ZigZag étterem értékelései

Értékelései
129
203
3053
2307
238
10
54807

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Az emberi tényező -

Cherubino Espresso Bar Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 9.
Újlipótváros csendes, a Körúttól távolabb eső részén található ez a kis kávézó, a rendőrség mögött, a gyermekrendelő közelében. Bár egy tízemeletes panelház alsó szintjén alakították ki, de egyáltalán nincs "paneles" érzése az embernek. A kávézó előtt kialakított kiülős terasz mindig árnyékot kap, lombos fák veszik körül.
Megosztom
Péntek délután nem az optimális időpont -

Lipóti Pékség & Kávézó - Széll Kálmán tér Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 7.
Pénteken késő délután már meglehetősen le volt fosztva a Széll Kálmán téri Lipóti Pékség, de a pultos úriember próbált a lehetőségekhez mérten alternatívákat ajánlani a már elfogyott termékek helyett, több-kevesebb sikerrel, ezúttal inkább kevesebb. A szendvicsekben a ki-kilógó salátalevelek már kornyadoztak, fonnyadtak, viszont az aprósütemények között még akadt olyan, amiből lehetett választani és szemre frissnek tűntek.
Megosztom
John Travolta rád kacsint -

Café Rio Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 6.
Retró kocsma a Bartók Béla út külső szakaszán. A tulajdonos valószínűleg nagy zenekedvelő lehet, mivel az asztallapokra bakelit lemezek voltak ráapplikálva, egy régi fekete zongora állt a vendégtérben, igaz, leginkább prospektus és szórólap tartóként hasznosítva, valamint a mellékhelyiségek ajtajára életnagyságú rockabilly figurákat festettek, mintha csak most pattantak volna ki a Grease című klasszikus filmből.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 6.
A főváros indiai (pakisztáni, bangladesi, nepáli) éttermeit évek óta figyelemmel kísérem és lehetőség szerint ki próbáltam, viszont a 12. kerületi Mughal Shahi (Mogul sahok? ) annyira kiesett, hogy ide csak most sikerült eljutni, pedig már ők is évek óta működnek, 2003-ban nyitottak. A helyben étkezés mellett házhoz szállítást is vállalnak.
Megosztom
A lövészegylet luxusa -

Bobo Restaurant - Haris Park Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 6.
A Marczibányi téren, az egykori Budai Polgári Lövészegylet 1885-ben német neoreneszánsz stílusban épült, gyönyörűen felújított épülete ad otthont az újonnan megnyitott Bobo étteremnek, a nem kevésbé megkapó szépségű Haris Parkban. A parkot sorompó és biztonsági őr védi, az épület mögött parkolóhelyeket alakítottak ki.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 5.
Az Édes Mackó a Holnemvolt Park (ex-Vidámpark) bejáratának közelében található, közvetlenül a kerítés mellett, a Carousel szomszédságában. A Vitéz Kürtös cég ismerős lehet a kürtöskalács fesztiválokról és a különböző kitelepülős, szabadtéri fesztiválokról, mint kürtöskalácsot árusító kioszk, ők működtetik az Édes Mackót, és a fő profil itt is a kürtöskalács, amelyek igen sokféle, kreatív desszert formájában készítenek.
Megosztom
Kitűnő étterem, fine dining jutányos áron -

Société Bistro & Bar Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezúton is köszönöm DEndre ajánlását, ez a hely kétségtelenül 5 csillagos. A közelmúltban nyitottak meg hosszas, ha jól tudom majdnem 1 évnyi előkészületek után a Bazilika szomszédságában, a Bazilika mélygarázs feljáró mellett. Korábban is vendéglátó egységek működtek is, de inkább bár profilban, azonban úgy látszik, nem tudtak fennmaradni tartósan.
Megosztom
2019. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. június 4.
Kedves kis kávézó és teázó a majkpusztai Kamalduli Remeteség főépületében. Korhű berendezés, szépen felújítva, mintha frissen lenne festve. Érdemes ide betérni, barátságos az árfekvés, kedves a kiszolgálás, és az itten ivásárlással is támogathatjuk a kiállítóhely működtetését és fenntartását.
Megosztom
Elkelne egy jó kávézó a mi irodánkban is -

Cafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest

2019. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. június 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Népliget a metrófelújítás miatt vagy pótlóbusszal, vagy az 1-es villamossal közelíthető meg, ezzel együtt egész nap hatalmas az itt elhaladó járműforgalom. A Groupama Stadion mellett, közvetlenül a sarkon épített a Telekom egy igazán grandiózus üveg-fém irodaházat, amelynek falai mellett egészen eltörpül az ember. A beltér hatalmas, csarnokszerű.
Megosztom
Pálcikás csodajégkrém -

Anjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 4.
Az Anjuna jégkrémek kb. 3 évvel ezelőtt jelentek meg a hazai piacon, amely két magyar fiatalember "találmánya". Szuper-egészséges jégnyalókák, amelyeket a vegánok is fogyaszthatnak, hiszen nem tartalmaz laktózt, glutént és hozzáadott cukrot sem. Van benne viszont igazi gyümölcs, valamint minőségi alapanyagok, mindegyik kizárólag természetes összetételű, adalékmentes.
Megosztom
306 oldalon / 3053 találat


TérképX