ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag zalaegerszegi értékelései

Szürke kávézó -

Café Mokka Zalaegerszeg

2016. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. október 2.
A belvárosból északi irányban a ZTE Stadion felé tartva botlottunk bele ebbe a kávézóba, ami a kiírás szerint egyúttal söröző is. A bejárat előtt kis kiülős terasszal is rendelkeznek, ami virágládákkal van körbekerítve. Olyan érzésünk volt a kollégámmal, mintha egy zártkörű klub titkos belterjes világába csöppentünk volna, ahol a jelenlétünkkel megzavartuk a felszolgáló és baráti körének csapatozását.
Megosztom
Kávé, péksüti, jó hangulat -

Zalaco Bisztró Zalaegerszeg

2016. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. május 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Zalaegerszeg központjában a templommal szemben szépen felújított épületben található remek reggeliző hely. Minden hónapban és minden héten van valamilyen akciós péksüteményük. A kínálatuk nagyon változatos, és vannak olyan termékeik is, amelyeket másutt nem láttam még. Az ár-érték arány is kiváló. A mazsolás pufi holland recept alapján készült és mindössze 79 Ft.
Megosztom
Itt is van ebédmenü -

Centro Étterem Zalaegerszeg

2015. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A belvárostól kissé kijjebb esik a Centro, egy csendes és nyugis mellékutca. Az emeleten panzió üzemel, a földszinten az utcafronton található az éttermi rész, ami a szállóvendégek reggeliztetésére is szolgál. Jó néhány egerszegi étkezdéhez hasonlóan itt is van kedvezményes árú ebédmenü, amely itt 1 féle levesből és 2 féle választható főételből áll.
Megosztom
2015. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 31.
A Taverna Étteremmel szemben, panelházakkal körbevéve és eléggé eldugva, nem túl impozáns környezetben található ez az apró kávézó. Ahogy a neve is mutatja, Illy kávét árusítanak. A kiszolgálástól nem voltunk elájulva, olyan tessék-lássék módon fogadtak, mondjuk tényleg csak 2 eszpresszót vettek a kollégák, én meg csak a kísérőjük voltam, szóval nem mi adtuk az aznapi bevétel javát, ez tény.
Megosztom
2015. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 31.
A város nem túl szép főterén, a Dísz téren panelház aljában található ez a kellemes kávézó. Kívülről 80-as évekbeli, kissé retró, kissé lakótelepi a hangulata, de benn a környezet barátságos, meleg, csokibarna színek dominálnak és sokkal modernebb a berendezés, mint azt a "zord" külső alapján vártuk. A kávé és a tea helyett a számunkra sokkal izgalmasabb gyümölcsösebb ízek után kutattunk.
Megosztom
Kellemes söröző, vidám hangulat -

Piccolo Söröző és Vendéglő Zalaegerszeg

2015. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 19.
Mivel az aznapi étkezéseken már többedszerre is túl voltunk, csak 1-2 pohár italra ültünk be a helyi kollégákkal beszélgetni. A kerthelyiség kellemes, szellős, de szélvédett, mert felülről fedett. A Piccolo békés, csendes, nyugis környéken található, a Belváros szélén. Bár igaz, Zalaegerszegen a Belváros közepe is elég nyugis.
Megosztom
Menüebéd a Tavernában -

Taverna Étterem Zalaegerszeg

2015. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több napos vidéki munka miatt jártunk Zalaegerszegen, és így volt időnk feltérképezni és tesztelni a helyi éttermeket és egyéb vendéglátó egységeket. A Tavernát hétköznap ebédidőben kerestük fel, helyi kollégák ajánlása alapján, azt a napot megcélozva, amelyik napi menü a legszimpatikusabbnak tűnt számunkra.
Megosztom
A város felett jártunk -

Tv-torony Cafe Zalaegerszeg

2015. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 17.
A várostól kb. 5 km-re Bazita irányában található a TV-torony. Az interneten böngészve láttuk meg, hogy a torony látogatható, ráadásul még munka után is nyitva van, és a tetején a kilátón kívül egy kávézó is üzemel. Hétköznapokon elég kihaltnak tűnik a környék, egy babakocsit tologató anyukán és nagymamán kívül egy lélekkel sem találkoztunk, a torony lábánál található - ingyenes - parkolóban sem volt más autó.
Megosztom
Ez most nem igazán sikerült.... -

Gerő Cukrászda Zalaegerszeg

2015. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 17.
A helyi kollégák két cukrászdát ajánlottak nekünk, a Bettit és a Gerőt. Mindkettőt fel is kerestük, ám amíg a Betti süteményei ízlettek, addig a Gerőben vásároltak sajnos nem igazán sikerültek. Persze az is lehet, hogy esetleg csak rosszul választottam, de 2 félét is megkóstoltam.
Megosztom
2015. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 16.
Munkatársakkal jártunk ebben a mexikói ételeket kínáló étteremben. A belvárostól egy kisebb sétával érhető el, csendes utcában, családi házas övezetben fekszik. Eredetileg egy másik helyre igyekeztünk, de amikor megláttuk a Pedrot, bizalmat szavaztunk a helynek. Az étterem belső kialakítása hangulatos és egyedi, vaskos fa bútorok, lócák és kényelmes nagy asztalok.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX