ZigZag szállás értékelései

Értékelései
136
223
3497
2576
265
10
60508

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag szállás értékeléseit!

ZigZag értékelései

Kisvárosi hangulat -

Levendula Apartmanok Sümeg

2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 2.
Ausztriából hazafelé tranzitszállásként, 1 éjszakára szálltunk itt meg. A sz. . . . hu web-oldalon foglaltuk a szállást, előleget nem kellett fizetni, bankkártya adatokat sem kértek. A szállásadó hölggyel telefonon leegyeztettük a részleteket érkezés előtt, személyesen is kedves volt.
Megosztom
Romantika és természetközeli környezet -

Fenyőharaszt Kastélyszálló Verseg

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Romantikus kastélyszálló nyugis, természetközeli környezetben Hatvan közelében, Budapesttől kb. 50 km-re. A kastély a falutól is kívül esik, a kastély szomszédságában nincs lakott település. A kastély építtetője Podmaniczky Levente, 1868-ban késő klasszicista stílusban emelték, téli vadászrezidenciaként használták, majorság és 13 hektáros park kapcsolódott hozzá.
Megosztom
Zempléni kalandozás -

Hotel Hunor Sátoraljaújhely

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 29.
Családunkkal, 3 gyerekkel töltöttünk itt el a nyári szünetben 6 napot. Már hónapokkal korábban lefoglaltuk a szállást. A benyomásaink vegyesek, de összességében pozitívak voltak, azt minden esetre le kell szögezni, hogy NEM 4 csillagos szintű a szállás. Mi egy tetőtéri lakosztályban voltunk: összenyitható előszoba, 2 fürdő, 2 hálószoba (2, illetve 3 ágyas).
Megosztom
Szálloda a szőlőhegyen -

Merlot Borhotel Szendr?lád

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
Szendrőlád külterületén, a szőlőhegy tetején található, csodálatos panorámát nyújtó szálloda azoknak, akik a nyugodt, békés, csendes, emberektől távol eső környéket kedvelik. Bár a népvándorlás és az államalapítás idejére nyúlik vissza a település története, a 20. századra teljesen elvesztette a jelentőségét, mondhatni, nincs semmi számottevő látványossága vagy nevezetessége a kb.
Megosztom
Vidék, tradíció, vendégszeretet -

Fogadó az Öreg Préshez Hotel Mór

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 30.
A tulajdonos család legendáriuma szerint a fogadónak helyet adó módos parasztgazda háza már a 17. században is itt állt. A fogadó a felújított, de tájjellegét megőrző épületcsoportban 1992-ben nyitotta meg kapuit, azóta is a Möllmann-család működteti, akik szintén sváb gyökerekkel rendelkeznek.
Megosztom
Erdőszéli szállás a Börzsönyben -

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag

2018. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 28.
Gyönyörű fekvésű, csupa-fa erdőszéli wellness hotel egy hatalmas zöld rét közepén, a hegyek ölelésében. Friss levegő, távol a város zaja, még a környező falvakon is kívül esik. A környék kiválóan alkalmas kirándulásra, erdőjárásra. Megközelítése tömegközlekedéssel nem egyszerű.
Megosztom
Ez már szinte nem is Budapest -

Petneházy Club Hotel Budapest

2018. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. július 27.
Hivatalosan még Budapest közigazgatási határán belül található, de annyira messze esik a belvárostól, mintha már vidéken lennénk. Madárcsicsergős, jó, friss levegőjű üdülőhely, rengeteg zöld területtel, Budakeszi és Nagykovácsi között.
Megosztom
Csapatépítés ingerszegény környezetben -

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 15.
Egy tipikus céges csapatépítő hotel. Kb. 25 km-re fekszik Budapest határától, a kijutás időigénye forgalomfüggő. A faluban nincs semmilyen látnivaló, így itt praktikusan megvalósulhat a vezetők vágya, hogy a tréningező kollégák ne járkáljanak ki, itt a környéken úgysem találnak semmit, ami miatt érdemes lenne elhagyni az objektumot.
Megosztom
2019. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. június 24.
A gyerekeim az idei évben itt töltötték az erdei tábor 3 napját. A helyszín az osztályfőnök választása volt, hosszas kiválasztás és előzetes helyszíni megtekintés alapján. Árban nagyon korrekt ajánlatot adtak, ár-érték arányban pedig messze meghaladta a várakozásainkat.
Megosztom
Gyönyörű környezetben túlélőtábor -

Kisinóci Turistaház Kóspallag

2019. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. június 23.
Egy hetes karatetábor helyszíne volt a turistaház, azon belül is az apartmanszobák, míg a 3 szintes főépületben egy másik gyerekcsoport táborozott. Bár a gyerekeknek megfelelt, de szerintem nagyon zsúfolt, barakkszerű, több napos tartózkodásra meglehetősen kényelmetlen, számomra alkalmatlan volt a helyszín.
Megosztom
14 oldalon / 136 találat


TérképX