ZigZag szállás értékelései

Értékelései
124
189
2884
2196
224
10
51332

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag szállás értékeléseit!

ZigZag értékelései

Bordóba öltöztetve -

Fiáker Panzió Miskolc

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 10.
Családi vállalkozásban üzemeltetett kis panzió a Népkert melletti utcában. A tulajdonos pár a földszinten lakik, az emeleten 5 kis szoba található. Házias reggelit lehet kérni, de ez opcionális. Az emeletre felvezető lépcső szűkös, nem akadálymentesített. Az egész belső tér, a kialakítás nagyon hangulatos, egyedi, budoár-jellegű.
Megosztom
Nem jachton érkeztünk -

Duna Garden Hotel Budapest

2018. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. január 13.
Négy csillagos szálloda Pesterzsébet Gubacs városrészében, közvetlenül a Duna-parton. A belvárostól meglehetősen távol esik, a jó pár perces sétára lévő HÉV-vel vagy tömegközlekedéssel kb. 20 perc alatt lehet beérni a Boráros térre. A szálloda modern, pár éve épült, viszonylag kicsi, kb. 20 szobájuk van, családias, 2 szintes épület.
Megosztom
2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25.
A Flokken Fesztiválon jártunk itt, ez egy hagyományőrző beöltözős program, ahol a résztvevők a 10. századot élik újra. Harcosok, nomádok, sátorban, jurtában. A rendezvénynek ideális helyszínt biztosított a kemping, amely közvetlenül a Duna-parton található, békés, eldugott, nyugis, ugyanakkor szép természetes környezetben.
Megosztom
Rémálom, ami egy nappal korábban véget ért -

PTE ETK szombathelyi Kollégiuma Szombathely

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 30.
A Savaria Fesztiválra érkeztünk, eredetileg 5 napra, de a 4. nap reggelén inkább hazajöttünk. Első alkalom volt, hogy úgy döntöttünk, hamarabb visszautazunk valahonnan, mint terveztük. Ennek az elromlott időjáráson kívül döntő részben ez a szállás volt az oka. Az összkép és a véleményünk lesújtó. Szallas. hu-n foglaltunk, hónapokkal korábban.
Megosztom
Fesztivál a Mátrában -

Sástó Hotel Gyöngyös

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
Augusztusban egy hosszú hétvégét töltöttünk itt, korábban is jártunk, szálltunk meg itt. Környezet 10 pontos, nagyon szép, békés, friss levegő, számos kirándulóhely a környéken. Gyöngyös autóval 10 perc. Mi faházban laktunk, amin belül is több kategóriájút kínálnak. Az új rönkfa házak 1 légterűek, 5-6 személyesek, az ágyak közül 1 db emeleteságy.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15.
Hirtelen elhatározásból döntöttünk egy hétvégi 2 napos ópusztaszeri kirándulás mellett, 4 nappal az indulás előtt sikerült itt szállást foglalnunk. A falu szélén, a Nemzeti Történeti Emlékpark közelében található egyszerű szálláshely, ahol saját sátorban, lakókocsiban vagy faházakban lehet megszállni. A 2 személyes, teraszos faházak a legegyszerűbbek, gyakorlatilag 2 ágy a berendezés.
Megosztom
Vadászkastélyból turistaszállás -

Hubertlaki Kulcsosház Ugod

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Autóval kizárólag erdészeti úton vagy gyalogosan közelíthető meg, benn az erdő sűrűjében, távol a városi civilizációtól, de még a legközelebbi falu (bolt, kocsma, buszmegálló, egyebek) is több mint 5 km-re található. A Hamuházi-réten egykor az Eszterházy-család vadászkastélya állt, a környező erdőségek is az ő birtokaik voltak.
Megosztom
Bakonyi elvonulás a családdal -

Forest Hills Biohotel & Golf Zirc

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 22.
Zirc központjától kb. 5 km-re, Zirc-Szarvaskúton található kifejezetten csendes, nyugalmas, természetközeli szálloda, a Bakony szívében. Modern, elegáns, jól felszerelt, de mégsem hivalkodó az épület. A szoba berendezése igényes, angol szalonok hangulatát idézi, klimatizált. Elegendő pakolóhely állt rendelkezésünkre, kis hűtő is volt.
Megosztom
Kiváló vendégház a Fertő-tónál -

Várfal Vendégház Fertôrákos

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 15.
Ezúttal nem az ittjartam. hu-n olvasott értékelésekre hagyatkoztunk, szerencsére. Öt napot töltöttünk el itt a családunkkal, és nagyon elégedettek voltunk mindennel. A családi vállalkozásban üzemeltetett panzió a falu főutcáján található, közel a Fertő-tavi strandhoz és a hajóállomáshoz. Nagyon szépen felújított régi parasztház a középkori várfal tövében, amelyet építészeti díjjal tüntetettek ki.
Megosztom
Borsodi kínai élmény -

Hotel BorsodChem Kazincbarcika

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 18.
A szálloda a Borsodchem vegyipari komplexum nevét viseli, a város szélén fekszik, a Kazincbarcika-alsó vasútállomástól kb 10-12 perces sétára, a Volán buszpályaudvar pedig pontosan az épület előtt található. A belvárostól ennek megfelelően eléggé kiesik, kb. 20-25 perces sétával lehet bejutni, bár igaz, Kazincbarcika belvárosa nem mondható éppen figyelemreméltónak, így aki esetleg kihagyja, az sem veszít sokat.
Megosztom
13 oldalon / 124 találat


TérképX