ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3399
2407
263
10
58478

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Szívből jövő gondolatok -

Rauf Cukrászda & Kávézó Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 21.
A Mátyás tér is sokkal kulturáltabban néz ki, mint mondjuk egy évtizeddel ezelőtt, hogy még korábbra ne menjünk vissza a múltban. Pozitívum, hogy itt is normalizálódnak a viszonyok, ehhez járul hozzá a szintén a téren működő cukrászda is, amely egy igazán barátságos, fiatalos hely.
Megosztom
Erdőszélén házikó -

Fenyveskert Nagykovácsi

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 21.
Nagykovácsi szélén, a Zsíroshegyen, már az erdős övezetnél található büfé-pihenő, jó kis túrával lehet feljutni a meredek utcákon. Egy családi faház nyaralóban alakították ki. Kellemes, csupa zöld, jó levegő, nyugi, szép kert. A berendezés nagy része a házhoz hasonlóan fából faragott, bent van kandalló is (nem volt szükség a bekapcsolásra).
Megosztom
Lángos, palacsinta, fánk -

Király Lángos Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 20.
Nagyon egyszerű talponálló kis kioszk a Sugár előtti bódésoron. Őszintén meglep, hogy ezt a retró tákolmányt még nem bontották le, amikor megépült az Árkád vagy amikor a Sugárt is felújították. Minden esetre a lángosos már hosszú évek óta itt működik, gyakorlatilag elmaradhatatlan eleme lett az Örs vezér térnek. Folyamatosan megbízható minőség, évek óta biztosra mehet az ember.
Megosztom
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 20.
A Menta trendi, későn este is nyitva tartó bisztró és bár a Romkert közvetlen közelében. Egyáltalán nem az én stílusom, de mégsem éreztem magam itt rosszul. Az ételekről nem tudok nyilatkozni, mert én leginkább a panoráma miatt jöttem be ide, a földszinten nem is nagyon néztem körül, hanem egyből az emeleti terasz felé vettem az irányt.
Megosztom
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 20.
A Vörösmarty Cukrászda gyerekkoromban, a 80-as években a legmenőbb cukrászda volt a városban, a sétáló utca végén. Akkoriban az alapterülete sokkal nagyobb volt, mint jelenleg, és vasárnap délután sikk volt ide betérni egy fagyikehelyre vagy süteményre. Még 30-35 év távlatából is élénken fel tudom idézni az élményt.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 20.
Mátyásföldön a 16. kerületben található cukrászda és kávézó egy kis faházban. Belépve egy fedett verandára érkezünk, ahol játszósarok is van a gyerekeknek, majd tovább a belső térben szintén kellemes, bár egyszerű környezetbe lépünk be. A pultban többféle hagyományos, fősodratú sütemény és tortaszelet található, valamint többféle aprósütemény, amelyeket dekára kimérve árusítanak.
Megosztom
Színvonalas kávézó a sportpályánál -

Wilson Bistro Cegléd

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 20.
Ceglédről a vasútállomás felé, hazafelé tartva itt ittam meg az utolsó kávét a hazaút előtt. Helyileg a belvárostól mér kiesik ez a környék, a Köztársaság utcai sportpálya mellett található modern kávézó. Ha jól vettem le, akkor itt az épületben szállást is biztosítanak a vendég sportolók részére. Julius Meinl kávét főznek, helyben készített szendvicseket kínálnak.
Megosztom
Szivárványos torta -

Trió Cukrászda Cegléd

2018. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. október 20.
A helyiek elmondása szerint viszonylag új nyitású cukrászda egy kis mellékutcában, meglepően színvonalas termékekkel. Talán ha jól végiggondolom, itt volt a legfinomabb süti és a leginkább minőségi termékkínálat az egész kisvárosban. Igaz, ami igaz, Cegléd nem éppen gasztro-fellegvár, de pozitívum, hogy itt is törekszenek az átlagosnál színvonalasabb ételekre.
Megosztom
A második albán -

Gezim Pékség Cegléd

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 20.
Ez volt a 2. albán pékség, amelyikbe belefutottam Cegléden. Helyileg a belvárostól már egy utcával kijjebb, a piacon túl található. A kínálat teljes mértékben megegyezik az albánoknál megszokottal. Tipikus egyeníze és állaga van minden terméknek. Mivel sokan főétkezés kiváltására is pékségben vásárolnak, nagy sikere van a malomkerék pizzaszeleteknek, amely jó vékonyra van nyújtva, nincs semmi tartása, és órákig áll a pultban, mire megeszik.
Megosztom
Gyors kielégülés -

Morina Pékség Cegléd

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 20.
Cegléd sem maradt albán pékség nélkül, nem is egy akad belőlük a városban. Hogy ők egy közös tulajdonosi körbe tartoznak-e, azt nem tudom, a név minden esetre eltérő, az nem utal összefonódásra. A termékek meg éppen ugyanolyanok, mint az országban már több száz helyen kapható cuccaik. A jól hangzó kiírásokból a "helyben sütött" mondjuk igaz, de a "friss, ropogós" sajnos egyáltalán nem.
Megosztom
340 oldalon / 3399 találat


TérképX