ZigZag étterem értékelései

Értékelései
134
211
3199
2349
250
10
56606

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Megbízható családi étterem a 11. kerületben -

Mimama Konyhája Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Ha pozitív értékeléseket olvasok egy étteremről, akkor hajlandó vagyok érte nagyobb távolságokba is elutazni, így volt az a Mimama Étterem esetében is, amely a 11. kerületnek egy eléggé kieső, tömegközlekedéssel csak némi gyaloglással összekötve megközelíthető részén található.
Megosztom
Olasz étterem a budai elitnek -

Il Giardino Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
A Panificio pékség tulajdonosának új dobása ez az olasz étterem a II. kerületben, Pesthidegkúton. Szép régi villaépület, csinosan felújítva. A belső rész rusztikus, érezhető a toszkán-észak-olasz hangulat, de csak finoman, visszafogottan. Az épület mögötti hátsó kert és terasz kifejezetten hangulatos.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Régóta működő, magyaros konyhát vivő nagy étterem, rengeteg asztallal a Ferenciek terén, amelyet egyértelműen abba a kategóriába tudok besorolni, akik a külföldi turistákra, azon belül is szervezett csoportokra fókuszálnak és a magyaros "sláger" ételeket készítik. Esténként élő cigányzene, kitelepülős terasz. A kapuban "becsalogató" pincér ajánlgatja a külföldieknek az éttermet.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Frissen préselt gyümölcsökből és zöldségekből készült egészséges leveket kínáló lébár a Margit híd pesti hídfőjénél, a Jászai Mari téren. A dekoráció gyümölcsökből és zöld növényekből áll. A kombinációk előre ki lettek találva, átláthatóan bemutatásra kerülnek a színes szórólapon az egyes összetevők (kb. 300 Ft/dl).
Megosztom
Külvárosi sushi-találat -

La Guna Sushi Bár Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Mivel a gyerekeim nagyon szeretik a sushit, gondoltam, érdemes célzottan felmérni a főváros lehetőségeit sushi-ügyben, hogyha családilag elindulnánk valahová enni, akkor legyen már a tarsolyunkban néhány biztos cím. Ennek kapcsán jutottam el a 19.
Megosztom
Budai múltidézés -

Tik-Tak Eszpresszó Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Régi vágású presszó a XII. kerületben, néhány villamos megállóra a Déli pályaudvartól. Két jellemző is egyedivé, érdekessé teszik, egyrészt van egy nagyon kellemes, árnyékos terasza, amely saroképület lévén két oldalról veszi körbe a sörözőt. A kerítés mentén sűrű zöld bokrokat futtattak fel, amely nemcsak kitűnően árnyékol, de egyúttal elszeparálja a vendégeket az utca forgalmától is.
Megosztom
Francia bisztró púderködben -

La Lune Cafe Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Dizájn tekintetében franciás hangulatú bisztró a Városliget viszonylagos közelségében. Romantikus, vintage berendezés, fehér-fáradt rózsaszín-púderszínek dominanciája. Üveges kredenc, macaron-és sütidíszes lámpa, a pici - tényleg nagyon pici -, kodeukált mellékhelyiség is ebben a stílusban kialakított.
Megosztom
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 2.
Újhullámos kávézó és szendvicsbár a 11. kerületben, félszuterénban, a Bartók Béla útról lekanyarodó egyik mellékutcában. Elég korán zárnak (papíron 6-kor, de 5 után már eléggé leszűkül az ételkínálat), így csak 2. alkalomra sikerült betérni hozzájuk. A szendvics esetükben bagel, amelyek minden esetben frissen készülnek, 8 féle Metropolisos kreációból (pl.
Megosztom
Minden, ami a teáról tudni szeretnél -

Zhao Zhou Tea Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 1.
Különleges hangulatú, a legkifinomultabb igényeket is kiszolgálni képes kínai teázó a Lánchíd budai hídfőjénél. Érdemes a benti részben a nagy központi kiszolgálópultnál helyet foglalni, itt zajlik az élet, mint a sörözőben a bárpultnál. A magyar tulajdonos hölgy szívét-lelkét beleteszi ebbe a kis tea-birodalomba.
Megosztom
Különleges vendégként idehaza -

TOPRUM Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 1.
Az Egyetem téren lévő Rum Hotel tetején kialakított különleges bisztró, amelyet nemcsak a szállóvendégek élvezhetnek. Először még csak ebéd- és vacsora lehetőséget kínáltak, de június óta reggelizni is be lehet ide térni. Az ebédnél válaszható az á la carte-on kívül variálható menü ún.
Megosztom
320 oldalon / 3199 találat


TérképX