ZigZag étterem értékelései

Értékelései
124
189
2874
2188
224
10
51332

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag székesfehérvári értékelései

Egyik legjobb kiszolgálás a McDonald's-ok között -

McDonald's - Piac tér Székesfehérvár

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
Székesfehérvár belvárosában, forgalmas helyen, az Alba Plázával és a buszpályaudvarral szemben lévő McDonalds egység, ahogy vissza tudok emlékezni, már jó pár éve itt vannak. A gyalogos hídon mentem át a Pláza felől. Egyik oldalon sok paddal nyitott kiülős teraszuk van, napernyőkkel. A belső tér tágas, elég sok asztal van, de nem zsúfolt.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
A Petkó Pékség első egysége mellett a vasútállomásról a belváros felé tartva mentem el a Prohászka Ottokár úton, de csak kívülről tudtam benézni, mert nem voltak nyitva. Az Alba Plázában a földszinten viszont nyitva találtam őket.
Megosztom
A mandulás csirkére szavazok -

Szerencse Wok (Auchan) Székesfehérvár

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. április 29.
Gorsiumból hazafelé leparkoltunk a fehérvári Auchannál, hogy együnk valamit, minél gyorsabb megoldást választva. A hipermarketen belül a vendéglátós szigeten mindössze 3 egységet találtunk, melyek közül ez volt a legszimpatikusabb. Széles választék a jól ismert kínai gyorsételes fogásokból, az árfekvés barátságos, de azért nem a legolcsóbbak közé tartozik (még Budapesten is tudok több hasonszőrűt ennél kedvezőbb áron).
Megosztom
2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. április 29.
A Székesfehérvár határában lévő bevásárlóközpontnál utazás közben álltunk meg, kifejezetten azért, hogy egy késői ebédet együnk. Az Auchan étkező szigetén mindössze 3 vendéglátó egység található: egy kínai (Szerencse Wok), a Grill Station és a My Burger. Az ételek többségét a gyerekek választása szerint a kínaiban vásároltuk meg, de én a szomszédos másik két egységet is le akartam tesztelni.
Megosztom
2017. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Helyi barátaim és kollégáim szerint a legjobb török étkezde a városban. Helyileg a belváros szívében, az Árpád Fürdő mellett, de a Romkerttől is csupán pár méterre található. Több éve működik sikeresen, népszerűsége töretlennek látszik. Aki fine dining helyre, különleges kulináris élményekre vágyik, annak nem ajánlom, viszont aki szeret kiadós, tartalmas, laktató ételeket enni jó áron és kedveli a török ételeket, azoknak jó választás lehet.
Megosztom
Nagymami kávézója -

Café Antico Székesfehérvár

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 21.
A Café Antico Fehérvár belvárosában található, nagyon közel a 67 Étteremhez. Az épület nagyon tetszetős kívülről, rusztikus, a kávézó belülről nagymama szalonja hangulatú, hófehér csipkés asztalterítővel, virágmintás festett porcelánokkal. A dekorációban azért akadt néhány elem, ami már a giccs határát súrolta szerintem.
Megosztom
A fehérvári fine dining -

67 Étterem & Bistro Székesfehérvár

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 20.
Miért 67? A válaszra könnyen rá lehet jönni, a tulajdonos 1967-ben született, de nemcsak ő, hanem több barátja is, akikkel közösen megálmodták és létrehozták ezt a fine dining éttermet Székesfehérvár belvárosában egy szépen felújított régi ház földszintjén. Csendes, macsaköves utca, zöld kapu.
Megosztom
Ebéd a kandallónál -

bEAT Székesfehérvár

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 20.
Amikor Székesfehérváron éltem - ennek már lassan 25 - éve, a bEAT helyén már akkor is étterem működött, a legendás Hági, ami közepesen jó nevű étteremként kezdte, majd a 90-es évek végére teljesen lecsúszott, rossz hírű, szinte késdobáló kocsma szintjére süllyedtek le. A lokáció nagyon jó, közel mindenhez, de mégsem teljesen benn a belvárosban, így várható volt, hogy valaki fog a helyben fantáziát látni.
Megosztom
Két múzeum között egy finom kávé -

Cafe Frei Székesfehérvár

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19.
Székesfehérvári városnézésem során megpróbáltam minél több programot besűríteni, felkeresni azokat a múzeumokat és látnivalókat, ahol középiskolás korom óta nem jártam. A Fő utcán lévő két múzeum közé beékeltem a Cafe Frei-t egy jó kávéra. Azt szeretem bennük, hogy bárhová is tér be az ember az ország bármely pontján, mindenhol ugyanazt a megbízható kínálatot hozzák, és mindig teljes a készlet.
Megosztom
Fehérvár újhullámos kávézója -

Coffee Boutique Székesfehérvár

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19.
Mint minden nagyobb hazai városunkban, Székesfehérvárott is felütötte a fejét az újhullámos kávézás, melyet a Fő utca elején, az Országalma és a Püspöki Palota közelében, a Korona Üzletházban kialakított Coffee Boutique képvisel. 2016 elején nyitottak meg. Az ilyen nevektől engem őszintén szólva a hideg kiráz.
Megosztom
2 oldalon / 20 találat


TérképX