuccinot (320 Ft), itt is Julius Meinl kávét főznek, mint a hálózatban másutt is.
Megosztom
Mindenhol találok egy albán pékséget -

Aréna Pékség Székesfehérvár

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 5.
Székesfehérvár belvárosa - többi nagyvárosunkhoz hasonlóan - fizetős parkoló övezet lett, így külsőbb részen parkoltam le, ahonnan azért még gyalogosan is megközelíthető a belváros. A Széchenyi út mögötti lakótelepig kellett ehhez kigurulni, nem baj, legalább közel voltam a Beat étteremhez.
Megosztom
2 oldalon / 16 találat


TérképX