ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2553
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag szentendrei értékelései

Pávák és szökkenő szarvasok -

Szamos Múzeum Cukrászdája Szentendre

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 30.
Szentendre központjában, a sétáló utcán található a Szamos referencia cukrászata egy szépen felújított, fáradt rózsaszín 2 szintes épületben. A földszinten a cukrászda és kávézó, az emeleten múzeum kapott helyet, az utcán kitelepült teraszuk van. A belső tér nem mindennapi, színes, keleties állat- és növénymotívumokkal gazdagon díszített falak, amelyek engem a kínai festett porcelánok mintáira emlékeztettek.
Megosztom
A legnépszerűbb fagyizó -

Margaretta Cukrászda Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 11.
Sok éve nem látott régi kolléganőmmel teljesen véletlenül éppen a Margaretta Cukrászda előtt futottam össze, egy nagy adag fagyival a kezében jött kifelé. Mint szentendrei lakos "bennfentes", ezt a cukrászdát ajánlotta, azt mondta, ha Szentendrén fagylaltozni szeretnék, ne is gondolkodjak másban, csakis ide jöjjek.
Megosztom
Karibi fúziós konyha -

Mjam Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több mérvadó - szakmai - értékelés szerint Szentendre legjobb étterme. Karibi-magyar vegyesházaspár nyitotta 2014-ben a Városház téren. A konyha elsősorban karibi, de keleti/ázsiai és európai/medditerrán fogások is vannak, egyfajta most divatos fúziós konyha. Könnyed, laza, egészséges ételek, amik nem fekszik meg az ember gyomrát napokra.
Megosztom
Ha ide Gombóc Artúr beszabadulna... -

Édeni Édességek Boltja Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 5.
Egy valóságos csokoládé-ékszerdoboz Szentendre sétálóutcájában, majdnem szemben a Szamos Múzeummal, de úgy tűnik, nem zavarják egymás köreit. Számomra, aki a csokifalók táborát erősítem szó szerint "Édeni", nagyon kedvelem az efféle helyeket. Az első helyiség alapján inkább édességboltként lehetne kategorizálni, középen található a pénztár, és körben, mind a 4 oldalon számtalan csokoládé közül lehet válogatni.
Megosztom
Gyors kínai az ingatlanosok mellett -

Ju Xian Lou Kínai Gyorsbüfé Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. június 14.
Tipikus kínai gyorsétterem a HÉV végállomástól a belváros felé vezető Kossuth Lajos utcában, egy ingatlaniroda szomszédságában. A kínaiak közül ez a közepes méretűek közé tartozik, normálisan le lehet ülni az asztaloknál, amelyeken még terítő is van, igaz, műanyagból. Nem szép, de praktikus.
Megosztom
Napsütés, Szentendre, Főtér, fagyi -

Centrum Fagylalt & Ice Cream Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szentendre festői Főterén, a Görög utca felőli sarkon egy kedves régi sarokházban kapott helyet a Centrum fagyizó. Nagyon érdekes itt az utca kialakítása, mert valójában csak egy szűk beszögellés a fagyizó épülete, mögötte aprócska macskaköves utcácska fut fel a dombra a bal oldalon, míg a jobb oldalon a kisváros legforgalmasabb sétálóutcája indul.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 16.
Örömmel találtam rá Szentendrén is a Príma Pékségre. Itt is egyben próbálták kialakítani a pékség és kávézó funkciót, s ez sikerült is, bár elég pici a hely, de mégsem zsúfolt. Annyi kompromisszumot kellett kötniük, hogy normál asztalok helyett a kisebb alapterület igényű kerek bárasztalokat és bárszékeket helyeztek el.
Megosztom
Pékség a HÉV végállomáson -

Lipóti Pékség & Kávézó Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 14.
Szentendrén a HÉV végállomáson, könnyen megtalálható, mindig forgalmas helyen nyitották meg a Lipóti Pékséget. Valószínűleg helyi kötöttségek és sajátosságok miatt mintegy kényszermegoldásként itt csak egy kis pavilont tudtak nyitni, a kiszolgálás az ablakokon keresztül történik, de úgymond "bemenni" nem tudunk a pékségbe.
Megosztom
Levendulát a Levendulából -

Levendula Kézműves Fagylaltozó Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 13.
A Budapesten is több helyen működő Levendula franchise lánc egysége Szentendrén a Fő téren található, szemben a Képtárral. Valószínűleg egy újabb keletű fagyizó lehet, legalábbis a legutóbbi szentendrei kiránduláskor egyáltalán nem emlékszem rá, pedig átmentem a Főtéren akkor is.
Megosztom
Gyors leves papírpohárban -

My Soup Levesbár (Szentendre) Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 13.
Egyszerű, kicsi, de fiatalosan, barátságosan berendezett levesező a HÉV végállomásra vezető utcán. A kínálat naponta változik, melyet a bejárat melletti táblára krétával írnak ki. 5 féle leves, 1 főzelék, mindez 540 Ft-os egységáron. Zöldséges, húsos, gyümölcsös és egzotikus fűszeres, olykor csípős - thai, indonéz, indiai - leveseket is készítenek.
Megosztom
3 oldalon / 22 találat


TérképX