ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag tatai értékelései

Tradíció az Angolkertnél -

Barta Kávéház Tata

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
A tatai Öreg-tótól kissé távolabb, az Angolkert bejáratánál található tradicionális, Monarchia hangulatát idéző, elegáns kávézó és cukrászda, amelyet családi vállalkozásban működtetnek. Nagyon szép, igényes, elegáns a múltat idéző berendezés, a kávét, sütit Zsolnay porcelán csészében és tányéron szervírozzák.
Megosztom
Árban verhetetlen tatai kifőzde -

Teltház Étkezde Tata

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
A tatai vár mögötti út kanyarjában található kifőzde, naponta változó menüsorral. 1 leves, 4 főétel, 1 desszert, és minden ételük 1000 Ft alatti, ezen belül a főételeket 800 Ft-ért, a a desszertek és a húsos levesek 400 Ft-ba kerülnek. Minden nap van napi menü, amelyben a 2 fogás mindössze 700 Ft. Úgy gondolom, hogy ez vidéki-tatai viszonylatban is igencsak olcsónak tekinthető.
Megosztom
Cukrászda a vár mögött -

Vikor Cukrászda Tata

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 28.
Tradicionális hangulatú cukrászda egy szépen felújított régi házban a tatai vár közelében, de nem a tóparti sétányon. Kellemes a belső tér, a pultos lány segítőkész, informatív, ismeri a kínálatukat, tud ajánlani. A sütemények kínálata sokszínű, főleg az ún. fősodratú tortaszeletek, sütemények nagyon baráti áron (pl. Dobos, Eszterházy, francia krémes, csokitorta).
Megosztom
Kitűnő ételek, érdemes kipróbálni -

Platán Restaurant & Café Tata

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Az egyik legjobb vidéki fine dining étterem hazánkban, a csodálatos Tatai-tó partján a romantikus tóparti sétányon, a vár közelében. Az első látogatás nekem sem sikerült jól, mivel aznapra csak hirdették az ebédmenüt, de a valóságban nem volt elérhető. A panaszomat azonban nagyon profin és korrekt módon, mondhatni gálánsan kezelték.
Megosztom
Mesés helyen a tóparton -

Múzeum Presszó Tata

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Különleges helyszín egy kávézónak. Tatai vár, tópart, a kávézót a vár első szintjén alakították ki egy balkonon, amit lépcsőn meg lehet közelíteni kintről, a tóparti sétányról, de a vármúzeum látogatói a várból is be tudnak ide térni. Azaz ha valaki a múzeumba nem kíván bemenni, akkor a kávézóba belépő fizetése nélkül is betérhet.
Megosztom


TérképX