ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag balatonszemesi értékelései

2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tavaly nyáron ismét sikerült eljutni a Kistücsökbe. A véleményem továbbra is kiváló az étteremről. Most 3 fogást kóstoltam, amelyek közül egy nem volt tökéletes, de ettől még összességében egyáltalán nem gondolom úgy, hogy ne érdemelnék meg az 5x5 szívecskét az összteljesítményükre. Amit legutóbb ettem: az időszakos ajánlatból zöldségekkel töltött cukkinit hideg tökfőzelék-krémmel és kaporolajjal.
Megosztom
Bujdosó Pince Szemesen -

Bujdosó Pincészet Balatonszemes

2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 9.
Balatonszemes központjában, a Latinovits Múzeum mellett található hangulatos, 250 éves műemlék pince, a lépcsős feljáró mellett ingyenes parkolóval. A Bujdosó-család a Balaton déli partján 80 hektáros szőlőbirtokon gazdálkodik, fehér- és vörösbort egyaránt termelnek. A pince falain számtalan oklevél jelzi a díjnyertes borokat.
Megosztom
2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Dining Guide-ban évek óta a legjobb vidéki éttermek között tartják számon a Kistücsök Éttermet. Mivel Balatonlellén laktunk, csak a Kistücsök miatt utaztam át a 38 fokos rekkenő hőségben egy gyors látogatásra Szemesre, szerencsére majdnem szomszéd "falu", és elmondhatom, hogy egyáltalán nem bántam meg.
Megosztom


TérképX