ZigZag étterem értékelései

Értékelései
123
183
2729
2108
215
10
49392

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Az oroszlán ládája -

Lion's Locker Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 18.
Az Oroszlán Ládája egy csomagmegőrző és egy bisztró-kávézó kombinációja a Király utca egyik kis mellékutcájában. Mivel az utcában jó ideje egy nagy szabású építkezés folyik, ezért nem könnyű észrevenni, én is internetes ajánlás útján kerestem fel.
Megosztom
Titokzatos kávézó -

Irkafirka Kávézó Budapest

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 18.
Egy igazán cuki kis kávézó az Egyetem tér közelében. Lehet, hogy én nem figyeltem jól, de számos alkalommal elsétáltam már itt a Szerb utcában anélkül, hogy észrevettem volna a létezését. Valamelyik internetes ajánlóban olvastam róluk pozitív beszámolót, ennek alapján kerestem fel. A Loch Ness Pub melletti üvegportál az övék.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 18.
A Félegyházi Pékség sokadik mintaboltja, ahol jártam. Először ha jól emlékszem, a kecskeméti egységükben jártam, de ebben nem vagyok egészen biztos, már több évvel ezelőtt történt. Én személy szerint örülök neki, hogy az ország számos településén elérhetőek, Budapesten is van nem egy pékségük. A Blaha Lujza és a Teleki tér között kb.
Megosztom
Igazán olasz fagyizó -

Gelateria Vittorio Budapest

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 18.
Lakásunk közelében fura módon az idei nyár végén, augusztus utolsó napján nyitott meg ez a vérbeli olasz fagyizó, amelynek tulajdonosa egy középkorú olasz férfiember, Vittorio. Úgy tűnik, ő valahogy ráérzett erre az idei, igencsak hosszúra nyúlt vénasszonyok nyarára, hiszen én még ezen a héten, novemberben is vettem nála fagyit, és jólesően nyaltam el az utcán sétálva a kellemes enyhe időben.
Megosztom
A hajókötél nem szigetel -

Hajóbár Zalakaros

2018. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 18.
A Karos Spa Hotelen belül a wellness részleg bejárata előtt üzemelő bár, ahol nemcsak inni, de enni is lehet. A szálláscsomagokhoz kapcsolódó svédasztalos reggelit és vacsorát nem itt, hanem az Éden Étteremben lehetett elfogyasztani, itt a Hajóbárban leginkább ebédet ettek a vendégek, vagy azon kevesek a vacsorát is, akik nem félpanzióra fizettek be.
Megosztom
Fekete csésze -

Caffé Spa Zalakaros

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 18.
A Karos Spa Hotel lobbijában működő kávézó, a recepcióval szemben, de valamelyest elszeparált körülmények között, ennek köszönhetően nyugisan, békésen lehet itt kávézni, teázni, újságot olvasni vagy a világhálón lógni, nincs az a zsivaj és tömeg, ami amúgy a szálloda többi részén jellemző volt.
Megosztom
Kisteleki büfé, jóllaktunk -

C-Univerzál Büfé Kistelek

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 4.
Ópusztaszeren voltunk az egyik nyári hétvégén, és játszótér keresés miatt autóztunk át a szomszédos nagyobb településre, Kistelekre, ahol valóban találtunk is 2 játszóteret. Mivel az ópusztaszeri éttermi élményünk nem volt pozitív, így az étkezésre is itt kerestünk egy egyszerű, gyors lehetőséget, amelyet ebben a büfében meg is találtunk.
Megosztom
Kettőből az egyik -

Gőzös Büfé Ópusztaszer

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 4.
Ópusztaszeren a Történelmi Emlékparkon belül, az íjászok és a jurták közelében található egyszerű büfé. Rendelés, fizetés a pultnál, nincs felszolgálás. A büfé mellett egy fedett tetejű, oldalt nyitott teraszt alakítottak ki vagy tucatnyi hosszú faasztallal, padokkal, ahol lehet enni, csak nem tudom, hogy mit. Esetleg otthonról hozott elemózsiát?
Megosztom
Lime, azaz zöld citrom -

PupiCake & Sandwich Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
Fura nevű, fiatalos kávézó, sütiző, fagyizó a 11. kerületben a Bartók Béla úton. Nyáron leginkább fagyizóként népszerű, én is azt teszteltem náluk. A lime kellemes, sőt egész jó! (280 Ft/gombóc). Tavaly még 240 Ft volt egy gombóc, éppen a régebbi fotókon láttam. Kávé, tea, limonádé, egyéb üdítő italok, édes és sós sütemények, tortaszeletek (650 Ft környékén egy szelet ára), szendvicsek szerepelnek a repertoárban.
Megosztom
Erős kávéra van szükségem, egész éjjel olvastam -

Bookline Egy Könyv: Egy Kávé Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
A könyvesbolt és a kávézó jól sikerült kombinációja a Móricz Zsigmond körtéren, a McDonald's mellett. Az olvasás és a könyvvásárlás kultúrája átalakul, de ennek ellenére továbbra is sokan olvasnak "igazi" könyvből, s bár sokan a neten rendelnek kényelemből vagy bizonyos árkedvezmény miatt, azért továbbra is klassz dolog bejönni személyesen egy könyvesboltba, érezni a nyomdából kijött friss papírszagot, lapozgatni az újdonságok között.
Megosztom
273 oldalon / 2729 találat


TérképX