Egy tipikus fősodratú cukrászdaként tudnám kategorizálni, alapvetően jól ismert, házias jellegű süteményeket és tortákat kínálnak. Nekem a házi sütésű, saját családi recept alapján készült aprósütemények keltették fel leginkább az érdeklődésemet, a vaníliás-mandulás, illetve vaníliás-diós hókifliből (1500 Ft/10 dkg) elvitelre vásároltam, az egyik lányom imádja az efféle édességeket. Egyik klasszikus kedvencem, a Rákóczi túrós is szerepel a repertoárban. A képviselőfánkot készítik gluténmentes, csokis verzióban (1600 Ft). A sütemények szeletára jellemzően 1000 Ft feletti, kb. 1600 Ft-ig bezárólag. Fagylaltból korábban a Velencei Álom volt a nagy sláger, most már a Dubai csokoládé vette át ezt a divatnak köszönhető szerepet, a fügés mandula fagyitól többet vártam, nekem egyáltalán nem volt karakteres. A Bella Venezia márkajelzésű hagyományos olasz stílusú kávé középszerű volt, nem prémium kategóriás. Nyáron szokott egy kis terasz üzemelni a bejárat előtti járdaszakaszon, de tavasszal még nem települtek ki. Összességében 4 pontra taksálom a helyet, nem ez a legjobb cukrászda szerintem Budakeszin, de ettől még persze ajánlott kategóriás.