ZigZag étterem értékelései

Értékelései
124
190
2897
2200
224
10
51374

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Jobb lett volna kihagyni -

Rákóczi Pince Étterem Miskolc

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A miskolci szállásunk közelében volt található ez az étterem az Avas alján egy régi ház pincéjében, amelyről sok pozitív értékelést olvastam, egy időben itt is a legjobb miskolci étteremként szerepelt az összesített értékelések alapján. Szombaton estefelé nem is kaptunk aznap estére, még későbbre sem asztalt, mert előzetesen nem foglaltunk és már telt ház volt.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Külsőre jópofa, szimpatikus, fiatalos bisztró a főutcáról nyíló kis mellékutcában, a színház közelében. A belső tér kellemes, vintage stílusú, kicsit szűkös ülőhelyekkel. Túlárazott ételek (teljesen átlagos, töltelék nélküli croissant 300 Ft, ami az Aldiban 100 Ft, és semmivel sem rosszabb ennél), barátságtalan, nem segítőkész kiszolgálás.
Megosztom
Minőségi étkezés nemcsak szállóvendégeknek -

Drót Bisztró Miskolc

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
A City Hotel melletti Drót Bisztró igényes, prémium kategóriás konyhát képvisel, helyileg a Herman Ottó Múzeum közelében található. Az épület előtt lehet parkolni, ha éppen akad szabad férőhely. Népszerű étterem mind a helyiek, mind a szálloda vendégei körében, akik a reggeli itt fogyaszthatják el.
Megosztom
Elsőre és másodjára is kitűnő cukrászda -

Desszertem Miskolc

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
A Desszertem névre hallgató cukrászda a belvárosban, a Miskolci Színház mellett található, a belső parkos részből nyílik. Tavaly márciusban a nyitást követően nem sokkal jártam itt először, s azonnal egyértelmű volt, hogy itt egy csúcsintézménnyel állunk szemben, így az sem volt kérdéses, hogy legközelebb Miskolcon járva is vétek lenne kihagyni ezt az élményt.
Megosztom
Változatos étel-ital a benzinkúton -

Fresh Corner - Rekettyés pihenő Kál

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Miskolc felé utazva itt álltam meg egy rövid pihenőre az M3-as autópálya mellett. A MOL benzinkút shopja, a Fresh Corner, ami egy jobbacska útmenti büfének is beillik. Kávét két módon is beszerezhetünk, vagy magunknak elkészíthetjük és ízesíthetjük az önkiszolgáló kávéautomatában, vagy megrendelhetjük a pultban is, ahol a barista frissen készíti el részünkre.
Megosztom
Kóstold meg a bejglit! -

Flamingo Sütiző & Ételbár Budapest

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Barátságos kis cukrászda a Corvin Plaza melletti utcában, eléggé eldugott helyen található, a nyitva tartási ideje pedig inkább azok számára teszi elérhetővé, akik a környéken dolgoznak és reggel munka előtt vagy ebédidőben ki tudnak "ugrani", vagy olyan környéken lakók, akik nem dolgoznak, ugyanis 17 órakor már zárnak. Ha jól tudom, 2018 őszén nyitottak.
Megosztom
Csúcskávézó a gasztropiacon -

By Beans Coffee - Belvárosi Piac Budapest

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Kifejezetten jó hangulatú, barátságos, nem mellesleg kitűnő minőségű kávélelőhely a Hold utcai piac földszintjén, ha jól lőttem be, a korábbi olasz cukrászda helyét vették át. Mindig 2 kávé van a "csapon", vagyis a darálóban, ezek közül lehet választani, hogy világosabb újhullámos vagy inkább a tradicionális sötétebb pörkölést kedveli az ember (én amúgy ez utóbbit inkább).
Megosztom
A Borsodi egy olcsó sör -

Borsodi Söröző Miskolc

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Évek óta változatlan formában működő söröző a fő utcán, amely belül jobban néz ki, mint amire a külső portál alapján számítani lehetett. Talán az egyik legolcsóbb ivó a belvárosban. A név és Miskolc kötelez alapon Borsodi söröket tartanak, a csapolt Borsodi korsója mindössze 270 Ft (mondjuk szerény véleményem szerint olyan is, nekem nem kéne. . .
Megosztom
Legalább a cukrászda nyitva volt -

Diana Cukrászda Edelény

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Edelény Borsod megyében közel 10 ezer lakosú kisváros, évtizedeken át járási székhely, a rendszerváltozást követően kistérségi központ. Mindezt azért tartottam érdemesnek megemlíteni bevezetésként, hogy ennek ellenére vendéglátó egységekben, éttermekben egyáltalán nem bővelkedik, s ami akadt, azok közül is több zárva tartott.
Megosztom
A kétszázas karamella -

Éden Cukrászda Felsőzsolca

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 15.
Felsőzsolca kb. 6000 lakosú kisváros Miskolc határában. Nem megbántva a zsolcaiakat, azt kell mondjam, hogy egy minden szempontból érdektelen település, ahol egyetlen cukrászdát találtam a városhatár szélén, közvetlenül a buszmegállónál, amely szerencsére nyitva is volt.
Megosztom
290 oldalon / 2897 találat


TérképX