ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag tolcsvai értékelései

Türelem ebédet terem -

Kisvendéglő Tolcsva

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 5.
Sátoraljaújhely felé utazva itt álltunk meg ebédelni. Szerencsénk volt, mert az előzetesen kinézett étteremben már nem kaptunk ebédet. A főút melletti vendéglő nagyobb létszámú vendégek kiszolgálására nincs felkészülve, ugyanis az egy fiatal hölgyből álló "személyzetnek" kellett helyt állnia a pultban és a konyhában is.
Megosztom
Díjnyertes tokaji borok -

Kastély Kávézó Tolcsva

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 17.
A Szirmay-Waldbott kastély Tolcsva falu 5 egykori kastélya közül az egyik, amely jelenleg igazi régi pompájában tündökölhet, a teljes körű állami felújításnak köszönhetően. A kastély rekonstrukciója pár éve készült el, a klasszicista bejáraton belépve egy kör alakú fogadócsarnokba érkezünk, innen jobbra nyílik a kávézó, amelynek pénztárában egyúttal a kastélyba szóló belépőjegyeket is megvásárolhatjuk.
Megosztom
Nem sokat mondó fagyizó -

Napfény Fagylaltozó Tolcsva

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
Átlagos, falusi fagyizó a falu központjában, közvetlenül a főút mellett, közvetlenül előtte parkolási lehetőséggel. A kínálat szolid: 2 féle jégkása (piros és zöld, ízüket nem sikerült azonosítani), amit lehet vegyesben is kérni. 2 dl 200 Ft, 3 dl 300 Ft. Borzasztó ízű volt mindkettő, tömény cukros ragacs. A fagyi átlagos, nem sok íz, inkább aromás, mint gyümölcsös.
Megosztom
Nem maradtunk éhesen! -

Várhegy Étterem Tolcsva

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 7.
Miután az Ős-Kajánban zárt ajtókat találtunk, a falu központjában lévő Várhegy Étteremben vigasztalódtunk és töltekeztünk fel. Az ajtóban olvastuk, hogy hétfőtől péntekig 2 fogásos ebédmenüt kínálnak, úgy gondoltuk, hogy ez a leggyorsabb és legkedvezőbb megoldás.
Megosztom
Idén még ki sem nyitottak -

Ős Kaján Étterem Tolcsva

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tokaj környékén jártunk, és sok jót hallottunk már az Ős Kajánról. Előzetesen nem tudtunk informálódni, mivel saját web-oldaluk nincs, a facebook oldaluk hónapok óta nem frissül, értékeléseket sem találtunk még 2017-ből. A falun belül ha nem is azonnal, de megtaláltuk a cím alapján az éttermet. Az épület elhagyatott, zárva van, bár a parkolóba be lehetett állni.
Megosztom


TérképX