ZigZag szállás értékelései

Értékelései
129
203
3053
2307
238
10
54807

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag szállás értékeléseit!

ZigZag értékelései

Csapatépítés ingerszegény környezetben -

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 15.
Egy tipikus céges csapatépítő hotel. Kb. 25 km-re fekszik Budapest határától, a kijutás időigénye forgalomfüggő. A faluban nincs semmilyen látnivaló, így itt praktikusan megvalósulhat a vezetők vágya, hogy a tréningező kollégák ne járkáljanak ki, itt a környéken úgysem találnak semmit, ami miatt érdemes lenne elhagyni az objektumot.
Megosztom
2019. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. június 24.
A gyerekeim az idei évben itt töltötték az erdei tábor 3 napját. A helyszín az osztályfőnök választása volt, hosszas kiválasztás és előzetes helyszíni megtekintés alapján. Árban nagyon korrekt ajánlatot adtak, ár-érték arányban pedig messze meghaladta a várakozásainkat.
Megosztom
Gyönyörű környezetben túlélőtábor -

Kisinóci Turistaház Kóspallag

2019. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. június 23.
Egy hetes karatetábor helyszíne volt a turistaház, azon belül is az apartmanszobák, míg a 3 szintes főépületben egy másik gyerekcsoport táborozott. Bár a gyerekeknek megfelelt, de szerintem nagyon zsúfolt, barakkszerű, több napos tartózkodásra meglehetősen kényelmetlen, számomra alkalmatlan volt a helyszín.
Megosztom
Csingervölgyi kirándulás -

Park Vendégházak Ajka

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 1.
A tavaly nyári bakonyi nyaralás után ismét a Bakonyt céloztuk meg a családdal a tavaszi szünetben, ezúttal Ajka környékére mentünk. A Park Vendégház és a mellette lévő étterem a Csingervölgyben található, az egykori Ármin-bánya - ma Bányászati Múzeum - közvetlen közelében. Abszolút természetközeli szállás, a háztól több túraútvonal indul, melyeket térképekkel is bemutatnak.
Megosztom
2018. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 25.
Megbízható 4 csillagos szálloda a Tisza partján, zöldövezeti nyugalmas, csendes részben, a belvárostól sétatávolságra. Egy konferencián jártunk itt a kollégákkal. A konferenciaterem tágas, jól klimatizált, meglepő módon még a székek is egészen kényelmesek voltak. A recepción a regisztráció flottul, gyorsan ment, pedig minden vendég egyszerre érkezett, de jól előkészítették a rendezvényt.
Megosztom
Bordóba öltöztetve -

Fiáker Panzió Miskolc

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családi vállalkozásban üzemeltetett kis panzió a Népkert melletti utcában. A tulajdonos pár a földszinten lakik, az emeleten 5 kis szoba található. Házias reggelit lehet kérni, de ez opcionális. Az emeletre felvezető lépcső szűkös, nem akadálymentesített. Az egész belső tér, a kialakítás nagyon hangulatos, egyedi, budoár-jellegű.
Megosztom
Nem jachton érkeztünk -

Duna Garden Hotel Budapest

2018. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. január 13.
Négy csillagos szálloda Pesterzsébet Gubacs városrészében, közvetlenül a Duna-parton. A belvárostól meglehetősen távol esik, a jó pár perces sétára lévő HÉV-vel vagy tömegközlekedéssel kb. 20 perc alatt lehet beérni a Boráros térre. A szálloda modern, pár éve épült, viszonylag kicsi, kb. 20 szobájuk van, családias, 2 szintes épület.
Megosztom
2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25.
A Flokken Fesztiválon jártunk itt, ez egy hagyományőrző beöltözős program, ahol a résztvevők a 10. századot élik újra. Harcosok, nomádok, sátorban, jurtában. A rendezvénynek ideális helyszínt biztosított a kemping, amely közvetlenül a Duna-parton található, békés, eldugott, nyugis, ugyanakkor szép természetes környezetben.
Megosztom
Rémálom, ami egy nappal korábban véget ért -

PTE ETK szombathelyi Kollégiuma Szombathely

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 30.
A Savaria Fesztiválra érkeztünk, eredetileg 5 napra, de a 4. nap reggelén inkább hazajöttünk. Első alkalom volt, hogy úgy döntöttünk, hamarabb visszautazunk valahonnan, mint terveztük. Ennek az elromlott időjáráson kívül döntő részben ez a szállás volt az oka. Az összkép és a véleményünk lesújtó. Szallas. hu-n foglaltunk, hónapokkal korábban.
Megosztom
Fesztivál a Mátrában -

Sástó Hotel Gyöngyös

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
Augusztusban egy hosszú hétvégét töltöttünk itt, korábban is jártunk, szálltunk meg itt. Környezet 10 pontos, nagyon szép, békés, friss levegő, számos kirándulóhely a környéken. Gyöngyös autóval 10 perc. Mi faházban laktunk, amin belül is több kategóriájút kínálnak. Az új rönkfa házak 1 légterűek, 5-6 személyesek, az ágyak közül 1 db emeleteságy.
Megosztom
13 oldalon / 129 találat


TérképX