ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

A bankon túli világ -

MagNet Közösségi Pont Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
A Magnet Bank a fiókjai mellett több helyen is kialakított ilyen közösségi pontokat, találkozóhelyeket, ahol lehet baráti vagy üzleti megbeszéléseket tartani, kávézni, enni-inni, relaxálni, vagy akár notebook-kal dolgozni is. Talán ezek közül is az első volt a Jászai Mari tér közelében lévő, a 2-es villamos sínje mellett.
Megosztom
Magyaros, belvárosi kifőzde -

A-Pecsenyés Budapest

2019. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
Házias, magyaros ételeket és frissen sült húsokat kínáló kifőzde a Banknegyedben, a Bank Center közelében. 12-15 óra között hétköznap jó áron - 990 Ft-ért - kínálják az ebédmenüt, igaz a 2 fogás (leves, főétel) fix, nem választható. Ottjártunkkor a menü májgaluskaleves és kelkáposzta főzelék volt fasírttal, hozzá ajándékként járt egy pohár málnaszörp is.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
Amikor a Deák térnél dolgoztam még az előző munkahelyemen, a munkatársakkal rendszeresen jártunk ide ki, 1-2 hetente enni és a céges rendezvényekre is számtalanszor innen rendeltünk szendvicseket. Szombaton ebédidőben tértem be újra, kíváncsi voltam, mi változott. Elsőként azt kell megjegyeznem, hogy korábban mindig csak megvettem, megvettük itt a szendvicset, de nem itt ettük meg.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
Török gyorsétterem a Ferenciek terén, a 7-esek buszmegállójánál (a pesti oldal felé). A 11. kerületben egy nagyobb éttermük működik, de a kínálat és a koncepció mondhatni ugyanaz. Csirke gírosz mellett kapható falafel, valamint 3-4 féle húsos, zölséges egytálétel (1100-1300 Ft), választható körettel, 3-4 féle saláta (görög-, bulgur-, majonézes), valamint többféle tejberizs, sima, fahéjas, gyümölcsös.
Megosztom
Csodás pohárkrém -

Gyöngy Cukrászda Miskolc

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
Kifejezetten tágas, sok asztalos, elegánsan berendezett cukrászda a forgalmas főút mellett, amelyet a helyiek inkább Kisgergely Cukrászdaként szoktak emlegetni. Érdekes, de egyben furcsa is volt, hogy minden szék fehér damaszttal volt befedve, mint azt némely vidéki lakodalomban szokták díszítésképpen.
Megosztom
Különleges levesező -

Nyakleves - Múzeum utca Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A frappáns elnevezésű Nyakleves első étterme a Duna másik oldalán, a 11. kerületben nyílt és működött évekig a Műszaki Egyetem közelében, bár legutóbb arrafelé járva zárva láttam a helyet. A 2. Nyakleves a pesti oldalon a Nemzeti Múzeum oldalán futó kis utcában, szuterénben található.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
Aprócska, nehezen észrevehető hely a Bajcsyn, a Nyugati tér közelében. Tavaly nyitottak meg, pontosan nem tudnám megmondani, hogy melyik hónapban. A benti rész a pult mögötti sütőkonyhából, valamint a szűkös vendégtérből áll, a helyben fogyasztás talponállózást jelent. Voltaképpen 2 fő terméket kínálnak, kávét és amerikai típusú palacsintát.
Megosztom
Prémium, de túlárazott -

Bagetto Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
Többfunkciós hely a Nánási úti gasztro-beugróban, a gombócos étterem mellett. Pékség, kávézó, delikát, szendvicsező, sütiző, ki mit szeretne. Parkolni közvetlenül a bejárat előtt végig lehet. Reggeliző helyként minőségi krémeket - 10 féle volt a pultban - sajtokat, olívabogyót, szalámit, kolbászt, sonkát, egyéb mediterrán finomságokat válogathatunk össze.
Megosztom
2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az egyik legjobb gírosz "lelőhely" a városban, helyileg a belvárosban, a Madách téren, a Gozsdu-udvar egyik bejárata közelében. Tradicionális görög gíroszt ehetünk - többek között - kulturált éttermi környezetben. Sertés és csirkehúsból választhatunk, a vegetáriánusoknak halloumi sajttal kínálják a tálat (1690 Ft).
Megosztom
Western hősök, merre vagytok? -

Smith Burger & More Budapest

2019. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 25.
Amerikai stílusú burgerező és bisztró. Bevallom, én valami nagyobb durranásra számítottam, az elhelyezkedés és a külső dekorok alapján. Az étlapon a burgerek adják a törzsvonalat, ehhez kapcsolódnak a választható köretek, italok, de van pizzaszelet (2 féle/460 Ft/szelet), és 1-2 frissensült étel is.
Megosztom
349 oldalon / 3484 találat


TérképX