ZigZag étterem értékelései

Értékelései
134
211
3199
2347
250
10
56606

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag székesfehérvári értékelései

Az én kávém, az én burgerem -

MyBurger - Auchan Székesfehérvár

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
A székesfehérvári Auchan vendéglátós szegletében ettünk a családdal, útközben praktikusnak tűnt itt megállni, gyorsan leparkoltunk, nem volt nagy kitérő útközben, miután gyorsan megvettük a hipermarketben, amire még szükségünk volt, itt telepedtünk le enni. A kávé kifejezetten jó, Portioll márkájú, a cappuccino csak 350 Ft volt, lehetett a habra fahéjszórást is kérni, én kértem is.
Megosztom
Népszerű csárda a főút mellett -

Kertész Csárda Székesfehérvár

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ajkáról hazafelé tartva eldöntöttük, hogy Fehérváron állunk meg ebédelni. Mivel nem akartunk a belvárosba bekeveredni és időt veszíteni a parkolóhely kereséssel, ezért esett választásunk a Kertész Csárdára, amely éppen az utunk mellett volt található, a város szélén. Emlékeztem rá, hogy elég sok pozitív értékelést kapott az ittjartam.
Megosztom
Ne dőljetek be a kísértésnek -

Adria Fagyizó Székesfehérvár

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A helyi albán fagyizó a belvárosban, a Liszt Ferenc utcában, az Országalma és a Művelődési Központ közelében. Egy kapualjban kialakított kis beugró az egész, a pultnál rendelés, kiszolgálás nagyüzemben, de a teraszon elég sok asztalt, széket tettek ki napernyőkkel, ennek ellenére sokszor így sincs szabad hely, mert az olcsóság tömegeket vonz, a minőség pedig sajnos ennyi sok embernek mit sem számít.
Megosztom
2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
Nagymama palacsintázója és konyhája az Alba Plázában az egyik gyengécske kifőzde. A pultban előre megfőzött, lesütött, menzás jellegű és színvonalú ételek. A hideg gyümölcsleves vegyes erdei gyümölcsből (mirelit) készült, mondjuk a liszt és a gyümölcs aránya nem éppen a legjobb. A palacsinták ún.
Megosztom
2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
Az immáron országos ismertségre szert tett székesfehérvári fagylaltozó és cukrászat központja a város szélén található, de egy kisebb fagyizójuk a belvárosban is megnyitásra került az A Pont Üzletházban. A fagylaltjaik az országban a legjobbak közé tartoznak, több díjnyertes, kreatív ízzel.
Megosztom
Egyik legjobb kiszolgálás a McDonald's-ok között -

McDonald's - Piac tér Székesfehérvár

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
Székesfehérvár belvárosában, forgalmas helyen, az Alba Plázával és a buszpályaudvarral szemben lévő McDonalds egység, ahogy vissza tudok emlékezni, már jó pár éve itt vannak. A gyalogos hídon mentem át a Pláza felől. Egyik oldalon sok paddal nyitott kiülős teraszuk van, napernyőkkel. A belső tér tágas, elég sok asztal van, de nem zsúfolt.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
A Petkó Pékség első egysége mellett a vasútállomásról a belváros felé tartva mentem el a Prohászka Ottokár úton, de csak kívülről tudtam benézni, mert nem voltak nyitva. Az Alba Plázában a földszinten viszont nyitva találtam őket.
Megosztom
A mandulás csirkére szavazok -

Szerencse Wok (Auchan) Székesfehérvár

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. április 29.
Gorsiumból hazafelé leparkoltunk a fehérvári Auchannál, hogy együnk valamit, minél gyorsabb megoldást választva. A hipermarketen belül a vendéglátós szigeten mindössze 3 egységet találtunk, melyek közül ez volt a legszimpatikusabb. Széles választék a jól ismert kínai gyorsételes fogásokból, az árfekvés barátságos, de azért nem a legolcsóbbak közé tartozik (még Budapesten is tudok több hasonszőrűt ennél kedvezőbb áron).
Megosztom
2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. április 29.
A Székesfehérvár határában lévő bevásárlóközpontnál utazás közben álltunk meg, kifejezetten azért, hogy egy késői ebédet együnk. Az Auchan étkező szigetén mindössze 3 vendéglátó egység található: egy kínai (Szerencse Wok), a Grill Station és a My Burger. Az ételek többségét a gyerekek választása szerint a kínaiban vásároltuk meg, de én a szomszédos másik két egységet is le akartam tesztelni.
Megosztom
2017. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Helyi barátaim és kollégáim szerint a legjobb török étkezde a városban. Helyileg a belváros szívében, az Árpád Fürdő mellett, de a Romkerttől is csupán pár méterre található. Több éve működik sikeresen, népszerűsége töretlennek látszik. Aki fine dining helyre, különleges kulináris élményekre vágyik, annak nem ajánlom, viszont aki szeret kiadós, tartalmas, laktató ételeket enni jó áron és kedveli a török ételeket, azoknak jó választás lehet.
Megosztom
3 oldalon / 24 találat


TérképX