ZigZag étterem értékelései

Értékelései
134
211
3199
2347
250
10
56606

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Gyors étkezés útközben -

Burger King Miskolc

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 29.
Bár a Burger King is többé-kevésbé országos hálózatot épített ki, de még így is sokkal kevesebb egysége van, mint a konkurens hasonló amerikai gyorsétterem láncnak. Családi nyaralásunkról már hazafelé tartva itt álltunk meg egy gyors ebédre. Praktikus volt, hogy nem kellett bemenni a belvárosba, hiszen a miskolci - amúgy egyetlen - BK étterem a 3-as út mellett, az Auchan bevásárlóközpontnál található.
Megosztom
Pont megtaláltam a fagyizót -

Fagyi. Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 14.
Szerethető, új nyitású kis fagyizó a Boráros térnél. Nem tudom, mennyire volt jó ötlet ennyire fehér a fehérben dizájnt választani, minden esetre a HÉV végállomásnál semmi sem látszik belőle, csak egészen odagyalogolva a napernyőknél.
Megosztom
A térkép mindent megmutat -

Local Korner - Semmelweis utca Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 13.
A VI. kerületi Szondi utcai sarokhelyiségből a belvároshoz még közelebb egy tágasabb, nagyobb alapterületű étterembe költöztek át, de a dizájn és a koncepció változatlan. Sárga-fekete feliratok, szinte világítanak az utcára. A falon térképek, amelyre mind vendég felírhatja, hogy honnan jött, és tényleg fel is írják, kaptunk hozzá tollat.
Megosztom
Te mit raknál a dobozba? -

Smart Kitchen Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 13.
Ázsiai, alapvetően elviteles fast food étterem a Fővám téri Vásárcsarnokkal szemben, de egy kis újítással. Az a lényege, hogy az összetevőket frissen látjuk bekészítve, és ebből a vendégek maguknak állíthatják össze a rizses vagy tésztás egytálételt.
Megosztom
Csodavilág fagyiból -

Erdős & Fiai Cukrászda Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 13.
Évek óta a legjobb fagyizók között tartják számon Erdőséket, akik a Kelenföldi Pályaudvar közelében működnek. Most már könnyebb a kijutás a belvárosból, mióta elkészült a 4-es metró. A kis üzletsoron végig ilyen-olyan, kevéssé színvonalas vendéglátó egységek működnek, söröző, street food, albán pékség, aztán a sarkon a sorban álló embercsoport jelzi, hogy megérkeztünk.
Megosztom
Mi ez rózsaszín, mi ez az almazöld? -

Kapitány Cukrászda & Pékség Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 13.
Itt is jártam már egyszer, megint útba esett, újra benéztem, hátha változott valami. Nos, nem igazán. Középszerű, nem túl jól elkészített sütemények. Két macaront vettem, amelyekben az volt a szokatlan, hogy a 2 fél eltérő színű volt, a pultos lánynak pedig fogalma sem volt, hogy melyik milyen ízű.
Megosztom
Szabadság, nyugágy, party -

Pontoon Budapest

2019. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 13.
Pár éve, - talán 3 - a Lánchíd pesti lábánál nyitott, kifejezetten fiatalokat megcélzó, trendi Duna-parti nyári kiülős teraszos bár, 2 szinten, tetőterasz is van, de az nappal nagyon forró, a lenti részeken van fedett, árnyékos is. A közelmúltban azzal kerültek a média érdeklődésének bűvkörébe, hogy egy nem józan fiatalember és a barátja innen a partról zuhantak be, nem a Dunába, hanem a part menti kövekre és jól összetörték magukat.
Megosztom
Retró melegszendvics és hamburger -

Pillangó Kávézó & Szendvicsező Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 13.
Rajta volt az éttermes listámon, de már nem tudtam visszaemlékezni, hogy milyen apropóból került rá. Aztán összeraktam a kockákat, a februári funzine magazin ajánlójában szerepelt. Az Árpád hír budai hídfőjétől 1 villamosmegállónyira, majdnem a megállóban található, a 10 emeletes szalagpanel aljában. Mellettük egy kolbászos nyitott, szintén nem túl régen.
Megosztom
U mint Udvar, C mint Central -

Central Canteen Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 13.
Az U alakú Central Udvar irodaház a belváros szívében, az ún. bulinegyedben található, a Wesselényi és a Síp utca által körülhatárolt telken. Az irodaház aljában található egy igazán klassz irodai menza, amelyet külsősök is látogathatnak, mégpedig a Kazinczy utca felől az udvaron keresztül. Táblákkal jól jelzik az irányt, az étlap magyar mellett angol nyelven is olvasható.
Megosztom
Költözés után erős visszaesés -

Zabrakadabra Cukrászműhely Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 11.
A Zabrakadabra Cukrászműhely egyedi készítésű, mentes süteményeket, tortákat készít. Az első cukrászdájukat a Tűzoltó utcában nyitották meg, ahonnan igen kedves emlékeket őrzök, gyakorlatilag végigkóstoltam a legújabb kreációkat nem sokkal a nyitást követően. Talán a jobb, forgalmasabb lokáció miatt, de átköltöztek a Petőfi híd pesti oldali lábához, a villamosmegálló közelében.
Megosztom
320 oldalon / 3199 találat


TérképX