ZigZag étterem értékelései

Értékelései
129
203
3053
2307
238
10
54807

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Tekercsek tavasszal és nyáron -

Viet Cuisine Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 12.
Azt nem mondanám, hogy Ugor értékelése alapján annyira kedvet kaptam volna, hogy a lehető leggyorsabban megrohamozzam a Viet Cuisine-t, de annyira nem tűnt rossznak, hogy lehúzzam a listámról. Az Arany János metrómegálló és a Toldy Mozi közelében lévő kis vietnami kifőzde. Azt kell, hogy mondjam, hogy a helyben evésre szinte alkalmatlan.
Megosztom
Bulgur, brokkoli és karfiol -

Bistro - Árkád Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Árkád nagy vendéglátós régiójában található a minden fantáziát nélkülöző névválasztásra utaló "Bistro".
Megosztom
Mit is olvassunk ma? -

Spatula Cafe Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 11.
Kb. fél évvel ezelőtt megnyitott kávézó és reggeliző a Bartók Béla úton a Balkán Grill közelében. Kis galéria, barátságos berendezés némi skandináv-IKEÁ-s beütéssel és érdekes, egyedi belsőépítészeti és dekorációs megoldásokkal. A "spatula" mellett ami igazán szembetűnő, az a számtalan kinyitott könyv, amelyekkel a falakat dekorálták. Igazán jópofa.
Megosztom
Érezd magad otthon Ázsiában -

Oishi Sushi - Dohány utca Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 11.
Évek óta működő egyszerű, kis ázsiai kifőzde a Dohány utca Nagykörúthoz közeli végénél. Van egy másik egységük is Budán a Medve utca környékén, ott még nem jártam. Bár a név és a sushi emlegetése japán eredetre utal, de a tulajdonosok, a szakács és a személyzet természetesen itt sem japán, hanem kínaiak (vagy esetleg vietnamiak vagy thai-ok).
Megosztom
2019. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. május 11.
Talán tavalyi nyitás, ha jól emlékszem. Autentikus libanoni étterem, erős marketinggel megtámogatva. Véleményem szerint túlárazott. Elég kis hely talán 6-7 asztal, a személyzet - legalábbis amikor ott jártunk - kizárólag sötét szakállas libanoni (arab? ) férfiakból állt.
Megosztom
Talán másnak jobban tetszik, mint nekem -

Mon Chéri Coffee Shop Budapest

2019. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. május 11.
Meglepően nagy alapterületű, sok asztalos kávézó-bisztró a Károly körúti kanyarban, a Zsinagógával majdnem szemben. Ahogy levettem, elsősorban külföldi turistákra alapoznak, a kiszolgálás gépies, személytelen. A rendelés és fizetés a pultnál történik, sorszám alapján lehet átvenni az elkészült kávét, egyebet, tehát nem szolgálnak fel az asztaloknál, csak a távozó vendégek után gyűjtik be az üres csészéket, tányérokat.
Megosztom
Én a nyulakkal vagyok -

Bisztrónyúl Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 11.
Vagány, határozottan szimpatikus kávézó a VIII. kerületi Bródy Sándor utcában a nyulak jegyében, olyan 3-4 éve nyithattak meg, pontosan nem tudom. Bár a neve bisztró, de nem étkezős hely, ehető dolgok közül csak 3-4 féle aprósütit, kekszet láttam a pulton. Nyulaknak való eleséget pedig végképp nem találni itt, bár lehet, hogy régen volt, csak azóta már elrágcsálták.
Megosztom
Zugló is beújított -

Ideál Desszert Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Újonnan megnyitott, francia stílusú süteményekben utazó újhullámos cukrászda Zuglóban, a 3-as villamos vonalán. Az interneten olvasott beharangozó nem túlzott, valóban érdemes volt ide - kis túlzással élve - elzarándokolnom.
Megosztom
Füstben megszállottak -

Bp BARbq Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 11.
Több gasztro-kiadvány, gasztroblog megemlékezett a BpBARbq-ról, ami nekem valahogy mindig kimaradt, pedig számtalan alkalommal elmentem már az Akácfa utcában az objektum előtt. Egyszerű pub berendezés, ránézésre inkább ivós, mint evős helynek gondolnám. Erdingert és Bitburgert csapolnak. TV megy sportközvetítéssel (úszóverseny), de lehalkítva.
Megosztom
Jó hely, jó helyen -

Alapozó Bar Budapest

2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. május 10.
A címet én is loptam valaki mástól, aki így értékelte az Alapozót, és alapvetően én is egyet tudok vele érteni. Korábban a Hordó nevű (és formájú) italozó kimérés működött itt a Móricz Zsigmond körtéri, felújított gombában, aztán ők bezártak, egy ideig nem volt semmi, és a helyén alakították ki az Alapozót.
Megosztom
306 oldalon / 3053 találat


TérképX