Lelkiismeretesen elmentünk tesztelni és egy nagyot ettünk-ittunk három szerkesztővel, aztán meg is nyugodtam, hogy ez így rendben is van, megbeszéltük. Pár napja telefonáltam, hogy akkor minden ok? Nem, ők nem tudnak semmiféle foglalásról és nincs is szabad asztaluk. Pusztulj el, galád söröző, a tűz vesse fel a nadrágotokat, és kétségbeesetten ötleteltem, hogy jaj, akkor gyorsan, hová is legyen a 15-20 fő. . . Telefonálgattam, itt sincs már hely meg ott sincs már hely, Pánikoltam, eszembe jutott ez is és idetelefonáltam, és mennyi, 15-20, oké megoldjuk! Na, győzelem, így kerültünk ide. Tehát sötét a Dunapart már novemberben 18 órakor, szép a kivilágított Pest látványa, lassan gyülekeztünk, többen többszáz kilométerről jöttek, utaztak, asztal rendben volt, hely szuper, és egy lánnyal közösködtem annyiban, hogy egymással szemben ültünk, adott volt, hogy ketten rendeljünk egy nagy közös tálat aztán nyomjuk befelé a jókat, a halas sörkorcsolyatál volt az áldozat, garnélarákok, bundázott lazac, békacombok, patagon tintahal, jól elvoltunk vele, hangulatfokozónak érkezett a hatsörös válogatás, az összes sör, ami csapon van, aztán később csak folytak a lágerek, a whisky meg a szó is az asztal körül, remek estét csaptunk, mindenki nagyon elégedett volt a helyszínnel, a kiszolgálással, mi kell még emberek az ötöshöz? ? Na jó, elbűnöztünk még közben egy-egy belga csokoládé szuflét is, mogyorópralinéval, házi sós karamellás. . . na, de hát ezért belga, meg belga csoki, meg szép az élet.