ZigZag szállás értékelései

Értékelései
98
102
1876
1401
114
9
32594

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag szállás értékeléseit!

ZigZag értékelései

Meseházak a szőlőhegyen -

Catherine's Cottages Csákberény

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 17.
Csákberény egy csendes kis falu a Móri borvidéken, a Vértes lábánál. A legközelebbi nagyváros, Székesfehérvár kb. fél órás autóút innen. A falu határából gesztenyefasorral szegélyezett egysávos út vezet Csókakő felé, az Orondi szőlőhegy mentén.
Megosztom
Falusi vendéglátás felsőfokon -

Szél Fiai Fogadó Nyúl

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 8.
A véletlen hozta, hogy erre jártunk. A Győr és Pannonhalma közti úton fekszik Nyúl faluban, amely ezeréves történelmi múlttal büszkélkedik, ugyanis az 1037-es keltezésű Bakonybéli Alapítólevélben említik először a települést. A 4300 fős község legszebb része a Szőlőhegy, itt található a szőlőföldek és a pincesorok között a fogadó.
Megosztom
Olcsó húsnak... -

Régiposta Apartman Miskolc

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szallas. hu-n foglaltam ezt a szállást, érkezés előtt telefonon több alkalommal beszéltem a bérbeadóval. A belváros közelében egy viszonylag csendes, de nem túl bizalomgerjesztő utcában található régi belső udvaros társasház, a szoba ennek földszintjén található, a belső udvarról nyílik, egyetlen ablaka a belső udvarra néz.
Megosztom
Vidéki vendégszeretet -

Valéria Vendégház Mád

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 17.
A Vendégház címe a közelmúltban megváltozott, Kilián helyett Wass Albert utcára nevezték át az utcát, de a régebbi térképeken még a Kilián szerepel. A falu központjától kissé távolabb található északi irányban, egy csendes utcában. A vendéglátók nagyon szívélyesek, segítőkészek, egy Mádban élő család háza. Összesen 5 szoba van, mindegyikhez külön saját fürdőszoba és WC tartozik.
Megosztom
2016. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. február 11.
A vendégek döntő többségéhez hasonlóan mi is az Erzsébet program keretében jutottunk el ide az Erzsébet Szállodába, szezonon kívül, késő ősszel. Emiatt a Balatonban nyilván nem lehetett fürödni, hiába vízparti a szállás, viszont ezért kárpótolt bennünket a csodálatos park, a békés környezet, az őszi Balaton szépsége, no és a számtalan sportolási, szórakozási lehetőség, amely itt a vendégek rendelkezésére áll: fedett uszoda, jakuzzi, szauna, konditerem, pingpong, bowling pálya, csocsó, kint teniszpályák, játszótér.
Megosztom
2016. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 6.
A mezőkövesdi Zsórifürdő szomszédságában található egyszerű, de barátságos panzió. A közkedvelt fürdő csupán pár lépésnyi sétával érhető el. A szállás nagyon olcsó, az apartmanban 3900 Ft/fő egy éjszaka, és a gyermekek részére 30% kedvezményt biztosítanak. A reggeli itallal együtt 930 Ft-ba került.
Megosztom
Nagyon retró, de abszolút szerethető -

Hímer Termál Panzió Mezôkövesd

2016. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Mezőkövesd melletti Zsórifürdő üdülőnegyedben található panzió, amelynek földszintjén étterem működik. Előnyös, hogy saját parkolóval rendelkeznek, amelyet kizárólag a Hímer vendégeinek tartanak fenn. Régimódi, a 70-es éveket idéző egyszerű, kissé avítt berendezés, amelyet azonban a melengető vendégszeretet és kedvesség feledtet.
Megosztom
Századfordulós elegancia -

Danubius Hotel Astoria City Center Budapest

2016. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. január 1.
Több napos szakmai továbbképzésen vettem részt ebben a szállodában. A lokáció kiváló, abszolút városközponti, a szálloda ajtaján kilépve egyből a metróaluljáróba mehetünk le a lépcsőn, de több villamos és busz megállója is itt van az Astoriánál. 1914 óta működik az Astoria Hotel, azaz több mint 100 éves múlttal büszkélkedhet.
Megosztom
Szakmai rendezvény és fogadás -

Corinthia Hotel Budapest Budapest

2016. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. november 27.
Szakmai rendezvényre kaptunk meghívást a Corinthia Hotelbe, amelyet hírből természetesen már ismertünk. Mivel a parkolás szinte lehetetlen a környéken, taxival mentünk, bár tömegközlekedéssel is könnyen elérhető a 4-6-os villamos vonalán. Belépve megkapó elegancia és luxus vesz körbe bennünket, csillog az arany, süppedősek a szőnyegek, kényelmes ülőalkalmatosságok a lobbiban.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 21.
A lébényi zarándokszállás elsősorban a Szent Jakab útvonal zarándokai részére lett kialakítva, legalábbis a legtöbben ezt az utat végig vagy bizonyos szakaszát járva jutnak el ide. Az európai út egészen Santiago de Composteláig tart. A nagyon egyszerű szállás a Szent Jakab Római Katolikus Templom déli kapujával szemben található, 4 évvel ezelőtt került kialakításra az egykori középkori monostor helyén.
Megosztom
10 oldalon / 98 találat


TérképX