ZigZag étterem értékelései

Értékelései
107
142
2285
1668
154
9
39265

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag balatonszemesi értékelései

2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tavaly nyáron ismét sikerült eljutni a Kistücsökbe. A véleményem továbbra is kiváló az étteremről. Most 3 fogást kóstoltam, amelyek közül egy nem volt tökéletes, de ettől még összességében egyáltalán nem gondolom úgy, hogy ne érdemelnék meg az 5x5 szívecskét az összteljesítményükre. Amit legutóbb ettem: az időszakos ajánlatból zöldségekkel töltött cukkinit hideg tökfőzelék-krémmel és kaporolajjal.
Megosztom
Bujdosó Pince Szemesen -

Bujdosó Pincészet Balatonszemes

2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 9.
Balatonszemes központjában, a Latinovits Múzeum mellett található hangulatos, 250 éves műemlék pince, a lépcsős feljáró mellett ingyenes parkolóval. A Bujdosó-család a Balaton déli partján 80 hektáros szőlőbirtokon gazdálkodik, fehér- és vörösbort egyaránt termelnek. A pince falain számtalan oklevél jelzi a díjnyertes borokat.
Megosztom
2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Dining Guide-ban évek óta a legjobb vidéki éttermek között tartják számon a Kistücsök Éttermet. Mivel Balatonlellén laktunk, csak a Kistücsök miatt utaztam át a 38 fokos rekkenő hőségben egy gyors látogatásra Szemesre, szerencsére majdnem szomszéd "falu", és elmondhatom, hogy egyáltalán nem bántam meg.
Megosztom


TérképX