ZigZag étterem értékelései

Értékelései
98
102
1876
1401
114
9
32594

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag székesfehérvári értékelései

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. április 8.
A Bory-vár meglátogatását követően a várban dolgozók javaslatát elfogadva ide jöttünk el ebédelni. Átalakított családi ház a város szélén az Öreg-hegyen, innen pár perc alatt ki lehet érni az M7-es Agárdi lehajtójához. Hétköznap 2 fogásos A és B menüt kínálnak 1100 Ft-ért. A leves egyféle, a főételnél 2 közül lehet választani.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. április 8.
Egy napos kiránduláson jártunk a családdal Székesfehérváron, és persze a forró nyári nap során a fagyi sem maradhatott ki. A játszótéren kérdeztünk meg helyi anyukákat, hogy tudnak-e fagyizót javasolni. Bár autóval kellett átjönnünk ide, a gyalogos távolságnál távolabb volt, de nem bántuk meg. A városi uszoda mellett található, az uszoda parkolójában lehet parkolni.
Megosztom
A várban dolgozók nem tévedtek -

Vár Étterem & Pizzéria Székesfehérvár

2016. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 26.
Szerintem mindent elárul erről a helyről az, hogy amikor tavaly a vele szemben lévő Bory-várban jártunk, és megkérdeztük az itt dolgozókat, hogy tudnak-e ajánlani valami helyet a közelben, ahol tudnánk ebédelni, mindannyian egyöntetűen azt javasolták, hogy szinte mindegy hová, csak ide ne. Senki sem érti, hogy ez a hely hogyan tud még a mai napig kinyitni és működni.
Megosztom
Tonkabab karamella és paprikás málna -

Damniczki Cukrászda és Cukrászműhely Székesfehérvár

2015. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. március 1.
A Damniczki cukrászda Székesfehérváron már szinte fogalom, melyet egy helyi cukrász-família vezet. Csak a fagyikat volt szerencsém megkóstolni, a sütik majd legközelebb kerülnek sorra. A fagylaltok között rengeteg különleges, izgalmas, esetenként meghökkentő ízt lehet kipróbálni, olyanokat is, amilyeneket máshol még nem is láttam.
Megosztom
Ebéd az ismeretlen katona mellett -

Caffé MAURO Székesfehérvár

2014. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. július 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkaügyben jártunk Fehérváron, és a helyi kollégák ajánlása alapján jöttünk a Mauroba ebédelni, amely a Belvárosban a Hősök terén található. Verőfényes napsütésben, gyönyörű időben foglaltunk helyet a teraszon, ahol 1-2 asztal volt csak szabad, így bizakodással vártuk, ha ennyi embernek bejött, biztosan jó lesz, köztük sok volt a visszajáró vendég, akiket név szerint üdvözölt a pincér.
Megosztom
2014. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. június 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már évek óta nem itt élek, de Székesfehérváron jártam gimnáziumba, és az osztálytalálkozónkat a Bányató Vendéglőbe szervezték a volt osztálytársak. Még gyerekkoromból emlékszem, hogy a Bányatónál akkoriban is volt egy vendéglő, de az inkább (kis)kocsmaként funkcionált, a konyha nem igazán volt figyelemre méltó.
Megosztom


TérképX