ZigZag egyéb értékelései

Értékelései
123
183
2729
2108
215
10
49392

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag egyéb értékeléseit!

ZigZag értékelései

Imádjuk a csokit! -

Csokoládé Múzeum Budapest

2019. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 7.
Régóta szerepelt a terveim között ez a múzeum, de örülök neki, hogy nem egyedül mentem, hanem a gyerekekkel, együtt az egész család, mert így sokkal érdekesebb volt. Helyszín a 16. kerület, Árpádföld, egy egykori vadászkastély nagyon szépen felújítva, nyugis környék, jó messzire mindentől. A kertes épület mellett parkolót alakítottak ki.
Megosztom
El Kazovszkij kiállítás -

B32 Galéria & Kultúrtér Budapest

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 5.
A B32 Galéria nevét a helyszín adta. 11. kerület, Bartók Béla út 32. , a Gárdonyi térnél, a Hadik Kávéház, Szatyorbár, Magnet Bank által közrefogott kis téren. A Galéria 2014-ben nyitotta meg kapuit, az Újbudai Önkormányzat támogatásával. Összművészeti kultúrtér, modern, kortárs művészetekre fókuszálva.
Megosztom
Különleges képződmények -

Cserépváraljai kaptárkövek Cserépváralja

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 31.
A férjem fedezte fel ezeket a különleges képződményeket a világhálón, és egy egész napos kirándulás keretében jártunk be több helyszínt is a Bükkalján. A pontos helyszíneket a geocaching oldalon írták le a legjobban, de GPS nélkül nem volt könnyű minden kaptárkövet megtalálni.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 18.
A Történelmi Emlékparkhoz vezető bekötőút elején található ez a park, még a kemping és a Szeri Csárda előtt. Gyerekeknek és felnőtteknek is izgalmas szórakozást nyújt. A nagy labirintus sövényből épített, a bejáratnál segítségképpen kaptunk egy rejtvényt, az egyes útelágazásoknál a helyes választ adva találhatjuk meg a helyes útirányt, így lehet végül bejutni a labirintus közepében lévő fából épített pihenő-kilátóhoz.
Megosztom
Őshonos állatok parkja -

Salföld Major Salföld

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 18.
Két alkalommal jártam itt, először a munkatársaimmal céges kirándulás keretében a Balaton-felvidéken jártunk és a majort is megnéztük a kollégákkal, majd a családdal, gyerekekkel jöttünk ide Tapolcáról. Ingyenes parkolás közvetlenül a bejáratnál lehetséges. Csak jó időben, de nem kánikulában érdemes ide jönni, mivel esővédett, illetve árnyékos helyek nem igazán vannak, a park szinte teljes része szabad terület.
Megosztom
Fridán túl is van látnivaló -

Magyar Nemzeti Galéria Budapest

2018. augusztusban járt itt
Értékelt: 2018. október 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta az egyik legnépszerűbb fővárosi múzeum a Budavári Palota épületében, amely 1975 óta található ezen a helyszínen. Az állandó kiállítás korszakok szerinti tematikában a gótikus művészettel indul az 1300-as évektől kezdődően, főként egyházi faszobrok, táblaképek és szárnyasoltárok láthatóak.
Megosztom
1000 évnyi látnivaló -

Budapesti Történeti Múzeum Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 30.
Ez egy nagyon klassz múzeum a Budavári Palotában, Vármúzeum néven is emlegetik, de ennek ellenére általában háttérbe szorul a szomszédos Magyar Nemzeti Galéria mellett, ahol a "nagymenő" időszakos festészeti kiállításokat szokták tartani. Ha külföldi lennék, aki csak egy hétvégére érkezik Budapestre, valószínű az én látogatási listámra sem kerülne fel, de Budapesten élő magyar emberként nem kétséges, hogy megéri felkeresni.
Megosztom
Nekünk a nem túl vidám múlt, a külföldi turistáknak jópofa érdekesség -

Memento Park Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
Budapest határában a régi 7-es út mentén található szabadtéri kiállítótér, amelyet a rendszerváltást követően alakítottak ki. A kommunista-szocialista időket idéző monumentális szobrok közül elég sokat szállítottak át ide az 1945-89 közötti időszakból. Így megmenekültek a beolvasztástól. A felnőtt belépő 1500 Ft-ba kerül.
Megosztom
Egy sün 200 Ft -

Holnemvolt Vár Budapest

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. október 22.
Az állatkertbe indultunk a gyerekekkel, de mivel annál a bejáratnál vettük meg a belépőket, ahol a Holnemvolt Park bejárata is van, így ide is benéztünk. Az őszi szünetre tekintettel a gyerekeknek csak 200 Ft-ba került a belépőjegy, viszont ezért nem "jár" semmi, csak a játszóteret és a fából épült mászóvárat lehet különdíj mentesen használni.
Megosztom
Zöld sziget a 11. kerületben -

Budai Arborétum Budapest

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 6.
A Szent István Egyetem Kertészettudományi Kart körbevevő kellemes zöld park. (ex-Kertészeti Egyetem), amely 2 részből áll, Alsó és Felső Kertből. Az Alsó Kert eredetileg az iskola kertészeti telepe volt, üvegházakkal és haszonnövény ültetvényekkel. Jelenleg csaknem 2000 fajta díszfa és díszcserje található itt, 240 féle hagymás-gumós évelő virág, valamint további 300 féle egyéb dísznövény.
Megosztom
22 oldalon / 215 találat


TérképX