Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 395 városban járt márFelfedező - 2830 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32871 feltöltött kép
Átlagos 2025. június 24. 18:23egyedül járt itt
A Kentucky Fried Chicken láncban stabil rendelésem az egyszemélyes kosár, olyannyira, hogy a telefonom a KFC mellé kiírja a Google-térképen, hogy egyszemélyes kosár. Miközben sosem fizetek telefonnal. Persze nincsenek illúzióim, mindenki tapasztalhatta, hogy ha beszél valamiről, napokon belül abban a témában fog reklámokat kapni.
KFC - Komárom, KomáromKFC - Komárom, KomáromKFC - Komárom, KomáromKFC - Komárom, KomáromKFC - Komárom, KomáromKFC - Komárom, Komárom
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2025. június 24. 18:18egyedül járt itt
A New York Burger and Gyros a komáromi Tesco parkolójában működik s kínál a nevében foglalt ételeken kívül például hotdogot is. Mely nem verdes csúcsokat, nem éri el a benzinkúti hotdogok szintjét. Három pontot azért megérdemel. 990 forintba került, ami átlagos ár/érték aránynak mondható némi jóindulattal, különösen a benzinkútiakkal összevetve, melyek jónak mondhatók ebből a szempontból is.
New York burger, KomáromNew York burger, KomáromNew York burger, KomáromNew York burger, KomáromNew York burger, Komárom
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2025. június 24. 18:02egyedül járt itt
A Monalisa 2U a remek, szinte azonos nevű komáromi egység kisöccse. Nagyon kedves kiszolgálás, beengedtek tíz perccel nyitás előtt, négy cseh csapolt sör van csapon, korrektek az árak. Ide bármikor betérnék szívesen újra. Pilsner Urquelles pohárba csapolták Bernardot, ez apró szépséghiba. A sör friss volt, remek. Összélmény 5 pont.
MonaLisa 2U, TataMonaLisa 2U, TataMonaLisa 2U, TataMonaLisa 2U, TataMonaLisa 2U, TataMonaLisa 2U, TataMonaLisa 2U, TataMonaLisa 2U, TataMonaLisa 2U, TataMonaLisa 2U, TataMonaLisa 2U, TataMonaLisa 2U, Tata
Még több kép (9 db) >>
2025. június 24. 17:38egyedül járt itt
A Cafat a Hello Buda komplexum keretében működik. A kiszolgálás kedves, az ételválaszték vonzó. Egy pastramis szendvicset kértem mustár, uborka, pastrami volt a betét, a kenyér lehetett volna jobb. Négy pontot azért megérdemel a produkció. Értékeltem, hogy van kézműves sörük a balatonföldvári Helkától, kértem is egy Kelén IPAt, további kettőt tartanak még egyébként ettől a jó kis főzdétől.
Cafat - Hello Buda, BudapestCafat - Hello Buda, BudapestCafat - Hello Buda, BudapestCafat - Hello Buda, BudapestCafat - Hello Buda, BudapestCafat - Hello Buda, BudapestCafat - Hello Buda, BudapestCafat - Hello Buda, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Átlagos 2025. június 24. 17:32egyedül járt itt
A Galéria söröző a Lehel piac egyik régi motorosa, mely, mint a neve sugallja az emeleti részen található. Három sör csapon, az Asahi portfólióból, az italválaszték más műfajban sem ígér semmi izgalmasat. Jóindulattal 3 pont. A kiszolgálás nagyon kedves, a külcsín jellegtelen, beltér nincs, az ember az piaci asztaloknál üldögélhet.
Galéria Söröző, BudapestGaléria Söröző, BudapestGaléria Söröző, BudapestGaléria Söröző, BudapestGaléria Söröző, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 948 városban járt márFelfedező - 2984 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 59887 feltöltött kép
Átlagos 2025. június 24. 13:48egyedül járt itt
Tengelic környéke érdekes hely, minimum 8 kastély vagy kúria található a vidéken, egymáshoz képest elég eltérő állapotban. Ami most láttok, az is egyfajta állapot. A Hiemer-Jeszenszky kastélyhoz jól vezet a GPS, jó helyen van a térképen, csak egyszerűen nem hiszed el, hogy ott van.
Hiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - BorjádHiemer-Jeszenszky kastély, Kölesd - Borjád
Még több kép (13 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 27 városban járt már
Kiváló 2025. június 24. 13:28a párjával járt itt
Remek kilátás nyílik a teraszról és a hely szépsége, valamint az étterem kínálata és az ételeik remek minősége miatt adtam max pontot az értékelés során. Tudni kell azonban, hogy nagyon rossza megközelíthetősége, szűk, aszfalt nélküli úton lehet fölmenni, és ha szembe forgalom van, akkor rengeteget kell visszatolatni, szóval vannak azért problémák is, erre számítson mindenki. Legjobb gyalogosan.
Kiváló 2025. június 24. 10:08a párjával járt itt
A wellness részleg nagyon jó, van gyógyvizes medence, élmény medence, folyamatosan üzemelő több féle élmény elemmel. Nagy jakuzzi. Szanuák. Kint napozó rész. Az ételek is finomak, kedves kiszolgálás.
Egy negatívum, hogy messze van a várostól, igy aki nem kocsival utazik, a közlekedés nem a legjobb a városba.
Érdekes 2025. június 23. 23:34egyedül járt itt
Magányos hely ez a Katalinpuszta. (Mennyivel jobban járnánk valamennyien, ha pontosabb helymeghatározások lennének itt feltüntetve. Ezt ne Tengelicen keressétek, hanem Katalinpusztán. Más irány. ) Szóval a nevét onnan kapta a hely, hogy a Jeszenszky családból, akik benősültek a Gindly családba és így nagy területeket szereztek itt, Kálmánnak a lánya volt Katalin, így aztán Katalinpuszta vagy Katalin-major lett a hely neve, ahová e kastély épült.
Schell kastély, TengelicSchell kastély, TengelicSchell kastély, TengelicSchell kastély, TengelicSchell kastély, TengelicSchell kastély, TengelicSchell kastély, TengelicSchell kastély, TengelicSchell kastély, TengelicSchell kastély, TengelicSchell kastély, TengelicSchell kastély, Tengelic
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2025. június 23. 22:19családjával járt itt
Egy családi vacsorán vettünk részt.
A két felszolgáló, mosolyogva vette fel a rendelést, és hozta ki azt.
Ha egy pohár kiürült, azonnal megkérdezték hogy hozhatnak e újat.
Az étel nagyon finom volt, bár a köret kicsit kihűlt, mire kihozták, de 8-9 vegyestálnál, ez érthető.
Összességében meg voltunk elégedve, és mindenképp ajánlani fogjuk.
Még biztosan visszatérünk.