ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag bicskei értékelései

Nem tudok róla semmi kiemelkedőt írni -

Randevú Cukrászda Bicske

2017. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 5.
Bicskén járva, a kisvárost nem ismerve, az utcán egy járókelőt kérdeztem meg, hogy tudna-e a közelben ajánlani cukrászdát vagy fagyizót. A középkorú hölgy a Randevút javasolta, ami pár perces sétával érhető el a központból. Régi vágású, tipikus vidéki cukrászda egy kerte házból átalakítva.
Megosztom
Nemcsak sós perec -

Sós Perec Pékség Bicske

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. június 5.
Bicske központi részén, a Homály Grill Bár mellett működő pékség. A kínálat - majd a későbbi ízlelés - alapján az albán pékségek nagy gyűjtőkategóriába tartoznak, akikkel nekem nincs problémám, bár a magyar pékek szószólói időről időre felbukkannak különböző negatív felhangokkal. A falon lévő nyitott polcokon a kenyerek, zsemlék, kenyérfélék, míg az üveges pultban 3 emeleten édes és sós péksütemények sorakoznak.
Megosztom
Dupla adag ebéd -

Homály Grill & Bar Bicske

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 12.
Átutazóban álltam meg Bicskén egy gyors ebédre. Nem vagyok ismerős a városban, találomra álltam meg a belvárosban, a Kossuth téren, ahol a Homály található. Fiatalos, nagy teraszos, vidám berendezésű étterem, fehér-almazöld szín-domináns. Főleg nemzetközi - amerikai, mexikói, görög - street food szerepel az étlapon: hamburgerek, gyros, tortilla, quesadilla, valamint frissensültek, főleg rántott és grillezett húsok, körettel, salátával, mártásokkal.
Megosztom


TérképX