ZigZag étterem értékelései

Értékelései
98
102
1876
1401
114
9
32594

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag balatonlellei értékelései

Házias ételek, évek óta megszokott színvonalon -

Zöldlugas Étterem Balatonlelle

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 15.
Mivel a Zöldlugas Panzióban szálltunk meg félpanziós ellátással, a földszinten elhelyezkedő Zöldlugas Étteremben kaptuk a reggelit és vacsorát. A menüt minden nap egyeztettük, és az egyedi igényeket figyelembe véve vacsorára a fix leves mellé 3 féle főételt, majd 3. fogásként gyümölcsöt kaptunk. Főleg klasszikus magyaros, inkább fűszeres ételeket készítenek: pl.
Megosztom
Népszerű lellei cukrászda -

Geleta Cukrászda Balatonlelle

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 31.
Balatonlelle forgalmas főútja mellett található a Geleta Cukrászda, a tóparttól távolabbi - páratlan - oldalon, így a gyalogos átkelés sokszor szinte veszélyes, mert rendszerint nagy az úton a forgalom, zebra nincs, a gyalogosok átfutkosnak, az autósok pedig nem mindig lassítanak. Az autósok az út mellett a padkán állnak meg, ahol bírnak, mert nincs elegendő parkolóhely.
Megosztom
2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 20.
Idén éppen akkorra sikerült időzíteni a családi nyaralást Balatonlellén, amikor a Bornapok is megrendezésre kerültek a kisváros főterén, a Hotel Tiffany előtt. Az Amigó Étterem itt a sarkon, a körforgalomnál található, és mindig nagy a forgalom, bár ez a bornapok alkalmával csak fokozódik. Egy nagy méretű, több fedett terasszal rendelkező étterem, ahol több mint 200 ember is elfér egyszerre.
Megosztom
Kék-fehérben, közel a parthoz -

Móló Étterem Balatonlelle

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Balatonlellén két nagy étkezde van, ahol nyáron a csúcsszezonban a legtöbben esznek, a Móló és az Amigó. Ezek közül a Móló a parthoz közel, majdnem a strand bejáratánál található. Pontosan nem tudom, mekkora az alapterülete, de ránézésre egyszerre, több mint 200 ember is le tud itt ülni, és a legforgalmasabb időszakokban vannak is ennyien, szinte egymásnak adják a helyet a vendégek.
Megosztom
2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 19.
A Melis Panziót régóta ismerjük, mivel rendszeresen járunk Balatonlellére nyaralni a családdal. Sok fa árnyékolja a telket és az étterem épülete is úgy kerül kialakításra, hogy az asztalok egy része fedett. Az étlapon magyaros tradicionális ételek illetve a mediterrán konyha ízei szerepelnek leginkább. Az ételek ára átlagos, nem túl olcsó, ízre nem volt emlékezetes.
Megosztom
Családi üdülés a Balaton partján -

Zöldlugas Étterem Balatonlelle

2014. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. február 18. - 8 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szüleim visszajáró vendégek a Zöldlugasban, ahol nemcsak étkezni, de megszállni is szoktak. Ez egy családi vállalkozás, nagyon személyes, barátságos a hangulat, sok a visszajáró vendég, akiket már jól ismernek. Tavaly nyáron néhány napra én is lementem a gyerekekkel együtt.
Megosztom


TérképX