ZigZag étterem értékelései

Értékelései
126
198
3008
2261
236
10
53064

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Talán másnak jobban tetszik, mint nekem -

Mon Chéri Coffee Shop Budapest

2019. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. május 11.
Meglepően nagy alapterületű, sok asztalos kávézó-bisztró a Károly körúti kanyarban, a Zsinagógával majdnem szemben. Ahogy levettem, elsősorban külföldi turistákra alapoznak, a kiszolgálás gépies, személytelen. A rendelés és fizetés a pultnál történik, sorszám alapján lehet átvenni az elkészült kávét, egyebet, tehát nem szolgálnak fel az asztaloknál, csak a távozó vendégek után gyűjtik be az üres csészéket, tányérokat.
Megosztom
Én a nyulakkal vagyok -

Bisztrónyúl Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 11.
Vagány, határozottan szimpatikus kávézó a VIII. kerületi Bródy Sándor utcában a nyulak jegyében, olyan 3-4 éve nyithattak meg, pontosan nem tudom. Bár a neve bisztró, de nem étkezős hely, ehető dolgok közül csak 3-4 féle aprósütit, kekszet láttam a pulton. Nyulaknak való eleséget pedig végképp nem találni itt, bár lehet, hogy régen volt, csak azóta már elrágcsálták.
Megosztom
Zugló is beújított -

Ideál Desszert Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Újonnan megnyitott, francia stílusú süteményekben utazó újhullámos cukrászda Zuglóban, a 3-as villamos vonalán. Az interneten olvasott beharangozó nem túlzott, valóban érdemes volt ide - kis túlzással élve - elzarándokolnom.
Megosztom
Füstben megszállottak -

Bp BARbq Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 11.
Több gasztro-kiadvány, gasztroblog megemlékezett a BpBARbq-ról, ami nekem valahogy mindig kimaradt, pedig számtalan alkalommal elmentem már az Akácfa utcában az objektum előtt. Egyszerű pub berendezés, ránézésre inkább ivós, mint evős helynek gondolnám. Erdingert és Bitburgert csapolnak. TV megy sportközvetítéssel (úszóverseny), de lehalkítva.
Megosztom
Jó hely, jó helyen -

Alapozó Bar Budapest

2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. május 10.
A címet én is loptam valaki mástól, aki így értékelte az Alapozót, és alapvetően én is egyet tudok vele érteni. Korábban a Hordó nevű (és formájú) italozó kimérés működött itt a Móricz Zsigmond körtéri, felújított gombában, aztán ők bezártak, egy ideig nem volt semmi, és a helyén alakították ki az Alapozót.
Megosztom
Felbukkant egy lila panda -

Purple Panda - Árkád Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Teljesen átlagos, plázás kínai önkiszolgáló gyorsétkezde, annyi eltéréssel, hogy van egy elég mutatós logójuk, az átlagosnál kreatívabb nevük, tehát a dizájn, a külső megjelenés igényesebb azoknál a retró kifőzde jellegű helyeknél, a többség ilyen, ahol erre semmi figyelmet nem fordítanak.
Megosztom
Pitagorasznál ehetsz gíroszt -

PitaGorasz Budapest

2019. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Viszonylag új görög falatozó a Kálvin téren. Nekem tetszik a névválasztás, egyrészt van benne utalás a tipikus ételre, de a görögökre is. Egyszerű beltér, összesen 6 asztal, pozitívum, hogy egyik sem bárszékes. A rendelésfelvétel és a fizetés a pultnál történik, lehet bankkártyával is, majd sorszám mutatja, ha elkészül az ételünk, amelyet a konyhaablaknál lehet átvenni.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 5.
A Málna Kávéházban jártam már egyszer korábban, amikor megnyitottak, de valahogy az értékelés és dokumentálás elmaradt. Különös fintora a sorsnak, hogy azóta egy szintén MÁLNA névre hallgató francia prémium cukrászda is megnyitott, egészen közel hozzájuk, de én bizton állíthatom, hogy ez a kávézó a Bokor utcában előbb volt Málna, hiszen a cukrászda helyén akkor még a Zazzi volt (ami bár bezárt ugyan azóta sajnos, de sosem felejtjük el jó páran.
Megosztom
Bárány a tükörben -

Milk Cafe Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Irtó jó hangulatú kávézó hosszú nyitva tartással a Zsigmond térnél. A kávé normális, ahogyan ők megfogalmazták, különleges, a debreceni illetőségű Black Sheep mikro-pörkölőből. Specialty, prémium kategóriás alapanyag kávé, de mégis olaszos, gyümölcsös, egyáltalán nem keserű vagy savanykás. A cappuccino 470 Ft-ba kerül, az eszpresszó 390 Ft.
Megosztom
Sem nem sakura, sem nem japán -

Sakura Ramen - Árkád Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 5.
A Király utcában lévő ál-japán gyorsétterem kistesója az Árkádban található, a nagy központi ételsziget tagjaként, a főfolyosón kialakított szigeten. Ramen levesek, rizses és tésztás egytálételek, batyuk (dim sum), bundázott ételek (tempura), tavaszi tekercs, valamint számtalan sushi menü szerepel az étlapon.
Megosztom
301 oldalon / 3008 találat


TérképX