ZigZag étterem értékelései

Értékelései
143
234
3752
2698
290
11
64910

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. november 26.
A Panificio egységek közül nekem magasan ez tetszett a legjobban, egy nagyon hangulatos erdészlak hangulatú pékség, étterem, kávézó klassz terasszal, közvetlenül a Bükkös-patak partján. A tulajdonos Sz. Szabolcs több tévéműsorban szerepelt, így lett eléggé közismert, mi mondjuk nem ezért jöttünk el ide, mert szerintem nagyon jó péksütiket és pizzákat készít.
Megosztom
Feldőlt a 3 lábú szamár -

Dalmát Szamár Bisztró Szentendre

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. november 26.
Megnyerő küllemű, laza, fiatalos, jó hangulatú bisztró, amely nem a turista útvonalak mentén található, hanem a domboldalon a Szerb Kereszt utcájában. A teraszt valamelyest téliesítették, azaz körbevonták fóliával, de az eleje nyitott maradt. Inkább itt ültünk volna le, de sajnos nem volt szabad asztal.
Megosztom
Pink és bordó -

Café Dharma Szentendre

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. november 22.
A Dunakorzóra vezető út előtt az ingyenes parkolónál lévő épületben szolárium stúdió is működik, illetve idén augusztusban nyitott meg ez a kellemes, barátságos kávézó és bisztró, amely megér egy látogatást, ha erre jár az ember. Míg a szomszédos éttermek közül több zárva tartott vagy üresen kongott, addig itt elég sokan voltak, amit magam is megértek.
Megosztom
Őszi marcipán hangulat -

Kedves Kávézó Szentendre

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. november 22.
A Fő tér északi részén lévő kiülős teraszos bisztró, amely a járványügyi korlátozásokat megelőzően éjszakába nyúlóan nyitva tartott hétvégenként, és főleg a helyi fiatalok körében örvendett nagy népszerűségnek. Nagyon mutatós, szép, régi polgári ház, de a beltér és a társaság alapján egy laza, fiatalos hely.
Megosztom
Pávák és szökkenő szarvasok -

Szamos Múzeum Cukrászdája Szentendre

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 30.
Szentendre központjában, a sétáló utcán található a Szamos referencia cukrászata egy szépen felújított, fáradt rózsaszín 2 szintes épületben. A földszinten a cukrászda és kávézó, az emeleten múzeum kapott helyet, az utcán kitelepült teraszuk van. A belső tér nem mindennapi, színes, keleties állat- és növénymotívumokkal gazdagon díszített falak, amelyek engem a kínai festett porcelánok mintáira emlékeztettek.
Megosztom
A legnépszerűbb fagyizó -

Margaretta Cukrászda Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 11.
Sok éve nem látott régi kolléganőmmel teljesen véletlenül éppen a Margaretta Cukrászda előtt futottam össze, egy nagy adag fagyival a kezében jött kifelé. Mint szentendrei lakos "bennfentes", ezt a cukrászdát ajánlotta, azt mondta, ha Szentendrén fagylaltozni szeretnék, ne is gondolkodjak másban, csakis ide jöjjek.
Megosztom
Karibi fúziós konyha -

Mjam Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több mérvadó - szakmai - értékelés szerint Szentendre legjobb étterme. Karibi-magyar vegyesházaspár nyitotta 2014-ben a Városház téren. A konyha elsősorban karibi, de keleti/ázsiai és európai/medditerrán fogások is vannak, egyfajta most divatos fúziós konyha. Könnyed, laza, egészséges ételek, amik nem fekszik meg az ember gyomrát napokra.
Megosztom
Ha ide Gombóc Artúr beszabadulna... -

Édeni Édességek Boltja Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 5.
Egy valóságos csokoládé-ékszerdoboz Szentendre sétálóutcájában, majdnem szemben a Szamos Múzeummal, de úgy tűnik, nem zavarják egymás köreit. Számomra, aki a csokifalók táborát erősítem szó szerint "Édeni", nagyon kedvelem az efféle helyeket. Az első helyiség alapján inkább édességboltként lehetne kategorizálni, középen található a pénztár, és körben, mind a 4 oldalon számtalan csokoládé közül lehet válogatni.
Megosztom
Gyors kínai az ingatlanosok mellett -

Ju Xian Lou Kínai Gyorsbüfé Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. június 14.
Tipikus kínai gyorsétterem a HÉV végállomástól a belváros felé vezető Kossuth Lajos utcában, egy ingatlaniroda szomszédságában. A kínaiak közül ez a közepes méretűek közé tartozik, normálisan le lehet ülni az asztaloknál, amelyeken még terítő is van, igaz, műanyagból. Nem szép, de praktikus.
Megosztom
Napsütés, Szentendre, Főtér, fagyi -

Centrum Fagylalt & Ice Cream Szentendre

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szentendre festői Főterén, a Görög utca felőli sarkon egy kedves régi sarokházban kapott helyet a Centrum fagyizó. Nagyon érdekes itt az utca kialakítása, mert valójában csak egy szűk beszögellés a fagyizó épülete, mögötte aprócska macskaköves utcácska fut fel a dombra a bal oldalon, míg a jobb oldalon a kisváros legforgalmasabb sétálóutcája indul.
Megosztom
3 oldalon / 26 találat


TérképX