2016. márciusban, kollégákkal járt itt
Amikor említettem egy zalaegerszegi származású ismerősömnek, hogy Nagykanizsára megyünk pár napos munkavégzésre, felhívta a figyelmemet a közeli Bázakerettyén található étteremre és szállodára, hasonlóképpen, a kanizsai kollégák is jó szívvel javasolták a Bonne Chance felkeresését. Emlékeztem rá névről a G&M kalauzból is, amely 2016-ban 12 pontra értékelte.
Gyönyörű fekvésű dél-zalai falu szélén, a Göcseji-dombságon található ez a romantikus erdőszéli fészek. Belépve egy elegáns, de melegséget árasztó tágas étteremben találjuk magunkat, a székeket és az asztalokat is hófehér drapériával vonták be, kandallóban ropog a tűz, az ablakon mindenféle kedves emléktárgyak, csecsebecsék találhatóak. A palatáblán napi ajánlat olvasható (fogásonként 1-1 étel), de a normál étlap is rövid, azonban korántsem unalmas: 2 előétel, 2 leves, kb. 10 főétel és 3 desszert. Természetesen nem hiányozhat a menüből a zalai specialitás, a dödölle sem. Ettünk kacsamáj pástétomot, házi brióssal, káposztás-lilahagymás chutney-val, füstölt libamellet retek és újhagyma textúrákkal, tyúkhúslevest májgaluskával, zalai dödöllét házi tejföllel (ez akkora adag volt, hogy a felét becsomagoltattuk), Panna Cottát és Mont Blanc desszertet (vanília krém gesztenyepürével). Degeszre ettük magunkat. Az árak barátságosak, bár itt vidéki viszonylatban nyilván a drágább, ám igényes, különleges helyek közé tartozik, nem véletlen, hogy esküvők igen népszerű helyszíne is szokott lenni. Remek hely, örülök, hogy mi is eljutottunk ide, szívesen ajánlom.
Ételek / Italok: |
 |
Kiszolgálás: |
 |
Hangulat: |
 |
Ár / érték arány: |
 |
Tisztaság: |
 |
Hasznos volt ez az értékelés?