ZigZag étterem értékelései

Értékelései
107
141
2277
1663
153
9
39133

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag veresegyházi értékelései

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. február 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Póni farmra vittük el a gyerekeket lovagolni, hazafelé a tóparti halas vendéglőben ismét nem sikerült ennünk, így Veresegyház központjába beérve az első lehetséges helyen leparkoltunk, Dédi Vendégháza előtt. A különteremben egy kisebb létszámú lakodalom zajlott, elég csendes és visszafogott hangulatban, mi a középső helyiségben kaptunk asztalt.
Megosztom
2015. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem sokkal a megnyitás után jártunk a Korona Rétesházban, mely a Fő úton, a MOL benzinkút mellett található. A kistarcsai Rétesház már régebben működik, és nagyon finom a rétesük, így gondoltuk, hogy ez is biztos ugyanolyan jó lesz, hiszen egyazon cégről van szó.
Megosztom
2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 11.
A közeli pizzériában ettünk, s míg a család ifjainak egy része még evett, a többiek már befejezték a pizzázást, megnéztük a főtéren a díszkutat, s ekkor éles szemmel azonnal észrevették a fagyit. 2 típusú fagylaltot árusítanak, egyrészt gépből csíkos csavart krémfagylaltot, másrészt a hagyományos gombócos fagyikat, ha jól emlékszem, 16 féle ízben.
Megosztom
Olasz ételeket az egész családnak -

La Pizza Nostra Veresegyház

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 31.
Ahol eredetileg terveztük, ott teltház miatt nem sikerült ennünk, így a belváros felé vettük az irányt a családdal, és a főút melletti nagy parkolónál, a Főtér közelében megpillantottuk ezt a kis pizzeriát. Ahogy láttuk, folyamatosan érkeztek a vendégek, szombaton jóval túl az ebédidőn is elég nagy forgalmat bonyolítottak, bár a többség elvitelre vásárolt, de ezt mindenképpen pozitív előjelnek vettük.
Megosztom
Sajnos nem jutottunk el a kiszolgálásig -

Haldorádó Kisvendéglő Veresegyház

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Veresegyházán járva szerettünk volna egy klassz ebédet megenni a családdal. A Patak utcán a központ felé autózva láttuk meg a Haldorado halvendéglő tábláját, s mivel az egész család szereti a halételeket, arra vettük az irányt. Üdülőházak között egy földúton jutottunk el egészen a tópartig (Ivacsi-tó), ahol alig találtunk parkolóhelyet.
Megosztom


TérképX