ZigZag egyéb értékelései

Értékelései
143
234
3753
2720
290
11
65058

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag egyéb értékeléseit!

ZigZag értékelései

2020. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. november 22.
Születésnapi bulin jártunk itt a gyerekekkel, a járványügyi rendelkezések szigorítása előtti hétvégén. Ez egy beltéri élménypark a 13. kerület Vizafogó részén, egy csarnokszerű épületben. Főleg ugrálós játékok vannak itt: óriás trambulin, sorozatugró-pálya, egyensúlyozó pálya, nindzsa mászópálya, vízesés trambulin, 30 részes trambulinfal, lengőtrapéz, kosaras zsákolópálya.
Megosztom
2020. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. november 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Viszonylag nagy merítés alapján hazánk egyik legjobb gyógyfürdőjének tartom az egerszalókit. A Saliris Hotelből zárt üvegfolyosón keresztül biztosított a fürdőbe átjutás, fürdőköpenyt, törölközőt a szálloda biztosított számunkra, és természetesen a szállóvendégek részére a fürdő használata korlátlanul rendelkezésre áll a nyitva tartási időben 10-21 óra között.
Megosztom
Kiskastély a Mátrában -

De la Motte Kastély Noszvaj

2020. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. november 15.
Az egerszalóki Tourinform irodában ajánlották ezt a közeli, kb. félórás autóútra lévő kastélyt számunkra, ami jó ötletnek tűnt egy kis kirándulásra. A kastély látogatásának kezdete egy kicsit furcsa volt, ugyanis a szomszédos szálloda recepciójába kellett bemenni, itt tudtunk belépőjegyet váltani, majd idegenvezetés nélkül önállóan és a magunk tempójában fedezhettük fel a kastély épületét.
Megosztom
Mielőtt betört a multi-kulti -

Nosztalgia Fürdő Egerszalók

2020. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. november 15.
A 70-es, 80-as években vadregényes körülmények között lehetett még élvezni az egerszalóki gyógyvíz jótékony hatásait, ingyenesen, szabadon, kerítések nélkül, éjjel-nappal egy nyitott medencében. Én akkor sajnos nem jutottam el ide, de ismerőseim közül többen is visszajártak. Egerszalók falutól kb.
Megosztom
A film volt a legjobb, de a többi is érdekes -

Egerszalóki Barlanglakások Egerszalók

2020. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. november 7.
A falu szélén található, riolittufába vájt barlanglakások a 17-18. században készültek, összesen 33 barlanglakás volt a településen, és egészen a 20. század végéig lakták is őket, igaz, az utolsó években már önkéntes lakásfoglalókként. A helyi önkormányzat fantáziát látott a területben, felvásárolta a leromlott állapotú építményeket, amelyek gondos, igényes felújítást követően örökségvédelem alá kerültek.
Megosztom
A legnagyobb épület -

Esztergomi Bazilika Esztergom

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 24.
Az Esztergomi Bazilika az ország egyik leghíresebb szakrális-vallási épülete. Hivatalos neve Nagyboldogasszony– és Szent Adalbert-fő-székesegyház, Magyarország legnagyobb egyházi épülete, de európai viszonylatban is a legméretesebbek közé tartozik, illetve egyúttal hazánk legmagasabb épülete. Az altemplomtól a kupola gömbjéig 100 méter a magassága, hatalmas, monumentális, lenyűgöző épület.
Megosztom
Kastélyrom, őzgidák, tavirózsa -

Pósteleki Szabadidő Park Békéscsaba

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. október 18.
Elhagyatott épületeket bemutató web-oldalon találtam rá a pósteleki Széchényi-Wenckheim kastély megragadó fényképeire, amely romjaiban is igen látványos, így amikor nyaralásunkat Békés megyében töltöttük, ide is ellátogattunk egy kisebb kirándulásra. A helyszínre leparkolva derült ki, hogy a kastélyon kívül egyéb érdekes látnivalók is vannak.
Megosztom
Olyan volt, mint egy rosszféle állatmenhely -

Füzesgyarmati Állatpark & Vadfarm Füzesgyarmat

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. október 18.
A kisváros északi részén, egy családi ház udvarán alakították ki az állatparkot, amelyről a szállásunkon hallottunk. A birtok a kert mögött kiszélesedve tovább folytatódik. Ottjártunkkor nyári tábor helyszínéül is szolgált, de párhuzamosan egyéb látogatókat is fogadtak. Számomra ledöbbentő volt az az igénytelenség és rendezetlenség, ami az egész helyet betöltötte.
Megosztom
2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. október 16.
Gyomaendrőd kisváros Békés megyében, a Hármas-Kőrös partján található. A település keleti részén található a szép zöld, fás Erzsébet liget, a gyógyfürdő és a kemping közelében. A Liget Sörözőnél parkoltunk le, innen sétáltunk be a Lombkorona tanösvényhez, amelyre vonatkozóan nem láttunk sehol útbaigazító táblát és többeket meg kellett kérdezni, hogy pontosan merre található.
Megosztom
Dicsőséges múltnak emléke -

Vármúzeum Gyula

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. október 11.
Kétszer jártam életemben Gyulán, s mind a kétszer el is látogattam a gyulai várba. A 2. alkalomra idén nyáron családi nyaralásunk keretében került sor. Az Almásy-kastély után jöttünk át ebbe a várba, mivel kombinált jegyet váltottunk a két épületbe. A vár kívülről nagyon impozáns, gyerekkorunkból emlékezetes, hogy a szerencsi csokiszeleten ez a vár is szerepelt.
Megosztom
29 oldalon / 290 találat


TérképX