ZigZag étterem értékelései

Értékelései
124
189
2874
2188
224
10
51332

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Új ez az újhullám -

Peet & the Flat White Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Az Astoria Dohány utca felőli sarkon amióta csak emlékszem, mindig valamilyen étterem volt. Sokáig egy olasz étterem, ahol bár borsos áron, de finomat ettünk, majd a nem túl hosszú életű Astor Food Room, majd a közelmúltban egy specialty kávézó nyitott meg ezen a helyen. Az árak nem olcsók, viszont a hangulat kellemes, az étlap modern bisztrós.
Megosztom
Tunkoltunk a gulyásban, szó szerint -

Gulyás Tunkoló Büfé Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Magyaros kifőzde a Kazinczy utcában. 2018-ban nyitottak, elsősorban a környéken lakó és bulizó külföldi fiatalokra, akik nyitottak a magyar konyha klasszikusaira. Késő estig nyitva tartanak, és akár még az éjszaka közepén is lehet itt meleg ételt enni. 2 fix fogás van: a gulyás és a pörkölt, bár ez utóbbi változó, hogy éppen milyen húsból készítik.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
A Napfényes évek óta a főváros egyik legismertebb vegetáriánus étterme. A Ferenciek terénél lévő központjuk nemcsak étkezde, hanem egyfajta vega kulturális központ is, mindenféle témába vágó programmal, előadásokkal. A Nyugati téren a volt Skála Metró oldalában - bejárat a Bajcsy felől - jó pár éve működött egy jóféle bio-vega-öko-mentes pékség, legutóbb arra járva tapasztaltam, hogy most már Napfényes Cukrászda található a helyén.
Megosztom
Hatszín Teátrum -

Café Six Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
A Jókai utca sarkon, az egykori MSZP székház ma már több funkciós irodaépületként és kulturális központként működik. A földszinti nagyteremben a Hatszín Teátrum kapott helyet, a kávézót a galériaszinten alakították ki. Színházi előadások idején színházi büféként is működik. Ha nincs előadás, akkor elég csendes, nyugis helyszín megbeszélésekre, olvasásra.
Megosztom
Mesés helyen a tóparton -

Múzeum Presszó Tata

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Különleges helyszín egy kávézónak. Tatai vár, tópart, a kávézót a vár első szintjén alakították ki egy balkonon, amit lépcsőn meg lehet közelíteni kintről, a tóparti sétányról, de a vármúzeum látogatói a várból is be tudnak ide térni. Azaz ha valaki a múzeumba nem kíván bemenni, akkor a kávézóba belépő fizetése nélkül is betérhet.
Megosztom
2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Panel lakótelepi környezetben, 10-emeletes ház aljában kialakított cukrászda, fűtetlen, de fedett sátorral, a dohányzók részére. Bár már majdnem záróra volt, mégis kedvesen fogadott bennünket a pultos hölgy. A sütik házias kinézetűek, nem házgyári, nagyipari termékeke, aminek én személy szerint igen megörültem.
Megosztom
2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
A belvárosban, tízemeletes házak között, de egy magányosan álló, kétszintes épület emeleti részén található pizzéria, ami külsőre megnyerőnek tűnt, a fények alapján messziről látszott, hogy nyitva vannak. Egy elég szűk és síkos, csúszós lépcsőn kellett felmenni a bejárathoz, a lépcsőn vendégek dohányoztak. Belépve kb. félház volt, viszont csak egy fős személyzet.
Megosztom
Eltévesztett találkozó -

McDonald's - József körút Budapest

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Ez a Meki egység a Nagykörúton, a 32-esek terénél, a villamos megállónál található. Az ételekről nincs mit mondani, ugyanazt nyújtják, mint bármelyik egységükben. Ami személyes élményem a helyről, 2 villamos megállóval lejjebb, ugyanezen az oldalon, hasonló elhelyezkedéssel (saroképület) a Blaha Lujza térnél szintén van egy másik egységük, és egy találkozó során félreértés miatt én ebben vártam az ismerősömet, ő pedig a Blahán.
Megosztom
2019. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Csepel központjában, a Csepel Pláza mögött, közvetlenül a főút mellett található, saját parkolóval rendelkező Meki, ha jól rémlik, McDrive is van az oldalában kialakítva. Munkaügyben jártunk itt a kollégámmal az egyik közeli bankfiókban, ami előtt nem lehet parkolni. Dolgunk végeztével jobb híján ide ugrottunk be enni.
Megosztom
Abban voltak gyengék, amivel meg tudják magukat különböztetni -

McDonald's - MOM Park Budapest

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
Családdal, gyerekekkel jártunk a szemben lévő MOM Sportcsarnok ásványfesztiválon, utána ide jöttünk át enni, mivel a sportcsarnokon belül csak egy harmatgyenge büfét láttunk. Ez már nem az első alkalom volt, kb. 1 éve is ugyanez volt a menetrendünk. Bár magában a MOM Park Bevásárlóközpontban a hétvége ellenére elég gyér volt a forgalom, a 2.
Megosztom
288 oldalon / 2874 találat


TérképX