ZigZag szállás értékelései

Értékelései
143
234
3753
2720
290
11
65058

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag szállás értékeléseit!

ZigZag értékelései

2020. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. november 15.
A világviszonylatban is természeti különlegességnek számító sódomb és a hőforrás közvetlen szomszédságában megépült szuper-szálloda és gyógyfürdő nagyszabású projektje az építés kapcsán elég sok vihart kavart, minden esetre egy nagyon klassz és népszerű szállodát ismerhettünk itt meg, ahol első alkalommal szálltunk itt meg az őszi szünetben.
Megosztom
Márciusi Miskolctapolca -

Bástya Wellness Hotel Miskolctapolca

2020. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miskolctapolcán, a fürdő és a park közelében lévő kisebb, véleményem szerint átlagos szálloda. A parkoló az épület mögött egy meredek utcán felkanyarodva található, de telt ház esetén nem elegendő a száma a vendégek részére. A hirdetésükben foglaltakkal ellentétben egyáltalán nem luxus színvonalú, a képek és a marketinges reklámszövegek szebbnek mutatják be a valóságot.
Megosztom
Bazilika az ablakból -

Bazilika alatti Panzió Esztergom

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 24.
Központi elhelyezkedésű, mégis csendes, szépen felújított panzió, közvetlenül a Csülök Csárda mellett. Aki félpanziót igényel, annak a vacsorát a csárda adja. Saját parkolóhelyek korlátozott számban egy szomszédos telken találhatóak, de az autónk számára már nem volt hely, viszont le tudtunk parkolni közvetlenül a bejáratnál, ez valójában a csárda parkolója, ami hétköznap fizetős és elég kevés autó fér el.
Megosztom
Békési családi napok -

Kiskastély Fogadó Füzesgyarmat

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 16.
Családi nyaralásunk szálláshelyéül választottuk ezt a panziót. A környék teljesen ismeretlen volt számunkra, így internetes böngészés során találtuk meg a Kiskastélyt. Előzetesen nagyjából minden elképzelésünknek megfelelt, képek alapján nagyon tetszett a hangulata. A tulajdonos házaspár hölgy tagjával telefonon többször egyeztettünk, nagyon kedves és segítőkész volt.
Megosztom
2020. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 26.
A szálláson már több alkalommal jártunk, de ezúttal a motel és a faházak után a szálloda egyik szobáját foglaltuk le. A szállodaépület 2 szintes, az emeleti szobák tetőtériek. A berendezés elég egyszerű, 2 összetolt ágy mint "ál-franciaágy", valamint egy kihúzható kanapé a fekvőalkalmatosságok, ahol még két ember tud aludni, mondjuk a vékonyabb fajtából.
Megosztom
Történelmi szálloda -

Arany Strucc Hotel Kôszeg

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 9.
Ebben a szállodában már megszálltunk egyszer, ennek több, mint 20 éve, és azt kell mondjam, hogy azóta nem (sem) sokminden változott. A helyszín kitűnő, ennél jobb nem is lehetne, közvetlenül a városmagban, a Jézus szíve templom mellett található. A földszinten étterem és cukrászda is működik. A történelem évszázadai itt szinte tapinthatóak, a 2 szintes barokk épület a 17.
Megosztom
Családi nyaralás Kőszegen -

Hotel Írottkő Kôszeg

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családi nyaralásunk helyszínéül választottuk ezt a szállodát. Kőszeg egy szeretetreméltó kisváros, gyönyörű házak és utcák, békés, nyugodt hangulat, de számos programlehetőséggel és látnivalóval a környéken. Összességében pozitív a véleményem, és jó szívvel ajánlom a hotelt, de azért volt pár csalódást okozó, negatív tapasztalásom is.
Megosztom
Kisvárosi hangulat -

Levendula Apartmanok Sümeg

2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 2.
Ausztriából hazafelé tranzitszállásként, 1 éjszakára szálltunk itt meg. A sz. . . . hu web-oldalon foglaltuk a szállást, előleget nem kellett fizetni, bankkártya adatokat sem kértek. A szállásadó hölggyel telefonon leegyeztettük a részleteket érkezés előtt, személyesen is kedves volt.
Megosztom
Romantika és természetközeli környezet -

Fenyőharaszt Kastélyszálló Verseg

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Romantikus kastélyszálló nyugis, természetközeli környezetben Hatvan közelében, Budapesttől kb. 50 km-re. A kastély a falutól is kívül esik, a kastély szomszédságában nincs lakott település. A kastély építtetője Podmaniczky Levente, 1868-ban késő klasszicista stílusban emelték, téli vadászrezidenciaként használták, majorság és 13 hektáros park kapcsolódott hozzá.
Megosztom
Zempléni kalandozás -

Hotel Hunor Sátoraljaújhely

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 29.
Családunkkal, 3 gyerekkel töltöttünk itt el a nyári szünetben 6 napot. Már hónapokkal korábban lefoglaltuk a szállást. A benyomásaink vegyesek, de összességében pozitívak voltak, azt minden esetre le kell szögezni, hogy NEM 4 csillagos szintű a szállás. Mi egy tetőtéri lakosztályban voltunk: összenyitható előszoba, 2 fürdő, 2 hálószoba (2, illetve 3 ágyas).
Megosztom
15 oldalon / 143 találat


TérképX