ZigZag szállás értékelései

Értékelései
107
141
2277
1663
153
9
39133

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag szállás értékeléseit!

ZigZag értékelései

Pihentető Zemplén -

Magita Hotel Erdôbénye

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 21.
Erdőbénye csendes kis falu a Zemplén déli részén, a Tokaj-Hegyaljai Borvidéken. A honfoglalás kora óta lakott, a Mulató-hegyet mint ásványgyűjtő lelőhelyet ismertem régről. A falu környéke erdős, a faluba is egy nagyon hangulatos erdei úton érkeztünk meg. A Magita Hotel a falu központjában található, engem teljesen meglepett, hogy milyen impozáns, jól felszerelt és tágas.
Megosztom
Családias hotel családosoknak -

Zsanett Hotel Balatonkeresztúr

2017. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 18.
Családi vállalkozásban működtetett 3 csillagos szálloda a Balaton partján, nem túl nagy kerttel, azt viszont szépen gondozzák. A Balatonon kívül a szálloda kerti medencéjében is megmártózhatunk, bár inkább a gyerekek számára ideális, mert csak mellmagasságig ér a víz benne. Körülötte napozóágyak. A wellness részlegben jakuzzii, szauna és külön díj fejében masszázs kényezteti a vendégeket.
Megosztom
2017. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 13.
Balatonlelle egyik legszörnyűbb szállása. Az a típus a 70-es évekből, ami már akkor sem volt modern és korszerű, amikor megépült, csak akkor ilyen volt az összes új épület. Egy panel toronyház, annak minden hátrányával. Papírvékony falak, nulla klíma, rossz szigetelés, nem jól záródó ablakok, wifi nem működik, egyik lift szintén nem megy.
Megosztom
20 lépés sincs a Balaton -

Árnyas Villa Balatonlelle

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 13.
Modern, új építésű, jól felszerelt, igényes kivitelű, ízlésesen berendezett apartman a szabadstrand közvetlen közelében, amely üdítő kivételt jelent a balatonlellei szállások többségében lelombozó színvonalához képest. A zárt udvaron lehet parkolni, bár ha telt ház van, eléggé szűkös a rendelkezésre álló hely.
Megosztom
Valóban stílusos! -

Rosinante Fogadó Szigetmonostor

2017. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 7.
Romantikus, családias, 3 csillagos szálloda Szigetmonostor külterületén a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban, közel a Dunához. Az épületet csupa zöld veszi körbe, nyugalmas, békés, természetközeli. Kedvelt esküvői helyszín (hétvégén), de vannak családi szobáik, és kb. 15 éve népszerű konferenciahelyszín is (ez pedig leginkább hétköznap). Kb.
Megosztom
Be ne nézz az ágy alá! -

Hotel Tiffany Balatonlelle Balatonlelle

2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 6.
A szálloda valamikor a 60-as években épülhetett, amikor Lellén hatalmas egyen-kocka-szalag-szállodaépítési láz uralkodott, s jó pár nagyméretű épületet felhúztak, bár a többi az Boglár felé, a Honvéd utcában található. A Tiffanynak kiváló az elhelyezkedése abból a szempontból, hogy teljesen a központban található.
Megosztom
Családi pihenés a hegyekben -

Hotel Buják Buják

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 4.
Buják viszonylag ismeretlen, csendes kis falu Nógrád megyében, kevés látnivalóval. Számomra a népviseletről volt ismerős a neve. Itt van a Honvédség egyik üdülője, amelyet honvédségi dolgozók és családtagjaik vehetnek igénybe kedvezményes áron. Nyáron főszezonban voltunk itt, úgy tapasztaltuk, inkább a nyugdíjasok, idősebb párok vették igénybe, a családok inkább a Balaton környékét preferálják ekkortájt.
Megosztom
2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ahogy Gyöngyöst elhagyjuk és a 24-es úton a Mátra felé indulunk északra, a város végét jelző tábla után nem sokkal kell jobbra kanyarodni egy kis bekötőúton a kisvasút síneken átkelve, itt található a Sziluett Hotel, amelynek sziluettje amúgy a főútról is jól látható. Körülötte szőlők, valamint az épület mögött régi pincesor húzódik, ami nagyon hangulatos, ezek a farkasmályi dűlők.
Megosztom
Remek szállás a 13. kerületben -

Premium Apartmanház Budapest

2017. márciusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 6.
A 13. kerület angyalföldi részén rengeteg új ház, lakónegyed épült a rendszerváltozást követően az ezredforduló éveiben. A 2008-ban épült Prémium Apartmanház is ekkor épült, 136 lakással rendelkezik, 1-2-3 szobásak. A ház aljában parkolóház található, ami nagyon előnyös, mivel a környéken hiába lenne szabad hely, fizetős a parkolás az utcákon (1000 Ft/naponta).
Megosztom
Meseházak a szőlőhegyen -

Catherine's Cottages Csákberény

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 17.
Csákberény egy csendes kis falu a Móri borvidéken, a Vértes lábánál. A legközelebbi nagyváros, Székesfehérvár kb. fél órás autóút innen. A falu határából gesztenyefasorral szegélyezett egysávos út vezet Csókakő felé, az Orondi szőlőhegy mentén.
Megosztom
11 oldalon / 107 találat


TérképX