ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3473
2464
263
10
59297

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Börtönsziget a Blahánál -

Alcatraz Music Club Budapest

2015. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. június 14.
Az Alcatraz kb. 15 évvel ezelőtt nyílt, elsősorban hétvégi bulizóhelyként és klubként ismert. Jó pár évvel ezelőtt jártam itt egy akusztikus koncerten, de az a zenei vonal, amiben ők utaznak - főleg R'n'B, funky - abszolút nem az én világom, így most is csak egy munkahelyi összejövetel miatt jártam itt ismét.
Megosztom
Reggeli, ebéd... bármikor -

Ladó Café Budapest

2015. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. június 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hosszúra nyúlt pénteki éjszakát követően próbáltam másnap a Blaha környékén reggeliző - vagy akár korai ebédelő - helyet találni. A Dohány utca körúthoz közeli részén található a Ladó Kávéház, számos egyéb vendéglátóhely gyűrűjében, ám a többiek még nem igazán nyitottak ki 11 óra magasságában. A Ladóba betérve egy nagyon kedves fiatalember fogadott, és az asztalhoz kísért.
Megosztom
Tréning másképp -

Garibaldi Bisztró Budapest

2015. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. június 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rendhagyó tréningen vettünk részt a Garibaldi presszóban, amely a Kossuth téri metró és a Dunapart közelében található. Egy délelőttöt töltöttünk itt, munkával, de mégis a szokásostól eltérően. A Garibaldi svédasztalos reggelivel várt bennünket, ami egy 3 csillagos szállodai kontinentális reggelihez képest nem tartogatott nagy meglepetéseket.
Megosztom
Pisztácia cukorral vagy anélkül -

Fragola - Bajcsy-Zsilinszky út Budapest

2015. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. június 11.
A Fragola franchise-fagyaltozó lánc újabb tagját teszteltem le. Bár ez sincs messze a lakóhelyünktől, a Nyugati környéke annyira tele lett mostanában fagyizókkal, hogy nem volt szükséges még ennyit sem elgyalogolni egy jó fagyiért. A kirakat itt is belesimul a házak homlokzatába, de a járdára kitett papírmasé fagyi legalább felhívja a figyelmet a létezésükre és arra is, hogy még nyitva vannak (este 7 után).
Megosztom
Minden szempontból átlagos -

Bőségtál Étkezde Budapest

2015. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. június 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Hold utcai piacon a 2 "nagymenő" hely szerintem A Séf utcája és a Vörös Homár. Szintén az emeleten ezek mellett még számos további étkezde található, ezek közül egyik a Bőségtál. Egy önkiszolgáló étteremről van szó, az ételeket a pultból lehet kiválasztani, s mivel előre elkészített fogásokról van szó, mikróban melegítenek rá, ami eléggé illúzióromboló.
Megosztom
Magyaros ízek, túlpaprikázva -

Mozsár Kávézó & Étterem Budapest

2015. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. június 11.
A Nagymező és a Mozsár utca sarkán található ez a kávézó-étterem. A heti menüt a facebook oldalukon lehet megtekinteni "het kis ebéd" címszó alatt. A 2 fogásos menü 990 Ft (leves + főétel vagy főétel+desszert), míg a 3 fogásos 1290 Ft-ba kerül. Az almafröccs (egy kis pohár almaszörp szódával) 200 Ft. Szervizdíj nincs.
Megosztom
2015. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. június 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezen a helyen a századforduló idején szecessziós stílusban épült, népszerű kávéház állt, leghíresebb törzsvendégük Ady Endre volt, aki 1905-ben itt írta meg a Harc a Nagyúrral című versét. A költő emlékét őrzi a falnál lévő asztalnál életnagyságú figurája, bár az arcát nem igazán sikerült eltalálnia a készítőnek.
Megosztom
2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. június 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Angelika kávézóban főiskolás éveim alatt jártam először, több mint 20 évvel ezelőtt. Az impozáns, középkori alapokra emelt épület a Batthyány téri Szent Anna templom mellett található, és a 18. században is vendéglátó helyként üzemelt, a dunai hajósok közkedvelt ivójaként.
Megosztom
Turistacsalogató magyaros vendéglő -

Alföldi Vendéglő Budapest

2015. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. június 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Ferenciek és a Kálvin tér között húzódó Kecskeméti utcán rengeteg vendéglátó egységet találni, nehéz a döntés, hogy melyikbe térjen be az ember. A Kálvinhoz közelebbi részen hosszú évtizedek óta működik az Alföldi Vendéglő, amely tipikus magyaros ételeivel és hazai tájakat ábrázoló festményekkel elsősorban a külföldi turisták számára lehet vonzó, míg az igen kedvező árú menüválasztékkal a környékbeli egyetemistákat és nyugdíjasokat is sikerrel célozzák meg.
Megosztom
2015. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. június 8.
Az eddig meglátogatott Fragola fagylaltozók közül ez tetszett legjobban, s ez a pozitív benyomás mindenképpen a kedves kiszolgálásnak köszönhető. Itt 290 Ft-ba kerül egy adag fagyi, ízek tekintetében pedig itt olyanokat is találtam, amelyeket a többi helyen nem (vagy csak nem tűnt fel. . . ). Talán csak újlipótvárosi specialitás a flódni fagyi.
Megosztom
348 oldalon / 3473 találat


TérképX