ZigZag étterem értékelései

Értékelései
133
206
3168
2334
240
10
55772

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Kellemes étterem az Állatkertnél -

Svájci lak Étterem Nyíregyháza

2013. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyíregyházán nyaraltunk a családdal és egyik délután ide ültünk be enni. Az ételek nagyon gyorsan elkészültek, elég széles a választék, árban elfogadható, bár helyi szinten szerintem egy kicsit az átlagnál drágább volt. Az adagok méretesek. A tiramisu nagyon finom volt. Szép időben a kinti terasz nagyon kellemes. A kiszolgálás kedves, barátságos, fiatal a személyzet.
Megosztom
Remek hangulat, finom étkek -

Avasi Sörház Miskolc

2013. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évente egyszer szoktam csak Miskolcon járni, de akkor népes baráti társaságunkkal ellátogatunk egyik este az Avasi Sörházba. A hangulat, a kiszolgálás, az ételek minősége évek óta semmit sem változott. Óriási adagok, magyaros ízvilág, gazdag fűszerezés, mindezt baráti árakon. Én Budapestről jövök, és mindig meglepnek a vidéki árak, itt a jó minőségtől nem szállnak el a vendéglátósok, öröm ezt tapasztalni.
Megosztom
Belvárosi olasz étterem -

Trattoria Pomo D'Oro Budapest

2013. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A munkahelyemhez nagyon közel esik ez az étterem, többször ebédeltünk már itt a munkatársaimmal, persze nem egy átlagos napon, mert ahhoz túl magas az árfekvése. Olaszos ételek, olaszos hangulat, minden erre emlékeztet. A pincérek udvariasak, forognak a vendégek körül. Nekem az ételek közül nem minden ízlett, kicsit csalódtam, jobbra számítottam, persze az is lehet, hogy csak nem sikerült jól választanom.
Megosztom
Belvárosi kis étterem -

Café Kör Étterem Budapest

2013. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a hely a főnököm törzshelye, és pár alkalommal én is ebédeltem itt vele. Hétköznaponként ebédidőben ettünk itt, asztalfoglalás mindig szükséges. Az ételek finomak, ízletesek, jó alapanyagokból készültek, nem túl nagy a választék. Nekem a hely egy kicsit sznob, tipikusan a jól kereső magyar és külföldi öltönyös üzletemberek találkahelye, nem érzem annyira barátságosnak, felszabadultnak.
Megosztom
2013. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több éve visszajáró vendégek vagyunk, bár évente 1-2 alkalommal tudunk csak a gyerekek mellől a férjemmel elszabadulni. A férjem imádja a szusit, és elég nagy mennyiségeket bír enni, magam részéről pedig az ázsiai, ezen belül is a japán konyhát nagyon szeretem, de inkább a tempurát, zöldséges ételeket, a szusit kevésbé.
Megosztom
Klasszikus cuki, ahová megéri átutazni a várost -

Daubner Cukrászda Budapest

2013. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta visszajáró vásárlója vagyok a Daubnernek, bár egyáltalán nem esik útba nekünk, sokat kell érte utazni. Nagyon finom, minőségi sütiket, tortákat, parfékat készítenek, és évek óta tartják a színvonalat. Hétvégén rendszeresen kígyózó sorok állnak az üzlet előtt, nem véletlenül, nagyon népszerű a hely!
Megosztom
Minden szinten édességek -

SUGAR! Shop - Paulay Ede utca Budapest

2013. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A férjem hozott el ebbe a cukrászdába, aminek tényleg olyan a hnagulata, mint amikor Mr. Wonka Csokigyárába belecsöppen a kisfiú. Olyan egyedi sütiket, édességeket lehet itt látni és megkóstolni, amilyeneket máshol nem árusítanak. Sok a különlegeség, bár elég rendesen meg is kérik az árat.
Megosztom
Elegáns étterem, minőségi kiszolgálás és étkek -

Kiskakukk Étterem Budapest

2013. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. február 14. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rendszeresen járunk ebbe az étterembe néhány havonta már évek óta, családdal és munkatársakkal is. A kiszolgálás udvarias, professzionális, de ugyanakkor személyes. Az ételek jó minőségű alapanyagokból készülnek, ízletesek, finomak, évek óta tartják ugyanazt a magas színvonalat. Kicsit régies monarchiabeli hangulata van számomra a helynek.
Megosztom
317 oldalon / 3168 találat


TérképX