ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag veresegyházi értékelései

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. február 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Póni farmra vittük el a gyerekeket lovagolni, hazafelé a tóparti halas vendéglőben ismét nem sikerült ennünk, így Veresegyház központjába beérve az első lehetséges helyen leparkoltunk, Dédi Vendégháza előtt. A különteremben egy kisebb létszámú lakodalom zajlott, elég csendes és visszafogott hangulatban, mi a középső helyiségben kaptunk asztalt.
Megosztom
2015. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem sokkal a megnyitás után jártunk a Korona Rétesházban, mely a Fő úton, a MOL benzinkút mellett található. A kistarcsai Rétesház már régebben működik, és nagyon finom a rétesük, így gondoltuk, hogy ez is biztos ugyanolyan jó lesz, hiszen egyazon cégről van szó.
Megosztom
2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 11.
A közeli pizzériában ettünk, s míg a család ifjainak egy része még evett, a többiek már befejezték a pizzázást, megnéztük a főtéren a díszkutat, s ekkor éles szemmel azonnal észrevették a fagyit. 2 típusú fagylaltot árusítanak, egyrészt gépből csíkos csavart krémfagylaltot, másrészt a hagyományos gombócos fagyikat, ha jól emlékszem, 16 féle ízben.
Megosztom
Olasz ételeket az egész családnak -

La Pizza Nostra Veresegyház

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 31.
Ahol eredetileg terveztük, ott teltház miatt nem sikerült ennünk, így a belváros felé vettük az irányt a családdal, és a főút melletti nagy parkolónál, a Főtér közelében megpillantottuk ezt a kis pizzeriát. Ahogy láttuk, folyamatosan érkeztek a vendégek, szombaton jóval túl az ebédidőn is elég nagy forgalmat bonyolítottak, bár a többség elvitelre vásárolt, de ezt mindenképpen pozitív előjelnek vettük.
Megosztom
Sajnos nem jutottunk el a kiszolgálásig -

Haldorádó Kisvendéglő Veresegyház

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Veresegyházán járva szerettünk volna egy klassz ebédet megenni a családdal. A Patak utcán a központ felé autózva láttuk meg a Haldorado halvendéglő tábláját, s mivel az egész család szereti a halételeket, arra vettük az irányt. Üdülőházak között egy földúton jutottunk el egészen a tópartig (Ivacsi-tó), ahol alig találtunk parkolóhelyet.
Megosztom


TérképX