ZigZag szállás értékelései

Értékelései
140
228
3609
2645
277
11
62991

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag szállás értékeléseit!

ZigZag értékelései

Békési családi napok -

Kiskastély Fogadó Füzesgyarmat

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 16.
Családi nyaralásunk szálláshelyéül választottuk ezt a panziót. A környék teljesen ismeretlen volt számunkra, így internetes böngészés során találtuk meg a Kiskastélyt. Előzetesen nagyjából minden elképzelésünknek megfelelt, képek alapján nagyon tetszett a hangulata. A tulajdonos házaspár hölgy tagjával telefonon többször egyeztettünk, nagyon kedves és segítőkész volt.
Megosztom
2020. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 26.
A szálláson már több alkalommal jártunk, de ezúttal a motel és a faházak után a szálloda egyik szobáját foglaltuk le. A szállodaépület 2 szintes, az emeleti szobák tetőtériek. A berendezés elég egyszerű, 2 összetolt ágy mint "ál-franciaágy", valamint egy kihúzható kanapé a fekvőalkalmatosságok, ahol még két ember tud aludni, mondjuk a vékonyabb fajtából.
Megosztom
Történelmi szálloda -

Arany Strucc Hotel Kôszeg

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 9.
Ebben a szállodában már megszálltunk egyszer, ennek több, mint 20 éve, és azt kell mondjam, hogy azóta nem (sem) sokminden változott. A helyszín kitűnő, ennél jobb nem is lehetne, közvetlenül a városmagban, a Jézus szíve templom mellett található. A földszinten étterem és cukrászda is működik. A történelem évszázadai itt szinte tapinthatóak, a 2 szintes barokk épület a 17.
Megosztom
Családi nyaralás Kőszegen -

Hotel Írottkő Kôszeg

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családi nyaralásunk helyszínéül választottuk ezt a szállodát. Kőszeg egy szeretetreméltó kisváros, gyönyörű házak és utcák, békés, nyugodt hangulat, de számos programlehetőséggel és látnivalóval a környéken. Összességében pozitív a véleményem, és jó szívvel ajánlom a hotelt, de azért volt pár csalódást okozó, negatív tapasztalásom is.
Megosztom
Kisvárosi hangulat -

Levendula Apartmanok Sümeg

2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 2.
Ausztriából hazafelé tranzitszállásként, 1 éjszakára szálltunk itt meg. A sz. . . . hu web-oldalon foglaltuk a szállást, előleget nem kellett fizetni, bankkártya adatokat sem kértek. A szállásadó hölggyel telefonon leegyeztettük a részleteket érkezés előtt, személyesen is kedves volt.
Megosztom
Romantika és természetközeli környezet -

Fenyőharaszt Kastélyszálló Verseg

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Romantikus kastélyszálló nyugis, természetközeli környezetben Hatvan közelében, Budapesttől kb. 50 km-re. A kastély a falutól is kívül esik, a kastély szomszédságában nincs lakott település. A kastély építtetője Podmaniczky Levente, 1868-ban késő klasszicista stílusban emelték, téli vadászrezidenciaként használták, majorság és 13 hektáros park kapcsolódott hozzá.
Megosztom
Zempléni kalandozás -

Hotel Hunor Sátoraljaújhely

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 29.
Családunkkal, 3 gyerekkel töltöttünk itt el a nyári szünetben 6 napot. Már hónapokkal korábban lefoglaltuk a szállást. A benyomásaink vegyesek, de összességében pozitívak voltak, azt minden esetre le kell szögezni, hogy NEM 4 csillagos szintű a szállás. Mi egy tetőtéri lakosztályban voltunk: összenyitható előszoba, 2 fürdő, 2 hálószoba (2, illetve 3 ágyas).
Megosztom
Szálloda a szőlőhegyen -

Merlot Borhotel Szendr?lád

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
Szendrőlád külterületén, a szőlőhegy tetején található, csodálatos panorámát nyújtó szálloda azoknak, akik a nyugodt, békés, csendes, emberektől távol eső környéket kedvelik. Bár a népvándorlás és az államalapítás idejére nyúlik vissza a település története, a 20. századra teljesen elvesztette a jelentőségét, mondhatni, nincs semmi számottevő látványossága vagy nevezetessége a kb.
Megosztom
Vidék, tradíció, vendégszeretet -

Fogadó az Öreg Préshez Hotel Mór

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 30.
A tulajdonos család legendáriuma szerint a fogadónak helyet adó módos parasztgazda háza már a 17. században is itt állt. A fogadó a felújított, de tájjellegét megőrző épületcsoportban 1992-ben nyitotta meg kapuit, azóta is a Möllmann-család működteti, akik szintén sváb gyökerekkel rendelkeznek.
Megosztom
Erdőszéli szállás a Börzsönyben -

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag

2018. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 28.
Gyönyörű fekvésű, csupa-fa erdőszéli wellness hotel egy hatalmas zöld rét közepén, a hegyek ölelésében. Friss levegő, távol a város zaja, még a környező falvakon is kívül esik. A környék kiválóan alkalmas kirándulásra, erdőjárásra. Megközelítése tömegközlekedéssel nem egyszerű.
Megosztom
14 oldalon / 140 találat


TérképX