Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos 2025. október 17. 7:47a párjával járt itt
A recepción tájékozottabbak lehetnének a településsel kapcsolatban,nem igazán tudtak segiteni a közlekedésben. A vacsora választék lehetne változatosabb,nem minden nap csirkemellből valami. A jelzett cukormentes diétánál minden nap meg kellett kérdezni,hogy olyan-e és simán felszolgálták a desszertet is tele cukorral.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 31 városban járt már
Kiváló 2025. október 17. 7:23családjával járt itt
Családdal voltunk itt egy hétvégét és nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda nagyon tetszett, az ellátás jó volt. Az élményfürdő sem volt rossz, de más hasonló jellegű szállodához képest csak egy közepes szintű.
Kiváló 2025. október 17. 5:22egyedül járt itt
Gyönyörű környezetben fekszik a hotel. Nagyon tetszett a parkja, roppant hangulatos. Érdekes volt, szinte labirintus az épületek megközelítése, s az épületben a közlekedés is. Egyfajta kaland, de élveztem.
Az étkezés változatos és ízletes. Kiváló a vacsora utáni borajánlat.
Ami kissé zavaró volt, a szobák közötti áthallás. S jobban örültem volna több filmcsatornának.
Kiváló 2025. október 17. 2:49a párjával járt itt
Tisztaság mindenhol, maximális figyelem a személyzet részéről, az ételek ízletesek, változatosak és bőségesek. A csomagban szereplő ajándék bort kérni kellett, azt az asztaltársaságból senki nem kapta meg. A szobában az ágy borzasztó kényelmetlen. Azt javasolnám cserélni.
Átlagos 2025. október 16. 17:36barátokkal járt itt
Már több helyen ettünk pizzát, szeretjük is, főleg a Hawaii-t.
Az étterem vendég mentes volt, annyira azt nem szeretjük, de hát enni kellett.
A pincér kedves volt, elmondta, hogy Olasz recept alapján készítik a pizzát.
Egy nagyot rendeltünk két felé.
Annyira nem nyerte el a tetszésünket.

Pizza Palazzo Pizzéria & Étterem, Gödöllő
Gyenge 2025. október 16. 14:02barátokkal járt itt
Sajnos ez az étterem hatalmas csalódás volt számomra. Már az érkezés pillanatában érezhető volt, hogy valami nincs rendben, hiszen a hely teljesen üres volt, ami egy falusi étteremnél is szokatlan, főleg ebédidőben. A hangulat nyomasztó volt, és egyáltalán nem idézte meg azt a kellemes, otthonos vidéki érzést, amit az ember egy ilyen helytől várna.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3962 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 112292 feltöltött kép
2025. október 16. 11:20egyedül járt itt
A CEU központi épületével szemben itt a sarkon már évek óta mindig volt valamilyen kávézó-bisztró, ahol reggeli, brunch, ebédidőben melegétel is elérhető. Mióta legutóbb errefelé jártam, ismét változás történt. Talán 2 hónapja, ha jól értettem, amit a pincér mondott, az aktuális hely neve Fruska lett.
2025. október 16. 10:56kollégákkal járt itt
Éveken át egyik kedvenc éttermem volt a Vigyázó Ferenc utcai szuterénben a Govinda vegetáriánus indiai étterem, amelyet a Magyarországi Krishna-tudatú Hívők Közössége üzemeltetett, az ő hitvilágukkal és életszemléletükkel összhangban. Hogy mi vezetett a bezáráshoz, sajnos nem tudom, minden esetre idén június óta új tulajdonosi kör működteti az éttermet, új néven, új dizájnnal, új étlappal.
Hitchki Budapest, BudapestHitchki Budapest, Budapest
Kiváló 2025. október 15. 23:19barátokkal járt itt
Nagyon jó hely a kiszolgálás mindig kedves itt nem zavarnak ki van időd enni inni. Beszélgetni is alkalmas szerintem a legjobb kínai Budapesten. Én szeretek ide járni
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 50 városban járt márFelfedező - 135 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 227 feltöltött kép
Érdekes 2025. október 15. 17:21a párjával járt itt
A Tiszavirág szobor Szolnokon, a Tiszavirág gyalogos-kerékpáros híd belváros felé eső oldalán található. Különleges alkotás, hiszen a tiszavirágok, vagyis más néven kérészek szobra egy vízzel telt medence közepén látható. Rendhagyó, kedves és közkedvelt alkotás, érdemes közelebbről is megnézni.